Zomer in naturistenparadijs

Het voelde nooit anders. Ik ben gewoon zo opgegroeid. Oh, ik wist dat niet iedereen in de zomer naar een naaktresort ging. En natuurlijk droeg ik kleren naar school en als ik uitging. Natuurlijk. Maar het leek niet echt anders. Mijn ouders hadden immers vrienden die ook naturist waren. Ze kwamen langs of we gingen naar hun huis en deden onze kleren uit. Niets bijzonders eigenlijk. Ik heb er nooit veel bij stilgestaan.

We woonden sinds mijn jonge jaren al in Zuid Frankrijk nabij het bekende naturistengebied Cap d’Agde en er waren heel veel plaatsen waar je naartoe kon gaan die nudistisch of kledingvrij waren. Ik heb er gewoon nooit veel over nagedacht. Ik bedoel, toen ik opgroeide was het comfortabel en ik had zelfs vrienden van mijn moeder die mijn ‘piemeltje’ bewonderden, zoals ze het noemden.

Maar toen ik van tien naar elf en vervolgens naar twaalf jaar ging, begon mijn ‘piemeltje’ me te verraden. Als ik in de buurt was van een aantrekkelijke vrouw of een meisje van mijn leeftijd of ouder, was ik net als elke andere jongen, ik kreeg erecties.

En als ik in de buurt was van meisjes van vijftien, zestien, achttien, twintig, oh, dan moest ik een handdoek bij me dragen, klaar om over mijn gênante toestand te laten vallen.

Al die gouden, gebruinde lichamen. Ik was tenslotte een jongen. Een heel normale jongen.

We gingen vaak naar vakantieoorden met een of twee andere gezinnen. Het ene gezin had geen kinderen, het andere Sarah, die een jaar ouder was dan ik, veertien. Ze waren twee jaar geleden naar Noord Frankrijk verhuisd, dus nu zagen we elkaar eigenlijk alleen nog maar in de zomer.

Sarah en ik hadden samen gespeeld toen we opgroeiden, gezwommen, gewandeld, gefietst, gekampeerd, gewoon alle normale kinderdingen en we hadden altijd een leuke tijd samen.

Ik was net naar het strand gekomen om te zwemmen, een paar uur eerder, en ik zag Sarah in het water. Ze zwaaide en ik dook erin en zwom naar haar toe.

“Hoi Will, is het water niet lekker?”

“Oh, perfect, precies goed, niet zo heet, precies goed.”

We zwommen wat rond en gingen toen naar de kant. Ik was er als eerste en begon het water uit te lopen toen ik me omdraaide en achterom keek.

Ongelooflijk. Gewoonweg ongelooflijk. Sarah was prachtig.

Ik had een paar Playboy-bladen gezien, ze was net zo mooi als de meisjes in Playboy. Ze was bijna net zo lang als ik, haar borsten waren vol, rond, met bruine tepels. Een slanke taille, sexy heupen, slanke armen en benen, natuurlijk overal perfect bruin. En tussen haar benen een mooie laag krullend lichtbruin haar.

Ik moest gewoon snel terug het water in waden voordat ik letterlijk zou opvallen.

Ze waadde naar me toe en sloeg haar armen om me heen en kuste me terwijl ze me stevig tegen zich aan trok.

Ze trok zich wat terug en zei: “Will, misschien kunnen we beter nog even in het water blijven. Totdat je minder opgewonden bent.”

Ik weet dat mijn gezicht rood was, zij glimlachte, het leek haar echt helemaal niet te deren.

“Wil je dat ik je een handdoek breng, je weet wel, om jezelf mee te bedekken?”

“Eh, ja, misschien maar beter ook. Er zijn nogal wat mensen en, nou ja, ik, eh, ja, een handdoek zou fijn zijn. Bedankt, Sarah, je bent de beste.”

Ze waadde weer naar buiten en gooide me de handdoek toe en vroeg: “Kwam dat door mij, Will?”

“Uh, nou, Sarah, je bent een beetje veranderd sinds vorige zomer, ik bedoel, nou ja, je bent veranderd.”

“Will, ik ben behoorlijk veranderd sinds vorige zomer. Ik ben van plan je te laten zien hoeveel. Laten we nu uit het water gaan. Houd je handdoek klaar,” en we begonnen aan land te waden.

Terwijl we het bos inliepen langs een pad dat we goed kenden, begonnen we bij te praten over onze levens.

“Heb je vriendinnen, Will? Lekker aan het vrijen?”

“Nee, niet echt, ik ben met een paar meisjes uitgeweest. Niemand wist dat we naturisten waren of zo, ik vertel het ze niet uit angst dat ze zouden flippen.”

“Oh, ja, ik ook. Nou, er was een jongen met wie ik ging, we werden behoorlijk serieus, je weet wel, reizen rond de ‘bases’. Op een avond vertelde ik hem, nou ja, we waren een beetje naakt, weet je, en ik vroeg hem of hij naakt wilde gaan als hij bij mij thuis was. Daar schrok hij een beetje van, maar hij deed het. Het was op een bepaalde manier grappig. Hij kon gewoon nooit zacht blijven. Ik moest op zijn lul blijven slaan, niet hard, om hem te kalmeren.”

“Dus jij hebt meer gedaan dan ik, denk ik.”

“Misschien, maar je kunt het altijd inhalen, Will,” en ze rende vooruit, stopte toen en boog voorover met haar gezicht van me af, boog toen voorover en keek van onder haar benen naar me terug.

Ik hield mijn handdoek stevig op zijn plaats voor me terwijl ik naar haar toe liep en haar voorovergebogen aankeek, met haar kont naar me toe en de mooie lippen van haar kutje die naar me terug glansden. Ik kon niet geloven hoeveel Sarah was veranderd, hoe brutaal ze was geworden.

Ze steeg weer op toen ik haar naderde, toen stopte ze, net als eerder, en bukte zich weer voor me met haar kutje dat tussen haar dijen vandaan stak.

Toen ik haar inhaalde, leunde ze tegen me aan, de rug van haar hand tegen mijn pik en fluisterde in mijn oor: “Als je me kunt vangen, Will, kun je me neuken,” en rende weg.

Ik rende achter haar aan, me nu weinig zorgen makend over mijn pogingen om me achter de handdoek te verstoppen, rennend, mijn pik heen en weer dobberend, zij voorop, lachend, steeds dieper het bos in. Ik haalde haar langzaam in toen ze plotseling stopte en zich naar me omdraaide, haar armen uitstrekte en ik er recht tegenaan rende, onze lippen tegen elkaar gedrukt en al onze naaktheid zo dicht tegen elkaar aan.

“Nou, Will, je hebt me te pakken. Ik denk dat je me gewoon moet neuken. Dat vind je toch niet erg?”

“Erg, oh, kijk naar mijn lul.”

“Ja, dat heb ik. En het ziet er heel mooi uit. Ik heb er plannen mee, Will. Je handdoek is niet erg groot, maar het moet maar,” en ze spreidde hem uit en ging zitten en klopte op de plek naast haar.

“Heb je het eerder gedaan, Will?”

“Nee, niet echt. Maar, zoals elke man, denk ik, wil ik het.”

“Met mij?”

“Oh, Sarah, kijk maar naar jou. Welke man zou dat niet willen? Natuurlijk wil ik dat.”

“Nou, ik wil het, Will. Ik ben aan de pil, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je weet wat waar hoort, toch?”

“Ik denk het wel, je meent het echt. Wil je het doen?”

“Moet ik je smeken, Will, ik wil al bijna drie jaar dat je me neukt. Al sinds ik dit voor het eerst wilde doen,” en ze stak haar vingers uit en legde ze om mijn lul, kneep er zachtjes in en begon hem op en neer te wrijven.

“En wanneer wilde je dat voor het eerst doen?” vroeg ik.

“Toen je tien was. Ik was vreselijk, hè? Dit is wat ik nog meer wilde doen,” en ze boog zich voorover en ik voelde hoe haar lippen mijn pik omsloten en toen begon de meest ongelooflijke sensatie van mijn leven. Oh, het was zo heerlijk. Haar kont hing in de lucht vlak bij mijn schouder en ik ging met mijn vinger langs de spleet tussen haar benen.

Sarah kreunde toen ik dat deed en deed haar knieën uit elkaar terwijl ik op en neer wreef. Ze was nat langs haar opening en ik bewoog mijn vinger in haar en ze kreunde nog wat meer.

“Oh, Sarah, je laat me klaarkomen als je dat doet,” en ze tilde zich op, zei: “Goed zo,” en ging me weer pijpen.

Ik leunde voorover en veegde met mijn tong langs haar spleetje en ze tilde haar been over me heen en schrijde me met haar kut recht boven mijn gezicht.

Negenenzestig, mijn eerste negenenzestig. Sarah’s kutje zakte langzaam naar beneden tot het net mijn gezicht raakte, toen begon ik haar te likken en te tongen terwijl ze nog meer naar beneden drukte. Dit was de eerste keer dat ik gepijpt werd, maar ik durf te wedden dat Sarah het al vaker had gedaan, heel vaak, wed ik. Ze was echt goed en deed het zo natuurlijk.

Ik reikte omhoog en wreef met mijn vingers over het spleetje in haar kutje, het was nat van haar sekssappen die ik rond haar kutlippen wreef, daarna trok ik ze uit elkaar en likte aan de binnenkant. Ik kreeg meteen een kreun voor mijn inspanningen en wist toen dat dit iets was waar meisjes dol op zouden zijn.

Ik leerde dat een van mijn favoriete plekjes op aarde tussen de benen van een meisje was, een ervaring die ik keer op keer met Sarah zou herhalen.

Ze had al snel een mondvol van mijn sperma en ik had mijn eerste orgasme aan een meisje gegeven, een ervaring die ik nooit zou vergeten vanwege het drama, de totale overgave en de extase. De kracht van mijn tong en, zoals ik zou leren, mijn pik, om genot te geven, ongebreideld genot en extase, zou me verbazen en voor altijd veranderen hoe ik vrouwen zou behandelen. Ik wilde dit genot zo vaak en zo goed mogelijk geven. Alleen dan zou ik me bezighouden met mijn plezier.

We lagen samen op de handdoek, gewikkeld in elkaars armen, zoenden, voelden elkaars lichaam, legden onze handen op elk stukje van elkaar dat, tot op deze dag, alleen onze ogen hadden aangeraakt.

“Is dat echt de eerste keer dat je dat met een meisje doet, Will?”

“Ja, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn.”

“Je deed het zo goed. Je hebt me echt lekker afgetrokken, ik hou gewoon van je tong. Denk je dat we dit nu kunnen proberen?” vroeg ze terwijl ze mijn pik vasthield.

“Wil je het doen, je weet wel, geslachtsgemeenschap?”

“Nee, Will, ik wil dat je me neukt. Ik ben zo heet, zo geil, dat ik geneukt wil worden.”

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik hoop dat ik het zo doe dat je het lekker vindt.”

Sarah ging op handen en knieën zitten, draaide haar hoofd en zei: “Doe me van achteren, Will. Ik hou ervan op die manier.”

Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, haar kutlippen glinsterden in het zonlicht dat door de bomen naar binnen scheen, en hield mijn pik tegen haar aan en duwde. Het gevoel dat mijn lul in haar ging was geweldig. Binnenin was ze weelderig, warm, nat, glibberig, gewoonweg heerlijk.

Toen begon ik in en uit te gaan.

“Oh, Sarah, ik wist niet dat het zo goed zou voelen. Ik bedoel, ik wist dat het goed zou zijn, maar, wow, dit is heerlijk.”

“Zie je hoe dit is,” zei ze terwijl ze haar heupen in een cirkel begon te draaien terwijl ik haar van achteren bleef neuken.

“Oh, ongelooflijk. Je gaat me zeker laten klaarkomen door dat te doen.”

“Dat is de bedoeling, Will.”

Ik greep Sarah’s prachtige gebruinde heupen vast terwijl ik mijn harde lul in haar duwde, dan weer terugtrok, dan weer erin, oh, dit was ongelooflijk.

“Mmm, Will, duw hard in me, echt hard, diep, oké? Gewoon daar houden. Ja, zo.”

Ik duwde hard naar binnen terwijl zij ook terug duwde. Haar heupen begonnen weer rond en rond te gaan, oh dit was zo lekker.

“Oh, god, Will, oooh, dat is zooo lekker. Gewoon duwen. Ik denk dat ik…UUNH, UUNH, UUNH, uhh, uhh, uhh, oh, oh, niet stoppen, Will, niet stoppen.”

Ze had haar hoofd en de bovenkant van haar lichaam naar beneden laten vallen, haar kont in de lucht laten hangen, haar heupen gingen rond en ik streelde nu in en uit, kwam bijna helemaal klaar en dook toen zo diep als ik kon gaan.

Toen explodeerde ik gewoon. Ik heb al genoeg ejaculaties gehad, meerdere per dag, soms meer, en deze overtrof ze allemaal. Ik dreef mezelf in haar en duwde haar tegen de grond, zo diep als ik maar kon.

“Oh, Sarah, oh, ik hou van je, Sarah, ik hou van je, echt waar.”

Ze draaide zich om, ik probeerde bovenop haar te blijven, tussen haar benen, en we kusten en kusten.

“Ik hou ook van jou, Will, zo veel. Ik wil dat we voor altijd samen zijn,” zei ze terwijl ze haar benen om me heen sloeg. We lagen daar elkaar vast te houden, te kussen, mijn lul op de een of andere manier nog steeds in haar.

“Ik weet niet hoe laat het is, Will, maar ik denk dat we terug moeten. Laten we snel gaan zwemmen, er zitten een paar blaadjes aan me vast en ik heb veel van je sperma uit me lopen druipen. Ik heb liever niet dat het nog langs mijn benen loopt als ik thuiskom,” en we lachten allebei en renden naar het meer en doken erin.

We gingen allebei terug naar het huisje van mijn familie en terwijl mijn moeder het eten klaarmaakte, probeerden Sarah en ik op de bank onze handen van elkaar af te houden. Sarah was aan het verliezen, want ze had haar hand op mijn pik en wreef me op en neer.

Vanuit de keuken hoorde ik: “Will, kun je me even helpen?” van mijn moeder.

Ik zei: “Ja, mam, wat?”

“Eh, Will, ik zie dat Sarah nogal volwassen is dit jaar en ik weet natuurlijk dat jij dat ook bent.”

“Ja, ze is veranderd.”

“Ja, en ik stak een paar minuten geleden mijn hoofd naar binnen en zag waar ze haar hand had.”

“Oh.”

“Nou, kijk, Will, je vader en ik begrijpen het. We komen allebei uit nudistenfamilies en al die blote huid, als je eenmaal in de puberteit bent, nou, dat hoef ik niet uit te leggen. Dat gebeurt nu eenmaal. Ik wil gewoon dat je bescherming gebruikt en ik zal graag condooms voor je halen.”

“Oh, ze vertelde me dat ze aan de pil is. Haar moeder heeft haar er vorig jaar aan gezet, denk ik.”

“Mooi, dat is geweldig. Hebben jullie al gemeenschap gehad? Ik bedoel, we zijn hier vandaag pas, dus misschien nog niet.”

“Nou, eh, ja, dat hebben we wel.”

Mijn moeder lachte en zei: “Tieners, ongelofelijk.”

“Nou mam, je hebt haar gezien, ze is prachtig.”

“Oh, ja, dat begrijp ik. Nou, je vader en ik zullen met haar ouders praten. Ik denk dat als jullie seks willen hebben, jullie je kamer kunnen gebruiken. Als ze wil overnachten, kan ze bij jou op de kamer slapen, en wij vinden het goed als ze je masturbeert als we tv kijken of zo. Nudist zijn is moeilijk voor mannen, ze laten hun opwinding zo gemakkelijk zien, dus het is makkelijker als wij vrouwen ze thuis tevreden kunnen houden voordat ze naakt in het openbaar gaan. Ik doe je vader vaak met de hand als we tv kijken of lezen of wat dan ook, altijd als jij er niet bij bent, maar nu denk ik dat Sarah en ik het in elkaars bijzijn kunnen doen, wij alle vier. Het is niet iets dat in elke nudistenfamilie gebeurt, maar wij doen het en ik denk dat het voor jou ook tijd is. Ik praat wel met Sarah, dat hoeft niet. Vraag of ze naar de keuken komt.”

Ik stond daar, nogal overdonderd door dit alles. Ze zei dat Sarah en ik samen kunnen slapen. Dat het goed is als Sarah me aftrekt terwijl we tv kijken. Waar mijn ouders bij zijn. Vanochtend had ik echt nog nooit seks gehad en nu moedigden mijn ouders me aan om zoveel seks te hebben als ik wilde. Ik ging terug naar de kamer en vroeg Sarah om naar mijn moeder in de keuken te gaan.

Na ongeveer twintig minuten kwam ze weer naar buiten en ging naast me zitten.

“Wow, het is allemaal moeilijk te geloven. Ze zei dat we samen in jouw kamer konden slapen. Of jouw kamer gebruiken wanneer we maar seks willen hebben. En ik kan je handjobs geven wanneer je maar wilt, zelfs als we allemaal tv aan het kijken zijn.”

“Dat zei ze ook tegen mij. Mag ik een handjob?” Zei ik met een glimlach over mijn gezicht, mijn lul kwam omhoog uit mijn schoot.

Ze leunde voorover en kuste me, nam mijn pik vast en begon op en neer te gaan.

“Geef me de fles lotion eens aan, daar naast je,” vroeg ze, waarna ze wat op haar handpalm deed en me weer begon in te smeren.

“Je moeder vertelde me dat ze dit altijd uit hebben, zodat ze je vader kan doen, vooral voordat ze naar het strand gaan of wat dan ook.”

“God, daar is dat voor. Ik dacht altijd dat het voor een schrale huid was. Maar hier gebruik ik het graag voor,” terwijl ik achterover leunde en zij zich aftrok.

Al snel spoten er slierten sperma uit mijn lul over mijn benen en Sarah’s arm terwijl ik in extase achterover zakte.

“Oh, Sarah, dat heb je goed gedaan. Ik vind het heerlijk dat je dat bij me doet. Ik kan niet geloven dat dit allemaal gebeurt.”

“Nou, dat is het, Will, en ik blijf vannacht slapen en dan kunnen we de hele nacht vrijen. Ik wil je zo veel mogelijk in me.”

Sarah en ik sliepen de rest van onze vakantie samen, in ons huisje of bij haar. We neukten en pijpten en vingerden en wreven tot we niet meer konden, daarna hielden we elkaars naakte lichaam vast tot we weer klaar waren.

Het was verdrietig om elkaar achter te laten en weer thuis te komen, maar we praten vaak via de telefoon en e-mailen elkaar foto’s van onszelf, naakt, natuurlijk, en ik zal twee weken na Kerstmis bij haar thuis doorbrengen en het grootste deel van mijn tijd, hoop ik, in haar kutje doorbrengen, waar ik het liefst wil zijn. Wat een zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *