Seks voor de hockeywedstrijd

Bianca was helemaal top fit voor de alles belangrijkste match van het jaar voor haar team en het wel of niet halen van de play-off van haar club. We hebben sinds Koningsdag meer dan fijne en heerlijk tijd samen op onze studenten kamer. Had god zij dank sinds kort mijn rijbewijs en het geluk dat ik wel een keer mijn moeders auto kon gebruiken voor de weekend samen met Bianca. Bianca was super relaxed maar toch wel erg blij dat ik zou komen kijken naar deze eerste echte test van haar na de blessure aan haar knie. Ik had haar speciaal heden ochtend lekker verwend met ontbijt op mijn kamer met alles voor een perfecte start van deze mooie zaterdag. Na super lekker nacht samen in mijn bed en waar ik maar bijna weer direct al bij het idee een volle stijve van krijg wat er allemaal voor mooie dingen hebben gehad samen. En nog steeds was het voor mij toch wel even wennen aan deze heerlijke blonde schoonheid naast mij in bed. Was niet gewend aan een puur natuur meissie naast mij in bed omdat zij altijd poedel naakt slaapt en vaak lekker tegen mij aan komt liggen. Precies zoals je dat leest in tiener seksverhalen. Wat een super heerlijk gevoel kan ik je vertellen dat mooie zachte naakte lichaam zo heerlijk op mijn huidje te voelen. Een groot feest om mooie ronde vrouwelijke vormen zo spier naakt op mijn body te voelen, ik slaap sinds dat Bianca naast mij slaapt ook lekker spiernaakt en vind dat echt heerlijk. Iets dat mijn pik lekker spontaan lekker hard laat worden met dat mooie poppetje naast mij in mijn bedje. Over haar zou ik zoveel tiener seksverhalen kunnen schrijven.

De ochtend

Nadat we het erg lekkere ontbijtje samen met elkaar in ons bedje hebben gegeten zijn we een fijn en lekker gaan douchen. Waar ik maar met heel erg veel moeite mijn staaf tegen haar billen weet te plaatsen. MMMM lekkere bink van mij dat mooie grote exemplaar is weer vol klaar voor actie , OOOOO haar heerlijke vingers raken mijn pik precies aan op mijn eikel. Ik sta echt volle vaart te genieten van de lekkerste zuig- en pijpbeurt van mijn leven met dat lekker kleine tongetje van haar speelt zij echt tergend langzaam met mijn volle dikke ronde eikel. Zo geil, dit is echt iets voor tiener seksverhalen denk ik. Ze gaat door totdat mijn lul een spuitende vulkaan is. Ik ga echt helemaal uit mijn dak en begin haar hard te vingeren. “Zo lekker” schreeuwt ze en met volle vaart komen er vele dikke druppels vocht tussen haar prachtige geschoren strakke spleetje vandaan lopen.

Heerlijk samen klaarkomen

Seks voor de wedstrijd“Dit is jouw extra motivatie om vandaag alles eens goed van je af te laten glijden” zeg ik tegen haar en zet mijn handen en vingers nog eens lekker met volle vaart tussen haar schaamlipjes. Netzoals in tiener seksverhalen gaan haar schaamlipjes kriebelen. Hierdoor komt Bianca binnen de kortste keren tot een ware oerkreet en komt ze klaar. WOW wat weet je mijn lipjes weer eens op de heerlijke en perfecte manier klaar te krijgen, mmmmm.. zo een lekkere vent als jij moet mij maar eens echt een harde sexbeurt voor de wedstrijd geven dat ik met een heerlijk relaxed gevoel de wedstrijd van mijn leven kan spelen. Binnen een paar seconde zit ik met mijn pik vol van achter op zijn hondjes in haar hele lekkere natte poesje. Ooooo.. zo lieverd je wilde het toch echt zelf. Ik blijf maar pompen en Bianca schreeuwt het weer uit. Enkele tellen later komen we samen tot een ongekend en heerlijk hoogtepunt. Ik spuit alles over haar kontje heen. Samen spuiten dat is pas een perfecte ochtend sekssessie met jou schat. Bianca is tot tranen van geluk en passie door de manier van klaarkomen. Mijn super lieve meissie is zo braaf geweest dat ik spontaan haar een perfecte mooie kleine string aangeef. MMMM zo lief van jou lekkere vent van me, maar ik kan echt even niks verdragen bij mijn kutje na die heerlijke dikke staaf van jou daar te hebben gehad. Bianca doet enkel een klein dunne streepje maand verband tussen dat hele mooie dunne geschoren poesje. Ze pakt haar tas en we vertrekken naar het hockeyveld in het Amsterdamse Bos.

Door Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *