Mijn tiener ontdekkingsreis

Mijn moeder zei altijd dat ik van jongs af aan seksueel bewust was.

Ze had gelijk, ik kan me niet herinneren hoe jong ik was toen die gevoelens duidelijk werden, maar ik vond het heerlijk om mijn kutje tegen dingen aan te wrijven, te genieten van de verschillende texturen.

Het cricket batje van mijn broer bijvoorbeeld, ik schoof het tussen mijn benen en wreef mezelf op en neer over het koele, gladde hout, ik maakte mezelf nat zodat het hout tegen me aan gleed en mijn gevoelige clit hard tegen het oppervlak duwde. Een zijden sjaal, het koele glanzende materiaal heen en weer trekkend tussen mijn benen, het strakker tegen het vlees trekkend om het tegen mijn clitoris te laten buigen.

Ik deed het altijd als ik de kans kreeg.

Ik had een beste vriendin op school, je weet wel, het soort vriendin waar je al je geheimen mee deelde, zelfs de echt geheime, ze heette Lottie. Toen ik haar mijn liefde voor het insmeren van mijn poesje onthulde, lichtte ze me veel verder in, ze was veel vooruitstrevender dan ik. We logeerden vaak bij elkaar thuis, deelden hetzelfde bed, onze ouders lieten ons alleen, we kleedden ons uit en verkenden onszelf en elkaar.

Ze gaf me mijn eerste echt grote orgasme, streelde mijn kutje met haar vingers, we waren allebei erg ‘natte’ meisjes, overvloedige sappen kwamen uit onze kutjes, ze wreef de glibberige crème over mijn hele kutje, gleed over mijn strakke plooien en kietelde mijn clitje heen en weer totdat ik explodeerde van extase en meer crème eruit duwde. Ze leerde me ook hoe ik haar moest masturberen, we konden het niet genoeg met elkaar doen tot we uiteindelijk uitgeput van al onze orgasmes samen in een ineengedoken hoopje in slaap vielen.

Toen ontdekten we internet porno! De eerste keer waren mijn ouders een dagje weg, we woonden in een vrij landelijke streek en Lisa woonde vrij dichtbij op een naburige boerderij en we fietsten naar elkaars huis, zodat ze me gezelschap hield wanneer we maar konden. We zochten naar verschillende zinnen, giechelend, met grote ogen, vaak stil, kijkend naar videoclips van pijpbeurten, tieten rukken, hetero neuken en anale neuken, totdat we bij toeval klikten op een van de links onder een video die we hadden bekeken.

Het opende zich met twee meisjes, de een ouder dan de ander, zittend op een bed, pratend over jongens, het praten werd serieuzer, het jongere meisje legde uit dat haar vriendje wilde dat ze verder ging en dat zij dat niet wilde. Het praten werd intenser, het oudere meisje stelde haar er veel vragen over en toen begon ze haar arm te strelen. Toen ging ze naar voren en kuste haar, de kus was eerst aarzelend, het jongere meisje duidelijk naïef over de bedoelingen van het oudere meisje en werd toen meer en meer gepassioneerd.

Lottie en ik keken gefixeerd toe hoe de meisjes zich uitkleedden, het oudere meisje spreidde de benen van het jongere meisje wijd open en begon haar poesje te likken. We wiebelden nu allebei in het rond, onze natte kutjes tegen onze stoelen drukkend om de wanhopige kriebels in onze kutjes te bevredigen.

We laten de video lopen, kleden ons uit en Lottie kopieert het oudere meisje, duwt mijn benen uit elkaar en neemt een voorzichtige lik van mijn kutje. Bij het contact van haar tong, schoot ik bijna door het plafond, de sensatie was ongelooflijk, waarom hadden we dit niet eerder gedaan? Ze vond het duidelijk lekker, want ze begon te slurpen en mijn sappen op te likken, die nu in een gestage stroom uit mijn kut stroomden. Ze bleef naar de laptop kijken en kopieerde wat het andere meisje deed, ze stak met haar tong in mijn kutgaatje, ging met haar puntige tong heen en weer over mijn clitje en trok het dan in haar mond om aan de knoop van zenuwen te zuigen en er met haar tong over te wrijven. Nou, er was niet veel voor nodig, ik stootte mijn heupen in haar mond, terwijl ik de achterkant van haar hoofd vastgreep terwijl ik kwam en kwam en kwam.

De rest van de dag aten we elkaar om beurten tot onze kutjes pijn deden en onze kaken pijn deden! Wat een gedenkwaardige dag was dat.

Vanaf dat moment verkenden we het internet en probeerden we alles tussen ons. We ontmaagden elkaar door onze tepels te breken met haarborstels, onze kutten in en uit te trekken en ze verder uit te rekken met dikke wortels en komkommers. Onze tijd samen was gewoon de beste.

Totdat, Lottie en ik 18 werden. Lottie ging naar de universiteit en ik zat thuis omdat ik gezakt was voor mijn examens. Mijn ouders waren erg teleurgesteld en besloten verschillende leraren in te huren om mijn examens over te doen.

Ik had Mrs Elizabeth Ives voor Engelse Taal en Engelse Literatuur, een stevige ‘oude vogel’ streng maar oké en Mr James Husband voor Wiskunde en Muziek (Piano) aangezien ik voorbestemd was voor de ‘Kunsten’ was hij vreemd, nerdy denk ik.

Mr. Husband was een ander verhaal, hij was 40, gekleed in overhemd, stropdas, trui met v-hals en nylon broek, nooit iets anders, hij had een kale plek op zijn hoofd, een rond gezicht en glad geschoren. Hij begon als een leraar, maar in de loop van de eerste weken veranderde zijn houding.

Om te beginnen had hij altijd één hand in zijn zak, zijn kleingeld rinkelde, omdat zijn vingers daar altijd in bewogen. Daarna, als we samen moesten zitten om te werken, zat hij altijd heel dicht tegen me aan, zijn dijbeen schommelde altijd op en neer tegen mijn been. Hij vond elke gelegenheid om voorover te leunen, zijn gezicht heel dicht bij het mijne, of hij vond een excuus om zijn arm tegen mijn tiet aan te leggen. Ik had geen enorme borsten, gewoon een mooie halve citroen grootte voor mijn leeftijd, maar ik had grote tepels met grote ronde aureolen, Lottie vond het heerlijk om op ze te zuigen en ze hard te maken als het vlees zich aanspande en in grote knopen trok. Ze waren erg gevoelig en bij het geringste contact verstrakten ze, dus je kunt je voorstellen dat het borstelen van de arm van meneer man ze echt deed ontploffen.

Hoewel ik hem helemaal niet mocht, had ik weinig of geen contact met jongens gehad en zijn aandacht wond me op, ik kon je niet zeggen waarom, gewoon weten dat hij me wilde aanraken was genoeg denk ik en ik keek wanhopig uit naar zijn veronderstelde onopvallende pogingen om me aan te raken en begon me zo plagerig te kleden als ik durfde voor de oude viezerik.

Op maandag gaf hij me de hele middag les, mam en pap waren tot laat in de avond weg naar een veemarkt buiten de stad. Dus voordat hij aankwam kleedde ik me om in een wit zomerhemdje van mousseline, met spaghettibandjes, een uitgesneden hals en rug, van fijn luchtig materiaal. Het is bedoeld om er een ander topje onder te dragen, dus je kunt je voorstellen dat het nogal schraal is en als ik mijn schouders zou bewegen, zou een van de bandjes gemakkelijk over mijn schouder glijden en veel meer van mijn tieten laten zien dan fatsoenlijk was! Ik deed geen moeite voor een beha, dus er bleef weinig aan de verbeelding over, want de stof die tegen mijn gevoelige tepels streek, deed ze onmiddellijk rimpelen, in een poging om door de lichte stof heen te prikken. Ik had er een grijs gemêleerd kort broekje bij aan en geen slipje. Ze omhelsden mijn kruis heel goed en toonden mijn mooie gezwollen kutlippen in een mooie camel toe, ik deed er een paar sierlijke platte witte pantoffelschoentjes bij, terwijl ik in de spiegel ronddraaide giechelde ik tegen mezelf dat meneer echtgenoot waarschijnlijk een hartaanval zou krijgen, want ik zag er nauwelijks onschuldig uit!

Hij klopte stipt om 12 uur op de voordeur in zijn gebruikelijke stoffige kledij, met zijn aktetas bij zich en ik verborg mijn lichaam toen ik de deur opende om hem binnen te laten en hij ging meteen door naar de woonkamer waar we gewoonlijk studeerden. Ik volgde hem naar binnen en zonder mijn manieren te vergeten, vroeg ik hem of hij iets wilde drinken, goed wetende dat meneer Boring zijn gebruikelijke water zou hebben. Toen hij zich omdraaide om me te antwoorden, keek ik naar zijn ogen terwijl hij me op en neer bekeek, zijn ogen zwevend over mijn tietjes en kruis, zijn tong uitgestoken en zijn dunne bovenlip aflikkend terwijl hij mijn uitdagende outfit in zich opnam.

Ik ging naar de keuken om water te halen en toen ik terugkwam had hij zijn trui uitgedaan en zijn mouwen opgestroopt, het was een warme dag maar dit was de eerste keer dat hij zijn kostbare trui uit moest doen, we gingen prompt aan het werk. Zoals gewoonlijk zat hij heel dicht tegen me aan, zijn schouders en dijen raakten de mijne en al snel begon zijn been tegen mijn dij te giechelen. Omdat ik geen bh had begonnen mijn tepels te wiebelen door de beweging, ze wreven tegen mijn topje en begonnen hard te worden in grote strakke punten. Hij begon voorover te leunen om iets aan te wijzen op de bladzijde en ik rolde mijn schouders naar voren waardoor de stof wijd open ging staan, goed wetende dat hij al mijn borsten moest kunnen zien, inclusief mijn strak wordende tepels. Ik zweer dat ik hem scherp hoorde ademhalen, maar ik wist het niet zeker.

Naarmate de les vorderde probeerde hij zoveel mogelijk uitvluchten te vinden om iets te doen. Op een gegeven moment reikte hij onder mijn arm om een liniaal vast te houden om een juiste lijn te trekken op een driehoek en zijn onderarm rustte tegen een van mijn tieten, tegen de tepel, het materiaal was zo dun dat ik de warmte van zijn huid kon voelen en natuurlijk trok mijn tepel strak toen hij zijn arm leek te rollen, terwijl hij de liniaal opzettelijk manoeuvreerde.

Deze kleine ‘momenten’ leken rechtstreekse boodschappen naar mijn kutje te sturen, want ik voelde het opzwellen en vochtig worden in afwachting van mijn spelletje. Uiteindelijk beëindigden wij onze wiskundeles en gingen over naar de piano, ik zittend op de kruk en hij aan de kant staand. Ik begon met mijn toonladderoefeningen om op te warmen. Hij bekritiseerde mijn hand en pols positie en reikte onder mijn armen om mijn polsen hoger te tillen, vertelde me om het aantal toonladders in hogere octaven te verhogen, zodat mijn armen verder op en neer bewogen op het klavier. Ik realiseerde me dat hoe hoger of lager ik speelde, hoe meer zijn polsen over mijn tepels wreven, hoe verder hij voorover leunde, hoe verder hij langs mijn topje kon kijken en ik was er zeker van dat hij sneller ademde omdat zijn gezicht zo dicht bij het mijne was en ik zijn adem kon voelen.

Ik leek een eeuwigheid toonladders te spelen tot hij oprichtte en me vroeg een van mijn examenstukken te spelen, mijn tepels waren nu zo hard en tintelden en het kruis van mijn short begon vochtig aan te voelen. Toen ik begon te spelen, bekritiseerde hij mijn houding en terwijl hij vlak achter me stond, zei hij dat ik mijn rug moest rechten en legde zijn nu klamme handen op mijn schouders, hij pakte ze vast en trok mijn schouders naar achteren. Hierdoor wreef zijn kruis tussen mijn schouderbladen en ik weet dat ik de bobbel van zijn pik in zijn broek voelde.

Hij zei toen dat mijn schouders gespannen waren en begon er over te wrijven, hoe meer hij mijn huid streelde, hoe dichter een van de bandjes langs mijn arm naar beneden viel, totdat het er daadwerkelijk afgleed en het materiaal naar beneden gleed en mijn borst onthulde en het grootste deel van de andere ook, alles wat verborgen was, was de andere tepel. De piano is zwart met een hoogglans op het hout en ik kon in de weerspiegeling de torso van meneer echtgenoot achter me zien, zijn handen over mijn huid bewegend, het witte topje verfrommeld opzij, een naakte borst onthullend en de ronding van de andere en ik wist dat hij dat ook kon zien!

Zijn handen kropen langzaam naar voren over mijn schouders, streelden de bovenkant van mijn tieten tot hij moedig genoeg was en met zijn vingertoppen rond mijn borsten cirkelde, waarbij hij zijn vingertoppen op mijn tepels legde, die keihard waren. Hij hijgde bij het contact en ik haalde ook adem, ondanks dat ik een enorme hekel aan de man had was het contact elektriserend, zijn vingers maakten steeds kleinere cirkels tot hij alleen nog maar over mijn tepels wreef en verder niets.

Ik voelde zijn harde lul in zijn broek tegen mijn rug drukken. Zijn vingertoppen klemden zich om mijn tepels terwijl hij het gevoelige vlees ertussen rolde, de knopjes naar buiten trok en met zijn nagel tegen het harde topje krabde. Geen van ons beiden zei een woord, maar ik kon hem behoorlijk hard horen ademen, terwijl ik moeite deed mijn eigen ademhaling te vertragen terwijl mijn hart tekeer ging, mijn kutje inmiddels nat en zompig in mijn korte broek.

Hij liet mijn tepels los, verwijderde zich van mij en zei me te gaan staan terwijl hij mijn plaats op de kruk innam en me opdroeg voor hem tussen zijn benen te gaan staan. Hij reikte omhoog en trok de andere riem langs mijn arm naar beneden, het materiaal gleed naar mijn middel en hij schoof het naar beneden tot het op de grond lag, mij naakt achterlatend vanaf mijn middel. Zwijgend keek ik toe hoe hij voorover leunde en met zijn dikke tong een van mijn tepels beroerde, zijn ogen sloot en deze in zijn mond nam, zijn wangen holde, op de tepel zoog en het opgezwollen vlees likte.

De sensatie was goddelijk en ik kromde mijn rug, duwde mezelf tegen zijn mond, ademde uit en kreunde zachtjes. Hij ging door met zijn aanval, hongerig slavend en de tepel bedekkend met zijn speeksel, waardoor de tepel nog strakker trok toen hij zich verwijderde om zijn mond aan de andere gezwollen speen te hechten.

Hij liet de tiet luidruchtig uit zijn mond ploppen, leunde achterover en liet zijn hongerige ogen zakken naar het kruis van mijn korte broek, dat inmiddels een donkergrijze natte plek vertoonde. Zijn handen bewogen langs mijn zij tot ze op mijn heupen rustten en één hand bewoog zich erover en hij streek met zijn wijsvinger langs de inkeping van mijn kamelenteen, waardoor hij het doorweekte materiaal dieper in mijn kutplooien duwde. Zijn andere hand bewoog zich naar het midden van de tailleband van mijn short en trok die omhoog, waardoor het materiaal zich dieper in mijn spleet spande, waarbij de naad in het midden tegen mijn zwellende clitoris aankwam. Ik hijgde bij het onaangename gevoel en keek uit naar zijn reactie, maar hij staarde aandachtig naar mijn kruis en likte zijn onderlip.

Zijn beide handen bewogen zich naar mijn heupen, pakten de tailleband en trokken het materiaal langs mijn benen naar beneden, hijgde gefixeerd toen hij mijn met sap doordrenkte materiaal van mijn kutje wegtrok. Hij trok mijn broekje van mijn benen en van mijn voeten, voetje voor voetje, hij kwam overeind, ik keek toe hoe hij aan het materiaal draaide, het doorweekte kruis naar zijn neus bracht, snuffelde en toen de sappen oplikte. Hij liet ze op de grond vallen, stond op en duwde me naar achteren totdat de achterkant van mijn benen de bank raakte en hij me naar beneden duwde. Ik weet dat jullie waarschijnlijk allemaal denken waarom ik niet protesteer tegen de verkeerdheid van zijn actie, maar ik was zo opgewonden, ik wilde dit wanhopig, zijn aandacht wond me meer en meer op.

Knielend voor me pakte hij mijn benen vast en duwde ze uit elkaar, trok me naar de rand van de bank en duwde mijn knieën verder uit elkaar tot ze de kussens aan weerszijden raakten, mijn kutje wijd open splijtend, mijn schelp roze lippen glinsterend van mijn sappen tonend. Voorover leunend likte hij met zijn tong over mijn kutje tot aan mijn clitoris en weer terug naar beneden, hij ademde mijn geur in. Dan als een uitgehongerde man bestreek hij mijn hele kut en clitoris, zuigend, slavend, stekend met zijn tong, zijn gezicht wrijvend in mijn nattigheid, puffend en hijgend. Hij tongde mijn kut, likte aan mijn crème, zoog het in zijn mond, duwde mijn lippen verder uit elkaar om zich tegoed te doen aan mijn gezwollen clit, terwijl hij er met zijn tong tegenaan streek. Ik was in de hemel!

Terwijl ik mijn heupen naar voren bracht om me dieper in zijn mond te duwen, pakte ik zijn hoofd vast en bereed zijn gezicht. Ik glimlachte in mezelf toen ik door zijn overijverige zuigen een paar druppels urine in zijn mond loosde. Ik dacht dat dat de oude viezerik wel zou leren, maar tot mijn verbazing reageerde hij opgewonden en leek nog meer te gaan zuigen. Dus liet ik nog een klein stroompje lopen en ja hoor hij vond het lekker, de viezerik,

Ik hoorde zijn broekrits opengaan en seconden later voelde ik zijn lichaam schommelen, ik tilde mijn hoofd op en kon zien dat hij met zijn pik rukte terwijl hij me uit at,
De sensaties begonnen zich steeds meer en meer op te bouwen terwijl ik mijn orgasme voelde toen ik aan hem dacht terwijl hij aan zijn lul trok, hij zoog me zo hard dat hij me over de rand duwde, mijn kut spasde en ik duwde een langer straaltje urine in zijn mond terwijl ik klaarkwam. Toen mijn orgasme wegebde duwde ik zijn gezicht weg omdat zijn aandacht te veel voor me was, zijn gezicht glom van mijn lichaamsvocht.

Hij had geen schuldgevoel op zijn gezicht, rondom glinsterde zijn mond van mijn sappen, zijn tong likte al het overtollige op dat hij kon bereiken, hij hijgde weg. Hij knielde rechtop, zijn vuist schroefde en kneep in zijn harde lul, voorvocht sijpelde uit de kop en drupte op zijn hand, ik keek aandachtig naar hem terwijl hij het tempo opvoerde, de paarse gezwollen kop strakker en strakker knijpend tot hij klaarkwam, zijn sperma over mijn gapende kut, kutlippen en tietjes spuwend, touwen van wit sperma bespatten me.

Zijn ogen ontmoetten de mijne, hij wist dat hij veel te ver was gegaan, maar ik wist dat ik hem precies had waar ik hem hebben wilde! Rustig en vastberaden, met een grijns, zei ik hem dat hij moest gaan liggen en zijn sperma van mijn kutje moest likken, elke druppel, want als hij dat niet deed zou ik mama precies vertellen wat hij had gedaan en dat ik te bang was geweest om nee te zeggen. Hij sloeg zijn ogen neer, hij wist dat ik nu de touwtjes in handen had en liet zijn hoofd naar mijn kutje zakken, langzaam likte hij zijn sperma van me af tot hij alles had opgegeten. Ik was weer helemaal opgewonden, met deze perverse man op mijn wenken bediend.

Ik moest plassen, dus ik liet hem me volgen naar de badkamer, staande naast het bidet vroeg ik hem of hij me wilde zien plassen, hij knikte gehoorzaam, dus ik beval hem over de pan te leunen terwijl ik lager hurkte, trok mijn schaamlippen naar achteren en liet een drupje plas lopen. Hij kwam met zijn hoofd dichterbij, kantelde het opzij en opende zijn mond, terwijl ik nog een stroompje liet lopen, klemde hij zijn mond over mijn plasbuis en ik plaste in zijn mond terwijl hij dorstig dronk, nauwelijks een druppel verliezend, ik weet niet wie er meer van streek was, hij voor het drinken van mijn urine of ik voor het toelaten en zo opgewonden raken!

Ik zei hem me schoon te likken en toen hij een hele poos mijn kutje had gelikt en me nog meer had opgewonden, liet ik hem me volgen naar de woonkamer. Staande naast de pianokruk, plaatste ik een van mijn voeten op de kruk, beval hem te knielen onder mijn nu gespreide kutje en eiste dat hij me opnieuw likte en bediende. Zonder tegenspraak sloot zijn mond zich over mijn kutje, zoog mijn clitje in zijn mond en woelde er met zijn tanden en tong overheen.

Na een tijdje duwde ik zijn hoofd weg, ik eiste zijn hand, pakte die vast, ik opende zijn vingers, vouwde al zijn vingers terug in een vuist, behalve zijn middelvinger en trok die naar mijn kruis. Ik plaatste zijn vuist verticaal, duwde zijn grote dikke vinger in mijn soppende kut en voelde hoe mijn spieren het binnendringen absorbeerden. Ik hurkte neer en hield me aan zijn hand vast tot mijn clitoris op zijn knokkels drukte. Ik kwam weer omhoog en toen weer omlaag terwijl ik zijn vinger neukte.

Hijgend gromde ik dat hij nog een vinger moest inbrengen, mijn vagina absorbeerde de dikkere penetratie en ik stuiterde op en neer op zijn omgekeerde hand, mijn sappen gutsten uit mij op zijn gebalde vuist, zijn hand doorweekt. Sneller en sneller hurkte ik, ramde zijn hand tegen mijn kutje tot ik klaarkwam, sperma langs zijn vingers persend en zijn hand doordrenkend met mijn sappen.

Ik gleed van hem af en plofte hard ademend op de pianokruk neer, hij bleef geknield zitten, zijn hand bedekt met romige sappen en zijn pik stak keihard uit zijn gulp. Ik probeerde mijn ademhaling te kalmeren, tussen twee happen lucht door, en zei dat hij zijn pik met mijn sappen moest insmeren als glijmiddel en zich moest aftrekken. Hij aarzelde niet, wreef mijn sappen in zijn eikel, smeerde de crème die hij op de rug van zijn hand had verzameld op de onderkant, en gleed met zijn hand heen en weer over zijn lul die bedekt was met mijn afscheidingen.

Hij verstrakte, plagend met zijn vuist het topje van zijn pik, pompte sneller en sneller, schuifelde naar me toe en kwam weer klaar over mijn gapende kut en heuvel, deze keer wreef hij met het topje van zijn pik door de slierten sperma, het verspreidend over mijn gespreide lippen. Toen hij klaar was ging hij weer op zijn hurken zitten, kijkend en wachtend op mij. Ik liet mijn hand zakken, schepte wat op mijn vinger en bracht het naar mijn tepels, wreef zijn sperma in elk strak knopje, toen liet ik mijn vinger in mijn mond glijden, mijn tong rolde rond mijn vinger en proefde voor de eerste keer sperma!

Zonder dat ik het hem hoefde te zeggen, likte hij gehoorzaam zijn sperma van mijn lichaam, nam veel tijd om mijn kut, clitoris en tietjes schoon te maken terwijl ik op de kruk lag om mijn batterijen op te laden. Er was niet veel voor nodig om me weer helemaal opgewonden te krijgen, mijn seksuele lust leek maar door te gaan, niet eerder had hij zijn sperma opgeruimd, mijn sappen begonnen zich af te scheiden en zijn enthousiasme werd er niet minder om.

Ik was niet van plan me door hem te laten neuken, maar mijn verlangen werd steeds vleselijker. Ik wilde zijn pik in me, ik wilde dat hij gromde en zijn staaf in me pompte en ik wilde zijn sperma heet in mijn buik voelen. Ik droeg hem op plat op de grond te gaan liggen, ik kon een opgewonden giechel niet helpen toen zijn pik rechtop uit zijn gapende broek kwam. Ik knielde tussen zijn benen en hield zijn pik vast, de eerste pik die ik ooit had vastgehouden! Ik had er genoeg gezien in pornofilms, maar de zijne was lang niet zo groot, een stuk kleiner maar nog steeds een flinke handvol voor mij. Ik likte het topje, proefde het voorvocht dat eruit sijpelde, hij liet een trillende kreun horen, ik vroeg me af of er een mevrouw echtgenoot was of dat hij vrijgezel was. Hij was zo’n vreemde man, had iemand ooit eerder zijn pik geproefd! Ik likte zijn lengte, proefde mijn sappen en sporen van zijn sperma, ging naar de top en zoog aan het topje, terwijl ik opkeek naar hem die me aandachtig bekeek terwijl mijn acties een nieuwe kreun van hem veroorzaakten.

Ik ging op en neer op zijn pik, draaide mijn vuist rond de basis en bedekte zijn staaf met mijn speeksel. Hij probeerde mijn hoofd krachtiger op zijn pik te duwen, maar ik stopte en zei dat hij zijn handen aan zijn kant moest houden, anders zou ik niet doorgaan. Hij deed onmiddellijk wat ik vroeg en ik bleef zijn lid heen en weer zuigen in mijn mond tot mijn kaak pijn begon te doen.

Ik liet zijn pik met een plop uit mijn mond vallen, ging op mijn hurken zitten en hield zijn pik rechtop en wreef hem op en neer langs mijn nu druipende kutlippen. Zijn ogen verwijdden zich van opwinding en hij probeerde met zijn heupen te bewegen om zijn pik in me te duwen. Ik tutte hem af, schudde mijn hoofd en zei dat hij geduldig moest zijn, anders zou hij teleurgesteld worden. Hij gaf onmiddellijk toe, maar ik kon zien dat het hem alle controle ontnam.

Ik liet me langzaam op zijn pik zakken, mijn kut de tijd gevend om zich rond het binnendringen uit te rekken, tot uiteindelijk mijn kutlippen tegen zijn schaamhaar schuurden. Ik kantelde een beetje naar voren en drukte mijn clit tegen zijn schaambeen, terwijl ik met mijn heupen draaide om zijn pik dieper in me te duwen. Het voelde hemels, mijn kutspieren die zich vastgrepen aan zijn staaf, opgerekt en begraven tot het uiterste. Langzaam kwam ik centimeter voor centimeter van hem af, totdat het topje nog maar net in me zat, toen gleed ik net zo langzaam weer naar beneden, ik ging hier een paar keer mee door, zijn benen trilden, hij jammerde om mijn plagerijen. Toen ik gefrustreerd raakte van het mezelf plagen, tilde ik van hem af en sloeg toen op zijn pik, waardoor ik gromde, opnieuw en opnieuw deed ik dit, terwijl ik zijn staaf harder en harder neukte, mijn eigen orgasme najagend.

Ik begon moe te worden, hij pakte mijn heupen vast, tilde me een beetje van hem af en begon met zijn heupen in me te pompen. Klap, klap, klap als zijn lies sloeg tegen mijn billen, zijn pik squelching tegen mijn kutje als hij sloeg zichzelf in mij. Mijn tieten wiebelden van de inspanning, een van mijn handen kneep en trok afwisselend aan mijn tepels en de andere wreef verwoed mijn clitoris van links naar rechts.

Mijn orgasme explodeerde, mijn lichaam spande zich, mijn kutspieren omklemden zijn pik terwijl die in mij leek op te zwellen, mijn spieren melkten hem uit terwijl hij op zijn beurt zijn sperma in mij pompte. Zijn neuken vertraagde tot zijn lul klaar was en begon te krimpen. Hij tilde me op en ik schuifelde over zijn lichaam tot ik gehurkt over zijn gezicht zat en hij droeg me op mijn kut samen te knijpen en onze afscheiding eruit te persen. Langzaam voelde ik een straaltje warme room uit mijn kutje sijpelen, zijn tong ontmoette de afdaling en likte het in zijn mond. Hij murmelde zijn aanmoedigingen tussen de mondvol, zachtjes likkend in mijn gapende kut waar zijn pik enkele ogenblikken geleden begraven had gelegen.

Toen hij klaar was, duwde hij me overeind, ik stond daar naakt toe te kijken hoe hij zijn pik weer in zijn broek stopte en zijn broek en riem weer vastmaakte. Daarna keek hij aandachtig toe hoe ik mijn afgedankte korte broek en topje pakte en me aankleedde. Hij keek op zijn horloge en zei dat ik verder moest gaan met mijn piano-oefeningen, want zijn tijd was om. Hij stond weer een tijdje achter me, legde uiteindelijk zijn handen op mijn schouders, schoof ze naar voren onder mijn topje en rolde mijn tepels, kneep ze stevig tussen zijn vingers en duimen. Ik hijgde bij de sensatie, hij leunde tegen mijn linkerschouder, likte mijn oorlel en fluisterde dat hij ernaar uitkeek om me de volgende keer te zien. Mijn lichaam huiverde als reactie op zijn handelingen.

Niet alleen kon ik niet wachten tot mijn volgende bijles, maar ik kon ook niet wachten om Lottie er alles over te vertellen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *