2 nichtjes

Ik denk dat dit allemaal begint met mijn tante uit Engeland die professor archeologie is aan een universiteit. Zij en mijn oom, die geologieprofessor is, gingen naar Belize om te werken aan een aantal Mayaruïnes die onlangs waren blootgelegd en dat mijn familie, mijn vader en moeder en ik, hun twee dochters, Lori van bijna achttien en Sherry van zestien, in huis zouden nemen.

Deze twee nichtjes verschillen nogal van elkaar; Lori is rustig, heel lief en een echt brein. Ze is altijd de beste van haar klas en staat op de lijst van het schoolhoofd. Sherry, precies het tegenovergestelde, is erg extravert, springerig, bubbelig, leuk en een beetje een plaaggeest. Ze zijn allebei mooi, maar Sherry kleedt zich duidelijker. Ze geeft je een reden om haar op te merken.

Ze wisten dat we een zwembad hadden, dus de eerste dag vertelden ze me dat ze het grootste deel van de dag wilden zwemmen en zonnen als ik dat goed vond. Ik zei dat ik dat het grootste deel van de zomer deed en dat we veel tijd bij het zwembad konden doorbrengen.

Ik was als eerste bij het zwembad, daarna kwam Lori. Ze is bijna net zo lang als ik en draagt een eendelig pak, wat leuk en aardig is, maar niet een waar ik erg geïnteresseerd in ben. Toch is ze mooi en leuk om erbij te hebben.

Dan hoor ik Sherry.

“Hier kom ik, kijk uit,” en ze komt naar buiten gerend en duikt meteen het water in. Het ging zo snel dat ik niet veel van haar heb kunnen zien. Ze zwom een tijdje rond en hees zichzelf toen uit het zwembad.

Oh, wow. Ze is prachtig. Een bikini die er bijna niet is. Wat een figuur. Lori is twee jaar ouder, maar Sherry heeft de borsten. Ze is klein en compact maar haar tieten zijn rond en vol, heel vol. Ze zouden groot zijn bij een meisje dat zes centimeter langer is dan zij. Het broekje bedekt nauwelijks het spleetje in haar kutje. Het is ongelooflijk. Wat een lekker ding.

“Oh, dat water is perfect. Ik hou hier gewoon van,” en ze ploft naast me neer en rekt zich uit. Ik kijk om en haar borsten wijzen recht omhoog, stevig, weelderig, nauwelijks bedekt door twee driehoekjes van stof. Haar tepels steken uit de stof. Oh, wat ben ik hard.

We lagen daar allemaal een tijdje en toen zei Sherry, altijd degene die de boel aanwakkert: “Laten we nat worden, kom op,” en ze stond op en rende naar binnen. Haar billen waren prachtig, gescheiden door een smalle strook stof die eigenlijk niets verborg terwijl ze stuiterde en toen halsoverkop in het water dook.

Ik stond op en rende naar het zwembad, dook er ook in en kwam vlak voor Sherry terecht, die me natspatte toen ik boven water kwam. Ik spetterde haar terug en ze verdween onder water, toen voelde ik hoe mijn zwembroek naar beneden werd getrokken. Ze ging niet uit, ik kon wegzwemmen met ze nog grotendeels aan.

Lori was ondertussen ook in het zwembad gekomen waar ze vooral naar ons zat te kijken. Sherry en ik speelden wat in het water, spetterden tegen elkaar, grepen elkaar onder water vast en ze streek zelfs per ongeluk met haar hand langs de bobbel in mijn zwembroek. Nou ja, misschien per ongeluk.

Ik wilde echt over die schoonheden borstelen die nauwelijks in haar bikinitopje zaten, maar ik had er gewoon de ballen niet voor. Ja, ik geef het toe.

Die nacht sliep Lori in de kamer van mijn zus, die in de zomer colleges volgt om vervroegd af te studeren, en Sherry lag in de logeerkamer. Toen begon een van die hevige onweersbuien die uit het niets lijken te komen en de wind en regen bliezen bijna zijwaarts samen met veel donder en bliksem.

Ik lag daar te luisteren naar de wind, de neerstortende regen en de donder in de hoop dat een van de meisjes bang zou worden en naar mijn kamer zou komen, maar dat gebeurde niet. Dus na een tijdje ging ik naar de logeerkamer en raakte Sherry op haar schouder aan.

“Oh, wat is er? Gaat het, Alan?”

“Ik vroeg me gewoon af of je bang was voor de storm, al die donder en bliksem en wind.”

“Nee, ik denk dat ik sliep. Best wel een grote storm, hè? Ben je bang?”

“Nou, het maakt me een beetje nerveus, soort van.”

Ze tilde het dekbed op en zei: “Nou, kom maar bij me zitten, dan maakt mama alles veilig voor je.”

Toen ze de dekens weer omhoog trok, realiseerde ik me dat ze naakt was. Ze sliep naakt.

“Sherry, je hebt geen pyjama aan,” zei ik, terwijl ik het overduidelijke zei.

“Nou, dat is voor het geval er een man bij me in bed komt liggen en me wil neuken.”

Mijn hart stopte, mijn ademhaling stopte, mijn lul werd hard.

“Je gaat me neuken, hè?” terwijl ze haar armen om me heen sloeg en me naar zich toe trok. Mijn handen reikten naar beneden en gingen over haar kont, oh, hemels.

Toen voelde ik haar hand in mijn pyjamabroek naar beneden reiken en mijn lul vastpakken. Ik dacht niet dat de mijne de eerste was die ze ooit vasthield.

“Ja, uh, ja, graag.”

“Heb je een condoom?”

“Eh, nee, ik denk het niet.”

“Nou, Alan, ga nooit met een meisje naar bed tenzij je een condoom hebt of je zeker weet dat ze aan de pil is. Jij hebt geluk, want ik slik de pil. Dus, we kunnen neuken. Mijn moeder betrapte me op een middag na schooltijd met een vriendje, dus sindsdien slik ik de pil. Sinds mijn twaalfde.”

“Twaalf? Wow, je bent vroeg begonnen,” zei ik terwijl ik over haar natte kutje wreef.

“Vergeet niet dat je een condoom nodig hebt als je Lori neukt.”

“Lori, wat bedoel je, Lori?”

“Nou, Lori is maagd en slikt de pil niet. Je gaat Lori toch neuken?”

“Misschien wil Lori wel iets te zeggen hebben over of ik haar neuk of niet.”

“Oh, Alan, weet je niet dat ze verliefd op je is? Ik denk niet dat er enige twijfel is dat ze het met jou zou doen. Maar je hebt condooms nodig. Koop er genoeg, ik denk dat ze net als ik zal zijn, na de eerste keer wilde ik het de hele tijd. Over seks gesproken, laten we beginnen,” en ze trok mijn pyjama naar beneden en duwde me op mijn rug, ging over me heen zitten, schrijlings over me heen, en tongzoende me terwijl ze haar kut over mijn pik en buik wreef.

Het is een wonder dat ik niet alleen daardoor al klaarkwam. Ik probeerde haar borsten te pakken te krijgen die zo stevig waren en zo warm en zacht aanvoelden. Toen richtte ze zich op, reikte tussen haar benen naar beneden, greep mijn pik en ging erop zitten om hem in haar te duwen.

“Mmm, dat is lekker, nu, laten we dit doen,” en ze begon op en neer te gaan over me heen, mijn pik in en uit glijdend.

“Vind je dit lekker, Alan, ben ik goed?”

“Oh, dit voelt heerlijk. Ik wist niet dat het zo goed kon voelen.”

“Um, is dit de eerste keer dat je dit doet?”

“Nou, uh, ja, min of meer.”

“Wat bedoel je met min of meer?” terwijl ze op en neer wiegde.

“Nou, ik bedoel, ja, het is de eerste keer dat ik dit doe.”

“Oh, wow, ik ben je eerste. Ik ben nog nooit de eerste neukbeurt van een man geweest. Hoe vind je dit?” terwijl ze hard op me duwde en toen met haar heupen heen en weer kronkelde.

“Oh, dat is ongelooflijk. Daar ga ik van klaarkomen.”

“Nou, ga je gang, ‘meneer de eerste keer’. Ik wil je eerste keer klaarkomen.”

Precies op dat moment kreeg zij het ook.

“UUHN, UUHN, uh, uh, oh, dat voelt zo goed, oh, het is echt…oh, Sherry, oh, wow, het is…”

“Mmm, je voelt nog steeds behoorlijk hard in me, laten we me nu afmaken,” en ze begon sneller op en neer te gaan, daarna heel hard naar beneden te duwen en met haar kont rond te wiebelen.

“Ooooh, ja, dat voelt echt goed. Mmm, oh, echt lekker. Ik hou van je lul, Alan. Voelt goed.”

Toen begon ze te kreunen en haar lichaam verstijfde en ze begon me sneller en sneller te beffen.

“Oh, ja, oooh,” en ze bokte op me en trilde en maakte geluiden alsof ze pijn had, dat het haar pijn deed.

“Gaat het, Sherry, doet het pijn?”

“Oh, nee, het voelt heerlijk, zo goed.”

Ik denk dat ik mijn eerste voorbeeld kreeg van hoe meisjes en vrouwen soms doen en klinken alsof ze veel pijn hebben als ze worden overmand door de extase van een heerlijk orgasme. Maar vanavond, mijn eerste keer, maakte het me bang, totdat ze me vertelde hoe geweldig ze zich voelde.

Ze zakte over me heen en kuste me, nog steeds op en neer bewegend: “Mmm, Alan, dat was lekker. Echt lekker. Was het lekker? Denk je dat je dit ooit nog eens zou willen doen?”

“Oh, het was heerlijk. Perfect, en ja, oh, ja, ik zou het graag nog eens doen. Misschien wel nu.”

“Nou, zo bedoelde ik het niet precies, maar, wat maakt het ook uit, de storm is nog steeds bezig, we kunnen net zo goed iets doen, toch,” en ze rolde van me af en voegde eraan toe: “Je doet me nu,” en ik ging tussen haar benen staan en probeerde mijn lul weer in haar te stoppen.

“Oh, ik denk dat je een beetje hulp nodig hebt,” en ze ging op haar knieën zitten en begon me te pijpen. Mijn lul deed precies wat elke zestienjarige lul zou doen, als een rots.

“Oké, je bent nu goed en hard. Sherry’s magische mond deed de truc,” en ze rolde op haar rug, spreidde haar benen en ik stond op en duwde in haar. Oh, het was heerlijk. Ik kon gewoon niet geloven dat meisjes de hele tijd rondlopen met hun heerlijke kutjes tussen hun benen, zo warm, zo uitnodigend, zo glibberig op mijn pik.

En daar lag ik dan, mijn tweede neukbeurt van mijn leven. Terwijl we in elkaars armen lagen, zei Sherry: “Haal morgen condooms, Alan, dan regel ik het voor je, oké? Zie je hoeveel ik van mijn zus hou? Maar het was leuk om je in te wijden, misschien krijgen we nog een kans om te neuken, maar Lori houdt je misschien wel geneukt.”

We sliepen die nacht samen, ieder van ons werd wakker in de uren voor zonsopgang, tastend, voelend, zoenend. Toen de zon opkwam, maakte ik haar wakker om te zeggen dat ik terugging naar mijn bed zodat we niet betrapt zouden worden.

“Denk eraan, haal condooms en doe het rustig aan. Ik hou ervan om te neuken als de hoed valt. Neem je tijd met mijn zus. Kus haar veel, zuig aan haar borsten, lik haar kutje, oh, lik haar veel. Tot ze klaarkomt. Neuk haar dan. Ze zal voor altijd van je houden. Dat is zeker. Meisjes houden ervan om gelikt te worden. Doe het vaak. Veel plezier, neuk haar goed, Alan,” en ik ging terug naar mijn lege bed.

Je weet al wat mijn eerste prioriteit was de volgende dag. Juist. Een hele doos en ik hoopte dat ik er nog meer zou moeten kopen.

Ik wist niet wat Sherry van plan was, maar toen ik Lori zag, leek er niets ongewoons. Dus besloot ik gewoon af te wachten. Sherry zei dat ze dingen zou regelen.

De dag ging voorbij, het avondeten was klaar, er werd tv gekeken, ach, Lori en Sherry gingen naar bed, wat maakt het ook uit, dacht ik, en ik ging weg.

Ik sliep al half toen ik een aanraking op mijn schouder voelde.

Hoofdstuk 2

“Ik ben bang dat we weer zo’n storm krijgen als gisteravond, Alan. Mag ik bij jou slapen?”

Ik hield de dekens open en ze gleed naast me. Ik rolde naar haar toe en legde mijn arm over haar heen, ze was naakt! Lori, verlegen, rustige Lori, naakt.

“Bescherm je me, Alan?” giechelde ze. “Sherry heeft je verteld dat ik bescherming nodig heb, toch?”

“Maak je geen zorgen, Lori, je bent veilig in mijn handen.”

Ik reikte naar beneden en trok mijn pyjamabroek uit en vrijwel meteen had ze haar hand op mijn pik. Ik omhelsde haar tegen me aan, legde mijn been over haar heen en kuste haar keer op keer.

“Dit is zo fijn, Alan, ik heb hierover gedroomd en nu gebeurt het echt. Het voelt zo sexy om zo bij je te zijn, helemaal naakt en alles. Je ding is echt hard.”

“Het is in de buurt van iets wat het wil, Lori, zo simpel is het.”

“Wil je me echt?”

“Oh, ja, storm of geen storm,” en ik begon mijn hand tussen haar benen te duwen. Ze tilde haar bovenste been op en ik begon over haar heen te wrijven. Net als haar zus waren Lori’s schaamhaartjes geschoren, lekker glad.

“Mmm, dat voelt lekker, Alan, ik heb me speciaal voor jou geschoren. Nou ja, eigenlijk heeft Sherry me vanmiddag geschoren. Ze dacht dat het lekker zou zijn en ik weet dat ze zich scheert.”

Ik duwde mijn vinger in haar en begon hem heen en weer te bewegen. Ze wreef over het topje van mijn pik terwijl ze zei: “Mmm, dat is lekker, wat je daar beneden doet. Voelt goed. Vind je het lekker als ik dit doe?” terwijl ze op en neer begon te gaan op mijn lul.

“Voelt goed, Lori. Ik denk niet dat we veel zullen slapen vannacht.”

“Oh, ik hoop van niet. Dit is veel leuker dan slapen.”

Ze schoof wat op zodat haar borsten vlak bij mijn gezicht kwamen en ik vatte dat op als een uitnodiging om ze te gaan kussen en zuigen.

“Oh, dat is zo lekker. Sherry zei dat het heel goed zou voelen, het voelt gewoon heerlijk. Ik vind het heerlijk dat je het doet.”

Nou, ik vond het heerlijk om te doen. Ik weet zeker dat elke tiener graag aan tepels zuigt. Deze zeker.

“Ik wil aan je zuigen, Alan. Sherry zei dat elke jongen dat wil. En ik wil je gelukkig maken, oké?”

“Oh, tuurlijk, eh, ik kan jou tegelijkertijd doen. Negenenzestig, oké?”

“Ja, de een over de ander, ik heb het op internet gezien. Je weet wel, porno.”

“Nou, nu mag je het echt doen.”

“Ik wil graag bovenop je, Alan, oké?” en ze draait zich om en voor ik het weet is mijn lul helemaal warm en nat en voelt hij beter dan ooit. Nou ja, eigenlijk al sinds vanmorgen vroeg, toen ik hem uit Lori’s zus trok.

Hoe dan ook, ze begon alleen aan het topje te zuigen, oh, wat voelde dat goed, toen, met haar kutje boven me, reikte ik naar haar heupen en leidde ze naar beneden, naar de plek waar haar natheid de natheid van mijn mond ontmoette.

Ik reikte omhoog en wreef met mijn vinger langs haar spleet om haar sappen te verspreiden en ik kreeg een zachte kreun van beneden. Toen spreidde ik zachtjes haar schaamlippen en tongde in haar, in en uit, rondom. Nog veel meer gekreun.

Het gevoel in mijn pik was hemels, vooral toen ze haar mond naar beneden stak om me helemaal naar binnen te halen en me dan op en neer te zuigen. Haar heupen zakten iets naar beneden om mijn tong verder in haar te krijgen.

Oh, in dit tempo zou ik het niet lang volhouden.

Toen hoorde ik Lori luid kreunen en grommen terwijl ze haar kutje op me drukte en helemaal rond mijn gezicht schoof. Ik sopte van haar sappen. Toen, net op dat moment, begon ik haar vol te spuiten met mijn sperma. Ze bewoog haar lippen naar het topje van mijn pik en zoog en zoog en zoog. Ze kreeg elke druppel.

Ze liet zich op me vallen, haar kut nog steeds op mijn gezicht, toen draaide ze zich om en we kusten elkaar met onze gezichten en monden gevuld met elkaars liefdessappen.

“Oh, ik hou van je, Alan, het was zo heerlijk wat je net met me deed. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Oh, het was heerlijk. Door jou voel ik me zo goed.”

“Oh, je hebt me echt geweldig gedaan, Lori, gewoon ongelofelijk.”

We lagen daar in elkaars armen, zoenend, elkaar voelend, gewoon genietend van onze passie voor elkaar.

“Ik wil dat je met me vrijt, Alan. Sherry zei dat je dat wilde en ik wil je zo graag.”

Ik reikte naar mijn nachtkastje en haalde er een condoom uit, scheurde de verpakking open en hield hem omhoog.

“Daar is het, Lori, weet je zeker dat je dit wilt doen?”

“Oh, Alan, ik wil het zo graag, ik wil het echt, ja, ja,” dus ik rolde het om en ging tussen haar benen staan en wreef langs haar spleet die erg nat was van haar sappen.

Ze spreidde haar benen zo ver mogelijk open en ik drukte mijn pik tegen haar spleetje en duwde.

“Probeer het nog eens,” fluisterde ze, dus ik duwde nog eens, dit keer iets harder.

“Oh, ik denk dat het erin ging, kun je het zien?”

“Nog niet, denk ik.”

“Doe nog wat meer.”

Dus drukte ik er harder in.

“OW, oh, dat deed pijn!”

“Ik stop als je dat wilt, Lori. We hoeven dit niet te doen, het is goed als we het niet doen.”

“Nee, ik wil het wel. Het is goed, pers gewoon nog een keer.”

Dus dat deed ik en ik kon ook zien dat ze naar beneden perste, en ja hoor, ik ging er bijna helemaal in.

“Ooooh, whew, dat deed wel even pijn, maar blijf even stil liggen. Het voelt al beter, laat me even rusten.”

Ik kuste haar een paar keer en ze vroeg of ik opnieuw wilde beginnen. Dus ik trok me terug en drukte een paar keer.

“Is dat goed?”

“Ja, het is prima, ga je gang.”

Ik begon haar langzaam en zachtjes te neuken, zonder haar pijn te doen of ongemak te veroorzaken. Het voelde zeker goed voor me. Het gevoel was zelfs iets anders dan bij haar jongere zusje. Sherry’s kutje, ik gleed er gewoon in en uit, ze was zo nat en glibberig, het voelde echt goed.

Maar Lori was strak, alsof ze een greep om me heen hield, naar binnen gesloten. Ik gleed nog steeds in en uit, het was alleen moeilijker. Maar wat voelde het goed.

“Hoe gaat het, Lori, alles goed?”

“Oh, Alan, het is geweldig. Oh, ik ben zo blij dat we dit doen. Ik hou van je, Alan, ik hou echt van je. En ik wil zo bij je zijn, ik wil je zo in me, het is zo heerlijk. Het voelt heerlijk. Vind je het lekker?”

“Ik kan niet geloven hoe lekker dit is, Lori, je bent zo mooi. Ja, ik vind het heerlijk.”

“Ik weet dat je dit met mijn zus hebt gedaan. Ze is zo’n sexpot, nu weet ik waarom, dit is zo lekker. Je voelt zo goed in me. Ik kan het niet geloven, ze heeft me zo vaak verteld hoe goed seks is, ze doet het al altijd. Zelfs een keer thuis in de kamer, op de vloer met een vent, naakt, ik kwam thuis van school, moest dwars door de kamer lopen, ze zei ‘hoi’ terwijl de vent haar deed. Ongelooflijk.”

“Ja, ze is me er eentje. Maar, Lori, jij ook.”

“Ohh, het voelt zo goed, ik weet het niet maar ik denk dat ik mijn orgasme krijg, het voelt zo…OOOH, OOOH, uuh, uuh, uuh, oh, Alan, oh, alsjeblieft niet stoppen, het voelt zo goed.”

En ik hield het niet echt meer vol, “UUNH, UUNH, ooh, oh, oh, man, oh, wow, dat is geweldig. Fantastisch. Oh, Lori, ik hoop dat we dit meer kunnen doen. Veel meer.”

We hielden elkaar vast en zoenden een hele tijd. Het gevoel was heerlijk, al onze naakte huid samen, zo sensueel en erotisch. Ik wilde dit gewoon voor altijd.

Mijn pik was wat zachter geworden en toen ik me uit haar terugtrok, realiseerde ik me niet dat het condoom nog in haar zat. Ik reikte naar beneden om het van mijn lul te trekken en het was er niet.

“Oh, nee, waar is het rubbertje, ik weet dat ik het gebruikt heb.”

“Het zit nog in me, gekkie, kijk,” en Lori trok het eruit en hield het omhoog. Gelukkig zat er al mijn sperma in. Ik nam het en spoelde het weg.

We vielen in een met seks verzadigde slaap, armen en benen verstrengeld.

De volgende ochtend, in de keuken, nam mijn moeder me apart.

“Alan, ik moet met je praten over iets heel belangrijks. Toen je oom en tante hun meisjes wegbrachten, vertelde mijn zus me dat hun jongste, Sherry, erg seksueel geavanceerd is. Ze weten dat ze seks heeft met jongens en daarom slikt ze de pil.”

Ik was stomverbaasd dat ik dit van mijn moeder hoorde.

“Ze zei ook dat Lori, daar is ze zeker van, maagd is. En dat ze niet aan de pil is. Dus als er iets zou gebeuren met Lori, dat ze zeker bescherming nodig heeft, een condoom. En ik denk dat Lori vannacht in jouw kamer is geweest, Alan, ik wil weten of er iets is gebeurd.”

Slik.

“Um, ja, ze is in mijn kamer gebleven, um, en, we, um, we hebben, uh, ik heb een condoom gebruikt.”

“Goed, Alan, goed. Weet je zeker dat het niet gebroken is of zo?”

Ik kan niet geloven dat ze dit zo rustig bespreekt, ze is niet boos of zo.

“Nee, het was prima, het werkte prima.”

“Nou, je moet er elke keer zonder mankeren een gebruiken. Het laatste wat een van beide moeders wil is dat Lori zwanger raakt. Dat begrijp je toch wel?”

“Ja, mam, absoluut. Dat zou ik Lori nooit aandoen. Dat beloof ik.”

“Goed. Nu, ik realiseer me dat aangezien je vader en ik allebei werken, jullie drieën hier de hele dag zijn en dat we echt niets kunnen doen om te voorkomen dat je reageert op al je tienerhormonen. Dus ik laat het aan jou over, Alan, om ervoor te zorgen dat niemand zwanger raakt. Je vader en ik zullen ook niet controleren welke slaapafspraken jullie drieën hebben. Beloof me gewoon dat niemand zwanger wordt.”

“Ja, mam, ik beloof het.”

“Hier is een doos condooms, ik veronderstel dat een moeder dit niet zou moeten zeggen, maar, veel plezier, het zijn twee heel mooie meisjes.”

Ze draaide zich om en liet me daar in een totale roes zitten. “Veel plezier. Het zijn twee hele mooie meisjes,” had mam gezegd. En toen vertrok ze voor vandaag naar haar kantoor.

Weet je wat ik toen deed? Ja, ik ging meteen naar mijn twee nichtjes en vertelde ze over de nieuwe huisregels. De eerste die iets zei, was natuurlijk Sherry: “God, we kunnen de hele dag neuken en ook allemaal samen slapen.”

“Meent ze dat zelfs, Alan?” vroeg Lori.

“Daar lijkt het wel op. De enige regel lijkt ‘geen zwangerschappen’ te zijn.”

“Dat is makkelijk voor mij,” dit van Sherry, natuurlijk.

“Ja, en mam gaf me dit, dus het lijkt erop dat Lori ook gedekt is,” terwijl ik de doos condooms omhoog hield.

“Vindt ze het goed dat we, je weet wel, seks hebben? Echt?”

“We kunnen samen slapen, overdag doen wat we willen, wat dan ook.”

“Wat ben je aan het doen, Sherry?” vroeg Lori terwijl Sherry haar shirt over haar hoofd omhoog trok, haar bh losmaakte en beide op de stoel gooide naast waar wij stonden.

“Ik ga naakt. Dat is wat ik overdag wil doen. Kleding optioneel. Nog deelnemers?”

Ik deed zeker mee, want ik trok mijn T-shirt uit, trok daarna mijn korte broek en slip naar beneden en stond daar met mijn pik naar Sherry gericht.

“Ik hoop dat dat voor mij is,” vroeg ze terwijl ze naar mijn middel knikte.

“Nou, ik blijf niet achter,” zei Lori terwijl ze ook haar kleren uittrok.

“Denk je dat je ouders liberaal genoeg zijn om ons hun mooie kingsize bed te laten gebruiken?”

“Ja, laten we een bovenlaken uit de wasmand halen om over hun lakens te leggen. Voor het geval dat,” stelde ik voor, omdat ik niet het risico wilde lopen zo’n heerlijke nieuwe vrijheid te verpesten.

We gingen allemaal naar de kamer van mijn ouders en maakten het bed klaar, toen gingen we erop zitten en Sherry zei: “Oké, Alan, Loirican staat op en neukt je, ik weet dat ze het echt wil, en ik ga op je gezicht zitten zodat je me tegelijkertijd kunt aftrekken. Klinkt leuk?”

Lori en ik keken elkaar aan, ik ging op het bed zitten, ik had een condoom in mijn hand dat Sherry aannam, open scheurde, voorover boog en me een minuutje pijpte, toen rolde ze het op mijn granieten harde pik.

“Daar is hij, grote zus, ik heb hem helemaal klaar voor je,” en Lori ging over me heen staan terwijl Sherry mijn lul vasthield en Lori zich al wiebelend een weg naar beneden baande op mijn lul.

“Hij zit erin, kinderen, veel plezier,” zei Sherry en ze ging over me heen staan, pakte het hoofdeinde vast en liet haar natte kutje op mijn wachtende lippen zakken. Lori was al aan het wiegen terwijl ik met haar ene hand over haar borsten wreef en met de andere over haar clitoris.

Ik ben in een paar uur tijd van geen seks naar twee meisjes tegelijk gegaan. Ze zullen hier het grootste deel van de zomer zijn. Tegen de tijd dat ze naar huis gaan, heb ik misschien een pik die tot op het bot is afgesleten, maar het zal een heel gelukkige pik zijn.

De ouders van het meisje, zo bleek, hadden een aantal belangrijke ontdekkingen gedaan en waren van plan om volgende zomer terug te gaan en nog meer te graven. Sherry, Lori en ik hadden ook een aantal belangrijke ontdekkingen gedaan en waren ook enthousiast over het voortzetten van onze verkenningen. Ik kan niet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *