Vind je me mooi

Het begon allemaal toen ik mijn broer Ryan een simpele vraag stelde: vind je mij mooi?

Mijn naam is Amber, ik ben zestien en een half en ik heb nog nooit een serieus vriendje gehad. Jongens lijken me niet te versieren of zelfs maar te flirten. Mijn vriendinnen zeggen dat ik leuk ben, maar dat zijn meisjes. Ik heb de mening van een man nodig. Ik heb de basis, dat weet ik. Ik ben 1,65 m lang, heb amberkleurige (natuurlijk) ogen, halflang lichtbruin haar, weeg zevenenveertig kilo en draag een bh maat 65B.

Ik weet dat ik niet echt grote borsten heb, maar ik zie er best goed uit in de spiegel en als ik in de lucht spring, stuiter ik helemaal niet als ik naar beneden kom. Mijn borsten van 65B zijn stevig en wijzen een beetje omhoog.

Ik heb me dus afgevraagd of ik misschien niet zo aantrekkelijk ben als mijn vriendinnen zeggen. Mijn broer is een jongen (ja, dat is duidelijk) en ik vertrouw hem. Hij is zeventien en is met een paar mooie meisjes uitgeweest, maar hij gaat nu met niemand. Ik vertrouw erop dat hij me de waarheid vertelt en ik weet dat hij een goede smaak heeft wat betreft hoe meisjes eruit zien.

Dus vroeg ik hem op een middag na school: Ben ik mooi?

“Wat bedoel je met mooi?”

“Nou, je weet wel, aantrekkelijk, knap. De reden dat ik het vraag is dat ik geen jongens op school geïnteresseerd lijk te krijgen om met me uit te gaan. Ryan, ik vertrouw op jouw mening, daarom vraag ik het.”

“Nou, zus, als je de waarheid wilt weten, ik denk dat je heel mooi bent en een echt lekker wijf. Allebei.”

“Echt waar?”

“Oh, Amber, ik vind je het meest sexy meisje dat ik ken, super lekker. Je windt me echt op. Misschien zijn de andere jongens allemaal homo of zo.”

“Ik wind je op? Je bent mijn broer.”

“Nou, ja, maar ik ben ook een jongen en een jongen heeft een penis en jij maakt de mijne hard. Sorry als dat je stoort, maar het is waar. Jij, Amber, ziet er lekker uit.”

“Ik geef je een stijve? Een stijve? Door naar me te kijken? Dat meen je niet.”

“Zusje, je hebt een mooi figuur ontwikkeld met als klap op de vuurpijl een stel mooie borsten. Ze zijn niet enorm, maar ze zijn echt mooi.”

“Nou, je hebt ze niet echt gezien, hè?”

“Niet echt, maar ik heb je in bikini gezien en je ziet er heet uit, heel heet. En stevig, heel stevig.”

“Nou, ik zak niet door, dat is waar.”

“Van wat ik gezien heb, zou ik je minstens een zeven geven op de ‘Ryan Boob Scale’, tenminste van wat ik gezien heb. Dat is een schaal van één tot tien, dus dat is best goed.”

“Bedoel je dat ik geen ’tien’ ben?” zei ik gekscherend terwijl ik mijn handen op mijn heupen zette en mijn lippen tuitte.

“Nou,” zei ik, “van wat ik heb gezien,’ dus dat is alles wat ik kan zeggen.”

“Nou, wat dacht je van een nauwkeurigere beoordeling,” zei ik terwijl ik mijn armen naar de overkant stak en mijn T-shirt uittrok en naar achteren reikte om mijn beha los te maken. Ik hield de cups van mijn beha tegen mijn borst terwijl ik ze langzaam liet zakken om mijn broer een volledig zicht te geven op de puntige, roze borsten van zijn kleine zusje.

“Jeetje, Amber, je bent een lekker ding. En ik moet zeggen, een tien op de Ryan Boob Scale. Misschien voeg ik een categorie van tien-plus toe. Alleen voor jou. Je tietjes zijn perfect.”

“Wauw, zo mooi, hè? Vind je ze echt heel mooi?”

Toen zag ik de enorme bobbel in zijn korte broek, knikte naar beneden en lachte: “Oh, ik denk dat je mijn borsten wel erg mooi vindt. Ik heb je zeker opgewonden. Je kleine zusje gaf je een enorme stijve. Gaaf.”

“Als je de waarheid wilt weten, zusje, mijn lul is keihard. Je bent het meest sexy meisje dat ik ooit heb gezien. En je roze tepels maken me nog harder.”

Dus schudde ik ze een beetje heen en weer en legde mijn handen onder elke tepel om hem te plagen.

“Grote broer kreeg een grote stijve toen hij naar de tieten van zijn kleine zusje keek. Hij houdt van haar tieten, toch?”

“Oh, grote broer houdt van de tieten van zijn kleine zusje en zou ze graag kussen en op haar grote roze gezwollen tepels zuigen.”

Nou, wat zegt een meisje daarop?

Dit meisje zei: “Ja, nou, kleine zus zou dat heel leuk vinden, grote broer.”

Dus hij leunde voorover en nam een tepel in zijn mond en zoog zachtjes terwijl hij de tepel van mijn andere borst lichtjes rond en rond aanraakte met zijn duim. Ik voelde me overal heel warm en tintelend, vooral tussen mijn benen. Tjonge, wat kreeg ik het warm en wat ademde ik zwaar. Het gevoel was supersexy en ik weet dat mijn gezicht rood aanliep.

Ik had nog nooit aan mijn borsten gezogen. Het was alsof mijn tepels rechtstreeks verbonden waren met mijn kutje. Het was een fantastisch gevoel, elke zuigbeweging stuurde een golf van kloppen door mijn lichaam tot in mijn liefdesdoosje. Het was duizelingwekkend en ik realiseerde me dat ik met mijn hand over de bobbel in zijn broek wreef.

“Jeetje,” dacht ik, “dit gaat veel verder dan ik dacht.”

“God, je bent zo hard, Ryan, zusje moet je pik helemaal gek maken, hè?”

“Oh, zus, ik ben keihard. Je weet niet hoe sexy je echt bent. Ik wil je op de ergste manier neuken.”

Nou, ik vroeg hem of ik mooi was, nu wil hij me neuken. Wat een middag!

“Zou het niet leuker zijn als je me op de mooiste manier zou willen neuken?” antwoordde ik glimlachend.

Hij staat daar met zijn handen op mijn borsten te wrijven en zegt: “Ik zou je graag neuken op welke manier dan ook, mooi zusje.”

Dat is een aanbod dat ik niet elke dag kreeg.

“Je kunt het met veel meisjes op de middelbare school doen, Ryan, waarom met mij?”

“Oh, Amber, ik kijk al heel lang naar je prachtige lichaam. Geen meisje maakt me harder dan jij. Je hebt mijn pik gevoeld, hij is zo hard door jou. Ik denk de hele tijd aan je.”

Ik maak zijn pik hard? Dacht ik. Wauw. Voordat ik de gedachte kon verwerken, zei ik: “Mag ik hem zien?”

De vraag verraste me omdat ik meestal niet erg openhartig ben, vooral niet over seks. Hij reikte naar beneden, schoof zijn shorts en slip naar beneden en stapte eruit. Zijn pik stond recht overeind en zag er enorm uit met een mollige roze kop.

“Wow, je bent groot. Het is zo groot dat een meisje het er niet in krijgt.”

“Oh, hij gaat erin, zus, hij gaat er prima in. Meisjes rekken uit, vergeet niet dat er baby’s uit komen, dus mijn lul past er prima in.”

Ik pakte hem beet en hij trilde in mijn hand.

“Hij is zwaar en echt warm, levend.”

“Nou, het is een deel van mij, mijn favoriete deel, eigenlijk.”

“Hmm, het is ook mijn favoriete deel van jou. Het houdt ervan als ik erover wrijf. Hij houdt er veel van, hè?”

“Oh, zus, mijn lul houdt van alles wat je er ooit mee zou kunnen doen. Je zou dat eeuwig kunnen doen.”

“Oh, dat geloof ik graag. Maar zou je niet klaarkomen als ik zo doorga?”

“Eh, ja, en het zou ook niet lang meer duren. Als ik over je mooie borsten wrijf, wil ik helemaal klaarkomen.”

“Oooh, dat zou ik ook lekker vinden. Ben je nu aan het klaarkomen?” vroeg ik, wijzend op het sap dat uit zijn penis lekte. “Ik dacht dat het er allemaal uitgespoten was.”

“Nee, Amber, dat is gewoon wat spul dat er eerder uitkomt om dingen te smeren. Ga je gang en wrijf het rond. Eww, ja, zo. Oh.”

“Voelt goed, hè? Kleine zus laat de grote lul van grote broer echt goed voelen?”

“Ooooh, dat doet ze zeker. Ze trekt haar grote broer echt goed af. Oh, echt lekker.”

Er sijpelt meer vloeistof uit Ryans lul en ik wrijf het met mijn vinger rond het topje van zijn lul terwijl ik met mijn andere hand op en neer trek.

“Ga zo door en je wordt bedekt met sperma.”

“Ik wil het allemaal uit je lul zien spuiten. Dit moet ik zien.”

En vlak nadat ik dit gezegd heb, doet Ryan “UUnggh” en spuit er een grote klodder over me heen, gevolgd door nog een paar. Ik lach en blijf op zijn pik pompen tot ik voel dat hij wat zachter wordt.

“Wow, dat was geweldig. Ik ben een rommeltje. Je schiet het echt alle kanten op. Ik vind het heerlijk om dat te doen, om je sperma zo te laten spuiten. Gaaf. God, ik hou van je lul. Ik moet een handdoek halen, ben zo terug.”

Ik kwam terug terwijl ik het sperma van me afveegde en zag een laatste klodder op mijn linkertepel. Ik reikte omhoog en veegde het af met mijn vinger en stopte het in mijn mond.

“Hmm, ik vroeg me al af hoe het smaakt. Niet slecht.”

“Oh, Amber, ik denk dat je nog veel sperma gaat proeven in je leven. Ik ben blij dat je die van mij lekker vindt, zus, je mag alles hebben wat je ooit zou willen.”

Dat is nog eens een aanbod.

“Nou, zus, het is kwart over vijf. We zullen niet veel langer alleen zijn. Kleed je maar aan, oké?”

Dus, ik denk dat ik mooi ben. Ryan zei zelfs dat ik mooi ben en dat hij me zou willen neuken. WOW! Ryan, mijn grote broer van de middelbare school die met alle mooie oudere meisjes uitgaat, wil mij neuken, niet hen. Hoe geweldig is dat? Dit meisje is geweldig. Hij zei dat ik ‘supergeil’ was. Ik, Amber, het kleine zusje. En hij wil MIJ neuken! Ik grijnsde van oor tot oor. Hij wil MIJ neuken.

De volgende middag verspilde ik geen tijd. Ik had de hele dag nagedacht over de volgende keer dat Ryan en ik samen zouden zijn.

Zodra ik thuis was, riep ik mijn broer.

“Ja, zus, wat?”

“Ik heb nog een vraag voor je, grote broer.”

“Oh, goed, door de laatste vraag werd ik afgetrokken door mijn mooie zusje. Wat is de vraag?”

“Wil je me neuken?”

Ik had hier de hele dag aan gedacht en mijn moed bijeen geschraapt om het hem gewoon te vragen, recht voor zijn raap. Ik kon niet geloven dat ik echt het lef had om het te doen, maar ik was vastbesloten om het gewoon te doen.

Hij stond daar voor wat wel een eeuwigheid leek. God, wat als hij ‘nee’ zegt, dacht ik. Hij doet een stap dichterbij, legt zijn handen op de zijkanten van mijn gezicht en zegt heel teder: “O, zus, ik zou zo graag met je vrijen. Het zou mijn gelukkigste droom zijn.”

WOW!!! Wat heb ik het naar mijn zin om mijn broer vragen te stellen. Ja, hij wil me.

“Je bent toch niet aan de pil?”

“Nee, ik weet niet hoe ik mam zover moet krijgen dat ze me meeneemt om ze te halen.”

“Dat geeft niet, ik heb condooms.”

“Dus je doet het, we vrijen?”

“Je dacht toch geen seconde dat ik ‘nee’ zou zeggen?”

“Kunnen we het nu doen, vanmiddag?”

“Je hebt het nog nooit gedaan, toch?”

“Nee, jij bent mijn eerste, precies wat ik wil.”

“Nou, als je het zeker weet, Amber, het is een grote stap. En het kan pijn doen.”

“Oh, ik gebruik mijn haarborstel om mee klaar te komen, dus dat is geen probleem. Kleine zus is klaar voor haar grote broer. Er staat je niets in de weg.”

“Nou, laten we naar boven gaan, zusje, en een beetje plezier maken.”

We renden de trap op naar Ryans kamer waar we binnen een paar seconden uit de kleren waren. Ryan stapte naar me toe en omhelsde me in zijn armen. Het was heel opwindend om naakt te zijn en stevig vastgehouden te worden door een naakte man; al die huid en die harde pik die in je ramt, wow. Hij wreef met zijn middel tegen me aan en ik voelde zijn pik tegen me aandrukken, die naar binnen wilde.

Hij stapte achteruit en zei: “Oh, zus, je bent prachtig, perfect. Je borsten, je taille, je heupen, je mooie kleine kutje. Perfect.”

Hij strekt zich uit en wrijft over mijn borsten en leunt dan om ze om de beurt te zuigen. Mmm, dit is sensationeel. Ryan gaat dan op één knie zitten en kust mijn schaamstreek precies in het midden en ik voel zijn tong langs de spleet van mijn liefdesdoosje glijden en begin dan nat op en neer te likken.

Oh, wow, mijn kutje kussen. Hij likt nog een minuutje, staat dan op en we omhelzen elkaar weer terwijl hij me diep kust, zijn armen langs mijn rug en zijn handen wrijven over mijn kont.

Terwijl we zoenden, opende ik mijn houding en liet zijn lul tussen mijn benen glijden. Ik was erg nat van zijn speeksel en de gedachte aan wat komen gaat en zijn penis gleed gewoon tussen mijn dijen en terwijl hij heen en weer pompte, gleed hij langs de goed gesmeerde lippen van mijn kut. We zoenden innig en ik werd erg heet. Ik wist dat ik zo rood als een biet was en een beetje moest afkoelen voordat ik duizelig zou worden.

“Ik moet even gaan zitten, oké?”

Ik ging op de rand van Ryans bed zitten terwijl hij daar stond met zijn prachtige lul op slechts centimeters van mijn gezicht.

“Mmm, mooi,” zei ik terwijl ik naar voren leunde om het topje van zijn pik te kussen. “Ja, Ryan, je hebt een mooie lul, wist je dat?”

“Nou, ik heb hem nog nooit ‘mooi’ genoemd. Maar ik denk dat een mooie pik wel leuk is om te hebben.”

“Het is voor mij ook een mooi ding om te hebben,” zei ik terwijl ik mijn lippen rond zijn eikel zette en er aan zoog.

“Ewww, dat is een lekker kusje. Als je hem lekker nat maakt, glijdt het condoom er zo omheen.”

“Zo?” Vroeg ik terwijl ik hem verder in mijn mond zoog.

“Oh, precies zo. Laat me het omdoen,” en hij ging naar zijn dressoir, pakte een condoom en rolde het om zijn mooie pik.

“Waar wil je me hebben?”

“Ga maar in het midden liggen en leg mijn kussen onder je kont.”

Hij ging op het bed zitten en knielde tussen mijn benen. Ik spreidde mijn knieën zo wijd mogelijk en hij zei: “God, Amber, je hebt een prachtig kutje. Ik wil het eerst kussen.”

Die ochtend had ik al mijn schaamhaar afgeschoren en huidlotion over mijn pas ontblote liefdesdriehoek gesmeerd en was ik zijdezacht voor hem. Ik had me daar nog nooit geschoren, maar ik wilde perfect zijn voor hem. Ik had gehoopt dat hij me zou kussen en likken, verschillende vriendinnen hadden me verteld dat dat hun sterkste orgasmes opleverde. Ik kon niet wachten.

Ryan ging onder me liggen met zijn gezicht precies tussen mijn dijen. Ik spande me in om mijn benen nog wijder te openen toen hij met zijn tong mijn spleetje aanraakte. Ik deinsde een beetje terug toen hij zijn tong over mijn gladde, blote lippen liet gaan. Ik had nog nooit iets gevoeld dat ook maar in de buurt kwam van hoe lekker dit was. Natuurlijk, ik heb mezelf al vaak een orgasme bezorgd, maar dit was beter dan al die orgasmes bij elkaar.

Hij begon rond mijn clit te likken en ging toen terug naar mijn spleetje en stak zijn tong zo ver mogelijk naar binnen en bewoog hem snel in en uit. Het was alsof ik een schok kreeg telkens als hij zijn tong in me stak. Elke keer schokte ik en probeerde hij zijn tong nog dieper te duwen. Ik leerde dat alles wat mijn vrienden over orale seks hadden gezegd een understatement was; het was veel beter.

Hij richtte zich op en zijn pik wankelde voor mijn open liefdeskanaal. Hij nam zijn pik en wreef hem op en neer over mijn sappige mollige lippen en drukte hem langzaam in mijn gretige en wachtende liefdesdoosje. Terwijl hij naar binnen duwde, voelde ik dat mijn kutje hem verder naar binnen wilde zuigen. Ik spreidde me uit om zijn avances te begroeten en voelde hoe ik me met zijn pik vulde.

“Oh, god, zus, dit is alles wat ik ooit heb gewild.”

En hij duwde langzaam zover mogelijk naar binnen. Ik wiebelde met mijn billen terwijl hij in en uit me pulseerde; het gevoel was voortreffelijk, gewoonweg hemels. Masturberen was niets vergeleken met het echte werk. Oh, wat was ik verslaafd.

“Ga gewoon lekker langzaam, Ryan. Ik wil je elke seconde voelen.”

Toen stopte hij en ik spande mijn spieren om zijn penis vast te grijpen en boog lichtjes heen en weer. Het voelde alsof hij me likte tot diep in mijn kutje. God, het was geweldig.

“Oh, Ryan…Oh, Ryan…ik kom…ik kom…KO…OOOH, OOOH, aaaah, aah.”

Het was echt als een enorme schok van elektriciteit. Het voelde echt alsof ik oplichtte, zo sterk was het. Ik bokte mijn heupen heen en weer, bijna oncontroleerbaar; ik wilde gewoon zijn pik diep, diep in me. Terwijl de golf van intens genot over me heen spoelde, bleef ik langzaam bewegen om het gevoel in mijn met gelukzaligheid gevulde kut levend te houden.

“Oh, Ryan, dat was ongelofelijk. Dank je, dank je. Oh, ik wil dat je klaarkomt.”

Dus begon ik rondjes te draaien terwijl hij heen en weer schommelde om me te vullen en te legen. Ik had net een geweldig orgasme gehad, maar zijn pik voelde nog steeds zo goed in me. Hier krijg ik nooit genoeg van, dacht ik.

Ik probeerde mijn spieren vast te houden telkens als hij zich terugtrok; ik kon zien dat hij dat lekker vond en het voelde ook heerlijk voor mij. Hij begon zachtjes te kreunen en kleine geluidjes van genot te maken, dus ik begon onder hem te bewegen terwijl hij in en uit me bleef stoten. Plotseling duwde hij me helemaal naar binnen, slaakte een luide kreun en gaf me een paar kleine stootjes diep in mijn liefdeskanaal.

“Unghh, unghh, uh, uh,” en hij zakte voorover en omhelsde me stevig.

“Oh, god, dat was geweldig, Amber. Zo geweldig.”

“Oh, niet zo geweldig als het gaat worden. Ik wil dit elke dag doen. Ik vind het heerlijk om je zo in me te hebben.”

“Ik kan maar beter meer condooms halen, hè?”

“Oh, ja, we hebben er veel nodig. Vanaf nu wil ik je elke dag. Precies hier,” terwijl ik mijn blije en tevreden kutje streelde.

Hij werd weer hard, maar onze ouders konden elk moment komen, dus verder met de kleren en verder met het huiswerk.

Ik kneep in zijn pik en zei: “Hou hem lekker hard voor me, ik heb morgen plannen met hem.”

“Nou, bedenk welk standje we morgen kunnen proberen. We hebben er één gedaan, er zijn er nog veel meer, Amber. Veel meer.”

Nou, mijn broer heeft gelijk, er zijn veel standjes. Oh, heel veel. Tot nu toe hebben we er zevenennegentig geprobeerd en er zijn er nog veel meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *