Oude viezerik mag mijn verlegen echtgenote neuken

Mijn vrouw en ik entertainen graag zodat ik haar met andere mannen kan zien. We hebben ons één keer vermaakt en het was geweldig. Mijn vrouw is een opvallend mooie platinablonde en is een absolute fitness fanaat. Tot mij (gewone man) ging ze altijd uit met de ‘ken doll’ types. Ze is erg zelfverzekerd. De enige andere keer dat ik haar zag, was het met een knappe jongen die hol was en geen persoonlijkheid had. Dit is een waargebeurd verhaal en ik verontschuldig me op voorhand vanwege de lengte.

Ik had altijd een vreemde fantasie om haar met een oudere man te zien, iets anders, iets wat ze nooit had gehad of zelfs maar zou overwegen. Zonder dat ze het wist, besloot ik online met mannen te chatten. Mijn plan was om iemand te laten langskomen als een oude vriend en met haar te flirten. Ik vond die ene jongen. We hebben ongeveer twee maanden gechat en ik had het gevoel dat ik hem het beste kende van alle potentiële jongens. Ik sprak met hem af in een bar. Hij was meer dan opgewonden om te helpen met mijn plan! Hij kon niet wachten!

Toen hij aankwam leek hij niet echt op de foto’s die we hadden uitgewisseld. Hij had wat overgewicht, was kalend en leek meer dan gemiddeld lichaamshaar te hebben. Hij was ook veel kleiner dan zij, wat een van haar grootste hang-ups is. Mijn vrouw is 1.80 m zonder hakken en deze oude man zag er ongeveer 1.80 m uit. Ik kwam er ook achter dat hij 31 jaar ouder was dan zij (hij 64 jaar, mijn vrouw 33). Gebaseerd op zijn foto’s dacht ik dat hij op z’n hoogst eind veertig of begin vijftig was.

Ik wist in een seconde dat er geen sneeuwballen kans in de hel zou zijn dat ze hem zou willen. Ik had meteen moeten afzeggen, maar dat deed ik niet.

De hele tijd dat ik met hem aan het chatten was, bleef ik hem visualiseren met mijn vrouw. Hoe zou hij haar benaderen, zijn techniek, zijn handen op haar waren enkele dingen die ik me afvroeg. Ik dacht ook aan mijn fantasie. In fantasieën gaat alles perfect. In werkelijkheid kan het heel slecht aflopen en deze man was zeker niet haar type, maar dat intrigeerde me juist. Als mijn vrouw hem in de supermarkt zou tegenkomen, zou ze hem geen blik waardig gunnen. De gedachte dat hij haar had was zo opwindend voor mij.

Op dit punt, wilde ik dit zien uitspelen op de ergste manier. Hij wilde het zo graag proberen, het was te gek. Hij vertelde me zelfs dat hij zich aftrok bij het zien van de foto’s die ik hem stuurde. Terwijl we zaten te drinken, leek hij meer en meer een oude viezerik te worden en ik vond het leuk. Ik besloot hem wat tips te geven. Ik noemde enkele van haar interesses, hobby’s en werk. Ik moedigde hem aan om echt agressief te zijn, maar niet opdringerig. Tenslotte, vanwege zijn leeftijd, zou ik hem voorstellen als mijn oude buurman.

Het ging door voor de volgende zaterdag! Ik maakte plannen voor een late lunch in een trendy bar. Hij zou willekeurig komen opdagen.

Zaterdag was het eindelijk zover. Mijn vrouw zag er heet uit in een kort rokje, kousen en een kanten topje. Hij hoefde alleen maar te komen.

Hij kwam opdagen en ik stelde hem voor. Mijn plan werd tenminste geprobeerd! We kletsten wat en hij kreeg haar soms zelfs aan het lachen. Hij maakte vaak goedkope opmerkingen zoals “je vrouw is zo lekker en aantrekkelijk”, “de mooiste benen die ik ooit heb gezien” en “ik ben de gelukkigste man” blablabla.

Ik bleef haar toefluisteren dat hij haar aantrekkelijk vond, maar ze leek het voor zichzelf te houden.

Elke keer als ik die kerel zag, bekeek hij haar benen, decolleté en deed alles wat hij kon om omhoog te kijken in haar korte rokje. Er was nog steeds geen tekort aan licht perverse opmerkingen in een poging om haar het hof te maken.

Hij probeerde zelfs beleefd tegen haar aan te kruipen en zijn arm om haar heen te slaan. Ze kon het goed van zich afzetten en hield speels afstand. Ze keek me aan alsof ik haar wilde redden, maar dat deed ik niet.

Ik nodigde hem thuis uit voor een paar biertjes (vrouw drinkt niet) dus ik moest erg mijn best doen om haar in de buurt te houden. Ik stelde voor om te gaan biljarten, dus gingen we met z’n allen naar onze speelkamer. Ik kuste haar vaak en hij probeerde altijd op te duiken en zich tegen haar aan te wrijven. Ze trok zich preuts terug en dat gebeurde een paar keer. De oude man kwam nu wat sterker over en zijn opmerkingen werden perverser.

Ik vond dat ik iets moest doen. Ze was zo verlegen en leek er genoeg van te hebben en wilde ons verlaten. Onze gast ging naar het toilet. Toen ik het toilet hoorde doorspoelen begon ik heel hard met haar te zoenen en haar stevig vast te houden. Hij kwam terug en wreef zoals gewoonlijk over haar rug en vertelde ons wat een leuk stel we zijn.

Ze gaf eindelijk toe en gaf hem wat ruimte met zijn zwervende hand, omdat ze het waarschijnlijk beu was om die elke keer te ontwijken als we kusten. Het leek erop dat hij zijn hand op haar middel had gekregen en naar haar dij was gegaan en erin kneep. Ik kon absoluut niet geloven wat voor ballen die vent had!

Ik weet niet precies wat hij aan het doen was, maar ik denk dat het haar opwond? In een snel en gênant moment, liet ze een klein gejammer horen waarvan ik kon zien dat ze erg haar best deed om het in te houden. Ze keek meteen naar mij om mijn reactie te zien. Ik glimlachte alleen maar en gaf haar een ‘het is in orde’-blik. Was ze gefrustreerd? Of was hij de oorzaak van dit alles? Ik zei haar te ontspannen. Plotseling huilde ze alsof ze in iets zuurs had gebeten en beet ze op haar onderlip omdat ze niet meer kon zoenen! Deze man was haar aan het bewerken en ze wilde kreunen!!! Ik keek opzij en de hand van deze kleine man zat helemaal onder haar rok. Nog belangrijker, ze hield hem niet meer tegen.

Toen, in een zeer gewaagde beweging, ging hij op zijn knieën achter haar! Ze vroeg “uh wat ben je aan het doen?” en hij antwoordde… “op verkenning”. Ik kuste haar weer zodat ze niet kon praten. Ik verplaatste mijn kussen en knabbelen naar haar nek, zodat ik hem achter haar kon zien. Hij kuste zachtjes van de achterkant van haar knie naar haar binnenkant van haar dij heen en weer voor een paar minuten. Ze keek zo verward, lichtjes bevend om niet te geloven hoe deze man te werk ging zoals hij deed. Ik zei haar dat ze zich weer moest ontspannen op een speelse toon.

Hij werkte zijn gezicht omhoog naar haar kont en bewonderde die. Het leek wel of hij haar neus neukte en haar essentie in zich opnam. “Leun voorover” zei hij, terwijl hij haar in een betere positie wilde brengen om haar slipje uit te trekken. “Schat, wat vind je ervan?” vraagt ze zenuwachtig met krakende stem. “Het is goed” antwoord ik.

Ik denk dat ik hier de fout in ben gegaan. Zij wilde gered worden en ik niet. Ik heb die oude man zelfs geholpen door haar hand te pakken en naar een bank in de buurt te gaan. Ze wilde niet gaan zitten dus begon ik haar schouders van achteren te masseren. Op dit punt, stopte deze man voor niets om haar slipje uit te krijgen.

Op zijn knieën voor haar, zijn gezicht weer in haar kruis. Hij trekt haar van me af en laat haar op de bank zitten. Binnen enkele seconden trok hij haar slipje uit en had zijn mond op haar. Na een paar minuten tussen haar in begon ze te gillen zoals ik in al mijn dagen nog nooit een dame heb horen gillen! …. Ze gilde zelfs het ‘f’woord en mijn vrouw vloekt niet! Hij liet haar kronkelen en greep zijn kale hoofd in een roes! Ze kwam zo hard klaar dat haar voeten en schouders plat lagen terwijl haar kont een meter van de bank afkwam! Hij heeft bijna een half uur van haar gegeten.

Toen stond hij op en begon zijn kleren uit te trekken. Hij kleedde zich uit tot een spandex onderbroek met tijgerprint! Dit is waar en ik dacht dat ik zou kunnen barsten van het lachen! Ik zat zo in het moment dat ik niet afgeleid kon worden!

De oude man was groot, met de grootste lul die ik ooit heb gezien! Mijn vrouw begon verward naar zijn lichaam te kijken (hij was behaard maar nu was het te zien) maar ze zag zijn pakje en hij zei haar het vast te houden.

Na een paar minuten spelen vroeg hij haar of ze hem lekker vond. Ze keek verlegen naar beneden. “Doe ze uit” zegt hij, mijn vrouw trok zijn bananenhangmat naar beneden en hij stapte eruit, zijn mammoetlul bungelde centimeters van haar gezicht. Hij legt haar op de grond (de bank leek ongemakkelijk te worden op dit punt) knielt achter haar hoofd en stopt zichzelf in haar mond!

Een paar tellen lang gaat hij met zijn handen van haar nek naar haar borst en dan weer naar beneden naar haar poesje! OMG! 69 met deze kleine man bovenop mijn vrouw! Het was een grote opwinding om haar te zien schudden terwijl ze vastgepind zit met een gigantisch stuk in haar mond.

Hij staat op, schrijlings over haar hoofd en knijpt in haar tietjes. Hij zei dat ze zijn ballen moest likken! Dat deed ze niet tot ik zei dat ze haar gang moest gaan. Die ouwe zak begon boosaardig naar me te grijnzen alsof hij trots op zichzelf was. Hij maakte rare grommende geluiden en bleef vragen: “Ben je klaar schatje? Huh, ben je mooi?” Ze zei ja, ze wist van niets maar hoopte dat het betekende dat hij zijn ballen van haar af kreeg.

Hij spreidde zijn billen en ging op het gezicht van mijn mooie vrouw zitten! Ik ging achter hen staan voor een beter zicht en merkte eerst dat haar neus recht op zijn lul zat. Holy shit! Mijn lul was zo hard dat ik dacht dat hij zou afbreken! Zijn grote harige kont in een langzame stotende beweging. “Ik kom pas klaar als je begint te likken schatje” beveelt hij terwijl hij zijn grote lul begint te strelen. Met haar handen op zijn harige kontwangen probeerde ze haar hoofd te draaien maar dat lukte niet. Hij liet zich meer zakken en zij moest zijn kont likken! De oude man hield stand en rukte zich af tot hij klaar was.

Hij klimt eindelijk van haar af en bestijgt haar! Hij was zo groot dat ik alleen de blote hakken van mijn kleine vrouw zag. Ze schreeuwde zo hard terwijl hij haar pijpte dat ik dacht dat de politie zou komen. Toen het ondenkbare, deze kleine oude man kuste mijn vrouw hartstochtelijk terwijl hij haar beukte en ze hield hem niet tegen. Uiteindelijk rolde hij van haar af alsof ze klaar waren. Ze was helemaal opgewonden.

Ze was stil en verbaasd. Ze stond op en liep snel naar de bank voor haar kleren. De oude man ging op zijn knieën en knielde achter haar aan tot hij achter haar stond met zijn gezicht naar haar kont. Ze wist niet dat hij daar was. In een roes pluiste ze haar haar en maakte haar lingerie vast, alsof ze in paniek weg wilde. Op het moment dat ze zich bukte om haar blouse te pakken, spreidde deze oude man haar wangen en had zijn gezicht helemaal in haar kont begraven om haar opnieuw te bewerken! Ze was overrompeld, maar ze kwam klaar… alweer.

Het is nu zo’n twee maanden geleden en om de dag vraagt ze dingen als: “Praat je nog steeds met hem?” “Wat heeft hij gedaan? Hij schrijft bijna elke dag dat hij weer wat wil. Haar tegenstrijdige gedrag maakt me zo verward. Ze wil niet met me praten over wat er gebeurd is. Gebaseerd op sommige van de schandalige kinky dingen die deze man mailt, overweeg ik serieus om hem weer uit te nodigen. Zonder dat zij het weet natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *