Nieuwe liefde 2

Ik ben Jim en op het moment dat dit gebeurde, 5 jaar geleden, was ik 45. Ik ben 1.80m, weeg 90 kilo, ben nog steeds in goede conditie, dankzij een paar keer per week naar de sportschool te gaan. Mijn nieuwe vriendin, Dani, is gescheiden, 49 jaar, 1,70 m, ongeveer 65kg, blond haar, goede C cups, met een mooi lichaam waar ik dol op ben, en ze is een Italiaanse spitfire. Ze werkt als verpleegster in een ziekenhuis bij mij in de buurt, waar ze de nachtdienst werkte, wat ze leuk vond voor we verkering kregen. Nu probeert ze terug te gaan naar de dagdienst. Mijn baan, als supervisor in een magazijn, houdt in dat ik meestal om 4 uur ’s ochtends op mijn werk ben en om 2 of 3 uur ’s middags weer thuis. Dit werkt goed voor ons, omdat zij meestal slaapt als ze om half zeven thuiskomt, dan rond drie uur opstaat en dan iets na achten aan het werk gaat. Op zondag en woensdag zijn we allebei vrij, en meestal breng ik de avonden met haar door, maar als zij werkt, ga ik voor haar koken, of ze komt bij mij eten en kleedt zich later aan om naar haar werk te gaan. Maar wat er ook gebeurt, we maken altijd tijd om te vrijen, al is het maar naakt zijn en knuffelen, en andere keren is het de beste seks die ik ooit heb gehad. Er is geen standje dat zij niet lekker vindt, en sinds we onze voorkeuren en afkeuren in bed hebben besproken, is de seks altijd fantastisch. We praten zelfs over fantasieën en wat we allebei graag doen en nu, na een paar maanden samen te zijn, proberen we een aantal van deze fantasieën uit te spelen.

Een van de eerste was wederzijdse masturbatie. Ze sms’te me op een dag rond 2 uur en zei dat ik meteen naar haar toe moest komen en de achterste schuifdeur moest gebruiken om binnen te komen, die was niet op slot. Dus toen ik daar aankwam en naar binnen ging, was ik in de keuken en riep naar haar. Ze antwoordde, hier boven baby. Ik ging naar haar slaapkamer en vond haar languit op het bed, naakt, met haar 20 centimeter paarse dildo in haar en ze was hem in en uit aan het werken. Ze vroeg of ik het leuk vond wat ik zag, en natuurlijk zei ik dat ze er geweldig uitzag. Ze zei dat ik me moest uitkleden en tussen haar benen moest komen zitten om naar haar te kijken. Ik was in een mum van tijd uitgekleed, en stapte op het bed, ging op mijn knieën zitten en leunde achterover op mijn hurken. Mijn pik was al keihard, en ze glimlachte toen ze hem zag. Haar ene hand bewerkte het speeltje en de andere trok en kneep in een tepel. Ze zei dat ik zo geil op je ben en dat ik dit wilde proberen. Ik zei laat me je niet tegenhouden, je ziet er sexy uit. Ze zei dat ik mijn pik moest strelen, en dus begon ik hem langzaam te strelen. Een paar minuten later haalde ze de dildo eruit en zette hem tegen haar lippen, waarna ze hem in haar hongerige mond stopte en haar sappen proefde. Ik vroeg haar of ze het lekker vond hoe het smaakte, en ze zei oh ja.

Toen stak ze hem weer in haar kutje, trok hem eruit en bood hem aan mij aan en vroeg of ik eraan wilde zuigen om te zien hoe ze smaakte. Ik likte de ene kant, dan de andere en stopte hem in mijn mond en deed alsof ik hem aan het afzuigen was. Terwijl ik dit deed, wreef haar hand nu hard over haar clitoris, en ze begon te kreunen en zei oh fuck, ik ga klaarkomen. Ze tilde haar kont van het bed en begon te spuiten. Ik kon het sap langs haar spleet naar haar kont zien rollen. Ik gaf het speeltje terug aan haar en we gingen beiden door met masturberen. Het duurde niet lang voordat ze zei dat ze weer ging klaarkomen en ik zei dat ik er nu dichtbij was. Ze zei als je dat doet, spuit het over haar heen. Haar ademhaling was nu heel kort en haar gekreun van genot ging sneller, en ze schreeuwde: Oh Fuck Baby, I am cumminggggggggggg. Ik verloor het toen en begon sperma in touwen over haar buik, kut en tieten te spuiten. Haar ogen waren gericht op mijn lul en het spoot sperma over haar heen.

Ze begon het sperma over haar tieten en tepels te wrijven, en ik leunde voorover en begon mijn sperma van haar kutje en buik te likken. Toen ging ik naar haar toe, leunde naar haar toe en kuste haar, terwijl ik haar liet genieten van al het sperma dat nog over was. We onderbraken de kus en ze zei dat dit de meest erotische sessie was die ze ooit had gehad en zei dat we dit snel nog eens moesten doen. Ze zei dat ze zo opgewonden was door mij en dat ze me graag een keer in ons leven aan een echte zou zien zuigen. Ze hield hem toen in haar hand en ik bracht haar hand omhoog, met de dildo er stevig in vastgepakt, en liet haar eraan likken. Toen zij dat deed, likte ik ook, en toen gingen we er allebei om de beurt aan zuigen. Ik zei haar dat de enige manier waarop ik het met een ander zou doen, zo zou zijn, dat we het samen zouden doen. Ze zei dat je me een andere jongen zou laten pijpen? Ik zei alleen als jij dat ook wilt. Ik hou van je, maar vertrouw je bovenal, en dat zou voor de lol en recreatieve seks zijn. Ze kuste me en zei, waar ben je in godsnaam mijn hele leven geweest.

Ze keek me aan en zei, nu schatje, ik moet geneukt worden door het echte werk. Ik was toen nog maar half hard en zei dat het wel even kon duren voor ik weer overeind was, maar zei in de tussentijd zal ik bezig blijven, en ging tussen haar benen zitten en begon haar kutje te likken. Het duurde niet lang of ik liet haar weer klaarkomen, en mijn pik was klaar voor een goede neukbeurt. Ik pakte een kussen en stak haar kont er mee omhoog en ze zei, mmmmm, ik ben zo klaar.

Ik weet dat je van me houdt, maar op dit moment, heb ik gewoon een goede harde neukbeurt nodig, dus neuk me goed schatje. Ik verspilde geen tijd om hem in haar te rammen, en ze zei oh fuck yessssssssssss, dat is het schatje, neuk me goed, laat me weten dat ik je vrouw ben. We neukten een goede 10 minuten hard, tot waar je onze huid tegen elkaar kon horen slaan, met veel gekreun en vieze praatjes tussen ons. Zij vertelde me dat ze hield van mijn harde lul die haar kutje vulde en ik liet haar weten hoe strak haar kutje was. Toen kwamen we bijna samen klaar, waarbij ik eerst klaarkwam en zij een paar seconden later. Nadat ze van haar af was gevallen, krulde ze zich naast me op en zei dat het zo wild was, en bedankte me dat ik haar te hulp was geschoten. Ze had echt een goed pak slaag nodig. Ik zei haar, dat haar wens mijn bevel was. Ze lachte en zei dat ze hier wel aan kon wennen, aan de middagheerlijkheden.

We douchten toen en gingen naar beneden en maakten samen het eten klaar. We waren beiden nog naakt en aten het diner naakt. We maakten plannen voor de volgende avond, omdat het dinsdagavond was. We besloten uit eten te gaan en dan terug te komen en films te kijken. Dus dat deden we, en we vielen allebei halverwege de film in slaap en werden behoorlijk moe wakker. We gingen naar bed maar vielen in elkaars armen in slaap, geen van ons beiden gaf om seks. De volgende ochtend bedreven we de liefde, in bed, en daarna onder de douche. Na het ontbijt wilde ze naar het winkelcentrum om nieuwe kleren te kopen. Nu ben ik niet iemand om dit te doen, maar zei zeker. Na een paar uur passen in verschillende winkels, en ook nog 2 nieuwe broeken en shirts voor mij uitgezocht te hebben, gingen we op weg naar buiten. Het was bijna 1 uur ’s middags, tegen die tijd. Toen we weggingen, gingen we langs die ene winkel, Ambiance, en ze trok aan mijn arm en zei laten we hier naar binnen gaan. Dus daar gingen we, en we snuffelden wat rond.

Ze zag een paar nachthemden die ze leuk vond en koos er twee uit. Eén was zwart en eigenlijk doorschijnend. Het was een hemdje, met een bandje rond haar borst en een string, die misschien een centimeter breed was voor haar kutlippen. Ik zei, verdomme babe, dat zal niet veel verbergen. Ze lachte en vroeg hoelang denk je dat je het bij mij laat? Ik zei haar misschien een minuut, als dat al lang was. Ze koos ook een witte en een rode die in principe hetzelfde was. Toen zag ze de mannenstring en koos er twee voor me uit. Een witte, de andere zwarte, en beide waren doorzichtig. Ze zei dat deze ook niet lang meegaan, maar dat ze me er graag hard in ziet. Toen gingen we naar de speelgoedafdeling, en ze pakte een andere dildo, deze vleeskleurige, ongeveer 7 centimeter en hij trilde. Ik koos een vibrerende penisring, wat haar wenkbrauw deed fronsen. Ze zei, mmmmmm, ik real life vibrerende sperma shooter. Toen we aan het afrekenen waren, merkte de medewerkster op dat het erop leek dat wij tweeën snel leuke tijden zouden beleven, en dat ze wenste dat haar vriend zo met haar zou winkelen. Dani zei, dat je gewoon moet gaan zitten en praten over dit soort dingen, en je zult verbaasd zijn hoe attent hij zal worden.

Nadat we thuiskwamen, stelde Dani voor om te gaan zwemmen, omdat het een mooie dag was, en een beetje warm, omdat het eind juni was. We dachten geen twee keer na over het aantrekken van pakken, we gingen gewoon naakt, wat nu zo’n beetje de manier was waarop we altijd gingen zwemmen, tenzij er mensen op bezoek waren. Hoewel, een paar weken geleden was Heather hier met haar nieuwe, maar oude, vriendin en ze lagen naakt toen ik langs kwam. Ze dachten er niets van, zelfs niet toen ik er was. Dani en ik zijn toen naar het park gegaan om ze wat privacy te geven. Op het werk de volgende dag, lachte Heather en zei dat we daar hadden kunnen blijven. Het was niet erg voor hen, dat ze naakt waren met mij erbij.

We zwommen een stukje en vrijden toen in het zwembad, wat fantastisch aanvoelde. Dani vroeg toen wat ik voor zaterdag gepland had. Ik zei nog niets. Ze zei goed. En vroeg of we met Shirley en Mike uit eten konden gaan, en daarna misschien wat dansen. Ik zei dat klinkt als een plan. Ze zei, oh goed, ik wil al een tijdje dat ze je ontmoeten, maar dit was de eerste kans. Dani zei dat ze het vanavond op het werk zou regelen. Shirley’s man is brandweerman, en ook hij werkt soms rare uren, net als de meisjes. Na onze zwemsessie douchten we weer, en op de een of andere manier gleed mijn pik weer in haar terwijl ze haar been waste en licht voorover gebogen stond. Ze keek achterom en zei, verdomme man, gaat dat ding ooit naar beneden. Ik zei haar nee, niet als ik bij jou ben. We neukten niet echt, maar ik hield haar gewoon vast, terwijl ik in haar zat. Na de douche besloten we uit eten te gaan, voordat Dani die avond moest werken. Toen we terugkwamen, moest ze zich nog even haasten om zich klaar te maken en we vertrokken samen, waarbij ik naar huis ging en zij naar haar werk.

Die zaterdag was afgesproken dat Mike en Shirley naar Dani zouden komen, en dat we van daaruit allemaal zouden gaan. We vertrokken rond 18.00 uur naar een leuk Italiaans restaurant, dat vlakbij was. Het diner was fantastisch, en Mike en Shirley waren geweldige mensen om bij te zijn.

Een heel gemakkelijk stel, nu al meer dan 20 jaar getrouwd, met een zoon die, net als Dani’s zoon, bij de marine zat. Dus ook zij waren lege nesters. Shirley zei dat ze hem in het begin erg miste, maar nu houden ze allebei van de vrijheid om zich geen zorgen te hoeven maken over een kind thuis, en zei toen met een grinnik dat ze naakt kunnen gaan wanneer ze maar willen. Ik keek naar Dani, en ze glimlachte alleen maar. Ik zei dat is cool, we zijn vrijwel hetzelfde als ik met Dani ben, op beide plaatsen. Ik kon zien dat Shirley een flirter is. En tot op zekere hoogte, is Mike dat ook. Mike is 1 meter 80, weegt rond de 200 pond, heeft kortgeknipt blond haar, en is ook mooi gebouwd. Shirley is 1,80 m, weegt waarschijnlijk rond de 150 of 60 pond, brunette, met blonde lokken in het haar. Ze heeft grote tieten, die heel mooi zitten. Beide dames droegen jurken. Die van Dani was kobaltblauw, hing tot halverwege haar dij, en liep uit rond de halslijn om wat decolleté te laten zien. Shirley droeg een witte jurk, die ook tot halverwege de dij hing, maar de halslijn liep iets verder uit en je kon haar kanten witte beha zien.

Na het eten besloten we naar die ene nachtclub te gaan die meer op onze tijd is gericht, met muziek uit de jaren 70 en 80. We kwamen daar rond half negen of zo, en het was er niet al te druk. De muziek stond niet te hard, maar toch hard genoeg voor ons om ervan te genieten. De jongens dronken bier en de meisjes dronken wijn. We dansten allemaal veel, en op een keer toen er een snel nummer speelde, begonnen de meisjes nu behoorlijk losjes te doen, met beide meisjes die hun kont tegen Mike en mij wreven. Ze wisselden zelfs af en Dani wreef met haar kont tegen Mike, en Shirley wreef tegen mij. Dat maakte me zeker opgewonden, en Dani kwam heel dichtbij en legde haar hand op mijn kruis en vroeg of ik opgewonden was. Ik zei, ik denk dat je dat antwoord wel weet lieverd. Toen kwam er een langzaam liedje op en ze vroeg of ze met Mike mocht dansen, terwijl ik met Shirley danste. Ik zei natuurlijk, en geniet ervan.

Shirley was helemaal voor het dansen met mij, en ze was heel goed. We dansten heel dicht bij elkaar en haar ene hand masseerde lichtjes mijn rug. Ik weet dat ze mijn lul in haar voelde drukken, maar ze glimlachte alleen maar. We keken naar Dani en Mike, en ook zij dansten dicht bij elkaar, en Shirley zei, wedden dat hij hetzelfde probleem heeft als jij, en giechelde. Ik zei, onthoud, jullie twee meiden hebben het veroorzaakt. Ze zei, ja dat hebben we gedaan, nietwaar, en ik weet zeker dat jullie twee het later wel zullen oplossen. Shirley vroeg toen of wat Dani en ik hadden gewoon een affaire was? Ik keek haar aan en zei echt? Ze zei dat Dani haar beste vriendin is en ze is helemaal verliefd op jou en ik wil niet dat ze gekwetst wordt. Ik zei, maak je geen zorgen schat, ik doe dit voor de lange termijn. We bleven nog een uur en besloten toen dat het tijd was om naar huis te gaan, maar maakten plannen voor het volgende weekend bij Dani, om te kaarten en misschien een film te kijken, of zoals Shirley zei, wat voor problemen we ook kunnen vinden om te doen.

Toen we naar bed gingen, ging Dani naar de badkamer, dus trok ik mijn kleren uit. Ik had alleen nog een zwarte string aan. Dani kwam naar buiten en draaide zich om, zodat ik haar nieuwe zwarte nachtjapon kon zien. Ze zag er geweldig uit en ik vertelde haar dat. Ze zag dat ik alleen de g-string aan had en kreunde heel lang en zei, damn baby, je ziet er zo goed uit daarin en ik wil je opeten. Ze ging op het bed zitten en begon me te pijpen terwijl hij nog bedekt was door het materiaal. Toen haalde ze hem eruit en begon hem echt te pijpen. Ik zei dat ze in een 69 positie moest gaan liggen zodat ik haar ook kon opeten. We aten zo’n vijftien minuten, waarbij Dani twee keer klaarkwam en zij mij op het randje van klaarkomen bracht. Maar telkens als ik bijna klaarkwam, trok ze aan mijn ballen en stopte met zuigen.

Na haar tweede orgasme, rolde ze van me af en ging op haar rug liggen, spreidde haar benen wijd en zei, schat, geef nu alsjeblieft die heerlijke pik van je. Terwijl ik bij haar binnenkwam, vroeg ik of ze het leuk vond om met Mike te dansen, en ze zei oh ja, hij is best goed. Ze vroeg of ik het leuk vond om met Shirley te dansen en ik zei ja, maar het was gemeen van jullie meiden om ons zo op te winden voor die dans. Dani lachte en vroeg of ik toen ook al een stijve had, en ik zei ja, en ik ben er vrij zeker van dat Shirley dat wist. Ze giechelde en zei dat ze het wist. In de badkamer, praatten ze een beetje en Shirley vroeg of Mike toen ook hard was en Dani zei dat hij dat was. De meisjes zeiden dat het goed was, dat we later wat zouden krijgen. Ik vroeg haar of ze het leuk vond om hem hard te maken, en ze werd een beetje stil, en zei toen ja. Ik zei dat het goed was schat, ik ben niet boos of jaloers. Ze zei echt? Ik zei ja. Ik vroeg haar als de kans zich ooit voordeed, en je mocht hem pijpen, zou je het dan doen? Ze zei dat ze het niet weet, maar misschien, maar alleen als ik er ook bij ben. Ik vroeg of ze het leuk zou vinden als ik hem ook zou pijpen, samen met haar. Nu moet je bedenken dat mijn pik diep in haar begraven zit, en toen we aan het praten waren, trokken haar kutspieren zich heel strak om mijn pik samen. Toen zei ik, wees eerlijk, zou je niet graag een kans krijgen om Shirley’s kutje te pijpen, zoals ik het jouwe doe? Dani was al superheet aan het worden, en dit gesprek maakte haar nog heter.

Ze kreunde en probeerde te praten, en zei uiteindelijk, oh fuck ja, ik wil echt mijn beste vriendin opeten.

Ze keek naar me op na die laatste uitspraak en zei dat ze niet kon geloven dat ze dat net had toegegeven. Ik zei babe, het is ons, geen geheimen, en het is gewoon seks, voor de lol. Ze vroeg of ik bovenop haar mocht liggen, dus we rolden en nu lag zij bovenop mij. Ze vroeg of ik Shirley wilde opeten, en ik zei ja, met jouw en Mike toestemming. Dani zei ga ervoor dekhengst, en ik ben er zeker van dat Mike niet zal klagen als hij mijn kutje in zijn gezicht heeft. Ik zei haar dat ik geen volledige swap wil, wat betekent dat we alleen onze eigen partner neuken en ze stemde toe, maar zei toen, ik betwijfel of het ooit zou gebeuren, maar het is een leuke fantasie. Toen nam Dani het over en begon me hard te neuken, en ze maalde haar kutje tegen me aan, waardoor ze nog twee keer klaarkwam, en toen kwam ik eindelijk diep in haar klaar. Nadat we gekalmeerd waren, rolde ze van me af en ik stond op het punt om op haar te gaan liggen en haar schoon te maken, maar ze zei nee, laat maar, ik hou gewoon van het gevoel van jou dat uit me lekt. We hielden elkaar stevig vast en vielen in slaap.

Dani en ik hebben elkaar maandag niet gezien, omdat ze nog wat dingen moest doen, omdat ze zich verslapen had tot bijna 5 uur ’s middags. Maar dinsdagavond waren we samen en vertelde ze me alles over haar en Shirley’s gesprek tijdens het werk. Shirley vindt me zo aardig en best schattig. Ik glimlachte alleen maar, maar zei niets. Dani vertelde me verder dat Shirley een opmerking had gemaakt over haar en mij tijdens het dansen en dat ze mijn stijve kon voelen, en dat Dani een gelukkig meisje was, als hij zo groot was als hij aanvoelde. Dani zei dat ze grinnikte en zei, oh het is erg lekker en langdurig. Shirley zei toen dat ze graag nog eens het bubbelbad wilde uitproberen en dat ze mij dan ook naakt te zien zou krijgen. Dani zei dat ze Shirley aankeek en zei, jij kleine slet jij. Shirley lachte en zei, wat is het probleem. Ze zei dat er niets mis is met kijken, de hel kan zelfs een beetje spelen. Ze zei dat Mike en zij al die jaren samen zijn geweest en elkaar volledig vertrouwen en weten dat geen van beiden ergens heen gaat. Ze zei dat zij en Mike nog steeds genieten van hun seks, minstens 4 keer per week.

Dani vertelde me toen de bom, die ik al bij die twee had bedacht, en dat was dat ze in het verleden een paar keer met een stel hebben gespeeld en het leuk zouden vinden om het nog eens te proberen. Dani zei dat ze eerst stomverbaasd was, maar niet vanwege de onthulling, maar omdat Shirley het haar nooit eerder had verteld. Shirley vertelde haar dat dit iets is wat je altijd voor jezelf probeert te houden, omdat te veel mensen het niet begrijpen of het niet goedkeuren, maar het maakt het vrijen thuis zeker zo veel leuker. Dani vroeg haar of ze er helemaal voor gingen, en ze zei ja, na de derde keer dat ze bij hen waren. De eerste twee keer was gewoon vrijen en oraal, en dan neukten de koppels hun eigen partners in hetzelfde bed. De laatste keer was een volledige swap, en het was geweldig, en toen we thuiskwamen, hebben Mike en ik nog een goed uur geneukt.

Dani vroeg haar toen of ze met de andere vrouw speelde. Shirley werd heel stil, maar gaf het toen toe, en zei toen dat het het meest erotische was wat ze ooit had gedaan en dat ze het heerlijk vond. Dani zei dat als ik er toen bij was geweest, ze me verkracht zou hebben omdat ze toen al zo nat was. Terwijl ze me dit allemaal vertelde, begon ze zich uit te kleden, dus deed ik dat ook, en nu zaten we naakt op de bank, terwijl ze verder ging met het herbeleven van het gesprek. Ze zei dat Shirley haar had gevraagd of ze zich die keer herinnerde dat ze met z’n drieën naakt in het bubbelbad waren geweest, en natuurlijk herinnerde Dani zich dat nog heel goed. Shirley zei dat ze zo in de verleiding was Dani te kussen en dat ze haar echt wilde opeten. Dani zei dat ze dacht dat ze haar ook graag zou proeven en dat ze Mike wilde afzuigen, maar bang was dat Shirley haar zou haten omdat ze er zelfs maar aan dacht. Shirley lachte om die uitspraak en zei dat ze het heerlijk zou hebben gevonden.

Dani hield nu mijn harde pik vast en ik wreef over haar kutje, maar ze zei dat ze het gesprek wilde afmaken, maar dat dit wel lekker was in wat we aan het doen waren. Dani vroeg haar hoe het was om een andere vent te neuken, en ook om Mike een andere vrouw te zien neuken. Shirley zei dat ze op dat moment te druk was met het berijden van de pik van de man, maar toen ze omkeek, en Mike de benen van de vrouw op zijn schouders had en haar aan het beffen was, zei ze dat ze supergeil werd omdat ze precies wist hoe het zo voelde, maar dat ze nooit enige jaloezie voelde. Ze zei dat de man met wie ze was, best goed was, maar niet zo goed als Mike en ook een beetje kleiner dan Mike, maar al met al voelde het heel goed. Maar, ze hebben dat koppel al meer dan een jaar niet meer gezien, en ze twijfelen of ze dat nog eens zullen doen omdat we net het contact met hen verloren.

Ik keek naar Dani, en ze was echt aan het genieten van mijn vingeren van haar kutje en vroeg of ze Mike’s dikke lul zou willen pijpen, en ze zei, yesssssss, één keer maar. Ze begon nu te kreunen en ik vroeg of Shirley nu op haar knieën zat, tussen haar benen, zou ze het lekker vinden als ze dit mooie natte kutje zou likken?

Dani aarzelde niet en zei oh mijn god ja. Ik zei je bent een heel ondeugend meisje mijn liefste. Ze zei ja dat was ze, en ze wedde dat ik van haar hield op die manier. Ik zei dat ik dat deed. Ze pakte mijn pik harder vast, terwijl ze hem streelde en vroeg of ik wilde dat Shirley hem zou pijpen, en ik zei dat ik dat wel zou willen, maar dat ik het nog lekkerder zou vinden als jullie het allebei samen zouden doen. Dani grinnikte en zei, oh kijk eens wie nu de ondeugende is.

Ik stapte van de bank af en ging tussen haar benen staan, Dani spreidde haar benen wijd en zei, alsjeblieft schat, laat me klaarkomen met die getalenteerde tong van je. Toen ik haar begon te likken, zei ze dat ze Shirley had verteld hoe ik haar had laten spuiten, terwijl ik haar aan het likken was. Shirley zei van niet, maar Dani stond erop dat ik het gedaan had. Shirley zei dat ze nog nooit had gespoten. Dani werd met de minuut heter, en toen ik mijn vinger in haar stak en op haar clitje drukte, ging ze helemaal uit haar dak, en begon te spuiten. Terwijl ze klaarkwam, bleef ik aan haar clitoris zuigen, maar nu had ik mijn eigen bevrijding nodig, dus ik draaide haar zodat ze op de bank lag, schoof haar benen over mijn schouders, en had een been op de bank en het andere op de vloer, en dreef mijn pik diep in haar. Terwijl ik hem in haar dreef, zei ze ja schatje, neuk me nu goed, geef me die mooie pik van je. We neukten als twee tieners, die het nooit meer mogen doen. Zoveel gegrom en gekreun, waarbij ik zei dat haar kutje als fluweel was, en zo nat en strak. Na ongeveer tien minuten van hard beuken, werden mijn ballen zwaar met een lading sperma voor haar, en ze kon mijn lul voelen zwellen en ze zei dat is het schatje, geef me je liefdessap, neuk me nu, neuk me hard minnaar. Ik spoot touw na touw sperma diep in haar. Toen viel ik voorover in haar wachtende armen, waar ze me zei dat ze meer van me hield dan van het leven en ik zei haar dat ik ook van haar hield.

We gingen allebei rechtop zitten en zij krulde zich op in mijn armen en vroeg of ik haar ooit zou verlaten, en ik zei nooit. Ze zei zelfs als we iets geks zouden doen zoals swingen met Shirley en Mike, en ik zei geen denken aan. Tenzij een van ons liegt over hoe we ons voelen, heb je me tot we sterven. Ik zei haar dat ik zo verliefd op haar ben en dat ik alleen weg zou gaan als zij een affaire zou beginnen en het achter mijn rug om zou doen. Ze zei dat ze er net zo over denkt en dat ze ervoor gaat zorgen dat ik zoiets nooit hoef te doen, want ze zal nooit nee zeggen tegen vrijen, tenzij ze ziek is of zo. En, als ik ooit op het punt kom dat ik hem niet meer omhoog kan krijgen, kent ze menig dokter die een recept voor Viagra zou uitschrijven. Ik lachte en zei: Schat, als het nooit meer lukt, heb ik mijn tong nog en krijg ik je wel klaar. We zaten daar en knuffelden wat en toen zei ze, laten we naar bed gaan. Terwijl we in bed lagen, zei ze: “Denk eraan, ze komen dit weekend langs, en wat als er iets gebeurt. Ik zei we gaan gewoon met de stroom mee, maar ik garandeer je dat jij en ik die nacht zullen vrijen, tenzij je bewusteloos bent, en toen lachte ze.

De volgende ochtend en middag hebben we de liefde bedreven. Toen ik tijdens de middagsessie bij haar naar binnen wilde gaan, vroeg Dani of ik hier ooit genoeg van zou krijgen. Ik keek naar haar en toen naar mijn stijve, en vroeg haar of mijn pik het antwoord had. Ze giechelde en zei dat ze dacht van niet. Ik vroeg haar of ze er moe van werd, en ze zei god nee. Ze lachte en zei: “Kun je je voorstellen hoe vaak we het gedaan zouden hebben als we elkaar 10 tot 15 jaar geleden hadden ontmoet, toen we nog in de bloei van ons leven waren? Ik zei waarschijnlijk evenveel als nu, maar waarschijnlijk meer, maar ik klaag niet over de frequentie nu. We zagen elkaar toen, donderdag en vrijdag, en ik bleef vrijdagavond, ook al was zij er niet. Ze vond het fijn om thuis te komen bij mij in haar bed. Ik genoot er ook van, want we vrijden zodra ze in bed was gekropen. Toen we klaar waren, zei ze dat Mike en Shirley die avond moesten afzeggen omdat hun zoon voor 5 dagen verlof thuis was, en dat ze tijd met hem wilden doorbrengen, wat logisch was. Dus maakten de meisjes plannen voor het volgende weekend. Ik had de rol in het huis op me genomen, van het onderhouden van haar huis, zoals gras maaien en dat soort dingen, en dat is wat ik die zaterdag deed. We begonnen ons te voelen als een stel dat alles samen deed. Het voelde gewoon goed om bij haar te zijn. Heather zou nog steeds langskomen, maar ze had Tabitha nu bij haar, en Dani hoopte dat het goed zou uitpakken voor Heather. Ik zei haar dat ik dacht van wel en ik weet dat Heather in de wolken is nu, omdat ik haar meer zie dan Dani.

De volgende vrijdagavond, rond 22.00 uur, kreeg ik een sms van Dani, waarin ze zei dat Mike en Shirley zaterdag rond 18.00 uur zouden komen eten. Ik zei dat dat leuk was en dat we wat ribbetjes moesten gaan eten. Dani zei dat die lekker klinken. Toen sms’te ze terug dat ze net klaar was met het geven van een spons bad aan een 75 jarige man, die een stijve kreeg terwijl ze dat deed. Ik sms’te terug, wat een geluksvogel. Ze zei dat ze geschokt was dat hij zo hard werd op zijn leeftijd, en dat hij ook nog eens mooi hing, en zette er een smiley bij. De volgende ochtend werd ik om een of andere reden om 6 uur ’s ochtends wakker.

Misschien omdat ik er nog aan moest wennen om daar alleen te blijven. Ik sms’te Dani goedemorgen en dat ik haar miste en van haar hield. Ze sms’te terug dat ze ook van me hield en nu ik toch op ben, maak haar lul maar klaar. Ik sms’te terug dat de oude man haar helemaal heet en lastig maakte en ze antwoordde, verdomd zeker dat hij dat deed, en als ik niet voor haar kan zorgen, zal ze gewoon terugrijden en zijn hersens eruit neuken. Ik stuurde terug en LOL naar haar.

Ik zag haar aan komen rijden, dus ik was al naakt en ging op de eetkamertafel zitten. Ze kwam het huis binnen en riep naar me. Ik zei hier, in de eetkamer en ik heb haar ontbijt. Toen ze de hoek om kwam, was haar topje en bh al uit, en toen ze me over de tafel zag liggen, zei ze: lekker, worstje als ontbijt. Haar broek en slipje gingen van de vloer terwijl ze naar me toe liep, in de stoel ging zitten en mijn pik recht in haar mond stopte. Ik liet haar een paar minuten zuigen en vroeg haar dan van plaats te wisselen. Ze ging op de tafel staan en ik boog me voorover en likte haar een paar minuten, maar stopte toen, stond op en pakte mijn pik, wreef er over haar gezwollen lippen mee en gleed naar binnen. Ze zei alleen maar, mmmmmmm, een vleesliefdes ontbijt, mijn complimenten aan de kok. We begonnen langzaam, maar dat duurde niet lang want ze sloeg haar benen om mijn middel, en haar armen om mijn nek en zei geef het me schatje, ik heb het echt nodig. Zo vrijden we de volgende tien minuten tot we allebei samen tot een orgasme kwamen, iets waar we nu goed in werden. Nadat we klaarkwamen, ging ik naar beneden en likte haar schoon en we kusten. Na het verbreken van de kus, zei ze, weet je, ik zou echt kunnen wennen aan deze behandeling elke dag. Waarom trek je niet gewoon bij haar in. Ik keek haar aan en zei echt? Ze zei ja. Ik zei dat ik dat nog niet kan, mijn huurcontract loopt pas eind november af. Ze pruilde een beetje maar zei toen dat dat logisch was, maar beloof me alsjeblieft dat als het afloopt, je hier intrekt. Ik zei dat dat een geweldig plan is en dat we het zullen laten gebeuren. Ik zei haar dat ze moest gaan douchen en slapen, omdat we vanavond laat op zouden kunnen zijn. Ik ging een paar boodschappen doen en zei dat ik terug zou zijn als ze opstaat, dus sms me als dat gebeurt.

Ik was rond half vier terug, vol met ribbetjes, ingrediënten om deze kaasaardappels te maken en natuurlijk haar favoriete wijn en bier. Dani vroeg wat ik de hele dag gedaan had en ik vertelde het haar. Dingen als bankieren en boodschappen doen voor mijn huis, toen naar mijn moeder om het gras voor hen te maaien. Dani houdt van mijn moeder, ze geeft haar het gevoel dat ze een deel van de familie is en mijn moeder aanbidt haar, net als mijn vader. Mam zei dat ik een goede had uitgekozen, en wie zou dat tegenspreken met een moeder. Dani was gekleed in een afgeknipte spijkerbroek en een roze topje. Het was ook zinderend buiten, het was 94 graden buiten. Dani zei dat we later misschien het zwembad moesten gebruiken om af te koelen. Toen ze de spullen had opgeborgen, pakte ze mijn hand en zei dat we met haar mee moesten gaan. We gingen naar haar slaapkamer en liet me twee lege lades zien en zei dat deze van jou waren. Breng me wat kleren om ze te vullen, en leidde me toen naar de kast, die vrij groot was, maar, zoals ik van vroeger had geweten, vol met haar kleren. Ze maakte een stuk van een halve meter vrij en zei dat ik hier kleding moest hebben, zodat ik niet steeds naar huis hoefde om me om te kleden. Ze vroeg me of ik dat goed vond, en ik zei ja. Ik vond het jammer dat ik nu niet gewoon kon intrekken, maar wat er ook zou gebeuren, ik zou de huur tot eind november moeten betalen, en ze zei dat ze het volkomen begreep, maar dat ze me wilde laten zien dat wat ze vanmorgen vroeg geen grillig verzoek was. Ik nam haar in mijn armen en zei haar dat ik niets liever zou willen dan bij haar intrekken en dat ik dat ook zal doen, zodra mijn verbintenis met het complex voorbij is, als je me tegen die tijd nog wilt hebben. Ze zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik keek op het bed en ze had die witte g-strings, die ze een paar weken geleden had gekocht, voor me klaargelegd. Ze had een duivelse grijns op haar gezicht en vroeg of ik ze vanavond wilde dragen. Ik vroeg echt? Ze zei ja. Alleen al de wetenschap dat ik ze aan heb windt haar enorm op. Ik zei geen probleem, jouw wens is mijn bevel mijn liefste. Dus ik trok mijn kaki short en boxershort uit en trok ze aan. Natuurlijk moest ze me vastpakken en een paar seconden strelen. Ik zei haar niet aan iets te beginnen wat we niet kunnen afmaken. Ze zei, oh wacht maar, ik maak het later wel af.

Ze zei dat ze zich ging omkleden, dus ik ging terug naar beneden en maakte de aardappels klaar voor de oven, en kookte de ribbetjes, om later te grillen. Terwijl ik aan het werk was, kwam Dani de trap weer af, gekleed in een wit minirokje, en een midden driftig roze halter topje en absoluut geen BH, en ze zag er zo goed uit. Ze had zelfs een navelring, die bengelde en zag er sexy uit bij haar. Ik zei haar dat ze er geweldig uitzag en goed genoeg om op te eten. Ze giechelde en zei dat ze me daar later aan zou houden. Toen vroeg ze of ze er te sletterig uitzag en ik zei nee, je ziet er geweldig uit en helemaal sexy. Ze deed haar rok omhoog om me haar witte string te laten zien die een beetje bij de mijne paste. Het bedekte nauwelijks haar schaamlippen.

Ik deed alles wat ik kon om me in te houden, maar wreef toch over haar poesje. Ze gaf me een klap op mijn arm en zei dat ik niet aan iets moest beginnen dat ik nu niet kan afmaken, en giechelde. Dus ik pakte haar vast, trok haar in mijn armen en kuste haar hard en passioneel. We onderbraken de kus en ze zei , Damnnnn, laat me ze bellen en zeggen dat we het moesten afzeggen en me mee naar bed nemen voor de rest van de nacht. Ik zei als dat is wat je wilt, dan OK. Ze zei dat ze dat wilde, maar ze wilde Shirley niet teleurstellen en kon geen goed excuus bedenken om het af te zeggen, anders dan haar te vertellen dat Jim en ik moeten neuken als konijnen.

Rond zes uur kwamen Mike en Shirley opdagen. Shirley bracht een kaastaart als dessert. Ze was gekleed in een lichtblauw zomerjurkje, met een haltertopje en zonder beha. Ik wist dat ze grote tieten had, maar zo leken ze nog veel groter. Ze is net als Dani, die ook een donker kleurtje heeft, en ik vroeg me af of ze helemaal bruin was. Mike droeg een donkerblauwe polo en een bruine korte broek en beiden droegen sandalen, net als Dani en ik. Terwijl Dani en Shirley in de keuken werkten, grilden Mike en ik de ribbetjes en dronken bier. De meisjes hadden geluk, zij zaten in de airconditioning, terwijl wij zwoegden boven de hete grill en hete zon. We aten rond 19.00 uur, op het dek bij het zwembad. De gesprekken waren levendig en we vermaakten ons allemaal. De meisjes spraken over de rare dingen die ze in het ziekenhuis hadden gezien, en Mike vertelde over de gesprekken die hij had moeten voeren. Zoals de man die een bierflesje in zijn kont had gebroken. Ik denk dat zijn vrouw hem betrapte op vreemdgaan en het deed lijken alsof ze seks gingen hebben, maar toen duwde ze het flesje in zijn reet en brak het. Hij werd 3 uur geopereerd om het eruit te halen en te hechten. Ze werd gearresteerd voor mishandeling. Ik heb niet echt zulke leuke verhalen, want mijn werk is nogal saai.

Rond 8:30, en na het afruimen van de tafel en de afwas, zeiden de meiden laten we kaarten. Dus we zaten aan de keukentafel en speelden rummy. Het was opgezet als jongen-meisje, jongen-meisje. Na ongeveer een half uur, zei Shirley, laten we iets anders spelen. Ik vroeg wat ze in gedachten had, en ze zei, en dit was nadat beide meisjes een fles wijn hadden leeggedronken en halverwege met de tweede waren, ze zei strippoker. Ik keek Dani aan, haalde mijn schouders op en zei dat ik het goed vond. Mike zei dat hij het goed vond, en Dani zei, natuurlijk, waarom niet.

De regels waren als eerste verliezen, een kledingstuk uittrekken, maar als je vouwde, was je immuun. Iedereen ging akkoord, behalve Shirley die vroeg hoeveel ieder van ons aan had. Dani zei dat ze 3 dingen aanhad. Mike trok zijn wenkbrauwen op en grinnikte. Mike en ik hadden allebei drie dingen aan, naast onze sandalen. Shirley had ook alleen maar sandalen aan, dus we deden onze sandalen uit en zeiden dat ze ze aan mocht laten, maar als ze zou verliezen, moesten beide sandalen uit, omdat ze dan als één ding zouden tellen. De winnaar zou ook mogen delen. We trokken een hoge kaart om te zien wie zou beginnen met delen. Dani won, dus zij deelde. Ik had een waardeloze hand, en toen het tijd was om te trekken, gooide ik in. Shirley lachte en zei dat ik een mietje was. Het kwam neer op Shirley en Dani bij de eerste hand, en Dani won, dus Shirley gooide de sandalen. Ik verloor de volgende hand en mijn shirt ging uit. Dani verloor de volgende hand, en trok trots haar halster uit. Mike en Shirley hadden allebei commentaar op haar donkere teint en hoe mooi haar borsten waren. Ze glimlachte en bedankte hen. Ik bleef stiekem kijken naar Mike, die kwijlde over haar tieten. De volgende hand verloor Mike, en zijn shirt ging uit. Hij is een van het harde lichaamstype, omdat hij altijd aan het trainen is. Dani zei , mmmmmmm, ziet er goed uit Mikey. Mike verloor de volgende en moest zijn short laten zakken. De meiden neuriede toen het stripper liedje. Mike droeg een zwarte boxershort, en had een halve stijve, wat beide meiden opviel. Dani zei oh Mike, komt dat door het spel? Mike werd een beetje rood en zei nee, hij werd opgewonden toen hij Jim aankeek, waarop we allemaal lachten.

Shirley verloor vervolgens, en haar jurk ging uit, en alles wat ze aan had was een lichtblauwe string. Mike zegt, mmmmmm, daar is het toetje. Shirley zag er ook erg sexy uit en het maakte mijn lul harder. Ik verloor de volgende hand en liet mijn korte broek zakken en onthulde de witte g-string, die eigenlijk doorzichtig was. Dani zei, oh lekker. Shirley keek naar me en zei, wow Jim, dat ziet er sexy uit. Toen keek ze naar Mike en zei, jongens dragen dat en jij zou er ook sexy uitzien. Mike glimlachte en zei dat hij ze draagt omdat ze gewoon jonge liefde zijn en indruk wil maken op Dani. Shirley zei, nou ik ben onder de indruk dat is verdomd zeker. Uit mijn ooghoek zag ik Dani naar Shirley knipogen en met haar hoofd mijn kant op knikken. Voor ik het wist, voelde ik een voet over mijn been kruipen, tot de voet precies op mijn pik zat, en ze wreef er even over. Ik zat daar gewoon en deed alsof er niets gebeurd was. Dani giechelde alleen maar en Mike wist niet wat er aan de hand was.

Dani verloor vervolgens en stond op, draaide zich om en liet haar rok zakken. Alles wat je kon zien was de witte string die langs haar spleet omhoog kwam en dan de string rond haar middel. Toen draaide ze zich om en liet het kleine stukje stof zien dat haar kutje nauwelijks bedekte. God ze zag er sexy uit, en zowel Mike als Shirley zeiden haar dat. Shirley zei, Verdomme vriendin, dat laat niets aan de verbeelding over, en ziet er zo goed uit, plus, wanneer ben je begonnen met je cooter zo te scheren? Dani werd een beetje rood en zei een paar weken geleden. Jim scheert mij, en ik scheer hem. Shirley zei dat ze mijn scheerbeurt had opgemerkt, en zei dat het moest helpen om niet de hele tijd haren uit te hoeven spugen. Dani lachte en zei, dat is zeker en het voelt ook behoorlijk sexy. Shirley was de volgende en trok haar string uit, waardoor een klein donker stukje haar boven haar kutlippen tevoorschijn kwam, en ze had ook een tatoeage, van een duiveltje. Dani zei, nou vriendin, hoe komt het dat je me nooit verteld hebt dat je daar een tat had? Shirley lachte en zei dat het beter was dat ik er op deze manier achter kwam, dan dat ik het je gewoon vertelde, en dat ze hem nu een jaar heeft, en Mike ook. Mike verloor vervolgens en liet zijn boxershort vallen. Hij had ook een tatoeage van de duivel maar veel ervan is bedekt door haar. Shirley zei, schat je moet je echt scheren zodat we je kleine vriend beter kunnen zien. Mike had nu ook een grote bos haar, die dik was en ongeveer 15 cm lang. Dani zei dat ze het prima kon zien, en likte haar lippen. Dus nu ging het tussen Dani en mij, en ik verloor en trok mijn string uit, die mijn pik helemaal niet verborg. Shirley zei verdomme abay, dat is lekker, geen wonder dat mijn meisje nu altijd blij is.

Dani zei, het ziet er naar uit dat ik gewonnen heb, dus zullen we met z’n allen naar het zwembad gaan, en ik denk niet dat we pakken aan hoeven te doen. Dus we stonden allemaal op en gingen naar het zwembad. Mike sprong er als eerste in, wat een vergissing was, want toen hij boven kwam, zei hij, au, dat was niet slim want zijn ballen raakten het water hard. Shirley vroeg of hij ze wilde laten masseren, en natuurlijk zei Mike volmondig ja. Shirley liep de ladder af en zwom naar hem toe, waar ze elkaar omhelsden en hartstochtelijk kusten. Ik keek naar Dani en zei, dit kan interessant worden. Ze zei, ik denk dat je gelijk hebt, zullen we bij hen in het zwembad gaan? Ik zei, waarom niet, en we gleden allebei het zwembad in, en omhelsden elkaar. Onze kus was net zo hartstochtelijk.

Een paar minuten later begonnen we met elkaar te spelen en te spetteren. Het koele water voelde heerlijk aan, want het was die avond nog steeds zo’n 80 graden. De verlichting op het dek, die een zachte gloed gaf, maar net genoeg licht gaf om elkaar te zien. Ik zwom onder water en kwam naar Dani toe, met mijn hoofd dicht bij haar gespreide benen, en kuste toen haar kutje. Ik gebruikte haar als steun terwijl ik haar een paar seconden likte en kwam toen naar de oppervlakte. Shirley en Mike stonden nu bij Dani en Shirley vroeg wat ik daar beneden aan het doen was, en ik zei verkennend, en lachte. Shirley pakte Dani vast en trok haar in een omhelzing en kuste haar. Eerst waren het alleen lippen die elkaar raakten, om te zien hoe Dani zou reageren. Omdat ze zich niet wegtrok, maakte Shirley de volgende kus hartstochtelijker, en Dani reageerde op dezelfde manier. Mike en ik hielden afstand en gaven de meisjes de ruimte, maar dicht genoeg bij waar we naar deze sexy actie konden kijken.

Ik vroeg Mike of Shirley ooit andere bi ervaringen heeft gehad, en hij zei dat ze dat had, toen ze met dat ene stel speelden. Ik vertelde hem dat Dani en ik het hier al een paar weken over hadden, als een van haar fantasieën. Mike grinnikte en zei, het lijkt erop dat ze dat misschien van haar lijstje kan schrappen. Ik zei tegen Mike dat ik niet wist waar dit vanavond toe zou leiden, maar dat totaal ruilen waarschijnlijk uit den boze was. Hij was het ermee eens en zei dat alleen dit al goed voor hem was en hopelijk zou het neuken van zijn vrouw binnenkort, met ons in de buurt of niet, goed zijn. Ik zei dat ik het prima vind om met jullie te neuken met ons erbij, en ik ben er vrij zeker van dat Dani het niet erg zou vinden.

Shirley leidde Dani naar het trapje en vroeg haar uit te stappen en op de rand te gaan zitten, zodat haar kont vlak bij de rand van het zwembad was. Dani voldeed, ging zitten en spreidde toen haar benen. We konden ze nauwelijks horen praten, en giechelen, dus wie weet wat er gezegd werd. Toen draaide Shirley zich naar ons om, en vroeg of we van een afstandje gingen kijken, of mee gingen doen met dit feestje. We zwommen allebei naar hen toe en gingen aan elke kant staan. Shirley verspilde geen tijd en dook tussen Dani’s gespreide dijen. Toen haar lippen en tong contact maakten met Dani’s schaamlippen, zond dat schokgolven door Dani’s en een lange, luide kreun. Shirley moet dit als een goed teken hebben ervaren, want ze begon Dani met koorts te likken. Terwijl ze likte, bleef Dani maar zeggen: oh fuck, dat voelt zo fucking goed. Ik sprong op en ging op Dani’s linkerzij zitten en begon met haar ene tepel te spelen, die verder uitstak dan ik hem ooit had gezien.

Dani’s arm ging om mijn nek en trok me naar zich toe voor een kus. Het was zo hartstochtelijk, haar tong zocht de mijne. Toen bedankte ze me dat ik haar dit had laten ervaren. Ik zei schat, alles wat je wilt doen, is goed voor mij.

Toen begon ze weer te kreunen, dus ging ze weer aan haar tepel zuigen. Ik gebaarde Mike naar me toe te komen en samen met mij aan haar andere tepel te zuigen. Toen Mike eenmaal naast haar zat, boog hij voorover en begon aan haar andere tepel te likken en te zuigen. Hij stopte en zei tegen Dani dat ze de langste tepel had die hij ooit in zijn mond had gehad. Dani kreunde alleen maar harder. Shirley stopte en keek op en zei tegen Dani dat ze zo zoet smaakte en ging toen weer verder met likken. Dani greep mijn pik en hield hem vast. Ik zei dat ze die van Mike ook moest vastpakken. Hij keek me aan, en toen kwam er een kleine glimlach op haar gezicht terwijl ze haar hand uitstrekte en Mike’s harde pik vastpakte.

Ik vroeg haar of ze het lekker vond dat twee mannen aan haar tieten zuigen, hun pikken vasthielden en haar beste vriend aan haar kutje zoog. Ze giechelde en zei dat ze op dit moment in de hemel was. Na nog een paar minuten kreunde ze zachtjes dat ze ging klaarkomen, en liet zich gaan. Haar hele lichaam schokte en spande zich aan. Shirley was haar nu hard aan het likken, terwijl ze over haar hele gezicht klaarkwam. Mike en ik lieten haar tepels los en keken alleen maar toe. Toen ze bijkwam van haar orgasme, keek Shirley haar aan en vroeg of ze het lekker vond. Het enige wat Dani kon doen was haar hoofd met ja schudden. Ze had nog steeds onze beide pikken in haar handen, en terwijl ze klaarkwam, was haar greep als een bankschroef.

Shirley grinnikte en zei dat jullie geluk hadden, dat wij met z’n drieën bezig waren en dat jullie die verdomd lekkere pikken mochten vasthouden. Dani ging overeind zitten, zwaar ademend, en schoof toen het zwembad in om af te koelen. Shirley zei tegen Mike dat hij op de rand van het zwembad moest gaan zitten, en toen hij dat deed, pakte ze zijn harde lul en nam hem in haar hete mond. Dani zei me hetzelfde te doen, en ook zij verspilde geen tijd mijn pik helemaal naar binnen te zuigen. De meisjes namen hun tijd met het zuigen en strelen van onze pikken, en na een paar minuten zag ik Dani op Shirley’s arm tikken. Shirley keek naar Dani, en Dani hield mijn pik voor Shirley om te zuigen. De meisjes wisselden nu van positie en Shirley verspilde geen tijd om mijn pik in haar hongerige mond te nemen. Ik keek naar Dani en ze had Mike’s lul helemaal in haar mond en was hem eigenlijk aan het gezichtneuken.

Shirley keek naar me op en zei dat ze dit al lang met me wilde doen en hoopt dat ik het leuk vind. Ik zei, wat is er niet leuk aan. Mike en ik worden geneukt door twee sexy dames. Mike kreunde dat Dani zo goed aanvoelde, maar als ze doorging, zou hij snel klaarkomen. Shirley stopte en zei, nou, dat kunnen we niet laten gebeuren. Ze wendde zich tot Dani en zei, ik denk dat we naar binnen moeten gaan, en onze mannen neuken. Dani antwoordde, ik denk dat je helemaal gelijk hebt. De meiden kwamen uit het zwembad en we droogden ons allemaal af en gingen naar binnen naar de woonkamer.

Toen we naar de bank liepen, pakte Dani Shirley vast en trok haar naar zich toe voor een kus. De meiden kusten en kreunden, toen duwde Dani Shirley op de bank. Dani ging op haar knieën zitten en spreidde Shirley’s mooie benen, en zonder enige aarzeling, plaatste haar lippen recht op Shirley’s natte kutje en begon te likken. Shirley liet een klein gilletje horen en zei, oh fucking yesssssssssssssssss. Dani likte en zoog aan haar kutlippen, spreidde toen haar schaamlippen om haar binnenste lippen te likken en aan haar clit te zuigen. Toen ze dit deed, riep Shirley, jij fucking kut slet, eet me, eet me goed teef. Mike en ik namen aan weerszijden van Shirley plaats en begonnen aan haar tepels te zuigen. Ze greep onze beide pikken en probeerde ze te strelen, maar wat wij drieën aan het doen waren, maakte het bijna onmogelijk voor haar om zich te concentreren. Dani kreunde ook, terwijl ze haar vriendin at en zei dat dit wild was en hield van de smaak van haar kutje.

Het duurde niet lang of Shirley bereikte een lang, hard orgasme en schreeuwde dat ze klaarkwam. Mike en ik gingen achterover zitten en hielden allebei onze pikken vast, terwijl de meisjes weer wat bij kwamen. Toen stond Dani op, schoof voor me en ging recht op mijn harde, pijnlijke pik zitten. Haar poesje was zo nat en strak. Het kon haar niet schelen dat de hele wereld naar ons keek, en ze begon op en neer te stuiteren op mij. Ze keek me aan en zei: Maak je klaar voor de neukbeurt van je leven, minnaar. Shirley bewoog zich zodat ze zich op Mike kon spietsen, en de meiden begonnen ons te berijden. Ik pakte Dani’s kont vast, terwijl ze op en neer ging, en op mijn pik maalde, en zei dat ze moest laten zien wat je in huis hebt, laat me snel klaarkomen.

Shirley bereed Mike hard, vlak naast ons en vroeg Mike of haar kutje lekker strak en nat was. Mike probeerde te antwoorden, maar het enige wat hij kon doen was kreunen en ja met zijn hoofd schudden. Shirley bleef hem zeggen dat hij haar harder moest neuken, en haar al zijn liefdessap diep in haar kutje moest geven. Dani kickte erop hen te horen en te zien neuken. Mijn benen kregen de stoot van mijn leven, tot ik me niet meer kon inhouden, en haar zei dat ik bijna klaarkwam. Ze liet een luide kreun en zei dat ze klaarkwam, en toen deed ik dat ook en kreunde Fuckkkkkkkkkkkkkkk, en spoot een enorme lading diep in haar.

Shirley’s lekkere kontje sprong nu op en neer op Mike, en ze begon klaar te komen, gevolgd door Mike, die een grote lading in haar spoot. Beide meisjes zakten in elkaar en we hielden ze stevig vast. Dani keek naar me op en zei, Jim ik hou zoveel van je. Ik zei haar dat ik met de minuut meer van haar hield. Shirley en Mike kusten allebei en zeiden ik hou van je, maar toen zei Shirley dat jullie twee misselijkmakend zijn, en lachte.

De meisjes gingen van ons af en gingen tussen Mike en mij zitten. Ik ging op de grond zitten en spreidde Dani’s benen en begon haar te likken, zoals ik meestal doe na het neuken. Shirley zegt, mmmmmm, een man die na zichzelf opruimt. Mike zei, echt niet schatje, en ze gaf hem een speelse klap. Toen stond ik op en ging naar de kitsch en haalde ons allemaal iets te drinken. Toen ik terugkwam, zaten we allemaal te praten over wat er vanavond gebeurd was.

Shirley leunde voorover en kuste Dani en vroeg wat ze ervan vond. Dani zei dat het helemaal geweldig was, vooral wat zij tweeën deden. Ze zei dat ze nu nog een paar dingen van haar bucketlist van dingen die ze seksueel wil doen kan afstrepen. Mike vroeg wat dat waren. Dani legde uit dat ze altijd al met een vrouw wilde zijn, en dat het beter was dat ze het deed met iemand van wie ze houdt en die ze respecteert, en niet met een willekeurig iemand. Shirley zei dat we dat hadden kunnen doen, die ene avond dat we allemaal naakt in het bubbelbad zaten. Dani zei dat ze het wist, maar niet wist hoe ze dat moest aanpakken met die twee. Mike zei ok, wat anders. Dani werd een beetje rood en zei, je pijpen Mike. Mike zei, nou was het het wachten waard, en Dani zei ja, en dat hij een fijne pik had. Mike bedankte haar en zei dat ze een geweldig gevoel had toen ze het deed. Wat nog meer, zei Mike. Ze zei, dat ze seks had met een stel vlak naast ons. Shirley zei, het was erg opwindend om jullie twee te zien neuken, en Jim, jij hebt ook een erg lekkere pik en ik heb er echt van genoten om je te pijpen.

Dani zei toen dat ze hoopt dat we dit nog eens kunnen doen, binnenkort en misschien de volgende keer, doen we een volledige swap. Ze zei dat ze dat vanavond bijna had gedaan, maar dat ze er zeker van wilde zijn dat de relatie tussen haar en Jim stevig genoeg was, zodat het hen op geen enkele manier zou schaden. Shirley en Mike zeiden allebei dat ze het volkomen begrepen, maar vanavond was fantastisch, precies zoals het was, maar als de tijd rijp is, zou ze heel graag een ritje met mijn pik willen maken. Het was al na middernacht, en we zaten allemaal te praten tot bijna één uur. We waren allemaal een beetje aangeschoten, dus Dani zei, in plaats van jullie twee naar huis te laten rijden, blijven jullie gewoon slapen en kunnen we ’s morgens allemaal gaan ontbijten of we koken het hier. Shirley en Mike gingen akkoord, en Dani liet hen Heathers oude kamer zien, waar een mooi queensize bed stond. Dani en ik gingen naar boven en kropen in bed.

Ik vroeg haar of ze spijt of twijfels had. Ze zei absoluut van niet. Als dit al met iemand zou gebeuren, dan liever met twee mensen bij wie ze graag is, en de man van wie ze houdt. Ik zei haar dat ik het daar helemaal mee eens was en dat ik zielsveel van haar hield. Ik vertelde haar hoe sexy ze er vanavond uitzag, maar toen de seks begon, was het alsof ze op een ander plateau van sexyheid was. Ze giechelde en zei dat toen ze Shirley aan mijn pik zag zuigen, ze zo opgewonden werd dat ze bijna op het dek sprong om Mike te neuken. Ik zei schat, dat had je moeten doen, ik zou het goed gevonden hebben. Ook ik was opgewonden toen ik je met hem zag en ik voelde geen jaloezie, want ik wist dat als alles voorbij was, je zou zijn waar je nu bent, naast me in mijn armen, en ik sta op het punt om met je te vrijen Danielle. Ik rolde bovenop haar, haar benen wijd gespreid, terwijl ze tussen onze lichamen reikte, om mijn pik in haar te leiden. We bedreven de liefde gedurende een kwartier of zo, en vielen toen in een rustgevende slaap.

De volgende ochtend werden Dani en ik wakker rond 8 uur. We maakten allebei gebruik van de badkamer en besloten toen naar beneden te gaan om aan de koffie te beginnen. Dani begon een badjas aan te trekken, maar zei toen: “Bekijk het maar. Als zij opstaan, zijn zij ook naakt, en zo zijn wij meestal op zondag. Dani zette de koffie aan en ik keek naar de krant toen Shirley naar buiten kwam. Ze was ook naakt, en zei dat ze voor hun kleren zou komen, maar toen ze ons naakt zag, giechelde ze en zei, nou ja, als je in Rome bent, doe dan zoals de Romeinen doen. Ze schreeuwde naar Mike om naar buiten te komen. Hij kwam ook naar buiten, naakt en zei, ik zie dat jullie net als ons zijn, nudisten in huis. Dani zei dat we dat meestal in het weekend zijn, of op andere momenten als er niemand in de buurt is. Shirley giechelde alleen maar en zei, oh jullie jonge geliefden. Dani vroeg wat ze wilden doen, buiten ontbijten of binnen blijven. Ze zeiden allebei laten we gewoon hier blijven en eten, dan hoeven we ons niet aan te kleden. We lachten allemaal, maar stemden toe. Mike zei, plus de uitzichten zijn zo veel beter hier dan een restaurant zou zijn. Shirley pakte hem bij zijn pik en zei wat een geile hond.

Toen we klaar waren met eten en over van alles en nog wat praatten, stelde ik voor dat we deze herfst met z’n vieren naar een huisje zouden gaan dat een vriend van me heeft en dat ik kan gebruiken wanneer ik maar wil. Ik vertelde hen dat het bij Mohican Park is, in centraal Ohio. Maar, wees gewaarschuwd, het is niet zoals de hutten die je daar kunt huren. Er is wel een badkamer met douche, maar er staan twee queensize bedden, aan één kant van het huis, maar het is geen slaapkamer. De keuken en de woonkamer zijn ook zichtbaar, dus geen echte privacy. Maar het is goed onderhouden, maar hij gebruikt het niet veel meer, omdat zijn kinderen zijn gegroeid en zijn vrouw niet meer graag gaat vissen. Shirley en Dani zeiden dat dat prachtig klonk, en Shirley zei, geen behoefte aan privacy, erop wijzend dat we nu allemaal naakt zijn en dat we zeker al op de een of andere manier intiem met elkaar zijn geweest. Shirley vroeg of ik het snurkende type was. Dani zei nee, niet echt, alleen bij een zeldzame gelegenheid heb ik hem gehoord. Ze zei goed, Mike is dat ook niet. Ik zei dat we het eerste weekend van oktober moesten nemen, en vroeg of ze dan genoeg tijd hadden om de vrijdag- en zaterdagavond vrij te krijgen. Alle drie zeiden ja. Ik zei, laten we hopen dat de kleuren dan geweldig zijn en dat het niet regent. Dani zei, nou als het regent, weet ik zeker dat we met z’n vieren wel iets binnen kunnen doen. Shirley en Mike lachten en zeiden, verdomme, kijk eens wat we gemaakt hebben.

Dani liep naar Shirley, legde haar armen om Shirley’s nek en vroeg haar waar ze het over had. Shirley keek haar aan en zei, mijn god vriendin, je bent zo’n kleine slet. Dani lachte en kuste haar toen hard, waarop Shirley antwoordde. Dani en Shirley liepen naar de woonkamer, kusten de hele weg, en toen ging Dani op de grond liggen, en vroeg Shirley om met haar te 69-en. De twee gingen in een 69 positie liggen en begonnen elkaar op te eten. Ik keek naar Mike en zei dat we geloof ik een zondags toetje gingen halen. We liepen naar de bank en leunden achterover en keken toe.

Beide meisjes kreunden en genoten van elkaars bedieningen. Beiden kwamen binnen enkele seconden na elkaar klaar, en ik geloof dat Dani een beetje spoot, want Shirley tilde haar hoofd op en zei, fuck, dit meisje is zo sappig nu. Ze rolde van Dani af, en bleef daar even zitten. Dani ging rechtop zitten en zei, oh wow, dat was geweldig, maar meisjes hebben meer nodig. Dani verraste me toen en trok aan Mikes hand en zei laten we 69 doen, aangezien je me gisteravond niet hebt kunnen likken. Shirley zei, kom op minnaar, laten we hetzelfde doen. Shirley en ik gingen snel in positie liggen, zij bovenop en ik begon haar lekkere kutje te likken. We konden Dani en Mike horen slurpen en grommen en kreunen, net als Shirley en ik. Shirley kreunde dat ik een uitstekende tong had en zei tegen Dani dat ze me nooit zou laten gaan. Dani zei tegen Shirley dat ze nu wist waarom ze het zo lang hebben uitgehouden als stel, dat Mikes tong geweldig is.

Ongeveer een paar minuten later, merkte ik dat onze partners geluiden hadden gestopt, maar toen kwam ik erachter waarom. Mike kwam achter Shirley staan en stak zijn pik in het kutje dat ze aan het eten was. Dani draaide zich om en hielp Shirley nu met het zuigen en likken van mijn pik. Mike keek naar me en zei, ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik moet nu echt neuken. Ik zei ga ervoor en let niet op mijn tong. Terwijl ze neukten, likte ik ze allebei, wat Shirley super opgewonden maakte. Ze stopte met me te pijpen, dus nu pijpte alleen Dani me nog. Het duurde niet lang of Shirley kreunde uit Oh Fuck Yesssssssssss neuk mijn kutje en eet me jullie twee klootzakken. Ze begon klaar te komen, en toen begon Dani klaar te komen. Ik liet Dani weten dat ik ook klaarkwam, en ze klemde haar lippen stevig om mijn lul, toen ik in haar mond begon te spuiten. Mike begon eindelijk te spuiten, en hij spoot flink. Toen hij zich terugtrok, viel er een grote klodder op mijn gezicht. Shirley probeerde overeind te komen, maar ik hield haar stevig vast en begon het sperma uit haar te zuigen. Dani begon Dani te zoenen en wisselde mijn sperma met haar uit.

Mike kwam heel veel klaar en ik likte het meeste ervan op. Hij smaakte ongeveer hetzelfde als ik. Shirley viel opzij en Dani leunde voorover en kuste me. Terwijl we kusten, duwde ik wat van Mike’s zaad in haar mond. Ze likte haar lippen en zei tegen Mike dat hij lekker was. Shirley keek me aan en vroeg, ben jij toevallig Bi? Ik zei dat ik af en toe wel eens dat pad bewandel, maar alleen oraal. Ik dacht dat Mike een beetje zou flippen, maar was verrast toen Shirley zei dat Mike dat ook is, maar dat hij heel kieskeurig is met wie hij dat doet en dat het al een paar jaar geleden is. Dani grinnikte en zei dat dat nog een bucket sex lijst ding was. Een pik zuigen met Jim. Na een paar minuten ontspannen te hebben, gingen we allemaal naar buiten en sprongen in het zwembad. Godzijdank konden de buren niet zien dat vier naakte zielen van het warme weer genoten.

Na een half uur kwamen we allemaal binnen en die twee gingen douchen en Dani en ik ook. Terwijl Dani en ik showden, keek ze me aan en zei dat ze zo opgewonden was door deze hele ervaring. Maar toen ik Shirley’s poesje at, nadat Mike in haar was klaargekomen, werd ze daar echt heet van. Ik zei dat ik blij was, want wat wij vier deden was voor de lol, en niets meer. Ik voel me niet anders over Shirley, dan ik deed toen ik haar voor het eerst ontmoette. En, wat u betreft, ik hou van u meer dan ik gisteren deed, of de dag daarvoor, en zal van u houden meer dan vandaag, morgen. Ik vroeg, dus gevoelens van jaloezie? Dani zei, verrassend genoeg, geen enkele. Ze weet dat Mike en Shirley verliefd op elkaar zijn. Ik zei haar dat ik er ook geen had en dat ik opgewonden raakte toen ik haar en Mike 69 zag doen. Ze giechelde en zei, dat was leuk en hij heeft een getalenteerde tong, maar niet zo goed als de jouwe. Ik lachte en zei, weet je, ik heb een paar vrouwen die 10 tot 15 jaar jonger zijn dan jij, die niet jouw honger naar seks hebben. Ze lachte en vroeg of ik aan het klagen was. Ik zei nee hoor, en ik hoop dat je meer honger krijgt. We kwamen klaar en droogden elkaar af, toen zei Dani, laten we gewoon naakt blijven.

Toen we weer naar beneden gingen, kwamen Mike en Shirley net uit de slaapkamer, maar deze keer helemaal aangekleed. We kwamen samen in de keuken en praatten wat. Mike zei dat het gisteravond en vanochtend geweldig was. Shirley sloot zich bij hem aan en zei dat ze dit in de nabije toekomst graag nog eens zou willen doen. Dani zei dat ze graag nog eens samen zou komen, en als iedereen het er mee eens is, nog wat meer spelen, want het was leuk, en met wie kun je dat beter delen dan met beste vrienden. Shirley vroeg of we van plan waren om ons vandaag aan te kleden? Dani zei nee, als het aan haar ligt. Nou, we zullen waarschijnlijk naakt zijn, als we eenmaal thuis zijn. Het voelt zo natuurlijk en leidt meestal tot een beetje extra activiteit. Toen we met ze naar de deur liepen, schudden Mike en ik elkaar de hand en de meisjes kusten elkaar. Dani kuste Mike heel hartstochtelijk en Shirley kuste mij op dezelfde manier en pakte ook mijn pik vast en fluisterde in mijn oor dat ze die op een dag in haar wil hebben. Ik knipoogde toen alleen maar naar haar.

Nadat ze weg waren, hebben we samen de keuken opgeruimd, de afwas gedaan en zo, en ons toen teruggetrokken op de bank. Dani en ik lagen op de bank, met haar lekker in mijn armen. Ze zei dat dit zo perfect aanvoelde. Ik was het met haar eens en zei dat ik nog nooit zo dicht bij iemand ben geweest als nu bij jou. Ze zei dat ze nu wenste dat we elkaar 35 jaar geleden hadden ontmoet en dat Heather en Mark misschien samen onze kinderen zouden zijn. Ik zei dat is een geweldige gedachte, maar dan zou ik niet Dave en Allison hebben. Ze zei: Goed punt, maar dan hadden we misschien vier kinderen gehad, en grinnikte. Ik zei toen, over Heather gesproken, ze zal hier waarschijnlijk snel zijn, en denk je niet dat we ons moeten aankleden? Dani ging rechtop zitten en zei, zou je het erg vinden als ze je naakt ziet, want ik weet dat jullie al eerder samen naakt zijn geweest. Ik keek haar aan, en in mijn gedachten voelde ik dat er misschien een ruzie aan zat te komen. Ik vroeg hoe wist ze dat? Ze zei dat Heather haar altijd dingen vertelt en ze heeft me verteld over de nacht dat jij, Tina, en Heather dronken en high werden, en toen een triootje hadden.

Ik was geschokt toen ik hoorde dat ze het wist. Maar ik had het kunnen raden, wetende hoe close die twee zijn. Ik vroeg haar of dat haar stoorde, en ze zei nee. Wat je deed voor we elkaar ontmoetten is jouw zaak, en wie ben ik om je te veroordelen. Maar, zei ik, we hebben het hier wel over je dochter. Ze zegt van wel, ze is volwassen en weet wat ze doet. Toen grinnikte ze en zei dat ze eigenlijk hoopte dat ik haar naar de hetero-kant van het leven had kunnen ombuigen, zodat ze misschien kleinkinderen zou krijgen. Dus ik vroeg wat ze precies zei dat we die avond hadden gedaan? Dani zei dat terwijl Tina oraal met Heather bezig was, ik achter Tina zat en mijn pik gebruikte zoals het bedoeld was. En dat jij en Heather de dubbele penetratie bij Tina deden. Ik schudde mijn hoofd, dat Heather deze shit aan haar moeder zou vertellen. Ik keek haar aan en zei dat het me speet. Ze vroeg voor wat, en ik zei voor het niet vertellen over het, want ik wil geen geheimen tussen ons. Ze zei dat ze niet boos was, noch gekwetst door iets wat ik deed voordat ze een koppel werden. Dus dat ze je nu naakt ziet is niet erg, plus, voordat ik in beeld kwam, gingen Heather en ik altijd naakt door het huis. We houden allebei van de vrijheid ervan. Ik weet dat als ik in de jaren 60 was opgegroeid, ik een hippie zou zijn geweest, en toen lachte ze.

Toen keek ze me aan en vroeg naar dat wiet roken met hen? Ik zei dat het niet erg was, ik rookte het toen ik jonger was, maar had het al lang niet meer gerookt tot die avond. Het maakte die avond zeker wat minder spannend. Dani zei dat ze sinds haar tienerjaren geen wiet meer had gerookt, en dat ze dat nu niet kan vanwege haar werk. We lagen daar en hielden elkaar vast en waren ongeveer een uur weg. Het was bijna één uur toen we wakker werden en Dani zei dat we eerst een stukje gingen zwemmen, voordat ik ging bedenken wat we voor het avondeten zouden maken. Dus gingen we naar het zwembad. Ik was blij dat Heather haar moeder niet had verteld wat we die twee keer na die nacht hadden gedaan, want sommige dingen kun je beter onbesproken laten.

Voor het grootste deel, dreven we gewoon rond op de vlotten in het zwembad. De dag was zonnig en in de 90’s, net als een normale juli dag. Toen viel Dani van haar vlot, kwam naar me toe en duwde me van het mijne. Ik kwam boven water en vroeg waarom ze dat deed. Ze zei dat de zon haar geil maakte en dat ze wel wat liefde kon gebruiken. Toen sloeg ze haar armen om mijn nek en begon me te zoenen. Ik voelde mijn pik groeien hoe meer we kusten. Toen pakte ik haar kont en tilde haar op, en ze sloeg haar benen om mijn middel en met een hand pakte ze mijn pik en plaatste hem tegen haar wachtende kutlipjes, en gleed naar binnen. Ze zei, oh ja grote jongen, dat is wat mamma nodig heeft. Ik grinnikte en zei haar dat ik geloof dat ik een nymfomane heb gemaakt. Ze zei nee, wat jij deed was een verlangen ontsluiten dat al jaren opgesloten zit en dat we nu zo veel mogelijk moeten doen voor zo veel jaren als we kunnen, want ik heb al dit genot gemist, vooral omdat ik met de man van mijn dromen ben.

We bedreven de liefde langzaam, teder, maar met passie. Dani vroeg me of ons leeftijdsverschil een factor was, en ik zei haar van niet, het is maar vier jaar. Ze zei, maar wat als ik in de 60 ben en jij nog in de 50, en ik misschien niet meer zo aantrekkelijk voor je ben of zo seksueel actief, heb je er dan last van? Ik zei verdomme nee. Leeftijd is maar een getal, het gaat erom wat we met ons leven doen en hoe jong we ons dan voelen, plus, wie zegt dat we dan niet meer zo actief zullen zijn. Ze zei dat dat waar is, maar laten we dit deel van ons leven alsjeblieft niet muf laten worden. Ik luister naar mensen op het werk die zeggen hoe saai hun seksleven is en ik wil gewoon niet zoals zij zijn. Ik zei dat het alleen maar saai is omdat ze er niet aan werken, om het speciaal en opwindend te maken. Ik durf te wedden dat geen van die mensen ooit met hun echtgenoot over seks praat, en hun wensen en behoeften. Alsof we allebei een bucketlist hebben van dingen die we seksueel willen doen, en kijk, jij hebt er al veel van afgestreept, maar er is nog zoveel meer te ontdekken, en dat zullen we ook doen. We moeten alleen geloven in open, eerlijke communicatie en niet denken dat seks een slaapkameractiviteit is waar niet over gepraat mag worden. Dani was het er helemaal mee eens. We begonnen meer te zoenen en ik drong nu wat sneller bij haar naar binnen. Ze giechelde en zei dat als ik zo doorging, ze zou klaarkomen. Ik zei: ‘Kom maar klaar, schatje, want daar leef ik voor.

Ik wist dat zij er ook bijna was, maar om de een of andere reden had ik het gevoel dat we bekeken werden, en dus draaide ik mijn hoofd om Heather en Tabitha naar ons te zien staren. Beiden hadden een micro bikini aan die nauwelijks iets bedekte. Ik zei tegen Dani, schat je kunt beter even naar het huis kijken. Ze draaide haar hoofd om haar dochter en haar minnaar te zien, maar ze glimlachte en zwaaide alleen maar. Heather sprak toen tot ons en zei, zeg me dat jullie twee het nu niet aan het doen zijn. Dani grinnikte en zei, Ok, dat zullen we je niet vertellen, maar oh ja dat doen we wel. Dani keek me aan en zei, niet stoppen, ik moet echt klaarkomen. Dus, als het begripvolle vriendje, bleef ik haar neuken en neukte haar nu harder. Het maakte het opwindend om die twee hier te hebben, kijkend naar ons. Binnen een minuut liet Dani een luide kreun horen en kwam klaar, met mij vlak achter haar. De meisjes stonden daar gewoon met hun mond open.

Nadat we wat gekalmeerd waren, zwommen we naar de ladder en stapten uit. Heather zei, verdomme mam, jullie twee zijn ongelofelijk, en nu gaan jullie daar naakt zitten om te beginnen. Dani keek Heather aan en zei, schat, we gingen altijd naakt voordat deze twee in ons leven waren, en ik zie geen reden om dat nu te veranderen. Als je je niet op je gemak voelt bij ons zoals we zijn, dan kun je vertrekken, gekleed blijven in wat ik toch al verdomd naakt zou noemen, of ze gewoon uittrekken en genieten van de zon zoals het bedoeld is om van te genieten. Tabitha zei, oh hel, waarom niet en trok haar bikini uit, en toen deed Heather dat ook. Heather zei toen, Jim, hoe voel je je tussen drie naakte, sexy vrouwen? Ik lachte en zei dat ik in het paradijs was, en we lachten allemaal.

Toen zijn we allemaal op het dek gaan liggen. Heather vroeg wat we gisteravond hadden gedaan. Dani zei dat oom Mike en tante Shirley hier waren om te eten, te kaarten en te zwemmen. Heather zei, Oh? Wat voor soort kaarten? Dani zei, waarom vraag je dat? Heather lachte en zei, nou het moet strippoker zijn geweest of zoiets, te oordelen naar de twee verschillende strings, die op de vloer liggen, in de eetkamer. Ik keek naar Dani, en zij naar mij, toen lachte ik en zei, verdomme, die was ik vergeten. Heather en Tabitha lachten allebei en zeiden, Betrapt. Dani zei, nou en. We hadden een geweldige tijd en hadden plezier. Heather moest nog meer aandringen en vroeg me of ik wel helemaal in de string paste. Ik keek haar aan met ogen waarin stond jij kleine onruststoker, en zei zeker. Heather glimlachte en zei, ik zie niet in hoe, maar ok.

Heather vertelde ons toen dat zij en Tabitha gingen samenwonen. Dani zei dat ze erg blij voor hen was en hoopte dat het voor hen beiden goed zou uitpakken. Heather zei, nou bedankt mam, ik dacht dat ik het gesprek over het vinden van een man weer zou krijgen. Dani zei, nee, niet meer van dat, zolang je gelukkig bent, dat is alles wat ik wil. Ik hoopte op kleinkinderen op een dag, maar het leven gaat door, ook al heb ik ze niet. Heather zei dat zij en Tabitha het daar over hebben gehad en dat ze allebei ook kinderen willen. Ze gaan een kliniek bezoeken die sperma bij haar kan implanteren, en hopen dat het aanslaat, en dat ze een kind kunnen krijgen, dan zal Tab over ongeveer twee jaar de procedure ondergaan, zodat we allebei het hele gebeuren kunnen meemaken. Dani was daar opgetogen over. Heather keek me aan en zei: “Jammer dat je met losse flodders schiet, ik zou jouw sperma gebruikt hebben. Bij jou ken ik de man tenminste en ik respecteer hem en vertrouw hem. Ik zei bedankt, maar aangezien ik met losse flodders schiet, zal dat niet gebeuren. Dani zei toen, nou ik wil aan het eten beginnen. Ik zei, doe dat niet, laat me jullie drie dames mee uit eten nemen. Alle drie stemden toe, en stonden op om zich om te kleden.

We aten in een leuk visrestaurant, waar alle drie de dames tevreden waren over het eten, en de sfeer. Het diner was geweldig, en de meisjes waren zo spraakzaam, zelfs Tabitha, of zoals Heather hem noemt, Tab. Beide meisjes legden hun plannen voor het samenwonen uit, en zoals Dani al zei, waren ze allebei erg verliefd op elkaar. Tegen het einde van het diner vroeg ik alle drie hoe moeilijk het voor hen zou zijn om vrij te nemen in het Labor Day weekend? Natuurlijk moest Heather vragen waarom. Ik zei, ik moet het gewoon weten. Heather zei, nou je moet weten dat ik alle tijd kan krijgen die ik nodig heb, net als jij. Tab zei dat ze geen problemen voor haar ziet. Dani zei dat zolang ze iemand kan vinden, of meerdere mensen om haar diensten te dekken, het goed zou moeten gaan. Ik zei geweldig en liet het daarbij.

Dat viel niet goed bij Dani of Heather, en ze bleven me lastig vallen over wat ik van plan was. Nadat onze desserts waren gearriveerd, die Dani en ik deelden, vertelde ik ze eindelijk mijn plan. Ik zei dat ik met ons vieren naar Jamaica zou willen gaan, vanaf die donderdag ervoor, en terug zou komen op Labor Day. Alle drie keken ze geschokt, toen zei Heather dat ze zich dat niet kon veroorloven. Ik zei, maak je geen zorgen over de kosten, het is allemaal op mij. Vliegtickets, hotel, eten, en alles wat je maar nodig hebt. Alle drie zaten daar maar met hun mond open. Dani zei uiteindelijk, kijk, het is echt leuk, maar ik kan je niet zoveel geld laten uitgeven, tenminste niet aan mij. Ik keek haar aan en vroeg, zou je het dan als een cadeau beschouwen? Ze dacht even na en zei toen, verdomme, oké, maar we hebben het er later nog wel over. Heather en Tabitha keken elkaar aan en toen zei Heather, tuurlijk, waarom niet, waarna ze in een brede lach uitbarstte. Heather zei uiteindelijk, u zit vol verrassingen, is het niet Mr. Fox? Ik lachte en zei, nee, niet echt, maar ik zie jullie als familie voor me, en ik doe graag aardige dingen voor mensen om wie ik geef. Tabitha onderbrak in en zei, Jim, je net ontmoet me, dus hoe kom je erachter als dat? Ik zei dat zolang je met Heather bent, en alles wijst erop dat jullie verliefd zijn en van plan zijn om als een stel door het leven te gaan, je deel uitmaakt van de familie van deze twee lieve dames.
Toen we terugkwamen bij Dani, zeiden Heather en Tabitha dat ze moesten gaan en ze gaven me allebei een hartelijke knuffel en een kus, waarna ze vertrokken. Dani en ik ruimden het huis een beetje op en besloten ook naar bed te gaan, omdat ik ’s morgens moest werken. Toen we in bed lagen, vroeg Dani hoe je je deze reis in godsnaam kon veroorloven.
Ik vroeg Dani, waar zie je ons als koppel? Ze zei, nou ik hoop dat dit een leven lang duurt, en ik hoop dat jij en ik op een dag getrouwd zijn en samen oud worden. Ik zei goed, want dat is waar ik ons ook zie. Dus, ik wil dat je een paar dingen over mij weet. Ongeveer 10 jaar geleden, na mijn scheiding, spaarde ik en investeerde ik mijn geld goed. Ik kocht aandelen in een paar startende bedrijven in de computerindustrie, en daardoor ben ik nu zo’n 5 miljoen waard in aandelen, geldmarkt, en cash. Moet ik werken?

Dus dit veroorloven, is niets in mijn ogen. Ze zei, oh mijn god Jim, ik had nooit gedacht dat je zoveel geld had. Ik vroeg haar of het iets verandert, en ze zei nee. Maar wees gerust, ik zal er nooit misbruik van maken. Ik zei dat ik niet dacht dat je dat zou doen, anders zou ik nu niet hier bij je zijn. Ik zei haar dat mijn kinderen er ook geen idee van hebben, maar dat ik de studieleningen betaal als ze binnenkomen, maar dat weten ze niet, en dat zullen ze ook niet weten, tot ze afgestudeerd zijn. Ze denken allebei dat ze twee grote rekeningen te vereffenen hebben, en ze werken zich uit de naad om goede cijfers te halen.

Dani vroeg waarom ik geen eigen huis of flat heb. Ik zei heel simpel, ik wilde wachten tot ik mijn zielsverwant ontmoette en me dan zorgen maken over zoiets groots. Ik zou het vreselijk vinden om er een te hebben en dat degene met wie ik eindig, het niet leuk vindt, en dan moeten we door het gedoe gaan om het te verkopen. Het mooie is, ik heb mijn zielsverwant ontmoet, iemand die ik meer koester dan het leven zelf. Dus als de tijd rijp is, en we trouwen, of zelfs eerder, kopen we dat huis samen, of blijven we gewoon hier. Dani was weer eens sprakeloos, maar had een traan in haar oog. Ik zei dat ik hoop dat het blije tranen zijn. Dani knikte alleen maar, en zei toen uiteindelijk, dat dit wel erg veel is om te verwerken. Ik vroeg haar of ze vond dat ik weg moest gaan, zodat ze over alles kon nadenken. Ze zei dat je verdomme maar beter nooit meer dit bed, of mijn leven kon verlaten. Ik lachte en zei, ja, ik zat te denken dat ik misschien maar moest inpakken en hierheen verhuizen. Ze zei, hoe zit het met je huurcontract? Ik zei dat ik er deze week met de makelaar over zou praten en zou zien wat ik kon doen, want ik heb nog maar een paar maanden te gaan. Ze zei echt? Ik zei ja, ik kan er niet tegen om niet bij jou te zijn. Ze gooide haar armen om me heen en kuste me en zei dat ik van je hou en dat dat haar het gelukkigste meisje van de wereld zou maken.

Terwijl ze in mijn armen lag, zei ik dat ik ook iets moest bekennen. Ze zegt uh oh. Ik zei dat ik geen geheimen tussen ons wil en deze zal moeilijk zijn om je te vertellen. Ze zei ok, maar als we uit elkaar gaan, dan kan ik beter rechtop gaan zitten en jij ook, voor het geval ik hier weg moet rennen, maar ik wil je gezicht zien als je het me vertelt. Ik zei, kijk, voordat ik jou ontmoette, had ik seks met iemand, iemand die je vrij goed kent. Dani, zei, ik had ook seks met iemand, het is geen big deal. Ik zei dat het wel erg was omdat het Heather was. Dani grinnikte, en glimlachte toen. Ik zei wist je het? Ze zei, ik wist in zoverre dat Heather seks had gehad met een man, omdat ze het me nog niet zo lang geleden had verteld, ze had alleen nooit gezegd wie het was. Dani zei dat ze zo hoopte dat Heather een man zou vinden en zich zou settelen, maar nu weet ze dat dat niet gaat gebeuren. Ze zei dat ik blij ben dat jij het was, en ik had al zo’n gevoel dat jij het was, alleen al door de manier waarop Heather naar je kijkt. Ze houdt van je en respecteert je, dat is iets wat ze nog nooit heeft laten zien aan een man met wie ik eerder uitging. Plus, we hebben allebei eerder partners gehad op seksueel gebied. Om eerlijk te zijn, de ex niet meegerekend, op wie ik ooit verliefd was, ben ik met 5 mannen geweest sinds hem en jou niet meegerekend. Jij bent de tweede man met wie ik ooit heb gevreeën, de anderen heb ik alleen seks mee gehad. Ben ik boos dat je Heather aan de haak hebt geslagen? Niet meer dan dat ik boos ben dat jij en Shirley vandaag 69’en. Dus zet het uit je hoofd dat ik ooit boos zou zijn, het is het verleden. Als je haar weer neukt, ja, dan zou ik boos zijn want ik zal je nooit bedriegen en verwacht hetzelfde. Ik zei, schat, ik zal je nooit bedriegen en ik heb er ook geen reden voor. Christus, ik heb het nu al moeilijk genoeg om je bij te houden, waarom zou je het ergens anders moeten gaan zoeken, vooral zo dicht bij huis.

Toen leunde ze naar me toe en kuste me hartstochtelijk, waardoor mijn pik natuurlijk begon te groeien. Ik zei, hou die gedachte even vast. Ik stond op, pakte mijn portemonnee en gaf haar een creditcard. Ze zei wat is dit? Ik zei dat is voor jou om te gebruiken als je er zin in hebt. Ze zei dat ik dit niet kan aannemen. Ik zei oh ja, je zal op een dag mijn vrouw zijn, hoop ik, en ik wil dat je het hebt omdat ik van je hou en je vertrouw. Waarom zou je niet mogen genieten van de fijnere dingen in het leven. Ze zei, je meent het toch? Ik zei 100% liefste, wat van mij is is van jou dus stop met uitvluchten te zoeken om het niet te nemen. Er zit geen limiet op die kaart, nou ja, behalve voor aankopen boven de 25 duizend, dan belt de bank me, en dat zouden ze ook doen als ik een aankoop zou doen boven dat bedrag. Dani zat daar maar, sprakeloos. Uiteindelijk zei ze, ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik zei, zeg niets anders dan dat je van me houdt. Ze kuste me weer en zei, schat, dat doe ik, en zal ik altijd van je houden. Ik vertelde haar dat mijn kinderen ook kaarten hebben, maar dat die van hun een limiet hebben van 10.000, maar zij denken dat het maar goed is tot 2.000. Ik deed dat zodat ze zouden weten hoe ze met geld moeten omgaan. Ik heb er ook een voor Heather. Dani zei, geen denken aan, waarom? Omdat ze onze familie is en ik nooit wil dat ze zich zorgen maakt over waar haar volgende maaltijd of iets anders vandaan komt. Dani zei toen, Babe, er is een goede kans dat ze het niet van jou zal aannemen.

Ik zei dat ik het weet, maar ik denk dat ik met haar kan praten, ook al weet ik dat ze erg onafhankelijk is.

Dani zei toen, genoeg gepraat, ga nu de liefde met me bedrijven. Dus we vrijden langzaam en hartstochtelijk, behalve tegen de climax, toen zei ze oh baby, ik hou van je, maar ik heb je echt nodig om me hard te neuken. Neuk me Baby, neuk mijn natte poesje. Ik begon het in haar te rammen, terwijl ik ja riep, oh fuck ja, ik had dit nodig baby. Mijn ballen sloegen tegen haar kont, mijn neerwaartse stoten werden beantwoord met haar kont van het bed te verhogen om mij te ontmoeten. Mijn ballen maakten zich klaar om een grote lading sperma in haar te lozen en ik zei het haar. Ze zei, verdomme schatje, geef je sperma, pomp het allemaal in me, en toen schreeuwde ze, Fuckkkkkkkkkkkk ik kom klaar. Ze spoot, en doorweekte mijn lul en ballen, en het bed. Toen we gekalmeerd waren, zei ze: “Godverdomme, ik ben nog nooit zo hard klaargekomen tijdens het neuken. Ik vroeg waar ze aan dacht terwijl we neukten, en ze zei eerlijk, ik en Shirley 69-en, en dan doen jullie twee het. Ze zei dat ik er zo opgewonden van werd en dat ik het echt nog eens wilde meemaken. Om een of andere reden werd ik niet week, en terwijl ze praatte, raakte ik meer opgewonden. Zij merkte dit ook en zei, je bent opgewonden, is het niet? Ik zei ja. Ze zei, vertel me dan waar je opgewonden van raakt. Ik zei, toen ik jou en Mike 69 zag doen, god dat wond me op en ik zal niet liegen, als we het goed hadden gevonden met onze vrienden te neuken, dan had ik Shirley afgetuigd, net zoals we nu deden.

Ze lachte naar me en zei dat we het de volgende keer misschien naar dat niveau kunnen tillen, want ik wil je echt met haar zien, terwijl je die heerlijke pik van je in haar gebruikt, terwijl Mike mij neukt. Maak je niet druk, maar ik wil hem echt in me hebben, en me hard beuken. Ik zei haar dat ik niet kan wachten tot dat gebeurt, want Mike staat een traktatie te wachten. Ze zei dat wat haar echt op gang bracht was toen Mike Shirley begon te neuken terwijl jij haar at en ik je toen pijpte. Oh mijn god, Mike hoefde het maar te vragen, en ik zou mijn benen gespreid hebben en hem gezegd hebben me nu te neuken. Ik zei dat je dat had moeten doen. Ze zei dat ik dat zou doen, maar toen was ik er nog niet zeker van hoe je je zou voelen, maar gezien hoe we nu zijn, Christus ja, de volgende keer ga ik ervoor. Maar je kunt beter wat voor me bewaren daarna, zodat we kunnen vrijen. Ik zei, maak je geen zorgen minnaar, er is altijd wat voor jou, altijd, en toen begonnen we te neuken. Terwijl we neukten, zei ze Damn Baby, je pik is nu harder dan eerst. Neuk me grote jongen, ik heb het nu meer dan ooit nodig. Ongeveer tien minuten later kwamen we allebei klaar. Terwijl we tot rust kwamen, zei ze, wow, we zijn geweldig samen. Ik zei, zeker weten dat we dat zijn, en daar kun je maar beter aan wennen. We vielen toen in slaap terwijl we elkaar vasthielden.

De volgende dag op het werk, zag ik Heather, en ze vertelde me dat ze vrij had gekregen, en zei dat Tab dat ook had gekregen. Ik zei geweldig. Ik zal het vanavond online regelen. Ik vertelde haar dat het ook een nudistenoord is, als je die kant op wilt. Ze zei dat is zo cool. Ik zei haar dat dat op haar moeders verlanglijstje staat. Ik vroeg of Tab dat erg zou vinden, en ze zei oh nee. Als je haar leert kennen, zul je zien dat ze net als ik is, een pervert. Ik zei, nu we het daar toch over hebben, ik heb je moeder verteld dat jij en ik seks hebben gehad. Ze keek me aan en zei, echt niet, waarom? Omdat ik geen geheimen tussen ons wilde, en dat hing er uit. Ze vroeg hoe haar moeder het opnam en ik zei dat het goed was en dat ze vermoedde dat ik de man was met wie je het deed, omdat je haar vertelde dat je seks had gehad met een man. Heather lachte en zei, dat is cool, moeder is nogal relaxed. Ik vroeg of ze het goed vond dat haar moeder wist dat ik het was. Ze zei zeker, en dat Tab het ook weet. Oh en trouwens, ze vindt je super schattig en je hebt een mooi pakje.

Toen veranderde ze van onderwerp en vroeg wat er in het weekend gebeurd was, ik zei wat wil je weten. Ze zei, mam zei dat jij en zij en Shirley en Mike samen naakt waren en dat het een leuk weekend was. Ik zei, yep, dat was het. Heather bracht haar hand naar haar mond, en zei, no shit, jullie hebben geruild, of niet? Ik zei alleen oraal, en nu is je moeder een volwaardige bi vrouw. Heather lachte en zei, no fucking way. Ik zei, oh ja, echt wel, bigtime. Ze lachte en zei goed voor haar. Ze vroeg wie zijn idee was het? Ik zei dat ik geloof, zowel van haar als van Shirley, Mike en ik waren gewoon mee voor de rit. Ze begon te lachen en zei ja, jullie twee geile honden zaten gewoon achterover en keken toe. Ik zei ja, soort van, totdat ik werd uitgenodigd om mee te doen. Ze grinnikte en zei, vertel het niet aan mam, maar ik wilde altijd al met Shirley, ze is hot. Ik keek haar aan en grinnikte en zei jij kleine slet. Ze lachte en zei je weet het maatje. Ik vroeg haar om haar moeder niet te vertellen wat ik haar verteld had. Ze zei geen zorgen, mijn lippen zijn verzegeld, maar, mam zal me er uiteindelijk alles over vertellen, zo close zijn we. Ik zei dat het goed was. Ik zei haar dat ik de komende weken met Dani ga winkelen en dat jullie alle drie nieuwe kleren voor de reis kopen.

Ze zei, zal ik doen, en sommige zullen super sletterig zijn. Ik zei dat ik dat goed vond.

De volgende weken verliepen zonder problemen, behalve dat ik bij Dani introk. Ik werkte een deal uit om het complex mijn plaats te laten onderverhuren voor de komende vier maanden, onder de voorwaarde dat als ze in gebreke zouden blijven, ik in smaad zou vallen. Ik tekende er graag voor. Het duurde maar een dag om te verhuizen wat ik wilde in Dani’s, het brengen van vooral kleding en de bank en de love seat, omdat het was vrij nieuw en het entertainmentsysteem. We zetten de bank en de zetel in de recreatieruimte in haar kelder, die vrij leeg was. Ik gaf mijn kingsize bed aan Heather en Tabitha, waar ze erg dankbaar voor waren, aangezien Heather alleen een volwaardig bed in haar slaapkamer had, en niets in de andere slaapkamer.

Ik dacht dat er enige aanpassing zou zijn, maar ik had het mis. Het leek alsof we al jaren getrouwd waren en het voelde gewoon goed. Ik vroeg Dani of ze terug wilde naar een dagdienst, en ze zei dat ze dat leuk zou vinden en het ook zou proberen. Twee weken later had ze weer dagdienst, maar moest ze minder verdienen. Ik zei haar dat ze zich geen zorgen hoefde te maken over het geld. Het mooie is ook dat we allebei tegelijk opstaan, zij werkt van 6 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags en ik heb de mijne zo aangepast dat ik om 6 uur begin en meestal meteen na haar thuiskom. Het was geweldig om thuis te komen van het werk en iemand te vinden die op je wachtte, en zij was meestal ook naakt. Wat vaak leidde tot heerlijk vrijen, of neuken als twee tieners. Ik vroeg haar wanneer we dit officieel moesten maken, en de mensen vertellen dat we gingen trouwen. Ze zei dat we nog een paar maanden moesten wachten, zodat beide families niet zouden afhaken omdat het te snel was. Ik was het er eigenlijk niet mee eens, maar begreep haar redenering. Italiaanse families kunnen zo raar zijn, hoewel iedereen die ik heb ontmoet heel aardig tegen me is geweest en Dani zei dat ze me echt leuk vinden. Heather en Tabitha komen elk weekend langs, en ja, we gaan allemaal naakt door het huis. Tab heeft een paar keer met me geflirt en zegt tegen Dani dat als ze dat vlees ooit zou willen delen, ze het graag zou willen uitproberen. Dani en ik lachen allebei om die uitspraken. Ze zijn zelfs zo brutaal geworden om met ons te zoenen op het terras, en als ik zeg zoenen, dan bedoelen ze 69-en. Meestal als dat begint, gaan we naar boven om te neuken, want dochter of niet, het windt Dani op.

Dani begint nu te fitnessen in een sportschool bij ons in de buurt. Ik ga nog steeds naar die waar ik altijd heen ga, ongeveer drie keer per week. Ook zij traint drie keer per week, en het werpt vruchten af. Ze heeft geen buikje meer en haar grote benen zijn nu echt strakker. Ze zegt dat ze een stepklimmer en een loopband gebruikt, en af en toe wat krachttraining. Ik heb online gezocht naar een stepklimmer, maar ik vond een loopbandklimmer die drie verschillende apparaten in één is, dus ik vroeg of ze zoiets leuk zou vinden. Ze zei dat het leuk zou zijn, maar vond het raar als ik het kocht. Ik zei schat, het is maar geld en als ik sterf, neem ik het niet mee, plus ik zal het ook gebruiken en we kunnen samen trainen. Dus ik bestelde het en ook de Boflex. Ze kwamen twee weken later aan, dat is ongeveer twee weken voor onze reis. We zouden ongeveer 45 minuten trainen en dan douchen. Het mooie is dat de douches altijd leuk zijn. Het leven voor ons is erg goed geweest, en staat op het punt om echt interessant te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *