Kerstcadeautje Laura

Laura en ik waren op het moment van dit verhaal bijna 7 maanden samen. Veel van onze vrienden zeggen dat we onafscheidelijk zijn en voor elkaar gemaakt. We houden van dezelfde films, dezelfde muziek en hebben nog meer dezelfde interesses. Ze is een prachtige meid, die alle jongens willen. Hoewel we al eerder seks hadden gehad, was het nog nooit zo gegaan. Het was onze eerste kerst samen en ze was vastbesloten om er een onvergetelijke kerst van te maken.
Het sneeuwde lichtjes buiten het raam toen we tegen elkaar aan lagen op de bank, bedekt met een deken. De televisie stond aan en vulde de kamer met geluid terwijl we binnen bleven om warm te blijven. Ik lag tegen de rugleuning van de bank en Laura lag voor me, onze handen in elkaar geklemd onder de deken terwijl we naar het monotone televisiescherm keken. Haar ouders waren een dagje weg en alleen wij waren thuis, maar door de sneeuw buiten wilden we nergens heen.
Na nog een paar minuten draaide Laura zich om en keek me aan, haar donkerbruine ogen keken me aan, haar bruine haar schampte over haar gezicht. Ze trok speels het haar uit haar ogen, een klein lachje bij haar glimlach, terwijl ze me aankeek. Ik kon aan haar gezicht zien dat ze iets in gedachten had, hoewel ik meer dacht dat ze The Notebook of iets dergelijks wilde kijken. Ze liet nog een kleiner lachje horen voordat ze eindelijk sprak.

“Wacht hier een paar minuten, zet dan de televisie uit en kom naar boven naar mijn kamer, oké?”
“Eh, oké,” was alles wat ik kon uitbrengen, in de veronderstelling dat ik een saaie film of iets dergelijks te zien zou krijgen.
Laura kroop onder de deken vandaan en ging op haar volle lengte staan, die slechts 1,55 m was. Ze strekte haar armen een beetje omhoog, haar atletische jonge lichaam verborgen onder haar trui en joggingbroek. Ze leunde voorover, gaf me een kus op mijn voorhoofd en liep snel de kamer uit. Mijn ogen keken een paar minuten terug naar de televisie, in verwarring over wat er aan de hand was. De wijzer van de klok boven de piano bewoog naar een positie waarin vijf minuten waren verstreken. Ik stond op, raapte de deken van de grond en legde hem op de bank.
Ik liep de kamer uit en de gang in, de koude houten vloer duwde tegen mijn blote voeten. Toen ik bij de trap kwam, merkte ik dat er boven geen licht brandde, maar ik trok mijn schouders op en liep de trap op. Ik bereikte de top en merkte een zwakke verlichting onder Laura’s deur. Zachtjes liep ik naar de deur en klopte zachtjes, omdat ik niet zomaar naar binnen wilde stormen.
“Kom binnen,” was het zachte, vage antwoord.

Ik rolde een beetje met mijn ogen, draaide de deurknop om en stapte naar binnen. Een lamp in de hoek van de kamer wierp een laag licht uit, maar het duurde niet lang voor ik Laura opmerkte. Ik kon moeilijk ademhalen toen mijn ogen zich aanpasten aan het licht en de aanblik die zich voor me bevond. Laura lag op haar zij, haar vrouwelijke rondingen geaccentueerd door haar houding. De huid van haar slanke benen werd benadrukt door het licht en alleen een kleine zwarte string bedekte haar vrouwelijkheid. Een bijpassende zwarte beha met kant gedrapeerd over haar middenrif bedekte haar bovenlichaam en haar glimlach verlichtte de kamer feller dan de lamp.
Terwijl ik daar sprakeloos stond, draaiden haar elegante benen zich om en stond ze op, naar me toe lopend. Het contrast van haar bleke huid tegen de donkere lingerie was adembenemend, en haar donkere ogen en haar maakten haar aantrekkingskracht alleen maar groter. Ze beet zachtjes op haar lip toen ze vlak voor me stond, een hand wreef tegen mijn arm terwijl ze naar me opkeek.
“Vind je je kerstcadeau mooi?” vroeg ze met haar zachte stem.
Mijn ogen konden alleen maar op en neer blijven dwalen langs haar prachtige lichaam, haar zachte, bleke huid die schitterde in het licht, de kleding die haar strakke, atletische lichaam accentueerde. Mijn kloppend hart vulde mijn gedachten en mijn ademhaling werd alleen maar sneller.

“Ik beschouw je zwijgen als een ja,” zei ze lachend, terwijl ze dichterbij stapte.
Ze stond maar een paar centimeter van me vandaan, haar hand wreef langzaam langs mijn arm en om mijn nek, terwijl ze mijn hoofd naar beneden trok. Onze lippen ontmoetten elkaar, hongerig drukten ze tegen elkaar. Mijn lichaam ontspande zich in haar kus, onze monden gingen open en onze tongen dansten zachtjes. Mijn handen wreven over haar rug, waar geen kant was dat de huid bedekte. Haar zachte, warme huid voelde heerlijk tegen mijn handen en onze kus werd hartstochtelijker. Maar net zo snel als de kus begon, trok ze zich terug en deed een stap achteruit.
Ze draaide zich om en liep naar het bed, mijn ogen gefixeerd op haar mooie kont, kijkend hoe de huid van haar kont en dijen lichtjes bewoog terwijl ze liep. Ze liep met een opzettelijke sexiness, haar hoofd draaide en haar blik ontmoette de mijne, haar zachte gegiechel ontlokte een glimlach bij me toen ze me met haar vinger gebaarde. Ik liep naar haar toe, terwijl ze mijn arm pakte en me speels op het bed gooide en me ronddraaide met mijn gezicht naar het plafond erboven.

Haar speelse glimlach en wellustige ogen maakten mijn vuur alleen maar erger toen ze neerknielde en langzaam mijn lichaam op kroop. Mijn ogen gingen nooit van de hare af, haar sexy uitstraling straalde terwijl ze langzaam mijn lichaam opklom. Haar lippen kusten zachtjes mijn kin, voordat ze naar mijn lippen bewoog en onze kus opnieuw aanwakkerde. Het geluid van onze ademhaling werd hoorbaar luider naarmate onze kus meer passie kreeg. Haar benen lagen over mijn onderlichaam terwijl onze tongen speels met elkaar dansten.
In slechts enkele ogenblikken hadden mijn handen de realiteit van de situatie ingezien en gleden ze langzaam langs de huid van haar dijen. Haar kus voelde als bliksem en stuurde schokken van genot door mijn lichaam. Mijn zintuigen stonden op scherp voor alleen haar, ik proefde haar, nam haar zoete geur in me op, voelde haar zachte huid, hoorde de lichte kreun van haar ademhaling. Langzaam kropen mijn handen dichter naar haar kont, en om haar goedkeuring te tonen wiegde ze zachtjes heen en weer op me.

De hitte van het moment werd me te veel en het vuur in me werd heter. Mijn handen bereikten de huid van haar perfecte kont en kneedden die zachtjes met mijn vingers en handpalmen. Haar lippen kwamen los van de mijne en rustten tegen mijn nek, kleine kreuntjes ontsnapten terwijl mijn stevige handen met haar kont speelden. Het geluid van onze hartslagen werd luider, onze lust steeg naar ongekende hoogten. Ze begon wat sneller tegen me aan te wiegen, de warmte tussen haar benen sijpelde door de stof van mijn broek. Ik voelde mezelf harder worden, mijn storm roerde zich onder de hitte van haar vrouwelijkheid.
Ze leunde naar een zittende positie en keek op me neer, met een knipoog in haar ogen terwijl ze naar me glimlachte. Haar vingers trokken zachtjes mijn shirt omhoog tot aan mijn borst en lieten het alleen bij mijn schouders aan. Haar vingertoppen streelden zachtjes de huid van mijn buik, die instinctief ineenkromp. Ze giechelde zachtjes, voordat ze voorover boog en mijn buik kuste met alleen het zachtste puntje van haar lippen. Ik haalde diep adem, mijn ogen rolden lichtjes in mijn hoofd toen ze met haar lippen mijn huid plaagde. De zachtheid van haar lippen werd al snel vervangen door de warmte van haar tong, terwijl ze een lijn trok van mijn buik naar mijn borst.

Mijn ademhaling was zwaar op dit punt, mijn eigen armen probeerden uit het shirt te trekken om meer huid te geven voor haar tong om te verkennen. Haar handen strekten zich uit naar elk van mijn armen, klemden ze tegen het bed en haar tong ging langs mijn nek naar mijn linkeroor. Haar warme adem kietelde mijn oor, maar haar woorden deden rillingen over mijn rug lopen.
Na een kusje fluisterde ze: “Ik wil je in me. Ik heb gewacht tot we alleen waren. Ik wil dat je van me houdt, me aanraakt; ik wil dat je me neukt.”
Zonder me een kans op een reactie te geven, ging ze weer rechtop zitten, met haar handen achter haar rug. Terwijl ik mijn armen niet vasthield en mijn ogen nooit van haar wegging, trok ik snel mijn shirt uit en gooide het aan de zijkant van het bed. Ze glimlachte en schudde haar hoofd naar me, terwijl ik het vriendelijke geluid hoorde van haar topje dat werd losgemaakt. De bandjes raakten los, vielen langs haar schouder naar beneden en ze gebruikte één hand om het topje tegen haar borst gedrukt te houden. Langzaam trok ze elke arm terug uit de bandjes van haar topje, om te voorkomen dat haar borst te zien zou zijn.

Mijn ademhaling was gestopt op dit punt, de echo van mijn hartslag in de kamer. Ze beet zachtjes op haar lip terwijl ze me aankeek, voordat ze een kleine glimlach gaf. Haar hand trok zich langzaam terug uit haar topje, dat met een zachte landing op mijn buik viel. De gloed van het licht van de lamp verlichtte de bleke huid van haar blote borsten en verlichtte ze voor mijn ogen. Haar kleine, ronde borsten gingen zachtjes omhoog en omlaag bij elke ademhaling die ze nam, haar roze tepels werden hard onder de koele lucht van de kamer.
Ze reikte naar beneden, nam mijn rechterhand in de hare en trok die naar haar lippen. Haar gladde lippen kusten mijn vingers, schuurden er tegenaan, voordat ze mijn hand liet zakken. De volgende sensatie was de warmte van haar huid tegen mijn handpalm. Mijn vingers konden de ronde contouren van haar borst voelen, met haar verharde tepel die tegen mijn handpalm drukte. Ze lachte zachtjes toen ze de blik op mijn gezicht en het uitademen van mijn adem zag.

Terwijl mijn hand de huid van haar borsten verkende, hervatte zij haar malen, maar deze keer met meer kracht. Mijn vingers rolden over haar tepels, streelden haar huid en allerlei andere spelletjes die elk van haar borsten op hun beurt plaagden. Haar gekreun was niet langer gefluister en ze straalde hitte uit tussen haar benen.
Mijn eigen hardheid spande in mijn broek onder de warmte en het genot van haar stoten. Mijn heupen begonnen instinctief omhoog te gaan bij elke stoot, tot groot genoegen van Laura. Na nog enkele ogenblikken namen haar handen de mijne vast en gooiden ze ze op het bed. Haar ogen stonden vol vuur en lust toen ze langs mijn lichaam omlaag begon te bewegen.
“Ik kan je harde pik voelen, maar ik moet hem in me voelen!”
Haar handen trokken hongerig aan mijn joggingbroek en lieten die langs mijn benen naar beneden glijden, zodat ik alleen nog in mijn boxershort zat. Ze gebruikte haar tong om van mijn enkel naar de onderkant van mijn boxershort te gaan, haar hand wreef over mijn bobbel door de stof heen. Mijn ogen rolden naar mijn achterhoofd toen ik voelde hoe haar warme mond het topje van mijn pik door de stof heen opslokte. Haar eigen lust overmeesterde haar toen ze haar mond wegtrok en mijn boxershort naar beneden trok, waardoor mijn harde pik voor haar zichtbaar werd.
“Ik heb je lekker hard nodig schatje, zodat je me zo goed kunt neuken zoals je altijd doet!”

Ze boog voorover en de warmte van haar mond omspoelde de eerste centimeters van mijn pik. Hoewel ik al helemaal hard was, ging ik haar niet tegenspreken. Ik keek naar beneden en zag haar hoofd op en neer gaan, haar warme mond mijn schacht omhullend met haar speeksel. Haar bruine haar kietelde mijn buik terwijl ze mijn pik nog een paar tellen in haar mond hield.
“Schatje, alsjeblieft, je moet me je nu laten neuken!” hoorde ik mezelf uitroepen, verbaasd over mijn eigen assertiviteit.
Haar hoofd ging onmiddellijk omhoog, een zacht ‘plop’-geluid klonk toen mijn pik haar mond verliet. Ze ging op de zijkant naast me zitten en trok snel haar zwarte string uit. Door het schijnsel van de lamp kon ik haar netjes getrimde vrouwelijkheid zien, en het licht glinsterde al van haar sappen. Haar armen sloegen zich om me heen toen ze weer bovenop me kwam zitten. Onze blikken waren vol lust en verlangen terwijl we naar elkaar keken, onze naakte lichamen het enige beeld in ons visioen. Ik kreunde toen haar hand mijn pik bereikte en hem zachtjes streelde terwijl ze hem bij haar opening plaatste.

Ik verloor bijna de grip op de werkelijkheid bij het gevoel van haar warme, vochtige lippen tegen het topje van mijn pik. Mijn heupen duwden iets hoger met elke centimeter van mij die ze in zich opnam. Het gevoel van haar perfecte kontje dat tegen mijn dijen rustte, liet me weten dat ik alle 7 centimeter van mijn pik nu volledig in haar had en ik voelde haar kutwanden al mijn pik uitmelken.
Ze leunde met haar hoofd naar achteren en gooide het opzij zodat haar haar uit haar ogen verdween. Het zicht was even adembenemend als sexy, alleen maar versterkt door het begin van haar stoten. Haar gekreun werd luider, haar rug draaide mee met de natuurlijke kromming van haar ruggengraat. Mijn handen wreven van haar buik naar haar borsten, ze zachtjes omhelzend terwijl ze bewoog.
Haar ogen keken in de mijne, haar hand ging door haar haar terwijl ze harder begon te stoten. “Mmm schatje, je voelt zo goed in me, ik hou van je fucking harde pik in me!” Haar woorden werden meer als bulderende donder en werden luider en luider terwijl ze bovenop me bleef stoten. Mijn eigen woorden van aanmoediging vulden de lucht, evenals het geluid van haar sappen die over mijn pik sijpelden.
Ik kon de huid van haar kont tegen mijn dijen voelen schuren terwijl ze harder en sneller begon te stoten. Mijn handen zakten naar haar dijen en grepen uiteindelijk haar kont, mijn ogen gefixeerd op haar bovenlichaam terwijl ze straalde in haar genot.

Ze had één hand in haar haar en kamde het door terwijl haar andere op mijn borst rustte. Haar ogen keken in de mijne, doorboorden me. Haar mond ging alleen open om een kreun te laten ontsnappen, verder beet ze zachtjes op haar lip. Haar buik spande zich terwijl ze naar achteren leunde om de boog van haar rug te voltooien, haar borst hoog de lucht in duwend. Haar kleine borsten bewogen zachtjes op het ritme van haar stoten.
Ik wist dat ik het niet lang zou volhouden met de hoeveelheid lust die zich tussen ons had opgebouwd. Ze was extreem nat en warm, waardoor ik met gemak in haar kon glijden. Ons gekreun en onze woorden vulden de lucht terwijl we naar elkaar toe groeiden en zij haar gezicht dichter naar het mijne leunde. Ik maakte gebruik van de situatie, mijn armen grepen de hare en rolde haar op haar rug. Ik kwam nooit uit haar toen ik bovenop haar ging liggen.
“Ja schatje, neuk me zo tot je klaarkomt!” was haar antwoord voordat ze werd overstemd door een reeks kreunen.

Ik begreep de hint snel en begon mijn pik in en uit haar te duwen. Haar lichaam bewoog onder het mijne, weg en weer terug, waarbij onze huid voortdurend wreef. Het geluid van mijn pik die in en uit haar duwde vulde de lucht, haar sappen stroomden voortdurend over mijn pik. Ik voelde hoe haar lichaam zich onder het mijne verstrakte en haar rug naar me toe boog. Haar mond viel open en haar stem klonk in pure extase. Ik voelde hoe haar kutje zich tegen mijn pik klemde en zich dan met een vloed van sappen losmaakte, en haar orgasme weerklonk in de kamer.
Haar te zien kronkelen in een puur orgasme bracht me tot de realisatie van het mijne, want ik voelde hoe mijn ballen zich begonnen te spannen. Nog een paar stoten brachten me op de rand van de afgrond en zodra ik mijn pik eruit haalde, voelde ik dat ik begon te spuiten. Stroom na stroom van mijn sperma begon haar buik te bedekken, waardoor die zich spande en verboog. Nadat mijn orgasme voorbij was, zakte ik naast haar neer en ademde zwaar in haar oor. De pure passie van het moment begon eindelijk af te nemen en we konden weer op adem komen.
Ik voelde hoe ze zich even bewoog en toen weer ging liggen nadat ze zichzelf had schoongemaakt, terwijl ze in mijn ogen keek. Ik sloot haar in mijn armen en trok haar dicht tegen me aan, haar zachte, warme naakte huid tegen de mijne aangedrukt. Onze lippen drukten op elkaar, onze tongen dansten een laatste keer. Ze verbrak de kus, nog steeds licht geforceerd ademend.
“Vrolijk kerstfeest, schatje,” zei ze, voordat we onze lippen weer op elkaar sloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *