Geile chick in de kleedkamer gepaald

Het was een koude, druilerige zaterdagavond en het geluid van fluitjes en klapschoten galmde door de enorme ijsbaan. Er was nog een groep jongens op het ijs, maar er was er nog maar één in de kleedkamer. Nick was uitgeput van zijn training en hij zat en bekeek de nu lege kleedkamer. Zijn vriend Jake was de laatste jongen die wegging en Nick was alleen, te moe om zich snel uit te kleden en hij wilde gewoon een lang dutje doen. Het zweet doordrenkte zijn lichaam en hij voelde hoe zijn uitrusting aan zijn lichaam plakte. Hij was keeper en had zijn schaatsen, beenbeschermers, broek en Underarmor t-shirt nog aan. De kamer was verstikkend heet en Nick wist dat hij moest douchen voordat hij naar buiten kon om zijn vrienden te ontmoeten. Tijdens de training had hij een sms gekregen van zijn vriend: “Mijn vriendin Sara ziet jou wel zitten, je moet haar vanavond echt versieren.” Nick giechelde lichtjes toen hij dit las, maar hij had echt geen interesse, hij was gewoon te moe van het spelen.

Hij was geen lange jongen, misschien 1.70m, 1.75m in schaatsen, maar hij had een stevig frame en krachtige benen onder zijn uitrusting. Zijn huid was bleekwit en zijn haar was donker. Hij zag er klassiek Joods uit, maar hij werd vaak verward met Italiaans of zelfs Grieks. In één opzicht was hij Grieks, maar dat was niet het soort detail dat hij meestal aan mensen onthulde. Nick wreef langzaam over zijn armen en trok zijn shirt een beetje omhoog om over zijn buikspieren te wrijven. Hij kon het zweet voelen prikken en hij wilde niets liever dan warm water over zijn blote huid voelen stromen. Zijn penis trilde nauwelijks bij de gedachte – er waren maar weinig dingen die voor hem sensueler waren dan een douche. De douches op de ijsbaan waren echter grote, open ruimtes met een half dozijn douchekoppen en ze misten de intimiteit van de douche thuis. Toch vond Nick het altijd leuk om naast vijf van zijn teamgenoten te douchen. Ze stoeiden en maakten grapjes – een stel naakte jongens met een hoop opgekropte seksuele energie. Maar nu was Nick alleen in de kleedkamer en kon hij ontspannen en de tijd nemen.

Teder trok hij zijn beschermers en schaatsen uit, tot hij alleen nog een t-shirt en een nauwsluitende joggingbroek aanhad. Beide zaten onder het zweet en hij verlangde ernaar om te ontspannen. Hij trok een paar slippers aan en liep door de kleedkamer, zich afvragend wat hij die avond zou gaan doen. Hij haalde zijn vingers door zijn haar en rekte zich lichtjes uit, in een poging zijn spieren weer aan het werk te krijgen. Nick had altijd genoten van de kleedkamer – hoewel sommigen vonden dat het stonk of vies was, was het voor hem een plek die aanvoelde als een thuis, een plek waar hij gewoon kon ontspannen en een jongen kon zijn.

Hij liep naar de urinoirs en trok de voorkant van zijn trainingsbroek naar beneden, waardoor zijn slappe penis zichtbaar werd. Hij pakte hem vast met twee vingers in zijn rechterhand en hield hem naar buiten, goedkeurend geeuwend terwijl hij plaste. Hij was trots op zijn penis – zelfs zacht was hij glad en dik, met een grote roze champignonvormige kop en een lange, ronde vorm. Toen hij klaar was, trok hij zijn broek omhoog en liet de tailleband tegen zijn buikspieren klappen. Toen hij zich omdraaide om naar zijn kluisje te gaan en zich uit te kleden voor zijn douche, merkte hij dat de deur van de kamer openstond. Nick stond precies in het midden van de rechthoekige kleedkamer toen hij, toen hij naar links keek, iemand zag waarvan hij nooit had gedacht dat hij die op zo’n plek zou zien – een meisje, een onwijs sexy meisje.

Een beetje geschokt draaide hij zich om naar het meisje, dat een meter of vijftien verderop stond en er een beetje verbijsterd uitzag, en opende zijn mond om te praten: “Eh, zoek je iemand?”

Ze was in één woord sexy. Ze had een paar teenslippers aan, een strak maar golvend wit rokje en een blauw tanktopje met een overduidelijke push-up beha eronder. Haar benen en huid waren bruin en haar haar was donker en rijk. Ze was kort, maar niet te kort, en Nick kon in één oogopslag zien dat ze prachtig was. Hij vroeg zich af wat ze in godsnaam op zo’n donkere en stinkende plek deed. Ze glimlachte ingetogen, haar volle wangen bloosden lichtjes roze maar werden verdoezeld door haar gebruinde huid. “Oh, ja, sorry…” Ze leek uit een trance te komen; Nick had het gevoel dat ze hem had bekeken. “Ik was op zoek naar mijn vriend Jake, maar ik denk dat hij al weg is. Wie ben jij?”

Nick was een beetje onder de indruk van haar durf. De meeste meisjes zouden het lef niet hebben om een jongenskleedkamer binnen te lopen, laat staan er te blijven en een gesprek aan te knopen. Hij maakte van de pauze in het ontluikende gesprek gebruik om de elastische tailleband van zijn joggingbroek aan te passen en zijn t-shirt omhoog te trekken om zijn bezwete gezicht af te vegen. “Ja, ik ken Jake, hij is een tijdje geleden vertrokken, hij leek haast te hebben. Ik ben Nick. Ik heb je nog niet eerder op de ijsbaan gezien, ben je Jake’s vriendin of zo?”

Stiekem hoopte Nick van niet. Het was niet zo dat ze gewoon bloedmooi was, het was dat er iets droevigs en mysterieus schuilging achter haar donkere, zelfverzekerde ogen. Bovendien was het Nick’s, en bijna elke hockeyspelers fantasie, om het in een kleedkamer te doen. Niet dat dat echt ging gebeuren, dacht hij, terwijl hij wachtte tot ze klaar was met doelloos rondkijken in de kamer en antwoordde op zijn vraag.
Nick trok zich een beetje terug, in de richting van zijn spullen, zodat hij op de bank kon gaan zitten en haar recht aan kon kijken terwijl ze sprak. Ze was nog steeds een meter of vijftien van haar vandaan, en hij wilde niet te sterk overkomen en haar bang maken. Bovendien leek ze jonger en een beetje hyperactief – op zo’n plek vol testosteron en zo. Ze giechelde. “Nee, nee, ik bedoel, nee, dat ben ik niet. Ooit, lang geleden, maar ja, nee, dat ben ik niet. Ik wilde hem gewoon iets geven wat hij bij mij thuis had achtergelaten.” Ze glimlachte en wees naar haar portemonnee. “Oh, ik ben Jessica.” Ze bloosde omdat ze het overduidelijke vergat en deed een stap dichter naar Nick toe.

Hij stond op van het bankje en draaide zich om, in een poging zichzelf bezig te houden met zijn spullen zodat het niet zo duidelijk zou zijn dat hij haar aan het versieren was. Jessica. Het was een mooie naam. Schattig, niet sexy. Nick kon niet tegen sletterige, sletterige meisjes – ze waren gewoon nooit zijn ding. Hoewel een deel van hem romantisch was, hield een ander deel van hem van de pure, rauwe, ruwe aspecten van seks. Het was niet zo dat hij ervan genoot om vrouwen te gebruiken, maar hij genoot er het meest van om een goed, onschuldig meisje bloot te stellen aan de ruwe en intense genoegens van het lichamelijke vrijen.

Hij probeerde zijn intiemere gedachten van zich af te schudden terwijl ze worstelden om een gesprek te beginnen. Hij vroeg zich af waarom ze nog steeds in de kleedkamer was. “Nou Jessica, leuk je te ontmoeten.” Nick glimlachte, stond op en liep naar haar toe. Hij stak zijn hand uit en schudde de hare stevig. Hij keek haar kort aan toen hun huid elkaar raakte. “Dus, zit je nog steeds op de middelbare school? Ik ben eerstejaars op de universiteit. Ik vraag het alleen maar omdat het laat is, het is waarschijnlijk al te laat of zo.” Nick liet een snelle grijns zien en bleef staan met zijn hand spelend met zijn broeksband. Hij vroeg zich af of ze het lef had om met hem te dollen. “Nou, Mr. College Boy, ja ik zit nog steeds op de middelbare school, maar zelfs als het al na mijn avondklok was, ik ben hier toch?” Nick ijsbeerde een beetje door de kamer en probeerde afgeleid en afstandelijk te lijken. Hij sprak: “Ik wilde vragen, waarom ben je hier eigenlijk nog?” Hij glimlachte – er was niet echt een antwoord dat ze kon geven.

Nick liep terug naar zijn uitrusting en trok snel zijn bezwete T-shirt over zijn hoofd, waardoor een gespierde, witte borst met twee roze tepels zichtbaar werd. Hij had een klein stukje borsthaar in het midden van zijn torso en het begin van een “happy trail” dat langs zijn licht gespierde buikspieren liep. Hij kon zien dat ze zich schaamde en geïntrigeerd was en sprak snel voordat ze op zijn vorige vraag kon reageren: “Hé, het is een kleedkamer Jessica, een jongen moet zich omkleden.” Hij grijnsde en vroeg zich af of ze überhaupt dacht wat hij dacht.

Jessica was zeker zijn lichaam aan het bewonderen. Ze kon haar ogen er niet vanaf houden. Hij was niet groot, maar toch leek zijn borst zo vol en sterk – ze wilde hem bovenop zich voelen, op haar drukken. Ze probeerde de gedachte weg te schuiven terwijl ze sprak en hem in de ogen keek. “Nou, als je het echt wilt weten, ik heb vanavond geen plannen dus ik was gewoon de tijd aan het doden. Vind je het erg?”

Nick stond weer op van het bankje en pakte zijn handdoek, terwijl hij zijn volgende stap probeerde te bedenken. Jessica stond daar te duimen aan de onderkant van haar tanktopje en keek hem verlegen aan. Hij gokte en besloot het erop te wagen. “Nou, ik mag niet klagen over een mooi meisje in mijn kleedkamer. Weet je wat, als je geen plannen hebt, waarom neem ik je dan niet mee naar een film of zo nadat ik me heb omgekleed en gedoucht – ik heb mijn auto beneden staan.” Nu was het Nick’s beurt om verlegen rond te friemelen. Jessica glimlachte en wachtte even voor ze antwoordde. “Nou, aangezien ik je al zonder shirt heb gezien en zo…waarom niet?” Ze glimlachte en deed nog een stap dichterbij. “Maar het is koud buiten, kan ik hier binnen op je wachten?”

Nick wist niet helemaal zeker wat ze bedoelde. Natuurlijk was ze knap en wilde ze met hem uitgaan, maar dat was voor hem geen vrijbrief om te doen wat hij wilde. Het enige wat hij wist, was dat elke keer als hij naar haar lippen, haar parmantige borsten en haar bruine benen keek, hij haar gek wilde maken. “Natuurlijk kan dat, maar ik moet douchen, dus dit zweet gaat er vrij snel af.” Hij lachte en pakte zijn handdoek. “Draai je om,” commandeerde hij. Ze deed wat haar gezegd werd en Nick wierp even een blik op haar perfect gevormde kont in haar strakke witte rokje. Hij vroeg zich af welke kleur ondergoed ze droeg. Hij trok zijn sweater en boxershort naar beneden, gooide ze in het kluisje, wierp een korte blik op zijn penis en wikkelde de handdoek laag en strak om zijn middel. “Oké, alles goed.” Ze draaide zich om en hij knipoogde naar haar. Hij kon zien hoe ze zijn lichaam bewonderde, en hij was zich niet bewust van de vrij aanzienlijke bobbel die zijn zachte penis tegen de handdoek maakte. Ze beet snel op haar lip en mompelde: “ga je wassen, vieze jongen.”

Nick nam even de tijd om zijn opties te overwegen en deed een snelle stap naar voren. “Hé Jessica, misschien haat je me hiervoor, maar je bent te schattig voor me om het niet te doen.” Hij grijnsde en bloosde tegelijk en leunde naar voren, legde zijn hand op haar middel en trok haar in zijn lichaam. Hij liet zijn lippen de hare raken en gaf haar een diepe, lange kus. Toen hij zich terugtrok zag hij dat ze schrok en hij mompelde “sorry.” Ze glimlachte en wilde net iets zeggen toen Nick haar hand om zijn borst voelde slaan en hem dicht tegen zich aan trok. Hij ving haar aanwijzing op en kuste haar opnieuw, waarbij hij zijn tong de hare liet strelen. Zijn handen sloten zich om haar kleine lichaam en hij trok haar tegen zich aan, zijn bobbel kwam omhoog en zijn handdoek kwam gevaarlijk dicht bij het vallen. “Ik….moet…douchen,” wist Nick eruit te spuiten terwijl ze elkaar kusten. Jessica giechelde en fluisterde in zijn oor-“Je bent sexier als je vies bent.” Nick duwde haar terug tegen de muur van kastjes en legde zijn handdoek klaar. Hij sloop naar haar toe en liet zijn hand over haar shirt glijden terwijl ze elkaar weer kusten. Zijn tong gleed uit haar mond en gleed langs haar nek, maakte haar warme huid nat terwijl zijn hand haar borst verkende.

Nick kon maar aan één ding denken: zichzelf in dit schattige, onschuldige en willekeurige meisje van de middelbare school voelen. Hij wilde haar opvullen en haar laten schreeuwen. Ze was zo klein en zag er perfect uit – hij wist dat hij haar kon neuken tot ze brak. Hij vroeg zich af hoe lekker het zou voelen om in haar klaar te komen en hoeveel orgasmes hij haar kon geven voordat ze niet meer kon. Hij duwde haar harder tegen de kluisjes en rukte snel haar tanktopje over haar hoofd. Zijn handen masseerden haar nu harde tepels en zijn tong kuste haar borst. “Hé Jessica, ik moet echt gaan douchen, wil je klaarkomen?” Ze glimlachte en hijgde een paar keer voordat ze antwoordde. “Nou, op één manier wel.” Ze grijnsde en zei tegen Nick dat hij zich om moest draaien. Hij deed dat en wachtte vol spanning op wat hem te wachten stond. Toen hij zich weer om moest draaien, zag hij Jessica bij zijn spullen staan, spiernaakt op zijn oversized hockeytrui na.

Het erecte vlees in zijn handdoek puilde nu uit en snakte naar adem, en zodra Nick Jessica in zijn trui zag, liet hij zijn handdoek op de grond vallen terwijl hij zich naar haar toe bewoog. Hij fluisterde in haar oor terwijl ze bijna naar adem snakte bij het zien van de bijna 20 centimeter pik die hij bij zich had: “Leuke trui, je kunt bijna doorgaan voor een cheerleader.” Hij grijnsde en liet zijn pik tegen haar blote benen schuren terwijl ze intens kusten. Ze hijgde nu en hij wist wat ze wilde. “Jessica…ben je maagd?” Nick wilde haar niet in verlegenheid brengen, dus bleef hij haar kussen terwijl hij deze vraag stelde. Hij kon haar lichaam voelen blozen terwijl ze sprak: “….ja…maar ik ben aan de pil.” Nick reageerde niet meteen; hij liet zijn handen agressief over haar harde tepels wrijven terwijl hij haar nek kuste en sabbelde. “Nou, ik denk dat je het wel aankunt, maar ik zal je moeten spreiden en openmaken.” Hij grijnsde en keek haar in de ogen, haar hand streelde zachtjes zijn harde, lange, licht gebogen schacht. Hij kon het verlangen in haar ogen zien en hij keek trots neer op het vlees in haar hand. Het was dik en glad, en heel wit met een nu enorme roze kop. Hij had donker schaamhaar en een paar roze ballen die formidabel onder zijn pik hingen. Kortom, Nick wist dat hij Jessica zou laten gillen.

Haar in zijn trui te zien was zo opwindend voor Nick dat hij zich nauwelijks kon inhouden en hij moest zichzelf inhouden om niet te vroeg klaar te komen uit pure opwinding. Hij was gedisciplineerd en masseerde langzaam haar natte kutje met twee vingers terwijl ze elkaar bleven strelen. Ze was nat en hij voelde de kleverige afscheiding tussen zijn vingers toen hij haar zachtjes penetreerde, om haar voor te bereiden op het hoofdgebeuren, bij wijze van spreken. Nick had geen enkel gevoel van gêne meer. Hij was met een meisje dat hij nog nooit eerder had ontmoet, met zijn pik in haar blote kont, en het kon hem niets schelen. Het enige wat hij wilde was zo diep mogelijk in haar kut stoten. Hij plaagde haar onophoudelijk met zijn voorspel. Dit ging zo’n twintig minuten door, totdat ze letterlijk op zijn vingers drupte en zijn pik voorvocht op haar zachte handen begon te lekken. Nick wist dat ze er niet langer omheen konden dansen en het lukte hem om te praten terwijl hij haar – zachtjes haar clit masseerde: “Ben je…klaar?”

Jessica grijnsde en knikte nerveus, en Nick wist dat het vanaf dat moment zijn show was. Hij grijnsde en draaide haar lichaam rond, duwde haar hard tegen de kluisjes en dwong haar handen ertegen. Hij deed alsof hij haar fouilleerde en giechelde een beetje toen zijn handen haar perfecte billen uit elkaar spreidden. Hij trok zijn hockeytrui over haar heen zodat haar billen bloot lagen en hij liet zijn pik tegen haar blote dijen slaan. Terwijl zijn vingers haar natte kut uit elkaar spreidden, leunde hij naar voren en betastte haar borsten terwijl hij fluisterde: “Jessica je moet je gelukkig voelen, je staat op het punt om gebeft te worden door de aanvoerder van het team.” Glimlachend en vol zelfvertrouwen manoeuvreerde Nick zijn dikke lul behendig in de nauwe donkere opening binnenin Jessica. Met enige moeite gleed hij naar binnen en na een snelle controle en een klap op de kont begon hij langzaam te stoten.

Hij wilde zachtjes beginnen en haar opbouwen tot ze alle controle over haar lichaam verloor en aan niets anders kon denken dan aan de orgastische golven van genot die door haar jonge lichaam sidderden. Hij stootte heen en weer en zag hoe zijn nu natte pik met enige moeite in en uit haar kutje gleed. Hij kon letterlijk voelen hoe hij haar uitrekte en hij voelde hoe haar lichaam verkrampte en rood werd van genot. Ze begon gesmoorde kreunen te slaken en hij drukte haar lichaam tegen het kastje en begon sneller met zijn heupen te schudden, haar in zich opnemend terwijl hij naar voren duwde om zijn penetratie te verhogen.

Hij versnelde en schoof dichterbij zodat zijn dijen de hare raakten terwijl zijn pik krachtig in haar lichaam kronkelde. Ze maakte nu meer geluid, de kreunen veranderden in gilletjes en gedempte kreten, en Nick genoot ervan om zijn pik in en uit haar te zien glijden, terwijl zijn handen herhaaldelijk op haar gladde kont sloegen. Toen hij haar harder sloeg, zag hij de rode plekken op haar kont verschijnen en hij leunde verder voorover zodat hij haar billen vast kon pakken terwijl hij zijn pik naar voren sloeg.

Nick voelde hoe Jessica’s kut zich om zijn stijve pik spande terwijl hij haar zo snel en zo hard mogelijk neukte. Zijn pik sloeg tegen de wanden van haar kut en hij reikte naar voren om ruw naar haar tepels te grijpen. Hij knoopte haar haar met één hand en rukte het naar voren, terwijl hij zijn knieën boog alsof hij haar bereed.
Nick wist dat een tenger, jong meisje als Jessica niet veel kon verdragen. Hij wist dat hij het nog een paar pogingen kon volhouden, maar als hij haar nog langer zou opwinden, zou ze gewoon ontploffen en klaar zijn. Dus hij wist dat het tijd was voor haar eerste hoogtepunt. Het was geen kwestie van haar nog harder neuken; dat kon hij niet, al zou hij het proberen. In plaats daarvan, terwijl hij van achteren op haar strakke kutje inbeukte, kneep hij hard in haar dijen en manoeuvreerde hij zijn vingers zo dat ze haar clitoris stimuleerden terwijl zijn pik krachtig in haar heen en weer gleed. Jessica begon te schreeuwen en verloor alle controle over haar bewegingen. Haar handen vielen slap en Nick ondersteunde haar met zijn pik. Hij bleef stoten terwijl hij voelde hoe haar kutje zich spande en vervolgens warme sappen over zijn stevige vlees uitstortte. Haar lichaam werd rood en heet, en ze explodeerde met hem in haar en zakte in elkaar op de grond, volledig verloren in haar eigen extase. Ze wist niet dat dit nog maar het begin was van Nick’s bedoelingen.

Hoewel Jessica volledig was verwend met de climax van haar eerste orgasme, was Nick nog steeds klaar om zijn toppunt van seksuele opwinding te bereiken en hij wilde wachten op het perfecte moment. Ondanks zijn soms egoïstische mannelijke verlangens, was Nick ook trots op zijn aandacht voor anderen, en hij wilde Jessica echt de rit van haar leven geven voordat hij niet meer kon.

Nadat hij zich had teruggetrokken en ze voorlopig klaar was met haar gekreun en geschreeuw, slaakte ze een zachte vrouwelijke zucht van genot en zakte ze op de grond in elkaar, terwijl ze naar Nick opkeek en verleidelijk haar lippen likte. Nick, naakt, nam plaats op de bank voor haar en bewoog haar teder bij haar schouders tot ze op haar knieën zat en haar mond verleidelijk over zijn weer volledig harde pik zweefde.

Nick glimlachte; hij wist wat meisjes echt wilden. Hij leunde voorover en fluisterde in haar oor: “Wees nu een braaf meisje en pijp me tot ik klaar ben om je weer te beffen.” Jessica keek om naar Nick, deed alsof ze geschokt was maar genoot stiekem van zijn eisen. Het nerveuze jonge meisje keek omlaag naar het imposante stuk gereedschap voor haar en liet haar hoofd zakken. Ze liet haar handen op zijn krachtige dijen rusten en ging met haar vingers over de kleine haartjes die ze bedekt hadden. Haar lippen bereikten als eerste de kop van zijn pik en ze begon er ingetogen met haar natte tong overheen te likken terwijl ze langzaam langs zijn dikke schacht naar beneden gleed. Zijn pik was zo glad en warm en vulde Jessica en ze wilde op haar knieën blijven zitten en hem aanbidden terwijl hij kleine kreuntjes van genot begon te laten ontsnappen.
Haar mond was bijna te klein om zijn pik helemaal op te slokken, maar Nick pakte haar haar en duwde haar lichtjes naar beneden, en hij voelde haar mond over zijn enorme paddenstoelvormige kop glijden. Hij liet een luidere kreun horen en riep “zuig me schatje” terwijl het verleidelijk onschuldige jonge meisje haar mond op en neer liet gaan op zijn mannelijkheid. Hij liet zijn handen haar borst betasten, agressief haar parmantige en harde tepels draaien en vastpakken met zijn gladde vingers. Hij bereidde haar voor op nog een enorm orgasme en hij wilde er zeker van zijn dat ze na dit orgasme zou trillen.

Hij zuchtte toen haar mond zich lager op zijn pik bewoog en haar vingers zijn formidabele ballen omarmden en er lichtjes mee schudden. Zijn penis was nat van het speeksel en er vormde zich een klein beetje voorvocht bij de eikel, dat Jessica vakkundig met haar tong aflikte. Hij giechelde een beetje toen ze dit deed en hij nam even de tijd om de kleedkamer te overzien, verbaasd over zijn eigen geluk.

Seksuele opwinding kan bij sommige mensen de creativiteit aanwakkeren en Nick’s ogen werden naar een ander deel van de kleedkamer getrokken toen dit jonge meisje doorging met het schoonmaken van zijn pik. “Sta op,” gromde hij autoritair en gaf haar een agressieve kus, terwijl hij met zijn gladde handen haar stevige borsten betastte. “Ik heb een idee.” Zijn vingers begonnen haar kutje weer te verkennen en masseerden haar clitoris terwijl hij de juiste manier bedacht om over te brengen wat hij wilde. Voordat hij weer kon spreken, pakte Jessica zijn schacht in haar hand, trok er lichtjes aan en greep zijn bil met haar andere hand. Haar lippen en tanden knaagden in Nick’s nek en lieten lichtrode sporen achter op zijn bezwete huid. Hij kreunde, niet meer in staat om te spreken, en gaf zich over aan Jessica’s controle. Ze pakte zijn hand en keek naar hem op, haar ogen smekend om meer van het genot dat ze nog nooit van een andere jongen had gekregen. “Ga liggen,” jammerde ze. Nick gehoorzaamde, begreep wat ze wilde en pakte een handdoek om op de grond te gooien. Hij ging zitten, zijn kont tegen het katoen gedrukt. Jessica leek onzeker, ze wilde de controle overnemen maar was onervaren genoeg om zich verloren te voelen. Nick hielp haar op zijn hurken, zijn handen verstrengeld in de hare.

Hij pakte de schacht van zijn pik in zijn hand en plaatste hem zo dat hij bijna recht omhoog stak, de voorwaartse kromming maakte het iets moeilijker voor Jessica. Hij zei dat ze naar voren moest leunen en haar lippen raakten bijna de zijne toen hij zijn lichaam omhoog duwde. Na wat gefriemel voelde ze hem in Jessica stoten. Ze voelde zijn dikte meer dan ooit; ze kon haar strakke kutje er nauwelijks verder op laten zakken, maar deed het toch, met een lichte pijnscheut. Een minuut van dit ongemak ging voorbij en Jessica begon Nick voorzichtig te berijden. Nick voelde dat ze zich zelfbewust voelde, masseerde haar borsten en begon zijn pik dieper in haar te pompen. Haar gekreun overstemde haar zorgen.

“Ontspan je,” beval Jessica. Nick grijnsde en liet bijna elk deel van zijn lichaam slap worden. Ze bewoog haar heupen sneller, de wrijving van haar beweging ongelooflijk voor zijn nu gladde pik. Nick kreunde luid; Jessica woelde met haar handen in zijn bezwete haar. Hij begon weer te pompen en gebruikte zijn vrije hand om zo goed mogelijk over haar clitoris te wrijven. Het dubbele genot was intens en Jessica beet op haar lip om niet te gaan gillen. “Kom op, squirt voor me, squirt voor me,” sputterde Nick tussen zijn pijpen door. Uiteindelijk dook Jessica naar beneden, haar gezicht in Nicks haar begraven, terwijl ze het meest intense orgasme van haar zestien jaar beleefde.

Haar lichaam zakte in elkaar op het zijne en hij gaf haar een kus op haar voorhoofd voordat hij haar van zich afrolde.Druppels van een vreemde, gestolde substantie zaten op zijn been en hij lachte inwendig om de walgelijkheid van seks.Hoewel het, in één woord, smerig was, was het ook krachtig aantrekkelijk voor hen beiden en Jessica maakte hem blozend schoon met de handdoek.Trillerig stond Nick op, nam zijn pik in zijn hand en gaf hem een paar strelingen.”Weet je, ik kan nog wel een paar keer voordat ik klaar moet komen.”Grijnzend hielp hij haar overeind en kneep in haar kont, klaar om zijn territorium af te bakenen.

Net toen Nick Jessica weer wilde kussen, kwam er een nieuw geluid de verder lege kleedkamer binnen. De hoofddeur zwaaide open. Een jongen, zeventien of achttien jaar oud, stond daar in een sportshort en een t-shirt, zijn mond openhangend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *