De klusjesman

Hij was met pensioen na vele lange jaren bij een plaatselijk bedrijf, hoewel hij nog vrij jong was. Hij begon zijn carrière op de rijpe leeftijd van 16 jaar en op zijn 55e was hij al 2 jaar met pensioen, hoewel zijn pensioen nogal mager was, dus vulde hij zijn pensioen aan met klusjes in het stadje waar hij woonde. Hij was behoorlijk bedreven geworden in het repareren van dingen, wasmachines, vaatwassers, afvalverwijderaars en vele andere klusjes. Zijn tarieven waren redelijk en hij had genoeg werk om rond te komen, maar al snel zou hij overspoeld worden met “klussen” in dit kleine plattelandsstadje.

Jed was zijn naam en hij had vele jaren in de gemeenschap doorgebracht en was goed bekend met de meeste inwoners en de nieuwe mensen leken altijd zijn nummer te krijgen van de autochtonen als er iets gerepareerd moest worden. Hij was een paar jaar eerder gescheiden en leidde nu een eenvoudig, rustig leven, maar dat zou allemaal gaan veranderen toen zijn telefoon ging, het was mevrouw Keller.

“Hallo, Jed. Ik vroeg me af of je de achterdeur voor me kon komen repareren. Mijn man lijkt nooit iets te hoeven doen en hij hangt uit zijn scharnieren,” zei ze en hij wist niet wat het achterliggende motief voor haar telefoontje was.

“Geef me een paar minuten om wat gereedschap in de bus te gooien en dan kom ik eraan, mevrouw Keller,” en ze namen afscheid en hij ging zijn gereedschap verzamelen. Hij sloeg de lange onverharde weg naar het huis van Keller af en reed achterom om zijn bus dichter bij het werkterrein te hebben. Hij verzamelde wat gereedschap en liep naar de deur, het was een koele lentedag en hij dacht dat hij gejammer hoorde uit het open slaapkamerraam. Hij zette zijn gereedschap bij de achterdeur en liep naar het raam om de geluiden die hij hoorde te onderzoeken. Zijn ogen vielen op de mooie mevrouw Keller op het bed, naakt, haar benen in de lucht gestoken terwijl ze woedend masturbeerde en haar gejammer veranderde in gekreun.

Hij voelde een beroering in zijn jeans toen hij toekeek hoe ze zichzelf neukte met een dildo en tegelijkertijd aan haar eigen tepels zoog. De aanblik maakte hem behoorlijk hard, ze was een mooie vrouw, 34 jaar oud, nooit kinderen gehad en haar lichaam had een crèmekleur terwijl hij toekeek hoe de parels van transpiratie op haar parelden. Haar gekreun werd geschreeuw toen ze tot een hoogtepunt kwam en hij probeerde bij het raam weg te gaan voordat ze klaarkwam, want hij wilde niet betrapt worden. Hij liep terug naar de achterdeur, terwijl hij zijn enorme stijve bijstelde en besloot haar een minuutje te geven voordat hij aanklopte.

Jed had al een hele tijd geen seks meer gehad, de plaatselijke vrijgezelle vrouwen waren veel jonger dan hij en hij ging zelden de stad uit, dus het schouwspel dat hij net had gezien, had hem enorm opgewonden. Zijn pik was nog steeds hard en hij wilde dat eerst een beetje laten zakken voordat hij haar liet weten dat hij er was. Tevreden dat zijn pik genoeg was gezakt om niet op te vallen, klopte hij op de deur en hoorde haar roepen: “Wacht even,” en hij glimlachte naar zichzelf, wetend dat ze zich probeerde aan te kleden na haar escapade.

Ze deed open met een badjas aan, vastgebonden in haar middel, haar haar zag eruit alsof ze het net had geborsteld en ze had zelfs make-up opgedaan, “Hoi Jed,” een grote glimlach verlichtte haar gezicht, “Hallo mevrouw Keller,” zei hij, “Noem me maar Natalie,” antwoordde ze, haar glimlach nog steeds vrij groot. Ze nodigde hem uit om binnen te komen en hij ging aan de slag om de deur te controleren, er ontbraken wat schroeven, “Geen probleem mevrouw, ik bedoel Natalie,” zei hij en ze grijnsde, “Ik loop even naar de bus om wat schroeven te halen, ik ben zo terug,” en hij liep terug naar zijn bus, haar geur bleef hangen in zijn neusgaten.

Hij keerde terug en zag dat ze een keukenstoel had neergezet zodat ze naar hem kon kijken terwijl ze werkte: “Ik heb een glas ijsthee voor je gemaakt, Jed,” zei ze en hij bedankte haar en nam een grote slok, zijn voyeurisme had hem een nogal droge mond bezorgd. Hij opende de deur en knielde op de stoep terwijl hij aan de blootliggende scharnieren van de deur werkte. Zijn ogen keken af en toe naar haar, merkten op dat haar benen uit elkaar leken te gaan terwijl hij een glimp van haar kruis wilde opvangen, dat niet zichtbaar was geweest toen ze zichzelf had geneukt en hij herinnerde zich haar grote tieten en dat ze aan haar eigen tepels zoog en hij voelde zijn pik weer bewegen.

Hij concentreerde zich op de deur en probeerde het stijgen van zijn lendenen te bedwingen terwijl ze koetjes en kalfjes maakten en hij zou zweren dat hij de lippen van haar kutje kon zien, maar hij deed zijn best om niet op te vallen door te kijken.

“Hoe komt het dat zo’n knappe man als jij nog niet getrouwd is, Jed?” vroeg ze zakelijk.

“Ik kan gewoon geen vrouw vinden die het met me uithoudt, denk ik,” antwoordde hij terug, terwijl zijn pik in zijn korte broek gedraaid zat en de pijn hem begon te doen huiveren.

“Je hebt toch wel veel vriendinnen,” zei ze en hij draaide zich om, terwijl hij deed alsof hij naar gereedschap zocht terwijl zijn hand zijn pik bijstelde, wat hem wat opluchtte.

“Nee, dat kan ik niet zeggen. Ik neem het leven gewoon van dag tot dag,” en hij draaide zich weer om en zag haar hele kruis opengaan, haar badjas hing van beide dijen af en zijn pik sprong op. Ze zat daar onschuldig haar thee te drinken terwijl zijn lippen begonnen te watertanden bij het zien van haar netjes getrimde bruine bosje dat naar hem terug staarde. Hij ging weer aan het werk met de deur, terwijl hij met de schroevendraaier in zijn vinger kneep en nog eens naar haar zoete kutje keek. Hij keek toe hoe het zweet van het glas tussen haar tieten viel en ze rilde.

Hij was klaar met de deur en bleef staan, hopend dat ze de bobbel in zijn spijkerbroek niet zag. Hij raapte zijn gereedschap bij elkaar en draaide zich om om haar te zien staan: “Hoeveel ben ik je schuldig, Jed?” ze glimlachte en hij dacht even na, “2 tientjes moet genoeg zijn,” en hij glimlachte terug en ze ging naar haar tas op het aanrecht. Hij had het gevoel dat hij haar bedroog, de show die ze hem had gegeven was betaling genoeg en ze draaide zich naar hem om, “Jed, ik schijn geen geld te hebben,” zei ze en hij glimlachte, “Het is goed, Natalie, betaal me later,” en hij draaide zich om om te vertrekken.

“Jed?” hoorde hij haar zeggen en hij stopte terwijl hij naar de deurklink reikte en draaide zich om naar haar.

“Ja, Natalie?” en ze opende haar badjas om haar weelderige lichaam te onthullen, “Zou je het in ruil willen doen?” en zijn hart fladderde en zijn pik voelde alsof hij uit zijn broek zou barsten.

“Meen je dat echt, Natalie?” hij kon niet geloven wat ze had aangeboden, “Ja, heel graag,” ze glimlachte en stak de vloer over tot op centimeters van hem vandaan, terwijl ze haar badjas liet vallen en haar heerlijke lichaam liet zien. Ze nam een van zijn handen en legde die op haar tiet en de andere op haar kruis terwijl ze zijn mond met de hare omsloot en haar tong naar binnen stak. Zijn handen leken te bewegen alsof ze een eigen wil hadden, ze omklemden haar grote tiet, streelden haar tepel en doken een vinger in haar natte kutje terwijl ze in zijn mond kreunde.

Haar handen bewogen zich naar zijn kruis, omlijnden zijn harde pik door zijn spijkerbroek voordat ze die openmaakte en langs zijn dijen naar beneden duwde, zijn korte broek volgde. Ze streelde zijn harde pik terwijl hij over haar lichaam streelde, zijn voorvocht bevochtigde haar hand terwijl ze streelde en verbrak toen hun kus om het van haar hand af te likken. Ze zakte op haar knieën, zijn handen vielen op haar schouders en ze likte de kop van zijn pik en proefde de rest van zijn sijpelende voorvocht.

Haar hand hield zijn pik hoog, terwijl ze met haar mond en tong langs de schacht naar beneden bewoog en een voor een zijn ballen in haar mond nam, voordat ze weer naar de kop werkte en hem langzaam tussen haar weelderige lippen schoof. Hij kon haar horen kreunen toen zijn pik dieper in haar mond gleed en voelde hoe haar tong eromheen kronkelde terwijl hij dieper ging tot hij de achterkant van haar keel voelde. Ze greep nu zijn billen en dreef hem diep in haar keel en hij dacht dat hij op dat moment zou klaarkomen, zijn pik begon te trillen terwijl ze hem daar hield. Ze begon hem nu te pijpen terwijl ze zijn kont vasthield, dreef hem met elke stoot in haar keel en hij voelde hoe zijn ballen begonnen te tintelen en hij wist dat haar mond en keel spoedig overgoten zouden worden met jism.

Ze voelde zijn aankomende orgasme ook en duwde hem diep en hield hem daar terwijl zijn pik zijn sappen spoot en in haar keel gleed terwijl ze een kreun van genot slaakte. Terwijl zijn sperma spoot, herinnerde hij zich hoe lang het geleden was dat hij gepijpt had en zijn orgasme werd intenser, waardoor ze nog meer sperma doorslikte. Ze trok hem uit haar keel en zoog aan zijn pik, omdat ze zijn dikke romigheid wilde proeven en hij keek naar beneden om zijn gladde pik eruit te zien glijden en zijn sperma op haar kin te zien druppelen. Ze nam zijn pik en duwde het ontsnapte sperma mee terug in haar mond terwijl ze licht kirde en naar hem opkeek met haar grote bruine ogen, haar glimlach zei alles.

“Ik hou van pijpen, Jed. Het is zo erotisch voor me, om te voelen hoe zijn omvang mijn mond vult en hoe zijn beloningen eruit spuiten, mmmm,” zei ze en hij keek haar alleen maar aan terwijl ze zijn halfharde pik weer in haar mond nam en er nog wat meer aan zoog. Ze stond op, haar hand nog steeds rond zijn pik en leidde hem naar de slaapkamer, zijn kleine passen leken hem niet te hinderen terwijl hij probeerde te lopen met zijn spijkerbroek en korte broek nu rond zijn enkels.

Toen ze bij het bed aankwamen, hielp ze hem zijn kleren uit te trekken, “Hoe zit het met je man?” vroeg hij, niet betrapt willen worden, “Oh, hij is de stad uit tot morgen, goede plek voor hem,” en ze lachte terwijl ze Jed naast haar in het bed trok en zijn hoofd naar haar erecte tepel trok en hij zoog hem in zijn mond. Zijn hand bewoog zich naar haar kletsnatte kutje en verkende de diepten ervan terwijl zij verder ging met het strelen van zijn pik, die steeds langer werd door haar aanraking.

“Neuk me Jed!!” riep ze toen ze niet meer kon en hij bewoog zich bovenop haar terwijl ze zijn pik naar haar natte ingang leidde en langzaam naar binnen verdween, haar gekreun klonk als muziek in zijn oren. Hij begon in en uit te pompen en haar ademhaling nam toe, elke ademhaling leek oppervlakkiger dan de vorige tot ze ineens diep begon in te ademen en ze vasthield en haar lichaam verkrampte en hij voelde hoe haar sperma zijn pik omhulde.

Hij neukte haar hard terwijl hun bekken tegen elkaar schuurden, “Niet in mij klaarkomen Jed. Ik wil het in mijn mond,” en ze spreidde haar benen zo wijd ze kon terwijl zijn slagen toenamen. De klappen van zijn ballen tegen haar kont vulden de kamer toen hij probeerde zijn hele lichaam in haar te duwen, toen voelde hij de bekende tinteling en trok zich terug en beklom haar lichaam, zijn harde pik stond voor haar mond toen ze die opende en hem krikte tot hij eruit spoot, haar mond ving het meeste op, de rest op haar gezicht en nek en in haar bruine haar. Hij leunde achterover op haar borst, haar tepels plaagden zijn kont, terwijl ze lichtjes zijn pik likte en met haar tong over de eikel zwierde.

Hij ging naast haar liggen en ze legde haar arm over hem heen, hij zag een tevreden blik in haar ogen: “Weet je Jed, ik heb dit allemaal gepland. De kleine slaapkamer show toen je aankwam, de peepshow in de keuken, het geen geld hebben, alles. Ik had een oplossing nodig en jij was Mr. Fix it,” en ze glimlachte naar hem. Het kon hem niet schelen, hij had van elke minuut genoten, ze was een hete vrouw en ze kon zeker aan een lul zuigen.

Hij bleef daar een hele tijd liggen en zei toen tegen haar dat hij moest gaan, “Maar je hebt mijn achterdeur nog niet gerepareerd, Jed,” en ze kreeg een boze grijns op haar gezicht en ze rolde zich op haar buik, haar kont stak de lucht in, “Repareer het Jed, alsjeblieft?”. Hij kon zijn geluk niet op; ze wilde echt dat hij haar in haar kont neukte! Hij ging op zijn knieën op het bed zitten en ze gebaarde dat hij bij haar hoofd moest komen en ze pijpte hem, waardoor zijn pik nog harder werd dan toen ze hem haar kont aanbood en toen kwijlde ze op zijn pik, “Zal niet veel glijmiddel nodig hebben Jed,” en ze knipoogde terwijl hij tussen haar benen doorzakte en zijn gladde pik op haar achterdeur richtte.

Hij duwde lichtjes naar voren en de kop ging er recht in, ze maakte geen grapje, en hij begroef zich tot het uiterste in haar, zijn ballen rustend op haar kutlippen terwijl hij het gevoel dat haar kont hem gaf in zich opnam. Hij voelde haar spieren werken toen haar kont zich over hem heen begon te sluiten en hij haar begon te pompen. “Oh God ja!!! Mijn man haat het om dit te doen en ik vind het heerlijk!!!” schreeuwde ze uit terwijl hij in haar kont pompte, zijn ballen sloegen nu tegen haar kutlippen en de geluiden van seks keerden terug in de kamer.

Haar kont voelde aan als een oven, gewikkeld rond zijn pik en hij pompte haar woest, zijn pik genoot enorm van haar. Ze schreeuwde een orgasme uit en toen nog een en al snel werd ze heen en weer geslingerd door golven van orgasmen terwijl ze kreunde en in het bed snikte. Zijn pik explodeerde opnieuw, zijn hete sperma stroomde dit keer in haar kont terwijl hij zich afvroeg of ze het liever weer in haar mond had gehad. Toen zijn uitbarsting ophield, keek hij omlaag naar de romige kont, zijn pik er diep in begraven, en wreef die bollen in zijn handen, en haar achterdeur was gerepareerd.

Nadat ze zich hadden aangekleed, stopte ze een briefje van honderd euro in zijn hand, “Voor bewezen diensten,” glimlachte ze en knipoogde naar hem. Hij pakte zijn gereedschap en liep naar zijn bus, “Misschien heb je hier nog wat reparaties nodig, Jed,” glimlachte ze en ze namen afscheid en hij ging naar huis. Het was lang geleden dat hij met een vrouw was geweest en nog langer sinds hij anaal met een vrouw was geweest en hij voelde zichzelf gloeien toen hij naar zijn deur liep. De hele middag werd zijn pik hard als hij aan die ochtend dacht en hij betrapte zichzelf erop dat hij hem een paar keer streelde en glimlachte.

De volgende ochtend ging de telefoon en het was Judy Fletcher, “Jed, ik hoop dat je een probleem dat ik heb kunt oplossen,” en zijn gedachten gingen meteen naar de goot, maar toen zei ze, “Mijn toilet lekt en er ligt overal water. Linda is vandaag thuisgebleven van school en Hank is naar zijn moeder in Beaufort,” zei hij tegen haar dat ze moest kalmeren, dat hij er zo aan zou komen en hij ging op weg. Toen hij bij Fletcher aankwam, kwam ze hem bij de deur tegemoet en wees hem de badkamer, de toevoerleiding was gebarsten en er stond inderdaad overal water, “Geen probleem Mrs. Fletcher, ik heb het zo gerepareerd,” en hij bukte zich en sloot het water af voordat hij naar zijn bus ging voor onderdelen.

Toen hij terugkwam, was de deur gesloten, maar hij dacht er niet aan en opende hem om de jonge Linda Fletcher op het toilet te zien zitten. Linda was een laatstejaars op de middelbare school en ze had een behoorlijk lichaam en nu genoot hij van de aanblik van haar geschoren kutje voor hem. “Oh, het spijt me Linda,” zei hij en sloot snel de deur. Ze deed hem weer open, “Geeft niet meneer Banks, papa komt altijd bij me binnen en deed hem toen weer dicht, terwijl zijn gedachten het beeld van haar geschoren kutje in zich opnamen.

De deur ging open en ze liep langs hem heen, haar kleine tiet streek langs zijn arm, waardoor hij een enorme erectie kreeg. Hij repareerde snel het toilet en begon het water op te dweilen, “We kunnen dat pakken Jed,” hoorde hij en hij draaide zich om om Judy en Linda voor de deur te zien staan. Linda was nog in haar nachtjapon en Judy had een korte broek aan en zijn ogen namen hen beiden in zich op, “Weet je het zeker?” vroeg hij en Judy glimlachte naar hem,

“Ja,” en hij stond op van zijn knieën en liet de druipende handdoek in het bad vallen.

“Hoeveel zijn we je schuldig Jed?” vroeg Judy en hij dacht na, “Ik denk dat vijfentwintig euro wel genoeg is,” en ze glimlachten allebei naar hem.

“Ik heb Natalie gesproken en ze zei dat je een betalingsregeling had,” en ze knipoogde en zijn pik groeide weer. Judy zag er niet slecht uit; ze had kort rood haar en schattige tienertieten en een lekker kontje. Linda was 18, slank, had lang blond haar en haar tieten waren net iets groter dan die van haar moeder, maar ze had hetzelfde kontje. Ze leidden Jed naar de slaapkamer, waar ze hem allebei hielpen zijn kleren uit te trekken, waarbij ze hem allebei proefden terwijl zijn vlees bloot lag en vervolgens vochten om zijn pik.

Uiteindelijk wisselden ze elkaar af, de een zoog aan zijn pik, terwijl de ander zijn ballen likte tot hij dacht dat hij zou ontploffen. Hij keek toe hoe ze één voor één stopten om zich uit te kleden, terwijl de ander hem pijpte. Judy ging als eerste en hij vond haar kleine tieten mooi, zelfs op haar 43e staken ze fier af, ongetwijfeld een voordeel van haar kleine borst. Haar kutje was bedekt met felrode krullen en die kont!!! Linda was de volgende die werd vervangen door haar moeder terwijl ze begon te zuigen en hij keek toe hoe Linda’s nachtjapon over haar hoofd kwam en weer een glimp opving van dat fijne, kale kutje van haar.

Haar tepels waren een stuk kleiner dan die van Judy en ze leken naar het plafond te wijzen toen ze naar haar toe liep en zich weer bij haar moeder voegde en ze serieus begonnen te zuigen. Hij kon zich niet langer inhouden, “Ik ga klaarkomen!” schreeuwde hij en ze plaatsten hun monden voor zijn spuitende pik en probeerden die op te vangen. Een touwtje sperma raakte Linda in haar neus en ze giechelden en toen landde er een op Judy’s tiet en ze giechelden weer. Toen het spuiten eindelijk gestopt was, ging Linda er met haar mond overheen en zoog eraan als aan een rietje, in een poging de laatste druppels op te vangen en toen ging ze naar beneden en zoog het sperma van haar moeders tiet. Judy deed hetzelfde door het sperma van Linda’s neus te likken en toen zoenden ze elkaar, het was zo erotisch dat Jed zijn pik weer hard voelde worden.

Judy duwde Linda op haar rug en begon haar kale kutje te eten, haar kontje voor hem opgetrokken en Linda zei dat hij haar moeder moest neuken terwijl ze haar at en hij ging achter Judy staan en leidde zijn pik tussen haar benen. Hij dacht er even over om haar kont te nemen, maar besloot dat het niet goed zou zijn als ze er niet om vroeg, dus duwde hij voorwaarts in haar hete, natte kut.

Haar kutje leek te trillen toen hij er dieper in gleed en ze begon hem terug te neuken, haar mond luidruchtig slurpend aan haar dochters kutje. Hij legde zijn handen op haar kont terwijl hij haar neukte, zijn pik gleed in en uit en de twee begonnen harder te kreunen naarmate ze meer opgewonden raakten. Linda greep het hoofd van haar moeder vast terwijl ze haar kutje ertegenaan smeet; ze kwam helemaal klaar in haar gezicht en Judy begon harder terug te neuken terwijl haar orgasme ook door haar heen ging. Het voelde alsof zijn pik in een bankschroef zat terwijl Judy hem met haar spassende kutje uitmelkte en hij haar sappen over zich heen voelde stromen. Hij neukte Judy nog steeds toen Linda achter hem kwam en met beide handen tussen zijn benen reikte, met de ene haar moeders clitoris bewerkte en met de andere lichtjes in zijn ballen kneep.

Het was meer dan hij kon verdragen en hij schoot zijn lading in Judy, zijn gekreun overstemde alle geluiden in de kamer. Linda liet zich op haar rug vallen en gleed onder hen beiden en hij voelde haar hete tong op hem terwijl ze hen beiden likte. Toen zijn pik naar buiten kwam, greep ze hem met haar mond, genietend van de smaken van hun vrijpartij. Nadat Linda tevreden was dat ze hem schoon had, richtte ze haar aandacht op haar moeder en ging aan de slag met haar soppende kutje, zijn sperma opvangend terwijl het eruit druppelde.

Jed zakte op zijn knieën en begroef zijn gezicht in Linda’s kale kutje terwijl ze kronkelde van het likken van haar moeder. Hij gleed met zijn tong in haar en proefde de restanten van haar recente orgasme terwijl hij ze naar binnen zoog. Het poesje van een vrouw likken terwijl hij toekeek hoe ze dat van een andere vrouw deed, laat staan van haar eigen moeder, vond Jed behoorlijk erotisch en hij kreeg al snel een stijve.

Hij onderbrak zijn kutje en gleed met zijn pik in Linda’s tienerkutje. Hij voelde hoe strak het was terwijl hij dieper ging tot zijn ballen haar kont raakten. Ze kreunde toen ze werd opgevuld en haar mond werkte koortsachtig op haar moeder terwijl Jed haar kut met elke stoot harder neukte tot het geklop van zijn ballen door de kamer galmde. Deze keer kwamen ze alle drie tegelijk klaar, meerdere kreten vulden de kamer toen ze elk explodeerden en Jed ging daarna weer op zijn hurken zitten, zijn pik druipend terwijl hij toekeek hoe de twee uitgeput waren.

Hij kleedde zich aan en toen hij weg wilde gaan, gaf Judy hem twee biljetten van honderd euro: “Bedankt, Jed. We missen Hank als hij weggaat,” en ze glimlachte en het drong tot hem door dat de familie een behoorlijk trio was. Hij reed uitgeput naar huis en zat in zijn luie stoel televisie te kijken, nadenkend over wat een lustig leven hij plotseling had gekregen.

Jed moest toegeven dat de zaken goed gingen, hoewel hij merkte dat vrouwen problemen verzonnen alleen maar om hem mee uit te krijgen en hij maakte zich altijd zorgen dat ze alleen het eigenlijke probleem opgelost wilden hebben en dat hij dan geweldige seks zou mislopen. Zijn telefoon ging en hij sprong op om op te nemen, het was Mary Beth Roberts, “Hoi Jed, stoor ik je?” en hij stemde haar stem af op het mentale beeld van haar, ze had een zwart hoofd, licht overgewicht, maar al met al een mooi lichaam.

“Helemaal niet,” zei hij en hij wachtte af of ze iets moest repareren of dat het gerucht haar eindelijk had bereikt. “Je weet zoveel over alles Jed, en ik vroeg me af of je die jonge Aziatische uitwisselingsstudent die bij mij logeert, bijles zou willen geven. Ze heeft wat problemen op school en ze heeft wat hulp nodig,” en hij dacht dat hij zou weigeren, maar iets zei hem dat hij het moest doen, “Natuurlijk, ik kom eraan,” en hij hing op.

Mevrouw Roberts was voorzitster van de ouder-leraar-leerling vereniging en ze had altijd uitwisselingsstudenten tijdens het schooljaar, dus het was niet ongewoon en Jed parkeerde op de oprit en liep naar het keurige huisje, klopte op de deur. Ze was een weduwe en Jed had haar ooit gehad, vele jaren geleden, maar nu waren ze gewoon vrienden, het gerucht ging dat ze het vrouwelijke vlees lekkerder vond dan het mannelijke, geruchten vliegen in een klein stadje. Toen de deur openging, begroette een grote glimlach hem en hij werd naar de kleine woonkamer geleid, waar hij plaatsnam op de loveseat, “Wil je iets drinken, Jed?” vroeg ze, “Ja, wat ijsthee zou lekker zijn Mary Beth,” en ze ging naar de keuken en hij hoorde ijsklontjes in een glas vallen.

Ze overhandigde hem de thee en hij nipte ervan voordat hij het glas op de onderzetter zette, “Lyn is een charmant meisje,” zei Mary Beth, “Ze is een mooi schepsel Jed en de kinderen op school hebben haar een vreselijke tijd bezorgd,” en ze nipte van haar thee, “Het lijkt erop dat ze geen ervaring heeft met mannen Jed en na met een paar vrienden gepraat te hebben, hoopte ik dat jij haar misschien kennis zou laten maken met het samenzijn met een man,” Jed bevroor, hij had nog nooit een maagd gehad, laat staan een Oosterse en hij voelde zijn pik bewegen, “Waar is ze? ” vroeg hij, proberend niet te bezorgd te klinken, “Ze zal hier binnenkort zijn. Ze vroeg me iemand te zoeken die haar kon helpen met haar probleem Jed, iemand die zachtaardig kon zijn en haar les kon geven zonder haar te dwingen, en jij kwam meteen in me op. Je was altijd lief voor me,” en hij keek haar aan, zich herinnerend hoe het was geweest, hoe ze radeloos was over de vroegtijdige dood van haar man en hoe hij haar had getroost.

“Ik ken de geruchten die in de stad over mij de ronde doen, verdomme, het is waar. Ik heb liever een vrouw dan een man, maar als je eenmaal als lesbienne wordt gebrandmerkt in een klein stadje als dit, kun je er niet meer omheen,” en ze lachte. “Ik had mijn eerste lesbische ervaring voordat Tom stierf en het veranderde mijn leven voorgoed. Maar om zeker te zijn, moest ik met een andere man naar bed en ik heb er geen spijt van dat ik met jou naar bed ben geweest Jed, je was een heel goede minnaar,” en zijn vragen waren beantwoord. Het was vreselijk om te denken dat een vrouw homoseksueel werd nadat ze met je had geslapen, maar het gaf hem een goed gevoel dat hij de laatste man was met wie ze ooit had geslapen.

Net toen hij zijn thee op had, hoorde hij de achterdeur open en dicht gaan en een schattig klein Aziatisch meisje met zwart haar verscheen bij de ingang van de keuken, “Hallo Lyn, kom binnen. Ik wil je voorstellen aan meneer Hanks,” en Lyn maakte een lichte buiging voor hem, “Ik ben erg blij u te ontmoeten meneer Hanks,” en ze glimlachte. “Noem me Jed, Lyn,” zei hij en ze glimlachte, “Lyn, dit is de man die ik zocht om je te helpen met je probleem,” en Lyn keek nog eens naar hem, “Oh ja? Ga je me helpen Jed?” en ze keek heel duizelig. Hij bekeek haar, ze was ongeveer 1.80 m, had zijdezacht zwart haar tot voorbij haar schouders, helemaal recht en heel glanzend, ze had hele kleine tieten, een ongelooflijk strakke taille en slanke heupen, met zijdezachte benen die onder haar uniformrok en witte kniekousen vandaan kwamen, zijn mond kwijlde bij de gedachte haar naakte lichaam te zien. “Mevrouw Roberts zei dat we haar kamer mochten gebruiken Jed,” glimlachte Lyn naar hem en stak haar hand uit om hem mee te nemen, hij moest toegeven dat ze bezorgd was.

Hij werd de kamer van Mary Beth binnengeleid en ging op het bed zitten. Hij merkte dat Mary Beth binnenkwam en in de stoel in de hoek ging zitten en hij keek haar vreemd aan, “Het is goed Jed, ik ga kijken. Lyn wilde dat ik er ook bij was,” en Jed richtte zijn aandacht weer op Lyn. “Ik heb haar gezegd dat als ze me hiermee zou helpen, dat ze me dan ook aan haar levensstijl zou voorstellen,” en Lyn knipoogde. Haar Engels was best goed en Jed’s gedachten raasden naar beelden van Lyn en Mary Beth die seks hadden, waardoor zijn pik strak tegen het kruis van zijn spijkerbroek duwde.

“O jee, wat ben jij groot,” zei Lyn terwijl ze naar zijn kruis staarde, “Hij zal voorzichtig zijn, schat,” stelde Mary Beth haar gerust en ze begon haar katoenen bloesje los te knopen en Jed kon er haar helderwitte beha onder zien, die haar tieten van oranje grootte perfect op hun plaats hield. Terwijl haar blouse op het dressoir werd gelegd, reikte ze achter zich en maakte zenuwachtig haar beha los, liet hem over haar schouders glijden voordat hij op haar polsen rustte en ze hem bij haar blouse legde.

Jed kon niet geloven hoe perfect gevormd haar tieten waren, hoewel ze vrij klein waren, maar met haar achtergrond en haar leeftijd was dat begrijpelijk, ze was tenslotte net 18 geworden. De koele lucht van de plafondventilator zorgde ervoor dat haar kleine tepels zeer rechtop kwamen te staan terwijl Jed toekeek hoe ze op en neer gingen met haar ademhaling en ze ritste haar rok los en trok hem van haar benen en legde hem bij haar blouse en beha. Ze stond daar nu in alleen haar helderwitte slipje en haar kniekousen en ze boog zich voorover om haar sokken uit te trekken en Jed keek toe hoe haar kleine tietjes dansten op haar bewegingen.

Toen ze haar slipje uittrok, zag Jed haar dun bedekte kutje tevoorschijn komen, het schaamhaar net zo zijdeachtig en glanzend als dat op haar hoofd en ze stond voor hem, wachtend op zijn goedkeuring. Hij stak zijn hand naar haar uit en ze nam hem aan en hij trok haar voor zich uit terwijl zijn handen over haar jonge, zachte, strakke huid gleden, haar schoonheid opdrinkend met zijn aanraking. Ze huiverde toen hij zich naar voren boog en een strakke tepel in zijn mond nam, er heel zachtjes aan zoog terwijl een klein zuchtje haar lippen ontsnapte en toen ging hij naar de andere en haar zucht werd herhaald, “Dat voelt heerlijk,” zei ze toen hij iets harder begon te zuigen en zijn hand naar haar zijdeachtige kruis dreef. Ze huiverde toen zijn vinger de lipjes van haar ontluikende vrouwelijkheid bereikte en zijn bezorgdheid moest bedwongen worden, want hij wilde haar niet bang maken of pijn doen.

Haar benen gingen al snel open om zijn hand te verwelkomen, terwijl ze tegelijkertijd naar voren leunde en haar kleine tiet dieper in zijn mond duwde. Toen hij haar clit vastgreep, hijgde en schudde ze: “Oh ja Jed, precies daar, voelt heerlijk,” en hij vingerde haar clit, voelde hoe haar vocht zijn hand bedekte en hoe haar kleine tiet zijn mond vulde. Zijn vinger werkte vakkundig op haar clitje, voelde hoe het harder werd terwijl hij werkte en hoorde hoe ze begon te hijgen tot ze het uitschreeuwde en helemaal schudde. Haar lichaam was tijdelijk verzadigd, ze stapte achteruit, “Ik wil je nu graag zien uitkleden, Jed,” en hij stond op en ze wisselden van plaats.

Jed kleedde zich uit en ze reikte uit en pakte zijn harde pik toen die in beeld kwam, “Ik heb alleen foto’s gezien,” glimlachte ze terwijl ze zich verwonderde over het vlees in haar hand en voelde hoe hij was en hoe lang hij was. Haar gladde handen bezorgden Jed veel plezier toen ze over de lengte van zijn pik gingen, hoewel ze onervaren was, gaf ze hem een geweldig gevoel. “Wil je hem in je mond nemen?” vroeg hij en ze bloosde, “Ik heb zoiets nog nooit gedaan, is dat goed?” en ze wendde zich tot Mary Beth voor advies. Mary Beth glimlachte, “Het is heel natuurlijk mijn liefste,” en Lyn draaide zich terug naar Jed, haar mond bewoog zich naar zijn keiharde pik tot haar lippen er tegenaan stootten, “Hij is best warm,” zei ze en giechelde, “En hij trilde ook,” en ze liet hem een paar keer over haar lippen gaan.

Jed kon zien dat ze bang was, maar ze opende haar mond en liet het over haar lippen glijden en hij voelde hoe haar natte tong de onderkant raakte, waardoor het omhoog sprong en het dak van haar mond raakte en ze weer giechelde. “Sluit je mond en zuig erop Lyn, net als op een lolly,” en ze sloot haar mond er langzaam omheen en begon te zuigen, eerst zachtjes en daarna steeds harder. Ze nam maar een paar centimeter naar binnen en Jed werd er tevreden mee toen haar hand de rest van zijn lengte begon te volgen en haar andere met zijn ballen speelde, ze leek wel een kind met een nieuw speeltje terwijl ze experimenteerde, er meer van nam en dan weer minder en ze begon al snel een fatsoenlijke pijpbeurt te geven. Plotseling trok ze haar hoofd terug, “Het spuugde in mijn mond,” zei ze, “En het smaakte zo zout,” en ze slikte hard, stopte het terug en ging verder met pijpen.

Ze stopte weer en trok haar hoofd naar achteren, “Jed, denk je dat ik nog wat van dat zoute spul mag? Het smaakt naar de saus die mijn moeder voor onze sushi maakt,” en Jed glimlachte, “Blijf doen wat je doet en ik garandeer het,” en hij en Mary Beth lachten terwijl Lyn weer aan zijn pik begon te zuigen, haar mond slokte uiteindelijk meer van hem op tot er nog maar een klein beetje over was. Bij de gedachte aan deze oosterse maagd die hem pijpte begonnen zijn ballen te koken en al snel gilde hij toen zijn sperma in haar mond schoot en ze moeite had om hem door te slikken. Nadat ze het had doorgeslikt, glimlachte ze naar hem: “Net mama’s saus,” zei ze en probeerde met haar tong op te vangen wat er was ontsnapt.

Hij duwde haar op haar rug op het bed en zakte voor haar op zijn knieën. Zijn handen tilden haar benen zachtjes op zijn schouders, haar lieve jonge kutje lag bloot voor zijn mond en hij likte haar sappige schaamlip, zijn tong pauzeerde om haar sappen te proeven. Hij reikte om haar kleine benen heen en spreidde haar kutlippen en likte aan haar clitoris, waardoor ze weer kronkelde en kreunde.

“Oh ja Jed, dat vind ik heerlijk. Blijf het doen, mijn lichaam wordt zo ontzettend heet,” en hij ging door met het aanvallen van haar harde clitje met zijn tong en hij keek op om haar gezicht te zien en hij zag Mary Beth in de hoek met haar hand in haar broek en haar ogen die zijn eten in zich opnamen. Lyn duwde haar handpalmen plat op het bed en duwde haar natte kutje naar zijn mond terwijl ze schudde en explodeerde in spuiten nectar die langs zijn kin liepen, haar kleine lichaam dit keer opgeschrikt door een reeks orgasmes.

Net op dat moment hoorden ze Mary Beth gillen en schokken in de stoel toen ook zij klaarkwam en Lyn knipoogde naar hem. Lyns kutje was zo nat dat er geen beter moment kon zijn om haar te neuken, dus liet hij haar benen zakken, schoof haar kleine gestalte op het bed en bewoog zich naar haar wachtende kutje, zijn lul trillend in afwachting. Haar kutje was erg strak, maar door haar overvloedige glijmiddel kon zijn hoofd er zonder problemen in en hij duwde naar voren tot hij de weerstand van haar maagdenvlies ontmoette, “Dit gaat pijn doen Lyn,” zei hij tegen haar en hij zag de blik in haar ogen, “Alsjeblieft, niet stoppen Jed,” en hij duwde zijn pik door haar vlies, een kreet kwam van haar lippen toen hij dat deed.

Toen zijn pik er eenmaal helemaal in zat, hield hij hem daar om haar eraan te laten wennen voordat hij zich terugtrok en hem terugduwde, haar kutje was zo ongelooflijk strak dat hij meteen wilde klaarkomen. Ze jankte terwijl hij haar neukte en hij wist niet zeker of het pijn of genot was of beide, ze vroeg hem nooit om te stoppen dus hij begon het tempo op te voeren en haar lichaam begon te reageren, haar kut greep nu naar zijn pik terwijl hij zich terugtrok.

Niet lang daarna werd haar ademhaling zwaar en hoorde hij haar iets in het Japans schreeuwen terwijl ze schudde en zijn pik overspoelde met een combinatie van sperma en bloed. Jed wilde zo graag in haar klaarkomen, maar hij kon niet riskeren dat ze zwanger zou raken, dus toen zijn orgasme naderde trok hij zich terug en het spoot over haar kleine buik, bedekte haar van haar buik tot haar tieten en ze giechelde toen ze het over zichzelf wreef, “Het is zo heet,” zei ze en giechelde. Ze reikte naar beneden en streelde Jed’s pik, ze melkte de resten eruit toen ze eruit vielen en ze schepte hem op en stopte hem in haar mond.

Hij keek om en zag Mary Beths gezicht helemaal rood en haar hand rustend in haar broek, hij viel voorover naast Lyn en ze kon maar niet genoeg krijgen van haar heerlijke speeltje dat ze had gevonden terwijl ze zachtjes over zijn pik streelde en ermee speelde. “Dank je Jed,” glimlachte ze en hij was het die haar zou moeten bedanken en hij stond op en kleedde zich aan, terwijl hij Lyns met sperma doordrenkte lichaam op het bed voor hem bewonderde, ‘Wat een prijs,’ dacht hij.

Mary Beth zag hem buiten en ze schoof een biljet van honderd euro in zijn hand, kuste hem op zijn wang en bedankte hem. Hij glipte naar haar slaapkamerraam en keek toe hoe ze Lyn pijpte, terwijl hij toekeek hoe ze haar leeg at, hoewel Lyn niet zo blij leek als toen hij het had gedaan.

Hij wilde blijven kijken, maar hij had het grootste deel van de dag daar doorgebracht en hij had best wel honger na zijn escapade, dus ging hij naar Hardee’s om een hapje te eten. Er staat hem altijd nog een dag vol plezier op het werk te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *