De jonge student in lingerie

Ik ben een 26-jarige vrijgezelle man, een beetje zwaar, maar meer dan 1,80 m lang met brede schouders. Ik ben single en een beetje een nerd, maar ik kom rond met een goed inkomen en heb goede vrienden.
Ik ben online al een hele tijd op zoek naar een onbekende om lingerie mee te kopen die model staat voor wat ik koop en er plezier aan beleeft. Ik heb veel vrouwen gesproken die geïnteresseerd zouden zijn, maar in de meeste gevallen lijkt het alleen maar een fantasie te zijn of wonen ze te ver weg. In mei ontving ik een DM van een meisje dat beweerde 18 te zijn en op het punt stond haar middelbare schooldiploma te halen, haar naam was Jessica. Om de een of andere reden die ik niet kon achterhalen was dit anders dan de meeste DM’s die ik over dit onderwerp krijg.

Jessica, een 18-jarige brunette met prachtige bruine ogen en een lichaam waar elk fotomodel jaloers op zou zijn geweest, was geen gewone internetmeid. Toen Jessica me voor het eerst DM’ed gaf ze toe dat ze maar een paar strings bezat en eigenlijk niet eens ‘mooi ondergoed’ had, zoals ze het uitdrukte. Jessica had toegegeven dat ze af en toe vriendjes had en dat ze in het verleden een paar keer naar porno had gekeken en in de ondeugende chatrooms was beland. Ze vertelde me dat ze zelf altijd al sexy ondergoed had willen hebben, maar dat ze te bang was om het te kopen en dat ze het nooit echt nodig had gehad, omdat ze eigenlijk maar een paar keer orale seks met vriendjes had gehad.

Hoewel we het er al een paar keer over hadden gehad, weigerde Jessica me met haar te laten winkelen. We wisselden regelmatig links uit naar lingeriesetjes die we leuk vonden, sommige heel gewaagd en andere wat conservatiever. Zij vond het leuk om te dromen en ik vond het leuk om te helpen. We praatten niet altijd over seks en ondergoed, we kletsten over school en alles onder de zon. Ik gaf haar advies en vertelde haar over de dingen waar ik spijt van had in mijn leven. Ze maakte me aan het lachen en wenste dat ik nog zo oud was.
Het vieze chatten ging een paar weken weg en we spraken elkaar nog steeds, maar de gesprekken waren niet zo lang, ze was druk bezig met haar afstuderen met de feestjes en zo. Toen kreeg ik op een dag een DM van haar waarin ze zei dat ze wilde chatten en vroeg of ik een uurtje of zo vrij had. Ik zei natuurlijk ja, het was maandagavond en ik was toch al van plan om vroeg naar bed te gaan die avond. Bij de volgende DM stond haar telefoonnummer met de woorden ‘bel me’. Dit was nieuw voor me, maar nerveus pakte ik de telefoon en draaide.

Jessica nam op en haar stem was die van een engel. We kletsten ongeveer 10 minuten om bij te praten over hoe haar afstuderen ging en hoe ze zich voorbereidde om naar school te gaan. Jessica stopte uiteindelijk en stelde een vraag op een waarschijnlijk te serieuze toon: “Heb je je ooit afgetrokken tijdens onze gesprekken? Ik gaf toe dat ik dat had gedaan en ze zei dat ze ook had gemasturbeerd tijdens de gesprekken. Toen bekende ze dat ze nog steeds heel graag lingerie wilde en ook dat ze me heel graag wilde zien aftrekken. Ik zei dat dat leuk zou zijn en vroeg wat ze in gedachten had. Haar antwoord was “jouw fantasie” en de krekels tsjilpten op de achtergrond terwijl ik stomverbaasd was.
Jessica en ik raapten onszelf bij elkaar en ze gaf me een tijd en plaats om haar zaterdag te ontmoeten, ze zei dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Nu ik wist dat ik haar zaterdag zou ontmoeten, had ik maar één probleem… ik moest echt stoppen met rukken tot die tijd, gewoon om er zeker van te zijn dat als er echt iets zou gebeuren, ik klaar was met de lading die ze wilde. De dagen op het werk was ik aan het dagdromen… zo vaak wilde ik me terugtrekken, maar ik deed het niet. Ik keek en keek en probeerde uit te vinden wat ik haar wilde geven, wat er echt zou kunnen gebeuren.

Toen kwam de dag, ik reed naar de coffeeshop waar ze me wilde ontmoeten en de vlinders in mijn buik werden gek. Ik wachtte in de auto omdat ik te vroeg was en controleerde mijn adem om er zeker van te zijn dat ik niet stonk, ik wenste dat ik een sigaret kon roken en niet stonk… Toen ik uitstapte zag ik de oude VW met het diploma kwastje in de achteruitkijkspiegel en wat leek op een mooie jonge vrouw die uitstapte. De foto’s logen er niet om, dit mooie meisje in een heel mooi wit zonnejurkje glimlacht naar me en zegt verlegen hallo. Terwijl Jessica naar me toe loopt, steek ik mijn hand uit om de hare te schudden. Jessica strijkt langs mijn hand en geeft me een dikke warme knuffel, terwijl ze in mijn oor fluistert “Het is zo leuk om je eindelijk te ontmoeten!”.

De geur van haar haar en de warmte van haar knuffel deden me denken dat ik in de hemel was. Toen we weggingen, stelde ze voor om iets te drinken te halen en een paar minuten te ontspannen. We kletsten over van alles en nog wat, tot ik uiteindelijk zei dat ze de afgelopen week mijn concentratie op het werk tot een hel had gemaakt. Toen we onze koffie op hadden vroeg ik haar wat haar plan was. Met een glimlach antwoordde ze dat ze het me zou vertellen terwijl we naar het winkelcentrum liepen (we waren al op de parkeerplaats van het winkelcentrum).

Jessica vertelde me dat ze wilde dat ik een paar dingen voor haar kocht in een paar winkels in het winkelcentrum, beloofde dat het niet veel zou zijn en vroeg of dat goed was. Ik stemde toe en zei dat het geen probleem was. Toen legde ze uit dat ze wilde dat ik na het winkelcentrum met haar meeging omdat ze op een neef van haar ging passen. Ze gaf van tevoren toe dat het bij haar thuis haar regels zouden zijn, anders zou ik haar nooit meer zien. Ze wist dat ik er geen probleem mee had om geplaagd te worden en dat de vrouw een controle over onze eerdere gesprekken had.

In het winkelcentrum sleepte Jessica me mee naar een paar lingeriewinkels en zocht een aantal dingen uit, die ze voor me omhoog hield om te zien. Eerst had ze twee heel sexy beha/panty setjes uitgekozen, eentje was helemaal van kant met een string, de andere was van zijde of satijn met een jongensbroekje. Ik kocht die twee setjes en dacht dat ik het goed had gedaan, maar toen leidde ze me naar een winkel die wat meer smutty was en ze zocht een halfslip uit van gaas met kousenbanden, een bijpassende zijden string en een bh van gaas. Ze wist dat ik nu gek werd. Ik kocht het setje voor haar met een grote glimlach op mijn gezicht. Ik denk dat ze net zo opgewonden was als ik, ze huppelde bijna terug naar onze auto’s, we besloten om met haar auto terug te gaan naar het huis van haar nicht.

Toen we eenmaal in het huis waren zette Jessica een paar glazen ijswater klaar en vroeg me haar te volgen. Ze leidde me naar de tweede verdieping die één grote slaapkamer was met een grote badkamer. Toen we boven waren zei ze “zodra ik naar de badkamer ga wil ik dat je je uitkleedt en in het midden van die bank gaat zitten”. Ik glimlachte en zei oké. De verwachting was moordend, ik weet niet of mijn stijve was afgenomen sinds we in het winkelcentrum waren.
Dus daar zat ik naakt op die leren bank te wachten op wat uren leek, maar slechts een paar minuten was. Jessica steekt haar hoofd naar buiten en zegt met een glimlach: “Goed zo, ben je klaar om te zien wat je voor me gekocht hebt?” Ik zeg ja met misschien een beetje te veel opwinding, maar het kan me niet echt schelen. Jessica stapt de badkamer uit op hakken, haar nieuwe zwarte zijden jongensshort en bijpassende bh… die benen, stevige buik en geweldige D-tieten, oh de dingen die ik met haar wilde doen. Jessica deed erg haar best om zelfverzekerd te zijn, want ik denk dat ze nog nooit zo open is geweest tegen een man. Terwijl ze in mijn richting loopt zet ze de muziek aan en glimlacht naar me. Als ze aan mijn voeten staat geeft ze een beetje een twirl en vraagt of ik het leuk vind. Ik knikte en zei van wel, maar ik weet zeker dat mijn stijve dat bevestigde.

Glimlachend naar me zei ze “je bent de hele dag al zo goed, maar ik wil niet dat je je pik aanraakt totdat ik het zeg ok?” nadat ik instemmend knikte, ging ze verder “nu wil ik je een lapdance geven, hou je handen bij jezelf of alleen waar ik ze neerleg ok?” ik knikte weer. Jessica draait zich om en begint met haar kont naar me toe te zwaaien. Oh wat een prachtig gezicht, ze leunt met haar met zijde bedekte kont tegen mijn borst en wrijft op en neer, steeds lager en lager. Ik voel mijn topje tegen haar zijden materiaal wrijven, Jessica kreunt en duwt haar even tegen me aan voordat ze opstaat. Ze staat nu tegenover me, met gespreide benen knielt ze voor me op de bank, haar met zijde bedekte kutje op slechts centimeters van mijn pik, haar knieën aan weerszijden van me. Ze legt haar handen op mijn heupen terwijl ze achterover leunt en me een prachtig uitzicht op haar lichaam geeft. Toen ze achterover leunde, hield ze mijn handen vast en liet ze ze langs haar buik naar haar beha glijden, zodat ik ze even kon vasthouden en voelen. Toen mijn handen haar schouders bereikten, leidde ze ze allebei naar de bank aan weerszijden van me. Jessica ging rechtop zitten en trok mijn hoofd tegen haar borst, kuste me op de bovenkant van mijn hoofd en kuste mijn lippen terwijl ze zich naar beneden liet zakken. Ik begon haar jongensbroekje tegen mijn harde te voelen terwijl ze me op mijn lippen kuste. Het duurde niet lang voordat we hartstochtelijk zoenden en ze legde mijn handen op haar kont. Haar heupen bewogen en wreven dat zijden materiaal tegen mijn stijve.

Ik was in de hemel, net toen ik dicht bij haar begon te komen en haar kreunen luider werd, stopte ze met kussen en stond ze op. Jessica liep langzaam naar de badkamer en zei: “Ik neem aan dat je de eerste set erg lekker vindt. Onthoud, niet aanraken tenzij ik het zeg.” Daarmee ging de badkamerdeur dicht en bleef ik achter met een lul die voorvocht lekte. Een paar minuten later komt Jessica de badkamer uit met de rode string en bh aan. Haar glimlach is helderder en haar zelfvertrouwen is zeker toegenomen. Ze loopt naar me toe met de zwarte bh en slipje in haar hand, gooit ze naast me op de bank en zegt “blijf daar en geef me een momentje”. Ze liep naar me toe en opende een kastdeur, ik wist niet zeker wat ze deed totdat ik mijn spiegelbeeld zag. Mijn aandacht ging weer naar haar prachtige kont en lichaam.

Jessica ging op mijn schoot zitten met haar rug naar me toe, ze schoof snel naar achteren tot mijn met voorvocht bedekte pik mooi genesteld zat tussen haar perfecte billen. Jessica spreidde toen haar benen zo ver als ze kon terwijl haar voeten nog steeds de vloer raakten. Haar hand reikte tussen haar benen en ik voelde hoe ze over mijn ballen wreef en toen ik opkeek zag ik in de spiegel dat haar hand door haar string heen over haar kut wreef. Haar heupen begonnen te bewegen en ik kon zien dat haar hand nu in haar string zat terwijl haar kont tegen mijn nog steeds razende stijve aan bewoog. Met haar vrije hand nam ze een van mijn handen en legde die over haar string bovenop de hand die 2 vingers in en uit haar kutje sloeg, ze legde mijn andere hand op de met kant bedekte borst.

Terwijl Jessica kreunde, begon ik meer en meer met mijn heupen te bokken, mijn vingers draaiden en speelden met haar tepel door het dunne zijden materiaal heen. Ik wist dat ik weer bijna klaarkwam met haar kont die wonderen verrichtte. Terwijl ze zichzelf een paar orgasmes bracht, begon ik echt dichtbij te komen, en haar kont had geweldig werk verricht. Al snel stond ze op en gaf me de zwarte beha die naast haar op de bank lag en vroeg of ik erin wilde klaarkomen. Ik nam de beha uit haar hand en legde hem over mijn pik, terwijl ik er hard over wreef. Jessica glimlachte en toen ik naar haar opkeek zag ik dat de string niet op zijn plaats zat en ik zag voor het eerst een glimp van haar kale, pas geschoren kutje. Nadat ze mijn ogen had gevolgd glimlachte ze.

Jessica zei “dit kan helpen” terwijl ze de string helemaal opzij trok en haar opgewonden spleet blootlegde, waarna ze haar tieten uit hun gevangenschap trok. Alsof dit nog niet genoeg was stopte ze haar vingers die in haar kutje hadden gestampt onder mijn neus en vervolgens in mijn mond. Ik spoot mijn lading terwijl ik op haar vingers zoog. Ik had zeker een enorme lading in haar beha en ik gebruikte de beha om schoon te maken. Terwijl ik achterover op de bank leunde, knielde mijn 18-jarige droom voor me neer en likte mijn pik schoon.

Jessica glimlachte en liep naar me toe om een glas water te halen. Ze overhandigde het me met haar tieten en kutje nog steeds zichtbaar. Ze glimlachte en zei “Ik hoop dat die jongen nog wat energie in zich heeft” terwijl ze op mijn pik klopte “er is nog een grote finale om klaar te komen.” Jessica liep toen terug naar de badkamer.

Ik zat op de bank, wetend wat ze aantrok en denkend dat het nog wel even duurde, maar dankbaar voor de hersteltijd. Ik was nog half zacht toen Jessica naar buiten kwam in haar laatste outfit. Maar het duurde niet lang voordat ik weer op volle toeren draaide, haar benen zagen er zo goed uit in de thigh highs, en de zwarte halve slip van gaas was zo’n geweldige plaaggeest, haar tepels waren nog steeds hard en staken zo mooi door haar bh van gaas. Toen ze dichterbij kwam en mijn ogen op en neer gingen om de schoonheid in me op te nemen, realiseerde ik me dat het een beugelbeha was en dat was nog beter. Jessica keek naar mijn weer harde pik “Blij dat je klaar bent voor nog een rondje.”

Jessica ging toen op de bank staan met haar voeten aan weerszijden van me, ik keek op en zag dat de zwarte string die we gekocht hadden er niet was en ze hield mijn hoofd naar achteren terwijl ze haar kutje naar mijn mond liet zakken. Wat een prachtig gezicht toen ik haar likte en zoog voor alles wat ik waard was, heen en weer van haar clitje naar haar tunnel, mijn tong werd gek terwijl ik haar clitje in mijn mond zoog en er met mijn tong overheen tikte als een feestelijke slang. Nadat ze mijn gezicht had bedekt met kutsap en bijna mijn haar had uitgetrokken, kwam ze van de bank af en ging op de rand van het bed zitten. Met een kwaadaardige glimlach zei ze “kom voor me staan.”

Terwijl ik gehoorzaamde, nam ze mijn pik in haar mond en liet me weer echt gaan. Zonder waarschuwing stopte ze en ging weer op het bed liggen. Jessica glimlachte naar me terwijl ze haar beha losmaakte en zei dat ik op haar borst moest gaan zitten. Terwijl haar tepels in zicht kwamen, nestelde mijn pik zich tussen haar tieten. Jessica duwde haar tieten tegen elkaar en glimlachte naar me met de woorden “titty fuck me”. Ik begon met mijn pik te stoten en genoot van het gevoel dat ze met haar tong naar buiten stak en af en toe wat voorvocht opnam. We glimlachten allebei toen we mijn pik in en uit de tunnel tussen haar tieten zagen gaan.

Aangezien ik dol ben op tietneuken was ik in de zevende hemel, totdat ze me tegenhield. Jessica zei dat ze wilde zien hoe ik me voor haar aftrok, maar deze keer wilde ze dat ik over haar heen stond en het sperma over haar heen spoot. Ik stemde toe en ging tussen haar benen staan terwijl ze van de rand van het bed af bungelden, ze spreidde ze zodat ik een geweldig uitzicht had op haar natte kutje en ze dwong die halve slip van gaas langs haar dijen omhoog, waarbij ze de dijen strak trok. Terwijl ik mijn pik voor haar begon te strelen, merkte ik de glinstering op haar tieten van mijn voorvocht, ik merkte hoe nat haar kutje was, haar heupen bewogen zonder dat ze zichzelf ook maar aanraakte. Al snel zag ik hoe ze zichzelf vingerde en ze kreunde vieze dingen. Ze vertelde me hoe graag ze mijn sperma op haar wilde, hoe vaak ze zichzelf had gevingerd terwijl ze hieraan dacht, hoe dol ze was op mijn pik, hoe nat haar kutje was, hoe hard haar lipjes waren. Ze gilde en spoot zelfs een beetje, haar heupen schokten terwijl ik mijn pik streelde en toen ik die kleine spuit zag, was dat alles wat nodig was om mijn sperma los te laten. Van haar borst tot haar buik en er droop zelfs een flinke hoeveelheid uit op haar halve slip, overal zat sperma.

Dat was geweldig, dacht ik bij mezelf, terwijl ik naar mijn werk keek en dacht aan de schoonheid ervan. We ruimden op en kleedden ons aan. Voordat we naar de auto liepen pakte ik haar van achteren vast, mijn handen op haar buik en hield haar tegen me aan, ik kuste haar nek en oor terwijl mijn handen over de voorkant van haar lichaam gingen, ik fluisterde een simpel bedankje in haar oor. Jessica draaide zich om en kuste me hartstochtelijk terwijl ze me omhelsde.

Jessica zette me af bij mijn auto in het winkelcentrum en voordat ik uitstapte, zei ze “bel me, we moeten dit nog een keer doen, misschien de volgende keer nog leuker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *