Dateavond met mijn vrouw

Mijn vrouw en ik zijn op een afspraakje en hebben het geweldig naar ons zin. Na een geweldig diner in een leuk restaurant besluiten we naar een bar te gaan voor meer drankjes. We zijn al een beetje aangeschoten als we binnenkomen. We bestellen drankjes en nemen een tafel. Dan zie ik jou achter in de bar zitten, kletsend met je vrienden. We maken oogcontact en ik zwaai je uit. Mijn vrouw ziet je en rolt met haar ogen. Je komt bij ons aan tafel zitten, wat mijn vrouw irriteert. Terwijl jij en ik lachen en kletsen, raakt ze steeds meer geïrriteerd. U slaat drankjes achterover, u amuseert zich. Mijn vrouw doet hetzelfde, maar dan uit woede. Ik ben langzamer gaan rijden. Het is al snel sluitingstijd. Ik bied je een lift naar huis aan, wat mijn vrouw nog meer irriteert, want ze haat je niet alleen, maar je woont ook nog eens in de andere richting.

We stappen in de auto, ik aan het stuur, mijn vrouw op de passagiersstoel en jij op de achterbank. Je leunt voorover om ons gesprek voort te zetten. Als ik naar achteren kijk zie ik je naar mijn vrouws decolleté staren terwijl we praten. Haar slanke zwarte jurk is laag uitgesneden en laat haar volle D-cup borsten mooi zien. Enkele minuten lang vergluur je mijn vrouw haar tieten tot je opkijkt en oogcontact met me maakt. Ik lach alsof ik wil zeggen “betrapt” en jij grijnst dronken. Mijn vrouw kijkt uit het raam, totaal onwetend. Je vat mijn glimlach op als toestemming om mijn vrouw te begluren en begint met je hand naar haar toe te kruipen. Je schuift het bandje van haar jurk van haar schouder, waardoor haar bhloze tiet bijna helemaal bloot komt te liggen.

“Wat krijgen we nou” schreeuwt ze, terwijl ze het bandje weer omhoog trekt.

Een paar rustige minuten later doe je het opnieuw. Deze keer leg je haar volledige borst bloot, tepel en al.

“Godverdomme, stop” schreeuwt ze.

“Ahh kom op sexy, laat die grote tieten eens zien” zeg je.

“FUCK OFF!” antwoordt ze.

Je reikt onmiddellijk langs de zijkanten rond de zetel en neemt beide tieten in je sterke handen. Ze gilt van woede maar kan er niets aan doen omdat ze vastgebonden zit. Je betast en knijpt in haar tieten en doet met haar wat je wilt. Ze slaat onhandig naar je en worstelt met je handen, maar je slaagt erin beide tieten uit haar jurk te krijgen.

“Laat hem ophouden! Wat de fuck!” Schreeuwt ze naar me.

Mijn pik staat al stijf in mijn broek en ik weet niet wat ik moet zeggen. Je betast mijn vrouw haar blote tieten en speelt met haar dikke tepels terwijl ze kronkelt en schreeuwt.

“GOD DAMN IT, PULL OVER!” schreeuwt ze herhaaldelijk.

Uiteindelijk kan ik het geschreeuw niet meer verdragen en ik stop. We zijn op een leeg stuk weg naast een bos. Ik stop in het grind en zet de auto uit. Mijn vrouw springt eruit en past haar jurk aan om haar grote tieten weer te bedekken. Ik stap uit en probeer het glad te strijken. Ze is stomdronken en in de stemming om ruzie te maken. Ze schreeuwt, scheldt me uit en slaat me keer op keer als ik haar probeer te kalmeren. Mijn geduld raakt snel op.

Het is op dat moment dat je gas op het vuur gooit om het zo maar te zeggen. Je komt achter haar staan en pakt weer die volle tieten vast. Je houdt haar stevig vast terwijl je die grote sexy tieten betast en blootlegt.

“FUCK YOU!” schreeuwt ze naar ons beiden.

Ik heb genoeg van dat geschreeuw en bedek haar mond met mijn hand. Dit moedigt jou alleen maar aan. Beide tieten zijn eruit en je hebt de onderkant van haar jurk over haar kont geklemd. Je hebt een hand op haar tiet terwijl de andere haar stevige kont betast en knijpt. Ze stribbelt tegen en schreeuwt in mijn hand. Ik weet dat dit verkeerd is, maar haar grote borsten stuiteren in het rond, en ze ziet er zo verdomd sexy uit met je handen overal om haar heen. Ik ben nog steeds een beetje dronken en nu verlangt mijn lul naar wat actie.

Terwijl ik moeite doe om haar mond bedekt te houden zie ik dat je haar slipje tot halverwege haar dij hebt getrokken. Je hand wrijft ruw over haar kutje terwijl je andere hand aan je riem en rits werkt. Met je lange kloppende pik uit en in je hand, ruk je haar slipje uit. De tailleband van haar sexy stringetje knapt als het uit gaat. Ik steek mijn hand uit en je geeft het aan mij. Ik ontbloot haar mond en prop haar slipje in haar open mond voordat ze kan gillen.

Ik hou nu haar beide armen bij de pols vast. Haar geschreeuw wordt gedempt door een mondvol vies slipje. Waar haar gezicht eens boos was, is het nu vol angst. Je wrijft je grote lul van achteren over haar kutje. Je dikke pik scheidt haar kutlippen. Een traan loopt over haar wang. Ze schaamt zich voor hoe nat haar kutje is. Ze verstijft en snikt als je diep, snel en hard in haar stoot. Ik hou mijn vrouw vast terwijl je haar van achteren verkracht. Het enige geluid op het stille stuk weg is haar gedempte snikken en je ballen die tegen haar natte kutje slaan.

Je bent nog steeds keihard en kloppend na enkele minuten van bruut beuken. De alcohol heeft je pik gevoelloos genoeg gemaakt om lang en hard te gaan. Mijn vrouw is te dronken en te uitgeput om nog te vechten. Ik hou haar armen nu niet eens meer vast. Haar handen steunen tegen mijn borst terwijl jij haar hete kutje neukt. Ze jammert en snikt bij elke diepe stoot.

De aanblik van haar tieten die stuiteren op het ritme van je klotsende ballen, maakt me pijnlijk erect. Omdat ik mijn vrouw niet langer in bedwang hoef te houden, bevrijd ik mijn pik en begin hem langzaam te rukken. Net dan pak je haar hardhandig bij haar hoofd en trekt haar oor dicht naar je mond.

“Wat denk je nu van me, teef?” Grom je in haar oor.

“Fuck you!” Ze snauwt terug, trots.

“Je neukt me, teef!” Je lacht terwijl je het tempo opvoert. Al snel zit je onder het zweet en trek je je shirt uit. Je handen grijpen haar heupen en je gezicht ziet er vastberaden uit. Je begint aan een lang stuk van de meest intense neukpartij die ik ooit heb gezien. Je hele lichaam blozend en zwetend terwijl je mijn vrouw neukt. Het is alsof je sprint naar de eindstreep.

Mijn vrouw huilt en kreunt nu. Ze is nog nooit zo hard geneukt. Jouw gegrom en haar jammerend gekreun vullen mijn oren en doen mijn lul zakken. Het is mijn beurt om haar bij de haren te pakken.

Ik kijk haar in de ogen. “Je houdt hiervan, is het niet, slet?”

Ze snikt alleen maar en probeert haar hoofd te schudden. Haar snikken wordt onderbroken door een luide kreun. Ik voel haar lichaam trillen. Haar benen trillen en dreigen het te begeven. Ze begint een laag jammerend gekreun dat lange seconden aanhoudt voordat het luider wordt.

“Dat is het slet, kom klaar op die grote pik!” grom ik in haar gezicht.

Dat doet ze. Haar benen geven het op en je voelt hoe haar kutje zich om je schacht klemt en weer loslaat, keer op keer.

Binnen enkele ogenblikken wordt ze van haar voeten opgetild door je laatste stoot.

“AHHHH. FUCK, FUCKING BITCH!!!” Je schreeuwt het uit terwijl je stuiptrekkende lul sliert na sliert van je opgekropte lading diep in mijn vrouws trillende kutje schiet. Je duwt zo hard en diep dat ze strak tegen me aangedrukt wordt. Mijn rug is nu naar de auto terwijl je mijn vrouw tussen ons in plaatst. Mijn lul wordt tegen haar buik gedrukt en je probeert steeds meer van jezelf in haar te proppen. Je ballen staan strak terwijl ze zich legen in dat kletsnatte kutje.

Uiteindelijk trek je je lange lul los met een nat slordig geluid. Je loopt een paar passen om op adem te komen en bij te komen voordat je je weer omdraait om ons aan te kijken. Je bezwete lichaam stoomt in de koele lucht. Je nog stijve pik nat en glimmend in het maanlicht.

“Mijn beurt” zeg ik terwijl ik zachtjes druk uitoefen op de schouders van mijn vrouw. Ze zakt zachtjes op haar knieën en neemt me in haar mond. Ze heeft mijn pik al duizend keer gepijpt en de vertrouwdheid geeft haar wat troost. Ze bewerkt mijn grote lul met geoefende vaardigheid en inspanning. Het duurt maar een paar minuten voor ik klaar ben om te pijpen. Je onderbreekt me net op het moment dat ik klaarkom door je pik tegen haar kont te duwen. Ze gaat met tegenzin over op het zuigen van je natte, met seks bedekte lul terwijl ze de mijne streelt. Ze gaat heen en weer totdat ik ongeduldig word en haar bij haar haar pak, haar dwingend om me af te maken. Mijn hete sperma overspoelt haar mond terwijl mijn lichaam siddert door een intens orgasme.

Ik trek me abrupt terug, rits mijn rits dicht en loop naar de bestuurderskant van de auto.

“Laten we gaan zeg ik.”

Je opent de achterdeur en geeft mijn vrouw een duwtje om in te stappen. Je volgt haar en sluit de deur als ik wegrijd. Ik kijk in de achteruitkijkspiegel en zie dat je mijn vrouw weer aan het pijpen bent. Het is 10 minuten rijden naar je huis, en mijn vrouws hoofd gaat de hele tijd op en neer. Ik stop op je oprit en blijf nog 15 minuten zitten terwijl je mijn onwillige vrouw blijft dwingen je lange lul van boven naar beneden te pijpen, keer op keer. Het is duidelijk dat je van deze gelegenheid geniet. Je komt een paar keer dichtbij, maar stopt haar net voordat je klaarkomt. Uiteindelijk pak je haar haar vast bij een neerwaartse beweging en duwt haar naar beneden tot voorbij haar comfortabele niveau. Lange seconden rekken zich uit terwijl ze kokhalst bij de grote lul die in haar keel zit. Ze begint hevig tegen te stribbelen en haar gezicht wordt rood. Vanuit mijn hoek kan ik duidelijk haar keel zien opbollen en je ballen zien trillen. Je hete sperma schiet recht in haar maag. Dit tweede orgasme gaat sneller voorbij.

Bevredigd en leeggezogen laat je haar gaan. Ze hijgt als speeksel en sperma uit haar mond stromen om haar nog steeds blootliggende tieten te bedekken. Zonder nog een woord te zeggen stap je uit de auto en ga je naar binnen.

Ik zet de auto in zijn achteruit, rijd van je oprit af en ga naar huis. Mijn vrouw, nog steeds stomdronken, valt flauw tijdens de rit naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *