Betsy’s Creampie

Betsy en ik wachten bij het meer op een ander stel, Jeff en Lisa. We hebben hen vorig jaar ontmoet. Ze zijn ongeveer even oud en in dezelfde conditie als wij. Ze komen aan en we zitten op het terras wat te drinken terwijl we bijpraten over recente gebeurtenissen.

Lisa zit rechts van mij. Ze draagt een witte blouse met knoopjes aan de voorkant en een kort roze broekje. De bovenste paar knoopjes zijn los; het knoopje in het midden van haar borst houdt haar hemd met moeite dicht. Ze draait zich naar me toe en leunt voorover om een punt over haar baan te benadrukken. Haar hemd hangt open en toont een zeer zichtbare bruine lijn die tussen haar borsten doorloopt. Het viergesprek gaat verder zonder veel ophef.

Ik ben opgestaan om wat snacks te halen en Lisa volgt me naar de keuken. Terwijl we kaas snijden en crackers op een schotel leggen, wrijft ze tegen me aan. Ik denk er niet aan tot het nog een paar keer gebeurt. Eerst is het haar arm over mijn kont, dan haar tieten tegen mijn arm. Misschien verbeeld ik het me maar, maar ik geniet ervan. Dit gaat door terwijl we de hapjes klaarmaken.

Terug aan tafel, nemen we plaats en gaan verder met het gesprek. Lisa’s stoel staat nu iets dichter bij de mijne. Ze past zich aan en ik krijg een nog beter zicht op haar tanlijn. Jeff maakt een opmerking en Betsy kraakt een one-liner en we lachen allemaal. Lisa leunt naar me toe en zegt hoe grappig Betsy is. Terwijl ze naar me toe leunt, gaat haar shirt een beetje meer open en haar bruine, rechter tepelhof en tepel zijn duidelijk zichtbaar tegen haar melkwitte tiet. Ik voel mijn pik trillen. Ze moet me hebben zien staren, maar leunt achterover in haar stoel zonder een reactie te geven en past haar shirt niet aan om iets te verbergen.

Lisa wil het meer op om een boottochtje te maken. We gaan allemaal naar binnen en kleden ons om. Betsy heeft een tankini aan, Lisa een geel eendelig stuk met een diep uitgesneden hals. Betsy’s topje heeft een blauw patroon en een V-hals die mooi tussen haar tieten valt. Haar blauwe short laat haar mooi gebruinde benen zien.

We beginnen rond het meer te varen, ons gesprek voortzettend, genietend van de zon en erg warm wordend. Lisa wil zwemmen. We varen een gedeeltelijk afgelegen baai in en laten het anker vallen. Er zijn een paar boten op het grote meer, maar wij zijn de enige boot in de baai.

De meisjes hebben wijn gedronken en hebben iets meer dan 2 flessen op. Jeff heeft ongeveer 4 of 5 biertjes op.

Lisa vraagt of het water warm is. Ik open een deur en steek mijn voet erin. “Het is warm” zeg ik.

“Weet je het zeker?” Vraagt ze. Ik zeg dat ze haar voet erin moet steken om het zelf te zien. Ze zei: “Ik ben bang dat je me naar binnen duwt!” Ik leg mijn hand op haar schouder, haar huid is warm en zacht, en ik beloof haar dat ik haar er niet in zal duwen. Ze test het water en stemt toe.

Ik vraag haar en Jeff of ze elk een vlot willen hebben om op te drijven. Lisa zegt ja, maar Jeff antwoordt dat hij nog niet klaar is om te zwemmen. Betsy zal ook wachten.

Lisa staat boven aan de ladder. Ze probeert het vlot zo te plaatsen dat ze erop kan zonder te nat te worden. Ze probeert naar voren te gaan, dan naar achteren. Het vlot krijgt de overhand. Terwijl ze naar het water leunt om het vlot te positioneren, smeekt haar zonnebril om te vallen. Ze vangt hem op en geeft hem aan mij, zodat ik hem veilig kan opbergen. Terwijl ze dat doet, nog een klein garderobe defect, nog een slipje. Het is een kleine slip, maar ze weet dat ik het zag. Lisa werpt me een verlegen glimlach toe. Ze manoeuvreert op het vlot. Ik volg op mijn vlot.

We hebben een tijdje gezwommen, drijvend op de drijvers, stralen opsnuivend. We drijven en drijven en zetten ons gesprek voort. Ik zie Betsy en Jeff samen op de voorbank zitten en kletsen terwijl de muziek speelt. Een zacht briesje duwt ons weg van de boot. Ik kan Betsy en Jeff niet horen. Ook Lisa is verder van me afgedreven en het is moeilijk om elkaar te horen. Ik peddel naar haar toe. Ze pakt mijn vlot en trekt ons naar elkaar toe. Haar hoofd ligt aan mijn voeten en visa versa. Ik houd haar vlot ook vast, af en toe breekt een golf van een voorbijvarende boot op het grote meer over het vlot en schrikt ze. Het koude water op haar borst doet haar tepels omhoog komen. Ik zie dat haar zwembroek omhoog komt in haar kruis. Het zit strak tegen haar aan en het water helpt om de omtrek van haar kutje te laten zien. Haar lippen zijn zichtbaar; geen teken van een struik. Ik ben er zeker van dat ze me ziet staren naar haar. Af en toe verstelt ze haar pak, maar dat maakt het alleen maar strakker tegen haar huid. Het kijken naar haar natte, sexy lichaam windt me op. Alleen het koude water weerhoudt mijn pik ervan om in de houding te staan.

Lisa reikt onder mijn vlot en wrijft tegen mijn been. “Oh, sorry, ik wilde je niet bij je kont grijpen” zegt ze. Ik zeg haar dat het gewoon mijn been is. “Dan spijt het me echt” antwoordt ze met een glimlach.

Terwijl we drijven, ver weg van de boot, zie ik Jeff en Betsy dicht bij elkaar zitten. Ik kan ze niet horen, maar ze lijken te lachen en van elkaar te genieten. Ze lijken veel dichter bij elkaar te komen, elke keer als ik naar ze kijk. Hun armen rusten op de rugleuning van de zitkussens, ze omhelzen elkaar bijna.

Na bijna een uur op de vlotten, zegt Lisa me dat ze het koud krijgt en eruit wil. Koud of opgewonden, haar tepels zijn erg stijf. Met tegenzin stem ik toe en volg haar.

Lisa bereikt als eerste de ladder. Ze heeft een beetje moeite om van het vlot op de ladder te komen. Ik reik voorzichtig naar voren, houd met één hand de ladder vast en duw met de andere op haar heup. Terwijl ze naar boven klimt, krijg ik weer een prachtig uitzicht op haar kont en kutje, alleen bedekt door de dunne, natte stof.

Ik volg haar de ladder op en begin me af te drogen.

Al snel zorgde de muziek en de warme zon ervoor dat iedereen zich ontspande. De meisjes werkten aan hun kleurtje; ze pasten de suites aan om een maximale zondekking te krijgen.

Jeff en ik hebben allebei onze shirts uit. Iedereen droogt zich aan de lucht en koestert zich in de zon. Beide meisjes hebben gedurende de dag de bandjes uitgetrokken of opzij gedaan om de meeste bruine strepen te verwijderen. Geen van beide meisjes was topless, maar door de wijn maakten ze zich minder zorgen als een bandje een beetje laag viel.

Daarna zaten we te luisteren naar muziek en te kletsen.

Een oud Elton John liedje, “Sweet Painted Lady” komt op. “…. wordt betaald om te neuken, ik denk dat dat de naam van het spel is…” .

Beide meisjes zeggen eenstemmig “hoe komt het dat je ons niet betaalt? We neuken veel.

Jeff antwoordde snel, “Hoeveel zijn jullie waard? Wat zijn jullie tarieven?”

Betsy antwoordde: “Jullie kunnen ons niet betalen!” Ze draaide zich om, boog zich voorover en schoof speels met haar kont naar Jeffs gezicht. Lisa trok speels een bandje van haar topje en liet plagend de bovenkant van haar rechterborst zien.

Iedereen barstte in lachen uit en nam nog een drankje. De zon, het meer, de muziek en de drank maakten iedereen los.

Betsy, voorin de boot plofte weer neer op de bank naast Jeff. Ik startte de motor en Lisa ging achterin zitten, tegenover me in het gangpad en krulde zich op in de zetel met de rugleuning naar me toe. Ze sloot haar ogen, trok de bandjes van haar topje naar beneden, verder dan voorheen en ik denk dat ze een beetje tietjes voor me liet zien.

Daarna reden we rond het meer voor de afwisseling. Betsy en Jeff zaten voorin te giechelen en ik kon niet veel van hun gepraat verstaan door het lawaai van de motor. Ze zat met haar rug tegen het kussen, haar voeten op het dek. Geleidelijk aan merkte ik dat ze een voet op het dek had, de andere op de bank. Haar benen waren opengespreid. Betsy lachte. Ik dacht er eerst niet veel van, maar ze genoot meer van zichzelf (en Jeff) dan ik haar in lange tijd gezien had. Jeff had een voet op de bank tussen haar benen, en mogelijk op haar dij.

Lisa verschoof een beetje suggestief in de zetel: “De zon voelt goed, en mmmm ik voel me echt goed.” Zei Lisa terwijl ze op haar rug rolde en haar benen spreidde om haar binnenste dijen bloot te leggen. Dit maakte het moeilijk voor mij om me te concentreren op het besturen van de boot. In mijn gedachten werden haar poses steeds sexier. Ze verschoof, haar rechterhand rustte suggestief op haar onderbuik en haar linkerhand reikte naar mij.

Tussen de twee meisjes werd ik geil en mijn pik een beetje mollig.

Ik maakte een praatje met Lisa. Wat we ook zeiden, ze werd steeds suggestiever. “Ik word heet,” zei Lisa. “Echt heet. Wat denk je dat ik moet doen?”

Er gingen een paar minuten voorbij. “Mijn pak is bijna droog, maar ik ben nat.” Zei ze terwijl ze aan de stof van haar pak bij haar buik trok. Het trok strak en weg van haar huid. Een paar seconden lang trok het elastiek rond haar benen weg en legde een dunne strook van haar donkere bosje bloot. Toen keek ik in haar ogen. Ze gaf een verlegen glimlachje en keek toen naar mijn kruis. Ik denk dat ze merkte dat ze mijn pik stijf had gemaakt. “Je lijkt hier net zo van te genieten als ik.” Zei ze.

Ze trok weer aan het pakje zodat het net haar kutje bedekte, en liet zien hoe getrimd haar bosje was. “Ik wil mijn tan lines minimaliseren. Dat zou je wel willen, toch?” Was het de wijn die sprak of suggereerde ze nog iets meer?

Ik wierp een nerveuze blik op Betsy. We hadden deze grens nog nooit overschreden en ik wist zeker dat ik mezelf in de problemen zou brengen als ik deze weg te ver zou inslaan met Lisa. Betsy en ik fantaseerden vaak over 3-en en 4-en, maar gingen nooit verder dan de fantasie. De gedachte dat Betsy iemand anders zou pijpen en neuken was voor ons beiden opwindend, maar ook een beetje eng. Ze zei altijd dat, als ik dat wilde, ze een man zou neuken; maar niet zou pijpen. Betsy hield ervan om samen met mij slagroomtaarten te maken en de gedachte aan haar kutje gevuld met andermans room wond haar op en maakte mij nieuwsgierig. Andere mannen pijpen was te persoonlijk voor haar en ze bewaarde haar mond alleen voor mij. Ze pijpt geweldig en ik plaag haar dat ze les moet geven aan haar vriendinnen, zodat ze hun minnaars kunnen behagen.

Ik zag dat Betsy van de bank was gegleden; ze lag bijna plat op haar rug met haar hoofd iets omhoog gestoken. Eén been lag op de bank achter Jeff en het andere hing voorover met haar voet op het dek. Jeff stond tegenover haar met zijn been gebogen en knie naar haar toe. Haar kruis werd tegen zijn knie gedrukt. Haar blauwe broekje rees tot over haar benen en bedekte nauwelijks haar kutje. Haar ogen waren op Jeff gericht; ze wierp geen blik op mij of Lisa. Ik wist niet zeker of ik dankbaar moest zijn dat ze niet naar ons luisterde en naar mij keek of dat ik jaloers moest worden op hoe “comfortabel” ze zich met Jeff voelde. Het maakte niet uit; de twee meisjes maakten me met de minuut geiler.

Na 2 uur op het meer, kondigt Betsy aan “we worden geroosterd en gebraden! Laten we teruggaan.” Dus gingen we naar binnen. Misschien zal Betsy me bespringen als we terug zijn of misschien gaat dit ergens anders heen. Hoe dan ook, mijn lul had vrouwelijke aandacht nodig.

De terugreis was een beetje meer van hetzelfde. Betsy en Jeff hadden een privé-gesprek; Lisa blijft een plaaggeest, zowel in haar conversatie als in haar lichaamstaal. We legden de boot aan. “Ga je gang, ik sluit hier beneden af” zei ik. Niemand maakte bezwaar. Ze gaan met z’n drieën naar het huis. Ik hoor ze lachen als ze de trap opgaan. Ik vul de boot bij met gas, berg de drijvers op en doe de hoes over de boot. Het duurt ongeveer 25 of 30 minuten voordat ik naar boven kan om me bij hen te voegen. Toen ik naar binnen ging, dacht ik dat ze allemaal gedoucht en ontspannen waren, of dat Lisa en Jeff bezig waren en hopelijk wachtte Betsy om voor mij te zorgen.

Ik ga door de achterdeur en hoor de douche lopen, ik zie Lisa naar de logeerkamer gaan. Ze heeft een handdoek half om zich heen geslagen en laat veel benen en een klein kontje zien. Ze glimlacht en zwaait me even toe. “Geniet ervan” zegt ze terwijl ze de deur dicht doet.

Geen tijd voor mij om te reageren. “Vreemd” denk ik. Stelde ze dat als een vraag? Veel plezier met het opbergen van de boot? vroeg ik me af. Ze gunde me geen tweede blik. Al het flirten in de boot lijkt tot niets te leiden.

Ik laat mijn shirt op de grond vallen, schenk een glas water in, neem een slok en klim de trap op. Ik bereik de top en ga de hoek om naar onze slaapkamer. Dan tot mijn verbazing….

Betsy ligt languit op het bed. “Je bent druk bezig geweest daar beneden.” Zei ze. “Hoe is het met je eetlust? Tijd voor een toetje?”

De dekens hangen op de grond. Haar hoofd ligt op het kussen. Ze kijkt me aan en glimlacht. De linker band van haar topje is naar beneden getrokken en haar witte linker borst is te zien. Ze steekt wit af tegen haar bruine borst. Haar tepel is stijf. De blauwe short ligt op de grond. Ze heeft haar linkerbeen gebogen met de knie in de lucht. Haar rechterbeen ligt gespreid op het bed. Haar linkerhand ligt tussen haar benen. Haar vingers, geschoren kutlippen en dijen zijn bedekt met dik, wit sperma; een perfect roomtaartje. Haar vingers cirkelen rond haar clitoris, en bewerken het sperma tot een schuim.

“Ik heb een slagroomtaart voor je gemaakt. Ik weet hoe je ervan houdt. Eigenlijk is het een slagroomtaart die wij voor jou gemaakt hebben.”

Ik ben stomverbaasd. “WOW” is alles wat ik kon zeggen. Ze ziet er zo zelfverzekerd en sexy uit. We hebben over haar gefantaseerd met 2 pikken; maar ze kon nooit voorbij de slaapkamer fantasie komen. We hebben “wie zou je neuken” gespeeld in bars, maar nooit voorbij de hypothetische fase. Nu was haar kut bedekt met het sperma van iemand anders.

Met haar rechterhand gaf ze me een teken. “Kom hier. Dessert voor jou en meer koken voor mij”. Langzaam nader ik de zijkant van het bed. Mijn pik is stijf geworden en ze reikt naar me toe. Ze slaat haar hand om mijn stijve pik door mijn badpak heen. Na een paar halen trekt ze aan de tailleband en zegt: “Het is tijd om het volgende ingrediënt uit te pakken”; ik help ze op de grond te duwen.

Ze wikkelt haar hand om de gezwollen schacht en trekt de kop naar haar lippen. “Tijd om de volgende gang voor te bereiden” zegt ze terwijl ze de kop als een lolly likt. Mijn ogen zijn vastgelijmd aan het erotische tafereel, haar vingers die de slagroomtaart op haar clitje werken. Ik heb misschien gemompeld, maar ik kreeg de woorden er niet uit. Betsy’s rechterhand is stevig om de schacht van mijn pik geklemd. Ze trekt me op het bed en ik ga schrijlings over haar hoofd zitten, zonder mijn ogen van haar met room doordrenkte kutje af te halen. Ik kniel over haar hoofd en kijk naar haar sexy kutje. Mijn linkerhand reikt naar haar blote linkertiet. Ik maak langzaam een cirkel rond haar tiet met mijn vinger. Ik knijp in haar tepel; eerst zachtjes, dan harder. Ze verkrampt bij het knijpen. Mijn ogen zijn nog steeds op haar slagroomtaart gericht.

Betsy trekt mijn kont naar beneden op haar gezicht. Ik voel haar tong tegen mijn ballen. Ik hou ze geschoren voor haar. Ze likt ze gretig als een smeltend ijshoorntje. Ik leun voorover, steunend op mijn onderarmen. Mijn harde pik ligt tegen haar linkertiet. Mijn ogen zijn gericht op haar vingers die haar met sperma doordrenkte clitoris strelen, die uit haar met room bedekte kapje steekt.

Ze opent haar mond en neemt mijn ballen in haar. Ze spuugt ze uit. “Ziet de taart er niet lekker uit? Wil je hem niet eens goed bekijken?” Haar rechterhand ligt achter mijn rug. Ze trekt mijn borst naar beneden op haar. Mijn gezicht is centimeters verwijderd van haar met room bedekte kut. Ik ruik haar zoete geslacht vermengd met het doordringende, zoute luchtaroma van sperma. Ik heb mijn sperma eerder op haar geproefd en geroken. Dit was anders. Ik heb nog nooit het sperma van een andere man geroken, laat staan op Betsy. Haar kutlippen staan wijd uit elkaar. Aan haar poesje te zien was ze duidelijk net geneukt; maar niet door mij. Haar binnenlippen waren ook gespreid en haar vagina stond wijd open. Hij moet zich hebben teruggetrokken terwijl hij in haar klaarkwam en nog een paar laatste stroompjes sperma op haar hebben geschoten. Er zitten verschillende klodders dik, wit sperma op haar getrimde bosje boven haar clitoris en een op haar dij. Er is een plas sappig, wit sperma dat haar open kutgat vult. Het lijkt een mengsel te zijn van sperma en haar kutsappen. De rest van haar kutje glinsterde in een natte, licht gekleurde crème en sap. Een klein wit stroompje sap lekte in beekjes naar haar kont. Ze was niet alleen net geneukt, maar ze was ook erg sappig geworden en hij liet een flinke lading achter toen hij in haar kut klaarkwam.

Woorden ontgaan me nog steeds. Haar mond is te druk bezig aan mijn ballen te zuigen om te praten.

Ze zuigt zachtjes aan een van mijn ballen en trekt, met haar beide handen achter mijn nek, mijn gezicht naar haar kut. Mijn lippen drukken in haar met room bedekte poesje. Ik duw mijn gesloten mond op haar openstaande kutje. De crème is warm en glibberig, het aroma nieuw en hemels. Ik voel het geleiachtige sperma door mijn lippen geduwd worden. Ik kus haar kutlippen met mijn gesloten mond. Ik til mijn hoofd op om van het uitzicht te genieten; sperma kleeft aan mijn snor en vormt slierten mannensap aan het haar van haar getrimde schaamstreek. Dan open ik mijn lippen en mijn tong proeft haar zoete sappen en het zoute, pittige sperma dat het gebied rond haar gespreide kutlippen bedekt. Ik ben niet biseksueel of een cuckhold, maar het eten van Betsy’s kutje vol met het sperma van iemand anders terwijl ze aan mijn ballen zuigt was vreemd erotisch en opwindend. “Heerlijk” was alles wat ik kon zeggen.

Haar mond sluit zich om mijn balzak en ze zuigt krachtiger. Ik open mijn mond en proef het glinsterende mengsel van hun seks. Al likkend raakte ik met het puntje van mijn tong de witte smurrie op haar dij aan. Het werd opzij geduwd door mijn tong. Ik opende mijn mond en zoog het naar binnen. Het is nog warm; de smaak is sterk en zout. Hetzelfde doe ik met de grotere klodders sperma boven haar clit. Ik zuig ze in mijn mond. Ik slik ze niet door, maar laat ze in mijn mond rollen. Vervolgens tast ik haar binnenste kutlippen volledig af. Ik begraaf mijn tong in de plas sperma in haar vagina. Ik wervel mijn tong in haar als een cocktailprikker. Een deel van het sperma is dik, wit en romig, een ander deel is vermengd met haar kutsap, helderder maar nog steeds sappig. Ik heb haar kut nog nooit zo sappig en glibberig gevoeld. Ik trek mijn hoofd terug, til haar heupen op zodat ik de rivier van sap kan likken die naar haar kont loopt. Ik lik met het puntje van mijn tong aan haar met sperma bedekte kontgaatje. Ik lik het sperma op terwijl mijn tong teruggaat naar haar kut. Ik tong haar clitoris door de dikke, glibberige crème die er omheen zit. Ik tong haar kutje van haar clitoris naar haar kontje. Mijn tong cirkelt langzaam rond haar clitje, een keer, twee keer, eerst langzaam, dan naar beneden naar haar romige kontje. Na een minuutje likken en het sperma rond haar clitje duwen voer ik het tempo op. De smaak van het gemengde sperma is bedwelmend. Ik voel me net zo high als zij van de wijn. De gedachte aan het proeven van andermans sperma wond me nooit op; maar deze grote lading op en in Betsy te zien was anders. Ze raakt altijd opgewonden als we fantaseren over haar met twee mannen. Ze houdt van een dildo of vibrator in haar poesje terwijl ze me pijpt. Als ik met haar praat over het nemen van 2 pikken tegelijk, komt ze snel en hard klaar. Ze is altijd te verlegen geweest om er iets mee te doen. Nu, hoewel het niet 2 kerels tegelijk zijn, zijn het er 2, rug aan rug. Ik weet niet wat haar over de streep heeft getrokken, maar ik vond het lekker.

Plotseling duwt ze me van haar af. “Wil je sloppy seconds? Tijd om me te neuken en meer slagroom op mijn taart te doen!” zegt ze.

Zonder te antwoorden, draai ik me om en plaats mijn pik voor haar gespreide, met room gevulde kut. Ik leun tegen haar aan en kus haar hard op haar open mond. Het sperma, nog steeds in mijn mond, morst in de hare. Onze tongen worstelen en ze proeft het zoute elixir van haar kutsap en zijn sperma. De kop van mijn pik duwt in de slagroomtaart en dwingt haar kutlippen wijder uit elkaar. Ik schuif mijn harde pik dieper in haar, glibberige, met room gevulde kut. Ze hijgt. Ik trek me langzaam terug en duw weer naar binnen. Nog een paar keer stoten en het sperma sijpelt uit haar en bedekt mijn pik en ballen. Ik trek mijn mond van de hare; ze roert haar spermadrank met haar tong en slikt door.

“Genoeg” zegt ze en in een oogwenk trekt haar kutje zich los van mijn lul. Ze draait zich om en leidt mijn met sperma doordrenkte pik in haar open mond. Haar benen zijn wijd gespreid. Haar kutje en dijen zijn doordrenkt met een schuimige crème. Ik duik in haar met mijn mond wijd open. Mijn mond bedekt haar gespreide kutlippen. Ik rol haar boven op me. Het zaad druipt op en in mijn mond en bedekt mijn gezicht. Ik geniet van deze nieuwe smaak van haar sappen. Ik heb vaak haar kutje gevuld met mijn sperma gegeten. Deze smaak is vergelijkbaar, maar anders. Ik weet niet of het kwam omdat ik blij was dat ze eindelijk haar geheime wens vervulde om iemand anders te neuken, of omdat het haar en mijn eerste echte slordige seconden waren. Terwijl ik genoot van haar slagroomtaart likte en zoog ze aan mijn stijve lul. Ze poetste elke druppel van het sexy sappenmengsel van mijn lul en ballen.

Ik stak mijn tong dieper in haar glibberige kutje en likte haar sappen op. Witte druppels sperma bedekten nog steeds haar kont en spleet. Terwijl ik haar kutje met mijn tong neukte, smeerde ik mijn rechter middelvinger in met zijn sperma. Toen gleed ik mijn glibberige vinger omhoog, omcirkelde haar kontje en gleed zachtjes met het topje naar binnen. Ze moet het lekker gevonden hebben, ze zoog harder aan mijn ballen. Timend op de stoten van mijn tong in haar kutje, gleed ik met mijn vinger naar het eerste gewricht, toen naar het tweede. Haar ademhaling versnelde en haar tong omcirkelde mijn ballen. Ze tilde haar kont op en duwde mijn gezicht hard in haar open lippen. Mijn met sperma doordrenkte vinger ging in en uit, steeds een beetje dieper tot hij helemaal in haar kont zat terwijl ze heen en weer schommelde, op en neer. Haar mond zat rond mijn ballen, haar sappige kutje werd geneukt door mijn tong en haar kontje werd geneukt door mijn met sperma doordrenkte vinger. Dit was de seksuele hemel. Mijn lading stond klaar om te ontploffen terwijl zij naar een orgasme neigde. Ik voelde haar sperma tegen mijn mond. Haar kont omklemde mijn vinger en hield hem stevig vast. Ze tilde haar heupen op en duwde haar kut tegen mijn hongerige mond.

Weer duwde ze me van zich af. Ze trok aan mijn pik en plaatste hem tegen haar gesepareerde kutlippen. Ze trok me in haar terwijl ze haar heupen in me stootte. “Vul mijn kut weer met meer sperma” fluisterde ze. “Het voelde goed toen hij me vulde, nu wil ik voelen hoe jij me vult”. We neukten hard toen ze weer klaarkwam. Mijn pik explodeerde krachtig in haar kutje, en vulde het met een andere, andere roomtaart. Ik neukte haar tot ik leeg was. Ze bleef haar clitoris tegen me aan schuren. Mijn pik werd zacht. Ze trok me af en ging naast me liggen. Ze was nog steeds heet en ze gleed met een vinger naar haar clit, die nu doordrenkt was met mijn sperma. Ze draaide zich om en kuste de kop van mijn pik, waarna ze de romige sekssappen van ons drieën van de kop begon te likken. Ze zei: “Eens kijken of jouw sperma een andere smaak heeft dan het zijne”. Ik gleed met mijn hoofd naar haar spleetje. Ook die was nu bedekt met het sperma van ons drieën. Mijn pik reageerde op haar tong. Evenzo verving ik haar vinger op haar clitoris door mijn tong. Het smaakte anders dan voorheen; een nieuw drankje. Mijn sperma smaakte zouter. Ik trok haar boven op mij, zodat het drankje in mijn mond zou vloeien. Ik wilde geen druppel morsen.

Betsy likte de kop van mijn pik en toen de schacht. Toen nam ze mijn pik in haar mond en zoog de laatste druppel van mijn sperma uit mijn pik. Ik verstijfde, mijn pik reageerde op haar. Ze zoog op mijn pik en neukte hem met haar mond. Na een paar minuten was mijn pik keihard. Ze likte wat sperma van mijn ballen en ruilde mijn pure sperma met het 3 persoonsmengsel. Ze leek te genieten van het wisselen tussen de twee smaken.

Haar heupen bleven langzaam heen en weer bewegen, terwijl ze haar clitoris tegen mijn wachtende mond drukte. Ze begon te versnellen. Haar heupen bewogen sneller en harder, terwijl ze haar clitoris in mijn mond drukte, terwijl ze harder aan mijn lul zoog en ik haar mond sneller neukte. Ik weet niet hoe lang het duurde, maar we kwamen allebei weer klaar. Ze stootte haar kut tegen me aan als een wild paard en ik neukte haar mond. Ze keelde mijn hele lul. Elke stoot van mijn pik drong haar keel binnen terwijl mijn ballen tegen haar gezicht sloegen. Ze zoog me droog en ik viel bijna flauw toen ze mijn mond en neus verstikte met haar sperma doordrenkte kut en kont. De geur en smaak waren de beste die ik ooit heb gehad.

Toen we langzamer gingen, rolde ik haar van me af. We waren allebei uitgeput. We lagen doordrenkt van zweet en sperma. We beseften allebei op hetzelfde moment wat er gebeurd was. We hadden gezogen en geneukt met wilde overgave, terwijl de deur van onze kamer wijd open stond en onze gasten aan de overkant van de gang waren. Ik weet niet zeker of ze het leuk vonden naar ons te luisteren of dat ze met hun eigen feestje bezig waren. We hadden het te druk gehad om het op te merken.

Na een paar minuten pakten we allebei onze handdoeken en liepen naakt langs hun kamer naar de douche. Ik vraag me af of dit hen op ideeën heeft gebracht of dat dit zal leiden tot een nieuw hoofdstuk. De tijd zal het leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *