Wil je met me spelen

Mijn ouders waren aan het verhuizen uit mijn ouderlijk huis toen mijn moeder me belde om me te laten weten dat een paar van mijn oude Barbiepoppen in een doos zaten en ze wilde dat ik ze voor haar wegdeed.

Ik reed naar hun nieuwe huis, haalde de doos op en bracht hem terug naar mijn appartement, zodat ik hem de volgende dag naar een donatiebox in de buurt van mijn werk kon brengen.

Die nacht werd ik wakker van een knallend geluid. Ik ging snel rechtop zitten en keek geschrokken om me heen. Ik trok mijn blauwe badjas om mijn naakte lichaam en gluurde de woonkamer in. De doos bij mijn deur was opengebroken en alle Barbie’s waren weg.

Had iemand echt in mijn appartement ingebroken om wat oude poppen te stelen?

Het gebonk kwam weer uit de keuken.

“Hallo?” riep ik. Er kwam geen antwoord. “Luister, ik heb niet veel geld, maar…

“Wil je met me spelen?” vroeg een vrouwenstem.

“Ik ook. Speel met mij!” smeekte een tweede stem.

“Alsjeblieft Estelle! Speel met me!”

Ik keek goed in de schaduwen in de keuken. Daar stonden drie van mijn oude Barbiepoppen in mensenvlees op ware grootte. En naakt… zo heerlijk naakt…

Mijn ogen werden groot.

“Barbie? Analise? Genevieve?” vroeg ik ontzet.

“Ja, Estelle?” vroegen ze tegelijkertijd.

Ik staarde even voor me uit. “Natuurlijk wil ik met jullie spelen!”

Ze grepen elkaars armen en begonnen op en neer te springen van genot. Ik voelde mijn kutje nat worden toen ik hun borsten tegen elkaar zag stuiteren.

Ze keken me aan terwijl ik naar hun prachtige rondingen staarde, toen kwamen ze naar me toe en wreven hun borsten tegen mijn lichaam in een groepsknuffel. Ik kreunde en ze stopten.

“Oh nee! Hebben we te hard gespeeld?!” vroeg Genevieve. Ze raakte mijn arm aan en ik schudde mijn hoofd, terwijl ik mijn badjas uittrok.

“Nee, ik vond het lekker.” zei ik terwijl ik in haar tepel kneep. Ze hijgde en de andere meisjes keken van haar naar mij en weer terug. “Laten we naar mijn kamer gaan.”

Genevieve staarde even, knikte toen en volgde me naar mijn slaapkamer. De andere drie meisjes volgden ons en Barbie sloot de deur achter ons.

“Barbie ga op het bed liggen en steek je voeten in de lucht. Analise ga als een hond over haar gezicht staan. Genevieve ga met je hoofd tussen Barbie’s dijen liggen.” Ze deden wat ik ze opdroeg.

“Wat nu?” vroeg Barbie.

“We gaan het treinenspel spelen. Wat ik met Genevieve doe, doet zij met Barbie die het met Analise doet. Analise doe je heupen naar beneden.” Ik duwde haar kutje op Barbie’s mond. Ik ging achter Genevieve zitten en stak een vinger in haar kutlippen. Ze hijgde en ik gebruikte mijn andere hand om haar gezicht in Barbie’s perfect gevormde kutje te smoren.

“Lik!” beval ik, mijn mond richtend op de onderkant van haar heupen, zodat ik met mijn tong haar clitje kon aanraken. Ze kreunde opnieuw en likte Barbie die op haar beurt hetzelfde deed bij Analise. Ze schuurde haar heupen in Barbie’s mond en kreunde luid.

“Vinden jullie dit spelletje leuk?” vroeg ik. Ze mompelden allemaal hun instemming en ik duwde mijn vinger in en uit Genevieve’s vagina. Ze gromde van lust en duwde zich tegen me aan.

“Je weet wat je wilt, nietwaar Genevieve. Je weet dat je graag mijn vinger in je zoete kut hebt.” Genevieve kreunde en duwde harder. Ik trok mijn vinger terug en schoof hem er weer in. Ze gilde bijna van genot. De andere meisjes stopten om te kijken.

Ik stond op en veranderde van gedachten. Ik pakte wat duct tape van een boekenplank en pakte Barbie’s mooie blonde haar. Ik aaide haar een keer en trok haar toen overeind. Ze jankte en ik gaf haar een klap op haar kont.

“Stoute Barbie!” gromde ik en legde toen een hand tegen de onderkant van haar rug om haar lichaam tegen het mijne aan te drukken. Ik trok een van haar benen rond mijn heupen en dompelde een hand tussen ons in om over haar clitoris te wrijven. Ze hijgde en ramde haar heupen tegen de mijne. Ik streelde haar bundel zenuwen opnieuw en haar benen knikten bijna. Ik schoof haar been van me af en draaide haar om om haar polsen vast te binden. Ik duwde haar op een stoel, waardoor ze schrok. Ik pakte een dubbelzijdige vibrator uit de la van mijn dressoir en stopte één uiteinde in haar kutje. Ik zette hem aan en bewoog zelf over het andere uiteinde.

Barbie hijgde en liet haar hoofd achterover vallen, haar haren vielen achterover.

“Analise, kijk hier eens naar. Dit is wat ik wil dat je hier binnen een minuut doet.” Ze knikte. Ik kneep in Barbie’s clitoris en ze begon weer te kreunen. Ik ging er langzaam op zitten en wiegde heen en weer, waardoor het ook in Barbie kolkte. Ik rolde haar clit tussen mijn wijsvinger en duim. Ze gooide haar hoofd heen en weer en gilde. Ik greep met mijn mond naar haar tieten en kneedde haar borsten als deeg met mijn onbezette hand.

“Oh Estelle, ik hou van dit spel! Speel meer met me! Speel met me tot ik explodeer!” smeekte ze.

“Jij slet! Jij sexy fucking hoer. Genevieve sla Analise!” Genevieve ging rechtop zitten en deed dat. Analise piepte en boog voorover.

Ze giechelde. “Doe het nog eens Genevieve!” Genevieve deed het nog eens en nog eens.

“Barbie steek je vinger in mijn kontgat.” Barbie leunde voorover, sloeg haar hand om mijn kont en deed wat ik haar opdroeg. “Krom je vinger telkens als je Genevieve Analise hoort slaan.” Barbie hijgde en gehoorzaamde. Ik voelde dat ik bijna klaarkwam. “Analise! Steek je vinger in Barbie en elke keer als Genevieve je slaat, schuif je je vinger omhoog.”

“Waar in Barbie?” Vroeg ze.

“Haar kont.” Ik kreunde en beet in Barbie’s tepel. Analise ging op handen en voeten staan, duwde haar mooie ronde kont in de lucht en stak een slanke vinger in Barbie’s kont. Genevieve begon Analise weer te slaan en ik wiegde de dildo steeds sneller. Barbie’s vinger kwam uit mijn kont en ik siste van woede. Ik tilde een hand op en gaf haar een klap. Ze staarde me even aan voordat de intense gevoelens in haar kut haar aandacht wegnamen. Genevieve gleed met haar vinger langs mijn kont en zocht naar mijn gaatje voordat ze naar binnen ging.

Genevieve was mijn favoriet.

“Oh God! Barbie, ik ga klaarkomen! Genevieve! Ah! Ah! Analise!” Ik schreeuwde terwijl ik mijn heupen sneller en sneller bewoog. Mijn lichaam trilde van mijn orgasme.

Ik zakte voorover op Barbie en begon in haar nek te knabbelen. Ze wreef over mijn rug en kont, kneedde mijn wangen in haar handen. Ik gleed van de dildo af en stapte op trillende benen achteruit.

Ze keken me allemaal verwachtingsvol en bezorgd aan.

“Ik ben oké.” Ik verzekerde hen. “Meer dan goed.” Ik glimlachte, klaar voor ronde twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *