Twee geile verjaardagen

Introductie:
“Wat wil je voor je verjaardag volgende week schatje?”, vraag ik aan mijn man Roger terwijl ik zijn dikke, 20 cm erectie zuig en plaag en met mijn vingertoppen zijn tepels streel.

Tien minuten eerder had hij me op een krukje voor een wandspiegel laten zitten terwijl hij voor me knielde terwijl hij mijn kutlippen likte en ik drie keer tot een orgasme kwam.

“Een van je vriendinnen om me te pijpen en een ander om mijn tepels te likken terwijl jij toekijkt en me tongzoent.”

“Vertel me meer, wat ik kan krijgen voor mijn verjaardag,” plaag ik terwijl zijn lichaam zich aanspant. “Misschien kunnen we die twee combineren?”

“Alles wat je wenst schat, alles, je pijpen is zo goed, zo verdomd goed.”

“Kan ik een gehangen man en een bi-seksueel wijf krijgen terwijl jij toekijkt en masturbeert,” fluister ik terwijl zijn hele lichaam trilt terwijl ik zijn erectie plaag met slechts het puntje van mijn tong.

“Ja schatje, ja, ik wil kijken,” kreunt hij net voordat hij achter in mijn keel slaat.

Ik ben Sarah, van Franse afkomst, tweetalig, spreek vloeiend Frans en Engels en zoals ik onlangs met een beetje aandringen van mijn man ontdekte, bi-seksueel, al had ik daar niet veel aandringen voor nodig. Ik ben om te behagen en seksueel behaagd te worden. En ik vind het heerlijk om ongeveer om de vier weken een tweede man te hebben, om nog maar te zwijgen over een andere vrouw als evenwicht voor mijn man – en mij. Een van onze regels is alleen orale seks, geen geslachtsgemeenschap, hoewel dat wel veel mogelijkheden biedt.

Ik vertelde een paar van mijn vriendinnen over Roger’s verjaardagswens. In het verleden had ik ze veel details verteld over ons seksleven en Rogers dikke erectie van negen centimeter, en al snel stond Helen, die een van haar vriendinnen had georganiseerd, om drie uur ’s middags te trappelen om mee te doen – seks is ’s middags altijd beter heb ik lang geleden geleerd.

“Je houdt ervan de grenzen op te rekken Sarah, mijn vriend Riley spreekt je misschien nog meer aan dan je man,” vertelde Helen me cryptisch toen ze me de dag tevoren belde om onze afspraken te bevestigen.

“Je verjaardagswens is morgen om drie uur, neuk me lang en langzaam, zodat je het morgen volhoudt,” zei ik tegen Roger op de avond voor zijn verjaardag. En dat deed hij, lang en traag, heerlijk.

“Ik wil dat je indruk maakt op Helen en Riley zodra ze binnenkomen, Roger. Ik wil je naakt met een daverende erectie onder je korte zijden kamerjas, ik wil hem voor ze openflitsen en ze opwinden met je dikke, negen centimeter, en mij,” zeg ik tegen mijn man de volgende dag als we ons klaarmaken.

“Wat ga je dragen Sarah?,” vraagt hij.

“Ik ga naakt, afgezien van mijn hakken, onder mijn korte zijden jurk. Je weet dat ik graag pronken met mijn naakte lichaam voor beide geslachten.

“Ik wil dat je een kleine zwarte g-string voor me draagt, je billen zien er altijd fantastisch uit in zo’n string. En ik wil toekijken hoe een van je vriendinnen hem uittrekt.”

“Is dit wat je in gedachten had?”, vraag ik gretig om te behagen terwijl ik hem het schraalste paar laat zien dat ik heb.

“Goed, help me ze aan te trekken. Ziet mijn kont er goed uit? Kus het voor me terwijl ik in de spiegel kijk. Nu hard worden voor onze bezoekers, echt hard en doe je cockring om,” zeg ik tegen hem terwijl we tongzoenen met een van mijn handen om zijn indrukwekkende erectie.

Helen en Riley arriveren precies op tijd en de seksuele spanning tussen mijn man en mij is elektrisch. Roger zit op een hoge kruk en zijn voeten raken nauwelijks de grond. Hij heeft een duidelijke erectie onder zijn korte zijden jurkje als ik hem kus terwijl ik achter hem sta.

Ze zijn ongeveer even oud als wij en stralen allebei sexappeal uit. Helen is een glamoureuze brunette met maat 44 en een slank figuur. Riley heeft een bijna kwade blik, maar heeft een grote aantrekkingskracht op mij.

“Fijne verjaardag Roger, Sarah heeft me veel goede dingen over je verteld. Ze heeft me verteld dat ze wil dat ik je tepels lik terwijl mijn vriend je pijpt.

Zoals ik Roger beloofd heb, knip ik zijn toga open zodat zijn dikke erectie van negen centimeter zichtbaar wordt voor onze bezoekers. “Wow,” is alles wat Helen zegt terwijl Riley hem bekijkt.

“Willen jullie kijken hoe Sarah mij uitkleedt?”, lacht Helen naar de twee anderen terwijl ik haar snel naakt heb en haar strakke lichaam bewonder.

“Kleed nu Riley voor ons uit, Sarah.”

Als ik de rits aan de achterkant van Riley’s jurk losmaak en die op de grond valt, realiseer ik me dat Riley een mannelijke crossdresser is. Hij is helemaal naakt, afgezien van hakken en een kruisloze panty, met een enorme, zeer indrukwekkende erectie die tevoorschijn steekt. Dat windt me meteen op en ik ben vastbesloten hem later vandaag te krijgen.

“Kleed me nu uit Riley,” zeg ik hem geagiteerd terwijl ik mijn jurk voor hem losmaak en hij hem uittrekt.

“Hou van je heerlijke kontje in die kleine g-string Sarah,” zegt hij tegen me terwijl de andere twee toekijken.

“Goed, kus het voor me voordat je aan de lul van mijn man zuigt. Je windt ons allemaal op. Doe het nu uit voor mij, blijf het kussen terwijl je dat doet,” zeg ik hem opgewonden bij de gedachte van de nieuwe man die mijn slipje uittrekt en me helemaal naakt achterlaat.

“Gefeliciteerd Roger, wil je iets speciaals van me?”, plaagt Riley terwijl Helen en ik toekijken hoe hij Rogers pik likt.

“Mijn pik is keihard voor jou, bevredig hem voor mij, lang en langzaam, laat Sarah zien hoe goed je bent.”

Ik kijk gefascineerd naar Riley’s techniek als hij hard zuigt, zacht zuigt, likt, pijpt, plaagt met zijn vingers, zijn tong en sekspraat: “Love your big, thick cock, so does my lady. En ik hou ervan dat je dame naar me kijkt. Vond je het leuk om te zien hoe ik haar heerlijke kont kuste?”

Zijn vrouw kust, likt en plaagt Roger’s tepels met haar vingers terwijl haar man zijn pik likt, er op pijpt en dan bijna zijn hele lul in zijn mond neemt tussen samengeknepen lippen terwijl hij met zijn nagels aan zijn ballen krabt.

Ik ben zeer opgewonden als ik kijk naar een duidelijk zeer getalenteerde bi-seksuele man die de woedende erectie van mijn man bevredigt, vastbesloten om zijn enorme lul heel snel te krijgen. Roger is negen centimeter dik en terwijl ik hem vergelijk met Riley kan ik het niet helpen te vragen: “Hoe groot is hij, Helen?”

“Je kunt snel vergelijken Sarah en het me vertellen,” antwoordt ze

“Ik wil hem nadat hij met jou klaar is gekomen Roger, je weet dat ik een fetisj heb voor bi-seksuele mannen,” fluister ik nog opgewondener terwijl ik hem tongzoen terwijl Helen aan zijn tepels likt en Riley langzaam zijn pik tussen zijn strak samengeknepen lippen schuift.

“Tien minuten tot nu toe schat, ben je niet blij dat we gisteravond geneukt hebben, veel extra genot voor jou als je het langer volhoudt. Vind je het lekker hoe hij je ballen plaagt?”

Roger antwoordt niet, hij is duidelijk dicht bij een orgasme, want hij ademt zwaar met zijn ogen dicht, genietend van het seksuele genot. Hij kreunt en zijn lichaam verkrampt terwijl Riley zijn nagels in zijn kont zet terwijl hij zuigt aan het topje van zijn gezwollen erectie. Ik heb nog nooit gezien dat de aderen in zijn pik zo zichtbaar zijn als nu.

“Hoe wil je dat ik je afmaak, grote jongen?”, fluistert hij tegen Roger.

“Handwerk met olie, handwerk, ik wil het nu, nu, bijt in mijn tepels Helen,” kreunt hij terwijl Helen en Riley meewerken. “Tel de slagen voor me Sarah, ik wil er negen,” zegt hij terwijl ik gehoorzaam.

“……, zeven, acht, ik wil hem nadat hij klaar is met jou Roger, je weet dat ik een fetisj heb voor bi-seksuele mannen, windt dat je op? Ik wil dat je kijkt terwijl Helen me likt. Negen baby nu, doe het voor ons drieën,” zeg ik hem.

Riley is echt heel getalenteerd, ik denk dat ik heel opgewonden raak als ik naar zijn erectie en die van mijn man kijk als Roger zich laat gaan en een enorme lading spuit terwijl hij bijna schreeuwt: “Oh fuck, zo fucking goed, ja, ja, ja.”

Terwijl ik Riley en zijn vrouw organiseer voor mijn seksueel genot zit ik op een stoel in een hoek van vijfenveertig graden voor een wandspiegel met mijn benen uit elkaar terwijl Helen haar weg likt langs mijn binnenkant van mijn dijen terwijl ik naar Riley’s erectie lonk. Ik wil naar hen beiden kijken terwijl wij seks hebben.

“Ik heb nog nooit een man gehad die met zijn piemel uit zijn panty stak. En ik vind het er wel leuk uitzien, het heeft me echt opgewonden,” zeg ik tegen ze terwijl Helens tong mijn kutlippen raakt op het moment dat ik mijn hand op Riley’s erectie leg en hem naar mijn lippen en tong leid.

“Je pijptechniek was echt indrukwekkend Riley,” zeg ik tegen hem terwijl ik zijn erectie lik. Ik wil het proberen na te doen voor jouw seksueel genot en mijn bevrediging. “Mijn man hield het meer dan tien minuten voor je uit. Kun jij het zo lang voor mij uithouden?”

“Je zei me dat ik een man met een stijve en een bi-seksuele vrouw kon krijgen terwijl jij toekijkt en masturbeert, dus doe het voor mij,” zeg ik tegen mijn man als hij uit de badkamer terugkomt met een slappe lul.

Ik ben in mijn seksuele element als Helen mijn kutlippen likt, ze is heel goed, en ik heb de erectie van haar man tussen mijn lippen terwijl mijn man toekijkt.

“Ik hou van je grote, dikke pik en ik hou van je vrouw die naar me kijkt en tegelijkertijd mijn kutlippen likt. En mijn man masturbeert zijn nieuwe erectie voor ons,” zeg ik tegen Riley terwijl ik hard zuig, zacht zuig, lik, pijp en plaag met mijn vingers, mijn tong en sekspraat.

“Je vroeg me eerder hoe groot hij was Sarah, je hebt hem nog groter gemaakt, je bent geweldig, fucking geweldig, je windt me echt op,” vertelt Helen me tot mijn grote tevredenheid.

Mijn man heeft het meer dan tien minuten uitgehouden en ik ben vastbesloten om Riley in kortere tijd klaar te krijgen. Ik draag mijn horloge en zie dat ik al negen minuten met hem bezig ben.

Ik voel dat Riley het niet veel langer zal volhouden, dus besluit ik terug te vallen op een van mijn favoriete pijptechnieken. Met alleen het topje van zijn erectie tussen mijn lippen en mijn tong er omheen draaiend, glijd ik met mijn duimpunt en een vingertop langs de hele lengte van zijn erectie.

Ik vecht tegen een enorm orgasme als Helen me op het randje heeft terwijl ze het topje van mijn clitoris likt, maar ik ben vastbesloten om tegelijk met Riley tot een orgasme te komen.

“Masturbeer voor me Riley, ik vind het heerlijk om te zien hoe een man masturbeert terwijl zijn vrouw me op het randje heeft, gebruik twee handen, zo dichtbij, zo dichtbij,” kreun ik terwijl Helen me met haar tong een voortreffelijk seksueel genot bezorgt. “Ja, ja, ja, zo goed, zo fucking goed,” kreun ik nog harder terwijl mijn lichaam schudt en ik een enorm orgasme krijg terwijl ik toekijk hoe Riley een enorme lading spuit.

“Dat was leuk voor je verjaardag schat, mijn echte verjaardag over zes weken, kunnen we het allemaal nog een keer doen?”, vraag ik mijn man twee nachten later als we een heerlijke, lange, langzame neukpartij hebben gehad zonder nog een woord tegen elkaar te zeggen terwijl we allebei ons verjaardagsgebeuren herbeleefden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *