Trish en haar “huisdier”

“Ik heb volgende week een nieuwe dame voor je geregeld. Ze kan je pijpen terwijl ik toekijk. Zou je dat willen?”, plaag ik terwijl hij me langzaam neukt met zijn dikke, acht inch lul.

Op de afgesproken dag belt Trish ’s morgens vroeg op en vraagt of ze haar nieuwe protege mee mag nemen. “De helft van mijn leeftijd, twintig, erg mooi en zeer getalenteerd. Ik denk dat jullie Honey allebei leuk zullen vinden.”

“Oké, maar denk aan onze regels, geen geslachtsgemeenschap, alleen orale seks, maar dat laat veel opties over.

Ik kende Trish al een tijdje via ons zakelijk netwerk, ze is een paar jaar ouder dan ik, en had haar een paar keer in vertrouwen genomen over de seksuele liaisons waar mijn man en ik aan deelnemen. Om niet achter te blijven vertrouwde Trish mij haar sexuele avontuurtjes toe en we waren het erover eens dat we het op een dag samen zouden moeten doen.

Toen Trish en haar protegé arriveerden waren mijn man en ik beiden naakt onder onze korte, boven de knie zwarte zijden kamerjassen, ik met hakken, zittend op een bank tegenover een wandspiegel: de seksuele spanning en verwachtingen waren voor ons beiden opwindend.

Mijn man en ik hadden beiden grote belangstelling voor Trish’s protege toen ze binnenkwamen.

Trish straalt sexappeal in overvloed uit voor een veertigjarige, zelfverzekerd, welbespraakt met een slank strak lichaam, schouderlang bond haar en draagt een knielange losse jurk met killer hakken om haar goede benen te laten zien.

Haar beschermelinge was erg mooi op een butchy manier, blond haar, slank en lang, gekleed in platte schoenen, een lichte knie lange jas, en een erg zelfverzekerde glimlach – een butch lesbische dacht ik. Hoewel ik er naar uitkeek om te ontdekken hoe getalenteerd haar twintig jaar oude protegé zou kunnen zijn.

“Sarah vertelde me dat ze wil zien hoe ik je pijp Roger, als een mea culpa voor haar pijpen van een man die was opgehangen als een paard. Hoewel ze me wel vertelde dat je het leuk vond om te kijken en dat je er echt van genoot dat die man jou tegelijkertijd pijpte.

“Dit zou heel opwindend moeten zijn, zullen we beginnen?,” vraagt Trish als haar protegé achter haar staat en de rits van haar losse knielange jurk naar beneden schuift, voordat ze haar schouders eruit haalt en het op de grond laat vallen, haar poedelnaakt achterlatend, afgezien van haar hakken.

“Wow,” fluistert Roger terwijl hij haar goed strakke naakte lichaam in zich opneemt, zoals ik dat ook doe. Keurig getrimd schaamhaar, platte buik en 34B tieten met sexy tepels.

“Laat me nu mijn beschermelinge voor jullie beiden uitkleden, het zou een leuke verrassing voor jullie beiden moeten zijn.”

We kijken beiden aandachtig toe hoe ze de jas van haar protege losmaakt en deze voor ons openflitst, waarbij een strak gespierd mannelijk torso, met een zeer erecte en grote pik, wordt blootgelegd. Volledig kaalgeschoren lichaam, zonder lichaams- of schaamhaar.

“Ben heeft de hele weg hierheen een erectie gehad, terwijl ik hem vertelde over jullie twee en wat we vandaag zouden kunnen gaan doen.

“Indrukwekkend, vind je niet? Vind je het mooi hoe ik al zijn schaamhaar afschoor? Nu begrijp je waarom ik hem mijn protege maakte. Hij is een absolute seksmachine, heb ik je verteld dat hij vijf keer per dag klaarkomt?

Mijn plannen voor de dag zijn nu in de war, in plaats van toe te kijken hoe mijn man gepijpt wordt terwijl ik hem tongzoen, wil ik er een aan Ben geven. Hoewel ik beide kan hebben mijmer ik terwijl ik Ben vraag de riem van mijn jurk voor mij los te maken terwijl ik benen uit elkaar ga staan en mijn jurk open laat vallen om hem te plagen en op de vloer te laten vallen terwijl Trish ook naar mijn lichaam lonkt voordat ik op hakken rondstap zodat Ben en Trish naar mijn naakte lichaam en lekkere kont kunnen kijken.

“Vind je mijn naakte lichaam mooi Ben? Wil je het?”, plaag ik in mijn element, de exhibitionist in mij genietend van het pronken met mijn naakte lichaam voor een naakte man en zijn oudere dan ik vrouwelijke partner, met mijn benen uit elkaar, handen op de heupen, terwijl ik zijn erectie vergelijk met die van mijn man – ongeveer even groot, acht centimeter en dik.

“Nu jij Roger, Sarah heeft me veel over je verteld, sta op zodat ik je kan uitkleden,” wat hij doet terwijl Trish hem helpt zijn toga uit te trekken en op de grond te laten vallen. “Mooi lichaam, goede kont en een grote keiharde pik, ik ga van je genieten.”

Mijn man leunt achterover op de bank in een hoek van vijfenveertig graden terwijl hij met een vingertop zijn bulderende erectie streelt terwijl drie mensen toekijken en ik mezelf zo positioneer dat ik op de bank kan knielen en hem kan kussen terwijl hij zijn pik door Trish laat pijpen. Ben en Trish kunnen in die positie ook naar mijn kont kijken.

“Kijk en geniet Ben,” fluistert Trish terwijl ze knielt en de pik van mijn man likt en kust voor ze hem tussen haar lippen neemt. Terwijl ze dat doet begin ik hem te tongzoenen en hij reageert heel gretig.

“So good baby, so good,” kreunt hij terwijl hij met een vingertop mijn kutlippen plaagt terwijl ik toekijk hoe Trish zijn erectie bewerkt en haar techniek vergelijkt.

“Nu schatje, nu, nu meteen, neuk me terwijl ik een pik pijp zo groot als de jouwe terwijl zijn dame toekijkt. Ik heb je beloofd dat je dat op een dag zou kunnen doen, vandaag is de dag,” kreunt Trish tegen Ben.

Ik kijk extreem opgewonden toe hoe Ben Trish’s kontwangen in zijn handen neemt en langzaam de volle lengte van zijn keiharde pik in haar schuift, met onze ogen op elkaar gericht.

“Vind je het leuk om dat te zien Sarah?”

Het is altijd erg opwindend voor mij om een ander stel te zien neuken, vooral een aantrekkelijk stel. Ben is als een razende stier en hij is duidelijk erg opgewonden dat ik en mijn man naar hem kijken. Een bonus is dat de vrouw die hij neukt, tegelijkertijd mijn man pijpt. Nog beter is dat een twintigjarige dekhengst-sexmachine een veertigjarige vrouw neukt tot haar grote genot – en het mijne.

Ik hou van een seksuele uitdaging en ben van plan uit te vinden of Ben hem ‘vijf keer op een dag’ omhoog kan krijgen, zoals Trish me even later voor mijn seksuele genot vertelde.

Ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn man zo snel tot een orgasme kwam terwijl Trish hem luidruchtig masturbeert om zover te komen terwijl drie mensen toekijken. Ben zit verrukt te kijken.

“Nu jij Sarah, wissel van plaats. Ik wil je kut likken terwijl Ben me neukt. Zou je dat willen?”

Ik hoefde niet twee keer gevraagd te worden en had gefantaseerd over Trish die me likte terwijl Ben haar neukte.

“Mijn kut laten likken door een vrouw terwijl haar twintigjarige dekhengst haar neukt, half zo oud als zij en ongeveer half zo oud als ik, is heerlijk,” zeg ik terwijl we in een ritme komen en ik toekijk hoe Ben langzaam de volle lengte van zijn pik in Trish laat glijden.

“Mag ik hem straks hebben? Ik wil hem pijpen. Ik hou ervan om een jongere man te plezieren,” plaag ik terwijl ik Ben’s blik vasthoud.

“Ja, terwijl je man je neukt, wil ik toekijken.”

“Sarah wil je straks pijpen, schat, terwijl haar man haar neukt. Zou je dat willen?

In plaats van Trish te antwoorden, verhoogt hij het tempo van zijn neukpartij, terwijl hij oogcontact met me houdt en houdt; het grommende geluid dat hij maakt, zet me aan het draaien, evenals het geluid als hij tegen Trish’s kont slaat.

“Kom met me klaar Sarah, jij ook Ben, nu schatje, nu. Doe het voor Sarah.”

Even later komen Ben en mijn man terug van de douches, beiden zien er opgefrist uit, hoewel ik zie dat hun lullen slap zijn.

Beiden hebben een fles olie in hun hand en beginnen elkaars borst met olie in te smeren tot hun duidelijk genoegen, terwijl twee naakte vrouwen toekijken.

Nog voordat ze elkaars pik met olie hebben ingesmeerd is geen van beiden meer slap.

“Love watching that Honey, love it, keep doing it,” zegt Trish tegen Ben terwijl hij met een gesloten hand langs Roger’s nu stijve pik gaat. “Zuig hem voor mij, schatje. Maak Roger’s keihard voor mij en Sarah. Ze wil je pijpen terwijl haar man haar neukt, net zoals jij mij neukte terwijl ik hem pijpte. En ik zal je tongzoenen terwijl Sarah je pijpt.

“Vind je dat lekker Roger? Dat dacht ik al. En jij Sarah, kijk jij graag hoe mijn protegé je man pijpt?

“Ja, heerlijk voorspel voor ik hem heb.”

“Doe het dan Sarah, nu.”

Ben positioneert zich op de bank, achterover leunend in een hoek van vijfenveertig graden, zijn zeer stijve pik plagend met een vingertop.

“Doe het goed Sarah, echt goed, ik wilde dit al toen ik je naakte lichaam zag,” fluistert Ben terwijl ik zijn pik lik en kus. Ik ben me zeer bewust van mijn man die toekijkt en zeer opgewonden met een full-on erectie.

Op het moment dat ik Ben’s pik tussen mijn lippen neem, pakt mijn man mijn billen vast en laat zijn keiharde erectie in mijn kletsnatte kut glijden.

Ik hou van seks met publiek en de uitdaging om een biseksuele twintigjarige te pijpen terwijl zijn biseksuele partner toekijkt terwijl mijn man me neukt is seksueel hemels.

“Ben je blij dat ik je mijn protegé heb gemaakt Ben. Twee ervaren oudere en zeer sexy vrouwen die je seksueel genot geven op één middag. Vind je het leuk om te zien hoe Sarah’s man haar neukt met jouw erectie in haar mond?” Trish vraagt zittend in eenzelfde positie op de bank als ik eerder terwijl ze Ben tongzoent terwijl hij haar kutlippen plaagt met een vingertop.

“Ik vind het heerlijk om te zien hoe een sexy stel elkaar neukt in een triootje,’ kreunt Trish terwijl ze toekijkt hoe ik mijn pijptechniek toepas op haar beschermeling. Likken, kussen, zuigen, pijpen, duim en wijsvingertop langs zijn volle lengte laten glijden met het topje van zijn pik tussen mijn lippen, dan aan zijn ballen krabben. Dan herhalen in omgekeerde volgorde.

“Geniet ervan schat, ik kijk graag, Sarah is erg goed, Roger ook.”

“Ik ga klaarkomen, bijna daar, kijk me aan,” kreunen de twee mannen als één voordat ze opstaan zichzelf afmaken met een hand terwijl Trish en ik naar elkaar glimlachen, zeer tevreden met onze capaciteiten en dapperheid.

In het nagenieten besluit ik om de inzet met Ben en Trish voor mijn plezier te verhogen.

“Trish vertelde me dat je vijf keer per dag klaar mag komen Ben, twee tot nu toe, maak er drie van en je mag kijken hoe ik mijn vibrator gebruik terwijl jij masturbeert. Ik vind het heerlijk om te zien hoe een man voor me masturbeert terwijl ik mijn vibrator gebruik. Dat doet mijn man ook. Wil jij dat voor me doen? Maak het echt goed en ik zal voor u spuiten. Wil Trish voor je spuiten.”

“Probeer me maar eens tegen te houden Sarah,” lacht hij, terwijl hij zijn niet meer slappe pik streelt.

“Ga op de kruk zitten zodat we allemaal kunnen kijken,” zeg ik hem terwijl ik mijn benen wijd open, nog steeds met mijn hakken aan, met één voet op de vloer en de andere rustend op een laag krukje.

Voordat ik mijn vibrator inbreng beweeg ik Ben om dicht bij me te komen, dan zet ik hem op volle snelheid terwijl ik hem met twee handen in de lengte tegen zijn bijna stijve pik houd tot zijn grote genot als hij volledig stijf wordt.

“Kijk nu naar me Ben, dit is voor jullie alle drie, maar vooral voor jou. Ik gebruik nu mijn zware model,” kreun ik terwijl ik geniet van het plagen van mijn clitje ermee, voordat ik mijn vibrator in mijn gretige kutlippen breng en laat glijden.

Ik was bijna vergeten dat Trish en Roger toekeken terwijl Ben en ik alleen maar oog hebben voor elkaar.

Ik kan zien dat hij zichzelf langzaam wil bevredigen en dat bevalt me als ik toekijk hoe hij zijn zeer stijve pik met twee handen insmeert, er dan een nauwsluitende chromen cockring omheen schuift en hem dan over de volle lengte plaagt met slechts het topje van een duim en wijsvinger.

Als ik opzij kijk zie ik Roger in een hoek van vijfenveertig graden op onze bank liggen met (alweer) een volle erectie terwijl Trish er glijmiddel op aanbrengt.

“Ik ben heel goed in handjobs, heel goed,” vertelt ze hem terwijl ze met haar twee gesloten handen langs zijn erectie gaat.

“Toekijken hoe je protegé masturbeert terwijl je dat doet is hemels, niet stoppen. Harder, harder,” fluistert Roger terwijl hij afwisselend naar Ben en twee vrouwen kijkt

“Ik geniet ervan om Sarah haar vibrator te zien gebruiken terwijl Ben voor haar masturbeert. Je bent een gelukkig man om haar in dienst te hebben. Ze is een pleziermachine,” zegt Trish tegen Roger.

Ben is inmiddels heel serieus met twee handen aan het masturberen en ik hoor een hand in zijn buik slaan. Beide mannen kreunen en ik krijg steeds kleine orgasmes op mijn vibrator terwijl ik me inhoudt voor een enorm orgasme als de mannen klaarkomen.

Ik ben verbaasd te ontdekken dat het meeste kreunende geluid dat door drie mensen wordt gemaakt als ze bijna seksueel klaarkomen, door mij en mijn vibrator wordt gemaakt.

“Nu, nu, kom met me klaar, ik hou het niet langer uit,” kreun ik terwijl ik een enorm orgasme krijg terwijl twee mannen en een vrouw toekijken.

Ik ben zo opgewonden dat ik mijn spuiten niet kan bedwingen terwijl de twee mannen toekijken, duidelijk erg opgewonden, en verschillende technieken gebruiken om tot een orgasme te masturberen. Mijn man, met meer finesse, gebruikt de toppen van zijn vingers en duim langs het topje en de rand van zijn pik. Ben slaat een hand om zijn erectie en blaast met een paar harde stoten terwijl ik blijf spuiten en met een vingertop mijn clitoris plaag.

“Alleen jij en ik Sarah, binnenkort?,” fluistert Trish bij het weggaan terwijl ze me hartstochtelijk kust en ik haar kusjes teruggeef.

“Waarom niet, ben je vrij deze donderdagmiddag?,” glimlach ik in afwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *