Sally verleiden

Hoi, ik ben Faye.

Laat me je vertellen hoe het allemaal begon. Het begon, zoals dit gewoonlijk gebeurt, met een oogje op iemand, waar ik niet op mocht vallen. Haar naam is Sally, ze is een achtentwintig-jarige lerares en ze is getrouwd met een vriend van mijn ouders. Ik ontmoette het stel voor het eerst toen ze bij ons thuis langskwamen voor een laat etentje toen ik zeventien was. We konden het goed met elkaar vinden en eerlijk gezegd, denk ik dat de ontmoeting met haar die avond voor mij bevestigde dat ik zeker homo was.

Ze kwamen een of twee keer per maand langs, en Steve, haar man, was een oude schoolvriend van mijn ouders en hij was al acht jaar met Sally getrouwd. Tegen de tijd dat ik negentien was, waren ze zo’n beetje familie voor me. Ook al haatte ik Steve stiekem omdat hij met Sally getrouwd was, hij is een aardige vent. Niet overdreven knap of gespierd, maar leuk genoeg voor mij om te begrijpen waarom Sally van hem zou houden.

Sally, aan de andere kant, is mooi. Ze heeft kort blond haar dat netjes op haar schouders zit, helderblauwe ogen en kusbare lippen. Ze is slank en tenger, ongeveer 1.80 m en heeft de schattigste borsten ooit. Hoewel ze er zo goed uitziet, was het niet haar uiterlijk dat me in haar aantrok.

Nee, het was haar… Ik weet niet eens hoe ik het moet omschrijven. Weet je hoe een echt lieve eerstejaars schooljuf zou moeten zijn? Vrolijk en vrolijk en snel lachend met een manier van kijken waardoor je ze wilt omhelzen en kussen en… wel, je kent de rest.

Er is nog een andere laag aan dit alles, zie, ze heeft een air van totaal onomkoopbaar zijn. Een stralend moreel licht in een wereld vol vuiligheid. Oké, misschien overdrijf ik, maar ik weet zeker dat je begrijpt wat ik bedoel. Ze is een door en door aardig persoon en, nou, ik denk dat ik het idee wel leuk vond om degene te zijn die haar omkocht!

Begrijp me niet verkeerd, ik ben een goed mens, maar ik denk graag dat ik een vos ben. Ik heb lang rood haar tot halverwege mijn rug en ik ben 1,80 m en slank met een heel behoorlijk paar benen. Mijn borsten zijn een klein beetje kleiner dan die van Sally, maar ik ben trots op mijn mooie paar! Hoe graag ik ook denk dat ik een ‘stoute meid’ ben, dat is een kant van mij die meestal verborgen blijft.

Dus, snel een paar maanden vooruit en ik was net uit het huis van mijn ouders verhuisd naar een tamelijk mooi appartement. Het was op de derde verdieping van een gebouw met acht verdiepingen dat ik dankzij mijn harde werk en toewijding aan mijn baan had kunnen kopen en inrichten… oké, dat is een leugen; mijn vader kocht het voor me en hielp me het in te richten. Hij stond erop en ik, op geen enkele manier, moedigde hem aan. Kijk, ik zat tussen twee banen, dus stop met me te veroordelen.

Het was een donderdagavond toen de dingen begonnen te lopen. Ik had weer een saaie dag op het werk. Mijn werk bestaat uit rondhangen in een kantoor, koffie zetten voor eikels en papieren invullen die letterlijk voor van alles konden zijn. Toen ik solliciteerde voor de baan als kantoorbediende besefte ik niet dat ze iemand zochten om al die rotklussen te doen die niemand anders wilde doen. Opwaartse mobiliteit? Droom maar lekker verder. Ik zat op de bank tv te kijken, nog steeds in mijn kantoorkleren, met mijn voeten op tafel, toen de telefoon ging.

“Hallo?”

“Hoi Faye, met Sally, alles goed met je?” Mijn hart sloeg altijd een slag over, als ze mijn naam zei.

“Oh… hey Sally!” Ik antwoordde, proberen niet te klinken opgewonden dat ze had gebeld. “Met mij gaat het goed, dank je, ik verveel me dood met tv kijken en me afvragen of ik mijn baas wel of niet moet vergiftigen met wat er ook maar achter de gootsteen groeit. Alles goed met je?

“Je bent gek weet je,” giechelde Sally op een schattige manier, maar ik vind dan ook alles wat ze doet schattig. Ik bespeurde iets anders in haar stem, nervositeit misschien? “Ik… ik bedoel, we vroegen ons af of je het erg zou vinden als we morgen bij je langskwamen. Er is iets waar we met je over willen praten. Nou, vragen eigenlijk, als dat goed is?”

“Uh, zeker … Sally is alles in orde? Moet ik me zorgen maken of zo?”

“Oh nee, nee het is niets ergs. Gewoon iets waar Steve en ik het over hadden; we willen gewoon praten, dat is alles. Maar het is niets om je zorgen over te maken,” ze klonk nog steeds een beetje vreemd maar ik liet het gaan, ik dacht dat het geen zin had haar erop aan te dringen als ik het morgen toch wel te weten zou komen.

“Oké, goed. Umm, wil je dat ik een maaltijd kook of zo? Ik heb de microgolftoetsen uitgezocht,” probeerde ik een beetje humor in het gesprek te brengen, want het leek allemaal een beetje vreemd.

“Nee, nee dat is niet nodig,” lachte ze. “Een kopje koffie of zo is prima.”

“Ah, dat kan ik nu wel doen, ik ben nu een professionele drankenmaker.”

“Zal zeven wel goed zijn?” vroeg Sally.

“Ja zeker, ik zie jullie dan allebei.”

“Oké, zie je dan. Dag, lieverd.”

“Dag,” zei ik toen de telefoon op de lijn klikte. Normaal zou ik opgewonden zijn om ze te zien, vooral je weet wel wie, maar iets klopte er niet. Ik had Sally zelden zo horen praten, normaal lachte ze met me, maar dit was allemaal te serieus. Dus, met mijn nieuwsgierigheid gewekt, ging ik onder de douche en deed een aantal oninteressante dingen voordat ik naar bed ging.

Gelukkig is vrijdag een vrije dag, dus de eikels op kantoor maakten vandaag hun eigen drankjes. Hoewel ik eerlijk gezegd wel wat afleiding kon gebruiken, want de hele dag bleef ik maar denken aan het aanstaande bezoek en me afvragen waar het allemaal over zou kunnen gaan.

Ik nam nog een douche om een uur of vijf en trok een losse jurk aan, een mooie knielange gebloemde groene jurk (bad girl for life) en wachtte op hun komst. Hoewel ik al de hele dag op hen had gewacht, schrok ik nog steeds van de luidspreker op mijn deur toen die piepte om me te laten weten dat iemand op de zoemer van de buitendeur drukte.

Ik keek naar het kleine beeld op het kleine schermpje en zag Sally en Steve op me wachten en liet ze door de voordeur zoemen. Het waren een paar kwellende seconden tussen het doorzoemen en het wachten tot ze bij de deur kwamen. Ik had hem al open en gaf Sally een warme glimlach toen ik haar zag. Ze had een grote zwarte jas aan waardoor ze er nog kleiner uitzag dan normaal en haar blonde krullende haar stuiterde rond haar bleke wangen toen ze de laatste paar stappen zette tot op mijn niveau.

Ze glimlachte terug, maar niet zo warm als gewoonlijk, en stapte in mijn omhelzing. We zeiden elkaar gedag en toen Steve haar volgde, zag ik dat zijn houding overeenkwam met die van zijn vrouw, maar er was meer aan de hand met zijn uitdrukking dan met die van haar. Ik kon mijn vinger er niet helemaal opleggen, maar wat er ook met hen aan de hand was, het was duidelijk niet goed, en waar ik daarin paste was net zo raadselachtig als het telefoontje van gisteren.

“Kom binnen, kom binnen, welkom in casa-de-Faye,” zei ik in een poging zo vrolijk mogelijk te zijn. “Sorry voor de rommel, maar als je me op iets wijst dat niet netjes is, beschouw ik dat als een oorlogsdaad!” Ik bleef zo veel mogelijk glimlachen en nam Sally’s jas van haar aan en hing die bij de deur. Steve kon het wel alleen af; ik ben geen bediende voor bovenkleding, weet je!

Ze glimlachten en gingen zitten terwijl ik de ketel kookte. Toen ik weer naar ze keek, praatten ze heel zachtjes. Ik kon zien dat Steve lichtjes zijn hoofd schudde en bezorgd keek, maar Sally zag er gespannen uit. Ik bracht de drankjes naar binnen en zette ze op de tafel voor hen, ging toen op de stoel zitten en keek naar hen.

“Dus, laat me niet in spanning jongens, wat is er aan de hand?” Ik keek naar Sally en toen naar Steve. “Jullie zien er allebei doodsbang uit.” Ik glimlachte toen ik het zei, maar het was op zijn best een zwakke glimlach.

“Dat zijn we ook,” zei Steve. Toen hij dat deed, keek Sally hem streng aan, of zo streng als ze maar kon. “Het spijt me.”

Ik weet niet of dat aan mij of aan haar gericht was.

“We hebben de laatste tijd veel slecht nieuws gehad, schat,” sprak Sally kalm, maar haar stem klonk trillerig. “We proberen al zo lang een gezin te stichten, zonder succes, dus zijn we naar de dokter gegaan om ons te laten testen en ik… Haar stem stokte.

“Sally kan niet zwanger worden, Faye. Het heeft iets te maken met het baarmoederslijmvlies dat niet geschikt is. Terwijl Steve dit uitlegde, zag ik Sally haar knieën bewegen en ineenkrimpen alsof ze walgde van zichzelf.

“Sally, het spijt me zo. Ik nam haar hand, maar toen ik zag hoe terneergeslagen ze keek, moest ik haar wel omhelzen. Ik voelde dat ze haar snikken probeerde te onderdrukken en ze slaagde erin haar kalmte te bewaren. “Wat ga je nu doen?” vroeg ik terwijl ik weer ging zitten.

“Nou, we zijn naar een adoptiebureau in de stad gegaan. Ze hebben vorige week iemand naar ons huis gestuurd om met ons te praten en rond te kijken om te beoordelen of we als pleegouders in aanmerking zouden kunnen komen,” vertelde Steve me op een nuchtere manier, ik kon een zekere woede voelen achter wat hij zei. Maar het leek… geforceerd, alsof hij kwader probeerde te klinken dan hij was, als dat zinvol is.

“We hebben dinsdag een brief van ze gekregen,” ging Sally verder. “Blijkbaar kunnen we vanwege Steve’s werkschema en mijn geestelijke gezondheidsproblemen in het verleden niet in aanmerking komen als pleegouders, ook al ben ik lerares en pas ik de hele dag op kinderen!

“Oh,” zei ik, terwijl ik me ongemakkelijk voelde omdat ik ineens zulke persoonlijke details te horen kreeg, ook al vertelden ze het me openlijk, het voelde toch als nieuwsgierigheid. “Wat bedoel je met geestelijke gezondheidsproblemen?” vroeg ik, en besloot toch maar te nieuwsgierig te zijn.

“Ik lijd al heel lang aan depressies en omdat ik nog steeds antidepressiva slik… geloven ze niet dat ik het aankan om de eerste verzorger te zijn als Steve weg is,” zei ze grijnzend.

Ik moest uitleggen dat Steve voor zijn werk ongeveer twee weken per maand in New York moest zijn, en nu Sally me over haar depressie had verteld, vroeg ik me even af of zijn afwezigheid daartoe bijdroeg en of dat misschien de reden was dat ze de baby wilde. Maar ik had nog geen tijd om dat volledig te onderzoeken.

“Dus, wat ga je doen? Ik bedoel, kun je naar een ander adoptiebureau gaan?”

“Nee,” zei Sally terwijl ze grimmig haar hoofd schudde. “Niemand zal verder kijken dan het feit dat Steve veel weg werkt of dat ik medicijnen gebruik, ze hebben ons in principe verteld dat we geen kinderen samen moeten krijgen.”

“Wow, dat is… dat is vreselijk voor je, het spijt me zo,” zei ik op een zo geruststellend mogelijke manier.

Ik zal eerlijk zijn, op dit punt stond ik een beetje aan de kant van de adoptie mensen, ik ben er vrij zeker van dat zij hetzelfde zouden hebben gezien als ik. Een koppel dat lang uit elkaar is, wil iets om hen samen te houden, in plaats van een kind om samen op te voeden. Verdomme, als ik het kon zien, moeten zij het ook gezien hebben.

Op dit moment was het nog niet tot me doorgedrongen wat ze me gingen vragen, of hoe ik in dit geheel paste, wat allemaal duidelijk werd toen Steve weer sprak.

“Steve zei het onomwonden en trok nog een harde blik van zijn vrouw, maar dit keer ging hij toch door. “We zouden naar een kliniek gaan en een paar eitjes van Sally zouden bevrucht worden met mijn sperma, en dan in de baarmoeder van een draagmoeder geplaatst worden die dan zwanger zou worden van onze baby.

Nu, laten we even op de pauzeknop drukken terwijl ik dit overdenk.

Het was me nu duidelijk waarom ze hier waren, wat ze wilden en hoe graag ze het wilden. En in deze fractie van een seconde, werd ik detective in dit hele scenario. Het is verrassend hoe helderheid je wordt geschonken als je in zo’n situatie als deze bent.

Deze twee mensen, op wie ik al een paar jaar een oogje had, stonden op het punt mij te vragen hun kind te baren. Toen ik naar Sally’s gezicht keek en me realiseerde hoe graag ze dit wilde (of dacht te willen), wist ik al dat ik alles voor haar zou doen. Als ik hiermee zou instemmen, zou dat ons zeker dichter bij elkaar brengen, maar het zou ons ook verder van elkaar verwijderen nadat ik was bevallen en zij verslaafd was geraakt aan babykleding en alle troep die daarbij hoort. Zelfs als ze me na de bevalling niet zou wegduwen, zou ik moeder zijn, en dat idee ontnam me mijn verstand en ik weet echt niet hoe dat zou werken.

Ik wist dus dat ik zou instemmen omdat ik haar wilde laten glimlachen, maar ik wist ook dat ik er op de een of andere manier onderuit zou moeten komen op een manier waardoor ik er voor haar nog steeds geweldig uit zou zien, maar er tegelijkertijd voor zou zorgen dat mijn baarmoeder leeg zou blijven, maar dat was allemaal terzijde omdat ik me in die korte tijd nog iets anders had gerealiseerd.

Die blik op Steve’s gezicht toen hij mijn flat binnenkwam, de zwijgende woorden die hij met Sally had gesproken en het hoofdschudden. Hij wilde niet dat ik hiermee instemde. De botte manier waarop hij het hele proces had beschreven was duidelijk een poging om me af te schrikken en dat kon maar één ding betekenen: hij wilde helemaal geen baby! Dus… waarom niet?

Het is duidelijk als je erover nadenkt, hij brengt twee weken thuis door met de mooie Sally, vliegt dan de Atlantische Oceaan over naar New York waar hij nog eens twee weken doorbrengt met de “good old boys” die waarschijnlijk lap dancing clubs bezoeken, terwijl Sally thuis anti-depressiva slikt als snoepjes omdat ze eenzaam is.

Nu wil Sally een baby voor het bedrijf, en hij hoopt duidelijk dat het nooit gebeurt. Hij moet God wel gedankt hebben toen ze naar de dokter gingen, en toen ze die brief van het adoptiebureau kregen. Ik vraag me af of hij hen op de negatieve kanten van een kind heeft gewezen?

Ik kon natuurlijk nee zeggen, maar als ik dat deed zou Sally er kapot van zijn, en dan, nog erger, zouden ze iemand anders kunnen vinden die ja zou zeggen en dan zou Sally verliefd op hen zijn in plaats van op mij… Dus, je kunt zien hoe diep de darmjus is waar ik op dit moment tegenin zwom.

Echter, in deze fractie van een seconde die ik nu aan u beschrijf, was een sluw deel van mijn geest, bezet door het minder gespotte ‘slechte meisje’, een plan aan het formuleren. Een manier om deze hele situatie op te lossen… en ik ga je mijn plan niet vertellen voor het geval het niet uitpakt zoals ik hoopte dat het zou uitpakken. Ik ben niet dom. Als het fout gaat, dan kap ik ermee.

Gewapend met mijn meesterplan, laten we weer op play drukken.

“Vraag je me om een surrogaat voor je te zijn?” vroeg ik Sally.

“Ja, Faye, we vragen je om alsjeblieft te overwegen dit voor ons te doen…” Ze keek me smekend aan, maar zelfs haar emotie voelde nu niet oprecht. Ik begon me af te vragen of een van hen dit wel een goed idee vond!

“Maar,” onderbrak Steve. “Het is heel goed en begrijpelijk als je nee zegt, ik weet dat het veel is om te verwerken voor jou, je bent pas negentien en je hebt je hele leven nog voor je.”

“We zouden niets van je verwachten,” sprak Sally deze keer over hem heen. “We zouden je niet de hele tijd met de baby opzadelen of je geld laten betalen of zoiets.”

“Wauw,” veinsde ik verbaasd, hoewel ik het meeste tien seconden geleden al had uitgevogeld. “Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik…”

“Het is goed om nee te zeggen,” onderbrak Steve me weer. Het zou fijn zijn om eens snel een zin af te maken!

“Nee, nee het is oké, ik bedoel… ja, ja ik zal het doen,” ik had spijt van elk woord van wat ik net had gezegd. Ook al had ik een plan, ik stemde er toch mee in!

“Oh… je bedoelt… echt? Jij, jij gaat het doen?” Sally’s gezicht werd plotseling weer helemaal mooi en haar gezicht lichtte op, ze draaide zich naar Steve, wiens gezicht verdomme onbetaalbaar was! Hij probeerde blij te kijken, maar ik kon diep van binnen zien dat hij net zijn buik in zijn laarzen had gescheten.

“Ja, ik meen het,” glimlachte ik en Sally snelde op me af en kuste mijn lippen en wang en omhelsde me zo stevig. Ik weet dat het misschien niet gepast is, maar mijn kutje bevroor en brandde tegelijkertijd toen haar lippen de mijne raakten.

“Dank je, dank je, dank je,” herhaalde Sally opgewonden.

De rest van de avond werd besteed aan vertellen hoe geweldig ik was en hoe ik van gedachten kon veranderen, enzovoort, tot ongeveer een uur later Steve aankondigde dat ze moesten vertrekken om mij alles te laten ‘absorberen’ en dat ze morgen weer met me zouden praten.

Nadat ze waren vertrokken, heb ik ongeveer drie kwartier in paniek doorgebracht, waarna ik weer plannen ging maken. Ik besloot dat als ze morgen zouden bellen voor hun onvermijdelijke ‘gewoon om zeker te zijn’ telefoontje, ik iets zou zeggen in de trant van… Het spijt me, maar ik heb met iemand van het werk gesproken en als ik akkoord ga om draagmoeder te zijn, zou ik mijn baan verliezen omdat ik er technisch gezien voor kies om zwanger te zijn in plaats van te werken.

Ik heb geen idee of zo’n regel bestaat. Het leek me vrij slim toen ik het eerder had bedacht, maar nu leek het zwak, dus ik raakte weer in paniek. Er was geen reden tot paniek, want de volgende dag veranderde alles drastisch: in plaats van een telefoontje kreeg ik bezoek.

Aan de kleine foto boven de luidspreker zag ik dat Sally hier was, alleen. Het was ongeveer twee uur ’s middags en ik was nog steeds in mijn bedtijd t-shirt en de paar seconden die ze nodig had om bij mijn deur te komen gaven me niet genoeg tijd om me om te kleden, in plaats daarvan doopte ik mezelf snel in iets zoets en ging haar voor de deur tegemoet. Op het moment dat ik de deur opendeed en haar zag staan in haar grote jas, haar haveloze rok, haar gekreukte topje en vooral haar rode, opgezwollen ogen, wist ik precies wat er gebeurd was voordat ze ook maar een woord had gezegd.

“Het is voorbij,” flapte Sally eruit. Ze had het nog niet gezegd of ze lag in mijn armen en haar koude lichaam werd tegen het mijne gedrukt.

“Oh, Sally, het spijt me zo,” loog ik, sorry maar ik was zo opgelucht dat ik wel had kunnen gillen van blijdschap. “Kom binnen, schat, kom en ga zitten en laat me een drankje voor je maken.”

Ik leidde haar naar de bank en nam haar jas aan en hing die op mijn weg naar de keuken op.

“Heb je iets sterkers?” riep Sally me toe. “Dat kan ik wel gebruiken.”

“Ik heb wat witte wijn, het is maar een eigen merk fles van £3.99 maar…”

“Dat is genoeg,” riep ze terug.

Ik kwam langs en ging naast haar op de bank zitten met twee volle glazen, zodra ik ze op tafel had gezet pakte ze een glas en nam een diepe slok. In het volgende half uur vertelde ze me alles wat ik de avond ervoor al had bedacht.

Ik had gelijk dat Sally depressief was omdat ze eenzaam was en dat de baby de laatste hoop was om hen bij elkaar te houden. Ze hoopte dat Steve daardoor thuis zou blijven en een andere baan zou zoeken.

Ze vertelde me dat Steve gisteravond, nadat ze naar huis waren gegaan met mijn belofte nog vers in het geheugen, had bekend dat hij de baby niet wilde en dat hij inderdaad iemand anders in New York ontmoette en dat het serieus was. Hij probeerde het juiste moment te vinden om te vertrekken en Sally’s idee om een baby te krijgen had alles verpest.

Hij hield haar op met plannen maken om te gaan en toen ik gisteravond ja had gezegd, was er geen weg meer terug. Hij laadde een koffer, gaf een zielig excuus en was weg binnen een paar uur nadat ze thuis waren gekomen. Dus, arme Sally had de nacht huilend doorgebracht, sloeg op haar kussen en belandde uiteindelijk bij mij aan de deur de volgende dag.

“Dat is zo verschrikkelijk Sally, het spijt me zo,” ik voelde me echt verschrikkelijk voor haar en meer dan een beetje schuldig over mijn meesterplan! Gelukkig heb ik het nooit ergens opgeschreven, zodat er geen kans was dat ze erachter zou komen.

(Verbrand dit na het lezen)

Sally had haar tweede glas wijn op tegen de tijd dat ze alles had uitgelegd en haar oogleden leken zwaar te worden. Haar hoofd rustte op mijn schouder terwijl ze de gebeurtenissen van de vorige avond vertelde en ze leek wanhopig behoefte te hebben aan slaap, dus hielp ik haar op haar plaats op de bank; legde haar hoofd op een lekker kussen en ze viel snel in slaap.

Ik glipte naar mijn slaapkamer en kleedde me om in een klein rood jurkje dat losjes tot halverwege mijn dij viel, en keek rustig naar de TV, hoewel ik het grootste deel van de tijd naar Sally staarde. Ze zag er zo mooi uit, zo kwetsbaar, en ik kon het niet helpen mijn binnenste dij te strelen terwijl ik toekeek hoe ze sliep. Ik wilde haar nu meer dan ooit, om haar lippen weer op de mijne te voelen en haar lichaam tegen het mijne gedrukt te hebben, maar op een veel intiemere manier dan de vorige nacht.

Haar knieën waren naar haar borst toe gebogen en onthulden mij een royale hoeveelheid dijbenen, ik had de blauwe rok nauwelijks opgemerkt toen ze aankwam door de uitstorting van emoties, maar nu kon ik haar gladde benen eens goed bekijken. Hoewel ik al aardig wat van haar buitenste dijbeen kon zien, wilde ik meer zien. Mijn hand had zijn weg gevonden onder mijn jurk en streelde mijn eigen gladde huid terwijl ik de hare begeerde.

Ik wilde het beter zien en probeerde op mijn stoel te schuiven, als een geile zestienjarige jongen die onder een meisjesrokje wil kijken. In plaats daarvan ben ik een geil meisje van negentien dat op een meisjesrokje probeert te kijken, wat totaal anders is, toch?

Ik stond op en liep nonchalant naar het uiteinde van de bank en zorgde ervoor dat ik er onschuldig uitzag, voor het geval ze wakker zou worden en me zou zien. Eerst wierp ik een halve blik op haar, maar al gauw boog ik me voorover en staarde haar recht aan!

Ik kon nog net een rood kanten slipje zien, of was het een string? Ik kwam dichterbij om het verder te onderzoeken, ik voelde me supergeil en het kostte me al mijn zelfbeheersing om niet gewoon mijn hand uit te steken en haar aan te raken. In plaats daarvan liet ik een hand van mijn hals naar mijn linkerborst vallen en pakte die zachtjes beet en drukte erop, en toen… bewoog ze! Ik liet bijna een Faye-vormig gat in het plafond achter en sprong zo snel achteruit dat ik bijna op mijn kont viel!

Gelukkig werd ze niet echt wakker, ze lag alleen wat comfortabeler. Ik, aan de andere kant, voelde me duidelijk ongemakkelijk, beschaamd en geil! Ik moest mezelf wat aandacht geven, dus ik liet Sally de wijn uitslapen en ging naar mijn badkamer. Ik kleedde me uit en zette het water voor de douche aan, legde een handdoek op de grond en stapte erin.

De douche is eigenlijk gewoon een unit boven mijn badkuip. Ik moet in het bad gaan staan en er een douchegordijn omheen trekken. Eenmaal binnen kon ik eindelijk mijn hand tussen mijn dijen laten zakken en mijn roodgloeiende kutje aanraken, dat er al om schreeuwde sinds Sally hier was!

Ik leunde achterover tegen de koude tegels zodat het water over mijn hoofd en schouders stroomde en gleed behendig met mijn hand over mijn kutje; ik opende mezelf en liet een vinger in mijn reeds goed gesmeerde gaatje. Het vervulde me (geen woordspeling bedoeld) met een gevoel van opluchting om eindelijk in deze positie te zijn, met mijn linkerhand mijn borst wiegend en mijn rechterhand werkend aan mijn pijnlijke kutje.

Ik penetreerde mezelf een paar keer langzaam met mijn middelvinger en bracht toen ook mijn ringvinger in, reikte diep in mezelf en voelde mijn binnenste op mijn vingertoppen. Ik boog mijn rug weg van de tegels toen mijn vingers mijn g-spotje beroerden, en toen ik mijn duim op mijn harde clitoris begon te gebruiken, wist ik zeker dat het niet lang zou duren voor ik klaarkwam. Ik duwde mijn vingers in en uit mezelf en bleef met mijn duim over mijn clitoris gaan, om de paar stoten trok ik me terug en wreef met mijn handpalm over mijn gezwollen lippen, mijn vingers glijdend op en neer langs de gleuf van mijn lippen voordat ik ze weer in me stootte.

Ik kwam echt dichtbij! Ik kneep de een na de ander in mijn borsten en kneep aan mijn stijve tepels die genoten van de constante stroom water die eroverheen stroomde. Uiteindelijk, met mijn mond openhangend in een stille gil, kwam ik klaar als nooit tevoren. Wetende dat Sally in de kamer ernaast was, wakkerde mijn vuur nog verder aan. Zelfs tijdens dit zalige moment wist ik, dat er meer zou komen, letterlijk, en ik weet zeker, dat als ik was doorgegaan, ik er nog lang zou zijn geweest, als ik maar…

“Faye?… Faye? Sta je onder de douche? Een zoete stem zweefde door de deur.

Ohhh, fuck it! De douche moet haar wakker hebben gemaakt. Ik trok mijn vingers uit mezelf zo snel dat ik verbaasd ben dat ik mijn pols geen whiplash heb gegeven!

“Faye?” Ze klonk indringend, was er iets mis?

“Uh, ja Sally, sorry, is alles in orde?”

“Eh, ja, eh, is het goed als ik binnen kom?” riep Sally. “Ik moet naar het toilet!”

“Oh, oh juist, ja kom maar binnen schat, het is goed, je mag het gebruiken,” riep ik terug. Het toilet is aan de andere kant van de badkamer tegenover de badkuip. Ik hoorde de deurklink draaien, gevolgd door langzame stappen over de vloer.

“Gaat het, schat?” riep ik haar toe, wanhopig proberend om niet te klinken als iemand die nog maar net een orgasme had gehad en nog verdomd dicht bij een volgend orgasme was, hoe dat ook mag klinken.

“Ja, het gaat goed, ik moet alleen plassen,” antwoordde ze. Ik vond het zelfs schattig dat ze het ‘plas’ noemde in plaats van ‘pis’. Ik hoorde haar niet echt gaan, maar ik hoorde wel het toilet doorspoelen.

“Sorry, ik ben nu klaar. Ik zie je wel als je klaar bent.”

“Je hoeft geen spijt te hebben, en het is goed dat je blijft en praat. Ik ben zo klaar,” ik wilde dat ze bleef omdat ik een idee had.

“Oh, oké,” ik zag de vage schaduw van haar in de richting van het toilet gaan, dus ik nam aan dat ze daar zat. “Het spijt me dat ik zomaar kwam opdagen en al die dingen tegen je zei, je bent zo lief geweest en ik had echt niet gedacht dat het zo zou aflopen.

“Nee, het is oké, je hoeft je nergens voor te verontschuldigen en het is niet jouw schuld,” stelde ik haar zo goed als ik kon gerust. Naakt zijn en zo dicht bij haar, gaf me vlinders zo groot als draken in mijn maag en het idee dat ik aan het vormen was, gaf me ook enorme angst.

Ik sloot het water af en schoof snel het douchegordijn naar achteren; ik stapte op de handdoek die ik op de grond had gelegd voordat ik instapte. Ik probeerde het zo natuurlijk mogelijk te doen, zodat het niet leek alsof ik precies probeerde te doen wat ik probeerde te doen, namelijk met mezelf pronken.

“Dank je, ik heb niet veel vrienden dus… Faye!” Sally slaakte een hoorbare zucht toen ze zag hoe ik uit bad klom en op de handdoek stapte. Ze keek me een eeuwigheid aan terwijl ik me, zo nonchalant als ik kon, met een andere handdoek afdeed. Toen ik naar haar opkeek, zag ik dat ze tegelijkertijd haar benen had gekruist, een hand over haar ogen had gelegd en zich had afgewend.

“Wat is er?” vroeg ik met mijn meest onschuldige stem.

“N-niets, ik… ik had gewoon niet verwacht… dat…” ze bleef stil staan met haar hoofd afgewend. Nu was het tijd om mijn troefkaart uit te spelen.

“Oh… het spijt me, ik had niet gedacht… wow, als ik had geweten dat je er zo van walgde dat ik onder de douche vandaan kwam, had ik je wel gewaarschuwd,” zei ik op een semi-bitchy en semi-kwetsende manier.

“Walgen? Nee! Ik walg niet van je, verre van dat. Ik was gewoon verbaasd, het spijt me, schat. Ik wilde je niet beledigen,” bood ze aan op een semi-apologetische, semi-pleitende manier.

Een beetje pruilend zei ik: “Het is al goed, stop met je ogen te bedekken en kijk me aan.”

“Waarom wil je dat ik je aankijk?”

“Het is niet dat ik wil dat je naar me kijkt,” loog ik. “Ik wil gewoon niet dat je je ogen voor me verbergt alsof ik een of andere mafkees ben.”

“Oh… juist,” ze kon eigenlijk niets anders doen dan instemmen en draaide zich langzaam naar me toe terwijl ze haar ogen ontblootte.

“Zie je,” zei ik terwijl ik een heup liet vallen als een glamourmodel. “Niets om bang voor te zijn,” lachte ik een beetje nerveus en ik draaide me weg en ging verder met mezelf afdrogen. Ik probeerde het te laten lijken alsof ik niet naar haar keek of alsof ik me voor haar aan het uitsloven was. In plaats daarvan ging ik gewoon door alsof ze er niet was, maar ik hield haar nog steeds half in de gaten.

“Je bent zo mooi,” zei Sally. Ik kon zien dat ze vooral naar de vloer keek, maar ook een blik omhoog wierp, alsof ze het waagde mij aan te kijken.

“Aww dank je, jammer dat niemand anders er zo over schijnt te denken,” zei ik met een zweem van spijt in mijn stem.

“Nee, dat geloof ik niet,” zei ze hoofdschuddend.

Dit ging precies zoals ik een paar seconden geleden onder de douche had gehoopt! Ik wreef het water van mijn lichaam en klopte zachtjes door mijn vochtige haar. Normaal gesproken zou ik me nu al hebben ingepakt, maar dit was niet het moment om me te bedekken, daarvoor genoot ik veel te veel van de aandacht, maar uiteindelijk moest ik toch iets aantrekken. Dus liep ik naar mijn badjas. Zonder speciale reden koos ik de kleinere badjas die ik heb, hij is wit en pluizig met lange mouwen, maar bedekt mijn billen maar net met een centimeter of twee.

“Ik kan niet geloven dat een jongen je nog niet heeft ingepikt,’ vervolgde ze terwijl ze me de badkamer uit volgde en terug naar de woonkamer.

“Ha-ha, ik zou me niet door een jongen laten strikken,” lachte ik zachtjes. “Ik ben lesbisch!”

“Oh… oh, het spijt me Faye, ik wist het niet,” verontschuldigde ze zich.

“Het verbaast me dat mijn moeder het nooit tegen je gezegd heeft,” loog ik weer (dat doe ik wel vaker, hè?) als mijn moeder het aan iemand verteld had, zou ik gek van haar geworden zijn!

“Nee, dat heeft ze niet gedaan. Het spijt me.”

“Stop met je te verontschuldigen Sally, het is al goed,” lachte ik weer en ging in de fauteuil zitten. Sally zat tegenover me op de bank en weer viel het me op dat ze meer naar de grond keek dan naar mij. “Ik heb maar één vriendje gehad toen ik vijftien was, en daarna heb ik gezworen nooit meer een man bij me in de buurt te laten! En om eerlijk te zijn, mannen hebben me nooit echt laten voelen hoe ik me wil voelen, weet je? Het is moeilijk uit te leggen, maar… Sally?”

“Ja?” antwoordde ze terwijl ze nog steeds naar de grond keek.

“Alles goed met je?”

“Natuurlijk, waarom?”

“Niets, je lijkt alleen een beetje ongemakkelijk, sorry ben ik te open hier?”

“Oh nee schat, dat is het niet, het is gewoon…” ze viel weg.

“Wat is er?”

“Je laat me een beetje zien,” onthulde ze nerveus.

“Laat je je zien?” Ik keek naar beneden en zag dat mijn rechterborst bijna helemaal uit mijn badjas was gevallen en dat ik, puur per ongeluk, vergeten was het koordje om mijn middel vast te maken. Dus van waar zij zat, moest ze een vrij uitzicht op mijn kutje hebben! Stel je mijn verbazing voor.

“Oh… oh het spijt me, het was niet mijn bedoeling om je ongemakkelijk te maken, ik…”

“Nee, nee het is goed, ik vind het niet erg ik wilde het je alleen laten weten,” sprak ze snel en haar woorden waren wat geforceerd.

“Nou ik vind het niet erg als je kijkt,” zei ik speels.

“Nee, ik keek niet; nou ja ik keek natuurlijk wel maar niet op een rare manier.”

“Een rare manier?”

“Nee, niet raar, ik bedoel niet dat het raar is om naar je te kijken, ik bedoel…”

“Sally…”

“Sorry, sorry ik wil niet slecht klinken…”

“Sally stop! Het is oké, het is goed…”

“Sorry.”

“Als je dat woord nog één keer zegt, gooi ik iets puntigs naar je.”

“S… oké, maar…” ze moest stoppen door wat ik aan het doen was. Ik stond voor haar op, met mijn jurk open genoeg hangend om de huid tussen mijn borsten te laten zien, maar trok hem aan de onderkant om me heen zodat mijn kutje bedekt was. Ik liep langzaam langs haar heen en ging naast haar op de bank zitten met mijn knieën onder me opgetrokken en mijn lichaam naar haar toe gericht. Zij zat rechtop met haar handen stevig in haar schoot geklemd terwijl ik me op mijn gemak voelde. In mijn hoofd herhaalde ik op dat moment één ding keer op keer: Verkloot dit niet, Faye!

“Je mag best kijken,” zei ik met een lage stem. Ze keek nog steeds naar haar eigen knieën en weigerde op te kijken.

“Sally…” Ik legde mijn hand onder haar kin en draaide haar hoofd langzaam naar me toe. “Kijk me aan, ik wil dat je dat doet.”

Ik probeerde wanhopig zelfverzekerd over te komen, maar eerlijk gezegd weet ik niet wie er meer trilde. Ze stond me toe haar hoofd te draaien, maar haar ogen bleven neergeslagen, dus als ze zich omdraaide zag ze eerst mijn benen en daarna de rest van mijn lichaam in een soort slow-motion onthulling. Toen ik haar kin losliet was ik blij te zien dat ze niet wegkeek.

“Het is oké om te kijken… en…” Ik reikte naar haar schoot en nam haar linkerhand in de mijne en leidde die naar me toe… en het is goed om aan te raken.”

Ik legde haar hand op het blootgestelde deel van mijn buik en duwde hem toen onder mijn gewaad omhoog tot ik haar hand over mijn borst voelde. Ik hoorde en voelde haar hijgen toen ik haar hand daar liet. Ze trok hem niet onmiddellijk terug, zoals ik vreesde, maar ze liet hem liggen en pakte hem zo delicaat vast.

“Het is goed,” fluisterde ik. Ik legde mijn hand op haar schouder en duwde haar naar achteren, zodat ze met haar rug op de bank rustte. Mijn linkerarm had ik over de rugleuning van de bank geslagen, zodat ik, toen ze toch achterover ging zitten, ermee door haar haren kon strijken. De lichte beweging van haar lichaam en haar hand op mijn borst zorgden ervoor dat mijn badjas van mijn rechterschouder viel en haar hand onthulde die nog steeds mijn borst omvatte; haar aanraking was zo licht dat ik haar hand daar nauwelijks kon voelen, maar het werkelijk zien ervan maakte de sensatie zo veel echter.

“Oh, Faye… Ik zou dit niet moeten doen. We zouden dit niet moeten doen,” Sally leek een interne strijd in haar hoofd te voeren.

“Kijk me aan, Sally,’ ik deed mijn best met een hese stem.

Ze hief haar hoofd op en keek me aan, toen ze dat deed, liet ik mijn hoofd tot haar hoogte zakken en rustte mijn voorhoofd tegen het hare. Een paar krullende blonde haren waren over haar gezicht gevallen en bedekten haar oog, dus gebruikte ik de hand die tien minuten geleden nog met mijn knokkels diep in mijn eigen kutje had gezeten, om de verdwaalde plukken haar lichtjes weg te borstelen en achter haar oor te stoppen. Toen streelde ik met de achterkant van mijn hand haar wang terwijl we in elkaars ogen staarden voor wat wel een eeuwigheid leek.

Het komt goed,” fluisterde ik en bracht mijn mond nog dichter bij de hare tot ik haar hete adem op mijn lippen kon voelen.

“F-Faye, ik weet het niet… ik weet het niet…” Sally jammerde bijna. Ik voelde haar woorden op mijn lippen terwijl ze sprak.

“Shhh, het is goed,” glimlachte ik. “Wil je… wil je me, Sally?” Ik hield mijn adem in en ging met mijn vingers door haar haren terwijl ik wachtte op haar antwoord.

“J-ja, ik…” Ik wachtte niet tot ze klaar was, op het moment dat ze ja zei sloot ik de laatste centimeters tussen onze lippen en kuste haar.

Ik kantelde mijn hoofd om goed bij haar mond te kunnen en kuste haar volledig; ze had haar mond nog niet geopend om me binnen te laten dus nam ik het voortouw en liet mijn tong langzaam over haar lippen gaan, in de hoop haar aan te moedigen me binnen te laten. Haar lippen gingen voor me open en ik accepteerde de uitnodiging om naar binnen te gaan. Eindelijk kon ik voor het eerst proeven van deze mooie vrouw waar ik al zo lang naar verlangde, ik schrok een beetje van de hitte in haar mond maar daar was ik snel overheen en ik verkende haar.

Ik gilde bijna van genot toen ik voelde hoe haar tong zich met de mijne vermengde en zij mij ook begon te verkennen. De kick die ik kreeg toen ik haar tong tussen mijn lippen voelde glijden was ongelooflijk, we dansten in mijn mond en daarna in de hare, stopten even om te zoenen en adem te halen. Ik hield van elke seconde van onze nabijheid op dat moment.

Ik had het gevoel dat ik haar nu wel wilde verwennen, maar ik was me maar al te bewust van haar fragiele gemoedstoestand. Als ik te snel te veel zou doen, zou dat haar kunnen afschrikken, dus hield ik de lust in bedwang die in mij opborrelde. Ik gaf de voorkeur aan kleine bewegingen van mijn hand over haar wang en door haar haren kammend, terwijl we genoten van de nabijheid en de seksuele hitte die we aan het opwekken waren. Ik liet mijn hand zakken naar haar t-shirt en hield zachtjes haar linkerborst vast.

“Is het goed om je zo aan te raken?” vroeg ik haar tussen het kussen door.

“Ja… het is oké,” was het gedempte antwoord. Ik was verrukt over hoe snel ze had toegestemd en ik liet mijn hand op haar schoot vallen en voelde rond naar de zoom van haar t-shirt. Toen ik die gevonden had, schoof ik mijn hand naar binnen en raakte haar lichaam aan. Haar huid voelde aan alsof ze in brand stond en ik raakte even in paniek toen mijn vingers haar blote tiet aanraakten omdat ze van me wegdeinsde, maar ze kwam snel weer tot rust.

“Sorry,” fluisterde ze, een beetje beschaamd klinkend.

“Wil je dat ik stop?”

“Nee, nee, het is gewoon, niemand anders dan Steve heeft me ooit zo aangeraakt,” ze keek naar me op terwijl ze het zei. “Maar, ik wil niet stoppen.”

Ik glimlachte en voelde een nieuwe aanmoediging om door te gaan, dus legde ik mijn hand op haar blote borst en deze keer deinsde ze niet terug. Ik duwde mijn lippen tegen de hare en bracht mijn tong terug naar de warmte van haar mond terwijl ik haar borst onder haar t-shirt streelde. Ik bleef daar echter niet lang want de passie in mij maakte me ongeduldig om haar meer te verkennen.

Ik verliet haar borst en streelde langzaam naar beneden naar haar schoot en nog verder tot ik de blote huid van haar been voelde. Ik denk dat ze voelde waar ik heen ging, want haar tong ging steeds dringender langs mijn lippen en haar knieën gingen uit elkaar, zodat mijn hand onder haar rok kon komen en haar binnenkant van haar dij kon strelen.

Het werd moeilijk om mijn hand daaronder te manoeuvreren en ik kon niet goed bij het ondergoed dat ik had gespot toen ze eerder sliep. Ik kon nog net met mijn vingertoppen bij het kanten slipje (zo bleek), maar niet verder. We moesten opschieten voordat mijn kutje gewoon losbrak en haar helemaal opat.

Ik trok mijn hand terug van onder haar rok en trok mijn lippen van de hare, ze leek een beetje verward toen ik langzaam overeind kwam en wegstapte, maar toen ik mijn hand uitstak en een blik in de richting van mijn slaapkamer wierp, begreep ze de hint zeker. Ze glimlachte op een bezorgde en eerlijk gezegd schattige manier, en stond op, pakte mijn hand en volgde me in stilte door mijn slaapkamerdeur.

Zonder me naar haar om te keren liet ik haar hand los en trok mijn badjas uit, liet hem om mijn enkels vallen en liet me voor de tweede keer vandaag helemaal naakt voor haar staan. Ik klom overdreven op mijn tweepersoonsbed, wees met mijn kont naar haar toe zodat ze een volledig beeld kreeg van mijn… alles, en draaide me om naar haar toe. Ik knielde op het bed en stak mijn handen naar haar uit, ze stapte naar de rand en wilde naast me op het bed klimmen, maar ik hield haar tegen en pakte de onderkant van haar t-shirt vast.

“Dit zullen we niet nodig hebben,” zei ik, terwijl ik zo ondeugend mogelijk glimlachte. Ze hief haar armen op en liet me haar t-shirt uittrekken en op de grond vallen. Voor de eerste keer zag ik haar mooie borsten in levende lijve, recht voor me. Ik kon het niet laten om er een in elke hand te nemen en er speels in te knijpen.

“Wow, ze zijn echt prachtig,” straalde ik naar haar met ze in mijn handen.

“Ik ben blij dat je het goed vindt,” glimlachte ze.

Sally leek meer zelfvertrouwen te krijgen naarmate we verder kwamen, het zien van deze nieuwe kant van de voorheen verlegen en gereserveerde ‘quintessential basisschool teacher’ was meer dan ik had verwacht. Ik denk dat ze genoot van de speciale aandacht die ik aan haar lichaam gaf, ik denk dat Steve haar niet waardeerde zoals ik dat deed!

Uiteindelijk liet ik haar borsten los en verhief me weer tot haar ooghoogte, liet mijn vingers in de tailleband van haar rok glijden en trok haar dichter naar me toe, zodat ik een kus op haar lachende lippen kon planten. Ik voelde haar borsten tegen de mijne drukken terwijl we zoenden, wat een klein hijgen van ons beiden veroorzaakte toen onze tepels contact met elkaar maakten.

Ik voelde aan de achterkant van haar rok om de sluiting te vinden die het samenhield, mijn vingers wilden niet doen wat ik ze opdroeg toen ik de knoop vond die ik wilde en het was puur geluk dat de overhand had toen ik erin slaagde hem los te maken en los te laten. Plotseling had ik haar blote billen in mijn handen en ik nam de kans waar om in die stevige billen te knijpen. Ik probeerde van haar weg te gaan zodat ik naar haar lichaam kon kijken, maar toen ik mijn hoofd naar achteren bewoog volgde ze me, terwijl ze weigerde onze kus te verbreken. Ze begon er echt in te komen en ik vond het heerlijk!

Ik voelde rond haar rug voor de tailleband van haar slipje maar ik kon het niet vinden, ik realiseerde me dat ze het al voor mij had gedaan en nu naakt was, in mijn slaapkamer, Sally was me zo diep aan het kussen en we waren allebei naakt! Oh god, dit gebeurt echt!

Uiteindelijk verbrak ze de kus en ik schoof naar achteren zodat ze ruimte had om bij me op te klimmen, ondanks het vertrouwen dat ze net had getoond, leek Sally nu plotseling terughoudend. Dit was duidelijk haar eerste keer met een vrouw en ze vroeg zich af wat er nu kwam, en wat haar rol daarin zou moeten zijn. Dus nam ik weer het heft in handen en knielde naar de bovenkant van het bed en schoof wat kussens opzij, waarna ik me weer naar haar omdraaide.

“Ga hier liggen schat,” fluisterde ik terwijl ik op een van de kussens klopte. Ze kroop naar de plek die ik aanwees en legde haar hoofd op het kussen met haar gezicht naar het plafond. Ik zag haar diep ademhalen en glimlachte, maar toen moest ik ook even ademhalen want ze lag plat voor me en haar lichaam… wow! Zo slank maar niet benig, haar bleke en gave huid, die borsten en haar haarloze kutje… ze zag eruit alsof ze rechtstreeks uit een modeltijdschrift was gekomen…

“Hé,” vermaande Sally me speels. “Ga je de hele dag naar me zitten staren?” Ik keek op om haar naar me te zien glimlachen en schaamde me alsof ik betrapt was!

“Sorry,” zei ik met een glimlach. “Je bent gewoon…. geweldig.” Ik zag dat ze weer bloosde en zette mezelf aan tot actie, ik zwaaide mijn been over haar lichaam en schrijde haar heupen, liet mijn haar over mijn linkerschouder vallen en legde mijn handen op haar torso.

Zachtjes streelde ik weer naar haar borsten, deze keer gaf ik ze de nodige aandacht door ze te masseren en mijn duim over haar stijve tepels te laten glijden. Alles wat ik deed was van haar gezicht af te lezen en liet me weten dat ze met het moment meer opgewonden raakte.

Ik liet mijn lichaam op het hare zakken, drukte onze borsten tegen elkaar en drong met mijn tong haar mond binnen. Ik kuste haar lippen, toen haar wangen, neukte in haar nek en kuste mijn weg naar beneden. Mijn lichaam gleed langs het hare toen ik lager kwam, ik likte en kuste haar keel en toen naar beneden tussen haar borsten.

“Mmmm, dat voelt zo goed,” fluisterde Sally. Haar ogen sloten zich en haar hoofd bewoog van links naar rechts toen ik lager bewoog.

Ik streek even met mijn tong over de ene tepel en toen over de andere. Ze waren zo hard dat ze pijn moesten doen, of op zijn minst pijn en toen het puntje van mijn hete tong rond elk van hen cirkelde gaf ze een hoge kreun die toenam toen ik ze volledig in mijn mond nam. De warme nattigheid van mijn mond die haar ongelooflijk gevoelige tepels omhulde, leek echt een schot in de roos!

Ik kuste mijn weg verder langs haar buik en ze gaf het schattigste kleine gegiechel toen ik haar navel omcirkelde met mijn tong, maar dat meisjesachtige gegiechel vervaagde en werd heet en zwaar ademend toen ik lager kuste en toen mijn tong langs haar lendenen naar beneden sleepte en stopte tussen haar benen.

Ik likte mijn lippen toen ik er eindelijk oog in oog mee kwam te staan, haar mooie roze kutje was als een vulkaan, en ik kon de hitte ervan voelen toen ik dichterbij kwam. Alles was er perfect aan, het aroma was bedwelmend en haar natte lippen smeekten om aangeraakt te worden. Ik weerstond de drang om er met mijn tong in te duiken, in plaats daarvan ging ik met mijn vingertoppen over haar spleetje, ik raakte haar nauwelijks aan, maar de hoeveelheid contact, en de anticipatie van wat er zou volgen deed Sally kronkelen en met haar heupen kronkelen.

“Mmmm…” Ik hoorde haar nauwelijks omdat mijn eigen hart in mijn oren bonsde; ik schoof dichterbij en plantte een zachte kus precies op haar lippen.

“Ohhh god, Faye…”

Ik was op automatische piloot nu. Eerst likte ik langzaam haar lippen, liet alleen het puntje van mijn tong in haar gleuf dringen, en ik ging van boven naar beneden en toen weer terug. Bij elke pas voegde ik meer druk toe en gleed steeds verder tussen haar rode hete lippen.

“Mmmm…” Sally leek haar pogingen om te praten te hebben opgegeven, en haar gefluister was steeds meer een aanmoediging voor me.

Ik legde mijn handen op haar dijen en duwde ze wijder. Sally begreep de hint en boog haar knieën zodat ze naar het plafond wezen en ik had een van haar voeten aan weerszijden van mijn hoofd. Ze lag nu wijd open voor me en haar hete roze poesje trok me verder naar binnen.

Ik gebruikte twee vingers om haar lippen te openen en voor de eerste keer om haar hete kleine neukgaatje aan mij te onthullen. Ik plaagde haar nog een laatste keer door met het puntje van mijn tong rond dat kleine roze gaatje te gaan, maar ze had duidelijk lang genoeg gewacht, want plotseling bewogen haar heupen zich naar me toe en mijn tong dook zo diep als maar kon in haar.

“Oh… oh fuck!” Sally piepte toen ik haar tongneukte; ik hield haar heupen naar beneden en drukte mijn gezicht in haar kutje. Mijn tong werkte op haar in, likte haar van binnen en van buiten en plaagde haar gaatje voordat ik er steeds weer in dook. Ik trok me iets terug en likte haar van haar kontje tot aan het puntje van haar kutje; haar sappen zaten overal op mijn tong en kin terwijl ik haar als een ijsje opslurpte.

Toen het topje van mijn vinger haar clitoris bereikte voelde ik haar kutje verstrakken en ik wist dat ze dichtbij was. Toen ik me realiseerde hoe dicht ik haar bij het randje bracht, verving ik mijn tong door mijn twee middelste vingers en duwde die bij haar naar binnen. Die extra lengte en dikte, samen met mijn lippen die zich over haar clitoris sloten, deden het hem en haar kutspieren grepen mijn vingers!

Haar rug kromde zich en toen zat ze bijna rechtop, ik keek op van haar clitje en zag haar naar me staren; haar ogen waren wijd open en haar blonde haren, nu nat van het zweet, kleefden aan haar wangen en nek. Toen kneep ze die prachtige ogen dicht en liet een buitenaardse gil horen toen ze klaarkwam op mijn hand!

Een stortvloed van sperma gierde langs mijn vingers die nog steeds in haar geklemd zaten, en haar gezicht verstrakte terwijl ze sterren zag voor wat wel een eeuwigheid leek. Tenslotte liet haar kutje mijn vingers los en ze viel achterover, met haar hoofd stuiterend op het kussen terwijl ze een vreemde mengeling van hijgen en piepen liet horen.

“Oh… oh wow, Faye, dat was… ik bedoel ik heb nog nooit… wow…” Sally opende haar ogen en zag mij op haar neer glimlachen, terwijl ze als een geile gek doorkabbelde: “Dank je wel.”

“Het was me een genoegen,” zei ik tegen haar.

Ik besefte dat ik nog steeds haar kutsap op mijn gezicht had en ik wilde net een handdoek pakken, maar voor ik dat kon reikte ze me omhoog en trok me naar haar toe. Zij stopte voor een seconde alsof zij zichzelf uitdaagde om iets te doen, dan stak zij een tong uit en likte me van mijn kin aan mijn voorhoofd, dan zonk het tussen mijn lippen en wij kusten, delend de smaak van haar pussy tussen ons.

“Mmmm,” kreunde ik na een paar seconden van tongdansen. “Je bent echt een heet duiveltje, is het niet?” Ik knipoogde en kuste haar opnieuw.

Ze glimlachte toen en ik vroeg me af of hier nog meer uit te halen viel, maar ze leek te vermoeid dus herschikte ik mijn kussens, en schopte het vochtige dekbed van me af en trok haar bij me overeind. Ik trok haar tegen mijn torso en we lepelden. Ik legde een arm over haar naakte borsten en hield haar dicht tegen me aan.

Ze leek echt tevreden en ik wilde haar niet dwingen om te beantwoorden aan wat ik voor haar had gedaan, ik zou haar stap voor stap nemen.

Haar ogen sloten zich en ik keek toe hoe ze wegdreef, ik voelde haar ademhaling rustiger worden naarmate ze kalmeerde en ik hoopte bij God dat als ze wakker werd, ze geen spijt zou hebben van wat we net hadden gedaan! Voorlopig hield ik haar gewoon dicht tegen me aan en, verbazingwekkend genoeg, voelde ik ook hoe de vermoeidheid me overviel nu al die nerveuze spanning weg was.

Dus daar waren we dan, Sally en Faye, naakt als op de dag dat we geboren waren, onze roes uitslapend van onze vrijpartij. Zou er meer zijn? De vraag brandde in mijn hoofd terwijl ik ook wegdreef.

Ik hoop dat je van dit hoofdstuk genoten hebt, er zullen er nog volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *