Nieuwe liefde

it is een verhaal dat bijna 5 jaar geleden gebeurde. Ik ben Jim, 45, nu 9 jaar gescheiden, en hou van het single leven. Ik ben 1 meter 75, heb bruin haar en bruine ogen en heb 8 jaar bij de marine gediend. Ik ben in goede vorm en ga een paar keer per week naar de sportschool. Ik heb het nog nooit zo moeilijk gehad om een date te krijgen, dus ik denk dat ik mezelf als half-goed-uitziend kan beschouwen. Ik ben ook een supervisor in een groot magazijn en dit verhaal gaat over 2 van de vrouwen die daar met mij werken.

Tina, die het verzendingskantoor leidt, is 35, single, en heeft een dochter van 9 jaar oud. Zij en ik gaan al een jaar uit, af en toe, maar meestal voor de seks, omdat we geen van beiden gebonden willen zijn aan een relatie. Tina is 1 meter 80, weegt 140 pond, heeft bruin haar en mooie 34D borsten, met mooie roze tepels, die wanneer ze opgewonden wordt, erg hard worden. Ze heeft ook een mooi lichaam, hoewel een beetje mollig rond de heupen en kont. Als we uitgaan, gaan we meestal uit eten, dan naar die ene kroeg waar we allebei graag rondhangen, en dan terug naar mijn huis om te neuken. Als het warm buiten is, draagt ze graag korte shorts en halters, en ze vindt het heerlijk als de jongens haar in de gaten houden. In het openbaar gedraagt ze zich altijd als een dame, maar eenmaal in bed is ze een echte slet, en doet ze alles om klaar te komen, en mij ook. Ik weet heel goed dat ze met anderen uitgaat, en we hebben een pact gesloten dat als we seks met anderen hebben, we condooms gebruiken, maar tussen ons is het bareback, want ze houdt ervan als ik haar opeet nadat ik in haar klaargekomen ben. Dus we zijn eigenlijk neukmaatjes.

De andere dame die daar werkt, is Tina’s beste vriendin Heather. Heather is 33, vrijgezel en lesbisch. Dat is oké, maar ik heb liever dat ze op z’n minst bi is, wat Tina ook is. Heather is, zoals ik al zei, 33 jaar, vrijgezel, 1.80 m en weegt ongeveer 1,80 kg. Ze is roodharig, en heeft kleinere tieten dan Tina, 34C. Ze is erg mooi en heeft ook een beetje een dikke kont. We kunnen het goed met elkaar vinden en ik flirt wel met haar, maar ze lacht mijn pogingen weg en zegt dat ik me moet laten opereren en een vrouw moet worden, dan zou ik een kans bij haar maken. Ik heb zelfs geholpen in het huis dat ze heeft, met wat onderhoud, gewoon om haar te helpen geld te besparen. Tina en Heather zijn minnaars en ik heb Tina al vaak geplaagd dat ik ze graag eens zou willen zien. Tina zegt altijd dat het zou kunnen gebeuren, maar dat ze behoorlijk opgefokt moeten zijn wil Heather dat toestaan.

Ongeveer vier maanden geleden kwam Tina naar me toe, op het werk, en vroeg of ik met haar en Heather mee wilde eten. Ik dacht wat maakt het uit, en hoopte stilletjes dat we die avond een trio konden hebben. Tina moet mijn gedachten hebben gelezen, want ze zei: “Verwacht er niet te veel van, maar wie weet wat er kan gebeuren. We ontmoetten elkaar in een café dat dicht bij ons was en hadden een geweldig diner. Beide meisjes droegen shorts, en Tina, zoals altijd, had een haltertopje aan, waardoor haar tieten goed te zien waren. Heather was wat behoudender en had een roze poloshirt aan, maar geen beha. Ik had een kaki short en een blauw poloshirt aan, en omdat ik hoopvol was, ging ik commando. Na het eten gingen we naar die ene bar verderop in de straat en dronken een paar biertjes en speelden pool. Heather zat voorovergebogen voor me en zette haar shot klaar, en het enige wat ik kon doen was naar haar kont staren. Ze moet mijn staren gevoeld hebben, want ze draaide zich om en vroeg of ik van het uitzicht genoot? Ik zei oh ja dat doe ik, je hebt echt een mooie kont. Ze lachte en zei, jammer dat je er nooit aan mag komen. Tina liep toen naar me toe en vroeg of ze een lekker kontje had, en ik zei tegen haar, ik twijfel er niet aan dat je dat hebt en ik had het geluk om vanavond met twee sexy dames te zijn. De meiden begonnen een beetje te gonzen en Tina stelde voor om met z’n allen terug te gaan naar Heathers. Heather stemde toe, en we gingen. Ik had geen idee wat me te wachten stond, maar ik had wel hoop. Eenmaal terug bij haar huis, haalde Tina een joint tevoorschijn en we namen er allemaal trekjes van, en gingen op de bank zitten en kletsten een beetje. Toen begonnen Tina en Heather te zoenen waar ik bij was. Ik was nogal verbaasd, want ze proberen het geheim te houden op het werk. Het duurde niet lang of de meiden waren elkaar aan het zoenen en wreven over elkaar heen, en Heather stak haar hand uit en trok Tina’s topje uit. Heather begon aan Tina’s borsten te zuigen en te kussen. Ik zat daar met een enorme stijve, die ik eruit wilde trekken en op zijn minst wilde strelen terwijl ik dit zag. Tina trok nu Heathers topje uit, en trok toen Heathers korte broek uit. Heather droeg een wit stringbroekje en zag er zo verrukkelijk uit. Heather liet Tina staan en trok toen Tina’s broekje uit. Tina was net als ik, commando, wat volgens Heather een erg sletterige look was. Heather duwde Tina achterover op de bank en spreidde haar benen en begon haar op te eten. Terwijl Heather haar at, keek Tina naar mij en zei dat ik me uit moest kleden. Dat hoefde geen twee keer gezegd te worden en ik kleedde me uit.

Eenmaal naakt, keek Heather naar me op en zei verdomme Tina, je had gelijk, hij heeft een lekkere pik, en ging toen weer verder met Tina op te eten. Ik ging naast Tina zitten, die mijn pik vastpakte en begon te strelen en ik leunde voorover en begon Tina aan haar donkere, harde tepel te zuigen. In een mum van tijd, begon Tina klaar te komen, en hard ook. Ze kreunde diep en schreeuwde toen, Oh Fuck Yes, eet die kut hoer. Heather likte alle sappen op die Tina haar gaf. Toen Tina van haar orgasme af kwam, viel Heather achterover op de vloer en spreidde haar benen wijd. Ze gebaarde dat Tina haar nu moest opeten. Tina kwam van de bank af en ging op haar knieën zitten, en begon Heather op te eten. Heather is een luide kreuner, en iedere keer als Tina’s tong haar clitoris likte, sloeg Heather dicht en kreunde nog harder. Heather praatte ook behoorlijk vies, wat me nogal verbaasde, aangezien ik eigenlijk alleen haar kant van kantoor ken en af en toe, de publieke kant van haar, die meestal gereserveerd is.

Ze bleef Tina maar zeggen dat ze haar kut moest likken en haar hard moest vingeren om haar te laten klaarkomen. Tina’s kont hing in de lucht en zag er zo uitnodigend uit, dus ik waagde het erop en kroop achter haar op de grond en begon haar poesje en kont te likken. Ze wiebelde met haar kontje, dus ik wist dat ik er klaar voor was. Ik bracht mijn pik naar haar kletsnatte spleetje en wreef met mijn eikel over haar kutje. Toen begon ik hem naar binnen te duwen. Tina was nu super nat en mijn pik ging er makkelijk in en ik zat er helemaal in met mijn 7 inch. Terwijl zij at, neukten wij, en Heather werd geil van het kijken hoe wij neukten, terwijl wij werden gegeten. Heather kwam hard klaar terwijl we neukten, maar wilde niet dat Tina stopte en zei dat ze haar meer moest likken, om haar sletterige kutje nog meer te laten klaarkomen.

Na ongeveer 10 minuten, keek Tina me aan en zei: Neuk me harder en laat me klaarkomen, klootzak. Ik begon haar nu te beffen, en terwijl ik dat deed, bij elke voorwaartse slag, sloeg haar mond in Heather’s kut, wat Heather wild maakte. Ze zei me zelfs om haar harder te neuken. Binnen een paar minuten voelde ik mijn ballen spannen en zei tegen de meiden dat ik ging klaarkomen. Terwijl ik diep in Tina’s kutje begon te spuiten, begon Heather te spuiten, toen begon Tina te spuiten. Toen mijn pik eindelijk stopte met in haar te spuiten, viel ik achterover op mijn rug en hijgde weg.

Tina kroop op Heather en begon haar te kussen en te bedanken dat ik er mocht zijn. Heather zei dat als ze had geweten dat het zo verdomde heet was, we het eerder hadden gedaan. Nadat de meiden wat gerust hadden, besloten ze om shotjes te nemen. Dit maakt Tina meestal dronken en open voor alles. Tina kan niet goed tegen sterke drank. Na nog een joint en de meiden die elk vier shots namen, waren ze klaar voor meer actie. Ik nam geen shots, want ik wilde wat verstand bewaren voor deze nacht. Heather stond op en zei dat ze zo terug zou zijn. Tina ging toen tussen mijn benen liggen en begon me te pijpen. Het duurde niet lang of ik kreeg weer een stijve, waarop Tina stopte en zei dat ze hield van het gevoel van een zachte pik die in haar mond groeit. Heather kwam terug met een paarse strap on en zei tegen Tina dat het haar beurt was om te neuken. Terwijl Tina me bleef pijpen, bewoog ze zodat haar kont omhoog was en Heather toegang gaf tot haar kutje. Heather begon Tina te neuken alsof er geen morgen was en vroeg hoe ze deze lul vond. Tina schreeuwde dat het geweldig was, en om haar harder te neuken. Tina stopte met pijpen omdat het te veel was om te pijpen en geneukt te worden op hetzelfde moment. Toen zei Tina tegen Heather dat ze moest stoppen. Heather trok zich terug en vroeg waarom? Tina zei dat ze moest gaan liggen, toen nam Tina haar in haar armen en hielp de nep lul in haar te brengen. Toen keek ze me aan en zei nu wil ik jou in mijn kont, want ik wil dat mijn beide minnaars me neuken. Tina en anaal zijn niet iets wat we veel deden. Ik denk twee keer in deze hele tijd dat we minnaars waren.

Ik ging achter Tina staan en likte haar kont, maakte mijn lul lekker nat en stak hem er langzaam in. Misschien kwam het omdat ze dronken was, maar ze zei dat ik hem er helemaal in moest steken, dus duwde ik hem er steeds verder in, en zat ik ballen diep in haar. Het duurde een minuut of twee, maar Heather en ik vonden het juiste ritme en ik kon Heathers neplul voelen, door het dunne vlies dat haar kont en kut scheidde. Tina’s kont was strak, en behoorlijk heet en terwijl we neukten, kwam Tina bijna non-stop klaar. Heather kwam ook klaar, alleen al van de actie die plaatsvond. Na ongeveer tien minuten, kon ik het niet langer houden en liet een luide kreun horen en begon Tina’s kont te vullen met mijn hete sperma. Ze bleef maar zeggen dat ik haar kont moest vullen met mijn sperma en dat deed ik dan ook. Ik bleef daar, in haar, totdat mijn lul begon leeg te lopen en haar kont verliet, en ik voorover op het tapijt viel. Tina viel van Heather af en kroop tegen haar aan. Ik slaagde er op de een of andere manier in om op de bank te kruipen en daar te gaan liggen, en voor ik het wist, was ik diep in slaap.

Ik werd rond 7 uur wakker en moest nadenken waar ik was. Toen drong het allemaal weer tot me door. Ik was nog naakt toen Heather uit haar slaapkamer kwam, en zij was ook nog naakt. Ze keek naar me en was verbaasd dat ik wakker was. Ik zei dat ik altijd vroeg opsta.

Ze zag eruit alsof ze door een vrachtwagen was aangereden, maar toch zag ze er sexy uit. Het was echt de eerste keer dat ik merkte dat ze, net als Tina, haar poesje had geschoren en ze had ook een tatoeage, vlak boven haar clitoris die een duivel was. Ik zei haar dat het een mooi kunstwerk was. Ze bloosde een beetje maar zei dat het gedaan was met een dronken uitdaging. Ze ging koffie voor ons zetten en haalde ook asprine voor haar hoofdpijn. Ik vroeg of Tina nog sliep en ze zei ja, en dat ze haar later naar huis zou brengen. Ze bracht me een kop koffie en kwam bij me op de bank zitten. Ze bedankte me voor het respecteren van haar grenzen gisteravond, door niets seksueel met haar te proberen. Ik zei dat ik een beetje geschokt was dat dit zelfs had plaatsgevonden. Ze zei dat zij en Tina er veel over gepraat hadden en ook dat ik hen in actie wilde zien. Ze zei dat het het meest erotische was wat ze ooit had gedaan en bedankte me voor het tot leven laten komen. Ik vroeg haar of ze ooit met een man was geweest en ze zei een keer, maar nooit geneukt. Alleen gezoend en hem wat tieten gegeven, toen ze 16 was, maar ze wist toen dat ze meer van meisjes hield en is sindsdien alleen nog maar met vrouwen geweest.

Heather zei toen, weet je, wat er gisteravond gebeurde was geweldig, maar wat er hier gebeurde, blijft hier alsjeblieft. Ik zei, geen probleem met mij, net als Vegas. Ze grinnikte om die opmerking, en zei toen, ja net als Vegas. Ze wilde gewoon niet dat het op haar werk bekend werd, of dat een van haar vriendinnen het wist. Ik zei haar dat ze zich moest ontspannen, dat ik nooit iets zou zeggen. Toen keek ze me aan en stelde een vraag die me een beetje verbaasde. Heather vroeg of ze me hard kon pijpen? Ik zei, echt? Ze zei ja. Ze hoorde Tina praten over hoe het haar zo geil maakte om dat te doen en wilde zien hoe het was. Ik zei haar dat ik graag haar eerste zou zijn. Toen vroeg ik haar of ze er echt zeker van was en of Tina zeker wist dat ze sliep want ik wil haar niet kwaad maken. Ze zei even te wachten, stond op en ging naar haar slaapkamer. Een paar seconden later kwam ze terug en verklaarde dat ze lag te snurken.

Heather ging op haar knieën voor me zitten en begon mijn hoofd te likken, wat een tinteling in mijn rug veroorzaakte. Ze keek op en glimlachte en zei dat ze dit al vaak gedaan had met het zuigen aan een dildo. Toen nam ze mijn nu groeiende pik in haar mond en zoog en likte eraan tot ik helemaal hard was. Ze had echt een getalenteerde mond. Ze stopte en zei dat het nu zo ondeugend aanvoelde en dat mijn huid als fluweel voor haar was. Ik zei dat wat ze deed fantastisch was. Ze giechelde en zei dat ze nog steeds niet van plan was haar voorkeur voor mannen te veranderen. Ze zag voorvocht eruit lekken en vroeg of ik aan het klaarkomen was en ik zei haar nee, dat was voorvocht dat helpt bij het neuken. Ze streelde hem een paar keer en zei dat ik een mooie maat had en haar mond goed vulde, en dat ze het fijn vond dat ik daar beneden ook geschoren was. Ik zei dat dat Tina’s werk was, want ze haat haar in haar mond. Ik zei haar dat als ze dat te lang bleef doen, ik zou klaarkomen. Ze zei nee, waarom? Ik zei, laat eens kijken, ik zit hier met een bloedhete vrouw, naakt, die mijn pik streelt, dus ik vraag me af waarom. Toen vroeg ik haar of ik haar een keer mocht likken, zodat ik kon zien hoe ze smaakte. Ze dacht even na, en zei ja, maar slechts een keer. Dus liet ik haar op de bank gaan zitten, spreidde haar benen en leunde voorover. Ik begon haar kutlippen te kussen en begon ze toen te likken. Ze was al behoorlijk nat en smaakte goddelijk. Heather begon nu te kreunen bij elke lik die ik deed, en begon pas echt toen ik haar clit likte. Trouw aan mijn woord, stopte ik en bedankte haar. Ze glimlachte alleen maar en zei dat ik dat net zo goed kon als haar vriendinnen. Ik lachte en zei dat ik nog veel moest oefenen.

Ze klopte op de bank en zei dat ik bij haar moest komen zitten en dat we zouden afmaken waar we mee begonnen waren, waarbij zij zichzelf vingerde en ik me aftrok. Ik zei, weet je het zeker? Ze zei, waarom niet, we moesten allebei klaarkomen. Dus de volgende 5 minuten masturbeerden we samen, en haar ogen waren op mijn lul gericht. Ze zei dat dit zo erotisch is en dat ze zo opgewonden is. Ik zei dat dit ook voor mij gold. Ik zei haar dat ik bijna klaarkwam en ze zei dat ik het op haar moest afschieten, en toen begon ze klaar te komen. Ze was een stuk stiller dan gisterenavond. Ik leunde wat voorover en begon touw na touw over haar buik te spuiten.

Ze kon niet geloven hoeveel sperma ik spoot en vroeg of dit normaal was en ik zei ja, tenzij het de derde of vierde keer is dat ik klaarkom, dan is het een stuk minder. Nadat ik klaargekomen was zei ik wacht hier terwijl ik een handdoek haal om je schoon te maken, en toen vloerde ze me weer en zei, ik dacht dat je je tong zou gebruiken. Tina zegt dat je haar altijd schoonlikt na het neuken. Ik grinnikte en zei dat Tina te veel praat. Ik leunde voorover en begon mijn sperma op te likken en ze werd echt heet en zei dat als ze hetero was ze me nu zou moeten neuken. Toen ik klaar was liet ik wat op mijn lippen zitten en kuste haar lippen. Haar tong schoot uit en proefde me. Ze zei, dat is niet zo slecht, ik dacht echt dat het smerig zou smaken.

We gingen zitten en praatten over het leven, familie en normale dingen. Ze vroeg me of zij en ik vrienden konden zijn die uitgingen en dingen deden, zonder aan seks te denken, en ik zei natuurlijk. Ze zei dat ze het leuk zou vinden om weer met z’n drieën te doen, als Tina en ik dat leuk zouden vinden. Ik zei dat ik er helemaal voor zou zijn, maar dat Tina degene zou zijn die ja zou moeten zeggen, omdat ik niet tussen hen in wil komen, of hun vriendschap. Ze zei dat ze geen goede mannelijke vrienden heeft, maar er wel een zou willen en als ik het goed vond, zou ze graag met mij willen zijn. Ik zei, natuurlijk, ik zie niet in waarom dat niet zou kunnen, maar als ze ooit de gedachte had om het helemaal te maken met een man, en ik was niet gehecht, dat ik graag die man zou zijn. Ze lachte en zei, hou je adem niet in, maar als die dag ooit komt, zou jij het zijn. Toen vroeg ze of ik plannen had voor vanavond, en ik zei nee. Ze vroeg of ik met haar mee wilde gaan naar het huis van haar moeder, omdat ze iets voor haar moeder moest repareren, en aangezien ik al werk voor haar heb gedaan, zou mijn expertise misschien beter zijn. Ik vroeg wat er gedaan moest worden, en ze zei dat de douchedeur van haar moeder steeds losraakte en dat de man met wie ze uitgaat helemaal niet handig is, en naar mijn mening, een totale loser. Hij komt wanneer hij wil, neemt haar nooit mee uit, drinkt bier en wil dan alleen seks en gaat dan naar huis. Ik vroeg hoe lang ze al samen zijn, en Heather zei, 3 jaar nu. Heather zei dat ze steeds tegen haar moeder zei dat ze hem moest dumpen, maar dat ze volhield omdat ze dacht dat ze niemand zou vinden en dat ze die gedachte haatte. Dus maakten we plannen voor mij om haar op te halen rond 5 en daar te gaan.

Ik haalde Heather rond 4:40 op, of kwam tenminste opdagen. Ze was nog niet klaar, dat was geen verrassing. Ik had een legergroene korte broek aan en een witte polo, wat comfortabel was voor een dag midden in mei, aangezien het die zaterdag in de 80’s was. Heather droeg een afgeknipte jeansshort en een roze topje, maar deze keer had ze een beha aan. We vertrokken ongeveer tien minuten later. Terwijl we reden vroeg ik of Tina boos was dat ik weg was gegaan, en ze zei nee, dat ze blij was dat ik haar had laten uitslapen. Ik vroeg of ze Tina had verteld dat ik vanavond bij jou zou zijn, en ze nee. Ze vond dat het haar niets aanging, vooral omdat we geen stel zijn, behalve voor een avondje uit en een paar keer per week seks. Ik bedankte haar daarvoor, en ze grinnikte, en zei, I got your back babe. Ik vroeg haar of ze twijfels had over deze morgen, en ze zei van niet, het was zo erotisch en heel ondeugend van haar. Ik keek haar aan en zei, jij kleine slet, en we lachten allebei.

Heathers moeder woont maar een kwartiertje bij haar vandaan, dus vertelde ze me wat meer over haar. Ten eerste, haar naam is Dani, Danielle, en ze is 49, al lang geleden gescheiden. Gaat uit met een loser en is een hopeloze romanticus, die hoopt dat haar droomprins langskomt. Maar ze berust in het feit dat de meeste mannen klootzakken zijn en vrouwen gebruiken voor seks en hulp in de huishouding. Ze zei dat haar moeder op haar 16e zwanger raakte van haar, en uiteindelijk met haar vader trouwde de dag nadat ze van de middelbare school kwam. Een jaar daarna kregen ze haar broer Mark, die een carrière bij de marine heeft en in Virginia gestationeerd is, dus we hadden iets gemeen, omdat ik ook bij de marine zit. Haar vader verliet hen ongeveer twee jaar na de geboorte van Mark en vanaf dat moment waren ze met z’n drieën. Alhoewel, mam had af en toe afspraakjes, maar vond nooit die ene man, zeker niet toen we jong waren. Mannen hielden er gewoon niet van om een kant-en-klare familie te hebben.

We stopten bij het huis van Heather’s moeder, een bungalow van na WOII, die toen populair waren. Het werd goed onderhouden door Dani, met Heather’s hulp bij gelegenheid, maar nooit heeft de loser haar geholpen. Heather liet een zucht en zei, goddank dat die klootzak er niet is, ik kan niet met hem omgaan. Ze leidde me door de achterdeur naar binnen, de keuken in, waar haar moeder druk bezig was aan het aanrecht. Heather stelde ons voor. Mam, dit is Jim, en Jim dit is mijn moeder, Dani. Dani stak haar hand uit en zei dat het erg leuk was om je te ontmoeten, Jim. Ik zei dat het ook leuk was om haar te ontmoeten, en dat Heather niet had gezegd hoe mooi haar moeder was. Dani bloosde en zei, oh, ook een bullshit artiest. Dani was 49 jaar, 1.80 m., ongeveer 100 tot 80 kg., blond haar en een 34C borst. Haar buik was plat, op een lichte rol na, maar ze had zeker van die kinderheupen, maar het stond haar goed en ze had een mooie kont. Dani droeg een blauwe korte broek, waarin haar mooie benen, die al een kleurtje hadden, goed tot hun recht kwamen, en een lichtblauwe blouse met knopen. Ik zei tegen Dani dat ik gewoon een feit noemde en ze bloosde weer. Dani zei, ik hoop dat jullie twee honger hebben want ik heb eten klaar staan. Heather zei, mam we zijn niet gekomen om te eten. Dani zei, jammer dan, als Jim moet werken, dan ga ik hem te eten geven. Heather vroeg toen waar “Hij” vanavond was? Dani zei wie weet, ik heb al vier dagen niets van hem gehoord, maar je kon de pijn in haar ogen zien toen ze het zei.

Dani schudde toen haar hoofd en vroeg me of ik van ribbetjes hield, waarop ik zei van wel, ze zei goed, ik heb dat gemaakt en ook aardappelsalade en maïs. Het klonk lekker en rook echt goed tot nu toe. Ze zei dat het over 45 minuten of zo klaar zou zijn. Ik zei tegen de dames dat ik dan naar de douchedeur zou kijken.

Heather leidde me naar de badkamer, die boven naast de slaapkamer van haar moeder was. Ik bekeek het en zag het probleem en dacht dat het ongeveer vijf minuten werk was. De stop, die voorkomt dat de deur te ver doorloopt en uit de rails loopt, zat los en de schroeven moesten worden aangedraaid. Ik ging naar de auto en pakte het nodige gereedschap om het voor elkaar te krijgen. Heather zei dat ze zich slecht voelde voor haar moeder vanwege die eikel die ze ziet. Ik zei dat ze zich maar van dat probleem moest ontdoen. Heather lachte en zei dat ze al heel lang tegen haar had gezegd dat ze iemand beters moest zoeken. Heather bedankte me voor het vertellen van haar moeder dat ze mooi was. Ik zei geen dank nodig, ik was gewoon de waarheid vertellen. Ik zei dat ik vind dat je moeder er Hot uitziet. Heather zei, echt waar? Ik zei ja, en dat je me nu wel zou moeten kennen, ik praat geen onzin. Ik zei dat ik kan zien waar je je mooie uiterlijk vandaan hebt, behalve wie heeft het rode haar? Heather zei dat haar vaders kant dat haar heeft, en ook zo’n vloek want zij heeft ook de lichte huid en wordt nooit echt bruin zoals haar moeder dat doet. Ze zei dat ze moest wachten tot de zomer, dan is haar Italiaan donker gebruind. Ik maakte de deur af en zorgde ervoor dat het goed werkte. Heather kuste me op de wang en zei bedankt, ik zou je wat schuldig zijn, maar ik heb vanmorgen al betaald en knipoogde naar me. We lachten er allebei om, maar lieten het rusten.

We gingen naar beneden waar haar moeder was en stonden wat te kletsen terwijl ze verder ging met het klaarmaken van het eten, en ze was me erg dankbaar dat ik haar deur boven had gemaakt. Ze zei dat ze zich een beetje schaamde omdat haar kamer niet netjes was, wat het eigenlijk wel was, vergeleken met de mijne thuis. Haar bed was niet helemaal opgemaakt en ze had wat kleren over een stoel liggen, en ik zag daar ook een zwart stringbroekje liggen. Natuurlijk vroeg ik me af hoe ze eruit zou zien met alleen dat aan. Ze vroeg ons om de tafel op het dek te dekken, voor het diner, wat Heather en ik deden. Het was een mooi terras, alhoewel er wel wat onderhoud nodig was aan sommige leuningen. Er was een zwembad en op de hoek van het dek stond een hot tub. Heather zei dat ze hier altijd woonden in de zomer, haar broer en zij, en haar moeder. Ze zei dat het niet veel meer wordt gebruikt, zoals vroeger, maar houdt het op, maar de heer weet waarom. Dani kwam naar buiten met het eten, en Heather ging naar binnen en haalde de rest. We gingen zitten en aten een fantastische maaltijd, waar ik Dani mee bleef complimenteren. We praatten een goed uur, terwijl we aten. Ik kwam erachter dat Dani verpleegkundig supervisor is in het ziekenhuis verderop in de straat waar ik woon, en dat ze meestal nachtdiensten draait, met 4 dagen van 10 uur, wat ik ook doe. Heather werkt 5 dagen per week, 8 uur per dag in het magazijn. Ik ontdekte dat ze opgroeide in de volgende stad en naar dezelfde middelbare school ging en dat we eigenlijk dezelfde mensen kenden, ook al is ze 4 jaar ouder dan ik. Ik kwam er ook achter dat we veel gemeen hadden, wat betreft voorkeuren en afkeer. Nadat we klaar waren met eten, deden Heather en ik de afwas voor haar, aangezien zij kookte. Dani was verbaasd dat een jongen “zo laag zou bukken” om af te wassen. Ik lachte en zei dat mijn moeder me geleerd had dit te doen, zelfs als de gastheer protesteerde. Toen we aan het afruimen waren en haar moeder buiten de tafel aan het afruimen was, gaf Heather me een kus op de wang en bedankte me dat ik zo aardig tegen haar moeder was geweest, en zei dat het veel voor haar betekende. Ik grinnikte en zei, dat als ik niet beter zou weten, dat ze me probeerde te koppelen aan haar moeder. Heather reageerde verbaasd op die opmerking en zei dat ze er nooit aan zou denken om dat te doen, maar glimlachte toen. Ik zei tegen haar, die tat is echt jij is het niet, een kleine duivel.

Na alles opgeruimd te hebben, was het bijna 8 uur ’s avonds, en haar moeder haalde wijn en drie glazen. Ze zei dat we ons terug moesten trekken op het dek en genieten van wat gepraat en wijn. Dani vroeg of ik ooit overwogen had om met Heather uit te gaan. Heather zei, mam, je weet dat ik niet op die manier swing. Plus, Jim is een stuk ouder dan ik en ik ga niet uit met oudere mensen, bedoel ik vrouwen. Dani grinnikte en zei, een moeder mag hopen, nietwaar? Ik heb het gevoel dat moeder er niet echt om geeft dat haar dochter lesbisch is. Het onderwerp veranderde nu in mijn richting en Dani vroeg of ik met iemand uitging. Ik zei, niet echt. Ik zie die ene vriendin van Heather, Tina. Dani zei, oh ik ken haar, leuke meid, maar een beetje onbetrouwbaar. Heather zei, nou mam, ze is gewoon een beetje excentriek in haar manieren. En dat was ze echt. Maar ik zei tegen Dani dat het gewoon iemand was om mee uit te gaan als er voor geen van ons iets te doen was. Heather zei dat ze ook met mij uitgaat, om ook gezelschap te hebben. Tegen die tijd hadden de meiden een fles wijn op en was ik nog aan het nippen van mijn eerste glas.

Dani vroeg of ik tegen verbintenissen was en ik zei van niet, maar ik moet diegene nog tegenkomen met wie ik een verbintenis wil, sinds mijn scheiding enkele jaren geleden. Ik vertelde haar dat een paar van mijn afspraakjes het niet leuk vonden dat ik zelf kinderen had, omdat ze niet zeker wisten of hun kinderen en de mijne wel met elkaar overweg konden, wat ik een beetje egoïstisch vind. Mijn kinderen zitten allebei op de universiteit en zijn nauwelijks kleine kinderen.

Dani verontschuldigde zich en ging naar binnen om nog een fles te halen. Heather vroeg of ik het goed vond dat ik hier was en ik zei ja, en dat ik het heel erg naar mijn zin had, en dat ik haar moeder zeker mocht. Dani kwam terug naar buiten en schonk meer wijn in, waarna ze in de stoel naast me ging zitten. Terwijl we praatten, legde ze haar hand op mijn arm. En dan wreef ze er lichtjes over terwijl we praatten, en een paar keer, liet ze haar been tegen het mijne wrijven. Omdat ik een jongen ben, had ik ondeugende gedachten, zoals: ik wou dat Heather er niet was, zodat ik kon zien waar dit toe zou leiden. Ze flirtte, maar niet openlijk, maar nog steeds flirtend. Ze bedankte me nogmaals voor het repareren van haar deur en ik zei dat het een genoegen was en als ze ooit iets anders gedaan moest hebben, laat het me maar weten. Ze lachte en zei dat ze een hele lijst had met dingen die aandacht nodig hadden. Natuurlijk dacht ik aan haar poesje als één van die dingen. Ik vroeg haar om pen en papier zodat ik mijn nummer voor haar kon opschrijven. Ze zei dat ik het moest achterlaten als we weggingen. Heather vroeg toen wat ik over drie weken vanaf vanavond ging doen. Ik zei dat ik niet denk dat ik iets gepland heb. Ze vroeg of ik haar en haar moeder wilde vergezellen naar een bruiloft? Ik zei zeker, als je denkt dat het goed zal zijn. Haar moeder zei dat het heel leuk zou zijn als ik met hen meeging. Dani zei dat haar vriend niet naar zoiets zou gaan. Ik beet op mijn tong om niets stoms te zeggen over die sukkel.

Heather en ik vertrokken kort daarna. Toen we ons klaarmaakten om te vertrekken, schreef ik mijn nummer op en zei tegen Dani dat ze me moest bellen als ze iets gerepareerd moest hebben, of als ze gewoon wilde praten. Ze zei echt? Ik zei natuurlijk. Toen omhelsde ze me en gaf me een kus en bedankte me voor deze avond. Op weg naar huis, zei Heather dat ze denkt dat ik een nieuwe vriend gemaakt heb. Ik glimlachte en zei dat ik dat hoopte. Ze zei dat ze haar moeder nog nooit zo had zien lachen als vanavond en dat ze haar een beetje met me had zien flirten. Ik zei dat je haar zeker niet met haar been tegen het mijne hebt zien wrijven? Ze lachte en zei nee dat had ze niet, toen grinnikte en zei haar moeder, de schaamteloze hussy. Ik vroeg Heather wat ze zou denken als die twee ooit uit elkaar zouden gaan en ik haar moeder mee uit zou vragen. Heather keek me aan en zei dat ze dat geweldig zou vinden. Ik zette Heather af bij haar thuis, en toen ze begon uit te stappen, leunde ze achterover en kuste me op de wang en zei dat ze een geweldige tijd met mij had gehad en hoopt dat we snel weer samen kunnen zijn. Ik zei haar hetzelfde en zei haar dat ze een geweldige vriendin is en dat haar moeder een heel bijzondere vrouw is.

Rond 20.00 uur de volgende avond, ging mijn mobiel terwijl ik TV keek. Ik was eerst niet van plan op te nemen, omdat ik het nummer niet herkende, maar was blij dat ik het toch gedaan had, want het was Dani. Ze vroeg of ik goed was in het repareren van gips. Ik vroeg waarom, en ze vertelde me dat haar vriend dronken was geworden toen hij daar vandaag was en was gevallen en toen hij probeerde zijn val te stoppen, had hij een gat in de muur gemaakt. Ik zei haar dat ik het voor haar kon repareren. Ze was zo blij dat te horen. Ik wilde haar zeggen dat ze die klootzak moest dumpen, maar ik hield mijn mond. We praatten anderhalf uur over van alles en nog wat, behalve over seks. Zij en ik hadden deze week allebei woensdag vrij, dus ik zei dat ik dan langs zou komen en het in orde zou maken en we beëindigden ons gesprek toen. Ik vertelde Heather de volgende dag over wat er de avond ervoor gebeurd was. Heather zei dat hij waarschijnlijk tegen de muur had geslagen omdat haar moeder iets had gezegd of gedaan wat hem niet beviel, maar dat haar moeder zich waarschijnlijk te veel schaamde om dat te vertellen. Ik vroeg haar of hij haar ooit eerder had geslagen, waarop Heather zei, dat ze dat niet dacht, maar dat ze het hem niet kwalijk zou nemen. Ik zei tegen Heather dat als ik erachter kom dat hij haar sloeg of een poging daartoe deed, ik hem zou vinden en hem een schop onder zijn kont zou geven, want geen enkele man zou een vrouw mogen slaan.

Die woensdag ging ik naar Dani en ze liet me het gat zien, dat er volgens mij uit zag alsof iemand er op geslagen had, maar ik wilde haar er niet over ondervragen. Ik heb het grootste deel van de dag besteed aan de reparatie. Dani maakte lunch voor me en we praatten over veel dingen. Ze wilde weten waarom ik geen vaste vrouw in mijn leven had. Ik vertelde haar dat ik een beetje verlegen was na de scheiding, en dat de meeste vrouwen van mijn leeftijd vastgeroest leken te zijn en erg materialistisch. Ik zei haar dat mijn ex ook zo was, materialistisch, en dat ik daar niets meer mee te maken wil hebben. Ik wil gewoon iemand die bij me wil zijn en me neemt zoals ik ben, en me niet probeert te kneden tot iets wat ik niet ben. Ik probeer gewoon met de stroom mee te gaan in het leven en niet alles zo serieus te nemen. Ze vroeg wat ik zoek in een vrouw. Ik vertelde haar dat iemand slim is, grappig, niet op zichzelf gericht, spontaan, en niet bang om emoties te tonen en niet bang is voor openbaar vertoon van affectie, oh en houdt van de liefde bedrijven en seks.

Dani lachte om de laatste opmerking en zei, wat is het verschil? Ik zei dat liefde bedrijven is wanneer twee mensen zo in sync zijn, en niet kunnen wachten om samen te zijn en hun liefde met elkaar willen delen, en niet bang zijn om het te laten zien, en romantisch te zijn. Dani zei dat klinkt hemels, maar wat is seks? Ik zei diezelfde twee mensen die elkaar adoreren, maar ook die oerbehoeften hebben om van seks te genieten voor wat het is, puur plezier, en niet geremd zijn en soms een beetje egoïstisch zijn en altijd communiceren wat hun wensen en behoeften zijn. En geen van beiden is bang om met woorden of daden tot actie over te gaan. Het maakt niet uit wat mensen zeggen, zowel mannen als vrouwen hebben behoeften die seksueel vervuld willen worden. Maar je moet ook hun emotionele behoeften vervullen, en dat is waar echte liefde ook in het spel komt. Twee mensen kunnen seks hebben, misschien een orgasme krijgen, maar helemaal geen band voelen. Maar dat wil ik niet, en dat heb ik nu al te lang gehad en ik wil iets meer. Dani was stil toen en ik verontschuldigde me dat ik te bot was. Ze zei, bullshit, ik ben nog nooit met een man geweest die zo open en eerlijk was en wist niet eens zeker of ze wel bestonden. Dani zei dat ze dat nog nooit heeft gehad. Ze dacht altijd, gewoon naakt, misschien een beetje orale seks, dan steekt de man hem erin en neuken voor vijf of als ze geluk had, tien minuten en dan was het voorbij. Dani werd daarna stil en ik zei dat ik nog wat te doen had en ging weer aan het werk. Ik zei haar dat als ik klaar was, ik terug moest komen om nog wat te schuren en te schilderen. Toen ik me klaarmaakte om te vertrekken, zei ze dank je wel en omhelsde me stevig. We keken in elkaars ogen en ik kon het niet laten, ik leunde voorover en kuste haar zachtjes op de lippen. We kusten en kusten nog eens en deze keer was het meer passioneel, met onze tongen die elkaar opzochten. Toen we eindelijk ophielden, zei ze Wow en ik ook. We hielden de omhelzing nog wat langer vast, toen bedankte ze me nogmaals voor het werk en ik vertrok.

Die vrijdag zocht Heather me op en zei dat ik geweldig nieuws had. Dus ik vroeg haar wat haar blij had gemaakt en ze zei dat haar moeder haar gisteravond had gebeld en haar had verteld dat ze tegen die klootzak had gezegd dat hij op moest rotten en nooit meer terug moest komen. Ik vroeg wat de aanleiding was en ze zei dat ze het niet wist maar dat ze zo blij was als een perzik. Maar, ze denkt dat het iets met mij te maken heeft. Haar moeder bleef maar over me opscheppen, en Heather denkt dat ze smoorverliefd op me is. Ik lachte en zei oh onzin, zei ze op nee, ze is nogal ingenomen met je. Toen veranderde ik van onderwerp en vroeg waarom Tina zo raar tegen me deed. Ze praat nauwelijks met me en heeft me niet meer lastig gevallen sinds die zaterdagavond met ons drieën. Heather denkt dat ze teruggaat naar haar ex, en ze weet dat ze nu twee keer uit zijn geweest. Ik zei dat is cool, maar voor mij, dat is echt goed, want ik zal niet te maken hebben met Tina en ook proberen uit te vragen Dani nu. Heather vroeg wanneer ik weer naar haar moeder ging en ik zei zondag, om het af te maken. Heather zei dat ze met me mee zou gaan, als dat goed was. Ik zei natuurlijk. Toen vroeg ze of ik morgen met haar uit wilde gaan en ik zei zeker. Laten we uit eten gaan en een film pakken, wat ze graag accepteerde.

Heather kwam rond 7:30, en ze was erg casual gekleed. Afgeknipte jeans en een haltertopje, dat haar borsten mooi liet uitkomen. Ik was gekleed in een kaki short en een zwarte polo. We stopten eerst bij de videotheek en kozen twee films uit. De ene was een meidenfilm en de andere was een actiefilm met Stallone erin, waar Heather, en zoals ze me vertelde, haar moeder dol op is. We gingen uit eten bij een steakhouse in de buurt en hadden een lekker diner en een goed gesprek. Ze was nog steeds erg blij dat haar moeder het had uitgemaakt met die eikel, en om eerlijk te zijn, ik ook. Toen we terugkwamen bij mij thuis, excuseerde ze zichzelf en ging naar het toilet, maar toen ze naar buiten kwam, was ze helemaal naakt. Ze kwam de woonkamer binnen en zei dat we naakt naar de film gingen kijken, dus kleed je maar uit. Ik vroeg of ze het zeker wist, en ze zei absoluut. Dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat we dit ooit kunnen doen, en ze heeft twee weken geleden echt genoten van het naakt zijn met mij. Ik ging me uitkleden en kwam terug naar buiten en ging naast haar op de bank zitten. We keken naar de eerste film en ze stond op en pakte voor ons allebei nog een biertje. Ze likte de hals van mijn flesjes alsof het een pik was en ik zei haar dat dat er erg ondeugend uitzag. Ze lachte alleen maar en knipoogde naar me. We begonnen naar de volgende film te kijken en ze kroop heel dicht tegen me aan, met haar hoofd op mijn schouder en haar hand rustend op mijn dij. Haar hand ging toen omhoog en begon met het topje van mijn pik te spelen. Ik keek haar aan en ze zei: ‘Stil maar, geniet ervan. Voor ik het wist, leunde ze voorover en begon mijn pik in haar mond te nemen, en het enige wat ik kon doen was kreunen en mijn hoofd achterover gooien. Ze stopte even en zei dat ze dit nog een keer wilde doen, net als de vorige keer, maar dan langzamer en langer. Ik vroeg of ik nog een keer mocht doen wat ik had gedaan en ze zei dat je dat beter kon doen.

Ik zei toen laten we het wat comfortabeler maken en het bed gebruiken, en daarmee leidde ze me naar het bed, waar ik ging liggen en zij tussen mijn benen kwam en me begon te likken en te pijpen.

Het kleine lichtje wierp een hemelse gloed terwijl ik toekeek hoe ze haar hoofd op en neer bewoog langs mijn stijve schacht. Ik sloot mijn ogen en dacht aan Dani die dit met mij deed, en niet Heather. Na een paar minuten stopte ze en zei dat ze er echt van genoot, maar dat het nu mijn beurt was bij haar. Ze rolde op haar rug en spreidde haar benen wijd en zei dat ik haar moest opeten. Ik verspilde geen tijd om tussen haar benen te komen en begon haar dijen te likken, en toen omhoog naar haar plekje tussen haar kont en kutje. Dit maakte dat ze haar bekken meer in mijn mond drukte. Ze kreunde luid toen mijn tong haar kutlippen opspoorde en omlijnde. Uiteindelijk begon ik haar clitoris te likken en dreef toen mijn tong in haar natte spleet. Ze pakte mijn hoofd vast en zei dat ik haar moest opeten, haar kutje moest zuigen. Mijn lippen begonnen te zuigen op haar gezwollen clit, en terwijl ik dat deed drukte ze haar kutje in mijn gezicht. Ik wist dat ze er bijna was en vroeg haar of ze wilde dat ik stopte, en ze zei nee, fuck nee niet stoppen, laat haar klaarkomen. Ik stak een vinger in haar en vond haar g-spot en werkte daar aan terwijl ik haar helemaal likte. Toen stak ik nog een vinger in haar en wreef nu sneller over haar plekje. Ze kreunde en drukte haar kutje in mijn gezicht en toen werd haar lichaam ineens helemaal stijf en riep ze oh fuck, I am cummmmmming, eat my cum you fucker. Hoewel ze niet spoot, waar ik op hoopte, spoot ze wel heel veel en ik likte het allemaal op. Ik ging weer op mijn hurken zitten toen ze bijkwam van haar orgasme. Ze keek me aan en zei dat dat een geweldig orgasme was, en vroeg me toen om mijn pik voor haar te strelen en helemaal over haar heen te komen. Dus omdat ik altijd naar de dame luister, begon ik me af te trekken. Terwijl ik dat deed, begon Heather zichzelf te vingeren en zei tegen mij dat ik moest wachten tot we allebei samen klaar konden komen. Het duurde niet lang voor een van ons om onze piek te bereiken en ik vertelde haar dat ik klaar was en ze zei dat ze was ook, en ze liet los met een luide kreun en vertelde me dat ze was klaargekomen, en toen begon ik spuiten touwen van sperma over haar buik en kutje. Eén touw raakte de onderkant van haar tiet. Ze schepte het sperma van haar tiet en likte het op en zei yum. Toen leunde ik voorover en likte mijn sperma van haar heuveltje en toen van haar buik. Ik slikte niet door, maar schoof op haar en kuste haar en deelde het sperma. Toen we de kus verbraken, zei ze oh wow, dat was erotisch. Mijn lul was tot hard en lag boven op haar kutje en buik. Ze zei holy shit, je bent nog steeds hard en ik zei uh huh. Ik begon van haar af te komen anders zou mijn lul wel eens op een plek terecht kunnen komen die er nog nooit een heeft gehad. Toen ik me omhoog begon te duwen, pakte ze me vast en trok me weer naar beneden en zei niet bewegen.

Toen reikte ze tussen ons in tot ze mijn pik vond, pakte hem vast en plaatste hem aan de ingang van haar natte gat. Ik keek haar aan en ze zei alleen maar alsjeblieft. Ik zei oh Heather, weet je het zeker. Ze zei dat ze er al de hele dag aan dacht en als er al een man van haar zou genieten, dan wilde ze dat met iemand die ze meer dan wat dan ook vertrouwde en waarvan ze wist dat die haar respecteerde en haar leuk vond om wat ze is. Daarmee begon ik langzaam bij haar naar binnen te glijden. Ze was erg gespannen, maar toonde geen enkele pijn toen ik mijn weg naar binnen zocht, tot ik helemaal in haar zat. Ze hijgde en kreunde. Ik vroeg of ze in orde was, en ze lachte en zei dat het vreemd aanvoelde, maar heerlijk. We lagen daar voor een paar momenten tot ze uiteindelijk zei, nou, ga je daar liggen, of ga je me neuken. Ik zei, laten we dit doen. Laten we omrollen en jij ligt bovenop, op die manier heb je de volledige controle, en zo rolden we samen zonder dat ik uit haar heerlijke kutje kwam. Ik vertelde haar prachtig wat ze voelde, maar alles wat ze zei was bedankt, maar laten we nu neuken. Ze begon op me te schuren en bewoog haar heupen in een cirkel, alsof ze al jaren een lul neukte. Het enige wat ik kon doen was heel erg kreunen. Ze zei dat dit zo veel anders voelt dan een strap on of een dildo, en je pik is zo hard. Toen begon ze op en neer te gaan, eerst langzaam, maar toen met de minuut sneller. Ik ging rechtop zitten en begon aan haar tepels te zuigen terwijl we neukten, en ze zei dat is het schatje, zuig aan die tieten. Ik maakte me los van haar tepels en trok haar gezicht naar het mijne en begon te zoenen, en toen we dat gedaan hadden, begon ze me echt hard te neuken. Binnen een paar minuten kwamen we allebei weer klaar, bijna op hetzelfde moment. Ik spoot enorme hoeveelheden in haar maagdelijke kutje. Ze zakte bovenop me in elkaar en hield me toen gewoon vast. Ze ging weer rechtop zitten en zei, ik denk dat ik nu bi-sexueel ben, en niet alleen een lesbo. We lachten allebei en ik zei, good join the bi crowd hun. Ze keek me aan en vroeg, ben jij ook bi, en ik zei ja. Ik vertelde haar over dat ene stel dat Tina en ik een paar keer gedeeld hadden en hoe de meiden ons elkaar lieten afzuigen, en dan likte ik Tina en hem terwijl ze neukten. Ze zei, oh mijn god, dat zou ik nooit geraden hebben.

Ze rolde van me af, stapte uit bed en ging naar de badkamer. Ik wist echt niet hoe ze zou zijn als ze terugkwam. Dat ze al die jaren lesbisch was en nu net haar eerste man had geneukt. Toen begon ik aan Dani te denken en dacht, ach, je kunt niet iets missen wat je nooit gehad hebt. Heather kwam terug met twee flessen water, en ging op het bed zitten en dronk. Ze glimlachte, maar zei niets, dus vroeg ik haar of alles goed was, ze keek me aan en zei, fanfuckingtastisch. Toen het water op was, deed ze het licht uit, kroop bij me in bed, kruipte lekker tegen me aan en zei dat ze moest slapen. Ik was in een mum van tijd uit, maar had me afgevraagd wat ze nu echt voelde.

Ik werd om 8 uur ’s morgens wakker, met een leeg bed. Terwijl ik in mijn ogen wreef, kwam Heather binnen met koffie voor ons beiden. Ik had last van ochtendharen, want ik moest plassen. Heather keek naar mijn pik, giechelde en zei, verdomme man, ben je altijd zo geil? Ik lachte en zei nee, maar ik moest plassen. Ik was zo terug en vond Heather zittend op het bed, benen gekruist in Indiase stijl. Terwijl we aan de koffie nipten, sprak ze eindelijk en zei dat gisteravond zo geweldig voor haar was, en ik beaamde dat, het was geweldig. Ze keek me aan en zei, begrijp me niet verkeerd, je was een geweldige minnaar, maar ik geloof nog steeds dat ik nooit een man in mijn leven zou kunnen hebben, zoals een normale vrouw. Ik zei dat dat prima is, maar probeer de deur er niet voor dicht te gooien. Toen vroeg ik naar de grote olifant in de kamer, haar moeder. Ik vroeg, hoe zou jij je voelen als je moeder en ik zouden uitgaan en het zou serieus worden? Ze keek me aan en zei, ik zou heel blij zijn voor jullie allebei, maar wat er gisteravond gebeurde was alleen maar seks en we hebben geneukt, meer niet. Het beste eraan was dat ik het met een goede vriend deed, die ik respecteer en vertrouw. En als jij en mama super serieus worden, dan heb ik het uitgemaakt omdat mijn moeder eindelijk gelukkig zal zijn en ik een nieuwe papa krijg, en daar lachte ze om. Toen zei ze, ik hoop dat het goed voor je gaat, je hebt een goede vrouw in je leven nodig, die met je vrijt, en jij met haar, en het leven als een stel verkent. Maar wat we deden verandert niets in mijn boek, het was gewoon leuke seks en ik moet je zeggen, het voelde zo goed om je sperma uit me te voelen lekken afgelopen nacht terwijl ik je zag slapen.

Heather zette haar beker neer, pakte toen de mijne en zette die ook neer. Ze ging op haar knieën zitten en nam mijn half harde lul in haar mond en begon me te pijpen. Na een minuut vroeg ik haar of ik haar mocht opeten terwijl zij dat deed, en ze bewoog zodat we in een 69 positie zaten en we likten en zogen elkaar nog 10 minuten. Ze maakte zich los en zei dat haar mond vermoeiend was, waarna ze mijn pik omklemde en weer naar binnen leidde. Ze keek op me neer en zei dat ze het nog een laatste keer moest proberen. We neukten gedurende de volgende 20 minuten, en in het begin was het zacht en traag, maar na verloop van tijd groeide het uit tot een volledige neuksessie, waarbij we beiden kreunden en vies praatten. We kwamen allebei tegelijk klaar en bleven de volgende vijf minuten daar liggen, elkaar vasthoudend, totdat ik haar op haar rug draaide en op haar ging liggen, zodat ik haar schoon kon maken. Ze genoot volop van die ervaring en kwam nog een laatste keer klaar. Daarna douchten we en gingen we ontbijten, waar ze me bedankte voor het laten uitkomen van haar droom, om seks te hebben met een man, één die ze aanbidt en vertrouwt. Ik vertelde haar dat het mij een genoegen was om haar plezier tot leven te brengen en vertelde haar dat ze een geweldige minnaar was. Ik zei haar dat ze misschien een man zou ontmoeten die ze zou vertrouwen, alleen voor die occasionele stoeipartij in de zak. Ze lachte en zei, nee, zo maken ze er niet veel, maar als de dingen niet werken tussen mij en haar moeder, dan zal ze terugkomen voor meer.

Ik zette Heather toen af en zei haar dat ik om 1 uur terug zou zijn om haar op te halen, omdat ze met mij naar haar moeder wilde gaan. Ik was dankbaar dat ze ging, want ik wist niet hoe het met Dani ging, in verband met haar scheiding. Nadat we Heather hadden opgehaald, reden we naar Dani, maar we zeiden heel weinig. Ze was gekleed in een groen kort broekje dat haar kont nauwelijks bedekte, en een lichtgroen halster, zonder beha. Ik zei dat ze er erg leuk uitzag, wat een glimlach van haar opleverde en een opmerking over het niet kijken naar haar tieten. Ik lachte en zei dat ik zou zeggen dat ik ze in al hun glorie heb gezien. Ze lachte en zei, ja dat heb je, maar niet loeren. Toen we uit de auto stapten, op Dani’s oprit, konden we haar stem horen verheffen en tegen iemand zeggen dat ze daar maar beter nooit meer konden komen of ze zou de politie bellen. Heather en ik gingen naar binnen en zagen Dani, erg opgewonden, en ze vertelde ons dat die klootzak de hele dag non-stop had gebeld en om nog een kans had gevraagd. Heather sloeg haar armen om haar moeder heen en zei dat ze blij was dat ze het uitgemaakt had met hem en dat ze zoveel beter verdiende. Dani zei: “yeah right, like anyone would want a 49 year old woman. Ik wilde zeggen, hé, kijk eens hier, gekkie, dat wil ik ook. Ik zei tegen Dani dat ze een zeer aantrekkelijke vrouw is, van binnen en van buiten, en dat als hij je ooit nog problemen geeft, je me gewoon belt en ik een gesprek met hem zal hebben.

Dani omhelsde me toen en zei dank je wel dat je zo aardig was. Ze veranderde van onderwerp en vertelde me dat ze verf had gekocht die paste bij wat ze al op de muren had, omdat ze echt niet de hele kamer opnieuw wilde verven. Ik zei, geweldig, laat me mijn gereedschap gaan halen en dit afmaken.

Terwijl ik aan het werk ging, zeiden de meisjes dat ze zo terug zouden zijn, dat ze naar de winkel moesten, Heather vroeg of ze mijn auto mocht nemen, dus ik gooide haar de sleutels toe en daar gingen ze. Ik was net klaar met het laatste zand op het gips en moest plassen. Ik ging naar de badkamer beneden en toen ik daar binnenkwam, zag ik wat kleren op de toiletbril liggen. Toen ik ze opraapte om ze naar de wastafel te brengen, viel Dani’s witte kanten string op de grond. Ik raapte ze op en hield ze even vast. Toen bracht ik ze, de viezerik die ik ben, naar mijn neus en inhaleerde haar muskusachtige geur. Ik dacht, god, ik moet snel bij haar zijn, ze windt me zo op. Na het plassen legde ik ze terug zoals ze waren, in de hoop Dani niet in verlegenheid te brengen als ze straks terugkomt, en niet te willen dat ze weet dat ik haar intieme kleding heb aangeraakt.

Toen ik me begon voor te bereiden op het schilderen, kwamen de meisjes terug, elk met een boodschappentas bij zich. Dani vroeg of ik lasagne lustte, en ik zei dat ik dat zeker deed. Ze zei dat het lekker was, de mijne is zelfgemaakt en hoopte dat ik zou blijven eten. Ik zei haar dat ik denk dat mijn arm net genoeg gedraaid kan worden om dat te laten gebeuren. Dani kwam naar me toe, pakte mijn pols en verdraaide speels mijn arm. Ik glimlachte naar haar en zei, ok ok, ik blijf. Heather lachte en zei, verdomme, je bent zo makkelijk. Ze zetten de boodschappen weg, en toen keek ik toe hoe ze allebei naar boven gingen. Terwijl ik aan het werk ging, hoorde ik veel gegiechel en toen hoorde ik ze de trap afkomen. Mijn mond moet op de grond gevallen zijn, want beide meisjes droegen nu bikini’s. Heather’s was een neon groen nummer dat zeer smaakvol, maar toch sexy was. Dani’s was neon oranje dat echt haar olijfkleurige huid liet zien, die al begon te bruinen. Heather lachte en zei sluit je mond, of je gaat er vliegen mee vangen. Ik glimlachte en zei dat ze wel de twee mooiste meisjes van de wereld moesten zijn. Dani bloosde een beetje en lachte, en Heather zei bedankt, maar je ziet ons niet meer, en lachte. Dani zei dat ze wat bruiner moesten worden, voor de bruiloft volgende week. Ik zei dat ze er goed uitzien zoals ze er nu uitzien, maar leef je uit. Heather zei toen, om mijn gedachten nog meer te laten afdwalen, dat als ik er niet was geweest, ze nu naakt buiten zouden zijn. Dani gaf haar een speelse klap op haar arm en zei, Heather. Heather zei, nou, het is waar, en dat ze een hekel heeft aan bruine strepen. Ik zei tegen haar, ga je gang en ga lekker buff. Ze lachte, en zei, niet in je wildste dromen bucko. Dani zette haar bril neer en haalde wat ice tea. Ze zei dat ik me thuis moest voelen en thee moest pakken als ik klaar was. Toen gingen de meiden naar het terras en gingen liggen. Ik begon me te haasten om klaar te zijn met schilderen, en keek stiekem even naar Dani toen ik de kans kreeg.

Nadat ik klaar was en mijn werk had opgeruimd, bracht ik mijn gereedschap naar de auto, ging terug naar binnen en pakte een glas thee en voegde me bij hen op het terras. Ik zag dat hun thee bijna op was, dus ik nam hun glazen mee en vulde ze bij. Beide dames bedankten me dat ik zo attent was. Heather zei dat ik mijn shirt uit moest doen en net als zij aan een kleurtje moest werken, dus dat deed ik. Dani stelde voor dat ik de pijpen van mijn korte broek oprolde, zodat meer van mijn benen zon kregen. De meisjes draaiden zich om op hun buik, en natuurlijk dwaalden mijn ogen af naar Dani’s kont. Heather vroeg me toen om haar rug in te smeren met lotion. Ik aarzelde even, maar dacht toen, wat maakt het ook uit. Ik legde met opzet een lange lijn op haar rug, wetende dat het koud was, waar ze op reageerde door me een kont te noemen, omdat het cool was. Ik wreef over haar hele rug en stopte toen. Ze zei ga door en doe mijn benen naar de mallemoer. Deze keer wreef ik de lotion in mijn handen, zodat het niet koud zou zijn voor haar. Toen ik klaar was, zei ze dat ik haar moeder moest doen. Deze keer deed ik lotion op mijn hand en maakte het warm en wreef het langzaam over Dani’s rug, in een poging het sensueel te maken, en ik kreeg een reactie van een zachte kreun van haar. Heather keek me aan en knipoogde en glimlachte toen. Ik ging verder naar haar benen en wreef haar langzaam in, er goed op lettend dat ik niet te dicht bij haar kont kwam. Ik was verrast toen ze haar benen wat uit elkaar deed, zodat ik haar binnenste dijen makkelijker kon doen. Nu is Dani geen model, met een perfect lichaam, en ja haar kont is mooi, maar niet strak zoals die van een 20 jarige, maar haar benen zijn prachtig, althans voor mij. Vele vieze gedachten gingen toen door mijn hoofd, alleen werd ik door Heather uit mijn gedachten gehaald door te zeggen dat het oneerlijk was dat ik meer tijd met haar moeder nam. Ik lachte en zei dat ik niet wist dat je me aan het timen was. Ze stak alleen haar tong naar me uit.

Heather stond ongeveer tien minuten later op en zei dat moeder natuur roept. Dani vroeg of ik wat lotion op wilde, en ik zei dat ik dat wel kon doen, maar ze zei nee, de ene goede beurt verdient de andere. Ze liet me gaan liggen en wreef me in met lotion op mijn rug en benen. Ze deed het heel langzaam, zoals ik bij haar deed, en geloof me, het had het gewenste effect. Mijn pik groeide naar volle sterkte. Gelukkig lag ik op mijn rug, anders had ze het misschien gemerkt. Ze bedankte me nogmaals voor al mijn hulp en ik zei haar dat ik het leuk vond om te doen, en dat ik het leuk vond om tijd met haar door te brengen. Ze zei dat ik op mijn rug moest rollen zodat zij het af kon maken. Ik hoopte zo dat Heather nu wel klaar zou komen, maar wie weet wat ze aan het doen was. Ik rolde me om en Dani begon aan mijn benen, en werkte heel langzaam naar boven, naar de plek die bedekt werd door mijn korte broek, een vinger gleed naar boven, en kwam toen weer naar beneden. Toen ze dit deed, trilde mijn pik een beetje, en dat moest ze gezien hebben. Ze begon omhoog te schuiven om mijn borst en buik te doen, maar verloor haar evenwicht een beetje, en stak haar hand uit om te stoppen en het landde precies boven mijn kruis gebied, maar het landde ook op de kop van mijn pik, dus ze wist toen dat ik hard was. Ze zei, oeps, ik gleed uit, sorry daarvoor. Ik zei dat het geen probleem was, en ze ging verder met de lotion en nam wat extra tijd rond mijn tepels. Toen ze klaar was, kwam Heather de deur uit. Ik keek naar Heather, die glimlachte en ze knipoogde weer naar me. Ze grinnikte een beetje en zei dat jullie eruit zagen als twee kinderen die betrapt waren met hun handen in de koekjestrommel. Dani bloosde en zei dat ze moest zwijgen. We hebben nog een uur liggen praten en naar muziek geluisterd. We ontdekten dat Dani en ik allebei van country houden, waar Heather zegt dat ze daar niet van houdt. Na dat uur zei Dani dat ze aan het eten moest beginnen, en ze stond op en vertrok. Nadat ze naar binnen was gegaan, zei Heather, jullie twee zagen er erg gezellig uit. Ik zei dat je moeder geweldige handen heeft en ze gaf me een harde op die ik probeerde te verbergen. Heather zei dat verscheept zeil hun, en lachte. We zijn niet veel langer buiten gebleven want Heather wilde haar moeder helpen met het eten.

Na een heerlijk diner, maakten Dani en ik plannen voor de aanstaande bruiloft, het volgende weekend. Er werd afgesproken dat ik Dani zou ophalen, omdat ze vrijdagavond moest werken en dus wat slaap nodig zou hebben, en de eigenlijke huwelijkssluiting zou missen. Heather ging naar de bruiloft en zou ons later die avond bij de receptie ontmoeten. Gedurende de week spraken Dani en ik elkaar 4 keer aan de telefoon, en we leerden elkaar echt kennen. We vertelden over onze vroegere relaties en huwelijken, mijn diensttijd en hoe ze altijd nerveus werd als haar zoon zei dat hij een cruise ging maken. Hij was onderofficier en een van de hoofdnavigatoren aan boord van een torpedobootjager. Ik probeerde Dani’s angsten wat te kalmeren door haar te laten weten dat het feitelijk op een schip, of zelfs een onderzeeër, een van de veiligste plaatsen is om in oorlogstijd te zijn. Ik vloog in een MH-60 Seahawk helikopter, en zag wat actie tijdens de eerste Desert Storm escapade. Ik vloog met veel speciale teams naar de achtertuin van de slechteriken. Na het horen van enkele van mijn verhalen en haar te laten weten dat haar wat relatief veilig was, was ze gekalmeerd, en voelde zich nu beter, wetende dat ze het gehoord had van iemand die er geweest was en het gedaan had. Zonen zullen altijd tegen mama zeggen, het is cool, geen gevaar. Ik weet dat ik dat deed toen ik met mijn ouders omging. We waren allebei opgewonden over zaterdagavond, ik, omdat ik gewoon tijd met Dani wilde doorbrengen. Dani ook, maar voor haar was het samenzijn met iemand en niet vrijuit gaan, zoals ze al zoveel jaren doet.

Zaterdag naderde, en natuurlijk belde Heather om er zeker van te zijn dat ik op tijd zou zijn. Ik vroeg haar of ze me ooit te laat had gezien voor iets, en ze zei nee, en grinnikte toen. Ze wil gewoon dat ik een leuke tijd heb en dat ik haar een paar dansjes schuldig ben. Ik zei geen probleem, alleen niet in mijn kont grijpen, of iets dat seks suggereert op welke manier dan ook. Dit ging over haar moeder vanavond. Ik kwam iets na 17.00 uur bij Dani aan, en ging naar de deur. Ze riep dat ik binnen moest komen en zei dat ik vanaf nu gewoon moest kloppen en binnen moest komen. Ze kwam uit haar keuken en ze zag er stralend uit. Haar jurk was mooi lichtgrijs, hing tot net boven haar knieën en liet haar figuur goed uitkomen. Het had een diep uitlopende halslijn, die een beetje van haar decolleté liet zien, en toen ze zich omdraaide, was het ook een beetje diep, maar stopte net boven haar bh-bandje. Haar donkere bruine kleur stak prachtig af tegen de kleur van de stof, en als klap op de vuurpijl droeg ze bijpassende grijze pumps, niet te hoog, maar toch lieten ze haar benen er sexy uitzien. Ik moest mijn mond open doen, en zei haar dat ze er absoluut prachtig uitzag. Ze bedankte me voor het compliment. Ze zei dat ik er erg knap uitzag in mijn marineblauwe pak, lichtblauw overhemd en rood met blauw gestreepte das. We sloten het huis af, en ik hield de deur voor haar open, en daar gingen we. Toen we daarheen reden, bedankte ze me voor alle leuke gesprekken die we de afgelopen week hadden gehad. Ze vroeg of ik zenuwachtig was om vanavond te gaan? Ik zei nee, niet echt.

Gewoon weer een avontuur in het leven. Dani lachte en zei: “Dit is een Italiaanse bruiloft, dus wees voorbereid op luide muziek en luide mensen die alles van je willen weten.

De bruid is Dani’s achternicht. Haar moeder en Dani zijn volle neef en heel close, net als het grootste deel van de familie, zo te zien. Heather was er al, en had een tafel voor ons gereserveerd. Ze was in een diep gesprek met een ander familielid. Hun familie was erg aardig en vriendelijk, en haar ene nicht, die iets ouder is dan Dani, was erg spraakzaam en flirterig. Dani zei dat ze geen aandacht aan haar moest schenken, ze is al een paar jaar gescheiden en valt op elke man die haar aandacht geeft. Ik lachte en zei, houdt ze dan nooit haar mond? Dani lachte, en Heather ook, en ze zeiden allebei tegelijk nee. De festiviteiten gingen van start, met de introductie van het bruidspaar, dan de toast van de getuige, en dan het diner. Het diner was erg goed, met de keuze uit ossenhaas of parmezaan kalfsvlees. Ik koos voor het kalfsvlees, terwijl de twee dames voor de ossenhaas gingen. Dani leunde voorover en zei dat die van haar beter zou zijn, en giechelde. Ik zei dat ik hoop dat ik ooit de kans krijg om dat uit te vinden. Ze keek me aan en zei, wie weet, misschien krijg je die kans wel.

Na het diner en de gebruikelijke eerste dans, en de dans van de ouders met het getrouwde stel, liet de DJ de avond beginnen. Heather en ik dansten een paar nummers, maar het meeste werd gedanst met Dani, die verbaasd was dat ik zou dansen. Ik vroeg haar waarom, en ze zei dat de jongens meestal wel een dans of twee dansen, maar dat is het dan, en dat zijn meestal langzame dansen. Een langzaam nummer kwam op, en net voordat ik Dani kon vragen, nam Heather mijn hand en leidde me naar buiten. We dansten en praatten en zeiden dat haar moeder het erg naar haar zin had, en bedankten me daarvoor. Ik zei dat ik dat ook had, maar ik probeer alle langzame dansen voor haar moeder te bewaren, aangezien de DJ vooral van snelle dansen houdt. Heather keek gekwetst, maar giechelde toen en zei dat ze tenminste één zo’n dans wilde vanavond. Ik vroeg haar of er iemand speciaal was waar ze een oogje op had, en ze zei oh hell no, en ja, de meesten van de familie kenden haar voorkeur voor vrouwen. Ik lachte en zei, shit, als ze eens wisten, waarop ze me een klap op de schouder gaf. Het volgende nummer was ook traag, dus ik ging naar Dani toe en verontschuldigde me dat ik het laatste nummer niet bij haar was. Ze zei dat het niet erg was, aangezien het met Heather was, maar als ik een andere vrouw zou pikken, dan zou ik haar gevoelens kunnen kwetsen. Ze had haar armen om mijn nek toen het liedje verder ging en zei dat ze een geweldige tijd had en hoopte dat ik dat ook had. Ik zei dat ik geen betere tijd had kunnen hebben, vooral omdat ik met het mooiste meisje van de avond was. Ze zei Oh, maar er zijn er veel jonger en knapper dan haar. Ik zei stop. Voor mij ben jij de mooiste en de enige met wie ik deze tijd wil doorbrengen. Toen vroeg ik of ik haar mee mocht nemen op een echte date. Ze vroeg wanneer en ik zei wat dacht je van aanstaande dinsdag, aangezien we dan woensdag allebei niet op hoefden te zijn en zij dinsdagavond niet werkte. Ze zei zeker. Ik zei een etentje en een film ok met jou en ze zei dat is geweldig, zolang het maar geen Italiaans is. We lachten allebei en ze omhelsde me dichter toen de dans ten einde liep. We dansten nog een paar dansen, en toen nog een laatste langzame dans. Ik kuste haar wang toen die op mijn schouder lag. Ze keek op en zei, je weet wat ze zeggen over een man die kan dansen. Ik zei, nee, wat zeggen ze. Ze zei, een man die kan dansen zal je nooit teleurstellen in de slaapkamer. Ik grinnikte en zei dat ik hoop dat ik dat kan bewijzen.

Tijdens de rit naar huis, het was al na middernacht en ik kon zien dat ze moe was, zei ze opnieuw hoe geweldig het was om vanavond bij mij te zijn. Toen vroeg ze of ik misschien naar haar hot tub kon kijken, want de pomp werkte niet, en er kwam geen water uit de gaten voor de jets. Ik zei dat ik er morgen naar kon kijken, als ze het niet te druk had. Ze zei dat dat geweldig zou zijn, maar kom dan na de middag, zodat ze wat kan slapen. Aangekomen bij haar huis, liep ik met haar mee naar de deur, en we kusten. Ze vroeg of ik binnen wilde komen, maar ik smeekte af, zodat zij en ik wat konden slapen, maar beloofde dat ik haar morgen weer zou zien. Ze kuste me deze keer, en het was heel hartstochtelijk, met veel tong die elkaar opzocht. Ik hield haar stevig tegen me aan nadat we klaar waren met zoenen, en ik wist dat ze mijn gezwollen pik tegen haar aan voelde drukken. Ze glimlachte naar me en vroeg me haar te bellen als ik thuis was, wat maar 15 minuten van haar vandaan was. Toen ik thuis kwam, maakte ik me klaar om naar bed te gaan en kroop in bed. Ik was niet van plan te bellen, uit angst haar wakker te maken, maar dacht toen dat ze misschien van streek zou raken en zou denken dat ik niet genoeg om haar gaf om haar te bellen. Dus belde ik en werd bij het eerste belsignaal opgenomen. We spraken nog een half uur over de bruiloft en Heather, toen zei ze dat ze moe was en moest slapen, maar ze zei dat ze niet kon wachten om me morgen te zien.

Ik ging iets voor enen naar haar huis en trof haar aan met alleen een omslagdoek om, die haar oranje bikini bedekte. Het was een prachtige zondag, 25 graden, en erg zonnig. Dani zei dat ze om 8 uur ’s morgens was opgestaan, en dat ze niet meer kon slapen, dus ging ze aan de slag met het huishouden en de was, en ze maakte tomatensaus voor spaghetti voor het avondeten, en hoopte dat ik zou blijven. Ik accepteerde dat, zodat ik dicht bij haar kon zijn, maar tegelijkertijd wilde ik haar sexy lichaam veroveren, maar hield die gedachte voor mezelf. Ze zei me waar het toegangspaneel was voor het bad, en toen ging ze liggen terwijl ik het beest bekeek. Ik had een spanningsmeter bij me, zodat ik kon zien of het ding stroom kreeg naar de pomp, en ontdekte dat haar stroomonderbreker kapot was. Dus ik vertrok om er een te halen bij de bouwmarkt en ongeveer 45 minuten later werkte de pomp weer. Dani was dolblij en zei dat ze hem miste, omdat hij haar oude botten zo’n goed gevoel gaf, als ze ’s morgens na het werk een bad nam. Toen ging ze in bad liggen en vroeg of ik mee wilde doen. Ik zei dat ik geen pak had en ze zei, trek je boxershort er maar in aan. Dus ik trok mijn hemd en short uit en stapte in. Ze vroeg me naast haar te komen zitten, wat ik deed, maar ik wist ook dat er een goede kans was dat ik een stijve zou krijgen met haar zo dichtbij.

We zaten en praatten wat en ik pakte haar hand en hield die vast, als een middelbare scholier die de hand van zijn eerste vriendin vasthoudt. Ze lachte naar me en vroeg wat ik van gisteravond vond. Ik zei dat ik het erg leuk vond en dat ik er echt van genoten had om bij haar te zijn. Het voelde voor mij als een afspraakje, en dat ik me geen betere tijd had kunnen wensen, of een betere danspartner ook. Ze leunde tegen me aan en kuste me op de lippen, die zoen begon gepassioneerder te worden toen onze tongen elkaar weer vonden. Zonder de kus te verbreken, bewoog ze zich zodat ze voor me stond, en ging toen op mijn knieën zitten. Mijn pik was nu in volle aandacht, en het kon me echt niet schelen. Zij had deze situatie veroorzaakt en ik hoop dat ze kon zien wat ze veroorzaakt had. De volgende vijf minuten zoenden we verder als tieners. Uiteindelijk brak ze de kus en zei weer Wow, net als vorige week. Ze zegt damn you know how to kiss, and I said it is because of my partner and her skills in kissing. Ze sloot haar lippen weer op mij en we begonnen erg passioneel te worden. Ik verbrak de kus en begon in haar nek te zoenen en te likken. Haar gekreun vertelde me dat het goed was om verder te gaan en dat deed ik, terwijl ik mijn weg naar beneden kuste, naar de top van haar borst. Terwijl ik dat deed, werd haar ademhaling sneller, en haar kreunen een beetje luider. Terwijl ik haar decolleté likte, lag haar ene hand om mijn nek, en haar andere streek tegen mijn pik. Terwijl ze dat deed, werd haar kreun heel luid en haar hand pakte lichtjes mijn pik vast en streelde hem lichtjes door het katoenen materiaal. Mijn lippen kusten en likten nu het blootgestelde deel van haar borst, en toen ik zag dat ze genoot van wat ik deed, reikte ik omhoog en bevrijdde één borst uit zijn opsluiting. Mijn lippen gingen onmiddellijk naar haar grote, bruine tepel, die smeekte om mijn aandacht. Terwijl ik haar tepel zachtjes in mijn mond zoog, hoorde ik haar zeggen: Oh verdomme Jim, niet stoppen, alsjeblieft niet stoppen. Ik keek naar haar op en zei dat ik het ook heerlijk vond wat ze met me deed. Toen haalde ze haar hand van mijn pik af en viste hem ook uit zijn opsluiting en had nu mijn volle 7 en een halve centimeter in haar hand. Ze keek me aan en zei, verdomme babe, daar kun je een meisje heel gelukkig mee maken. Ik ging weer aan haar tepel zuigen, terwijl zij mij nu harder begon te strelen. Toen nam onze passie af, want voor we het wisten, hoorden we Heather door het huis komen en onze namen roepen. Dani schoof snel naast me en stopte haar tiet terug in haar topje en ik herstelde mijn pik, maar die kon ik op geen enkele manier verbergen als Heather ons liet opstaan. Dani riep, hier schatje, en Heather kwam naar buiten. Heather keek ons beiden aan en zei, waar zijn jullie mee bezig geweest, Dani giechelde en zei niets, en ik hield mijn mond, maar wierp Heather een blik toe die zei, slechte timing meid. Heather lachte alleen maar en zei, oh zeker, jullie twee waren ondeugend, waarop Dani zei, stil jongedame. Dani stond op en stapte uit het bad en zei dat ze zich ging omkleden en aan het eten ging beginnen. Heather keek me aan en zei, ga je er niet uit? Ik zei nee, nog niet. Ze lachte en zei, oh, iemand moet een stijve hebben. Ik bloosde een beetje en zei, goed geraden. Ik stapte eindelijk uit en ging naar de badkamer en trok mijn boxershort uit, en ging commando. Heather en ik waren alleen in de keuken en ze vroeg of ik boos was, en zei nee, maar je timing zou de volgende keer wel wat beter mogen. Ze zei dat ze altijd elke zondag komt eten, dus wen daar maar aan.

Ze vroeg of ik de nacht had doorgebracht en ik zei nee, ik heb je moeder gekust aan de deur en ben naar huis gegaan. Ze lachte en zei, wat een sukkel, mam zou je vannacht helemaal verrot geneukt hebben. Ik zei dat daar nog genoeg gelegenheid voor zou zijn, kom snel.

We aten en de meiden roddelden over de avond ervoor en over sommige familieleden die erbij betrokken waren. Ik was de weg kwijt, maar ze probeerden me op de hoogte te brengen. Hun ene familielid was al drie keer gescheiden en was gisteravond met een nieuwe man, en ze vroegen zich allebei af of hij nummer vier zou worden. Na het eten hebben we nog wat gekletst, maar ik moest gaan, zodat ik naar bed kon. Toen we elkaar welterusten kusten, zei Heather dat we een kamer moesten nemen, en daar lachten we allemaal om. Toen vroeg Dani me haar te bellen als ik thuis kwam, zodat ze wist dat ik goed aangekomen was. Toen we elkaar aan de telefoon spraken, zei ze dat ze een beetje blij was dat Heather kwam opdagen, omdat ze weet dat het uiteindelijk tot seks zou hebben geleid, en ze wil het heel speciaal de eerste keer met mij, zonder onderbrekingen, of iets anders dat ons stoort. Ze zei wel dat ze er een klein orgasme van had gehad en dat ze niet kon wachten om te zien hoeveel ik er nog kan veroorzaken. Ze zei ook dat ze het lekker vond wat ze in haar hand voelde en hoopt dat ze dat snel kan krijgen. Ik zei dat het allemaal van haar is, wanneer en waar ze het maar wil. We beëindigden ons gesprek en ik vertelde haar dat ik haar morgen weer zou bellen, om de afspraak van dinsdagavond af te ronden.

Op het werk op dinsdag, Heather vroeg waar ik van plan was om haar moeder te nemen, dus ik vertelde haar over een geweldig klein steakhouse en daarna een film. Ze zei dat dat heel goed klonk, maar laat haar de film maar kiezen, wat ik ook van plan was. De dag leek zich voort te slepen en uiteindelijk was het 3 uur ’s middags, dus ik kon vertrekken. Rond vijf uur die avond ging mijn mobiel, ik merkte dat het Dani was. Toen ik opnam, kon ik zien dat ze overstuur was. Ik vroeg wat er aan de hand was, en ze zei dat een van haar meisjes vanavond vrij moest nemen omdat haar moeder met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, en dat zij die dienst zou moeten overnemen, aangezien zij de ploegleider was. Ik zei dat dat prima was en dat ik haar dilemma helemaal begreep. Ze was me dankbaar voor mijn begrip en zei dat ze het goed zou maken. Ik vroeg of ze het zaterdagavond opnieuw wilde proberen, en ze antwoordde onmiddellijk ja. Ze zei dat ze iets te eten moest halen en zich dan klaar moest maken om naar binnen te gaan. Ongeveer twintig minuten later belde Heather op en zei dat het balen was dat dit was gebeurd. Ik zei dat shit gebeurt en dat je er mee om moet gaan. Ze vroeg of Dani en ik nog een keer uit zouden gaan en ik zei ja, aanstaande zaterdag. Ze werd helemaal opgewonden en vroeg waarheen. Ik zei dat ik dacht aan Pier W, het restaurant dat uitkijkt over het meer en het centrum kan zien, en dan misschien een ritje in een koets door het centrum. Heather zei, oh je bent een romanticus nietwaar. Ze zei, trek dan iets heel moois aan. Ik zei dat ik dat van plan was. Ze lachte en zei dat ik misschien wel haar vader zou worden. Ik lachte en zei laten we het paard niet achter de wagen spannen, kiddo. Rond half acht ging de zoemer van mijn deur, en ik vroeg wie het was, en het was Dani, dus ik drukte op de knop om haar binnen te laten. Toen ze daar aankwam, zei ze: “Ik hoop dat ik me niet opdring,” en natuurlijk zei ik van wel, maar toen lachte ze. Ze zei dat ze me gewoon moest zien en ze vroeg Heather naar mijn adres, en hoopte dat dat goed was. Ik zei natuurlijk is het. Gelukkig hou ik mijn huis netjes, behalve wat kopjes in de gootsteen. Ze kwam binnen en ging zitten en zei dat het haar heel erg speet, en dat ze me gewoon moest zien, zodat ik zou weten dat ze haar interesse in mij niet verloren had en hopelijk zou ik haar niet meer willen zien. Ze had tranen in haar ogen terwijl ze sprak. Ik ging naast haar zitten en nam haar gezicht in mijn handen en zei dat ik echt niet de kans wilde laten lopen om met zo’n aardig, meelevend, liefhebbend persoon uit te gaan, die toevallig ook nog eens beeldschoon is. Ze omhelsde me en zei toen, dat ze hoopt dat dit niet een eenmalige deal is, en dan eindigen na één date. Dat ik haar zo speciaal laat voelen. Ik zei dat ik hoop dat we verder gaan naar waar het leven ons ook brengt en hopelijk als een stel, en dat ik aan niets anders kan denken dan aan haar, de hele tijd. Ze kuste me en zei dat dat de woorden waren waarvan ze dacht dat ze ze nooit van een man zou horen. Toen stond ze op en zei dat ze naar haar werk moest. Ik vroeg haar hoe laat ze vrij was, en ze zei 6:45. Ik zei geweldig. Wacht even en ging naar mijn slaapkamer, pakte een sleutel en kwam terug. Ik zei dat ze haar hand moest uitsteken, wat ze deed, legde de sleutel in haar hand en zei dat ze moest komen zodra haar dienst erop zat, dan zou ik ontbijt voor haar maken. Ze begon te protesteren en zei dat ze me niet wakker wilde maken. Ik zei dat ik waarschijnlijk wel wakker zou zijn, maar als dat niet zo was, dat ze me maar mocht komen wekken, behalve als ze me met water onder zou drenken, want dan zou ik in bed plassen. Ze lachte en zei dat ze me morgenvroeg zou zien en kuste me hartstochtelijk.

Ze sms’te me rond 22.00 uur en vroeg wat ik aan het doen was. Ik vertelde haar dat ik aan haar dacht en wenste dat de ochtend zou komen, zodat ik haar weer kon zien. Ze zei dat ik het enige was waar ze nu aan dacht. Ze had deze 75 jarige man al eerder een sponsbad moeten geven, dus dat was haar opwindende tijd voor de nacht. Ik schreef terug en zei dat hij een geluksvogel was en dat ik altijd voor een sponsbad van haar open stond. Ze zei: de pot op met dat sponsbad, wat dacht je van een echt bad samen? Ik zei altijd. Uiteindelijk kon ik iets na middernacht gaan slapen, nadat ik haar een laatste sms had gestuurd dat ik haar miste en welterusten zei. Ze schreef terug, ga slapen gekkie.

Rond 5:30 werd ik langzaam wakker van een geluid. Ik lag daar en begon weer in slaap te vallen, omdat ik nog een uur had voordat ze er zou zijn. Toen voelde ik het bed bewegen, en ik opende mijn ogen en keek naast me. Dani was bij me in bed gekropen. Ik zei goedemorgen schoonheid, is dit geen aangename verrassing. Ze zei alleen ssst, en slaap nog wat. Ze krulde zich naast me op en legde haar hoofd op mijn schouder. Mijn arm reikte om haar vast te houden, en voelde haar naakte rug. Toen dwaalde mijn hand verder naar beneden, en voelde ook haar naakte kont. Ik vroeg haar of ze echt dacht dat ik nu zou gaan slapen, met haar naakt, en liggend naast me? Ze giechelde en zei ja, maar als dat niet zo was, was dat ook goed. Toen greep ik naar mijn nachtkastje en vond een tic tac, ik wilde niet opstaan en dit moment verpesten door mijn tanden te moeten poetsen. Ik trok haar dichter tegen me aan en sloeg mijn armen om haar heen. Ze keek me aan en zei dat dit zo lekker aanvoelde. Ik zei dat het zo goed voelt, en heerlijk. Ik begon haar te kussen, en terwijl ik dat deed, liet ik mijn handen over haar lichaam gaan.

Ze onderbrak de kus en deelde me mee dat als onze date gisteravond had plaatsgevonden, ze vast van plan was geweest om gisteravond met me te vrijen en de nacht met me door te brengen, zodat we het ’s ochtends nog een keer konden doen. Ik vroeg haar hoe ze er zo vroeg uit was gekomen en ze zei dat een van de dames van de dagdienst, vandaag vroeg naar huis moest, dus ze begon vroeg om de tijd in te halen. Toen pakte ze mijn pik, die tot het uiterste gezwollen was, en begon hem te strelen. Ze zei dat ik moest gaan liggen en dat ik moest genieten. Ze ging op me liggen en gooide de dekens van me af, zodat we allebei onbedekt waren. Ze kuste mijn tepels, toen langs mijn buik, tot ze bij mijn eikel kwam. Ze likte er lichtjes over, pakte hem toen wat op en begon hem helemaal af te likken. Het daglicht begon net binnen te komen door mijn raam, en ik kon haar sexy lichaam zien. Ik kon niet wachten om daarvan te genieten, maar op dit moment maakte ze me gek met haar tong. Nu nam ze mijn pik in haar mond, en aan mijn gekreun te horen, wist ze dat ze me had. De volgende tien minuten zoog en likte ze vakkundig mijn pik. Ik deed alles wat ik wist om ervoor te zorgen dat ik nu niet zou klaarkomen. Ik was er bijna en ik vroeg haar te stoppen. Ze keek op en vroeg waarom. Ik zei dat ik bijna klaarkwam, en ze glimlachte en zei goed. Ik zei, alsjeblieft, schat, ik wil dat het de eerste keer gebeurt, terwijl we de liefde bedrijven.

Ze liet mijn pik los, kwam omhoog en kuste me innig. Ik kon het voorvocht op haar lippen proeven. Terwijl we kusten, rolde ik haar om, zodat ze nu op haar rug lag. Ik begon te doen wat zij deed, en kuste mijn weg naar beneden naar haar tieten, met speciale aandacht voor haar harde tepels, die nu ongeveer een centimeter uitstaken. Ze zijn donker, net als haar tepelhof, waar ik echt van hou bij een vrouw. Ik kon zien dat haar tint helemaal op haar borsten zat, nergens lichte plekken. Toen liet ik mijn tong langs haar buik naar beneden glijden, en toen naar haar schaamhaar, dat donker was, en netjes getrimd, net boven haar clitoris. Ik kon haar geslacht ruiken, en het was zoet geurend. Ik begon haar gezwollen schaamlippen te likken, en toen langs haar spleetje, haar lippen strelend in mijn mond. Ze kreunde nu, en was erg nat. Ik nam mijn tijd terwijl ik haar at, ik wilde niet dat dit eindigde. Toen spreidde ik haar lippen en drong mijn tong bij haar naar binnen. Ik kon haar horen kreunen en zeggen, oh godverdomme. Ik begon sneller en harder te likken, ik wilde haar snel klaarkomen. Haar ene hand lag nu op mijn hoofd, haar vingers gingen door mijn haar, en ze zei alleen maar oh god schatje, niet stoppen, dit voelt hemels. Ik nam een pauze en zei haar dat ze zich nergens in moest houden, en dat ze moest klaarkomen als ze dat wilde. Ze zei ik ben zo dichtbij schatje. Ik stak een vinger in haar natte spleetje en begon haar te vingeren. Toen ik haar g-spot begon te vinden, kwam ze meteen tot een orgasme. Haar benen kwamen samen rond mijn hoofd, en ze stootte haar bekken in mijn mond. Terwijl ze klaarkwam, bleef ik haar vingeren en haar spleetje likken. Ik liet haar clitoris opzettelijk met rust. Haar orgasme was vrij sterk, en ze greep het bedlaken stevig vast terwijl ze klaarkwam. Ik stak er nog een vinger in en begon nu aan haar clitje te zuigen. Ze schreeuwde bijna hoe lekker het voelde, en zei dat ik door moest gaan, dat ze weer ging klaarkomen. Mijn mond zoog hard aan haar clitje terwijl ik over haar ruwe plekje in haar kutje wreef, en nog geen minuut later liet ze weer een orgasme los.

Deze keer liet ze een guts los. Mijn gezicht was doordrenkt met haar sappen en ik likte alles op wat ze me kon geven. Haar kont kwam van het bed en drukte haar kutje in mijn gezicht, terwijl haar hand mijn hoofd in haar wachtende spleetje duwde.

Terwijl ze tot rust kwam, streelde mijn tong nog steeds haar kutje. Ze zei dat ik moest stoppen. Dus dat deed ik en schoof op haar. Ik zette me schrap zodat mijn gewicht niet op haar rustte, nog niet tenminste. Ze reikte tussen ons in en pakte mijn harde lul vast en zei dat dit was wat ze wilde en nodig had. We begonnen te zoenen terwijl ze mijn pik in haar natte gat leidde. Ik ging langzaam bij haar naar binnen, en centimeter voor centimeter gleed ik in haar tunnel die zo zacht, nat en warm was. Ze was ook vrij strak, maar accepteerde mijn pik zonder enige moeite of pijn. Ik bleef daar liggen, zonder enige beweging voor een goede minuut. Ze keek me aan en zei dat ik haar zo lekker opvulde, en dat ze aan dit gevoel kon wennen. Ik zei haar dat dit nu van haar was, wanneer ze het maar wilde, of waar dan ook. Ze glimlachte en zei dat dit lichaam van haar nu van mij was en dat ik het kon gebruiken zoals ik wilde. We begonnen langzaam. We hadden een lekker ritme te pakken. Twee mensen hongerig naar elkaar, maar willen dat het de hele ochtend duurt. Na een minuut of tien voelde ik mijn ballen hunkeren om mijn liefdessap in haar te lozen. Ze kreunde veel en vertelde me hoe geweldig ze zich voelde. Toen keek ze me aan en zei me dat het sneller moest, dat ze haar sap op mij moest loslaten, en dat ik diep in haar moest klaarkomen. We begonnen sneller te bewegen, onze monden tegen elkaar gedrukt, tongen in elkaar verstrengeld, als twee verloren geliefden. Ze begon weer klaar te komen, niet zo hard als de keer ervoor, maar het was krachtig en ik voelde haar vaginale spieren, die mijn pik vastpakten en hem dieper naar binnen trokken. Haar gekreun maakte me gek en ik begon het ene na het andere spermazaadje diep in haar te spuiten, ik zweer het, ik moet zeker een minuut hebben gespoten. Mijn lichaam was net zo gespannen als het hare terwijl we klaarkwamen. Haar benen kwamen omhoog en sloten zich om mijn middel, en ik weet niet hoe, maar onze armen waren stevig om elkaar heen geslagen.

We zweetten allebei en hadden een lichte glans over ons heen, maar dat kon ons niet schelen en we bleven elkaar vasthouden, alsof dit de laatste keer zou zijn dat we dit ooit deden. Uiteindelijk ging ik op mijn ellebogen staan om het gewicht van haar af te halen, en zag dat ze tranen in haar ogen had. Mijn lul was nog half hard en in haar, maar ik voelde mijn sperma nu uit haar lekken. Ik vroeg of alles goed met haar was, en of ik haar pijn had gedaan. Ze zei oh hemel nee. Je was en bent geweldig. Ik heb nog nooit een man gehad die zo de liefde met me bedreef, zo compleet, met zoveel passie. Geen man nam ooit de tijd om me speciaal te laten voelen zoals jij deed. Meestal was het naakt, een beetje zoenen en neuken tot hij klaarkwam, en dat was het dan. Ze schokte me toen ze zei dat ze nog nooit van een man was klaargekomen tijdens de geslachtsgemeenschap, laat staan dat ze oraal werd bevredigd zoals ik dat deed. Ik veegde haar tranen weg en zei haar dat ik haar altijd zo zou behandelen en haar speciaal zou laten voelen, zelfs als we gewoon elkaars kleren van het lijf wilden rukken en neukten als twee wilde tieners, want seks moet altijd leuk zijn voor beide betrokkenen, maar ook liefde en genegenheid tonen. Ik rolde van haar af en ging op mijn zij liggen en streelde haar lichaam. Ze zei dat het haar speet dat ze mijn lakens zo nat had gemaakt, omdat ze dat nog maar één keer had gedaan, toen ze nog heel jong was, maar ging er verder niet op in. Ik keek op de klok, en het was nu 6:45. Ik bewoog zodat ik weer tussen haar benen zat en ging op haar liggen. Ze vroeg wat ik aan het doen was. Ik zei dat ik mijn troep aan het opruimen was, zoals een heer betaamt. Toen mijn tong haar kutje raakte, kreunde ze, leunde achterover en genoot van de volgende vijf minuten waarin ik ons sperma uit haar natte gash likte. Toen ik haar had schoongemaakt, stond ik op en zei dat ik ontbijt voor ons ging maken en vertrok naar de keuken. Ongeveer een minuut later was ze bij me en hielp me onze maaltijd klaar te maken.

We zaten en genoten van spek en eieren, en toast en koffie. Ze lachte en zei dat ze nog nooit naakt had gegeten en zei dat het ondeugend voelde, maar toch heel erg lekker. Ze verontschuldigde zich weer voor gisteravond, en ik zei haar dat je aan sommige dingen in het leven gewoon niets kunt doen en dat ik het volkomen begreep. Ze leunde voorover en kuste me en zei waar ben je mijn hele leven geweest, en ik zei, hier op je te wachten. Ik stond op, pakte de afwas en begon af te wassen, en terwijl ik dat deed kwam Dani achter me staan, sloeg haar armen om me heen en liet toen haar hand naar mijn pik gaan. Ze zei dat ze verslaafd kon raken aan deze lul, en lachte. Mijn pik groeide in haar hand, tot waar ik hem niet meer kon verdragen. Ik zette het water uit, droogde mijn handen af, draaide me om en kuste haar hard. Toen pakte ik haar op bij haar knieën en nam haar in mijn armen en droeg haar terug naar bed, en legde haar zachtjes neer. Ik ging naast haar liggen en deze keer rolde zij er bovenop en met een grote glimlach zei ze goed zo, nu wil ik geneukt worden door mijn nieuwe vriend daar beneden. Ze ging schrijlings over me heen liggen en leidde mijn harde lul recht in haar wachtende kutje.

Ze keek me aan en zei, schatje, ik wil nu heel ondeugend zijn. Ik wil je nemen en met je doen wat ik wil, en ik wil dat je hetzelfde met mij doet. Ze begon haar kutje hard tegen mijn bekken aan te drukken, en ik ging rechtop zitten en kuste haar hard. Toen ze haar heupen begon te bewegen, begon ik aan haar tepels te zuigen. Haar borsten zijn groter dan ze eruit zien in kleren, of zelfs een bikini, dus ik kon beide tepels tegelijk in mijn mond stoppen. Ze vond dat heerlijk en zei dat ik ze allebei moest zuigen, hard zuigen. Mijn hand kneep in haar kont, en ik zei haar dat ik van haar kont hield. Ze kreunde nu luid, wat me gek maakte. Ze duwde me naar beneden, terug op het bed en begon me hard te berijden. Ik vond het heerlijk hoe ze alles liet gaan. Ik vroeg haar wat ze wilde en ze zei dat ik haar harder moest neuken, dus ik beantwoordde haar neerwaartse stoten met een even harde opwaartse beweging. We waren zo synchroon met elkaar. Hoe harder we neukten, hoe luider ze werd, en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik kreunde ook luid, om haar te laten weten dat ik net zoveel van haar ondeugende kant hield als van haar liefhebbende kant. Mijn pik begon nu harder in haar te stoten en ze bleef maar zeggen dat ik haar moest neuken, haar harder moest neuken, haar moest laten klaarkomen. Ik hield het niet langer uit en schreeuwde fuck, Dani, ik kom klaar. Zij hield het ook niet langer uit en zei dat zij ook klaarkwam. Na ongeveer een minuut, rolde ze van me af en hijgde nog steeds. Ik ging op mijn zij liggen en begon haar te zoenen en zei haar dat ze zo sexy was en dat de laatste sessie geweldig was. Ze zei dat ze zich nog nooit zo had laten gaan, maar het voelde zo heerlijk, en zo goed om te doen. Het was nu bijna 9 uur en ik wist dat ze moest gaan slapen. Ik vroeg haar om bij mij te blijven slapen tot ze naar huis moest om zich klaar te maken voor het werk. Ze zei dat ze zich nu niet meer kon bewegen ook al zou ze dat willen.

We sliepen allebei tot 2 uur ’s middags en ik werd als eerste wakker en keek hoe ze sliep. Ze werd wakker en zei dat ze voelde dat ik naar haar keek. Ik zei dat ik hoopte dat het niet erg was, en ze zei hemel nee. Ze vroeg om een tic tac, en we hadden er allebei een. Ik keek haar aan en vroeg, zou je het leuk vinden om een koppel te zijn, waar we met elkaar groeien en dingen doen die alleen koppels kunnen doen, naast de liefde bedrijven. Ze zei ja, en hoopt dat we hier voor de lange termijn in zitten, want ik heb haar hart al meer geraakt dan ik ooit zou kunnen weten. We begonnen weer te zoenen, en voor we het beseften, bedreven we de liefde weer. Meer zoals onze eerste keer. Heel teder en zacht. Na een half uur kwamen we eindelijk allebei klaar en douchten we samen. Dani bleef tot 4 uur ’s middags, maar zei dat ze absoluut moest gaan zodat ze iets kon eten en zich klaarmaken voor werk. Toen ze zich klaarmaakte om te vertrekken, haalde ze de sleutel uit haar tas en begon hem aan mij te geven. Ik zei haar nee, hou hem maar, als we een stel zijn, hou je die en gebruik je hem wanneer je wilt. Mijn huis is ook jouw huis. Ze kreeg weer tranen in haar ogen, kuste me en zei dat ze me later zou bellen, en ging weg.

Ze belde vlak voor ze naar haar werk ging en wenste dat ik vrij kon zijn als haar dienst eindigde, maar ze wist dat je in mijn positie gewoon niet afbelt. Rond 22 uur, toen ik naar bed wilde gaan, stuurde ze me een sms’je en zei dat er nog steeds sperma uit haar lekte. Ik sms’te terug, jammer dat ik er niet ben om haar schoon te likken. Ze schreef terug dat ik een stoute jongen was, maar dat ik haar mocht likken wanneer ik maar wilde. Die donderdag, verraste ze me en kwam langs rond 19u. Ze had haar operatiekleding aan, maar ik kon zien dat ze geen bh aanhad. Ze pakte mijn hand en leidde me naar de slaapkamer. Ze kleedde zich uit en zei dat ik ongeveer 45 minuten had, dus laten we aan de slag gaan. De volgende 45 minuten hebben we hartstochtelijk gevreeën. We hebben weinig gepraat, maar veel gezoend en geneukt. We hebben elkaar niet eens oraal genomen. Het was een langzame, passionele liefde de eerste keer, en omdat ik niet zacht werd, ging zij bovenop me liggen en bereed me hard tot we allebei uitgeput waren. Toen ze zich aankleedde, zei ze dat vanavond nu een goede nacht voor haar zou zijn. Ze zei dat ze zich op de top van de wereld voelde en nu vol van mijn liefdessap. Ze kuste me en ging naar haar werk. Ze vroeg wel waar we zaterdag heen gingen. Ik zei haar dat ze zich moest aankleden en klaar moest zijn voor de speciale avond.

Rond 21.00 uur die avond belde Heather en vroeg wat ik met haar moeder had gedaan. Ik vroeg waar ze het over had. Ze lachte en zei moeder gedroeg zich als een aantal liefdevolle tiener. Ik zei, dus, is dat niet wat je wilde? Ze zei oh ja. Ze giechelde en zei, ik neem aan dat jullie seks hebben gehad. Ik zei haar dat een heer daar nooit iets over zegt. Ze lachte en zei dat ik me moest herinneren wat ze me had verteld over het kwetsen van haar moeder, en dat ik mijn ballen miste. Toen zei ze, vergeet niet dat ik morgen niet kom werken. Ik vroeg wat er aan de hand was, en ze zei dat zij en Dani gingen ontbijten en daarna winkelen. Ze zei dat haar moeder een paar nieuwe outfits en andere dingen nodig had. Ik zei, veel plezier jullie twee. Ik ben nooit iemand geweest die van kleding winkelen hield, of winkelen in het algemeen.

Ik ben zoals de meeste mannen, ga naar binnen, krijg wat je nodig hebt, en ga naar buiten. We beëindigden het gesprek daarna en ik maakte me klaar om naar bed te gaan. Rond 22.00 uur kreeg ik een sms van Dani, waarin ze me liet weten dat ze aan me dacht en me welterusten wenste. Ik vertelde haar dat ik ook aan haar dacht, en dat ik wenste dat ze hier bij me in bed lag.

Gedurende de dag op vrijdag, bleef Heather me foto’s sturen van de plaatsen waar ze aan het winkelen waren, en van enkele van de kleren die ze van plan waren te kopen. Een ervan was een foto van een huisjurk die een grootmoeder zou kunnen dragen. Het type met zakken aan de voorkant, zodat ze hun kunstgebit erin konden doen. Ik sms’te Heather terug dat ze er sexy uit zou zien in die jurk, en deed de LOL. Ze schreef terug, “klootzak”. Toen stuurde ze me een foto van een dildo, waarin ze zei dat haar moeder die misschien nodig had, voor het geval ik niet aan haar behoeften kon voldoen. Natuurlijk schreef ik terug en noemde haar een Trut. Rond 18.00 uur belde Dani en vertelde me over haar dag en een paar kleren die ze had gekocht. Ze bedankte me ook voor de bloemen die ik haar die middag had gestuurd. Ze zei dat ze prachtig waren. Ze probeerde uit me te krijgen waar we morgenavond heen zouden gaan, maar ik zei dat je dat maar moest afwachten. Ze zei dat het niet uitmaakte, want de outfit voor morgen zou mijn hart moeten doen stoppen. Ik zei haar dat als ze een juten zak zou dragen, het haar sexy zou staan. Ze lachte en zei dat het niet kon, het kriebelde te veel. Ze zei dat ze zich moest gaan klaarmaken voor het werk. Ik zei haar dat ze het rustig aan moest doen vanavond, en genoeg moest slapen als ze morgen thuis kwam.

Heather kwam toen rond 19.00 uur opdagen. Ze vroeg waarom ze geen sleutel van mijn huis had. Ik zei haar simpel, ik hecht veel waarde aan mijn testikels. Ze had wat afhaalchinees meegenomen, en nog een zak die ik moest openen nadat we gegeten hadden. Ze was zo opgewonden over morgen, alsof het ook haar afspraakje was. Na wat geklets, zei ze dat ik de tas moest openen. Dus dat deed ik, en haalde er een zwarte, zijden string uit. Ik zei wat is dit, en ze zei dat het voor mij was, voor morgenavond. Ik zei haar dat ik dat ding niet droeg. Ze zei, oh ja, dat doe je wel. Ze zei dat het een cadeau was van haar aan mij, maar ook om haar moeder op te winden. Ik vroeg of haar moeder het haar had zien kopen, en ze zei nee, ze had het te druk met het bekijken van alle sletterige kleren die Ambiance te bieden had. Haar moeder dacht alleen dat ze wat dingen voor zichzelf had gekocht, wat Heather ook zei. Ik vroeg haar om uit te leggen, maar ze zei geen viezerik. Na afloop, we zaten op mijn balkon en net schoot de shit, maar ze zei dat haar moeder was echt smoor nu en alsjeblieft, als je denkt dat het niet gaat werken, vertel het haar nu en haar niet aan het lijntje houden, alleen voor de seks. Ik zei haar dat ik haar niet aan het lijntje zou houden, en dat ze er maar beter aan kon wennen dat ik nu in de buurt van haar moeder was. Ze omhelsde me en zei dat ik je daar aan zou houden, papa. Ik keek haar aan en zei: “Papa, mijn reet. Mijn eigen kinderen noemen me zo niet, en lachte.

Ik was zaterdag rond 7 uur op, en omdat ik niets te doen had, ben ik even gaan werken. Ik ging weg rond 10 uur of zo. Toen kwam ik thuis en las een tijdschrift. Rond 1 uur ging mijn telefoon, en het was Dani. Ze wilde weten of ik zin had om te komen zwemmen, want het was bijna 90 buiten en zonnig. Ik dacht er een seconde of twee over na, maar weigerde toen en zei haar dat ik mezelf niet kon vertrouwen als ze weer in bikini was. Ze lachte en zei dat we misschien konden gaan naaktzwemmen. Ik zei dat die gedachte geweldig klonk, maar dat ik me zeker niet zou kunnen beheersen in haar buurt, en dat ik mijn kracht wilde bewaren voor later. Ze lachte alleen maar en zei, oh je bent nogal zeker van jezelf, dat je vanavond misschien geluk hebt. Ik zei dat we vanavond allebei geluk zouden hebben, waarop zij toegaf dat we dat zeker zouden hebben. Ik vertelde haar dat ik rond 18.00 uur zou zijn om haar op te halen en dat het diner om 19.00 uur gereserveerd was. We hingen daarna op, en ik ontspande de rest van de middag. Ik heb zelfs een kort dutje gedaan.

Op de afgesproken tijd kwam ik bij Dani aan, klopte aan en ging naar binnen. Ze riep vanuit haar kamer dat ze er over een minuut of twee zou zijn, wat er vijf werden, snap je. Toen ze in de woonkamer verscheen, was ik sprakeloos. Haar haar was nog blonder dan vroeger, en in een bob stijl geknipt, wat haar gebruinde gezicht accentueerde. Maar het was de jurk die ze droeg die dodelijk was. Het was een zwarte cocktailjurk, die een diepe V had tot net boven haar navel, en de rug was ook een diepe V, die doorliep tot op de punt van haar rug. De zoomlijn stopte ongeveer halverwege haar dij, en het omhelsde haar lichaam zo mooi. Omdat ze al een donker kleurtje had, had ze geen panty nodig en de zwarte pumps die ze droeg maakten haar zo verdomd sexy. Ze vroeg wat ik ervan vond, en na een paar seconden kreeg ik eindelijk mijn tong weer in mijn mond en zei haar dat ze er stralend, sexy en absoluut mooi uitzag. Ze zei dat ze bang was dat ze er te sletterig uit zou zien.

Ik zei dat je er perfect uitziet en dat je er nooit sletterig uit zou kunnen zien in die outfit, maar dat elke man vanavond op je zal vallen, tenzij ze homo zijn. Ik droeg een zwart pak, zonder jasje, dat ik in de auto had laten liggen, met een rode das en een wit overhemd, met gouden manchetknopen. Dani zei dat ik er erg knap uitzag en dat hij me zou verkrachten als we niet snel weggingen, wat ik ook voelde. Ik had ook die zwarte string aan, die de jongens moeilijk binnen konden houden en de kontflos was iets wat ik voor de nacht moest verdragen.

Dani was zo onder de indruk van het restaurant dat ik voor vanavond had uitgekozen. Het ligt direct aan het meer, en maakt deel uit van een appartementencomplex, en bijna elke zitplaats heeft uitzicht op het meer, en als je aan de oostkant zit, kun je het centrum van Cleveland zien liggen, dat maar een paar kilometer verderop ligt. We hadden allebei kreeft en filet mignon, en wijn bij ons diner. Dani merkte op dat ik eigenlijk niet zo veel drink. Ik vertelde haar dat als ik aan het rijden ben, ik het probeer te houden bij een glas, misschien twee op zijn hoogst, en altijd eet. Ons diner was fantastisch, en het gesprek verliep soepel en gemakkelijk, alsof we al jaren samen waren. We zeiden allebei dat we nooit woorden tekort kwamen of ons ongemakkelijk voelden bij wat we bespraken, zelfs niet als het over exen ging. Ze had nooit geweten dat deze plek bestond, wat me verbaasde, want het bestaat al zo’n twintig jaar of langer.

Uiteindelijk vertrokken we rond half negen, en we reden naar een parkeerplaats vlak bij Public Square in Cleveland. Zij vroeg wat we nu gingen doen, en ik zei dat je dat wel zou zien, en we liepen naar dat ene hotel op het plein. Daar wachtte een paardenkoets waarvoor ik had gereserveerd, en we stapten in. Toen we door het centrum begonnen te rijden, was ze een en al glimlach en leunde dicht tegen me aan. Ik had een heel mooi zicht op haar ene borst, die alleen aan mij te zien was, door de manier waarop ze zat. Ik wilde hem eruit trekken en er gewoon aan beginnen te zuigen. Ze keek een keer naar me op en vroeg of ik het uitzicht leuk vond, en natuurlijk zei ik ja. We kusten en omhelsden elkaar terwijl we rondreden. Voor mij was de avond perfect. Ze onderbrak onze kus, keek me in de ogen en zei, ik moet iets bekennen. Ik zei, ok, wat is het. Ze zei, ik weet dat het nog vroeg is in deze relatie, maar ik word verliefd op je, iets wat ik bij niemand voor mogelijk had gehouden. Ik zei haar dat ik ook hetzelfde voor haar voelde. De rit duurde nog eens 30 minuten, en het was al bijna 22.00 uur toen we uitstapten, terug op de plek waar we waren opgepikt. Ik vroeg wat ze nu graag zou willen doen. Ze glimlachte bedeesd en zei, laten we naar huis gaan en de rest van de nacht vrijen. Daar was ik helemaal voor.

Tijdens de rit naar huis, klaagde ze over de middenraad in de auto. Ze zei dat ze nu graag naast me zou zitten, waardoor het voor mij moeilijk zou worden om te rijden, terwijl ze een duivelse grijns op haar gezicht had. Toen zei ze kijk hier, en haalde haar ene borst eruit en vroeg of ik dit later zou willen hebben. Ik zei haar dat ze hem er beter terug in kon stoppen, of ik zal van de kant van de weg afrijden en er nu voor zorgen. Ze lachte en zei dat ik wel kon wachten, dekhengst. Toen we het huis binnenkwamen, schopte ze haar schoenen uit en ging toen naar de keuken, waar ze twee wijnglazen tevoorschijn haalde en een gekoelde fles wijn opende. Toen kwam ze naar me toe, sloeg haar armen om mijn nek en kuste me hartstochtelijk. We zoenden zo’n vijf minuten, verbraken toen onze kus en ze zei, laten we vanavond het bubbelbad gebruiken, we hebben daar nog wat onafgemaakte zaken.

Dus gleed ik langzaam elke band van haar jurk van haar schouders, en begon toen haar jurk naar beneden te duwen. Toen het haar borsten onthulde, kuste ik elk van hen lichtjes. Toen hielp ze me met haar jurk naar beneden te duwen en uit te trekken. Alles wat ze nu aan had was een zijden zwarte string, en iets wat ik nog nooit eerder had gezien, een navelring, die zilver was en diamanten erin had. Ze zag er geweldig uit, en dat zei ik haar ook. Ze zei dat ze de ring al een hele tijd niet meer gedragen had, omdat ze niemand had die de moeite waard was om hem voor te dragen. Toen hielp ze me uitkleden, en toen mijn broek afzakte, hijgde ze even, toen ze mijn zwarte zijden string zag. Ze giechelde een beetje en vroeg waar ik die vandaan had. Ik vertelde haar dat mijn dochter er gisteravond mee was langsgekomen. Ze lachte en zei dat kleine snotneusje. Ze vroeg of het me was opgevallen, maar ze passen bij elkaar, behalve dat de mijne iets meer bedekt, maar niet veel, en met een stijve was de helft van mijn pik nu ontbloot. Ze schoof haar vingers onder het stringetje en schoof het langs mijn benen naar beneden, waarbij ze stopte om mijn eikel te kussen. Toen ze weer opstond, zei ze dat het er weliswaar sexy uitzag, maar dat dit veel beter was, dat ik naakt was. Ik deed hetzelfde met haar string en liet hem langzaam van haar afglijden. Toen zag ik dat ze haar poesje helemaal had kaalgeschoren. Ze vroeg of ik het lekker vond. Nadat ik het gekust had, zei ik, mijn god vrouwen, dat is zo sexy.

Ze zei, nou daar mag je Heather ook voor bedanken. Ze zei dat ik die string niet kon dragen met een harige struik. We pakten toen de glazen en de wijn, deden de lichtschakelaar uit en de lichten van het bubbelbad aan, en gingen naar buiten.

Toen we naar het bad liepen, maakte ik een opmerking over hoe sexy haar kont was, en ze draaide haar hoofd naar me toe en glimlachte, en zei kom maar halen dan. Eenmaal in het bad zette ik de glazen neer en schonk onze wijn in, gaf haar een glas en nam toen het mijne. Ik hief mijn glas naar haar en zei, op een nieuw begin waarvan ik hoop dat het nooit eindigt, en we klonken glazen en dronken. Ik weet niet wie dit bad ontworpen heeft, maar ze dachten aan koppels die er seks in hadden, want ze ontwierpen een stoel in het midden, die ik nam en ging zitten, toen kwam Dani naar me toe, schrijlings over mijn benen en pakte mijn pik en ging zitten en leidde mijn harde pik in haar totdat hij helemaal in haar zat. Ze glimlachte en zei dat ze hier al sinds donderdagavond aan dacht. Haar armen kwamen rond mijn nek, en de mijne gingen rond haar middel, met een hand op haar heerlijke kont, en de andere gleed op en neer haar rug, terwijl we begonnen te kussen. Ze stopte even en zei, laten we nu niet bewegen, en dat ze gewoon wilde genieten van het gevoel door mij opgevuld te worden. We gingen door met kussen, heel hartstochtelijk, terwijl onze tongen over elkaar dansten. Mijn ene hand kwam bij de andere op haar kont, en kneep zachtjes in die heerlijke billen.

Dani probeerde zo hard als ze kon niet te bewegen, ook al klopte mijn pik diep in haar. Na een goede tien minuten van dit voorspel, verlieten mijn lippen de hare, en bewogen langs haar nek, en dan naar haar borsten. Ik likte en zoog aan elke borst, haar tepels in het begin negerend, maar ze verlangden ernaar gezogen te worden, en staken zo trots uit, smekend om mijn lippen en tong. Uiteindelijk begon ik ze te zuigen, en ze trok mijn nek strakker tegen haar tieten aan en begon te kreunen. Een paar minuten later liet ze een luide kreun horen en ik voelde haar kutje samentrekken om mijn pik, en haar heupen begonnen op me te schommelen. Ze begon toen een orgasme te krijgen en vertelde me dat ze klaarkwam. Na een minuutje ontspannen, zei ze, laten we naar binnen gaan en dit meenemen naar bed, want ze kan niet veel meer hebben zonder los te komen.

We stapten uit en pakten wat handdoeken, die ze al buiten had liggen, en droogden elkaar af, daarna liepen we hand in hand het huis in en naar haar bed. Ik ging eerst op het bed liggen en keek toe hoe Dani de kamer rondging en een paar kaarsen aanstak die ze overal had neergezet. Ze zag er absoluut sexy uit in dat licht, en maakte de kamer heel romantisch. Nadat de laatste was aangestoken, kroop ze op het bed en boven op me, en begon me weer te zoenen. Terwijl ze kuste, drukten haar borsten tegen mijn borst, haar kutje lag bovenop mijn pik, en ze bewoog haar heupen om me te laten weten dat ze wist dat ik hard was en op haar wachtte. Toen begon ze in mijn nek te zoenen, toen naar mijn tepels, die ze likte en zoog. Mijn gekreun vertelde haar dat ze het geweldig deed en ze vroeg of ik dat lekker vond. Ik zei ja, het voelde heerlijk. Ze bleef daar nog een minuutje en begon toen langs mijn buik naar mijn harde pik te likken. Ze kuste lichtjes de kop, en likte rond mijn lul, tot aan mijn ballen, die ze begon te likken en dan in haar mond te zuigen. Terwijl ze aan mijn ballen zoog, pakte haar hand mijn pik vast, en streelde hem lichtjes op en neer. Ze maakte me gek van verlangen, en wist dat ze me precies had waar ze me hebben wilde.

Ze stopte even en vroeg of ik wilde dat ze me pijpte, en ik zei Babe, wat je ook maar wilt doen is goed voor mij. Ze glimlachte opnieuw en nam mijn pik in haar hete mond. Eerst ging ze maar half naar binnen, maar al snel nam ze het grootste deel op een heel langzame, verleidelijke manier naar binnen, en liet hem dan weer naar buiten glijden, tot alleen het topje nog op haar lippen lag, toen weer langzaam naar beneden, en de volgende tien minuten varieerde ze haar tempo, tot de laatste minuut, toen ging ze er helemaal voor, en ik zei tegen haar dat ze me zou laten klaarkomen. Haar hand begon me toen snel te strelen, en haar mond zoog alleen aan het hoofd en ik begon met mijn heupen naar haar toe te pompen en kreunde heel hard en zei Baby, ik ga klaarkomen. Ik liet een enorme lading los in haar mond, en ze slikte alles door wat ik haar gaf. Ik zei dat ze wat moest laten staan, zodat ze me daarna kon kussen. Toen mijn orgasme afnam, kroop ze op me en begon me te zoenen, terwijl ze het sperma dat ze nog in haar mond had, in mijn wachtende mond duwde. De kus was super hartstochtelijk, en ik dacht dat ze alleen daarvan al zou klaarkomen. Ik heb in de loop der jaren veel gepijpt, maar niets zo erotisch en verleidelijk als dat, en ik zei haar dat het veruit de beste was die ik ooit heb gehad. Ze giechelde en zei dat het al een hele tijd geleden was dat ze dat echt had willen doen en dat ze blij was dat ik er zo van genoot. Ik zei haar dat ze dat kon doen wanneer ze maar wilde met mij, maar dat ze zich nooit verplicht hoefde te voelen om dat te doen.

Toen draaide ik ons om, zodat zij nu op haar rug lag, en ik begon haar te kussen, vanaf haar voorhoofd en dan naar beneden over haar neus, en likte dan lichtjes haar lippen. Ik wist dat ik mijn tijd moest nemen, omdat mijn nu half harde lul, een beetje rust nodig had. Dus ik begon in haar nek te likken, toen naar haar borsten, ik nam mijn tijd om elke centimeter te verkennen. Dani kreunde en woelde met haar vingers door mijn haar, terwijl ik aan haar tepels zoog en likte. Toen begon ik met mijn tong langs haar buik te strijken, stopte bij haar navel en likte lichtjes rond haar zilveren ring, die er verdomd sexy uitzag bij haar. Toen ik verder naar beneden likte, kon ik het kaarslicht van haar ring zien flikkeren, maar nu moest ik me concentreren op haar wachtende kutje. Ik likte rond haar heuvel, die nu baby glad was, en zo sexy om te zien. Ik omzeilde haar kutlippen, die gezwollen en extreem nat waren, en spreidde haar benen wijd, zodat ik langs het gebied kon likken waar haar benen haar torso ontmoetten. Toen likte ik helemaal langs haar dij en kuit, tot aan haar voet. Omdat ik merkte dat het haar kietelde, ging ik niet naar haar tenen. Daarna ging ik langs het andere been omhoog, lichtjes kussend en likkend, wat haar nu gek maakte van verlangen. Haar gekreun was luid en ze smeekte me haar te likken. Toen ik haar kutje naderde, raakte mijn tong nauwelijks de buitenste lipjes aan, toen blies ik erop. Ik negeerde opzettelijk haar smeekbeden en koos ervoor om haar bilnaad te likken. Ik wilde haar kontje likken, maar ik wist niet hoe ze daarop zou reageren, dus dat zou ik voor een andere keer bewaren.

Ik wist dat ik haar aan het martelen was, maar ik wilde dat ze hard zou klaarkomen, en hopelijk nog een keer zou spuiten. Ik begon nu haar kutlippen te likken, alleen de buitenkant ervan, wat een luide hijg teweegbracht. Dan nam ik mijn vingers en spreidde haar lippen wijd en begon de binnenkant van haar lippen te likken. Ze was drijfnat, en de geur van haar kutje was bedwelmend voor me. Dani kreunde het uit, oh god, alsjeblieft eet me, laat me klaarkomen. Haar ene hand pakte mijn hoofd vast en probeerde mijn gezicht harder in haar kale kutje te duwen, maar ik verzette me. Ik wist dat ze dichtbij was, met haar gekreun, en haar heupen die op mijn gezicht probeerden te draaien. Ik nam afstand en tweede, en alles wat ze zou doen is pleiten voor meer. Ik bleef haar op deze manier plagen, bracht haar bijna tot het randje, en trok me dan weer terug. Een keer deed ik dat, ze zei oh fuck, alsjeblieft, laat me klaarkomen minnaar. Ik stak twee vingers in haar en begon over haar ruwe plek te wrijven, wetende dat haar g-spot haar over de rand zou brengen, en terwijl ik wreef, maakte mijn mond eindelijk contact met haar clitoris, die groter was gezwollen dan ik ooit had gezien. Deze keer, toen ik haar naar het randje bracht, liet ik haar gaan, en ze begon te kreunen, en zei toen tegen me, shit, ik kom bijna klaar schatje, stop nu alsjeblieft niet. Haar heupen kwamen van het bed, mijn mond klemde zich vast aan haar clitoris, en mijn vingers wreven haar hard. Haar benen kwamen bij elkaar en verpletterden bijna mijn hoofd, en ze begon te stuiptrekken en klaar te komen. Eerst was het maar een druppeltje, maar toen gutste het eruit. Ze hield haar benen omhoog en ik likte zoveel mogelijk van haar sap op. Mijn gezicht en borst, samen met het bed, waren doordrenkt met haar zoete sappen. Haar orgasme duurde bijna een minuut, terwijl haar hele lichaam trilde. Haar ogen rolden achterover in haar hoofd en ik dacht dat ze misschien bewusteloos was.

Toen ze eindelijk begon klaar te komen, zakte ze met haar benen op het bed en lag daar maar wat te hijgen. Ik kroop naar haar toe en ging naast haar liggen. Na een minuutje keek ze me aan en zei dat ze nog nooit in haar leven zo hard was klaargekomen, zo veel beter dan de vorige keer. Ik leunde naar haar toe en kuste haar en zei haar dat ze de beste minnares is die ik ooit gehad heb, geen enkele vrouw komt in de buurt. Ze glimlachte en zei dat je nu al weet dat je veruit de beste bent die ik ooit gehad heb. Toen keek ze naar beneden naar mijn kruis, glimlachte en zei, ik denk dat er iets warm moet zijn. Ik kon het er niet meer mee eens zijn. Ik vroeg wat voor standje ze wilde en ze zei dat ik bovenop moest liggen, voorlopig. Dus kroop ik tussen haar benen en pakte mijn pik, en wreef hem tegen haar doorweekte spleetje. Toen duwde ik langzaam naar binnen. Haar hijgen en gekreun vertelde me dat ze dit wilde. Toen ik eenmaal helemaal in haar zat, keek ik op haar neer en zag dat ze tranen over haar wangen had lopen. Ik vroeg of ik haar pijn deed. Ze zei, hemel nee liefje. Ik ben zo gelukkig nu. Deze nacht was de beste in mijn hele leven en ik hoop dat er nooit een einde aan komt.

Ik zei dat ze me zo levendig laat voelen en dat ik nooit iets zou doen om haar anders te laten denken. Toen zei ik haar dat zij mijn hart bezit en dat geen ander het ooit zal krijgen, zolang zij mij in haar leven wil. Toen sprak ik woorden die ik in jaren niet heb gezegd. Ik zei haar dat ik halsoverkop verliefd op haar was. Ik zei toen, ik weet dat het waarschijnlijk te vroeg is om te zeggen, maar je hebt mijn hart al sinds de eerste keer dat ik je zag. Ze legde een vinger op mijn lippen en zei, shush. Toen zei ze dat ze zich niet meer zo gevoeld had sinds ze een tiener was en met Heathers vader.

De eerste keer dat ze me zag, zei ze dat haar hart bijna in haar keel klopte, maar dat ze dacht dat ik niet geïnteresseerd zou zijn in een vrouw van haar leeftijd, en om zelfs maar te denken dat ze weer verliefd zou kunnen worden, was gewoon niet iets waarvan ze dacht dat het ooit nog zou gebeuren. Toen zei ze, Jim, je hebt mijn hart, mijn ziel, en nu zelfs mijn lichaam, dus zorg er alsjeblieft voor, want ook ik ben verliefd op je, dus alsjeblieft, bedrijf nu de liefde met me. We begonnen langzaam, we wilden niets overhaasten. We zoenden en zogen op elkaars tong, maar ons tempo was langzaam en rustig voor ongeveer twintig minuten.

Uiteindelijk zei ze dat ze weer moest klaarkomen en dat ik haar harder moest gaan beffen. Dus ik voerde het tempo op, en terwijl ik dat deed, begon ze er echt in te komen. Haar kreunen was luider nu, haar kussen gepassioneerder, met wil en verlangen. Ik stond op het punt te exploderen toen ze zei: “Harder schat, ik heb je nodig, laat me klaarkomen, liefste. Ik begon in haar te stoten, mijn ballen sloegen tegen haar kont, ze schreeuwde ja, oh ja, dat is het schatje, geef het me. Ze begon klaar te komen, en ik voelde haar kutspieren over mijn hele lul samentrekken, en mijn lul begon op te zwellen, klaar om in haar los te komen. Terwijl ze klaarkwam bleef ze zeggen oh mijn god Jim, ik hou van je. Ik zei haar dat ik ook van haar hield en schreeuwde aaghhhhh, en schoot mijn lading in haar. Haar benen lagen om mijn middel en trokken me strakker naar binnen terwijl ik het ene na het andere touw in haar spoot. Uiteindelijk zakte ik weg en viel op haar. Ze hield me stevig vast en we bleven allebei “ik hou van je” tegen elkaar zeggen.

Na een paar minuten kon ik me eindelijk bewegen en rolde ik me van haar zij af. Ze keek me aan en zei dat dat een perfecte manier was om de liefde te bedrijven. Toen stond ze op en ging naar de badkamer. Toen ze terugkwam, ging ze naar het einde van haar slaapkamer, die vrij groot was, aangezien hij de lengte van haar huis besloeg, en opende een kleine koelkast en haalde er twee flessen water uit, en bracht ze naar het bed. We zaten tegenover elkaar en dronken, terwijl we elkaar af en toe kusten. Toen zette zij haar fles op het nachtkastje, en ik deed hetzelfde. Ze keek me aan en zei: Ik hoop dat we nog niet klaar zijn, en ik grinnikte en zei dat ik de hele nacht van haar ben. Ze gaat lekker, want ze hoopte dat ik vannacht zou blijven, en dat ze zelfs een tandenborstel voor me had gekocht voor de ochtend. Ik moest lachen, en ze vroeg waarom ik lachte. Ik zei dat ik er een bij me had, voor het geval dat. Toen zei ze dat deze gepassioneerde, en o zo opwindende vrijpartij iets is waar ze aan moet wennen, maar dat ze er o zo klaar voor is om ervan te genieten, wanneer ik het haar maar wil geven. Ik zei haar dat ik altijd een attente en aandachtige minnaar voor haar zou zijn.

Toen duwde ze me naar achteren zodat ik op mijn rug lag en zei toen goed, maar nu moet je baby stout zijn en je hersenen eruit neuken. Ik zei, nou kom maar op schatje, ik denk dat ik precies heb wat je nodig hebt. Ze ging toen naar beneden en begon me te pijpen, waardoor hij weer tot leven kwam. Toen hij eenmaal hard was, bewoog ze zich om me heen, liet mijn pik diep in haar kutje zakken, en zei, hou vol schatje, deze pik is van mij om te gebruiken. We neukten hard en snel voor een goede vijftien minuten. Dani kwam twee keer klaar, en beide keren kon de hele buurt ons horen. Nadat ze de tweede keer was gekomen, begon ze haar kutje tegen mijn bekkenbeen aan te drukken, en zorgde ervoor dat haar clitje helemaal gestimuleerd werd. Ik begon haar neerwaartse stoten te evenaren, met mijn eigen opwaartse stoten. We waren nu hard aan het neuken, allebei hadden we een laagje zweet, en in het kaarslicht zag het er erg sexy uit om te zien. Ik begon mijn lul diep in haar te pompen. Dani zei, ja schatje, neuk mijn poesje, neuk me hard schatje. Mijn handen gingen naar haar kont en knepen er stevig in terwijl ik weer een enorme lading sperma in haar begon te lozen. Toen begon haar orgasme, Dani schreeuwde: Oh Fuck Baby, geef me je sperma. Dani viel van me af en ging toen op haar rug liggen. Ik rolde me om, kwam tussen haar benen en begon haar te likken. Ze begon eerst te protesteren, maar zei toen, god, niet stoppen, eet ons sperma minnaar. Een paar minuten later was ik klaar en kwam naar haar toe en kuste haar innig. Haar tong was in mijn mond en probeerde elke druppel van onze sappen op te likken, toen brak ze en zei dat we zo goed smaken samen.

We lagen daar toen, zonder iets te zeggen, tot Dani zei, penny voor je gedachten. Ik grinnikte en zei, dat ik me de gelukkigste man ter wereld voel. Ik heb iemand gevonden met wie ik echt samen wil zijn, niet alleen in bed, maar in alles in het leven. Ik wil alles wat het leven te bieden heeft met jou verkennen, wat het ook is, goed of slecht, maar alleen met jou. Ze zei dat ze hetzelfde dacht, maar dat ze in plaats daarvan het gelukkigste meisje was. Toen vroeg ze hoe we elkaar zouden kunnen zien, met de rare diensten die we werken. Ik zei dat we wel een manier zouden vinden. Ik zei dat we tot nu toe manieren hebben gevonden om bij elkaar te zijn, en dat we dat zullen blijven doen.

Ze zei dat ze me er altijd bij wil hebben, maar weet dat dat voorlopig niet gaat gebeuren. Ik zei, laten we het dag voor dag doen, want wie weet, word je me zat. Ze lachte en zei dat dat niet gaat gebeuren. Ik zei, verdomme schat, we hebben echt nog niet samen geslapen, behalve dat dutje van laatst dan. Ik waarschuwde haar dat ik snurk, en ze giechelde en zei, dat doe ik ook. We keken allebei op de klok, en het was na 1 uur. Ze zei, tenzij je nog een ronde in je hebt, laten we wat gaan slapen. We stonden allebei op, om te plassen, en bliezen toen de kaarsen uit, gingen naar de andere kant van haar kingsize bed, zodat geen van ons op de natte plek hoefde te slapen. We stonden tegenover elkaar, sloegen ons in elkaars armen en vielen in slaap.

Ik stond rond 5 uur op om te plassen, en kwam toen terug in bed. Ik lag op mijn zij met mijn gezicht naar haar toe en keek hoe ze sliep. Ze was zo vredig op die manier. Uiteindelijk dommelde ik weer in, maar werd iets na 6 uur gewekt door een warm gevoel rond mijn pik. Ik opende een oog en zag Dani langzaam aan mijn pik zuigen. Ik kreunde wat en zei goedemorgen schoonheid. Ze haalde mijn pik uit haar mond en vroeg of ik het goed vond wat ze aan het doen was. Ik zei natuurlijk, maar als je aan het ontbijten bent, dan denk ik dat je me moet voorzien van iets te eten. Ze verspilde geen tijd om in een 69 positie te komen, iets wat we nog niet gedaan hebben. Terwijl ze me pijpte, ging mijn mond aan het werk aan haar natte spleetje, dat nog steeds erg nat leek van een paar uur geleden, maar wel erg lekker smaakte. Terwijl ik haar likte, speelden mijn handen met haar kontje, dus ik werd dapper en begon tot aan haar andere gaatje te likken. Toen mijn tong contact maakte met haar gebobbelde kontje, liet ze een lange kreun horen, dus toen wist ik dat ik dit mocht doen. Ik tongde beide gaten, en bracht haar klaar met een lang, krachtig orgasme. Hoewel ze niet zo luid was als vorige nacht, kreunde ze nog steeds behoorlijk luid. Ik was nog niet klaargekomen en vroeg of ze het in haar wilde. Ze tilde van mijn gezicht, draaide zich om en liet mijn pik in haar hete kutje zinken. Eenmaal binnen, leunde ze voorover en kuste me en zei goedemorgen schat, hoop dat je goed geslapen hebt. Ik zei dat ik geweldig had geslapen en hoopte dat zij dat ook deed. Ze zei van wel, maar ze werd geil wakker en had me nodig.

Ik zei haar dat ik haar geile kant erg leuk vond. Ze zei dat ik dat maar beter kon doen, want ze heeft vele jaren van frustratie om van af te komen. Ik zei dat ik de man voor de job was. Ze zei, goed, geef nu deze geweldige pik en zorg voor mijn geilheid. We neukten tien minuten hard voordat we allebei begonnen klaar te komen, waarbij Dani begon klaar te komen, wat mij over de rand duwde. Ze viel tegen me aan toen we allebei van ons orgasme begonnen af te komen. Toen kuste ik haar zachtjes en zei dat ik van je hield. Ze ging rechtop zitten en zei dat ze bang was om het deze morgen te zeggen, omdat ze dacht dat we misschien beiden te verwikkeld waren geraakt in de magie die we hadden. Ik zei haar dat er niets veranderd was, dat ik nog steeds stapelverliefd op haar ben. Ze kuste me en zei, oh schat, ik hou echt van je.

Toen stonden we op en besloten te gaan douchen en daarna iets te gaan eten. Onder de douche streelde ze mijn pik tot hij hard was en draaide zich toen om, met haar gezicht van me af, boog wat voorover zodat ik toegang had tot haar kutje, en ik ging weer bij haar naar binnen. Zij zei dat zij dit de hele dag wil doen. Ik zei, mmmmmm, klinkt als een plan aan me, of minstens tot een bepaalde dame voor Zondag diner verschijnt. Ze lachte, en zei, oh ja, ik vergat dat het zondag was. Geen van beiden gaf er deze keer om of we kwamen, we genoten gewoon van het warme water over ons heen, terwijl we aan elkaar gekoppeld bleven. Het was moeilijk voor ons beiden om een goed ritme aan te houden, dus trok ik me terug, terwijl Dani een aweeeeee ging doen. Ik zei dat we later verder zouden gaan, ergens in het huis, of op het dek, of bij het zwembad, maar ergens. Toen vroeg ze of ik haar geschoren lekker vond. Ik zei dat het er zo sexy uitziet en dat ik het heerlijk vind. Ze zei goed, dat vindt zij ook. Ze zei dat ze zich eerst zo sletterig voelde, maar daarna ook heel sexy en dat ze het mooi vond staan, toen ze in de spiegel keek. Ik zei haar dat ik zou helpen om het ook zo te houden. Ze zei, oooohhh, dat klinkt leuk en ze zei dat ze de mijne voor mij zou doen.

Uiteindelijk hebben we ons aangekleed en zijn we gaan ontbijten. Ik ging toen naar huis en kleedde me om, maar was binnen een uur terug. Ook zij had zich omgekleed in een echt heet uitziende korte broek en een haltertopje. Ik zei haar dat ze er geweldig uitzag, en dat het haltertje echt haar borsten liet zien. Ze lachte en zei dat ik onzin uitkraamde, maar bedankte me toch. Rond 1 uur ’s middags, gingen we naar het zwembad, trokken onze kleren uit en sprongen erin. We hebben weer gevreeën, terwijl we in het zwembad lagen. Toen we klaar waren, zei ze dat dit weer een item was van haar bucketlist van seksuele dingen die ze wil doen. Ik lachte en zei dat ik blij was dat ik degene was met wie ze het deed. Ik vroeg, bedoel je dat jij en hoe heet hij ook alweer het nooit gedaan hebben? Ze zei oh hell no. Ik zei toch, hij was meestal preuts en wilde alleen seks in bed, en het was erg eenzijdig. Als ik een orgasme wilde, moest ik daarna voor mezelf zorgen.

Ik zei, wat jammer voor je, maar ik heb zo’n gevoel dat je dat nooit meer alleen hoeft te doen. Natuurlijk, als je het zelf wilt doen, hoop ik dat je me laat kijken. Ze werd toen echt rood, wat moeilijk te zien is op een diep gebruinde Italiaanse meid. Ik zei wat? Ze zei dat dat een van haar fantasieën was die ze wilde onderzoeken, masturberen met haar man. Ik zei ok, ik ben game.

Ik vroeg welke fantasieën je nog meer hebt. Ze zei eerst dat ze nog niet zeker wist of ze het me kon vertellen. Ik zei schat, als we een koppel zijn, moeten we alles delen wat we willen en verlangen. Ze zei OK, maar ik hoop dat je niet minder over me denkt. Ik zei haar dat het goed was om fantasieën te hebben en nog beter om ze uit te voeren. Ze zei dat er gisteravond bijna één was gebeurd, namelijk mij pijpen tijdens de rit naar huis. Ik vroeg wat haar tegenhield? Ze zei dat ze niet wilde dat ik dacht dat ze een slet was, maar nu we weten waar we heen gaan in deze nieuwe relatie, misschien binnenkort een nacht, en knipoogde toen naar me. Toen zei ze dat ze de liefde wil bedrijven op een openbare plaats, zoals een park, met haar in een zomerjurkje, en zonder slipje, op mijn schoot zittend, en me neukend terwijl er mensen rondlopen. Ik zei dat ik daar wel voor in ben. Ze wil een stripclub bezoeken, met mij natuurlijk, en ook naar een winkel als Ambiance gaan met mij en sexy kleren uitzoeken en misschien wat speeltjes kopen om uit te proberen. Ik zei, nu we het toch over sexy kleren hebben, je zag er gisteravond echt super sexy uit, en je string was voor mij een grote opwinding. Ze giechelde en zei dat ze zich zo sexy voelde nadat ze hem had aangetrokken, en toen tijdens de rit in de koets was hij doorweekt van haar omdat ze alleen maar kon denken aan thuiskomen en de hele nacht vrijen en neuken. Toen ze de mijne zag, zei ze dat ze een mini-orgasme had en dat ze vond dat ik er zo heet in uitzag. Ik lachte en zei dat ik eraan zou moeten wennen om die te dragen. Ik vroeg waar we die gelaten hadden, en ze zei dat die nog in de keuken lagen. Ik zei haar dat ik ze weer aan wil doen en een foto van ons wil maken, naast elkaar staand met die kleren aan en stuur die naar je koppeldochter, wat haar voor het leven zou moeten tekenen. Dani, zei oh Christus, dat zou grappig zijn. Maar we moeten zorgen dat we het snel doen, zodat ik niet hard ben op dat moment.

Haar andere bucketlist van seksuele fantasieën waren, het doen in elke kamer van het huis. Naar een badplaats voor nudisten gaan en vrijen op het strand. Ze wil een keer anaal proberen, en ze vond het heerlijk toen ik haar daar likte, maar ze is nog nooit binnengedrongen met een speeltje, pik of vinger. Ik vroeg of er nog iets anders was? Ze zei ja, maar nu mag ik haar niet te hoog inschatten. Ik zei oh Dani, het is maar seks en ik zou niet anders over je denken. Ze zei ok, hier gaan we. Ik wil in ieder geval een keer seks proberen met een vrouw, en misschien ook met een ander stel, met jou als mijn partner, maar alleen oraal met hem, en dan neuken we naast ze terwijl ze neuken. Ze zei dat ze het een keer in een film had gezien en dat ze er supergeil van werd. Ze zei dat ze in de film eerst met hun eigen partner neukten, maar dat ze aan het eind van partner wisselden. Ze zei dat ze niet zeker wist of ze dat zou kunnen, mij met een andere vrouw zien, of zelfs een andere man willen. Hij vroeg of ik ooit zulke ervaringen heb gehad.

Ik vertelde haar dat ik met een stel ben geweest, als een 3some, en ook met een stel toen ik een paar jaar geleden met een dame aan het daten was. We zijn zelfs naar een house party geweest waar 10 koppels bij betrokken waren. Ze vroeg of er condooms gebruikt werden, en ik zei altijd. Ze zei dat dat een beetje veel klinkt voor haar. Ik zei dat als ze er wat van wilde proberen, ik er klaar voor was. Ze zei dat je zowat overal voor in bent, niet? Ik zei ja, zo’n beetje. Ze vroeg of ze het met een vrouw deed, betekent dat dat ze een Lez is, en ik zei nee, tenzij je de andere kant opdraait en geen man meer wilt, maar anders zou je dan Bi zijn. Ze zei dat ze twee Bi ervaringen had op de middelbare school, met haar beste vriendin toen, en dat ze het erg leuk vond. Ze vroeg me of ik ooit iets met een man had gedaan. Ik was even stil, en ze zei vertel het me alsjeblieft. Ik zei dat ja, toen ik met dat ene stel was, zijn vrouw en ik hem samen zouden pijpen. Dani’s ogen werden heel groot en toen een boosaardig lachje en vroeg, vond je het lekker om te doen? Ik zei ja, het was heel erotisch, maar ik zou het alleen oraal doen. Ze zei alleen maar mmmmmmm, misschien kunnen we dat een keer onderzoeken.

We verlieten toen het zwembad, droogden ons af en gingen naar binnen om iets te drinken te halen, en op de vloer bij de ene toonbank lagen onze strings. Ze pakte ze op en gaf me de mijne. Ze trok de hare aan en zei dat ik hetzelfde moest doen. Toen zei ze pak je telefoon, en we gingen naar boven naar haar slaapkamer. We stonden voor de spiegel en ik nam een paar foto’s, van alleen ons gebied met de string aan, en stuurde er toen een naar Heather. Terwijl ik de foto verstuurde, ging Dani op haar knieën zitten en begon me door het zijden materiaal heen te pijpen tot ik weer keihard was.

Toen vroeg ik haar op te staan, en leidde haar toen naar de rand van het bed, ging op haar zitten, en vroeg haar haar benen te spreiden. Ik gleed mijn pik uit de zijkant van de string en plaatste de kop tegen haar met zijde bedekte spleetje en wreef erover. Ze ademde nu zwaar en vroeg of ik ging spelen of neuken. Haar ogen waren op mijn pik gericht, terwijl ik haar string opzij schoof en bij haar naar binnen gleed. Ik zei haar nu niet meer te spelen. Ze kreunde alleen maar, oh god, ik hou van je pik in me. Ze zei dat ze zo opgewonden is door mijn pik in en uit te zien gaan. Ze zei dat ze zo verbaasd was over hoe geil we nu allebei zijn. Toen sloeg ze haar armen om mijn nek, kuste me en zei dat ik haar moest neuken en haar weer moest laten klaarkomen. Ik begon hem in haar te rammen, ze stond in vuur en vlam, en smeekte me om harder te gaan. Binnen een paar minuten kwam ze weer klaar, haar beide benen verstijfden toen ze klaarkwam, daarna begon ze te ontspannen. Ik was er bijna, dus ik trok me terug, streelde hem wat en spoot mijn lading op haar tieten en buik. Ze zei oh kijk, een nieuwe body crème, nam toen een vinger en schepte wat op en at het op. Ik duwde haar terug en likte de rest op en gaf het toen aan haar. Ze zei dat dit een ongelofelijke nacht en dag was geweest. Ik zei haar dat het niet altijd zo seksueel zal zijn, tenzij zij het zo wil, maar dat ik nu echt een pauze nodig heb. Ze kuste me, stond op en zei dat ze echt eten moest gaan maken. Heather zou vanavond een gast meebrengen.

We kleedden ons aan, ik in een korte broek en een polo, en Dani weer in de korte broek die ik bijna van haar had gescheurd en dat halster. Toen we weer beneden waren, rinkelde mijn telefoon, het was een sms van Heather. “WTF, ik ben getekend voor het leven nu. Maar mam ziet er sexy uit zo, en jij bent niet slecht voor een man.” Ik liet Dani de sms zien en ze moest er wel om lachen. Dani vertelde me over de vrouw die Heather later zou meebrengen. Ik denk dat ze vrijdag is aangekomen, want ze heeft maandag een sollicitatiegesprek. Haar naam is Tabitha, en ze was al heel lang fan van Heathers, voordat ze verhuisde voor een baan. Heather was er kapot van toen ze vertrok, en ze heeft niet echt die “Ene” persoon in haar leven gehad. Ik zei dat dit misschien iets zou worden voor haar. Ze zei dat ze het meisje leuk vond, toen ze samen waren, maar hoopt dat dit niet slechts een voorbijgaand iets is en dat Heather dan weer gekwetst wordt. Ik zei dat alleen de tijd zal leren. Toen vroeg Dani me of ik het goed zou vinden om de komende paar weken uit te gaan met een vriendin van haar en haar man. Ik zei natuurlijk. Ze zei dat Shirley en Mike al heel lang bevriend zijn, maar zich altijd als een derde wiel aan de wagen voelde als ze samen uitgingen. Ze zei dat je ze geweldig zult vinden. Heel makkelijk om mee te praten, en ook het type dat tot bijna alles in staat is om te doen. Ik lachte, en zei toen, wat dan ook? Zij lachte ook, maar zei dat ze dat niet wist, maar, hoewel ze hier wel een nacht naakt in het bubbelbad zijn geweest met haar, omdat ze nogal wat gedronken hadden. Maar seksueel is er eigenlijk niets gebeurd. Ik zei dat ze iets moest regelen en dat we van daaruit verder konden gaan, schat. Dus het leven begint voor ons als stel.

Er is meer, maar dit is lang genoeg voor nu 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *