Nieuwe liefde 3

Ik ben Jim en op het moment dat dit gebeurde, 5 jaar geleden, was ik 45. Ik ben 1.80m, weeg 90 kilo, ben nog steeds in goede conditie, dankzij een paar keer per week naar de sportschool te gaan. Mijn vriendin, Dani, is gescheiden, 49 jaar, 1,70 m, ongeveer 65kg, blond haar, goede C cups, met een mooi lichaam waar ik dol op ben, en ze is een Italiaanse spitfire. Ze werkt als verpleegster in een ziekenhuis bij mij in de buurt, waar ze de nachtdienst werkte, wat ze leuk vond voor we verkering kregen. We wonen nu samen, bij haar thuis, en zij heeft nu weer dagdienst, begint om 6 uur ’s ochtends, net als ik, en is om 4 uur vrij. We hebben allebei woensdag en zondag vrij. We hebben nu ook regelmatiger seks, zo’n 4 keer per week. We hebben allebei toegegeven dat we nog nooit met iemand zijn geweest waar we zulke seks hebben gehad. Mijn ex en ik waren in het begin niet eens zo. Ik klaag helemaal niet, en Dani zei dat haar ex en zij misschien 3 keer per week waren in het begin, toen steeds minder werd totdat het bijna niet meer bestond, en dat sommige van haar ex-minnaars alleen maar aan het neuken waren en zich niet druk maakten over haar behoeften. Als je deel één en twee hebt gelezen, weet je van haar dochter Heather, die ons er eigenlijk heeft ingeluisd, ze is lesbisch en woont samen met haar minnares Tabitha. Ik moet vermelden dat Heather en Dani ook nudisten zijn, en ik nu ook. En als de meisjes langskomen, gaan hun kleren uit zodra ze binnen zijn.

Het weekend voor onze reis naar Jamaica zouden we de zaterdagavond doorbrengen met Dani’s beste vriendin Shirley, en haar man Mike. Shirley is, net als Dani, een toezichthoudende verpleegster in hetzelfde ziekenhuis, maar in tegenstelling tot Dani nu, heeft ze nog steeds nachtdienst. Haar man Mike is brandweerman, en ook hij werkt meestal ’s nachts, wat goed voor hen werkt. Ze waren een paar weken geleden bij ons, en we hoorden dat ze swingers waren, hoewel Dani daar een vermoeden van had. Die avond speelden we poker, daarna strippoker, wat vervolgens leidde tot spelen in het zwembad. Dat leidde tot Dani’s eerste bi ervaring, en hoewel we niet volledig wisselden, deden de meisjes de andere man oraal, wij jongens deden de andere meid oraal, en neukten dan naast elkaar met onze eigen partners. Het was een fantastisch weekend, en een die Dani steeds opnieuw wil doen.

De zaterdag dat Mike en Shirley zouden komen, belde Shirley en zei dat Mike was gevraagd om die avond een dienst te draaien. Shirley vond het jammer omdat we allemaal meer wilden spelen, en Dani wilde Mike graag doen, en ook weer met Shirley spelen. Dani zei, waarom vraag je Mike niet of hij het erg zou vinden als ze gewoon langskomt, aangezien het al gepland was. Shirley vertelde Mike wat Dani voorstelde, en zei zeker, ga, heb een leuke tijd, en als je blijft slapen, stuur hem dan een sms en hij zou na zijn dienst komen. Dus de plannen waren gemaakt voor haar om bij ons te komen eten. Een paar weken eerder, toen Dani haar laatste nachtdienst had, vertelde ze me over een nacht dat Shirley en zij samen pauzeerden, waardoor ze in een lege kamer belandden, en een beetje speelden. Beide meisjes aten elkaar, maar moesten het kort en krachtig houden, uit angst betrapt te worden.

Shirley kwam rond 18.00 uur aan, ze droeg een prachtig zomerjurkje, waarin haar rondingen goed te zien waren, en een laag uitgesneden topje, dat haar borsten mooi accentueerde. Dani en ik waren allebei gekleed, in korte broek en poloshirt, maar Dani had geen beha aan. We vertelden Shirley dat we uit eten zouden gaan, in een taverne in de buurt, waar het eten uitstekend was. Het diner was gezellig en de meisjes hadden een paar margarita’s op, dus ze waren lekker los. Ik had niet verwacht dat er vanavond gespeeld zou worden, maar wie weet. Na het eten kwamen we terug naar het huis, en omdat het nog steeds in de hoge 80’s was, stelde Dani voor om te gaan zwemmen. Shirley zei, oh dat klinkt heerlijk. De meiden begonnen zich uit te kleden in de eetkamer, en ik begon meer margarita’s voor ze te maken. Nadat ik mijn ding had gedaan, kleedde ik me ook uit en ging naar het zwembad. Ik vond de meisjes al in het zwembad, omarmd en lippen op elkaar.

Ik lachte en zei, verdomme, jullie meiden verspillen geen tijd. Shirley keek me aan en lachte, en zei, ik wacht hier nu al meer dan een week op, dus hou je stil, en als je braaf bent, laten we jou misschien ook spelen. Dus ik ging zitten en keek hoe die twee elkaar verkenden. Als ze niet aan het kussen waren, zogen ze om beurten aan elkaars tepels. Op een gegeven moment moet Shirley Dani gevingerd hebben, want ze kwam klaar. Dani bewerkte en vingerde Shirley naar een orgasme. Nadat Shirley was klaargekomen, zei Dani Babe, kom bij ons zitten, dus ik ging naar hen toe en ging op de rand van het zwembad zitten. Dani stak haar hand uit en pakte mijn reeds harde lul en wees hem naar Shirley. Shirley zette onmiddellijk haar lippen over de eikel en draaide er met haar tong omheen. Toen slokte ze hem helemaal op en begon me te pijpen. Terwijl ze pijpte, begon Dani aan mijn ballen te zuigen. De meisjes begonnen toen af te wisselen wie pijpte en wie ballen zoog. Na ongeveer tien minuten zei ik dat ik bijna klaarkwam, dus stopten ze. Dani zei dat ze dat voor later wilden bewaren.

Dani en Shirley zoenden weer, een lange hartstochtelijke, en toen zei Dani, laten we naar binnen gaan waar we meer comfortabel kunnen zijn. Ze stapten uit en droogden elkaar af, en liepen het huis binnen, met mij achter hen met hun drankjes en kijkend naar deze twee schoonheden die met hun kontjes zwaaiden. Geweldig gezicht trouwens. Eenmaal binnen, bedacht ik de bank in de woonkamer, maar de meiden liepen door naar de trap en gingen naar onze slaapkamer. Eenmaal in de slaapkamer, liet Dani Shirley op het bed gaan liggen. Ze ging naar haar kant van het bed, reikte eronder, en haalde haar speelgoeddoos tevoorschijn. Ze had er een paar verschillende dildo’s in, mijn vibrerende cockring, die we een paar keer hebben gebruikt, en een paar nieuwe toevoegingen waarvan ik niet eens wist dat ze die had gekocht. Een ervan was een dildo met een dubbel uiteinde, zo’n 15 cm lang, en ze had er zelfs een voorbinddildo bij. Ik vroeg wanneer ze die had gekocht. Ze zei twee weken ervoor toen zij en de meisjes kleren gingen kopen. Ik zei, jij kleine feeks. Ze grinnikte en zei dat ze er niets aan kon doen en dat ze Heather de schuld moest geven dat ze die had gekocht. Shirley vroeg bij wie van ons ze de strap on mocht gebruiken. Ik lachte en zei niet ik schat. Ze pruilde en zei dat ik niet leuk was.

Dani gooide me de cockring toe en zei dat we die later nodig zullen hebben. Ze ging tussen Shirley’s benen staan en vroeg of ik het erg vond dat zij en Shirley een beetje speelden. Ik zei, schat, wat je ook wilt doen is goed voor mij. En toen begon Dani Shirley op te eten, alsof het haar laatste maaltijd was. Ik zei de meisjes dat ze plezier moesten hebben en me bellen als ze me terug wilden, en ging weg. Dani stopte en zei dat ik niet weg hoefde, maar ik zei dat ze gewoon van het moment moest genieten en me bellen als ze me weer boven wilden hebben. Het volgende wat ik hoorde was Shirley die tegen haar zei, ja, daar, blijf daar en lik mijn kutje.

Ik ging naar de woonkamer en zette de TV aan. Ik dacht dat het nog wel even kon duren voor ik nodig was, als ik al nodig was. Terwijl ik daar zat, ging de telefoon, en het was Heather. Heather vroeg wat we aan het doen waren. Ik vertelde haar dat haar moeder was op dit moment uit met een vriend. Ze zei, ach arme schat, helemaal alleen. Ik lachte en zei dat het goed was, dat Dani een avondje uit met de meiden nodig had. Ik wilde haar niet vertellen wat er echt aan de hand was, uit angst dat ze dan zou langskomen. Ik zei haar dat ik wat TV aan het kijken was, maar dat ik zo naar bed zou gaan. Ze zei oké, maar we zien jou en mama morgen, zoals gewoonlijk, en dat ze iets met ons wilden bespreken. Ik zei dat dat goed was, want ik wilde ook met hen praten, en dat ze haar hypotheekbon mee moest nemen. Ze vroeg waarom, en ik zei, breng het alsjeblieft gewoon mee en we zullen dat morgen bespreken. Ze zei toen ok en hing op.

Ongeveer 45 minuten later kon ik Dani horen klaarkomen, want ze schreeuwde bijna Fuck, over en over. Ongeveer vijf minuten later riep Shirley naar beneden dat ik naar boven moest komen om wat waterflessen te brengen. Toen ik boven kwam, had Shirley de voorbinddildo om, en te oordelen naar Dani’s gezichtsuitdrukking, had ze hem net gebruikt. Ik kon ook zien dat het dubbele uiteinde bij het kussen lag en eruit zag alsof het ook gebruikt was. Dani dronk haar water op en zei dat ze in de hemel was en wilde weten waarom ze dit al die jaren nooit had gedaan. Shirley zei: Goede vraag. Hadden we dat wel gedaan, dan had je geen van die losers nodig gehad waar je eerder mee uitging, en dan had ik Mike gedeeld, als je een echte lul nodig had.

Ik was nog maar half stijf, maar werkte aan een volledige erectie. Shirley pakte hem vast en begon hem te strelen. Ze keek naar Dani en zei: “Schatje, ik denk dat we wat aandacht moeten besteden aan deze arme man, die het afgelopen uur verwaarloosd is. Dani vroeg me om op het bed te komen zitten en dan achterover te gaan liggen en ons dames te laten zorgen voor dit kleine probleem dat je schijnt te hebben. Beide meisjes begonnen me te pijpen, net zoals ze buiten deden, wat uren geleden leek. Ze likten de schacht op en neer en stopten af en toe om te zoenen. Dani keek toen naar Shirley, hield mijn pik vast zodat hij rechtop stond en zei haar hem te bestijgen. Shirley zei, weet je het zeker, aangezien Mike er niet is om voor je te zorgen? Dani zei, oh god ja. Ik wil jullie nu al een hele tijd zien neuken.

Shirley ging toen schrijlings over me heen zitten en kwam langzaam op mijn pik neer, tot onze bekkengebieden elkaar ontmoetten. Wat me eindelijk opviel was dat Shirley nu helemaal geschoren was, en ik zei haar dat het er erg sexy uitzag. Ze lachte en zei, verdomme jongen, het werd tijd dat je het opmerkte. Ze zei, Mike is nu ook geschoren, en het maakt het pijpen zoveel aangenamer, geen haren uit te hoeven spugen. Toen ze heen en weer begon te schommelen, zei ze tegen Dani dat ze een geluksvogel was om deze prachtige lul de hele tijd te mogen neuken. Dani zei, oh ik weet het, en dat doe ik ook, zoveel als ik kan nemen.

Shirley begon me te neuken, eerst heen en weer wiegend, dan in een cirkelbeweging, en uiteindelijk op en neer. Haar kutje stond in brand, en was nog strak ook. Ik kreunde heel wat af, en zag toevallig dat Dani achter haar stond en haar kont en mijn lul likte terwijl we neukten. Terwijl wij ook neukten, reikte Dani rond en begon Shirleys clit te wrijven, wat Shirley van streek bracht en zij begon hard klaar te komen. Shriley zei, oh mijn fucking god, jij bitch, je liet me zo snel klaarkomen. Shirley stopte niet met me te neuken, terwijl ze klaarkwam. We gingen door met neuken, en toen zei Dani stop eens even. Ze vroeg Shirley om mijn lul eruit te trekken, en toen ze dat deed, plaatste Dani de vibrerende cockring om me heen. Ze giechelde en zei nu wacht en zie hoe je hem graag neukt.

Shirley schreeuwde het uit toen ze mijn pik weer naar binnen schoof en voelde hoe hij haar hele binnenste liet trillen, net als een gewone vibrator. Ze zei dat dit geweldig aanvoelde en dat ze er nu zeker een voor Mike moest halen. Op dat moment ging haar telefoon, dus Dani nam op. Ze zei hallo, en zei, oh hoi Mike. Toen zei ze, nee, ze is nu even bezig met mijn vriendje te neuken. Toen giechelde ze en zei, oh ja, we hebben een tijdje gespeeld voordat we Jim met ons lieten spelen. Jammer dat je er niet bent, ik kan ook wel een goede neukbeurt gebruiken. Toen gaf ze de telefoon aan Shirley, en ze praatten terwijl wij neukten. Ze zei dat ze vannacht zou blijven, dus kom morgenochtend maar hier.

Dani nam toen de telefoon terug, en vertelde hem toen waar de reservesleutel is, en dat hij gewoon naar boven moest komen als hij daar aankwam. Dan beschreef ze alles wat zij en Shirley hadden gedaan, inclusief Shirley die haar neukte met de strap on en met de dildo met twee uiteinden.

Toen ze ophing, zei ze tegen Shirley dat ze dacht dat hij zich nu moest aftrekken, omdat we hem een stijve hadden gegeven. Shirley lachte en zei dat hij dat waarschijnlijk ook zal doen, dat ze al een paar keer telefoonseks hebben gehad terwijl hij op het station was. Shirley leunde voorover en kuste me en zei, genoeg gepraat, neuk me nu nog eens met die grote lul. Deze keer begon ik mijn heupen te gebruiken om in haar te komen. Dani was druk bezig haar kont te likken en mijn lul te likken, plus ze reikte rond en wreef over haar clit. We waren bijna tien minuten zo bezig, toen Shirley weer hard klaarkwam. Ze zat daar een paar minuten en zei uiteindelijk, verdomme man, kom jij nooit klaar? Ik zei dat het langer duurt met deze ring om. Dani grinnikte en zei ja, hij kan gaan en gaan en gaan met dat om. Shirley zei dat dat een van de moeilijkste orgasmes was die ze in lange tijd heeft gehad. Ze zei, weet je dat dat mooie vrouwtje van je de hele tijd haar tong in mijn kont had begraven.

Ik keek haar verbaasd aan en ze lachte. Ze zei, ik weet dat jullie nog niet getrouwd zijn, maar ik weet dat ze op een dag je vrouw zal zijn, dus in mijn gedachten is ze al je vrouw, en nu een bi slet, net als ik. Shirley stapte toen van me af en zei dat ze naar het toilet moest. Toen ze weg was, ging Dani naast me liggen en zei, alsjeblieft Baby, stop hem in me, ik kan geen seconde meer zonder jou in me. Terwijl ik haar besteeg en naar binnen gleed, zei ze dat je zo liefdevol en geweldig voor me bent, ik hou zo veel van je. Ik zei haar dat ik ook van haar hield en hoopte dat ze had genoten van haar avond, ze zei dat het beter was dan ze zich had voorgesteld. Ze kuste me en zei toen dat ik haar hard moest neuken, ze had het hard nodig. Zoals elke goede echtgenoot zou moeten doen, volgde ik wat mijn toekomstige vrouw me zei te doen. Terwijl we neukten, kwam Shirley weer binnen en ging naast ons zitten, en begon over haar tieten te wrijven en met haar tepels te spelen.

Ze vroeg Dani of ze het lekker vond dat die harde lul haar zo goed neukte. Dani had moeite met praten en zei alleen maar uh huh. Shirley zei dat het zo verdomd heet was om ons zo te zien neuken, en speelde met haar kutje terwijl we neukten. Ik begon te zweten van het harde neuken en Dani ook. Haar gekreun van genot werd behoorlijk luid, en ze zei Oh Fuck Baby, ik ga klaarkomen. Toen zei ze dat ik met haar moest klaarkomen, en vulde haar met mijn liefdessap. Ik was er bijna toen Dani begon klaar te komen. Haar kutje greep mijn pik hard vast, en ik kon zien dat zij ook aan het spuiten was, aangezien mijn pik en ballen nu echt nat waren. Shirley begon toen ook klaar te komen, door zichzelf te vingeren. Toen liet ik los, en het was een enorme lading. Ik kwam zeker 30 seconden klaar, of langer. Toen ik klaar was, zakte ik in elkaar op Dani, en rolde toen van haar af.

Shirley ging toen tussen Dani’s benen zitten en zei, mmmmmmmm, een middernachtelijk hapje, en begon ons sperma van Dani’s kutje te likken. Toen ze goed schoon was, opende Shirley haar mond om mij een groot deel van mijn sperma in haar mond te laten zien, ging toen omhoog en kuste Dani hartstochtelijk. De kus duurde een paar minuten, toen reikte Dani naar me uit en wilde me kussen. We zoenden ook hartstochtelijk, waarbij ze wat van het sperma in mijn mond duwde… Shirley zei toen, jullie twee moeten een van de heetste koppels zijn waar ze ooit mee gespeeld heeft. We vielen allemaal plat op onze rug en ademde zwaar.

Na nog een paar minuten ontspannen en water drinken, vroeg Shirley aan Dani of ze het goed vond dat Jim me neukte. Dani zei, oh Christus ja, het was een van de meest erotische dingen die ze ooit heeft meegemaakt en het spijt haar nu dat we de laatste keer dat we allemaal samen waren niet hebben geruild. Shirley zei dat het soms een paar sessies duurt voordat een stel zich comfortabel genoeg voelt om het te doen. Ze zei dat ze gewoon bang was dat hun vriendschap erdoor zou verminderen. Dani zei: Echt niet, je bent al eeuwig mijn beste vriendin. En in mijn hart weet ik dat Jim niet van me weg zal lopen. Dani leunde voorover en zei: “Nooit, liefje, ik ben 100% de jouwe, voor nu en altijd. Shirley maakte een kokhalzend geluid en zei dat jullie misselijkmakend zijn. Dani lachte en zei dat je ons moest horen als we de liefde bedrijven, en we lachten allemaal. Shirley zei dat ze naar bed ging, en begon op te staan. Dani zei wacht, slaap gewoon hier bij ons. Shirley zei zijn jullie twee zeker, en we zeiden allebei ja. Dani zei dat ze Mike al had gezegd dat hij naar boven moest komen als hij hier was. Ik vroeg hoe laat denk je dat Mike komt, en Shirley zei waarschijnlijk rond 7 uur. Ik zei dat is cool, ik zal waarschijnlijk op zijn, en Shirley zei dat ze dat ook zou zijn.

We gingen allemaal naar de badkamer en kropen toen in bed. Toen Shirley in bed lag, vroeg Dani wat ik van de nacht vond. Ik zei dat het geweldig was en dat ik echt opgewonden was door wat jullie deden. Dani zei dat ze dat ook vond, maar dat ze bang was dat ik het erg zou vinden dat ze zich liet gaan en ervan genoot.

Ik zei, schat, dit was neuken vanavond, neuken voor de lol en ik zou zeggen dat je wat plezier had. Ze zei, oh jongen heb ik, en het voelde goed om sletterig te zijn. Toen vroeg ze hoe ik me zou voelen als ze het echt met Mike zou doen. Ik zei dat het niet is hoe ik me zou voelen, maar hoe jij je zult voelen. Je weet nu al dat ik er opgewonden van zal raken, maar ik hoop alleen dat jij dat ook doet. Ze giechelde en zei dat we dat morgenvroeg wel zullen zien, want ik ben van plan om hem flink te neuken, en hopelijk sta jij dan naast me, Shirley te neuken en ook naar me te kijken. Ik zei dat ik dat zeker zou doen, en kuste haar. Shirley kwam helemaal opgefrist uit de badkamer en klom naast Dani. Ze vroeg waar we het over hadden, en Dani zei, oh niets behalve dat ik Mike echt wil neuken in de ochtend. Shirley zei, oh jij kleine slet, en lachte. Ze zei dat je hem beter kon neuken nadat je mij je man daar hebt laten neuken, en ik mag wel zeggen, is nogal een goede lullenman. Ze zei, Mike hoopt zo dat je hem jou laat doen, hij zal waarschijnlijk binnen twee minuten klaarkomen. Dani keek me aan en zei, je kunt hem beter de penisring laten gebruiken, ik wil niet weer in twee minuten klaarkomen. We lachten allemaal en vielen in slaap.

Ik werd wakker om 6:30 en stapte uit bed. Ik zag dat de meisjes zich wat verroerden, maar liet ze met rust. Dani en Shirley lagen tegenover elkaar met Dani’s arm over Shirley gedrapeerd. Ik ging naar de badkamer en deed mijn behoefte, ging toen naar beneden en begon aan de koffie. Ik bleef maar terugdenken aan gisteravond en de heerlijke tijd die we met z’n drieën hadden gehad, en hoe geweldig het was om Shirley eindelijk te neuken. Als ze neukt, gaat ze er echt in op en is ze ook een beetje agressief. Terwijl ik stond te kijken naar de koffie, begon mijn pik zich te roeren, alleen al denkend aan de activiteiten van gisteravond. Toen ging de voordeur open en kwam Mike binnen. Hij had net een dienst van 12 uur gedraaid en zag er zo uit. De koffie was net klaar en ik vroeg of hij een kopje wilde. Hij zei, oh god ja. Terwijl we daar stonden en dronken vroeg hij hoe de avond was verlopen, dus ik vertelde hem zo’n beetje het hele verhaal.

Toen ik klaar was zei hij, fuck, ik wou dat ik er was om te helpen. Ik lachte en zei, er is nog tijd voor wat hulp. Je kent die twee meiden, nogal onverzadigbaar. Hij lachte en zei dat hij zeker weet dat Shirley dat is. Ik zei, geloof me, Dani is dat ook. We hebben zoveel seks nu, en ik klaag niet, maar ik hoop dat mijn pik niet verslijt. Mike vroeg of hij onze douche mocht gebruiken, en ik zei dat hij dat mocht doen, en vertelde hem waar de handdoeken lagen.

Ongeveer tien minuten later kwamen de meisjes beneden, en ze zagen er verdomd goed uit, gezien de zware nacht die we hadden doorgebracht met spelen. Shirley vroeg waar Mike was, en ik zei dat hij onder de douche stond, maar dat hij er zo uit kon komen. Net toen kwam Mike uit de badkamer, opgefrist van de douche, en ook naakt, net als de rest van ons. Dani en ik zagen allebei dat Mike nu gladgeschoren was in zijn schaamstreek, en natuurlijk maakte Dani er melding van door hem te zeggen dat hij er sexy uitzag. Shirley ging naar hem toe en ze omhelsden elkaar en kusten elkaar goedemorgen, waarbij Mike’s handen direct naar haar kont gingen en in haar wangen knepen. Na een minuut van dit alles zei Dani, waarom nemen jullie niet een kamer, en we lachten allemaal. Mike zei nah, deze kamer is prima voor hem. Ik vroeg wie er zin had in ontbijt, maar beide meiden zeiden nu even niet, laten we eerst een eetlust opwekken, en leidden Mike en mij naar de bank.

Dani duwde mij op de bank en Shirley duwde Mike erop. Toen gingen de meiden op hun knieën zitten, tegenover elkaar en kusten elkaar. Een lange gepassioneerde zoen, met veel tongworstelen, en hun handen die elkaars kont streelden. Toen braken ze het af, en Dani kwam naar me toe en begon me te pijpen, en Shirley had die van Mike in haar mond. Dani kwam van me af en zei, niets beters dan een ontbijt van biefstuk, wat ons allemaal aan het grinniken maakte. Toen tikte Shirley Dani op de schouder en vroeg haar om samen met haar Mike te pijpen, aangezien ik de avond ervoor al de behandeling had ondergaan. Dus ik leunde achterover en keek toe hoe de meisjes zijn harde schacht likten, dan zoog de een aan zijn ballen, terwijl de ander aan zijn pik zoog. Mike kreunde en kreunde nu veel. Na enkele ogenblikken maakte Shirley zich los van Mike, kwam naar me toe en zei dat Dani de pik aan het opeisen was, en dat ze haar eigen pik nodig had om aan te zuigen.

De volgende tien minuten zogen en likten de meisjes elk van ons, en elke keer als ik in de buurt kwam, trok Shirley aan mijn ballen en pakte de basis van mijn pik hard vast, wat elke sensatie om klaar te komen verminderde. Dani deed hetzelfde bij Mike. Shirley vroeg Dani of ze me mocht neuken, en Dani zei dat ze dat niet hoefde te vragen, en zolang we het allebei niet erg vonden dat ze Mike neukte. Shirley grinnikte en zei, vriendin, die man staat al jaren te popelen om dat zoete kutje van je te neuken. Ik zei, schatje, wat je ook wil doen, doe het, je hebt nooit mijn toestemming nodig.

Shirley stond op, schrijde over mijn schoot en leidde mijn pik langzaam in haar zeer natte gat. Het enige wat ik kon doen was grommen en haar kont vastpakken, terwijl ze op mijn lul drukte. Dani zat in dezelfde positie en ging helemaal op Mike’s pik liggen. Mike liet een luide kreun en zei toen Holy Fuck. Shirley vroeg of ze lekker strak was voor hem? Mike zei oh Christus ja. En toen begonnen we allemaal te neuken. Alle vier kreunend en kreunend, vies pratend. Shirley zei dat ik haar sletterige kut hard moest neuken, om haar te laten klaarkomen. Dani zei tegen Mike, dat is het schatje, neuk mijn kutje. Toen zei ik tegen Shirley dat ze haar armen om mijn nek moest doen en zich vast moest houden, en ik stond op en draaide mijn posities om, zodat ik nu bovenop haar op de bank lag. Ze schreeuwde het uit, godverdomme Jim, neuk me nu goed en hard. Ik beukte haar kutje met alles wat ik had. Ze trok mijn hoofd naar haar toe en we zoenden hard, net zoals we aan het neuken waren. Dani en Mike wisselden ook, maar lagen op de grond en Mike was in haar kutje aan het rammen. Na ongeveer tien minuten begon Dani klaar te komen en Mike zat vlak achter haar. Toen ze klaarkwamen uit hun orgasmes, begon ik klaar te komen, toen Shirley volgde. Zo luid als we allemaal waren, de halve buurt zou ons gehoord moeten hebben.

Ik zakte in elkaar in Shirley’s armen, en keek naar Mike en Dani. Ze waren aan het zoenen en Mike zat nog steeds in haar, en ze begonnen weer te neuken. Ik rolde van Shirley af, en we hielden elkaar vast en keken hoe ze weer neukten. Ik was half stijf terwijl ik toekeek hoe ze tekeer gingen, en Shirley fluisterde tegen me dat ze nu behoorlijk uitgeput was en hoopte dat ik dat goed vond. Ik kuste haar en zei ja, ik was er zo’n beetje klaar mee. Dani en Mike neukten nog 15 minuten, en deze keer kwam Mike weer hard klaar, maar Dani niet. Ze zei dat hij haar nog wel een uur had kunnen neuken, het voelde zo goed voor haar. Dani ging toen tussen Shirley’s benen zitten en at mijn sperma van haar. Toen deed Shirley hetzelfde bij Dani. Mike zei tegen Shirley, kijk eens wat je van Dani hebt gemaakt. Dani kreunde uit wat? Mike zei, een Bi nymfomane. Dani zei, wat, ben je aan het klagen? Mike lachte en zei, echt niet.

Toen de meisjes klaar waren, ging ik ontbijten, met spek, gebakken aardappelen en omeletten voor iedereen. Toen het ontbijt klaar was, en Mike en ik opgeruimd hadden, ruimden de meisjes de woonkamer op. Toen kleedden Mike en Shirley zich aan en maakten zich klaar om te vertrekken. Mike zei dat hij naar huis moest om wat te slapen omdat hij vanavond dienst had.

Nadat ze weg waren, gingen Dani en ik naar boven naar onze kamer en gingen op het bed liggen. Ze lag tegen me aan en ik hield haar vast. Ze vroeg of ik twijfels had over wat we gisteravond of vanmorgen hadden gedaan. Ik zei haar dat ik dacht dat het best goed ging, en als er iemand nerveus zou zijn, dan zou ik het zijn en hoe jij je echt voelde. Dani zei dat ze van elke seconde genoten had, van de trio’s van gisterenavond, tot de all out swap van vanmorgen. Ze zei dat ze zo opgewonden was door dit alles, en omdat we het met onze beste vrienden deden, maakte het het nog specialer voor haar. Ik zei dat ik hetzelfde voelde, wat betreft het met hen doen en dat ik het in de toekomst graag nog eens zou willen doen. Dani vroeg of we nu een swing koppel waren. Ik dacht even na en zei toen ja, maar niet zoals Mike en Shirley, want zij hebben het met andere koppels gedaan, en niet alleen met ons. Ik zei haar dat ik al blij zou zijn als ik weer met hen zou swingen en me niet in de swingwereld zou wagen. Ze stemde ermee in en zei dat ze niet wist of ze zomaar een vreemde kon neuken.

Haar hand rustte toen op mijn pik en vroeg of ik opgewonden raakte als ik haar en Mike zag neuken. Ik zei dat ik dat zeker deed, en zei dat ze er erg sexy uitzag terwijl ze neukte. Terwijl we praatten, begon haar hand me hard te strelen. Toen zonder een woord te zeggen, ging ze schrijlings over me heen en bereed mijn lul. Ze zei toen, goed, want ik was echt opgewonden door je te kijken ons, en ik was niet liegen toen ik zei dat ik kon neuken voor uren eerder. Ze begon me langzaam te berijden en ik vroeg haar of ze Mike’s harde lul lekker vond. Ze kreunde van ja, maar niet zo veel als ze nu van deze in haar houdt. Ze vroeg of ik Shirley’s hete poesje over mijn hele lul lekker vond. Ik zei ja, maar eerlijk gezegd, het komt niet in de buurt van het vergelijken met jou mijn liefde. Zij begon te versnellen. Ik vroeg haar of zij het nu leuk vond om poesje te eten en zij zei oh god ja, en dat elke vrouw het eens zou moeten proberen. Terwijl we doorgingen met neuken, zei ik dat we beter konden gaan, Heather zal hier snel zijn, en Dani zei stoer, ze kan wachten tot we helemaal klaar zijn of ons komen vergezellen met Tab, maar nu, moest ze weer klaarkomen.

Terwijl ze me nu harder bereed, en ik haar stoten evenaarde, begonnen mijn vingers met haar kontje te spelen, en haar strakke kleine gaatje. Ze was er bijna, en ik stak een vinger in haar kont. Dit liet haar luid kreunen en zei: “Oh schatje, dat voelt zo goed. Ze begon toen op me in te slaan, en ik duwde mijn vinger er dieper in, en toen ik dat deed, begon ze klaar te komen, en ze slaakte een kreet, en haar lichaam ging overeind staan.

Toen ze klaarkwam, begon ik sperma in haar te pompen. Ik wist niet eens zeker waar ik het sperma vandaan haalde, van alle seks gisteravond en vanochtend. Dani zakte toen bovenop me in elkaar, heel hard hijgend. Na ongeveer vijf minuten rolde ze eindelijk van me af en bleef daar liggen. Een paar minuten later sprak ze eindelijk en zei, verdomme, dat was zo intens. Ze vroeg wat me op het idee bracht om dat te doen, aangezien ik het nog nooit eerder had gedaan. Ik zei dat het idee eerder van Shirley kwam. Toen ik haar neukte, stak ze een vinger in mijn kont vlak voordat ik klaarkwam. Ze zei alleen maar wow. Ze zei dat het geweldig voelde en hoopt dat ik op een dag anaal met haar zal proberen, want dat is iets wat ze nog steeds wilde proberen. Ik zei tegen haar, als je er klaar voor bent, laat het me maar weten. Terwijl we daar lagen, hoorden we Heather om ons roepen. Dani riep terug, dat we zo beneden zouden zijn, nadat we gedoucht hadden.

Na het douchen gingen we naar beneden, en vonden Heather en Tabitha al liggend op het zwembad dek. We kwamen naar buiten en gingen aan de tafel bij hen zitten, allebei met ijsthee. Heather vroeg of Shirley en Mike hier waren? Dani vroeg hoe ze dat wist, en Heather zei dat ze haar parfum nog kon ruiken. Dani zei, ja, Heather bleef vannacht hier omdat Mike moest werken, maar kwam vanochtend na zijn dienst langs. Heather grijnsde en zei, hmm ik snap het. Dani werd helemaal rood en Heather lachte alleen maar en zei mam, geniet ervan, want je hebt al die jaren zoveel plezier gemist.

Dani vroeg toen wat Heather ons wilde vertellen. Heather en Tab gingen rechtop zitten en hielden elkaars hand vast en zeiden dat ze een baby wilden. Dani zei echt? Heather zei ja. Zij en Tab zijn hier al een tijdje over aan het praten en zijn voor het leven aan elkaar toegewijd en willen een kind op deze rare wereld zetten. Dani was sprakeloos en vroeg hoe ze het gingen doen. Heather zei dat ze invitrofertilisatie hadden overwogen. Nu moeten ze alleen nog de juiste match vinden voor wat ze willen. Dani zei tegen haar, je weet dat je nu op een punt in je leven komt dat je een hoger risico loopt om kinderen te krijgen. Heather zei dat ze het weet, maar dat ze het echt wil. We waren het er allemaal over eens dat ze er voor moest gaan. Heather en Tab omhelsden elkaar en hadden allebei tranen in hun ogen. Heather dacht dat haar moeder het haar misschien moeilijk zou maken, alleen al vanwege haar leeftijd.

Ik vroeg de meisjes om binnen te komen en aan de eetkamertafel te gaan zitten. Ik ging naar boven, pakte mijn chequeboek en kwam weer naar beneden. Toen ik bij hen kwam, vroeg ik Heather of ze haar laatste hypotheekafschrift bij zich had, en ze zei dat dat zo was, maar waarvoor? Ik zei alsjeblieft, laat het me zien. Ze pakte haar tas en gaf hem aan mij. Haar huis is klein, een slaapkamer, maar ze had het een paar jaar geleden gekocht en er een heel mooi huis van gemaakt. Ze had nog een schuld van ongeveer 90 duizend, volgens deze verklaring. Ik pakte mijn chequeboek en schreef het verschuldigde bedrag op, en gaf haar toen de cheque. Ik gaf het aan haar en ze bekeek het. Ze keek naar me en zei, wat de fuck Jim. Ik zei, wees stil, dit is ons geschenk aan jullie twee. Heather zei: geen denken aan, kun je niet veroorloven dit. Ik zei, schat, ik kan het me veroorloven en ik wil dat je het te nemen en af te betalen van het huis. Dani stond huilend achter me en zei toen tegen haar, kijk, jullie twee hebben alle hulp nodig die jullie kunnen krijgen, en dit is een manier waarop wij kunnen helpen.

Dani’s hand lag op mijn schouder en ik nam die zachtjes in de mijne en zei tegen Heather dat we nu allemaal familie zijn, misschien nog niet wettelijk, maar dat zal snel genoeg gebeuren, en dat ik altijd voor familie zorg. Ik keek achterom naar Dani en zei nu, jongedame, ga die van jou halen, die zit in die post houder in de keuken. Dani zei nee, je hebt me al zoveel gegeven zoals het is. Ik lachte en zei, seks telt niet. Ze sloeg me op mijn arm en zei, jij eikel. Ze liep weg en kwam er mee terug. Ik schreef de cheque uit voor die van haar, die maar 30 duizend was. Ik vroeg hen beiden om deze vandaag op de post te doen. Dani leunde voorover en kuste me zachtjes op de lippen en zei dank je wel, maar ik hoefde dit niet echt te doen. Ik zei oh jawel. We gaan dit ons huis maken, voor nu, het moet vrij en schoon zijn, en een ding minder waar je je zorgen over hoeft te maken, vooral als je een kleinkind in dit gezin krijgt.

Heather stond op en kwam naar me toe en gaf me een dikke knuffel, en toen knuffelde ze haar moeder. Toen pakte ze haar moeders hand en leidde haar naar buiten. Ik kon door de patio deur zien dat het een geanimeerd gesprek was. Dani was waarschijnlijk aan het uitleggen hoe ik al dat geld had gekregen. Tabitha zei dat ze erg dankbaar is voor wat we voor hen gedaan hebben. Ik keek haar aan en zei, doe alsjeblieft alles wat in je macht ligt om dit voor jullie twee te laten werken. Ze houdt zielsveel van je, en dat heeft ze altijd gedaan, zelfs toen je weg was. Tabitha zei dat ze beloofd had levenslang bij haar te blijven. Ze stond op en kwam naar me toe, omhelsde me en zei: “Ik hoop dat je weet dat Heather heel veel van je houdt en alles voor je zal doen, en ik ook.

Ze huilde ook en zei dat ze dat zullen doen, beloofd. Toen vroeg ze, betekent dit dat ik niet meer met je kan flirten? Ik lachte en zei, je mag flirten, maar dat is het. Ze zei, verdomme. Ze reikte naar beneden en pakte mijn slappe lul en zei, ik wil dit maar één keer proberen. Ik lachte en zei waarom? Ze zei weet je nog, ik ben bi, dus ik hou wel van een lul. Ik zei waarom zoeken jullie niet een leuke jongen om een 3some mee te hebben. Ze lachte en zei misschien, op een dag.

De meiden kwamen terug binnen en zeiden laten we gaan eten. Ze begonnen samen te lunchen terwijl ik daar zat en drie van de lekkerste kontjes bewonderde die God vrouwen heeft gegeven. Dani draaide zich om en zag me naar ze staren. Ze zei, hou je van het uitzicht Mr. Fox? Ik zei oh zeker, niets beters in deze wereld. Ik vroeg de meisjes of ze klaar waren voor onze reis komende donderdag. Heather zei dat ze wilde gaan winkelen voor een andere outfit. Dani zei, we kunnen gaan na de lunch, en laat Jim thuis om te ontspannen, hij soort van had een lange nacht. Heather gaf haar moeder een lichte klap op haar arm en zei oh mam, jullie twee zijn zo sletterig.

Ik ging terug naar boven, pakte mijn portemonnee en haalde er een nieuwe creditcard uit en kwam terug naar de keuken. De vrouwen waren aan het kletsen, toen ik ze onderbrak. Ik zei tegen Heather, hier, dit is voor jou. Het was een platinum Visa kaart. Heather zei, waar is dit voor? Ik zei voor mijn gemoedsrust en voor jullie twee om te gebruiken en dingen te kopen die je nodig hebt, vooral als je van plan bent om een baby te krijgen. Ze protesteerde en zei dat ze er al een heeft. Ik zei, geweldig, nu heb je er twee, dus betaal de andere af en doe hem weg. Het voordeel van deze is dat je de rekening nooit zult zien, alleen je moeder en ik. Ze zegt, je bedoelt dat ik de betalingen niet hoef te doen? Ik zei, zie je wel dat je het doorhebt Red. Ze zei, bijt me, als antwoord. Toen kwam ze naar me toe en omhelsde me stevig en bedankte me dat ik zo goed voor haar was en zei toen, mam ik denk dat ik een goede man voor je heb uitgezocht. Dani zei dat ze het ermee eens was. Heather lachte en zei dat als ze hetero was, en niet met mam uitging, ze hem helemaal verrot zou neuken. Dani zei, Heather, doe niet zo grof, maar ik zal het graag voor je doen, en lachte.

Tijdens de lunch spraken we over de aanstaande reis en ik zei dat ik woensdagavond de instapkaarten zou uitprinten en dat de meisjes hier de nacht moesten doorbrengen, zodat we ’s morgens samen konden vertrekken. Toen zei ik tegen de meisjes dat ze boodschappen moesten gaan doen en dat ik de afwas van de lunch zou opruimen. Dani kwam naar me toe en omhelsde me, kuste me hartstochtelijk en zei dat ik nu zoveel van je hou. Ik zei dat jullie drie mijn familie zijn en dat ik het serieus neem om voor jullie te zorgen, samen met mijn twee kinderen. Ik sloeg haar op haar kont en zei nu ga, koop iets wat je wilt kopen en toen zei ik hardop, en laat Heather je niet meenemen naar de volwassen winkel daar en je ompraten in kinky speelgoed. Heather zei dat ik een kill joy was. Ik zei nee, we hebben gewoon nog niet alles gebruikt wat je haar de vorige keer hebt gegeven. De meisjes gingen weg en kwamen een paar uur later terug om te laten zien wat ze gekocht hadden. Geen van de meisjes kreeg badpakken, omdat ze meestal naakt op het strand zouden zijn.

We vertrokken die donderdagochtend en kwamen rond 15.00 uur aan in ons hotel. De vlucht was goed en niets bijzonders. Toen we eenmaal bij de balie van het hotel aankwamen, veranderde ons geluk. Ik kreeg te horen dat de kamer die ik had aangevraagd niet beschikbaar was omdat het stel dat de kamer had oorspronkelijk de dag ervoor zou vertrekken, maar besloten had om de rest van de week te blijven. Ik was geen blije kampeerder toen ik dit hoorde, en vroeg waarom we onze plannen moesten veranderen voor mensen die al weg hadden moeten zijn. Natuurlijk zei het hotel dat het hun beleid was, iets wat ik niet kon begrijpen, maar moest accepteren. Onze kamer zou twee aparte slaapkamers hebben, zodat we allemaal wat privacy hadden. Na ongeveer 20 minuten heen en weer gekibbel, gaf het hotel ons een kamer met uitzicht op de oceaan, met twee kingsize bedden en een groot jacuzzibad. Plus, ze deden een paar honderd dollar van de prijs af, en gaven ons twee nachten gratis dineren in hun restaurant.

Toen we naar de kamer gingen, zei Dani, oké, we maken er het beste van en als elk stel wat tijd voor zichzelf nodig heeft, dan plannen we dat gewoon in. Heather zei dat ze daar geen probleem mee hadden, en het is niet alsof we de anderen geen seks hebben zien hebben, dus voor haar was het geen probleem, en Tabitha zei hetzelfde. Ik trok mijn wenkbrauwen op, en toen ik dat deed, lachte Heather alleen maar en zei, jij oude vadsige kerel. Het is waar, we hebben die twee seks zien hebben, en zij hebben ons ook gezien, maar soms wil je dat gewoon niet met de hele wereld delen.

De kamer was erg mooi en had zelfs spiegels aan het plafond, waar Heather natuurlijk notitie van maakte. De badkamer was behoorlijk groot, en omdat er een jacuzzi in de kamer was, besloten de ontwerpers dat hier alleen een douche nodig was, en de douche was groot genoeg voor minstens twee en had aparte douchekoppen, tegenover elkaar.

Tabitha zei, oh kijk, we kunnen allemaal samen douchen. De meisjes lachten alleen maar, maar ik niet omdat ik nog steeds een beetje boos was over wat er eerder was gebeurd. Daarna pakten we allemaal onze kleren uit, ofwel in de kast, ofwel in de lades.

Nadat we onze kleren hadden opgeborgen, besloten we allemaal om de plaats te gaan verkennen. We gingen eerst naar het strand, en wandelden naar de rand van het water. We zagen dat bijna iedereen naakt op het strand lag, allemaal in verschillende maten en vormen. We waren zeker te veel gekleed op dat punt. Heather en Tab besloten zich van ons af te splitsen en in de rest van de plaats rond te gaan kijken. Dani en ik bleven op het strand en liepen hand in hand, genietend van de stralende zon en de warme lucht, die ook benauwd was, omdat het zomertijd was. Terwijl we liepen, zei Dani dat we ons geen zorgen meer moesten maken over de kamer. We zijn hier om plezier te maken, en maak je geen zorgen, we zullen hier vele malen de liefde bedrijven, meisjes of geen meisjes. Ik keek haar aan alsof ze net een ander hoofd had gekregen. Ik vroeg wat ze daarmee bedoelde. Ze zei dat als we ’s avonds laat beginnen te spelen, de meisjes ongetwijfeld zullen slapen, dus wat maakt het dan uit, en als ze wakker worden, zullen ze waarschijnlijk ook beginnen te spelen. Ze zei, weet je Heather, ze is nergens verlegen over en het is niet alsof we ze nog niet bezig hebben gezien, en ik ben niet verlegen om met je te vrijen in het bijzijn van anderen, sterker nog, ik word er opgewonden van. Ik zei, oh wow, je bent me er eentje. Ze lachte en was het met me eens. Op een van de avonden zei ik haar dat ik op het strand wilde vrijen, maar dat het erg laat zou worden, omdat het hotel openlijke seksualiteit in het openbaar een beetje afkeurt. Ze schoppen je er niet uit, maar willen dat je het beperkt tot plaatsen waar normaal geen mensen zijn.

Na een uurtje over het strand te hebben gewandeld, besloten we te zien wat het hotel nog meer te bieden had. We kwamen terug in het hotel en gingen naar het zwembad, waar het vrij druk was, met de meeste mensen naakt, hoewel er enkelen waren met badkleding aan, maar degenen die het aanhadden hadden het uit moeten doen, want het bedekte niet te veel. We zagen mensen relaxen in het bubbelbad bij het zwembad, maar ik zou denken dat het daar te warm voor zou zijn, althans op dit tijdstip van de dag. We hebben ook een paar van de winkels bekeken die ook aan de plaats verbonden waren. Ze hadden een aantal zeer goede prijzen op sieraden die ik wil later check out. Verderop in de straat waren nog een paar andere winkels die zich op toeristen richtten, en ik durf te wedden dat je met hen kon onderhandelen om goede prijzen te krijgen. Dani zag onder andere een tatoeageshop. Dus gingen we naar binnen en bekeken enkele van de ontwerpen die ze in een boek hadden.

De shop was eigendom van een Brits echtpaar, midden tot eind 30, schat ik. Zij was blond, klein van stuk, en had tatoeages over haar hele arm, borst, voor zover ik kon zien, en ook op haar benen. Haar partner, of echtgenoot zo hoorden we later, had een heel assortiment van tatoeages over hem heen, die niet bedekt waren met kleding. Dani vond een tatoeage die ze wilde laten zetten en zei dat ze het zou doen als ik het ook deed. Het was een rood hart, waar we onze initialen in konden zetten. Geen van beiden heeft een tatoeage en ik heb er nog nooit over nagedacht, maar wat maakt het uit. Ik vroeg waar ze het wilde en ze zei hier, net boven haar kutje, en een beetje uit het midden ervan. Ik zei dat je weet dat dit een paar dagen pijn kan doen, en ze zei ja, maar denkt dat het sexy is voor ons. Ze zei dat de mijne aan de andere kant moest komen dan waar zij de hare had gezet, en fluisterde toen dat als we de liefde bedrijven, ze elkaar zullen ontmoeten als jij volledig in me zit. We werden het eens over de prijs en een uur later waren we weg met twee nieuwe tatoeages. De pijn was niet zo erg als ik dacht dat het zou zijn, aangezien de huid op een gevoelige plek zat. De dame deed Dani, terwijl haar man mij deed. Toen ik ging zitten, liet ik mijn broekje zo ver zakken, zodat zij kon werken, en verborg mijn pik uit het zicht. Dani deed gewoon haar broekje uit en ik denk dat de dame ervan genoot om haar te bewerken. Ze waren erg aardig en vertelden ons wat leuke plekjes om te bekijken als we daar waren. Ze komen er nu al meer dan 12 jaar en ze houden er gewoon van.

Nadat we vertrokken, gingen we terug naar het hotel en besloten om te douchen en dan zoek de meisjes om te gaan eten. Toen we de kamer binnenkwamen, vonden we de meisjes. Ze waren bezig in een 69 positie en schonken geen aandacht aan ons. Ik weet niet waarom, maar we stonden daar en keken een paar minuten naar ze. Toen pakte Dani mijn hand en zei, laten we gaan douchen. Toen we in de badkamer waren, trok Dani me in haar armen en kuste me. Ze zei kom op, laten we douchen en me ook goed neuken. Ik werd zo opgewonden van die aanblik, plus de tatoeage dame maakte me ook een beetje geil. Ze zei dat terwijl ze de tatoeage deed, de hand van de dame een paar keer tegen haar kutlipjes streek, en ik weet dat het per ongeluk was, dus ik was al opgewonden.

Toen we naakt waren, keken we allebei naar onze nieuwe tatoeages, en Dani zei, mmmmm, dat ziet er sexy uit. Ik zei dat die van haar dat ook deed. Eenmaal onder de douche, werd er volop gezoend en gestreeld, waarbij onze tatoeages werden vermeden. Zij streelde mij terwijl ik haar vingerde. Uiteindelijk boog ze zich voorover en zei dat ik hem erin moest steken. We neukten als twee verloren geliefden, die elkaar wilden laten zien hoezeer we elkaar nodig hadden. We hielden het allebei niet lang vol en kwamen bijna tegelijk tot een orgasme, en ik denk dat de buren ons konden horen toen we klaarkwamen. Daarna kusten we elkaar en zeiden dat we van elkaar hielden. Nadat we ons afgedroogd hadden, gingen we terug naar de kamer, waar Tab en Heather tegen het hoofdeinde van het bed zaten, en er erg verzadigd uitzagen.

Heather merkte ons als eerste op en wees Tabitha erop dat we dezelfde tattoo’s hadden. Ze lachte en zei dat jullie net tieners waren. Ik lachte en zei dat we gewoon van elkaar houden en dat we elkaar wilden laten zien dat dit iets blijvends is tussen ons. Heather stond op en keek goed en zag dat we onze initialen in het hart hadden. Heather lachte en zei dat als ik ballen had, ik het op mijn pik gedaan zou hebben. Ik zei, uh nee hoor, die wil ik dit weekend gebruiken, niet in bed liggen van de pijn. Ze lachte en zei dat ik een watje was. Tab zei dat ze vond dat we er zo sexy uitzagen en ze vond dat zij en Heather ook een tattoo of twee moesten nemen. Heather zei zeker, laten we dat morgen doen. Toen zei Heather, kijk, er is een grote olifant in de kamer en die gaat over seks. Voor de rest van de reis, mam zijn we niet dochter en moeder, maar gewoon Dani en Heather, twee echt goede vrienden, en ik zal je aanspreken als Dani, ben je goed met dat? Dani zat een seconde en zei zeker. Heather gaat, goed, en wat de seks betreft, voel je vrij om het voor ons te doen. We stonden bijna op en gingen met jullie onder de douche. Het kan ons niet schelen dat jullie het zien doen, en het kan ons ook niet schelen dat jullie het voor onze neus doen. Het is niet alsof we het niet eerder gezien hebben en jullie zijn intiem geweest met een ander stel, dus dit moet ook geen probleem zijn.

Ik moet toegeven, Heather is iemand die limonade maakt van citroenen. Ze zei dat ze niet wil dat een van ons zich schuldig voelt over het uiten van liefde, of gewoon, goede oude seks in het bijzijn van elkaar. Dani ging akkoord, en ik ook, maar met enige tegenzin. Heather lachte toen ik eerst aarzelde om in te stemmen. Ze zei, Jim, het is niet alsof ik je nog nooit een vrouw heb zien neuken, en dat je het maar weet, je bent er echt goed in, waardoor ik een paar tinten rood werd.

Toen zeiden we allemaal, laten we ons klaarmaken voor het eten. De meisjes gingen onder de douche, terwijl Dani en ik ons klaarmaakten. Terwijl de meisjes douchten, deed Dani make up op en ik scheerde me, en we konden zien hoe de meisjes elkaar inzeepten. Dani keek naar me en glimlachte. Ze zag dat mijn pik een beetje begon te bloeden. Ze giechelde en zei dat iemand het leuk moet vinden wat hij ziet. Ik zei, uh ja, ik ben maar een man. Ze zei, het is goed schat, ik ben ook opgewonden. Na het scheren, ging ik naar buiten en trok een nieuwe korte broek aan, commando stijl en een polo shirt. De meisjes kwamen allemaal tegelijk naar buiten, terwijl de twee jongsten zich afdroogden. Alle drie deden ze lichte zomerjurkjes aan en geen van hen droeg slipjes of bh’s. Natuurlijk duurde het nog een half uur voordat de meisjes helemaal klaar waren om te gaan.

We gingen naar het restaurant van het hotel om te eten, en het was er behoorlijk vol, maar we hoefden niet lang te wachten. Ik zei tegen de dames, bestel gewoon wat je wilt en geniet. Ik had surf en turf, en Dani kreeg de filet en scampi’s. Beide meisjes namen kreeft en rijst. Alle drie de meiden bestelden margaritas en ik kreeg een biertje. De meisjes vertelden ons wat ze hadden gezien en Heather merkte op dat er een aantal geweldige aanbiedingen op sieraden waren. Ik zei tegen hen allemaal, als je iets ziet wat je leuk vindt, koop het dan, want je zult in de Verenigde Staten geen betere koopjes vinden. Tab en Heather zeiden allebei dat ze later naar het zwembad zouden gaan, gewoon om zich te mengen en later naar de band te luisteren. Dani zei dat dat leuk klonk. Ik vroeg haar of zij ook wilde? Ze zei dat we wel zouden zien, maar wie weet in wat voor problemen we zouden kunnen komen. Heather giechelde en zei, ja Jim, je bent zo’n herrieschopper. We vertelden hen over de tatoeagesalon en het echtpaar dat het runt. Dani vertelde hen zelfs hoe de dame een beetje aandacht besteedde aan een ander deel van haar, dat de tat niet doorging. Heather zei, oh Dani, je had dat meer met haar moeten onderzoeken. Garantie, ze is bi.

De tafel bestond uit Dani, naast mij links, en Heather rechts van mij, met Tabitha, tegenover mij. Terwijl we verder praatten over het eiland, voelde ik een voet over mijn ene been lopen. Ik keek naar Tab, en ze grijnsde alleen maar. Toen voelde ik hem hoger gaan, onder de pijp van mijn korte broek. Nu, zoals ik al eerder zei, Tabitha houdt van plagen en flirten en heeft me al vaak bij mijn pik gegrepen.

Heather en Dani lachen alleen maar als dit gebeurt, maar ik voel me er wel een beetje ongemakkelijk bij. Toen haar teen mijn pik aanraakte, speelde ze er ongeveer een minuut mee. Ik deed mijn best om normaal te doen, alsof er niets aan de hand was, maar de hersens in het andere hoofd zeiden, hoera, iemand speelt met me, en begonnen zich op te richten voor de gelegenheid. Gelukkig kwam ons eten, en de speelsheid eindigde en we gingen allemaal aan tafel.

Na nog een rondje drankjes, en het diner was nu klaar, zaten we allemaal vol. Ik tekende voor de rekening, zodat het in mindering zou worden gebracht op onze kamer en we vertrokken. We gingen naar het zwembad en zagen daar veel mensen, de meesten naakt, maar sommigen gekleed alsof ze uit eten gingen of naar een club gingen. We besloten allemaal naar de kamer te gaan en ons gewoon uit te kleden en naar het zwembad te gaan. Toen we de trap afliepen, met Dani en ik voor die twee, zei Tab, verdomme, wat hebben jullie twee sexy kontjes. Dani zei, dank je Tabby, ik vind die van jou ook mooi.

De band was lekker bezig met een mix van classic rock en reggae muziek. Sommige mensen waren aan het dansen aan de rand van het zwembad en anderen zaten gewoon aan de rand met hun benen in het zwembad. De meisjes gingen naar de bar en brachten allemaal iets te drinken mee, daarna gingen ze naar het bubbelbad. Toen ze weg waren, vertelde ik Dani over wat Tabitha in het restaurant had gedaan. Ze lachte alleen maar en zei, Jim, noem haar bluf een keer en neuk de hel uit haar. Ik zei, uh nee, dat zou ik Heather niet aan kunnen doen. Dani zei, ze zal er niet mee doorgaan, maar zelfs als ze dat deed, zou Heather niet boos worden. Ze zei, weet je, ze spelen wel met anderen, maar dat zijn meestal vrouwen. Ik zei dat ik dat niet wist. Ik vroeg haar, nemen jullie twee elkaar alles in vertrouwen? Ze lachte, en zei ja, ik denk het wel. Ik vroeg haar of ze Heather had verteld over onze weekendgast, en ze zei ja, toen ze die zondag gingen winkelen. Toen sprongen we in het zwembad en zwommen een beetje rond.

Terwijl we zwommen, kwamen we het koppel tegen dat eigenaar is van de tatoeagesalon. Hun namen zijn Miles en Patty. Ze zeiden dat ze graag langskwamen om naar de bands te luisteren, en dat we vanavond geluk hadden, want deze jongens zijn echt goed. Beiden waren ook naakt en ze zag er goed uit, en als ik nu kijk, waren haar borsten bedekt met tatoeages, net als haar kont. Ze had zelfs een pijl, die naar haar kutje wees, en hij begon bij haar navel. Miles was bedekt met inkt, en zelfs zijn pik had een slang erop, snap je. Patty was de prater van de twee, en zij en Dani konden het goed met elkaar vinden. Miles en ik praatten wat, en ontdekten dat we ook wel wat interesse hadden. We verbaasden ons er allebei over hoe deze twee dames gewoon konden praten alsof ze elkaar al jaren kenden. Patty’s borsten waren niet zo groot, misschien 34b op zijn best, maar wel lange tepels, en ze had ook een mooi gevormde kont. Ze zeiden dat ze hier al waren sinds ze getrouwd waren. Geen kinderen en ze weten niet zeker of ze die wel willen. De zaken gaan goed en ze houden van de vrijheid die ze hebben. Het hotel laat hen gebruik maken van de faciliteiten omdat ze kortingen geven aan hun gasten.

Na een tijdje gingen we allemaal op de rand van het zwembad zitten en praatten verder. Ik stelde drankjes voor, en de meisjes zeiden zeker, maar wilden nu alleen ice tea. Miles en ik gingen naar de bar voor drankjes, hij en ik kregen bier en de dames ice tea. Toen we terugkwamen waren de meiden aan het dansen. Miles zei dat Patty van dansen houdt, en ik zei, Dani ook. De meisjes hebben zeker een half uur gedanst zonder te stoppen, en toen ze dat deden, leunde Patty voorover en kuste Dani op de lippen. Dani protesteerde helemaal niet en verwelkomde de kus door haar mond te openen voor Patty, die vervolgens Dani’s tong zocht. De kus duurde ongeveer een minuut, tot de muziek stopte voor dat nummer, toen kwamen de meisjes terug en gingen bij ons zitten. Miles gaf me een elleboog en vroeg of Dani bi was, omdat Patty dat is. Ik zei ja, ze is bi maar ze heeft nog maar een paar situaties gehad waarin ze het kon ontdekken. Hij grinnikte en zei, nou, Patty wil waarschijnlijk wel wat met haar doen nu jullie hier zijn. Ik zei, nou dat is aan haar, en ik ga mee voor de rit. We lachten allebei en Miles zei, ja, zo is het voor hem ook.

We hebben nog een uur met ze doorgebracht voordat ze zeiden dat ze moesten gaan en wat rusten. Vrijdag is een lange dag voor ze. Ze gaan open om 8 uur en sluiten om 20 uur op vrijdag, maar zaterdag en zondag zijn ze maar tot 12 uur open. We hebben ze een goede nacht bezorgd en het was leuk met ze rond te hangen. Dani en ik bleven nog een kwartiertje voordat Dani zei dat we terug moesten naar onze kamer. Toen we bij het bubbelbad kwamen, zaten Heather en Tabitha met een stel te praten, dus we zeiden dat we naar de kamer gingen om te gaan slapen na zo’n lange dag. Ze zeiden dat ze ook zo weer op zouden zijn.

Toen we terug liepen naar de kamer, zei Dani dat ze zo opgewonden was door Patty. Ze zei dat Patty haar vroeg of ze beledigd was omdat ze Dani’s poesje een paar keer had gepoetst. Dani zei haar van niet, en in feite, was ze er echt opgewonden door.

Dani zei me toen dat als we wat met hen wilden spelen, zaterdag- of zondagavond misschien goed voor hen zou zijn. Dani zei dat ze het met mij zou bespreken. Ik keek haar aan en zei, liefje, als je wilt, kunnen we dat doen, want ik moet zeggen, die zoen van jullie twee wond mij ook wel een beetje op. Dani zei, laten we eens kijken hoe de komende dagen voelen. Ik zei schat, het is allemaal aan jou, en ik zal meegaan met wat je wilt doen, maar vergeet niet, we zijn hier om plezier te hebben en als een beetje swingen iets is dat je plezier zou geven, dan laten we het doen. Dani kuste me en zei, je moet wel de meest begripvolle man zijn die ik ooit heb gekend, en ik hou van je daarvoor. Ik zei haar dat ik ook van haar hou en dat ik weet dat onze liefde met de minuut groeit en dat ik haar nooit voor een ander zal verlaten, niet als ik het beste al heb. Ik zei haar dat vrijen voor ons is, en niet om te delen met een ander, maar seks is leuk en kan gedeeld worden.

Toen we eenmaal in de kamer waren, zei Dani dat ze moest plassen, en ik zei, nou schiet op, want ik moet ook. Ze pakte mijn hand en leidde me naar de badkamer, waar ze ging zitten en plaste. Dat was de eerste keer dat ik haar zag plassen, en toen ze klaar was, stond ze op en zette me voor het toilet, pakte mijn pik vast en zei dat ik moest plassen. Ze zei dat ze dat altijd al had willen doen, een lul vasthouden terwijl de man plaste. Toen ik klaar was ging ze op het aanrecht zitten, spreidde haar benen. Ze zei, kom schuif die lul in me, die nu erg hard was. Dus ik liep naar haar toe, gleed bij haar naar binnen. Ze sloeg haar benen om mijn middel en haar armen om mijn nek en zei, draag me naar bed, want ik wil aan die heerlijke pik van je zuigen, terwijl jij mijn kutje eet, daarna ga ik je hard neuken, dekhengst. Ik zei, hoe zit het met de meisjes. Ze zei, laat ze doodvallen, ik heb deze lul nodig en het kan me niet schelen of ze hier zijn of niet. Dus met mijn lul diep in haar, droeg ik haar naar het bed en legde haar neer, en ging naast haar liggen.

Dani bewoog toen zodat ze haar been over mijn hoofd kon zwaaien, en we gingen in de 69 positie liggen en we gingen allebei naar de stad op elkaar. Dani was als een vrouw verwerkt, terwijl ze mijn lul at en haar kutje over mijn mond bleef draaien, en ik kon haar horen zeggen dat ik haar kutje moest likken en haar moest laten klaarkomen. Ik zei, verdomde vrouw, wat bezielde je. Ze zei, de hele ervaring hier beneden, hou nu je mond en eet. We aten elkaar voor een goede tien minuten, en toen stond ze op, draaide zich om en ging op mijn lul zitten en begon me te neuken. We begonnen er echt in te komen, met Dani die me echt hard neukte en heel vies praatte, en me vertelde dat ik haar sletterige kleine kutje moest neuken met die grote dikke lul van me. Terwijl we doorgingen, ging de deur open en de twee meisjes kwamen binnen. Ze deden het licht niet aan, maar konden zien dat het licht uit de badkamer net genoeg afgooide.

Heather vroeg of ze weg moesten gaan, en Dani zei fuck nee, gewoon in bed en neuken met ons. Tabitha zei, oh wow, jullie twee zijn het sletterigste stel dat ze kennen. Dani zei, ja dat zijn we nu, dus wees stil en neuk, want ik stop niet voor nog een uur. De meiden verspilden weinig tijd, en stapten op ons bed naast ons en gingen in de 69 positie liggen en begonnen elkaars kutje te likken. Terwijl de meisjes kreunden en kreunden, liet Dani een luide sjeik horen en begon klaar te komen en het maakte haar niet uit wie het wist. Ik beukte nog steeds in haar toen ze klaarkwam. Toen ze bijkwam van haar orgasme, begon ze heen en weer te gaan op mijn pik, want ze wilde snel meer klaarkomen. De meisjes wisselden nu van positie, met Tab op haar rug, benen wijd gespreid, met één been over mijn been gedrapeerd, en Heather’s gezicht begraven in Tabby’s kruis.

Dani keek naar hen en zag hoe haar dochter Tab’s kutje aanviel. Dani wiegde nu met haar heupen terwijl ze me neukte, wat me een beetje rust gaf. Toen ging Tabitha rechtop zitten, leunde voorover en begon Dani’s ene tiet en tepel te kussen. Dani liet een luide kreun horen en zei, oh yesssssss, zuig aan mijn tepel schatje. Tab begon aan haar tepel te zuigen, en Dani kreunde nog meer. Ik was behoorlijk opgewonden door dit gezicht. Na een paar minuten brak Tabitha van de tepel en drukte een dikke zoen op Dani’s lippen. Dani’s arm reikte rond Tabitha’s nek en trok haar dichter naar zich toe terwijl deze twee verloren gingen in hun kus. Heather stopte zelfs met het eten van haar kutje en zei: “Verdomme, dit is nu zo verdomd heet.

Tabitha verwijderde zich nu van Dani, kroop achter ons en begon Dani’s kont te likken, toen naar beneden naar haar kutje en mijn pik, en likte ons terwijl we neukten. Dani was lichtjes gebogen in de taille, met haar handen stevig op mijn borst terwijl Heather nu verder ging waar Tabitha was gestopt met het zuigen van Dani’s tepel. Dani’s lichaam verstijfde toen dit gebeurde, en ik dacht dat ze misschien zou flippen van dit, haar eigen dochter die aan haar tiet zuigt. Maar ze raakte nog meer opgewonden en zei, fuck, jullie laten me binnenkort spuitend klaarkomen.

Tabitha likte ons beiden nog steeds, maar likte ook Dani’s kont, en probeerde haar tong in Dani’s kont te krijgen. Dani kreunde en gromde de hele tijd, en schreeuwde heel vaak neuk me. Dani’s arm kwam rond Heathers hoofd en sloeg die tegen haar borst. Toen schrok ik me rot en Heather bewoog zich naar voren en kuste haar moeder hartstochtelijk. Geen van beiden bekommerde zich om de incestueuze positie waarin ze zich bevonden, ze beleefden het moment. Dani begon toen klaar te komen. Ik bedoel, haar hele lichaam werd stijf en begon te trillen. Ik voelde haar sperma langs mijn kont en ballen lopen, ze kwam zo hard klaar.

Heather bewoog weg en liet Dani op het bed vallen zodat ze tussen haar en mij in zat. Dani zei Oh mijn God, dat was geweldig. Heather keek haar aan en zei, Dani, vind je dit goed, en Dani zei ja. Ze was nog steeds aan het hijgen en merkte dat mijn pik nog steeds hard was, en zei tegen Tabitha dat ze daar even voor moest zorgen want ze wil hier nog even blijven liggen. Toen zei ze tegen Heather dat ze naar haar toe moest komen, dus Heather kwam tussen haar benen en ging boven op haar liggen, en die twee omhelsden elkaar. Dani legde haar handen aan weerszijden van Heathers gezicht en zei haar dat ze zielsveel van haar hield en bedankte haar hiervoor. Heather leunde toen naar haar toe en kuste haar opnieuw. Terwijl ze kusten, nam Tabitha mijn pik in haar mond en begon aan mijn pik te zuigen alsof ze er al jaren een had gezogen.

Heather bewoog zich toen tussen Dani’s gespreide benen en begon haar op te eten. Dani kreunde toen en haalde haar handen door Heathers haar. Ze keek naar mij, glimlachte en zei “I love you Baby”, en ik deed hetzelfde bij haar. Dani keek toen naar Tabitha die me pijpte en zei, hé Tab, toen ik zei zorg voor hem, bedoelde ik hem neuken. Tabitha giechelde en zei dat ze het wist, maar dat ze dit eerst wilde proberen. Toen ging Tabitha rechtop zitten en zwaaide haar been over mijn middel, hield mijn pik omhoog en gleed hem in haar. Haar kutje was als fluweel, zo strak, en o zo nat, dat ze helemaal naar beneden gleed en elke centimeter van me in zich opnam. Ze hijgde toen en Dani grinnikte en zei, voelt goed, is het niet? Tabitha knikte alleen maar instemmend.

Dani vroeg toen aan Heather om met haar te 69-en, dus Heather bewoog zodat ze haar kutje op Dani’s mond legde, en ze ging toen weer aan Dani’s kutje werken. Tabitha was nu mijn lul op en neer aan het bewerken en het voelde heerlijk. Ze leunde voorover en kuste me. Toen drukte ze haar mond op mijn oor en zei: “Zie je, ik zei toch dat ik deze pik op een dag zou krijgen. Alles wat ik kon doen was kreunen, met deze sexy jonge vrouw die me neukt. Heather en Dani gingen echt in elkaar op, ze kreunden allebei veel, en ik wist dat Dani snel zou klaarkomen. Tabitha ging steeds sneller en neukte me nu echt hard. Ik waarschuwde haar dat ik ging klaarkomen, en ze zei dat ik het diep in haar moest spuiten. Ik pakte haar kont hard vast en begon haar stoten te beantwoorden, met mijn eigen opwaartse stoten. Ze schreeuwde oh fuck ja, en begon klaar te komen. Ik kwam direct na haar. De meisjes begonnen toen met hun eigen klaarkom parade.

Na een paar minuten, stapte Heather van Dani af, en Tabitha viel naast me neer. We waren allemaal aan het hijgen en lucht aan het happen, alsof we net een sprintwedstrijd hadden gelopen. Tabitha was de eerste die sprak, en zei dat we nu een heel hechte familie zijn en dat ze van ons allemaal houdt. Heather schoof op en knuffelde met Dani en zei dat wat ze deden geweldig was en zei tegen haar moeder dat ze heel veel van haar hield. Dani zei dat ik ook van jou hou meisje en hoop dat je niet slecht over je moeder denkt. Heather lachte en zei, maak je een grapje, kun je me een betere manier laten zien om liefde te uiten? Dani giechelde alleen maar en zei, ik denk het niet. Heather zei toen, verdomme mam, je eet poesjes alsof je het al jaren doet. Dani zei dat ze gewoon deed wat ze graag met haar gedaan wilde hebben, dat is alles.

Ik vroeg Dani, dus dat betekent dat ik het goed heb gedaan? Ze zei, oh god ja, geen enkele man heeft me ooit zo lekker gegeten als jij. We zaten nu allemaal rechtop op het bed en Heather keek naar mij en zag dat ik behoorlijk in elkaar gezakt was en zei, verdomme, ik ben de enige zonder geneukt te worden, maar ik klaag nu niet, want ik ben behoorlijk afgemat. We lachten daar allemaal om. Dani stond op en haalde water voor ons allemaal, kwam toen terug en ging weer zitten. Ze keek naar Heather en vroeg, weet je zeker dat je in orde bent? Heather zei ja. Dani zei dat ze zo bevangen was door lust en dat ze dat met haar wilde doen, en dat ze dat al heel lang wilde. Heather zei dat ze hetzelfde voelde, en als ze het had geweten, hadden ze dit al heel lang kunnen doen. Maar we zouden zeker discreet moeten zijn, want het is geen normale gezinsactiviteit.

We gingen toen allemaal naar ons eigen bed en besloten dat de nacht voorbij was. Tabitha vroeg nog wel of ik als een gallon in haar klaarkwam, want het bleef maar uit haar lekken. Heather leunde voorover en likte haar, ging toen rechtop zitten en zei, mmmmm Jim, je smaakt goed. Dani giechelde en zei, oh ja dat doet hij. Toen gingen we allemaal slapen.

Dani en ik werden wakker rond 8 uur ’s morgens en gingen rustig douchen. We hebben elkaar allebei geschoren, wat leidde tot een kleine orale stimulatie, die vervolgens leidde tot een goede neukpartij terwijl het warme water onze botten verzachtte. Toen we uit de badkamer kwamen, zei Heather, dat het tijd werd en of we al het warme water opslokten. Ik zei dat ik het niet wist, maar de douche was leuk. Heather en Tabitha gingen toen ook douchen, en na een minuut of tien konden we hen daar ook flink horen kreunen, dus zij moeten zich ook wel vermaakt hebben.

Na ons klaar gemaakt te hebben voor de komende dag, gingen we allemaal ontbijten. Terwijl we aten, vertelden de meisjes ons dat ze die ochtend zouden gaan parasailen, en dan na de lunch naar het strand zouden gaan. Dani vond een folder over snorkelen en vroeg of we dat konden gaan doen. Ik zei zeker, maar we zullen onze zwemkleding nodig hebben voor die ene, aangezien veel van de hotels naar dat soort dingen gaan. De tocht begon om 10.30 uur en duurde tot 12.30 uur, dus we zeiden tegen de meisjes dat we ze rond 13.00 uur zouden ontmoeten voor de lunch.

Dani en ik gingen op deze boot met glazen bodem, met ongeveer 30 andere mensen aan boord. Het was de eerste keer dat ik op een boot zat sinds mijn marinetijd. We gingen ongeveer een mijl uit de kust, waar een koraalrif was en toen liet de kapitein het anker vallen en vertelde de mensen dat ze vrij waren om te gaan snorkelen. Hij zei dat als je geen sterke zwemmer bent, het zeer aan te raden is om een reddingsvest te dragen. Zowel Dani als ik zeiden dat we die niet nodig hadden, toen een bemanningslid ze begon uit te delen. We zwommen ongeveer 45 minuten en keken naar al die prachtige vissen die onder ons in het kristalheldere water zwommen. Terug aan boord ontmoetten we een stel uit Pennsylvania, dat ook rond de 50 was. De man vroeg in welke dienst ik zat. Ik zei marine, en hij zei ja, ik kon het zien aan hoe je zwom. Ik vroeg hem welke dienst en hij zei mariniers. Ik grinnikte en zei, Uncle Sam’s misleide kinderen. Hij lachte ook, maar zei dat het beter was dan een inktvis. Ik zei waar, daarom vloog ik Seahawks. Hij vroeg of ik uit Norfolk kwam en ik bevestigde dat. Hij zei dat hij bij Force Recon zat, dat is de speciale eenheid van de mariniers. We babbelden nog een half uur, terwijl de dames in hun eigen gesprek verwikkeld waren. We namen afscheid van hen op de kade, want zij logeerden in een hotel een paar kilometer verderop.

Dani en ik liepen terug naar het hotel, in plaats van een taxi te nemen, zoals we waren aangekomen. Het was geen lange wandeling, misschien 2 mijl. Terwijl we liepen, begon Dani eindelijk over de actie van gisteravond, en wilde weten hoe ik me echt voelde, omdat het incest was. Ik zei dat het alleen incest was in de gedachten van een klein persoon. Ik zei haar dat ik zoveel liefde tussen hen zag en dat het er heel natuurlijk uitzag. Ik vroeg, als de kans zich weer voordoet, zou je het dan doen, en ze aarzelde even, zei toen ja, wetende dat ik het goed vond. Ik vroeg hoe ze zich voelde toen Tabby en ik het deden. Ze giechelde eerst, en zei toen, Schat, ik werd er zo opgewonden van. Die harde lul in en uit haar zien glijden, wetende hoe goed dat voelt. Ze zei dat ze niet zeker wist hoe ze zich zou voelen, in een schommelsituatie, maar nu na vorige week, en gisteravond, denk ik dat we samen zowat alles aankunnen, en weet gewoon dat ik je nooit zou bedriegen. Ik zei Babe, ik voel geen behoefte om je ooit te bedriegen. De rest van de weg hielden we elkaars hand vast en genoten van het uitzicht.

We ontmoetten Heather en Tabitha in de lobby van het hotel en besloten te lunchen in een klein restaurantje ongeveer een halve mijl van ons vandaan. Het eten was goed, en er was geen wrok onder ons, van de activiteiten van de afgelopen nacht. Heather en Dani leken zo veel dichter bij elkaar te staan. Na de lunch gingen we allemaal terug naar de kamer, kleedden ons uit en gingen naar het strand. De meisjes smeerden elkaar in met zonnebrandcrème en ik kon zien dat Dani er een beetje opgewonden van werd, vooral toen Tabby met haar hand over Dani’s heuveltje en kutlipjes ging. Dani wilde mij nu doen, maar ik zei dat ik dat niet nodig had omdat ik naar die ene winkel wilde gaan om iets te halen. Dani, die erg nieuwsgierig was, vroeg wat ik van plan was. Ik zei dat ik het haar nu niet ging vertellen, maar misschien later. Ik keek de drie dames aan en zei, kijk, wat er gisteravond is gebeurd was geweldig, en als het nog eens gebeurt, vinden Dani en ik het prima, en niemand hoeft zich te schamen of het gevoel te hebben dat ze iets met elkaar moeten doen. De meiden waren het er allemaal mee eens en zeiden dat het leuk was en hoopten dat het nog veel vaker zou gebeuren. Ik zei goed, dan is dat geregeld. Ik stond op en zei dat ik ging gaan. Heather vroeg of ik wat gezelschap wilde, en ik zei zeker. Dani zei, hé, en ik dan, en ik zei dat je deze keer niet mee kon komen om Tabitha gezelschap te houden.

Toen we wegliepen keek Heather om en zei, Dani, kijk uit, Tab is erg geil, en giechelde. Heather en ik liepen terug naar de kamer en kleedden ons aan. Heather zei dat afgelopen nacht een openbaring was, maar iets wat ze al jaren wilde doen. Ik vroeg of ze twijfels had en ze zei nee, niet echt. Ik zei, oh, waarom dan niet echt? Ze zei, omdat ik geen lul van je in me heb gekregen. Ik zei, misschien kunnen we dat later rechtzetten.

Ik nam haar mee naar een juwelierszaak waarvan het hotel me vertelde dat het veel respect heeft. Ik was op zoek naar een verlovingsring en bijpassende trouwringen. Heather was duizelig van opwinding. Ik zei haar dat ik wilde dat zij de verlovingsringen voor haar en Tabitha uitzocht. Ze keek me aan en zei, echt? Ik zei ja, als jullie van plan zijn om een koppel te worden, dan moet je de mensen tonen dat je bezet bent. Uiteindelijk zag ik de ring die ik wilde. Hij was witgoud, met een diamant van 2 karaat en vier kleinere diamanten aan weerszijden van de band. De trouwringen hadden elk zes diamanten op de banden. Heather zei dat mamma er dolblij mee zou zijn en vroeg wanneer ik hem aan haar zou geven. Ik zei haar vanavond. Toen koos ze deze diamanten ring uit, met kleine diamantjes op de band. De belangrijkste diamant was slechts een karaat, en ik vroeg de dame of ze het had met een twee karaat diamant. Ze zei ja, en vroeg Heather’s maat. Heather gaf haar maat en toen vertelde ik de dame dat we er twee van nodig hadden en Heather vertelde haar Tabitha’s maat, die ze ook had. Ik had Heather’s hulp nodig voor Dani’s maat, omdat ik die niet wist. De dame stopte alle ringen in een doos en we gingen weg, nadat we bijna 10 duizend aan de ringen hadden uitgegeven, wat ik best goed vond. De dame zei dat als we deze in de VS zouden kopen, we bijna het dubbele zouden betalen.

Heather was zo opgewonden en besloot dat ze die van haar vanavond ook aan Tabitha zou geven, meteen nadat ik de mijne aan Dani had gegeven. We gingen terug naar het strand om de meisjes te zoeken, maar ze waren weg, dus gingen we terug naar de kamer. Toen we daar aankwamen, lag Dani op het bed, haar benen wijd gespreid, en Tabitha was met een zwarte voorbinddildo op haar kutje aan het rammen. Dani keek me aan en vroeg of dit goed was voor ons beiden. We zeiden allebei ‘ja’, en kleedden ons uit. Dani zei dat ze elk twee Long Island ice tea’s op hadden en dat de zon ze supergeil maakte en dacht dat wij twee het niet erg zouden vinden. Mijn lul was als staal nu, kijkend naar hoe ze neukten. Heather keek naar Dani en zei, mag ik? Dani zei zeker schatje, ik deel, vooral omdat jij je minnaar met mij deelt. Heather verspilde geen tijd, ze zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen en zwaaide haar been over me heen, pakte mijn pik vast en leidde hem naar haar natte gat. Ze kwam er hard op en was diep binnen een seconde. Ze zei, oh fuck, eindelijk.

Er werd nu niet meer gepraat, alleen maar geneukt door vier geile mensen. Het enige wat er was, was een hoop gekreun en gekreun. Terwijl Tabitha Dani hard neukte, hield Heather gelijke tred met haar, terwijl ze mij neukte. Terwijl we neukten, pakte Dani mijn hand en hield die stevig vast. Ongeveer 5 minuten later, kwamen Dani en Tabitha klaar, bijna op hetzelfde moment. Toen draaide ik Heather om, en besloot haar hard te nemen. Ze hield haar benen hoog door ze achter haar knieën vast te pakken, en ik begon in haar te stoten. Onze lichamen sloegen tegen elkaar, en mijn ballen sloegen tegen haar kont. Toen begon Heather klaar te komen, en schreeuwde dat ik diep in haar kut klaar moest komen. En klaarkomen deed ik, ik spoot touw na touw in haar. We lagen daarna allemaal samen uit te hijgen, totdat Dani op haar zij naast me rolde, en me dicht tegen zich aan hield, terwijl ze zei dat ze van me hield. Daarna deden we allemaal een dutje, omdat de zon ons uitgeput had.

We stonden ongeveer een uur later op, en iedereen was uitgehongerd. We besloten allemaal samen te douchen. Het was een beetje krap, maar we slaagden er toch in om het zweet en de lotion van ons af te krijgen, plus een beetje kontgrijpen. We besloten om vanavond dicht bij elkaar te blijven en in het restaurant van het hotel te eten. Ik kon aan Heather zien dat ze klaar was om uit te barsten van opwinding. Ik had de ringen al in mijn korte broek gestopt, uit de tas waarin we ze mee naar huis hadden genomen, en zorgde ervoor dat Dani de tas niet zag. Het diner was weer heerlijk en we zaten allemaal vol. Ik stelde voor om na het eten een wandeling op het strand te maken om het eten te laten verteren.

We wandelden een goed half uur, en de zon begon onder te gaan, dus stelde ik voor om terug te gaan naar het hotel. Ongeveer twintig minuten later kwamen we bij een Gazebo die dicht bij het hotel stond, maar over het strand en de Caraïben uitkeek. De zon stond op dat moment net boven de waterspiegel, geen wolkje aan de lucht, en had een prachtige roodachtige tint. We besloten allemaal te gaan zitten en van het uitzicht te genieten. De twee meisjes zaten op een bankje, en Dani en ik namen er een vlak onder hen. Mijn maag kronkelde nu, bijna zoals toen ik met een van de teams op een missie ging in Indiaans gebied.

Ik ademde nog een laatste keer in, en terwijl ik dat deed, viste ik de ring eruit, zodat Dani hem niet kon zien. Heather keek nu, want ze wist wat ik van plan was. Ik kon zien dat ze Tabitha’s hand pakte en erin kneep. Dani keek alleen maar naar de oceaan. Ik stond op, liep naar Dani toe, ging op één knie zitten en hield haar hand vast. Ik keek haar in de ogen en zei, je hebt me gelukkig en gezegend laten voelen, sinds we in elkaars leven zijn gekomen. Ik wil niet nog een dag leven zonder te weten of je voor altijd de mijne zult zijn, dus Danielle Faranachi, wil je mij de eer aandoen en mijn vrouw worden?

Terwijl ik dit zei, stak ik de ring uit, pakte haar linkerhand, en wachtte op haar antwoord. Dani had tranen over haar gezicht lopen, toen ze Ja, o Ja zei, opsprong en me omhelsde, en me toen kuste. Toen liet ze me hem om haar vinger schuiven. Ze keek er een paar tellen naar en vroeg toen hoe ik haar maat wist? Ik knikte naar Heather. Ze lachte en noemde ons allebei sukkels. Dus dat is waar jullie twee eerder vandaag waren. Ik glimlachte en zei yup.

Heather en Tabby kwamen toen naar haar toe en gaven haar een knuffel en een kus. Ze vertelden haar hoe blij ze voor ons waren. Heather gaf me toen een knuffel en fluisterde in mijn oor, zie je, ik wist dat je op een dag mijn vader zou zijn. Dani kwam terug in mijn armen en huilde nog steeds een beetje. Heather ging toen voor Tabitha op één knie zitten, haalde een ring uit haar broekje en zei tegen Tabitha dat, hoewel ze al wisten dat ze levenspartners zouden worden, ze wilde dat Tabitha deze ring kreeg als symbool van hun toewijding en liefde. Voor een keer was Tabitha sprakeloos. Ze keek Heather aan en zei, oh mijn god, ik hou zoveel van je. Heather gaf Tabitha toen de andere ring, zodat ze die om Heather’s vinger kon schuiven. Ze zoenden toen, en het was langs en gepassioneerd. Dani en ik waren ook bezig met onze eigen zoenen.

Toen omhelsden de drie meisjes elkaar, en Dani zei tegen hen beiden dat ze met heel haar hart van hen hield en hoopte dat ze elkaar geluk zouden brengen. Heather keek me toen aan en zei, Jim, je kunt deze vrouw beter nooit pijn doen, of mijn eerste dreigement zal uitkomen, en je ballen zullen aan mijn muur hangen. Ik knikte en zei, au. Dani zei toen, kijk, we moeten iets bespreken. Wat er vannacht en vandaag is gebeurd, kan door anderen als zo verkeerd worden gezien. Ik schaam me niet voor wat we gedaan hebben, en om eerlijk te zijn, hoop ik dat het zo blijft tussen ons. Wat is een betere manier om liefde te uiten, dan de liefde bedrijven met elkaar. Maar, het moet wel tussen ons vieren blijven. Heather en Tabitha zeiden hetzelfde, maar toen zei Heather: “Ik zou het niet erg vinden om een keer met Shirley te gaan, als iedereen het ermee eens is. Dani dacht even na, en zei, ja, dat zou ik kunnen zien, maar jij en ik zullen nooit voor hen spelen.

Heather keek naar mij en zei, Jim, je bent hier stil over, vind je het niet goed? Ik zei, ik denk dat mijn toekomstige vrouw sprak voor ons beiden over dit onderwerp en vond het niet nodig om tussenbeide te komen, want ik ben het met haar eens. En, hoewel het altijd een uiting van liefde zal zijn, zal het ook seks voor de lol zijn. Tabitha reikte naar de voorkant van mijn short en wreef over de voorkant en zei, oh ja, ik hou van dat soort plezier. Dani vroeg toen aan Tabitha wat haar ouders van hun verbintenis zullen vinden. Tab zei dat haar ouders Heather adoreren en weten dat dit is wat ze wil in het leven. Ze vertelde Dani dat haar ouders in de jaren 60 hadden moeten opgroeien, omdat ze net Hippy’s zijn. Ook zij zijn nudist en dat zijn ze al heel Tabitha’s leven, wat voor een paar interessante ontmoetingen kan zorgen. We moesten er allemaal om lachen, omdat Dani en ik dat niet wisten.

Heather vroeg toen aan haar moeder wat onze plannen voor vanavond waren. Ik zei dat we misschien aan de bar/zwembad zouden gaan hangen, om van de muziek te genieten. Ze zei cool, want ze denkt dat Tabby en zij wat tijd voor onszelf nodig hebben, als we het niet erg vinden. Dani zei, nee, ga je gang, we zullen minstens een uur of langer weg zijn. Voordat de meisjes weggingen, liet Dani me een paar foto’s maken van hun drieën die hun handen uitstaken om de ringen te laten zien. Toen nam ik een close-up van de drie handen samen en dan een van Dani’s alleen. De meisjes hielden elkaars hand vast toen ze terugliepen naar het hotel. Dani keek me aan en zei: “James, ik hou elke dag meer van je en ik weet dat het lijkt alsof we dit overhaasten, maar ik kan niet wachten om mijn leven met jou te beginnen. Ik zei haar dat ik de eerste keer dat ik je ontmoette al wist dat jij de ware was, dus ik moet hier bedenkingen bij hebben. Ik zei dat we ons niet hoeven te haasten om te trouwen, en dat we waarschijnlijk beter tot volgend jaar kunnen wachten, zodat onze families dit allebei kunnen verwerken. Daar was ze het mee eens. Toen pakte ze mijn telefoon, liet een close-up van haar ring zien en voegde die bij een sms’je aan Shirley.

Twee minuten later kreeg ik een berichtje terug, en gaf de telefoon aan Dani. Er stond “HOLY FUCK GIRLFRIEND. IK HUIL, IK BEN ZO BLIJ VOOR JE. Hij heeft het goed gedaan en hij kan maar beter begrijpen dat hij geen betere vrouw had kunnen vinden dan jij”. Toen ging de telefoon, het was Shirley. Dus de volgende tien minuten praatten ze, helemaal opgewonden en zo. Dani vertelde haar hoe en waar het gebeurd was en vertelde haar over Heather en Tabitha. Toen ze eindelijk het gesprek beëindigde, keek ze me aan en zei: “Shirley doet je de groeten en keurt je goed. Ik lachte en zei, nou, dat is alles wat ik wilde horen.

Toen we terugliepen naar de bar, zei Dani dat ik nu zo nat was en dat ik wenste dat we daar in de Gazebo hadden kunnen vrijen. Ik pakte mijn telefoon en zette mijn alarm op 1 uur. Dani vroeg wat ik aan het doen was en vertelde haar dat ik mijn wekker op 1 uur zette, zodat we dan terug konden komen naar de Gazebo en daar de liefde konden bedrijven. Ze omhelsde me en zei, wow, wat ben jij romantisch. We gingen zitten en bestelden wat te drinken, ik alleen een ijsthee en Dani besloot een glas wijn te nemen. We genoten van de band die er was tot ongeveer 23.00 uur en besloten dat de meisjes genoeg tijd voor zichzelf hadden, en gingen terug naar de kamer.

Eenmaal in de kamer, hielden de twee meisjes elkaar vast en waren snel in slaap. Dani en ik kleedden ons uit en gingen ook in bed liggen, en hielden elkaar vast. Ik zei, laten we een dutje doen en dan weggaan als de wekker afgaat. Ze pruilde en vroeg, weet je het zeker? Ik zei ja, ik wil de volgende keer alleen zijn. Ik was net wakker voordat de wekker afging, dus ik heb hem uitgezet zodat de meisjes niet wakker zouden worden. Ik duwde Dani om wakker te worden, en dat deed ze, zonder al te veel moeite. We pakten wat handdoeken en gingen naar de Gazebo. Toen we daar aankwamen, was er niemand te bekennen. Het was donker, behalve het maanlicht dat naar beneden scheen. We gingen op de handdoeken liggen en begonnen te zoenen, tot ze me hard had, en met mijn vingers had ik haar behoorlijk nat. Ik wilde op haar gaan liggen, maar ze zei niet nu, ik wil je in me. Dus ging ik bovenop haar zitten, zorgde ervoor dat mijn gewicht op mijn ellebogen rustte, en zij hielp mijn pik in haar te brengen. Ze vroeg me om nu niet te bewegen, alleen in me te zijn. Ik wil me verbonden voelen met jou omdat je me zo compleet maakt.

Vijf minuten lang lag ik in haar, terwijl we elkaar hartstochtelijk kusten en zeiden dat we van elkaar hielden. Toen zei Dani, oh mijn god schatje, ik ga klaarkomen. Ik zei tegen haar, kom maar schatje. Haar kutje stond in brand en haar lichaam werd stijf toen ze klaarkwam. Toen ze gekalmeerd was, vroeg ze of ze bovenop mocht liggen, omdat de vloer nogal hard was. Dus we verwisselden van plaats en zij lag nu bovenop, met mijn pik in haar hete kleine gaatje. Ze keek naar beneden naar haar ring en zei dat hij zo mooi was en dat ze er zo blij mee was. Toen zei ze, hou vol liefje, want ik wil je laten klaarkomen. Ze begon op en neer te pompen op mijn gezwollen lid als een vrouw verwerkt, en in een korte tijd, kwam ik klaar diep in haar. Toen ik begon te komen, kwam zij ook. Toen we bijkwamen uit onze orgastische zaligheid, zei ze dat dit de beste dag van haar leven was geweest en dat deze vakantie de boeken in zal gaan als haar beste ooit.

Ik zei haar dat ik nog nooit zo verliefd op een vrouw ben geweest als op haar. Ik vertelde haar dat ik twee jaar verloofd was met mijn ex en dat ik me nooit zo gevoeld heb, maar dat ik zo blij ben dat het nu gebeurt. Ik vroeg haar wat haar zoon hiervan zou zeggen, en ze dacht even na en zei dat hij blij zal zijn. Ze praat met hem als hij in de haven is en heeft hem alles over mij verteld. Hij is blij voor haar, dat ze iemand ontmoet heeft en ik als voormalig marinier, deed hem alleen maar beter voelen. Ik zei haar dat ik ging kijken wanneer ze de volgende keer in Norfolk waren, zodat we naar hem toe konden vliegen om hem te zien. Ik grinnikte en zei kijk hoe hij reageert de eerste keer met mij, sinds je hem vertelde dat ik een officier was, garandeer ik je dat hij me sir noemt, totdat ik hem dat laat afzweren. Ik zei haar dat het in ons zit ingebakken, als je in dienst bent, om altijd respect te tonen voor de rang, gepensioneerd of niet. We besloten toen terug te gaan naar onze kamer, en stonden op, sloegen de handdoeken om ons heen en gingen terug naar bed.

We werden rond 9 uur gewekt door de meisjes, die net van buiten naar binnen kwamen. Ze lachten heel hard toen ze binnenkwamen. Dani vroeg waarom al die commotie, en Heather zei dat er twee jonge kerels waren, die toen in de oceaan aan het zwemmen waren, in de hoop dat ze wat van dit konden krijgen, met haar wijzend naar hun lichamen. Maar hun ego’s werden gekelderd toen Tabby en ik begonnen te zoenen en te vrijen, daar in het water. De jongens zwaaiden met hun handen alsof ze er van walgden, en liepen het water uit en vertrokken. Tab giechelde toen en zei dat die ene ook een mooie lengte had. Heather zei, ja, ik durf te wedden dat hij minstens 10 cm hard zou zijn. Ik schudde gewoon mijn hoofd en grinnikte. Toen vroeg Heather waar we gisteravond heen waren geslopen, want ze hoorde ons weggaan. Dani zei dat we teruggingen naar de Gazebo en daar de liefde bedreven. Heather, zegt, oooooooh mam, jij schaamteloze hoer, en we lachten allemaal. Ze zeiden laten we gaan douchen en gaan ontbijten. Zij gingen eerst en toen gingen Dani en ik douchen, en voor een keer, speelden we niet in de douche zoals gewoonlijk.

Na het ontbijt gingen de meisjes en Dani en ik sight seeing doen, en daarna wat rondhangen op het strand. Dani en ik gingen terug naar de kamer om wat te rusten, maar dat gebeurde niet. We gingen een beetje zoenen, dat veranderde in echt heet neuken. Het was echt de eerste keer dat we alleen waren en ze wilde er gebruik van maken. Ze was de hele eerste keer nogal luidruchtig en zei me keer op keer dat ik haar moest neuken, en hard ook. Nadat we waren klaargekomen en een paar minuten hadden gerust, ging Dani op haar vier poten staan en schudde haar kont naar me toe. Ze zei kom op grote jongen, het wordt tijd dat je iets hebt dat maagdelijk is. Ik wist wat ze wilde dat ik deed, en dat was haar kont neuken.

Ik vroeg haar of ze er klaar voor was, en ze zei ja, meer dan klaar, en wie beter dan de man van wie ze houdt om haar kers te breken. Ik begon met haar daar te likken, en natuurlijk haar natte poesje. Dan werkte ik een vinger in haar langzaam. Terwijl ik dit deed, zei ze oh man, dit voelt goed. Toen stak ik er nog een vinger in, en werkte ze langzaam in en uit. Ik vroeg haar of ze zich goed voelde en ze zei oh ja, ik voel me heerlijk. Ik bewerkte haar kontje zo’n vijf minuten, probeerde het elke keer meer op te rekken. Toen haalde ik mijn vingers eruit, ging naar beneden en likte het opnieuw, maakte het goed en nat, toen schoof ik mijn lul in haar kutje, zodat we wat glijmiddel hadden. Toen richtte ik hem op haar rozenknopje en begon heel langzaam de eikel in haar gaatje te duwen.

Ik nam mijn tijd, liet haar wennen aan de grootte, en na een paar minuten, was ik halverwege, en ze vertelde me dat het geweldig voelde. Ik begon me terug te trekken, en toen langzaam naar voren te gaan, hopend dat ik haar geen pijn bezorgde. Ze zei dat het in het begin een beetje pijn deed, maar dat het geweldig aanvoelde. Ik begon verder naar binnen te duwen, en zij naar achteren, zodat ze alles kon hebben. Een paar minuten later neukten we met een lekker ritme. Ze begon klaar te komen, toen ik me omdraaide en haar clit masseerde. Ze kwam ook behoorlijk hard klaar, maar bleef op de een of andere manier in positie terwijl ik haar strakke kontje bleef neuken. Ze zei dat het zo goed voelt en dat we dit meer moeten doen. Ik zei schatje, alles wat je wilt, is van jou. Ze giechelde en zei, op een dag wil ik jou in mijn kont en een andere lul in mijn kut. Ik zei, mmmmmm, ik ben er zeker van dat kan worden bereikt. Zij zei slechts ik krijg om haar reet te hebben, en geen andere. Ik was mijn eigen orgasme aan het opbouwen, toen de deur openging en de meiden binnenkwamen. Heather zag meteen dat ik in mama’s kontje zat, en zei, Verdomme Dani, je bent net het sletje hier beneden. Ik schonk er geen aandacht aan en begon klaar te komen, waarbij ik een luide grom liet horen en daarna een kreun, toen ik mijn zaad diep in haar dumpte.

We zakten allebei in elkaar op het bed en lagen daar een beetje uit te hijgen. Tabby zei dat ze dacht dat we terugkwamen om te slapen. Ik zei ja, dat was het plan, maar vond een betere manier om te ontspannen. Heather zei dat we net twee pasgetrouwden waren, in de hoeveelheid seks die we op deze reis hebben gehad. Dani grinnikte en zei, wat, ben je jaloers? Ze zei oh nee, ik ben echt blij dat jullie zo zijn, want dat betekent dat Tab en ik nog veel meer seks kunnen hebben als we ouder worden. Ze zeiden dat ze terugkwamen om te zien of we op jetski’s wilden gaan rijden. Ik keek Dani aan en ze zei, ja, dat klinkt leuk. Ik zei geef ons een paar minuten terwijl we een snelle douche nemen, en helaas, zwemkleding aantrekken.

We hadden veel plezier met de jetski’s. Geen ongelukken en slechts een keer werd een van de meisjes van hun ski gegooid, wat Tabitha toevallig was. Daarna gingen we terug naar de kamer, douchten en kleedden ons aan voor het avondeten. Tijdens het eten vroeg ik Dani wat ze ervan vond om naar het platteland te verhuizen, en met platteland bedoel ik zo’n twintig minuten ten oosten van waar ze werkt. Ze zei dat ze er nooit echt over had nagedacht. Ik zei dat als we een nieuw leven gaan beginnen, waarom dan niet een nieuw huis voor ons. Ze vroeg me wat voor soort huis, en ik zei een huis met veel slaapkamers en badkamers, en met een grote keuken, zodat je kunt entertainen. Ze heeft weinig entertainment in haar huis, omdat het zo klein is, als ze familie op bezoek heeft. Ik zei dat ik ook graag veel grond zou willen hebben, zodat we ook privacy hebben. Ze vroeg wat ze met haar huis moest doen, en ik zei: houden of verkopen, het maakt niet uit, en als je het verkoopt, investeer het geld dan, zodat je het hebt voor een regenachtige dag. Niet dat je het nodig hebt, tenzij Wall Street over de kop gaat, dan kan dat, want dat betekent dat ik dan blut ben. We besloten te gaan kijken, zodra we terug waren, maar er was geen haast bij.

Na een lekker diner in een steakhouse in de buurt, eindigden we weer bij het zwembad en de buitenbar van het hotel. De meiden zeiden dat ze nog wat wilden drinken en los wilden gaan, omdat dit de laatste avond hier was. Ik zei dat jullie misschien die twee jonge mannen moesten zoeken en hen nog wat plagen. Ze zeiden allebei nee, we houden alleen van echte mannen die weten wat ze doen, en op dit moment, weten er maar een die ze ooit zouden denken te doen. Het was ongeveer 22.00 uur en de meisjes, inclusief Dani, hadden al een paar grote Long Island ijsthee’s gedronken en voelden geen pijn. Alle drie legden ze hun handen op mij met de vraag of ik klaar was voor een nacht vol hete seks? Ik zei dat ik te moe was, en ze lachten allemaal. Ik keek ze aan en zei, jullie drie zijn nympho’s en ze lachten en zeiden ja, maar je klaagt niet.

We gingen terug naar de kamer en eenmaal binnen, begon iedereen zich uit te kleden. Ik moest plassen, anders zou mijn blaas barsten van de biertjes die ik in de bar had gedronken. Ik liep de badkamer in en Heather zat al op het toilet te plassen. Ze giechelde en zei, wat maakt het ook uit, we zijn nu familie. Ik zei dat ze alsjeblieft moest opschieten en ze zei dat ze bijna klaar was. Toen stond ze op en zei verleidelijk tegen me, ik had over haar heen kunnen plassen, dat is iets wat ze altijd al eens wilde proberen. Ik zei, uh nee, niet mijn ding. Toen stond ik bij de kom, ze pakte mijn pik en hielp me plassen. Ik zei verdomme meisje, kan een man niet één ding alleen doen. Ze giechelde en zei, oh papa, ik wil haar alleen maar helpen dat is alles. Toen likte ze haar lippen en zei, ik ben van plan je vanavond weer te neuken, terwijl ze mijn pik hard begon te strelen. Ze keek er naar en zei, mmmmm, ik heb nooit geweten dat ik een lul zo lekker kon vinden, maar ik kan niet wachten om hem in mijn hete, natte kutje te voelen. Toen leidde ze me de kamer uit en naar de slaapkamer, waar Dani al tussen Tabby’s benen zat en haar aan het opeten was.

Dani keek op en zei, sorry, we konden gewoon niet wachten op jullie twee, hoop dat je het niet erg vindt. Ik zei geniet ervan schatje. Ze zei toen, je kunt beter die cockring gebruiken, je hebt drie hele geile vrouwen die staan te popelen om die heerlijke pik van je vanavond te neuken. Ik grinnikte en zei, verdomme jullie vrouwen zijn de geilste waar ik ooit bij ben geweest. Tabby zei, wen er maar aan. Heather en ik kropen op het bed met Tab en Dani, gingen in een 69 positie liggen, waarbij Heather’s kutje bijna op mijn gezicht klotste. Ze slokte mijn lul op tot hij bijna helemaal in haar keel zat. De volgende vijftien minuten was alles wat je kon horen kreunen, grommen en likken. Tabitha kwam al een keer klaar van Dani’s tong en vingers. Heather kwam twee keer, maar ik kwam niet eens in de buurt, ook al voelde het pijpen van Heather heerlijk aan.

Heather zei dat ze moest wisselen, haar kaak werd moe, dus draaide ze zich om, pakte de cockring en schoof hem om. Toen gleed ze langzaam met haar kutje over mijn pik heen, totdat ik helemaal in haar begraven was. Ze boog zich voorover en zei, oh papa, je neukt je kleine meid graag, nietwaar. Ik grinnikte en zei, oh, ben jij niet het ondeugende kleine meisje. Heather was niet in de stemming voor langzaam neuken, ze wilde het snel en hard. Terwijl we neukten, zette ik de schakelaar van de vibrator op mijn ring om, en ze ontplofte bijna, en riep, Holy Fuck, dat voelt zo goed. Ik zat nu rechtop aan haar tepels te zuigen, en zij maalde op mijn bekkengebied. We hoorden wat gelach naast ons en Dani en Tabby probeerden de strap-on om Dani te doen. Dani liet een lage kreun horen toen het ene deel van het speeltje, in haar kutje gleed. Het is ontworpen om beide pleziertjes te geven bij het gebruik ervan.

Dani ging tussen haar benen staan en stak hem erin. Tabby liet een kreun horen, en Dani dacht dat ze haar pijn had gedaan, maar Tab zei, oh nee, het voelt zo goed, neuk me nu mammie. Heather zei dat we de meest kinky 4some moeten zijn die er zijn, met papa die toekomstige dochter neukt en onze vrouwen die neuken. Ik moest daar om lachen en zei, ja ik denk dat je gelijk hebt, maar het is familie plezier, en plezier hebben we.

Dani was nog niet eens lang aan het neuken of ze kwam al klaar, kort gevolgd door Tabitha. Heather was al een keer klaargekomen, toen ik met haar tepels begon te spelen. Toen de meisjes begonnen klaar te komen, liet ze een lage kreun horen en haar lichaam verstijfde weer, en begon klaar te komen. Dani en Tabby lagen in elkaars armen te kijken hoe Heather klaarkwam, en ontspanden. Dani wachtte een paar minuten en tikte op Heathers armen en zei, kom hier, ik wil jou als volgende. De meisjes verwisselden van plaats, Heather en Tabby wisselden van plaats. Heather pakte de plastic pik en leidde hem in haar natte kutje, en terwijl ze dat deed, ging Tab over me heen staan en leidde mijn harde pik in haar kutje, dat echt warm en nat was.

Dani en Heather gingen er helemaal in op, en terwijl ze neukten, waren ze hartstochtelijk aan het zoenen. Tabby leunde naar me toe en zei dat ze er samen zo mooi uitzagen. Toen zei ze kom op papa, neuk me goed.

Ik zette de vibrator weer aan en Tab zei, fuck, dat voelt zo goed, net als een van hun dildo’s, alleen deze kan echt klaarkomen. De volgende tien minuten was alles wat je hoorde grommen en kreunen, en veel vieze praatjes. Tabby was me hard aan het berijden, toen ik me omdraaide en haar kont hard vastpakte en begon te bokken bij elke stoot die ze op mijn lul gaf. Toen stak ik een vinger in haar kont, en begon haar kont te neuken, terwijl we neukten. Tab hield het daarna niet lang meer uit, liet een luide kreun horen en liet ons weten dat ze weer aan het klaarkomen was.

De meisjes begonnen allebei naast ons klaar te komen, en ik was verbaasd over de intensiteit van hun orgasmes. Al de seks die we dit weekend hebben gehad, je zou denken dat orgasmes van die omvang niet mogelijk zouden zijn. Ik ben de afgelopen dagen zo vaak klaargekomen, dat ik niet eens zeker wist of ik vannacht nog zou kunnen klaarkomen, en dat was nog niet gebeurd. Het is maar goed dat deze meiden dit nog nooit samen hebben gedaan, want ik denk niet dat Dani en ik dan nog samen zouden zijn, want ze heeft echt zin gekregen in meidenspelletjes.

Na een paar minuten te hebben gerust, deed Dani het speeltje af en kroop naar me toe, zodat haar gezicht vlak naast het mijne was en zei, heb je nog wat voor me over? Ik grinnikte en zei, ik heb altijd wel iets voor je, sterker nog, je krijgt wat er nog in mijn ballen zit, want ik moet vanavond nog klaarkomen. Ze zei, yum, en kuste me toen. Tab schoof opzij om bij Heather te zijn, toen verhuisden ze naar hun bed, zodat er meer ruimte voor ons was.

Dani ging op haar rug liggen, spreidde haar benen wijd, en nodigde me uit. In plaats van mijn pik erin te stoppen, ging ik naar beneden en begon haar te likken. Ze kreunde een beetje, maar zei dat ik niet te veel tijd moest verspillen met eten, want ze had nu echt een goede neukbeurt nodig. Ik keek naar haar op en knipoogde alleen maar. De meisjes waren aan het 69-en, maar deden het op hun zij. Ik hield het maar een paar minuten vol op Dani, kwam toen omhoog en wreef de eikel op en neer langs haar vochtige spleetje. Ik kon zien dat ze hem in haar wilde, want ze wiebelde met haar kont, om te proberen de kop erin te krijgen. Uiteindelijk zei ze, verdomme, wil je me neuken. Altijd degene die bevelen opvolgt, ramde ik hem in haar. Ik hoorde een stoot lucht uit haar komen, en we begonnen te neuken. Ze wiegde met me mee, en ging mee met elke beweging van mijn kutje. Mijn ballen sloegen tegen haar kont, en toen stuiterde het bed met ons mee. Ik stopte even, trok me terug, en ze zei: “What the fuck, schatje”. Ik zei wacht even, ik moet deze ring af doen, zodat ik kan klaarkomen. Ik trok hem zo snel mogelijk uit, zakte weer in haar en we neukten weer hard.

We naderden allebei ons orgasme, toen Dani haar armen om mijn nek sloeg, me dicht tegen zich aan trok en haar benen om me heen sloeg, en zei, oh god schat, geef me nu je liefde, neuk me, kom in me klaar. Ik kon het niet langer volhouden en begon een stroom sperma in haar te spuiten. Terwijl ik klaarkwam, liet Dani een brul horen om iedereen te laten weten dat ze klaarkwam. Ik ben er vrij zeker van dat iedereen op onze verdieping wist dat ze aan het klaarkomen was. Ze spoot echt terwijl ze klaarkwam, en haar ogen rolden terug in haar hoofd, en voor een seconde, werd ze slap tegen me aan. Mijn lendenen en het bed waren nu doorweekt, terwijl haar ademhaling vertraagde en ze haar ogen opende. Ze sprak eindelijk en zei dat als ze dat orgasme moest beoordelen, het een 10 zou zijn. Ik lachte en zei dat ik hoop dat ik dat in de toekomst kan evenaren. Ze kuste me en zei, ik denk niet dat we ons daar zorgen over hoeven te maken, zolang we maar blijven vrijen. Toen deed ik het licht uit en zei dat we maar eens moesten gaan slapen. De meisjes waren nog steeds bezig, maar ik was behoorlijk uitgeput, en Dani ook, dus we kropen lekker tegen elkaar aan, en vielen in slaap.

Ik werd iets na 6 uur ’s ochtends wakker, stond op en deed een plasje, en zette toen het koffiezetapparaat aan. De drie meisjes sliepen allemaal vast. Na een tijdje was de koffie klaar en maakte ik een kopje voor mezelf, waarna ik stilletjes de kamer verliet. Ik weet niet zeker waarom, maar ik trok mijn zwembroek aan en ging naar het strand om de stilte van de ochtend in me op te nemen. Er was nog niemand buiten, maar dat zou waarschijnlijk veranderen in het komende uur of zo. Na ongeveer een half uur van mijn genoten stilte, kwam Dani naast me lopen, ze droeg een wit zijden gewaad dat ze hier had gekocht. Ze zag er geweldig in uit, maar ze kon ook een juten zak geweldig laten lijken.

Ze pakte mijn hand en zei: Goedemorgen matroos. Ik kuste haar en zei goedemorgen en vroeg of ik haar wakker had gemaakt. Ze zei nee, dat had moeder natuur gedaan, maar ze zag dat ik weg was, dus dacht ze dat ik bij het strand was. Ze vroeg of alles in orde was. Ik zei oh ja, het was fantastisch, maar ook verdrietig omdat we vandaag weg moesten. Ze zei dat ze ook verdrietig was, want dit was de meest geweldige reis van haar leven. Ik vroeg haar of ze er spijt van had, en ze zei, nee, geen enkele, zelfs niet van wat ze met de meisjes gedaan hebben en zo. Ze zei dat ze wist dat de buitenwereld het niet zou begrijpen, maar het voelde zo natuurlijk om zo bij hen te zijn.

Ik was het met haar eens en zei dat als het nooit meer zou gebeuren, ik er nog steeds geen spijt van zou hebben dat ik het gedaan heb, het was leuk.

We gingen op het strand zitten en Dani hield me stevig vast en zei dat ze wenste dat we hier gewoon konden blijven en iets konden vinden om te doen, zoals dat stel dat de tatoeagesalon bezit. Ik zei echt? Ze zei ja, misschien kunnen we dat op een dag doen. Ik zei dat je al je familie te veel zou missen. Ze zei, ja, waarschijnlijk wel, maar het gaat niet om hen, het gaat om mijn geluk en ik zou het heerlijk vinden om hier gewoon te wonen. Ik zei, nou, dat is iets waar we eens naar moeten kijken, voor de toekomst. Ze kuste me op de wang en zei: “Ik hou van u, Mr. Fox”, en toen zaten we de volgende twintig minuten in stilte.

Dani sprak eindelijk en zei dat we terug moesten gaan, de meisjes wakker maken en ons klaarmaken om te vertrekken, want het vliegtuig vertrekt om twaalf uur. Dus we gingen terug, en probeerden de meisjes wakker te maken, die nee zeiden, laat ze slapen. Dani en ik douchten samen, en hoewel ze me wel hard streelde, zei ze dat we dat voor thuis moesten bewaren. De meisjes douchten uiteindelijk ook en we gingen snel ontbijten, en toen heb ik de rekening vereffend. Daarna gingen we terug naar het vliegveld en vlogen naar huis, waar we rond 19.00 uur aankwamen, en tegen 20.00 uur thuis waren. Omdat we ’s morgens allebei moesten werken, zijn we vroeg naar bed gegaan en hebben we de liefde bedreven, waarmee we ons fantastische weekend afsloten.

We hadden onze verloving verzwegen, behalve voor Shirley en Mike, en mijn ouders, en Dani’s moeder. Ze waren allemaal blij voor ons. We maakten het uiteindelijk vlak na Thanksgiving bekend. We hebben ook de datum vastgesteld op 1 mei, van het volgende jaar. Het was een kleine bruiloft, als je 150 mensen als klein beschouwt, met Heather als Dani’s bruidsmeisje, en mijn zoon als mijn getuige. We hadden een huis gevonden dat ons beviel, ongeveer 20 minuten buiten onze respectievelijke werkplekken, zolang het niet sneeuwde. Het huis had vier slaapkamers, drie en een halve badkamer, een enorme keuken en een afgewerkte kelder, die uitliep op een enorme tuin. Er was ook nog tien hectare bij, iets wat ik graag wilde, en het had een grote schuurachtige structuur die werd gebruikt voor de hobbywinkel van de persoon, die antiek restaureerde. Ik veranderde het in een houtwerkplaats voor mij. Het huis zelf was gebouwd in de jaren ’60, maar had veel updates en een grote recreatieruimte in de kelder, dus alles wat echt nodig was, was om het ons eigen te maken, wat ik aan Dani gaf om te doen. Uiteindelijk hebben we er een zwembad en een hot tub aangelegd en hebben we er menig feestje gevierd. De plek was vrij afgelegen, dus naakt gaan was geen probleem. De meisjes kwamen elke zondag zoals gewoonlijk, en nu, door kunstmatige inseminatie, waarvan Heather de ontvanger was, verwachten ze een baby in oktober.

Uiteindelijk ontmoette ik Mark, Dani’s zoon, toen we naar Norfolk vlogen, vlak voordat we de verloving bekend maakten. We hebben hem daar ook over verteld. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, sprak hij me aan met sir, wat ik wist dat het geval zou zijn en vroeg hem om me gewoon Jim te noemen. Hij zei dat hij me had nagetrokken, wat ik al dacht toen Dani hem eerder dat jaar over ons vertelde. Hij vroeg of ik hem kende, en zei zijn naam, en eerst herinnerde ik me vaag de naam, tot hij zei dat je met hem gediend had in Desert Storm. Toen klikte het, hij was toen nog maar een Petty Officier, die aan de copters werkte. Hij is nu de Chief of Boat, wat betekent dat hij de hoogste rang heeft op het schip. Hij is Mark’s COB, dus we hadden wel wat dingen gemeen. De meeste onderofficieren zijn bang voor de COB en geven hem nooit onzin, en de meeste officieren ook niet. Hij houdt het schip draaiende.

Dani en ik zijn nog steeds heel gelukkig samen, en spelen zelfs nog met Shirley en Mike en hebben daar veel verhalen te vertellen. Heather en Tabitha hebben zelfs een paar keer meegedaan, en de meiden zijn dol op Mike. Misschien ga ik er nog eens goed voor zitten en schrijf ik meer over die avonturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *