Mijn ontvoering

Ik ben 27 jaar, lang en fit, donker haar tot op schouderlengte, lange benen en kleine, puntige borsten. Ik had een plaats gewonnen op een zeiljacht rond de wereld dat bemand werd door vrouwen. We hadden een fantastische tijd en bezochten plaatsen waarvan ik nooit had kunnen dromen ze te zien. Ik bevond me onder bevoorrechte mensen en had ongelooflijk geluk dat ik als gewoon meisje tussen welgestelde vrouwen werd gesponsord.

Tijdens onze reis hadden we net de Seychellen verlaten en tijdens een lichte storm werden we uit koers geblazen en zonder dat we het wisten waren we dicht bij Somalië. Gedurende de nacht werd ons jacht geënterd en meegenomen door een bende en naar een Somalische haven gesleept. Alle meisjes werden meegenomen en er werd losgeld gevraagd. Helaas was ik geen losgeld waard, omdat ik uit een zeer middenklasse familie kom, dus stuurden ze me naar een veiling om verkocht te worden.

Tegen de tijd dat ik daar aankwam was ik vuil en onverzorgd, omdat ik al dagen geen wasgelegenheid had gehad. Ik moest me uitkleden en werd met drie Somalische vrouwen in een wasruimte geduwd om gewassen en toonbaar gemaakt te worden voor de mogelijke kopers. Alle vrouwen waren naakt en zij zetten mij onder de douche en wasten en ontkleedden mijn haar. Ze waren zacht en beleefd en ik genoot van hun handelingen. Daarna zeepten en wasten ze mijn bovenhelft, ze leken gefascineerd door mijn kleine, puntige borsten en namen de tijd om ze in te zepen en te masseren. Mijn borsten leken zo klein vergeleken met hun welgevulde borsten en opgezwollen tepels en hun voortdurende masseren en zachtjes knijpen in mijn tepels samen met het wrijven van hun tieten tegen mijn armen begon mijn kut pijn te doen, ook al had ik nog nooit ervaring gehad met intiem zijn met mijn geslacht.

Ze masseerden mijn rug, armen en tieten een tijdje tot ze tevreden waren dat ik schoon was, ze spoelden de zeep af en begonnen aan mijn benen. Ze zeepten ze goed in en werkten langzaam naar mijn dijen toe, mijn kut schreeuwde tegen die tijd om aangeraakt te worden, het voelde alsof het in brand stond. Ze masseerden mijn billen en gleden met hun handen tussen mijn wangen en masseerden mijn kontgaatje en af en toe gleden ze eronder door en stootten met hun duimen mijn clitje.

Ze verlegden hun aandacht naar mijn voorkant en begonnen mijn poesje in te schuimen, dat nogal behaard was, wat te wijten was aan het feit dat we geen tijd hadden om ons te scheren terwijl we op zee waren. Hun handen gleden tussen mijn benen en masseerden mijn kut die nu niet alleen glibberig was van de zeep, maar ook mijn sappen waren aan het stromen. Hun vingers, die mijn liefdesgaatje en mijn clitje betastten, maakten me wild, hun aanrakingen leken nooit lang genoeg te duren om me de kans te geven een hoogtepunt te bereiken. Ze wasten me af en droogden me af en leidden me naar een tafel en gaven aan dat ik erop moest klimmen en op mijn rug moest gaan liggen. Ze openden toen mijn benen en begonnen mijn poesje te scheren met een elektrische tondeuse. Terwijl de tondeuse mijn schaamhaar kort knipte, maakte de vibratie mijn toch al hongerige kutje wild, op een gegeven moment hield het meisje de tondeuse precies op mijn clitje waardoor ik mijn kutje aanspande, klaar voor een orgasme. Ze hield me nauwlettend in de gaten en zodra mijn spieren zich begonnen aan te spannen en ik dicht bij een orgasme kwam, haalde ze ze met een zelfvoldane glimlach weg.

Een van de andere meisjes verscheen met een scheermesje en wat schuim en masseerde het schuim in mijn schaamstreek en scheerde minutieus elke centimeter van mijn kutje. Hoewel het heerlijk koud aanvoelde nu ik kaal was, werd mijn kloppende kutje er niet vochtiger op. Een van de meisjes legde nu uit dat ik klaar was voor bezichtiging door de potentiële kopers. Ik kreeg een gewone katoenen badjas aan die net mijn billen bedekte en aan de voorkant vastgebonden was.

Ik werd toen naar een grote kamer geleid met andere meisjes die hetzelfde gekleed waren, maar Somalisch. Ik was het enige blanke meisje daar! De veiling begon en ik zag een man met een donkere huidskleur en doordringende blauwe ogen aandachtig naar me kijken. Toen ik aan de beurt was moest ik door de potentiële kopers lopen en ze betastten mijn borsten en mijn kont, sommigen slaagden er zelfs in om hun handen onder mijn kont te krijgen en mijn kutje te bereiken dat nog steeds droop van de aandacht van de meisjes in de wasruimte.

Uiteindelijk werd ik verkocht en de man met de doordringende blauwe ogen had veel geld voor mij betaald en was vastbesloten mij koste wat het kost te kopen. Ik werd weggeleid en in een busje gezet en werd een eindje verderop gebracht. Ik hoorde de motor stoppen en de chauffeur kwam naar de achterdeur en hielp me eruit; ik was op het landgoed van de man aangekomen. Ik werd binnengeleid in een prachtig ingerichte kamer met een stoel die leek op een bureaustoel maar die op en neer ging, er werd mij gezegd te gaan staan en te wachten.

De man met de blauwe ogen arriveerde en zei me mijn jurk uit te trekken. Ik trok het uit en zijn ogen vielen op mijn kleine maar puntige tieten die hij zachtjes streelde. Mijn tepels werden onmiddellijk hard en hij glimlachte, ik voelde me nog steeds gevoelig van daarnet en toen zijn lippen naar mijn borsten gingen en er aan likten en zongen, kon ik het niet laten een kreun uit te brengen. Ik wist dat ik me rot had moeten schrikken van wat er met me gebeurd was, maar ik was zo uitgeput dat het me niets meer kon schelen.

Het enige waar ik aan kon denken was aandacht voor mijn gefrustreerde kut!

Toen vroeg hij me in de stoel te gaan zitten met mijn kont op de rand en mijn benen te openen. Ik aarzelde omdat ik wist dat mijn naakte, gladde kutje goed te zien zou zijn en waarschijnlijk nog erg nat was. Hij zei me beleefd dat ik moest doen wat me gezegd werd en dat hij het geen derde keer mocht vragen! Ik opende mijn benen en hij bediende de verhoging in de stoel tot mijn kutje op zijn ooghoogte was. Hij kwam dichterbij en inspecteerde met zijn handen mijn kut, na veel strelen en het uit elkaar trekken van mijn lippen bracht hij zijn vingers naar zijn neus en snoof mijn muskusachtige natheid op en zoog toen tot mijn genoegen zijn vingers schoon.

Daarna likte hij mijn kutje van boven naar beneden! Ik kon niet anders dan mijn hoofd achterover gooien en zachtjes kreunen. Zijn grote slingerende tong wervelde rond mijn kut en likte aan de sappen die nu weer vloeiden, hij dook in mijn kut en ging heen en weer over mijn clitoris. Ik was in de hemel, het kostte me al mijn kracht om zijn hoofd niet vast te grijpen en het in mijn kut te begraven. Hij stak twee lange en behendige vingers in mijn kut en masseerde mijn g-plekje met zoveel ervaring dat ik dacht dat ik ter plekke zou sterven. Zijn tong bleef heen en weer gaan over mijn clitoris en bouwde me op naar een overweldigend orgasme. Mijn zaad spoot over zijn gezicht en maakte er een rommeltje van. Toen hij eindelijk lucht kreeg, zat zijn gezicht onder het sperma.

Hij likte zijn lippen en riep zijn vrouwelijke assistente om zijn gezicht schoon te maken en gaf haar ook de opdracht om mijn pijnlijke maar bevredigde kut schoon te baden. De assistente legde me uit dat hij nog nooit een slavin had gehad die met zo’n extravagantie kon klaarkomen en dat ik zeer gewaardeerd zou worden in zijn verzameling vrouwen. Ik verwachtte te worden gevraagd om hem te pijpen, maar hij verliet de kamer zonder nog een woord te zeggen.

Nadat ik was opgefrist werd ik naakt voorgeleid en liep door een gang naar een slaapzaal vol met eenvoudige dubbele futons waarvan er een in het midden iets verhoogd was. Ik moest op de verhoogde slaapbank gaan liggen en wat uitrusten.

Toen ik enige tijd later wakker werd, realiseerde ik me dat ik niet alleen was, de kamer was vol met Somalische vrouwen, allemaal naakt en met z’n tweeën op een bed. Er waren ongeveer 10 paren en ze waren allemaal in de greep van passie. Sommigen zoenden, anderen zogen aan elkaars tepels, sommigen vingeren elkaar, of scharen het erotische proces van het masseren van hun clits tegen elkaar om een orgasme te bereiken en anderen waren in de negenenzestig positie kutjes aan het eten alsof de wereld op het punt stond te vergaan!

Een van de vrouwen kwam dicht bij me zitten en stelde zich voor als Simi, zij zou mijn metgezel en gids zijn. Ze was lang, had heupen die je kinderlijk zou kunnen noemen en grote tieten met lange donkere tepels die melk leken te sijpelen. Het was me opgevallen dat veel van de meisjes ook melk leken te geven. Ik vroeg Simi waar de baby’s werden gehouden om deze melkproductie te veroorzaken, ze legde beleefd uit dat er geen kinderen waren, maar dat de Meester graag had dat ze melk gaven en hen pillen gaf om dat te veroorzaken. Blijkbaar hield hij er erg van om hun melk te drinken en hij vond het ook erg heilzaam voor de meisjes om het ook te drinken. Mijn ogen gingen open van schrik en Simi vroeg of ik het ooit had geprobeerd, natuurlijk schudde ik mijn hoofd, dus bood ze me haar borsten aan om te proberen en legde me uit dat ik de smaak te pakken moest krijgen omdat het daar gebruikelijk was.

Ik had geen andere keuze dan te accepteren. Ze ging achter me op het bed zitten en bracht me in een verzorgingshouding. Ik lag in haar naakte schoot met mijn schouders op haar benen en ze bood een tiet aan voor mijn mond. Ik wist niet wat ik moest doen, dus perste ze wat melk in mijn open en wachtende mond. De smaak was heerlijk zo’n warme en zoete vloeistof. Ik klemde mijn mond op haar tepel en masseerde mijn lippen tegen de lengte en voelde de eerste scheutjes van haar nectar.

Dit wond haar duidelijk op en ze gebruikte haar vrije hand om mijn kleine borsten te strelen. Mijn tepels verhardden onmiddellijk door haar aandacht en opnieuw begon mijn kut te tintelen van de behoefte aan aandacht. Ik moest even op adem komen, het drinken van Simi’s melk en haar aandacht voor mijn tieten hadden mijn hart op hol gebracht. Simi veronderstelde gelijk toen ze vroeg of ik opgewonden werd van haar borstvoeding, ze adviseerde me dat een van de meisjes een expert was op het gebied van kutjes likken en aangezien de Meester me om die reden zou willen hebben stelde ze voor dat ik haar toestond mijn klaarkomtechniek te verbeteren. Ik knikte opgewonden met mijn hoofd en ging door met het zuigen van meer melk uit haar hangende borsten.

Ik voelde een zacht paar handen mijn benen scheiden en zachtjes mijn naakte kutje strelen. Ik was zo uitzinnig van verwachting dat ik dacht dat ik flauw zou vallen. Haar vingers raakten lichtjes mijn spleetje aan en streelden heel langzaam met haar vingers naar beneden richting mijn anus, daarna streelde ze weer omhoog naar mijn clitje. Toen opende ze met beide handen mijn kutlippen en stak een lange vinger in mijn zeer natte kut. Dan schoof ze twee vingers naar binnen en begon mijn g-spot te strelen. Toen klemde ze haar heerlijke lippen over mijn reeds blootgelegde clitorisknopje en zoog en flikkerde het heen en weer met haar tong.

Ik wist dat ik een slaaf was, ik wist dat ik doodsbang zou moeten zijn, maar ik was in de hemel, nog nooit had ik zo’n overweldigende gevoelens ervaren. Het jonge meisje bracht me dichter en dichter bij een orgasme, maar telkens als ik mijn benen samenklemde in afwachting van een explosie, trok ze zich terug en likte en vingerde ze me zachtjes. Drie keer bracht ze me op de rand van een orgasme en trok zich toen terug, ik dacht dat ik zou sterven! Uiteindelijk liet ze me klaarkomen, mijn kut ontplofte, mijn hart ging tekeer en mijn hoofd bonkte. Ik kwam klaar, het sperma lekte overal, ik overspoelde haar gezicht en doordrenkte haar, maar ze bleef daar zachtjes mijn sappen likken en liet mijn orgasme zakken.

Ik lag nog steeds op Simi’s schoot en ze staarde vol ontzag op me neer. Ze zei dat de Meester erg onder de indruk van me zou zijn en dat ik goed behandeld zou worden. Ik kon zien dat ze erg opgewonden was toen ze zag hoe ik bewerkt werd en ik bood aan om in haar behoeften te voorzien. Ze weigerde en legde uit dat het niet aan mij was om dat te doen. Ze zei dat ze het een eer zou vinden als ik haar met een andere slaaf zou bekijken, dus stemde ik toe.

Ze verhuisde naar een ander bed naast een klein, tenger meisje en ze begonnen elkaar onmiddellijk hongerig te kussen. Ze zogen en knepen aan elkaars lange tepels tot er melk langs hun buik naar beneden druppelde. Hun vingers begonnen elkaars kutjes te masseren en begroeven ze met ongelofelijke kracht en urgentie, ze wiegden mee op het ritme en bleven hartstochtelijk kussen.

Ze gingen uit elkaar en Simi legde haar benen aan weerszijden van die van het jonge meisje en hurkte over haar heen, hun kutten raakten elkaar. Ze begonnen tegen elkaar te draaien, hun kutten slurpend tegen elkaar. Simi verstevigde haar greep op het been van het jonge meisje en drukte haar kut harder tegen die van het meisje. Beiden gromden en kreunden terwijl hun climaxen zich opbouwden, het draaien en malen werd sneller en sneller en ze kwamen beiden hijgend klaar van de opluchting die het hen gaf.

Deze kamer met al deze meisjes in was als een multi-scherm lesbische porno kanaal, elke richting keek ik deze meisjes waren allemaal seks in een of andere vorm, allemaal zichzelf te behagen zonder de noodzaak om een man. Het was zo erotisch, ik kon er niet genoeg van krijgen, mijn kutje deed voortdurend pijn en het enige wat ik hoefde te doen was iemand vragen om het op te lossen, ik hoefde het niet zelf te doen!

Enkele dagen later begonnen de melkgevende pillen te werken en mijn eigen borsten begonnen melk te produceren. Mijn kleine tietjes konden er niet goed tegen om gezogen te worden en waren behoorlijk pijnlijk geworden. Ik denk dat de mijne nogal klein waren in vergelijking met de andere slavinnen. Maar als ik geen melk produceerde begonnen ze pijn te doen en daarom had ik geen andere keuze dan een van de meisjes te vragen om van mij te drinken. Sommige van de meisjes waren erg ruw en gebruikten hun tanden om de melk erdoor te trekken, dus probeerde ik hen te vermijden en vroeg enkele van de zachtaardiger meisjes om me te helpen. Hoewel mijn tepels rood en pijnlijk waren, bleef het me opwinden!

Toen werd ik geroepen door de blauwogige Meester. Ik werd naar de kamer met de stoel gestuurd en naakt werd mij gezegd naast de stoel te gaan staan en te wachten. Hij arriveerde gekleed in een prachtig gewaad en vroeg hoe ik behandeld werd. Ik antwoordde dat ik me goed voelde en niet mocht klagen. Hij streelde heel zachtjes mijn tieten en merkte op hoe pijnlijk mijn tepels eruit zagen, terwijl hij er een hekel aan had dat hij er aan moest zuigen om mijn melk te proeven, legde hij uit. Zijn zachte mond omsloot mijn tiet en masseerde ze zachtjes met zijn lippen en zoog wat melk op. Hij stopte en zei dat mijn melk ongelooflijk lekker was en begon er hongerig aan te zuigen, de pijn was ondraaglijk maar ik kon er niets aan doen, hij was de Meester, ik had geen keus. Ik was zo opgelucht toen hij zijn buik vol had maar zelfs door de pijn begon mijn kutje te tintelen op zijn normale neuk hongerige manier.

Hij gebaarde me op de stoel te gaan zitten en door de verhoging in de stoel te bedienen kwam mijn poesje op zijn ooghoogte. Hij begon mijn kutje te tongneuken, zijn dikke tong in mijn gat slurpend de sappen uit me. Zijn duim masseerde mijn clitoris en bouwde me op tot een orgasme en toen mijn maag zich begon aan te spannen stopte hij, bracht de stoel naar beneden tot mijn ooghoogte en beval me mijn sappen van zijn gezicht te likken. Ik deed wat me gezegd werd en omdat ik nog nooit mijn eigen sappen geproefd had, genoot ik van de nieuwe ervaring.

Toen trok hij zijn badjas uit en onthulde een goed gespierd lichaam en een grote, maar niet te dikke pik. Zijn vrouwelijke assistente verscheen uit het niets en liet zich op haar knieën vallen om hem te pijpen en met haar speeksel te bedekken. Daarna stond ze op en leidde zijn pik naar mijn druipende kut. Het was maanden geleden dat ik voor het laatst met een man geneukt had en mijn vagina was erg strak. Ze bracht zijn pik heel langzaam naar binnen en bleef speeksel op mijn clitoris spuwen, dat op zijn pik druppelde en hem smeerde terwijl ze hem in mijn kut duwde. Het was erg erotisch om te zien hoe het meisje zachtjes de grote staaf van een man in mijn kut bracht; ik vond echt niet dat ze hem zelf hoefde in te smeren, want ik produceerde zelf al aardig wat sap!

Toen hij eenmaal in me zat bleef hij heel stil staan maar spande zijn pik tegen mijn g-spot, ik reageerde door mijn bekkenspieren aan te spannen. Zijn gezicht vertoonde verbazing, ik denk niet dat hij dit eerder bij een vrouw had gevoeld en zijn pik werd dikker door mijn spieren die zich tegen zijn lid klemden.

Hij begon langzaam in en uit me te glijden, kwam er bijna helemaal uit en stootte toen vrij snel in me, zich stotend tegen mijn clit. Hij vroeg me of ik tot een hoogtepunt kon komen met alleen zijn pik in me en ik legde ademloos uit dat ik ook mijn clitoris moest masseren om tot een hoogtepunt te komen op de manier die hij lekker vond. Hij legde uit dat ik dat niet hoefde te doen en gebaarde de assistente om mijn clit te masseren. Dit soort aandacht had ik als slavin echt niet verwacht.

Ze leunde over me heen en begon met haar vingers mijn clitoris te masseren, terwijl hij me bleef neuken en steeds sneller naar een orgasme begon toe te werken. Ze was een expert in het prikkelen van mijn clitoris en ik begon mijn spieren te voelen spannen toen zijn pik dikker werd. We kwamen samen klaar, hij pompte stangen en stangen sperma in me en ik op mijn beurt doordrenkte zijn pik en ballen met sperma van mijn eigen. Hij minderde vaart met zijn pompende pik en trok hem er voorzichtig uit. Zijn assistente likte en zoog hem onmiddellijk van mijn sappen, ze leek er zo hongerig naar dat ik dacht dat hij weer hard zou worden door haar toedoen. Ik zat daar maar en keek naar weer een erotisch schouwspel, ik nam aan dat ik daar moest blijven zitten tot ze klaar was en dat ik dan weggeleid zou worden om me schoon te maken.

In plaats daarvan, toen ze klaar was, beval de Meester haar mij schoon te maken, ze reikte naar de kom met warm water en doekjes, hij stopte haar en zei haar haar mond te gebruiken. Ze kwam gedwee naar me toe en likte onze sappen van mijn kut af, hij beval haar ook om zijn sperma van me af te zuigen. Hij stond erbij en keek ernaar terwijl ze zoveel mogelijk van zijn sperma uit me slurpte en zoog, ik kon het niet helpen dat ik weer opgewonden raakte waardoor mijn kut natter werd en ik meer werk voor haar had!

De meester zag dat ik weer opgewonden begon te raken en beval de assistente om me te laten klaarkomen; ze had geen andere keuze dan te doen wat hij beval en ze begon me te likken en te vingeren. Ze stak een vinger in mijn kut, maar haar handen waren zo klein dat ik haar nauwelijks kon voelen. Dus zei hij dat ze meer vingers moest inbrengen, uiteindelijk zat bijna haar hele hand in mijn kut terwijl ze zo hard als ze kon pompte terwijl ze op mijn clitje kauwde. Ze stopte het gaatje van mijn clitoris tussen haar lippen en masseerde het clitorisknopje met haar tong.

Meester was ook hard en stak zijn gezwollen lul in haar kut. Ze was duidelijk erg klein en kreunde toen hij zijn pik in haar ramde, haar heupen vastgreep en haar met geweld hard neukte. Zijn ruwe behandeling van haar deed haar aandacht voor mijn kut alleen maar toenemen en terwijl hij zijn pik in haar strakke kleine kutje stootte haar mond voortdurend op mijn clit en haar hand pompte harder en harder in mijn kut. Ik kwam weer klaar en spoot sperma over het hele gezicht van het meisje; ze snakte naar adem maar stopte niet met zuigen aan mijn clit tot ik klaarkwam.

Meester trok zich uit haar terug en kwam over haar hele rug, haar billen en rug bedekt met staven sperma. Toen stopte ze haar aandacht voor mij en draaide zich onmiddellijk om om zijn lul schoon te likken. Toen hij schoon was hielp ze hem met zijn badjas aan en hij vertrok. Ze draaide zich weer naar mij toe om mij schoon te likken, ik weigerde haar aandacht omdat ik niet veel meer kon verdragen en vroeg haar mij met de doeken schoon te maken. Ze leek ook erg opgelucht!

Ik keerde terug naar de kamer en ging uitgeput op bed liggen en viel in slaap. Hoewel ik genoot van mijn tijd als slaaf was ik uitgeput en wilde naar huis terugkeren naar het normale leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *