Kelly’s Ontwaken

Het was ongeveer 20 minuten geleden dat ze de telefoon had opgehangen en ze was nog steeds in shock. Jennifer, haar vriendin voor de laatste 9 maanden, had hun relatie beëindigd met een telefoontje! Niet alleen dat, maar Jennifer had toegegeven dat ze een affaire had met een man! Om nog wat meer zout in de toch al open wond te wrijven, was de man met wie ze achter Kelly’s rug om ging bij haar terwijl ze aan de telefoon was, zachtjes lachend op de achtergrond! Het laatste deel van het slechte nieuws was dat Kelly wist wie de man was, ze kende hem zelfs heel goed.

Het was Josh, haar broer!


Kelly had Jennifer een klein jaar geleden voor het eerst ontmoet toen ze op haar twintigste nog worstelde met haar seksualiteit. Ze was ‘uit de kast gekomen’ toen ze 18 was en wenste meteen dat ze dat niet had gedaan, haar ouders steunden haar niet en verwachtten ten volle dat ze uit deze fase zou groeien, zoals zij die zagen. Maar tot hun teleurstelling was het niet zomaar een fase die ze doormaakte.

Kelly was daarna verlegen en teruggetrokken geworden, haar ouders behandelden haar nooit meer op dezelfde manier en haar jongere broer kwelde haar daarover. Ze wilde niet dat Josh ervan wist, maar haar ouders hebben hem vriendelijk ingelicht, tot zijn vermaak. Hij is maar een jaar jonger dan Kelly, maar soms gedroeg hij zich als een kind. Twee jaar nadat ze het haar ouders had verteld, besloot ze in te trekken bij haar oude vriendin Ariel. Kelly was net zo opgewonden om bij haar beste vriendin in te trekken als om weg te zijn van haar familie!

Door de reactie van haar familie op haar seksualiteit had Kelly niemand kunnen ontmoeten, haar enige vriendin ter wereld was Ariel en die was helaas hetero. Ariel was de allereerste tegen wie Kelly het had gezegd toen ze besefte dat ze ‘anders’ was, en in tegenstelling tot haar familie had ze de voorkeur van haar vriendin gewoon geaccepteerd. In feite waren ze zelfs dichter bij elkaar gekomen, Ariel had haar gekscherend verteld dat ze zich dichter bij Kelly voelde omdat ze niet met haar hoefde te ‘concurreren’ om de aandacht van jongens te krijgen en natuurlijk zou geen man ooit tussen hen in kunnen komen.

Ariel was erg gefrustreerd geweest over Kelly’s familie toen ze hoorde van hun reactie en naarmate de tijd verstreek, werd Kelly steeds meer een kluizenaar; ze droeg saaie outfits en vergezelde haar beste vriendin nooit naar clubs of zelfs maar om naar de winkels te gaan. De reden, gaf Kelly na een tijdje toe, was dat ze zich schaamde. Schaamte voor zichzelf en schaamte voor de manier waarop haar lichaam reageerde op vrouwen en vooral niet op mannen. Natuurlijk had Ariel vanaf het moment dat Kelly erover begon geweten dat het door haar ouders kwam, die haar het gevoel hadden gegeven dat er iets mis met haar was en haar ervan hadden overtuigd dat ze er niet eens aan moest denken intiem met een andere vrouw te zijn.

Kelly’s hele houding tegenover zichzelf begon langzaam te verbeteren nadat ze het ouderlijk huis had verlaten en bij Ariel was ingetrokken. Ze sprak nog maar zelden met haar moeder en haar broer negeerde haar sowieso totaal. Geen groot verlies, had Ariel gezegd. Dat was het begin van een nieuw leven voor Kelly; ze kon de persoon zijn die ze wilde zijn en hoefde niets meer te verbergen. Als zij en Ariel alleen in het huis waren voelde ze zich geweldig, maar als er mensen kwamen werd ze nog steeds behoorlijk verlegen en ondanks haar nieuwe vrijheid kon ze het nog steeds niet in zich vinden om naar buiten te gaan en onder de mensen te zijn.

Dat veranderde op de dag dat Jennifer in haar leven kwam.

Die ochtend was Ariel weggegaan met haar vriend, Kelly alleen achterlatend, en het kostte al haar wilskracht om niet terug naar bed te gaan voor een dutje. In plaats daarvan ging ze naar de badkamer en poetste haar tanden, nog half slapend besloot ze een koele douche te nemen. Het was een warme dag, het soort dag dat je de hele tijd ongemakkelijk maakte en Kelly dacht dat een lekkere douche haar veel beter zou doen voelen, eerst zette ze alle ramen open in de hoop dat het huis koeler zou zijn tegen de tijd dat ze klaar was met douchen. In de badkamer kleedde ze zich uit, maar voordat ze onder de douche stapte, zag ze zichzelf in de spiegel.

Kelly had langzaam haar zelfvertrouwen teruggekregen sinds ze bij Ariel was ingetrokken, die haar vaak had gezegd dat ze een mooie vrouw was en dat ze in zichzelf moest gaan geloven. Lange tijd weigerde Kelly haar vriendin te geloven en overtuigde ze zichzelf ervan dat Ariel alleen maar vriendelijk was, maar na verloop van tijd begon ze langzaam te denken dat ze er misschien wel goed uitzag. Wat ook had geholpen was dat Kelly, op aandringen van Ariel, een foto van zichzelf op een datingsite had gezet en de reacties die ze kreeg waren zeer bemoedigend! Helaas waren alle reacties van mannen en het had natuurlijk niet veel zin om ze te beantwoorden, ze had besloten dat het niet eerlijk was om haar foto erop te laten staan omdat het voor hetero’s was.

Dus vandaag, terwijl ze naar haar naaktfoto in de spiegel keek, glimlachte Kelly en bekeek zichzelf iets gunstiger dan gewoonlijk. Ze was blij met haar lichtblonde haar; ze had het lang laten groeien en nu reikte het net tot aan haar schouderbladen. Terwijl ze haar spiegelbeeld bekeek, streelde ze zachtjes haar kleine borsten die, zo had Ariel haar verzekerd, ongeveer de juiste grootte hadden voor haar 1 meter 80 lange gestalte. In de juiste beha of topje kon ze nog een aangename hoeveelheid decolleté krijgen.

Ze had een platte buik die het gevolg was van haar betrokkenheid bij het hardloopteam van de school; ze had 2 jaar lang in de 800 en 1200 meter teams gelopen en in die tijd waren haar buik en benen behoorlijk gespierd. Dat was nu een paar jaar geleden en ze had de spierdefinitie die ze vroeger had verloren, op een bepaalde manier was ze daar blij om, want haar ‘buikspieren’ waren een beetje te prominent geweest, maar nu zag het er veel natuurlijker uit.

Kelly draaide zich opzij zodat ze haar naakte achterste kon zien, dankzij opnieuw de beweging die ze had gekregen van het vele hardlopen waren haar billen mooi rond, maar niet te ‘knuffelig’. Vervolgens bekeek ze haar benen, die volgens Ariel haar beste eigenschap waren. Ze waren evenredig lang vergeleken met haar kleine gestalte en zachte rondingen hadden de harde spieren vervangen, ze waren zeer welgevormd vanaf haar dijen tot aan haar kuiten en enkels. Het was duidelijk dat ze goed voor zichzelf had gezorgd en ze zag er geen dag ouder uit dan haar 20 jaar.

Na haar korte naaktshow keerde Kelly de spiegel de rug toe en ging onder de douche staan, de deur open latend zodat ze de telefoon kon horen als er iemand zou bellen. Na de hele dag warm en benauwd te zijn geweest, voelde de koele douche heerlijk, de krachtige waterstralen masseerden haar nek en rug en ontspanden de jonge vrouw onmiddellijk. Ze trok een paar scrubhandschoenen aan en begon over haar hele lichaam te wrijven, Kelly vond het heerlijk hoe zacht haar huid aanvoelde na het gebruik van de handschoenen. Nadat ze de bovenste helft van haar lichaam had gedaan, tilde ze haar rechterbeen op zodat ze haar dijen en schenen kon insmeren en deed vervolgens hetzelfde met haar linkerbeen. Toen ze haar handen naar haar gezicht bracht, raakte ze per ongeluk haar rechtertepel met de ruwe handschoen, waardoor ze hardop hijgde. Beide tepels stonden rechtop door de koelte van het water, waardoor ze vrij gevoelig waren en ondanks de ruwe aanraking genoot ze van de korte sensatie.

Kelly had de handschoenen al eerder op haar kutje gebruikt, toen ze het ruwe materiaal zachtjes over haar maagdelijke lipjes sleepte, had dat geweldig gevoeld en haar geïnspireerd om haar handschoenen uit te doen en zichzelf tot een orgasme te vingeren; ze had zichzelf nooit gepenetreerd terwijl ze de handschoenen droeg, vanwege de gevoeligheid daar beneden. De herinnering aan die dag in de douche maakte haar heet en voor ze het besefte had een hand zijn weg gevonden naar haar geschoren liezen. Ze stond zichzelf een paar strelingen toe, maar stopte voordat ze te ver ging, ook al was ze geil, ze had er gewoon de energie nog niet voor.

Kelly stapte een paar minuten later uit de douche en droogde zich af op een zachte handdoek en kleedde zich aan, het was nog steeds warm dus koos ze haar outfit op basis van het weer. De meeste van haar kleren waren baggy broeken en jeans, dus leende ze in plaats daarvan wat van Ariel; ze pakte een kort spijkerrokje en een dun wit topje en trok ze aan. Omdat ze alleen was, en vanwege het weer, deed ze geen moeite met ondergoed. Voordat ze weer naar beneden ging, zag ze zichzelf nog een keer in de spiegel. Op dat moment, met haar lange vochtige haar, dunne topje en minirokje, zag ze eruit als een reclame voor seks! Kelly besefte dat ze zich nog nooit zo gekleed had; het rokje liet haar benen tot aan haar bovenbenen zien en het topje klemde om haar borsten met haar tepels die door de dunne stof heen staken.

Kelly glimlachte naar haar spiegelbeeld en ging met haar handen over haar borsten naar de zoom van het topje, gleed eronder en voelde de zachte huid op haar buik. Ze greep de tailleband van de rok en trok hem langzaam omhoog, waardoor de zoom hoger werd en steeds meer van haar sexy zachte benen zichtbaar werden. Ze bleef eraan trekken tot de zoom nog maar een paar centimeter onder haar blote achterste zat; de tailleband was over haar navel gegaan, dus rolde ze hem naar beneden tot hij tegen haar onderbuik zat. Terwijl ze met haar kleding had gespeeld, merkte ze dat haar tepels nog meer uitstaken! Kelly had zichzelf verrast; ze had zich nooit gerealiseerd dat het dragen van zulke kleren haar zo’n seksueel gevoel kon geven. Ze besloot haar kleren te laten zoals ze waren omdat niemand haar kon zien en liep naar beneden, terwijl ze speels met haar heupen heen en weer zwaaide.

Toen ze beneden kwam ging Kelly op de bank zitten, toen ze dat deed kwam haar rok nog verder omhoog, maar ze weerstond de drang om zich weer te bedekken, in plaats daarvan ging ze achterover zitten en tilde haar voeten op de bank. Met haar knieën uit elkaar lag haar schaamstreek volledig bloot, ze sloeg haar ogen neer en bekeek zichzelf. Het korte rokje dat nog korter was gemaakt, leek meer op een dikke riem en bedekte slechts een dun gedeelte van haar onderbuik, de aanblik van zichzelf zo weer maakte haar opgewonden. Ze legde haar handen op haar knieën en streelde langzaam haar benen van daar naar haar prachtig blootgestelde dijen, de zachte aanraking van haar handen ging over de zachte huid van haar binnenste dijen. Niet sinds de paar eerste keren dat ze zichzelf intiem had aangeraakt in haar slaapkamer, toen ze als tiener op haar bed had gezeten, had ze haar huid zo langzaam en weloverwogen gestreeld.

Voelend aan elke welving van haar zachte huid ging ze verleidelijk met haar handen over elke centimeter van haar binnenste dijen, zichzelf onderzoekend.

Ze nam een hand weg van haar dij en bracht die onder het delicate materiaal van haar dunne topje, waardoor de stof over haar volledig opgerichte en gevoelige tepels bewoog en haar deed hijgen. Ze streelde zachtjes haar linkerborst onder het topje en omdat ze niet langer kon wachten, bracht ze haar andere hand tussen haar benen. Vervolgens streelde ze met de kussentjes van haar wijsvinger en middelvinger de zoete en zijdeachtige lippen van haar vochtige kutje.
Ze wisselde van de ene naar de andere en kneedde zachtjes het vlees van haar borsten, haar ademhaling werd oppervlakkiger naarmate haar opwinding toenam en weldra begon ze de drang te voelen om zichzelf te penetreren. Haar sappen bleven stromen en smeerden de ingang van haar jonge lichaam. Toen, net toen haar vingers in zichzelf begonnen te zakken, werd ze plotseling weer met beide benen op de grond gezet toen het geluid van vier of vijf knallen de kamer vulde. Het duurde even voor ze besefte dat er iemand op de deur klopte, ze wilde het geluid wanhopig negeren en doorgaan met zichzelf te bevredigen, maar ze wist dat het misschien iets belangrijks was, dus met tegenzin stond ze op, met de belofte dat ze later zou afmaken waar ze aan begonnen was.

Nu had Kelly wat problemen; haar tepels stonden rechtop en trots en duwden tegen het dunne topje dat ze droeg en haar rok zat om haar middel. Snel probeerde ze zich te schikken om er iets minder sletterig uit te zien. Er was geen tijd om zich om te kleden of zelfs maar ondergoed te vinden! Ze zou gewoon haar hoofd om de deur moeten steken en proberen de bezoeker niets te laten zien. Ze schikte haar rok om zich te bedekken en probeerde niet in paniek te raken (ze had zo’n haast dat ze helemaal vergat dat de reden waarom haar rok zo klein leek, te wijten was aan haar eigen aanpassingen). Kelly deed haar haar recht en haastte zich naar de voordeur, haar borsten bewogen in haar topje terwijl ze liep, waardoor haar tepels tegen de stof wreven, waardoor ze rechtop bleven staan. Ondanks de haast en de paniek voelde ze zich nog steeds opgewonden, en toen ze de deur opende en haar hoofd naar buiten stak, nam haar opwinding niet af, sterker nog, ze werd alleen maar erger.

“Hoi, ik ben Jennifer,” zei een van de mooiste vrouwen die Kelly ooit had gezien.

Het was duidelijk dat Jennifer zich, net als zij, op het warme weer had gekleed. Ze was iets langer dan Kelly en een paar jaar ouder, haar lange golvende blonde haar kwam bijna tot aan haar achterwerk. Ze droeg een spijkerbroek die meer weg had van een hot pants waarin de welving van haar billen nog net zichtbaar was, en een klein zwart topje dat haar borsten nog net bedekte. Het waren haar borsten die Kelly het meest opvielen, ze waren enorm! Tenminste, in vergelijking met Kelly’s kleine B-cup borsten. En afgezien van een paar sandalen was dat alles wat deze prachtige vrouw haar lichaam bedekte, in vergelijking met haar voelde Kelly zich preuts, ze stak nog steeds alleen haar hoofd om de deur omdat Kelly, ondanks Jennifers staat van kleden, nog steeds alleen een klein rokje, een dun topje en geen ondergoed droeg en, als klap op de vuurpijl, haar kutje nog steeds vochtig aanvoelde en haar tepels door het dunne topje staken.

“Gaat het?” vroeg Jennifer.

“Ja, sorry,” antwoordde Kelly, beschaamd dat ze was betrapt op staren. “Wat kan ik voor je doen?”

“Ik ben hier voor Ariel Calver, is ze hier?” Vroeg ze.

“Nee, sorry, ze is weg met haar vriendje,” antwoordde Kelly.

“Oh juist, weet je wanneer ze terugkomt?”

“Ik weet het niet, het kan elk moment zijn, ik kan haar bellen en vragen of ze weet hoe lang ze blijft,” bood Kelly aan, stiekem hopend dat de blonde bommenvrouw nog wat langer zou blijven.

“Ja, dat zou geweldig zijn,” glimlachte Jennifer.

“Ok, je kunt binnenkomen als je wilt en ik zal haar telefoon proberen.” Kelly kwam snel met de oplossing, maar plotseling liet haar verlegenheid zich weer gelden en was ze zich meer bewust van haar uiterlijk dan voorheen.

“Klinkt goed,” antwoordde Jennifer terwijl ze het huis binnenliep en haar ogen lichtten op toen ze Kelly’s lichaam zag.

“Ik kom zo,” zei Kelly terwijl ze de deur sloot en snel doorliep naar de woonkamer waar de huistelefoon stond.

Jennifer knikte en glimlachte toen ze zag hoe de lieve vrouw bijna van haar wegliep. Zodra ze door de deur was gestapt, wist ze dat ze haar gewoon moest hebben! Jennifer was er vrij zeker van; aan de manier waarop ze bij de deur door haar was beloerd, dat Kelly haar kutje wel zou willen proeven. Jennifer was geen verlegen persoon en was dat ook nooit geweest, ze was mooi en dat wist ze. Ze had ook het volste vertrouwen in zichzelf en haar lichaam, ze wist dat als ze ‘dressed to impress’ was, ze bijna onmogelijk te weerstaan was. Nog steeds glimlachend stak ze een hand in haar short en voelde het warme vocht van haar lippen sijpelen, Jennifer had al besloten wat er vanmiddag zou gebeuren en zonder enig gevoel van schaamte knoopte ze haar short los en liet die langs haar lange gladde benen op de grond glijden.

Toen tilde ze haar shirt over haar hoofd en liet het op de grond vallen bovenop haar afgedankte korte broek en, helemaal naakt op haar sandalen na, volgde ze de kleine blonde naar de woonkamer.

Kelly stond met haar rug naar de ingang van de woonkamer en zag de naakte vrouw niet aankomen; ze was nog bezig het lange mobiele nummer te draaien toen ze plotseling handen op haar heupen voelde, gevolgd door koele lucht op haar achterste. Kelly’s rok lag op de grond voordat ze wist wat er gebeurde, ze begon zich om te draaien en liet de telefoon op de haak vallen, maar toen waren er vingers in haar dunne shirt die eraan trokken om te proberen het uit te trekken. Instinctief sloeg ze haar armen over haar borsten om te proberen haar kleding aan te houden, maar er was geen ontkennen aan de indringende handen, het shirt scheurde en werd van haar lichaam gerukt, waardoor Kelly helemaal bloot en overgeleverd was aan de vreemdeling achter haar.

“Verzet je niet schatje, ik zag het in je ogen, ik weet dat dit is wat je wilt.”

Logica had Kelly moeten vertellen dat haar ‘aanvaller’ alleen de persoon kon zijn die ze zojuist het huis had binnengelaten, maar toch was ze enigszins verrast toen ze een vrouwenstem achter zich hoorde. Ze voelde hoe blote borsten in haar rug werden geduwd toen de armen van de vrouw zich om haar lichaam sloten en haar handen elk een borst vonden. Kelly schreeuwde het uit toen Jennifer haar kleine borsten in haar handen kneep, onzeker of het pijn of plezier was dat haar deed reageren. Toen, als tegenwicht voor de ruwe behandeling die ze tot nu toe had gekregen, waren het volgende wat Kelly voelde zachte kusjes op haar schouder, de lippen gingen langs haar nek omhoog en toen voelde ze tanden die zachtjes aan de lel van haar oor trokken.

“Wil je dat ik stop? Zeg me te stoppen als je dat echt wilt,” Jennifer’s lippen waren vlak naast Kelly’s oor en nadat ze het aanbod om te stoppen had gefluisterd hervatte ze haar zachte kussen rond de hals van het meisje.

“Nou?”

“Niet stoppen,” dwong Kelly de woorden eruit.

Nu wist ze dat ze haar gang kon gaan met de jonge vrouw, Jennifer maakte haar borsten los uit haar stevige greep en draaide haar rond zodat ze oog in oog stonden en plantte haar lippen stevig op Kelly’s mond, haar tong scheidde de lippen van het meisje en voor het eerst in haar leven proefde Kelly de zachte kus van een vrouw.

Kelly had gefantaseerd over haar eerste keer, in feite had ze er vaak aan gedacht. Haar fantasieën omvatten altijd een langzame verleiding gevolgd door een zachte vrijpartij, want vrouwen neuken tenslotte niet, had ze gedacht. Maar dit was niet zacht of verleidelijk, dit was rauwe passie en razende seksualiteit, twee vrouwen die op verkenning gingen en, in Jennifers geval, veroverden.

Jennifer liet haar dominantie gelden over de kleinere vrouw, haar grote borsten duwden in Kelly’s kleine buste terwijl ze zichzelf opdrong. Ze had het groene licht gekregen en nu omhelsde ze de kleinere vrouw gulzig, haar tong ging rond in Kelly’s warme mond en haar handen gingen op en neer over haar rug voordat ze naar beneden reikte om haar sappige achterste te betasten.

Kelly voelde hoe haar lichaam werd vastgepakt en samengeknepen, waardoor de ervaring minder op vrijen leek en meer op ruw neuken! Jennifers handen waren overal op haar, eerst streelden ze haar rug, dan zaten ze in haar haar, harkten, streelden en trokken zelfs aan haar blonde haar waardoor haar hoofd achterover viel en dan zaten ze op haar billen, knepen en tilden haar zelfs een paar seconden van de grond, ze werd gedomineerd door de oudere, langere en veel zelfverzekerder vrouw.

Eindelijk haalde Jennifer haar tong uit Kelly’s mond zodat ze op adem kon komen. De scheiding duurde echter niet lang en binnen een paar seconden hervatte Jennifer haar verovering, ze bracht haar handen terug naar Kelly’s blonde haar en trok het terug waardoor Kelly een kreet slaakte toen haar hoofd weer terugklapte, waarna Jennifer’s lippen weer in actie kwamen. Ze kuste en likte de nek en keel van het meisje en liet een nat spoor achter langs haar zachte huid; ze liet Kelly’s haar los maar bleef proeven van haar zoete lichaam.

Kelly’s hart ging tekeer en haar hoofdhuid deed pijn van Jennifers ruwe behandeling, maar ze was opgewonden, ze wist zeker dat ze haar kutsap tussen haar benen uit voelde lekken en langs haar dijen naar beneden voelde lopen. Ondanks de korte pijn genoot ze ervan om gekust, gelikt en verkend te worden, ze voelde zich begeerd, iets wat ze nog nooit had gevoeld, en het voelde goed. Echt goed! Jennifers tong bewoog weer, ze voelde hete nattigheid langs haar kaaklijn en over haar kin bewegen, toen was het terug op haar lippen, de vrouw likte gretig rond haar lippen voordat ze haar tong weer in Kelly’s accepterende mond dwong.

Ze kusten deze keer wat langzamer en toen, naar Kelly’s mening veel te snel, stapte Jennifer terug en ging voor haar staan, grijnzend om haar werk tot nu toe. Nu Kelly de iets oudere vrouw in al haar naakte glorie zag, voelde ze zich opeens een klein meisje. Jennifer was in alle opzichten proportioneel groter dan Kelly, haar benen waren langer evenals haar haar, ze was langer, haar gelaatstrekken waren prominenter en haar borsten waren niet alleen groter maar ook ronder. Jennifer had echter geen overgewicht, ze was zelfs niet mollig, ze zag er alleen maar gewelfder uit. Dit, dacht Kelly, was een echte vrouw en in vergelijking met deze vrouw voelde Kelly zich weer een schoolmeisje!

Jennifer staarde haar aan en plotseling had Kelly het gevoel dat ze ergens op wachtte, hoewel wat dat zou kunnen zijn haar ontging. Ze voelde de behoefte om zichzelf uit te leggen aan de grijnzende feeks.

“Ik…ik ben een…” Kelly stamelde, ze voelde haar wangen branden en wist dat ze moest blozen.

“Nou Kelly, wat probeer je te zeggen?”

Kelly kon zich niet herinneren dat ze haar had verteld hoe ze heette; ze moet het zich hebben laten ontglippen. Kelly vermoedde dat Jennifer al wist wat ze ging zeggen; misschien zou het de vrouw een vreemd soort sensatie geven om het haar hardop te horen zeggen.

“Ik ben…een maagd,” nu wist Kelly zeker dat ze bloosde.

“Niet lang meer,” zei Jennifer, haar glimlach werd een boze grijns. Toen begon ze zich naar Kelly toe te bewegen. Maar toen stopte ze en keek in de ogen van de jongere vrouw.

“Ik denk dat dat betekent dat je nog nooit de kut van een andere vrouw hebt geproefd,” zei ze als een uitspraak in plaats van een vraag.

Kelly’s hartslag ging een tandje hoger en haar mond was plotseling droog geworden. Ze kon er geen woorden uit persen, dus schudde ze maar als antwoord.

“Heb je zelf geprobeerd te proeven?” Vroeg ze.

“Nee,” antwoordde Kelly. Ze voelde zich met de seconde meer en meer als een onervaren meisje, ook al herinnerde een stemmetje haar in haar achterhoofd aan wat vrienden over haar zeiden: een aantrekkelijke vrouw van twintig.

Jennifer deed een stap achteruit en tilde langzaam haar linkerbeen op, waarna ze haar hand naar beneden bracht naar haar kutje. Kelly keek gefascineerd toe hoe Jennifer een, dan twee vingers in haarzelf stak, zachtjes kreunend terwijl ze dat deed. Ze werkte haar vingers in en uit haar lichaam en genoot ervan dat het meisje met ontzag naar haar keek. Toen stopte ze en trok haar vingers terug uit haar kutje, ze onderzocht kort haar nu glinsterende vingers en liet haar been zakken voordat ze weer op Kelly afging.

“Wijd open,” zei Jennifer, terwijl ze haar natte vingers naar Kelly’s lippen bracht. De kleine blondine deed wat haar gezegd werd, maar voordat Jennifer haar een voorproefje van haar sap gaf, traceerde ze haar natte wijsvinger rond Kelly’s lippen, waarna ze langzaam naar voren leunde en haar eigen vocht van de lippen van het meisje likte.

Kelly liet haar mond open terwijl Jennifer zichzelf proefde, en toen zaten de glinsterende vingers in haar mond. Ze sloot haar lippen om de binnendringende vingers en zoog er zachtjes het vocht uit. Ze dacht eerst dat het zoet was, maar wist het niet zeker. Het was echter niet de smaak die haar opwond, deze vingers waren net in Jennifers lichaam geweest, ze had ze in en uit haar kut zien glijden en nu zaten dezelfde vingers in haar mond en proefde ze een andere vrouw.

Jennifer glimlachte weer toen ze haar vingers terugtrok, blij dat ze Kelly’s eerste ervaring met lesbische lust was. Dit zou betekenen dat zij voorlopig eerder de gever dan de ontvanger zou moeten zijn; ze zou geduld moeten hebben. Maar dit opende een hele wereld van mogelijkheden voor hen, ze bedacht dat als ze de jonge vrouw vroeg iets te doen, ze het waarschijnlijk zou doen, en een lief meisje dat haar bevelen uitvoerde was een ongelooflijk verleidelijk idee, maar eerst moest Jennifer haar laten zien hoe het moest.

Kelly wilde nog meer kussen, ze wilde langzaam en zachtjes gaan, erotisch en sensueel zijn; maar Jennifer had andere ideeën. Het was alsof de oudere vrouw haast had of gewoon ongeduldig was, haar bewegingen waren snel en ze leek op impuls te draaien, gretig om te bevredigen en bevredigd te worden. Kelly besloot gewoon te proberen te genieten van de ervaring, het maakte niet zoveel uit dat het niet op haar ideale manier gebeurde, maar het gebeurde tenminste wel.

Met de smaak van het sap van de rondborstige blondine nog op haar tong probeerde Kelly de volgende stap te zetten, ze bewoog zich naar Jennifer’s mooie lippen met de bedoeling haar hartstochtelijk te kussen, maar toen ze dichterbij kwam hield Jennifer haar tegen door een vinger op haar lippen te leggen, alsof ze een leraar of een ouder was die een kind de mond wilde snoeren. In plaats van haar opnieuw te kussen, legde Jennifer haar handen op de schouders van het kleinere meisje en duwde er zachtjes op, ten teken dat ze wilde dat Kelly op de grond ging liggen. Kelly liet zich rustig zakken, maar toen scheen Jennifers ongeduld weer door en duwde ze de jonge blondine op de grond. Kelly was al dicht bij de vloer en het tapijt was zacht, maar ze voelde zich nog steeds een beetje opgewonden, het werd steeds duidelijker dat Jennifer niet het soort vrouw was dat zou genieten van langzame seks, maar, nogmaals, Kelly herinnerde zichzelf eraan dat ze moest genieten en Jennifer moest laten doen wat ze wilde.

Kelly lag op haar rug en Jennifer stond even over haar heen, ze verwachtte dat de grotere vrouw haar zou volgen maar in plaats daarvan staarde ze haar aan.

“Buig je knieën en open je benen Kelly,” zei Jennifer, klinkend als een lerares wat, besefte Kelly, precies was wat ze op dit moment was en zonder aarzeling deed Kelly wat haar gezegd werd.

“Goed zo meisje, nu wil ik dat je over je kutje wrijft,” beval Jennifer.

“Huh?” was het enige wat Kelly kon zeggen.

“Ik wil je jezelf zien betasten, ik wil je jezelf zien neuken, dan ga ik je laten klaarkomen, ik laat je hardop gillen. Ik ga aan je tieten zuigen en je kut likken!” legde Jennifer rustig uit. Ze sprak waarschijnlijk op die toon als ze een boodschappenlijstje voorlas! Ze klonk niet bijzonder opgewonden over haar plannen voor de jonge blondine, maar in werkelijkheid voelde ze zich elk moment heter, natter en geiler worden terwijl ze naar Kelly staarde.

Dus, met haar ogen gefixeerd op Jennifers naakte lichaam, stak Kelly haar hand tussen haar benen en ging, zoals ze even daarvoor had gedaan, met haar wijsvinger op en neer langs haar soppende natte spleet. Jennifer keek naar elke beweging die ze maakte en deed de bewegingen van het meisje na door haar vinger over haar eigen natte kutje te laten gaan.

“Ben je lekker nat?” vroeg Jennifer.

“Ja, het is nu echt nat,” antwoordde Kelly; haar zelfvertrouwen steeg toen haar remmingen afnamen en ze zichzelf toestond te genieten van het vuile gepraat.

“Goed, steek er nu een vinger in,” drong Jennifer aan. Opnieuw deed Kelly wat haar gezegd werd; haar vochtige vinger vond zijn weg naar haar opening en gleed naar binnen. Hij gleed gemakkelijk naar binnen dankzij de hoeveelheid glijmiddel daar beneden. Toen keek ze op en zag dat Jennifer haar weer nadeed met haar eigen vinger in haar te pompen.

“Goed zo meisje, stop je middelvinger er ook in,” beval Jennifer. Voor het eerst trilde haar stem, waardoor het duidelijk werd dat ze de controle aan het verliezen was en spoedig vervuld zou moeten worden. Kelly schoof haar middelvinger in zichzelf naast haar wijsvinger zoals gevraagd, haar twee vingers gleden nog steeds vrij gemakkelijk in en uit haar, hoewel de extra wrijving tegen haar binnenwanden en haar steeds gevoeligere lippen haar deed hijgen van genot. Langzaam masturbeerde de verlegen kleine Kelly Richmond voor de naakte toeschouwer.

“Stop nu,” zei Jennifer. “Haal je vingers uit je kutje schatje.”

Kelly knikte en trok haar natte vingers terug, terwijl ze uit haar lichaam gleden kon ze nog net een slurpend geluid horen, ze was natter dan ze ooit geweest was.

“Nu wil ik dat je jezelf proeft, zuig je sap van je vingers baby, ik wil dat je weet hoe je smaakt.” Voor vandaag had Kelly er nooit aan gedacht haar eigen vocht van haar vingers te likken, niet omdat ze het vies vond, ze was gewoon niet zo nieuwsgierig. Jennifer leek echter te genieten van het proeven en kreeg duidelijk een soort kick van het kijken hoe Kelly deze dingen deed, dus, gehoorzaam als altijd, bracht ze haar vingers naar haar lippen en dompelde ze erin. De smaak was anders dan die van Jennifer; het leek meer vertrouwd, hoewel ze het nooit eerder had geprobeerd.

Jennifer had genoeg van het kijken; nu wilde ze zich er weer mee bemoeien. Ze zakte op haar knieën en leunde voorover; ze bracht haar hoofd tussen Kelly’s zachte dijen en plantte haar lippen op haar schuimende kutje. Kelly schreeuwde opnieuw, deze keer echter puur uit genot. Ze voelde Jennifers warme adem op haar natheid en haar lange blonde haar toen het tegen haar dijen wreef. Ze kronkelde en kreunde hardop toen Jennifer’s deskundige tong op en neer ging langs haar gevoelige spleet. Haar hart bonkte en haar borsten gingen snel omhoog en omlaag terwijl ze naar adem snakte, ze wist dat ze het niet lang meer kon volhouden.

Jennifer voelde Kelly’s naderende orgasme en versnelde haar aanval op het maagdelijke kutje. Ze had de dijen van het meisje gestreeld, maar nu bracht ze haar hand tussen Kelly’s benen en stak ruw twee vingers in de zoete ingang van haar jonge lichaam. Jennifers vingers waren duidelijk groter dan die van Kelly en hun plotselinge penetratie deed haar eerst een kreet van pijn slaken, maar de kreet werd een lange kreun van opwinding. Haar stem steeg weer toen ze voelde hoe Jennifer met haar tong over haar stijve clitoris friemelde; de sensatie van deze stimulatie, de penetratie en de gedachte aan het mooie gezicht van een vrouw dat tussen haar dijen was begraven, deden haar verzeilen in het meest verbazingwekkende, heftige en bevredigende orgasme van haar leven.

Als ze eerder orgasmes had gehad, na veel masturberen en fantaseren, begonnen ze vaak langzaam, een warme roes door haar lichaam gevolgd door een paar seconden van climax. Vandaag echter, met de tong van een vrouw op haar clitoris en haar vingers in haar, werd de warme zachte golf een withete puls die door haar lichaam scheurde. Haar kutje voelde aan alsof het klopte van de hitte; het liep van haar clitoris door naar haar armen en benen, daarna naar haar vingers en tenen. Haar lichaam trilde terwijl haar zintuigen overbelast raakten, de golven gierden nog steeds door haar lichaam en veroorzaakten kleine spasmen in al haar spieren, gevolgd door een warm gevoel tussen haar benen.

Eindelijk begonnen de golven te zakken en eindelijk wist ze dat haar maagdelijkheid voorgoed voorbij was, weggenomen door deze blonde vrouw die haar kleren had uitgetrokken en haar had doen inzien waartoe haar jonge lichaam in staat was. Kelly opende haar ogen en zag Jennifer naar haar kijken met die grijns nog steeds op haar lippen, die lippen glinsterden van haar sappen, Kelly raadde al wat er nu ging komen, Jennifer leek een soort fetisj te hebben als het ging om kutjes proeven. Zeker, de mooie vrouw liet zich op haar kleine lichaam zakken en ze kusten, terwijl ze nogmaals de smaken van elkaar deelden.

“Vond je dat lekker schatje?” vroeg Jennifer nadat ze de natte kus hadden gedeeld.

“Ja…dat deed ik, dank je,” wist Kelly te antwoorden. Ze vocht nog steeds om op adem te komen.

“Goed, denk je dat het je lukt?” vroeg ze.

“Ik…ik denk het wel,” Kelly voelde zich plotseling weer erg onervaren.

Jennifer rolde op haar zij met haar hoofd gestut op haar hand.

“Ik denk dat je het prima zult doen, bovendien zal ik helpen,” Jennifer ging overeind zitten met haar rug tegen de bank en haar knieën gebogen en benen uit elkaar. Ze strekte haar armen uit naar de nerveuze jonge vrouw, rustte haar ellebogen op haar knieën en wenkte haar naar voren.

“Kom hier schatje, ga op je handen en knieën zitten en kruip naar me toe,” Jennifer’s gelijkmatige toon was terug en blijkbaar ook haar ondeugende kant. Kelly rolde op haar buik en duwde zich overeind, ze kroop langzaam naar de wachtende vrouw zoals haar was opgedragen, zonder ongehoorzaam te durven zijn. Niet omdat ze bang was fysiek gewond te raken, maar omdat ze de sexy blonde vixen niet wilde teleurstellen, ze had het gevoel dat ze haar iets schuldig was.

“Dat klopt lieverd, kruip naar me toe,” moedigde Jennifer aan. “Ik wil dat je hier komt en hierop zuigt,” zei ze, haar handen omklemden haar grote borsten om het onervaren meisje te laten zien wat ze bedoelde.

Jennifer keek toe hoe Kelly knikte terwijl ze op haar wachtende lichaam vooruitging, haar haren hingen langs de zijkanten van haar gezicht en haar kleine borsten wiegden zachtjes heen en weer. Kelly aarzelde toen ze dicht bij de grote boezems was, ze was bang dat ze het verkeerd zou doen en natuurlijk was er geen manier om haar mond er goed omheen te krijgen. Jennifer zag dat Kelly nerveus was; haar trillende handen gaven daar een duidelijke indicatie van.

“Het is goed schatje,” zei Jennifer. Ze streelde zachtjes door het haar van het meisje om haar verder aan te moedigen, maar het leek erop dat ze preciezere instructies nodig zou hebben. “Ik wil dat je mijn tepel likt,” zei ze zachtjes en ze pakte haar linkerborst en bood die aan Kelly aan.

Kelly gehoorzaamde en maakte met haar tong langzaam cirkels rond de roze tepel, waarbij ze merkte dat die harder begon te worden. Dit was een kleine doorbraak voor Kelly, ze had aan seks gedacht en aan dingen die ze graag zou willen ervaren, maar ze had er nooit aan gedacht wat voor effect ze op iemand zou kunnen hebben. Op dit moment, toen de roze knop verstijfde, realiseerde ze zich dat ze deze vrouw opwond, haar nat maakte, haar deed kreunen en rillen en dit alles werd bereikt door simpelweg een klein deel van haar lichaam te likken! Nu ze een beetje vertrouwen had nam ze wat initiatief en sloot haar lippen rond het tepelhof en de stijve tepel, trok eraan en bleef haar tong rond het gevoelige gebied in haar mond dansen.

“Mmmmm Kelly, hier ben je echt goed in, doe hetzelfde met mijn andere,” was Jennifer aangenaam verrast door Kelly’s natuurlijke vaardigheid.

Kelly wisselde van borst en nam de rechtertepel in haar mond terwijl ze de erecte linkertepel tussen haar vingers en duimen draaide. Ze wist dat ze het goed deed, niet alleen omdat Jennifer haar had verteld dat ze er goed in was, maar door de manier waarop haar lichaam subtiel reageerde op elke aanraking. Met de zachte huid in haar mond luisterde Kelly naar de geluiden die Jennifer maakte, ze kreunde hardop en zei soms hardop Kelly’s naam, wat haar nog zelfverzekerder maakte.

“Kelly stop, ik wil nog niet klaarkomen, kus me,” smeekte Jennifer. Kelly haalde haar lippen van de borst van de vrouw en knielde omhoog; ze stond tussen Jennifers open benen met een gebogen knie aan weerszijden van haar. Kelly deed wat haar gevraagd werd, bracht haar lippen naar Jennifers mond en ze kusten, nog steeds vol vertrouwen, Kelly streelde haar prachtige gebogen dijen waardoor de oudere vrouw kreunde, haar stem gedempt door de lippen van de jongere vrouw.

“Ok,” zei Jennifer, terwijl ze uit de kus leunde. “Denk je dat je klaar bent om mijn kutje te likken? Ik wil dat je doet wat ik voor jou deed, mijn gaatje neuken met je vingers en aan mijn clitoris zuigen, me uitlikken schatje, wil je het doen?”

“Ik zal het doen, ik bedoel… ik zal mijn best doen,” antwoordde Kelly.

“Goed, goed meisje,” zei Jennifer met een opgewonden glimlach. Ze stond op en liep naar de plek waar Kelly eerder had gelegen en ging liggen, knieën gebogen en weer open, de jonge blondine uitnodigend om te komen spelen.

Kelly kroop naar de open benen toe en probeerde zich alle bewegingen te herinneren die Jennifer had gebruikt, ze had zich behoorlijk zelfverzekerd gevoeld totdat ze daadwerkelijk tegenover het glinsterende natte kutje stond. Verrast door haar eigen bereidwilligheid leunde ze naar voren en plantte een kus vlak naast het kutje, op een kleine afstand van de mollige lippen. Toen, besloot ze, was het tijd om ervoor te gaan, ze stak haar tong uit en sleepte hem van haar perineum naar het midden van haar kletsnatte lippen, ze dook naar binnen en voelde de ingang van Jennifers trillende lichaam. Kelly plaagde even, likte rond het natte gaatje, en stak toen haar tong zo ver mogelijk naar binnen. Ze kon de binnenwanden voelen op het puntje van haar tong, maar kon niet verder naar binnen, dus trok ze zich terug en verving haar tong door 2 vingers, die ze in het druipende gat ramde, zo ver als ze kon, haar vingertoppen bewogen naar binnen voordat ze er weer uitgetrokken en naar binnen geduwd werden, met elke stoot dieper wordend.

“Ohhh GOD!!! Kelly, wow! Niet stoppen…Mmmmm FUCK ME!!! Kelly, zuig aan mijn clit, alsjeblieft…oh alsjeblieft laat me klaarkomen! Ik heb het nodig! IK NEE…”

Jennifer maakte haar smeekbede niet af omdat Kelly, met drie vingers diep in haar, haar advies had opgevolgd en haar lippen om haar erecte clitoris klemde; ze zoog hem in haar mond en haar tong speelde ermee, telkens als haar tong het ultragevoelige gebied aanraakte huiverde Jennifer en kreunde.

“KELLY IK BEN…..OHH GOD IK KOM KLAAR!”

Kelly keek met een zeer tevreden glimlach naar de climax, wetende dat zij al haar genot had veroorzaakt. De mooie blondine die op haar deur had geklopt woelde rond op de vloer, haar heupen rezen omhoog om Kelly’s binnendringende vingers te ontmoeten, en toen was ze slap, ze lag plat op de vloer en ademde zwaar. Kelly haalde eindelijk haar vingers uit Jennifers kutje; in plaats van het sap ervan af te vegen herinnerde ze zich Jennifers voorliefde voor het proeven van haar kutje. Dus ging Kelly naast de uitgeputte vrouw liggen en bood haar kletsnatte vingers aan. Jennifer opende gewoon haar mond en likte en zoog het vocht in haar mond. Toen kusten de twee vrouwen elkaar en omhelsden elkaar.

Zo begon het.


Daarna praatten ze, Kelly vertelde Jennifer over haar familie en haar moeite om met haar seksualiteit om te gaan. Jennifer luisterde en zei alle juiste dingen, de dingen die Kelly wilde horen. Kelly kwam niet veel te weten over Jennifer; ze was vrijgezel, 25 jaar oud en woonde met een groep vrienden in een gedeelde woning. Ze was naar het huis gekomen op zoek naar Ariel omdat ze oude vriendinnen van school waren, Jennifer zat een paar jaar boven Ariel en ze hadden elkaar sindsdien niet veel meer gezien. Nu Jennifer verhuisd was en dichterbij woonde wilde ze de vriendschap weer oppakken waar die gebleven was.

Toen nodigde Jennifer Kelly uit en, als een natuurlijk verloop, werden ze geliefden. Ariel leek blij voor haar vrienden, hoewel ze een moeilijke periode doormaakte, ze leed aan depressies en dat viel haar zwaar. Later vertelde ze Kelly dat de dag die ze met haar vriend had doorgebracht, toen Jennifer voor het eerst naar het huis kwam, eigenlijk de laatste was die ze hadden gedeeld, ze waren uit elkaar gegaan terwijl haar beste vriendin haar maagdelijkheid verloor. Daarna was het alsof ze van rol wisselden; Kelly werd extravert en Ariel werd depressief en na verloop van tijd introvert.

Helaas werd Ariel in de loop der maanden steeds meer teruggetrokken. Soms, als Jennifer op bezoek kwam, ging ze naar haar kamer en zei dat ze niet met een menigte kon omgaan, ook al waren ze maar met z’n drieën.

Kelly probeerde er zoveel mogelijk voor haar te zijn, maar Jennifer nam veel van haar tijd in beslag en naarmate de tijd verstreek, ontdekte Kelly meer dingen over het soort vrouw dat Jennifer kon zijn, en dat was niet allemaal even goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *