Kelly’s ontwaken 4 (laatste deel)

Nogmaals, net als bij de vorige delen, raad ik aan de eerste paar verhalen te lezen, zodat dit verhaal je meer zin geeft! Voor degenen onder jullie die slechts één verhaal willen lezen, of als je terugkeert naar deze serie, is hier een snelle recapitulatie van het laatste verhaal. Veel plezier!

[Na zeven maanden had Jennifer, de vriendin van Kelly, hun relatie beëindigd omdat ze vermoedde dat Kelly haar zussen, Amy en Bianca, begeerde nadat ze haar met hen in een restaurant had gezien.

Dit was echter niet het geval; ze hadden elkaar gewoon toevallig ontmoet toen Kelly en haar beste vriendin Ariel door de stad liepen. Hier werden ze uitgenodigd om Bianca’s 19e verjaardag te vieren.

Toen Jennifer hun relatie beëindigde (via de telefoon) onthulde ze dat, nadat ze Kelly in het restaurant had gezien met Amy en Bianca, ze naar het huis van Kelly’s broer was gegaan en hem had verleid! Volgens haar, en gesteund door haar broer, had ze zijn sperma geslikt binnen enkele minuten na haar aankomst!

Kelly vermande zich en besloot precies dat te doen wat Jennifer had vermoed: ze zou Bianca, haar zus, proberen te verleiden op het verjaardagsfeest waarvoor zij en Ariel waren uitgenodigd (Ariel besloot niet te gaan vanwege haar langlopende problemen met uitgaan sinds haar eigen langdurige relatie met haar vriend was beëindigd).

Verbazingwekkend genoeg was Kelly’s hele plan niet nodig nadat ze zelf degene was die verleid werd door de beide zussen, die onthulden dat hun eigen relatie veel meer was dan eenvoudige ‘zusterliefde’. Na een wilde nacht van seks en drinken, viel Kelly in slaap met de twee mooie vrouwen].


Kelly nam de volgende dag een taxi naar huis, gekleed in hetzelfde zwarte topje en minirokje dat Amy de vorige avond had gedragen. Onderweg naar huis dacht ze aan de gebeurtenissen van gisteravond, ze had geen ondergoed dus gleed ze af en toe met haar hand in het rokje en streelde zichzelf, ze was er vrij zeker van dat de chauffeur het niet kon zien en aangezien hij haar voor haar deur zou afzetten, hoefde ze zich geen zorgen te maken dat ze gezien zou worden in de minimale outfit die ze droeg. Haar jas lag op de stoel naast haar en toen ze haar straat in draaiden, doorzocht ze de zakken om haar tas te pakken, ze betaalde de chauffeur en stapte uit de auto. Kelly was er vrij zeker van dat de chauffeur haar aanstaarde toen ze naar de voordeur liep en pas toen ze die opendeed, zette hij de auto in de versnelling en reed weg.

Ariel zat op de bank naar de tv te kijken; ze droeg een korte broek en een t-shirt, met haar blote knieën tegen haar borst, toen Kelly door de deur kwam. Ariel keek haar ogen uit bij het zien van haar beste vriendin toen ze door de deur stormde, het rokje was zo ver opgetrokken dat Ariel bijna Kelly’s kutje kon zien!

“Hiya schat, ik ben thuis,” kondigde Kelly aan terwijl ze de deur achter zich sloot.

“Hé,” zei Ariel, terwijl ze een valse glimlach over haar lippen dwong. Wat is er met je jurk gebeurd?”

“Het is een beetje gescheurd,” giechelde Kelly, kort herinnerend hoe de twee zussen het van haar hadden gescheurd. “Gaat het?”

“Ja,” loog Ariel. “Hoe was je avond? Veel plezier gehad?”

“Ja, veel,” zei Kelly en glimlachte gemeen. Er knaagde echter iets aan haar en de glimlach was bijna net zo vals als die van Ariel.

“Oh, juist, wie was het gelukkige meisje?” Ariel wilde het eigenlijk niet weten, maar vroeg het toch.

“Ik zal het je zo vertellen, ik moet douchen,” zei Kelly, terwijl ze zich omdraaide en de trap opliep voordat Ariel iets kon zeggen, ze moest nadenken over wat er was gebeurd en proberen het vreemde gevoel dat ze had te doorgronden.

Eenmaal boven trok Kelly haar jas uit en gooide die op haar bed voordat ze naar de badkamer ging. Toen ze de deur had gesloten trok ze het zwarte topje uit, toen ze het over haar hoofd trok kon ze de vage geur van Amy’s parfum ruiken en weer kwam dat zeurende gevoel terug, het leek haar te vertellen dat ze van streek moest zijn, maar vertelde haar niet waarom.

Kelly trok haar schoenen uit, de opluchting daarvan was onmetelijk, en trok toen het rokje naar beneden en schopte het over de vloer. Ze zette het water aan en wachtte tot de temperatuur op peil was; terwijl ze dat deed merkte ze de spiegel op. Toen ze naar het beeld op het glas keek, haar blonde haar, slanke taille en gespierde benen van al het hardlopen dat ze een paar jaar geleden op school had gedaan, was het alsof ze naar een ander persoon keek. Dit was toch zeker niet Kelly Richmond, het meisje dat zeven maanden geleden nog bang was om huid te laten zien! Kelly keek omlaag naar de kleren die ze net had weggegooid, het afgeknipte zwarte t-shirt en het kleine rokje, wat voor iemand draagt dit spul? Natuurlijk hoefde ze voor het antwoord alleen maar naar de vrouw in de spiegel te kijken.

Nadat ze zich van de spiegel en haar gedachten had losgemaakt, stapte Kelly onder de douche en slaakte een tevreden zucht toen het warme water haar naakte lichaam besproeide. Urenlang stond ze met gesloten ogen onder de douchekop, het was alsof het water elk deel van haar lichaam masseerde en eindelijk kon ze zich ontspannen en proberen te onderzoeken wat dit gevoel was.

Sinds ze wakker werd voelde ze zich op de top van de wereld! De drie waren niet meer intiem geweest, afgezien van een paar zoenen en knuffels, sterker nog, als iemand het huis had bezocht zou die nooit geweten hebben van de passie en lust die hen de vorige nacht hadden omringd. Ondanks al die passie had Kelly het vreemde gevoel dat er iets niet klopte. Amy had haar outfit aan Kelly geschonken; zij en Bianca hadden tenslotte de mooie zilveren jurk vernield! Kelly had om ondergoed gevraagd, maar te midden van meisjesachtig gegiechel hadden de zussen dat geweigerd en gesuggereerd dat het leuk zou zijn als ze onder het rokje ‘commando’ zou gaan.

In de taxi had ze even genoten van de aandacht die ze kreeg terwijl ze de outfit droeg en had ze zichzelf terloops betast, maar de lust die de avond ervoor had overheerst was weggeëbd.

Nu, onder de douche, was dat vreemde gevoel weer terug. Ze aarzelde even om het aan zichzelf toe te geven, maar uiteindelijk besefte ze wat het was en hoe vanzelfsprekend het had moeten zijn. De manier waarop Kelly zich nu voelde, was precies dezelfde die ze had gevoeld nadat ze thuis was gekomen van het restaurant, toen zij en Jennifer in het openbaar de liefde hadden bedreven. Het was ook dezelfde manier waarop ze zich had gevoeld nadat Jennifer haar maagdenvlies had doorbroken met een voorbinddildo, niet veel anders dan die Amy de vorige avond bij haar had gebruikt.

In feite was dit dezelfde manier waarop ze zich had gevoeld na vrijwel al haar seksuele ontmoetingen met Jennifer.

Gebruikt.

Het was zo’n vreselijk gevoel. Kelly dacht dat ze gisteravond de controle had, maar nu was het overduidelijk dat dat niet zo was. Ze vroeg zich af of ze het verdiende, ze was tenslotte uitgegaan met de bedoeling Bianca te gebruiken om bij Jennifer te komen. Hoewel ze betwijfelde of ze het op zo’n vernederende manier zou hebben gedaan, en zeker niet met een handlanger! Kelly deed haar best om het gewoon te onderdrukken; bang om de emoties te laten stromen, dus wreef ze wat van de verzachtende douchecrème in haar lichaam. Nadat ze zichzelf goed gemasseerd had met de verschillende crèmes en lotions begon ze zich meer onder controle te voelen en wat beter in haar vel te zitten.

Nadat Kelly klaar was met douchen droogde ze zich af op een zachte handdoek en gleed ze in haar favoriete comfortabele witte badjas, die ze altijd graag droeg na het douchen; de zachte stof tegen haar even zachte huid was hemels. Ze wilde net naar beneden gaan toen ze de voordeur hoorde opengaan.

“Kelly! Ik ga even naar mijn moeder,” riep Ariel.

“Oh, oké… tot ziens la…” de deur zwaaide dicht voordat Kelly haar zin had afgemaakt. Beduusd kwam Kelly naar beneden en ging naar de keuken om iets te eten te zoeken; zich afvragend wat er met Ariel aan de hand kon zijn. Niet dat ze haar beste vriendin tegenwoordig nog begreep.


Na een paar uur kwam Ariel terug in het huis. Ze had gehuild, maar de traanstrepen waren moeilijk te onderscheiden nadat ze haar gezicht met warm water en zeep had geschrobd toen ze bij haar moeder thuis was geweest. Voordat ze eerder het huis verliet, had Ariel snel een spijkerbroek over haar korte broek getrokken; haar gebrek aan zelfvertrouwen stond haar niet toe om met blote benen het huis te verlaten, maar nu ze thuis was trok ze de spijkerbroek weer uit en gooide hem in een kledingmand, haar korte broek was gekreukt maar ze streek het materiaal zo goed mogelijk glad en liep naar de woonkamer.

Kelly had de deur vanuit de badkamer open en dicht horen gaan, ze had zich gerealiseerd dat ze vanmorgen vergeten was haar haar te wassen en gebruikte dat als excuus om weer onder de douche te springen. Toen ze Ariel hoorde terugkomen, draaide ze het water uit en droogde zich opnieuw af voordat ze haar favoriete kamerjas aantrok en de badkamer verliet.

Kelly vond Ariel in de woonkamer, gezeten op de bank in een soortgelijke houding als waar ze die ochtend had gezeten.

“Hoi,” zei Kelly voorzichtig.

“Hé,” antwoordde Ariel met een geforceerde glimlach.

“Is alles in orde? Je leek haast te hebben nadat ik terugkwam,” vroeg Kelly terwijl ze op de stoel tegenover de bank ging zitten en haar benen over elkaar sloeg. Haar badjas reikte omhoog en liet haar dijen zien toen ze ging zitten, maar ze maakte zich geen zorgen over te onthullend zijn, ze waren tenslotte maar met z’n tweeën.

“Ja, het gaat goed,” loog Ariel weer. “Ik moest gewoon mijn moeder zien, dat is alles.”

“Oké, als je het zeker weet,” zei Kelly, niet overtuigd.

“En, wat is er met je jurk gebeurd?” vroeg Ariel.

“Die is eraf gescheurd.” gaf Kelly toe. Ze wilde terug naar de eerlijkheid die ze de avond ervoor had beloofd. “Amy en Bianca hebben het gedaan.”

“Je bedoelt…dat je seks met ze hebt gehad?” vroeg Ariel verbaasd. “Allebei? Tegelijkertijd?”

“Ja, het was behoorlijk wild,” bevestigde Kelly. Er klonk geen trots in haar stem en ze vertelde Ariel wat er was gebeurd. Hoe ze eerst wraak had willen nemen op Jennifer, maar later had besloten dat ze niet tussen de twee liefdevolle zussen wilde komen, en vervolgens hoe ze verbaasd was geweest over hun geweldige bekentenis, gevolgd door de seks. Ze ging niet in detail in op de eigenlijke seks; deels omdat ze zich ervoor schaamde en deels omdat Ariel echt niet geïnteresseerd leek in de bloederige details.

“Wow,” was alles wat Ariel kon zeggen. Ze leek er even over na te denken en toen liep er tot Kelly’s verbazing een enkele traan over haar wang. Snel wreef Ariel met de palm van haar hand over haar gezicht, maar ze wist dat het al te laat was, Kelly had het gezien.

“Wat is er? Wat is er aan de hand? Vertel het me alsjeblieft Ariel, misschien kan ik helpen,” smeekte Kelly, die er echt voor haar wilde zijn.

“Nee, nee, het is niets,” stamelde ze terwijl ze nog een traan uit haar oog veegde en zich snel afwendde. “Ik…ik denk dat ik gewoon in een…een rare bui ben, dat is alles, je weet hoe ik ben, soms kan alles me van mijn stuk brengen.” Snel denkend stond ze op en liep naar de trap, van plan om naar haar slaapkamer te gaan.

“Nee…nee Ariel, dat gaat deze keer niet werken. Je doet grappig tegen me sinds gisteren, toen ik me klaarmaakte om naar de club te gaan voor Bianca’s verjaardagsborrel,” zei Kelly. Haar woorden waren iets harder aangekomen dan ze bedoeld had. Ariel stond even stil met haar hoofd licht gebogen, maar toen verzamelde ze al haar vastberadenheid en draaide zich om naar Kelly.

“Je…je maakt me soms zo…zo overstuur!” Ariel’s antwoord was net zo hard als Kelly’s eerdere uitbarsting. “Waarom? Waarom doe je dat? Waarom ben je vastbesloten om bij mensen te zijn die je slecht behandelen?! Je bleef zo lang bij Jennifer, ook al wist je dat je werd gebruikt voor seks, als een soort opblaaspop! En zodra je van haar verlost bent, ga je meteen op zoek naar iemand anders voor seks, in plaats van iemand te zoeken die van je houdt. Waarom? Ik begrijp je niet meer.”

Ariel trilde terwijl ze haar woorden uitsprak, woorden die ze lang voor zich had gehouden. Het deel over uitgaan om seks te zoeken was nieuw, maar tot dan toe had ze die woorden zo vaak in haar hoofd voorgedragen!

“Ik…ik weet het niet, Ariel waarom zeg je dit? Je doet me pijn,” dwong ook Kelly haar woorden af. Ze was verbijsterd door de emotionele en oprechte uitbarsting van haar vriendin, ze had geen idee dat Ariel zelfs maar in staat was tot dit soort toon!

“Omdat…ik…ik,” worstelde Ariel om de laatste woorden eruit te persen, de woorden die ze voor zichzelf had gehouden voor wat een eeuwigheid leek.

“Waarom?” Kelly stond erop. “Waarom zeg je dat ik het ben die je van streek maakt? Ik heb nog nooit iets gedaan waardoor je zo van streek bent!”

“Omdat ik,” Ariel haalde adem, “omdat ik van je hou!”

“Ik hou ook van jou Ariel,” zei Kelly, verrast door de luide liefdesverklaring. “Daarom zou ik je nooit pijn doen.”

“Nee, nee je luistert niet naar me,” hield Ariel vol, starend naar de vloer, plotseling bang om haar vriendin aan te kijken. “Ik hou echt van je, niet alleen als vriend. Ik bedoel dat ik je wil, zoals een minnaar je zou willen.”

Zodra die woorden eindelijk waren uitgesproken, voelde Ariel zich alsof ze urenlang een gewicht van 80 kilo boven haar hoofd had gehouden en het eindelijk had kunnen laten vallen. De opluchting was verbazingwekkend en het stimuleerde haar om door te gaan.

Kelly’s hart fladderde en voelde alsof het in haar maag wegzakte, dit kon toch niet…?

“Maar, maar je bent geen…een,” nu was het Kelly’s beurt om tegen te stribbelen. “Je bent niet zoals ik! Je valt niet op meisjes.” Ze was duidelijk geschokt door deze onthulling van de seksualiteit van haar vriendin, maar horen dat Ariel daadwerkelijk ‘speciale’ gevoelens voor haar had was geestverruimend.

“Ik weet het, ik bedoel vroeger niet, maar nadat jij hier kwam wonen begon ik me…anders te voelen, en ik wist het niet zeker, maar al snel begon ik vrouwen anders te zien, vooral jou.” Nu ze haar ‘grote geheim’ had onthuld, praatte Ariel veel stabieler.

“Maar,” Kelly had nog steeds moeite te bevatten dat zij het voorwerp was van de verlangens van haar beste vriendin, “maar waarom heb je het me niet verteld toen je het voor het eerst doorhad? Waarom wachtte je tot nu?”

“Ik wilde het, ik bedoel, ik was het van plan maar…maar Jennifer heeft het verpest, ze heeft alles verpest en ze deed het expres!” flapte Ariel eruit, zich een beetje voelend als een domme tiener die verhalen vertelt over een ander meisje. Terwijl ze daar voor Kelly stond kon ze het niet helpen dat ze zich gegeneerd voelde en liet haar hoofd zakken.

Kelly kon zien hoe ongemakkelijk Ariel was en stond meteen op en liep naar haar toe, ze begreep niet alles maar dat kon voorlopig alleen maar wachten, ze sloeg haar armen om haar heen en de twee omhelsden elkaar. Na een moment keek Ariel naar Kelly, ze wilde zo graag verder gaan, haar eindelijk zoenen. Maar dat kon ze niet. Ze moest eerst alles kwijt.

“Kelly, laat me je alles vanaf het begin vertellen, zodat je begrijpt wat er gebeurd is,” zei Ariel.

“Ok schat,” Kelly wilde alles horen wat Ariel te zeggen had, maar haar hoofd was als een wirwar van verwarde gevoelens en emoties, moest ze een relatie met haar beste vriendin nastreven? Zou het kunnen werken?

Ariel pakte Kelly’s hand en leidde haar naar de bank en ze gingen samen zitten, nog steeds hand in hand.

“Nou, Jennifer vertelde je toch dat we elkaar sinds school niet meer hadden gezien of gesproken?” vroeg Ariel.

Kelly knikte.

“Nou, dat was een leugen, we hadden na school al een tijdje contact en we spraken elkaar via internet en soms via de telefoon. Het was Jennifer die ik voor het eerst vertelde over mijn…mijn umm gevoelens voor vrouwen, en ik vertelde haar over jou, en…en wat ik voor je voelde.”

“Dat heeft ze nooit tegen me gezegd,” verzekerde Kelly haar.

“Ik weet het,” ging Ariel verder. “Uiteindelijk besloot ik het je te vertellen, maar ik was toen nog samen met mijn vriend, ik had nog wat gevoelens voor hem, maar ik besefte dat ik die relatie eerst zou moeten beëindigen.”

Kelly was gefascineerd door dit verhaal; ze kon niet geloven dat dit alles al gebeurd was voordat Jennifer ten tonele verscheen! Ariel leek zich met elk woord dat ze zei beter te voelen, de bevrijding was als het één voor één uitladen van een zware boodschappentas.

“Dus, die dag bedacht ik een plan en later vertelde ik het aan Jennifer, ik zou de volgende dag met hem afspreken en onze relatie beëindigen. Dan, als ik thuis kwam, zou ik diep ademhalen en alles vertellen. Jennifer liet me haar vertellen hoe laat ik uitging en hoe lang het zou duren voor ik thuiskwam. Ze zei dat ze het wilde weten zodat ze wist hoe laat ze aan me moest denken. Ariel keek naar beneden en noemde zichzelf onder haar adem ‘dom’.

“Hoe dan ook,” ging Ariel verder. “Je kent de rest, terwijl ik uit elkaar ging met mijn vriend, kwam Jennifer op bezoek en dat was dat. Je kunt je mijn verbazing voorstellen toen ik thuiskwam en ontdekte wat er gebeurd was.”

“Ik had geen idee,” zei Kelly, ze kneep een beetje in haar hand terwijl ze terugdacht aan die dag. “Ik kan me niet voorstellen hoe dat was en hoe vreselijk het voor je moet zijn geweest, en…oh natuurlijk! Zo wist ze mijn naam! Ze noemde me bij mijn naam voordat ik het haar verteld had! Ik dacht dat ik het haar verteld en vergeten had, maar nu is het allemaal logisch, behalve, waarom deed ze het met jou als jullie vrienden waren?”

“Ze deed het om me te straffen voor… wel,” ze keek op naar Kelly, “weet je het nog, Mark Gale?”

“Natuurlijk weet ik het nog,” zei Kelly. “Ik zou zoiets nooit kunnen vergeten, ware het niet dat die lerares…”

Ariel was nog maar 16 jaar oud toen Mark Gale, die zich had voorgedaan als privéleraar, haar naar een leeg klaslokaal lokte en zijn broek voor haar neus liet zakken! Hij trok zijn broek uit en liep naar haar toe, het was duidelijk wat hij wilde en toen hij dichterbij kwam slaakte ze een enorme gil! Gelukkig liep er een leraar langs die haar geschreeuw net op tijd hoorde; hij stormde het lokaal binnen voordat Mark iets kon doen, hij werd letterlijk betrapt met zijn broek naar beneden en met de getuigenverklaring van de leraar werd Mark gemakkelijk veroordeeld.

“Ik weet…nou, het blijkt dat hij Jennifer’s vriendje was,” onthulde Ariel grimmig. “Ze gaf mij de schuld van alles, zei dat ik het was die hem versierde! Ik had geen idee dat het haar vriend was totdat ze het me vertelde, ze wachtte al die tijd om…mijn hart te breken. Ze vertelde me alles toen je die dag in de badkamer was, hoe ze wachtte op haar kans om mij terug te pakken omdat ik Mark probeerde te verleiden!”

“Dus daarom kon je nooit in dezelfde kamer blijven als zij,” zei Kelly. Alles werd nu duidelijk; ongetwijfeld was dit de oorzaak van Ariels depressie en zelfvertrouwenproblemen! “Toch had je iets moeten zeggen Ariel, ik kan me niet voorstellen wat je doormaakte, maar je had het me echt moeten vertellen.”

“Ik was bang,” zei Ariel, terwijl ze haar ogen naar de grond liet zakken.

“Bang? Bang voor Jennifer?”

“Nee, ik was bang dat als ik je alles vertelde, absoluut alles, dat je me misschien niet zou geloven of…of dat je me zou afwijzen en bij haar zou blijven.” Dat was het, alles. Ariel had deze geheimen zo lang vastgehouden en nu hoefde ze dat niet meer te doen, nu was het tijd om de muziek onder ogen te zien, ze zou of afgewezen of geaccepteerd worden. Eerlijk gezegd had ze geen idee welke kant het op zou gaan.

“Ik zou je nooit hebben afgewezen,” zei Kelly streng, zodat er geen vergissingen waren. “Nooit; en ik ga je nu ook niet afwijzen.” Kelly schoof op en ging naast Ariel zitten, die nog steeds niet van de vloer kon wegkijken. Ze legde een vinger onder Ariels kin en tilde hem zachtjes op tot ze tegenover elkaar stonden.

“Nooit,” herhaalde Kelly zachtjes terwijl ze in elkaars ogen keken. Ariels hart bonsde in haar borstkas, want eindelijk ging het gebeuren! Ze had zich dit moment al duizenden keren voorgesteld en gelukkig liet Kelly haar niet langer wachten; ze leunde naar haar beste vriendin toe en kuste haar zoete lippen. Kelly’s hart bonkte net zo hard als dat van Ariel, gisteravond had ze Bianca en Amy zien kussen en voelde zich jaloers op hen, twee zussen die verliefd werden na jaren dicht bij elkaar te zijn geweest en ze wenste dat ze zo’n liefde kon ervaren.

Dit, dacht Kelly bij zichzelf, was het equivalent van hun incestueuze affaire en met dat in gedachten trok ze Ariel dichterbij.

Hun kussende omhelzing was vol emotie, en de tranen stroomden van beide meisjes terwijl ze elkaar vasthielden. Kelly besefte dat het dit soort moment was waar ze op had gewacht, ze had maand na maand gewacht tot Jennifer haar met dit soort liefde en genegenheid zou vasthouden in plaats van alleen maar rauwe lust, maar dat was duidelijk nooit gebeurd. Hoewel ze allebei opgewonden waren bij het vooruitzicht om bij elkaar te zijn, drong geen van beide meisjes te hard aan, ze deden zelfs hun mond niet open tijdens deze eerste kus, ze waren tevreden om gewoon zo dicht bij elkaar te zijn.

Natuurlijk was het geen van beiden ontgaan dat Kelly niets aanhad onder haar badjas en Ariel een flink stuk van haar benen liet zien met haar korte broekje! Maar voor nu genoten de meisjes gewoon van de nabijheid die ze deelden, hun zachte omhelzing en zachte kussen waren meer dan genoeg om hen bezig te houden.

Na enkele ogenblikken gingen ze uit elkaar, hoewel hun lippen elkaar niet meer raakten, maar toch bleven ze dicht bij elkaar, en Kelly streelde zachtjes Ariels gezicht met de palm van haar hand.

“Dit had ik een half uur geleden zeker niet verwacht,” zei Kelly met een glimlach.

“Ik ook niet… maar ik hoopte het,” gaf Ariel toe. Ze glimlachte naar Kelly terwijl er weer een traan over haar wang rolde, deze keer veegde Kelly hem voor haar weg.

“Ik hou van je,” fluisterde Kelly. Deze drie woordjes deden Ariel scherp inademen, zelfs na maanden van fantasieën en dagdromen over hoe Kelly deze woorden tegen haar zou zeggen, was ze nog steeds niet voorbereid op de golf die haar toen overviel.

“Ik hou ook van jou,” antwoordde Ariel nadat ze weer op adem was gekomen.

Ze kusten en huilden, omhelsden en streelden, nooit driftig en nooit gehaast, ze lieten het moment zo lang mogelijk duren.

“Ariel, ik wil…” Kelly’s stem viel weg, plotseling voelde ze zich ongelooflijk beschaamd.

“Wat?” vroeg Ariel.

“Ik…ik bedoel, wil je….ummm; wil je me met je laten vrijen?” Kelly voelde zich dwaas, maar het leek haar goed om het te vragen in plaats van gewoon aan te nemen dat Ariel dat zou willen en te proberen verder te gaan. Ze durfde niets te doen dat dit zou kunnen verpesten!

“Oh,” Ariel’s hart sloeg enkele slagen over en ze was plotseling opgewonden en uiterst nerveus, ze had nog nooit echt met een vrouw gevreeën, alleen gefantaseerd, heel veel. “Ik wil wel, maar ik wil je niet teleurstellen.”

“Oh Ariel, je kunt me niet teleurstellen, ook al zou je het proberen,” verzekerde Kelly haar zachtjes. “Ben je ooit eerder met een meisje geweest?”

“Nee,” zei Ariel. “Ik heb er alleen maar aan gedacht bij jou te zijn, ik vond andere meisjes aantrekkelijk en had een paar fantasieën, maar, ik dacht dat bij een ander meisje zijn hetzelfde zou zijn als jou opgeven!” Kelly’s hart fladderde bij Ariel’s bekentenis, het was opwindend te horen dat ze op zo’n krachtige manier begeerd werd door iemand die zo dicht bij haar stond.

“Heb je veel over me gefantaseerd?” vroeg Kelly speels.

“Veel,” gaf Ariel toe. “Ik fantaseerde vooral hierover, dicht bij elkaar zijn en zoenen.”

“Ben je ooit… je weet wel… klaargekomen als je aan me dacht?” Kelly kon het niet laten om te vragen.

“Umm, misschien,” antwoordde Ariel met een verlegen glimlach. Haar glimlach veranderde haar hele gezicht; het maakte haar nog mooier dan voorheen en verlichtte haar ogen.

“Nou maak je geen zorgen; ik zal goed voor je zorgen,” verzekerde Kelly haar. Opnieuw plantte ze haar lippen op die van Ariel, maar deze keer was hun kus anders en gleed Kelly voor het eerst haar tong tussen Ariels lippen en in haar mond. Ariel accepteerde de indringende tong, nieuwsgierig naar de vrouw over wie ze al zo lang had gefantaseerd.

Ariel haalde haar vingers door Kelly’s vochtige haar en dacht aan alle dingen die ze nu zou kunnen doen, ze kon haar aanraken, haar hand vasthouden en haar lippen kussen, Ariels hart ging tekeer bij de gedachte aan alle mogelijkheden. Ze zou Kelly zelfs naakt kunnen zien! Ariel had haar al een paar keer naakt gezien, bijvoorbeeld toen ze haar een keer bespiedde tijdens het douchen, maar nu was Kelly’s hele lichaam haar speelterrein! Ariel werd steeds meer opgewonden, haar meest intieme plekje werd vochtig en haar tepels stonden rechtop, ze had zo lang naar Kelly’s aanraking verlangd en binnenkort, heel binnenkort, zou het wachten voorbij zijn. Alsof ze Ariels gedachten had gelezen, legde Kelly haar hand op haar blote knie en streelde zachtjes haar zachte huid.

Kelly leunde achterover en trok haar tong uit haar mond en zonder een woord te zeggen bewoog ze haar hoofd opzij en kuste zachtjes Ariels nek, waardoor het lieve meisje rilde en zachtjes kreunde onder haar adem. Ariel had dit soort tederheid nog nooit meegemaakt, net als Kelly had ze al vaak op deze manier aangeraakt en gekust willen worden, maar vaak kwamen haar behoeften op de tweede plaats na die van haar partner, nu wist ze dat het het wachten waard was geweest.

“Weet je zeker dat je dit wilt doen? Ik zal niet boos zijn als je liever gewoon praat of wat dan ook,” vroeg Kelly.

“Ik wil nu niet stoppen,” zei Ariel.

Glimlachend pakte Kelly Ariels trillende handen en stond op, Ariel met zich meetrekkend. Ze liepen hand in hand de trap op en Kelly’s slaapkamer in, de realiteit van wat ze gingen doen drong tot Ariel door toen ze het bed naderden, dit was het! Ze ging dit echt doen, seks hebben met een vrouw, haar beste vriendin die ze liefhad en begeerde, zou dit hun vriendschap ruïneren? Of zou dit een nieuwe relatie verstevigen? Waren ze nu een ‘item’? Of was dit gewoon eenmalig? Of, erger nog, zou dit de grootste fout zijn die ze ooit had gemaakt? Of het meest geweldige wat ze ooit…

“Ariel, gaat het? Kelly’s stem haalde Ariel uit haar trance.

“Oh…ja, het gaat, sorry, mijn gedachten gingen even met me op de loop,” gaf Ariel toe, nog steeds een beetje beverig. Kelly nam Ariels hand weer vast en leidde haar naar het bed. Nu ze tussen Ariel en het bed stond, bracht Kelly haar trillende handen naar haar lippen en kuste langs haar knokkels en vingers.

“Ik ga voor je zorgen, je hoeft je nergens zorgen over te maken, je kunt me vertrouwen, ik hou van je,” Kelly’s verzekeringen deden haar denken aan gisteravond, toen Bianca hetzelfde tegen haar had gezegd. Voordat ze werd geblinddoekt, geboeid en genaaid met een enorme dildo. Terwijl ze in Ariels bezorgde ogen keek en haar handen aan haar lippen hield, voelde Kelly zich op de een of andere manier verantwoordelijk voor al haar pijn.

Natuurlijk kon ze op geen enkele manier weten wat Jennifer had gedaan, en terwijl Jennifer haar vrolijk neukte in haar slaapkamer, lag de arme Ariel op haar bed met haar handen over haar oren en tranen in haar ogen. Hoe had ze dat in vredesnaam verwerkt? Op iemand verliefd worden en die dan van je afgepakt zien worden door een afschuwelijk persoon, Kelly kon die marteling vanavond in Ariels ogen zien. Maar dit was een nieuw hoofdstuk, een nieuwe start, en toen Kelly tegen Ariel zei dat ze voor haar zou zorgen, bedoelde ze dat niet alleen voor vanavond, maar voor elke minuut van elke dag, vanaf nu.

“Oké,” zei Ariel. “Ik vertrouw je.”

“Goed,” zei Kelly terwijl ze zich omdraaide en op het bed sprong; ze rolde zich opzij en keek toen op naar Ariel terwijl ze de ruimte naast haar op het bed aantikte.

Ariel keek even neer op de mooie blondine, haar vochtige haar was naar achteren geborsteld maar een paar lokken hingen over haar gezicht, ze lag op haar linkerzij en rustte haar gewicht op haar elleboog. Ze keek even over de rest van haar lichaam, de gladde huid van haar borst en…haar borst! Haar borst was in volle zicht! Omdat ze al zo lang bevriend was, weerstond ze de drang om te wijzen, te lachen en haar te zeggen dat ze zich moest bedekken voor ze verkouden werd. In plaats daarvan onderzocht ze alleen de welving van haar borst, haar tepel stond rechtop en nu ze dit had gezien, stonden haar eigen tepels rechtop!

Kelly glimlachte nog steeds naar haar en klopte op het bed, genietend van de aandacht die ze van haar kreeg, ze zag er zo verleidelijk uit dat Ariel met plezier haar korte broek had kunnen laten zakken en zich in recordtijd naar een orgasme had kunnen masturberen. Langzaam, aarzelend, zette Ariel haar knie op het bed en kroop op de lakens, haar lichaam uitrekkend op ongeveer dezelfde manier als Kelly, ging ze op haar rechterzij liggen en keek omhoog naar haar gezicht, plotseling behoorlijk beschaamd over het lonken naar haar beste vriendin.

Kelly schuifelde naar voren, waardoor de afstand tussen hen verkleinde tot ze bijna neus aan neus lagen. Het was Kelly duidelijk dat Ariel erg nerveus was, ze ademde diep, hijgde bijna en haar gezicht had zijn kleur een beetje verloren. Kelly streek een paar verdwaalde haren die Ariels gezicht bedekten terug achter haar oor en kamde toen zachtjes met haar vingers door Ariels donkere haar, in een poging haar mooie vriendin (of is het een geliefde?) te kalmeren.

“Het is goed,” fluisterde Kelly. Ze was gestopt met het strelen van Ariels haar en liet haar hand langs haar nek en vervolgens langs haar rug gaan, op zoek naar de zoom van Ariels t-shirt. Ze wilde dat Ariel eraan zou wennen om aangeraakt te worden, hoewel het eerlijk gezegd een hele uitdaging was voor Kelly om eraan te wennen haar aan te raken!

Ariels gedachten gingen net zo snel als haar hart! Kelly’s lippen waren slechts centimeters van de hare verwijderd. Ze wilde dolgraag Kelly’s zoete kus weer voelen, proeven, maar de verwachting zelf was even aangenaam als ondraaglijk. Toen, eindelijk, voelde ze Kelly’s hand helemaal terugkomen naar haar nek en haar voorzichtig dichter bij zich trekken en eindelijk voelde Ariel Kelly’s lippen op de hare.

Na een moment van zoenen, veel eerder dan voorheen, voelde Kelly hoe Ariels tong zich tussen haar lippen en in haar hete mond bewoog. Ze kon het wel uitschreeuwen bij de tederheid die ze deelden, dit soort liefde en genegenheid had ze nog nooit meegemaakt. Opnieuw dacht Kelly terug aan hoe jaloers ze was geweest toen ze Amy en Bianca zag zoenen en vrijen. Nu, dacht ze met een nieuwe overtuiging, zou ze niet alleen van dit moment genieten, maar ze zou proberen om dit de beste en meest erotisch seksuele ervaring voor haarzelf en Ariel te maken. Niets hield de meisjes tegen, geen dreiging van uit elkaar gaan omdat ze gewoonweg te veel van elkaar hielden.

Na een korte sessie van tongworstelen gingen ze uit elkaar, Ariel had de mooiste glimlach over haar lippen en toen Kelly haar aankeek voelde ze meteen een tinteling tussen haar benen, oh wat verlangde ze ernaar om die lippen op haar lichaam te voelen! Maar voor nu, besloot Kelly, moest alles om Ariel draaien, na hier zo lang op gewacht te hebben voelde ze zich bijna verplicht om haar nu het middelpunt van de aandacht te maken….voor nu.

Kelly schoof terug en spoorde Ariel zachtjes aan om in het midden van het bed te gaan zitten met haar hoofd comfortabel rustend op een pluizig roze kussen. Vanuit haar positie kon Ariel niet meer op Kelly’s lichaam neerkijken; ze zou nog even moeten wachten tot haar volgende gelegenheid om haar te begluren zich voordeed, wat ongetwijfeld zou gebeuren.

Met Ariel op haar rug overwoog Kelly om boven haar te gaan liggen, maar ze wilde het rustig aan doen, voor één keer in haar leven was Kelly een actieve deelnemer en niet slechts een neukpopje op de achtergrond. Ze ging met haar rechterhand over Ariels dunne buik; ze droeg nog steeds dat nogal onflatteuze t-shirt dat een paar maten te groot was, maar ze vond de zoom en tilde het t-shirt langzaam op, ze tilde het op tot aan haar borsten maar onthulde ze nog niet, in plaats daarvan leunde ze naar beneden en kuste haar welgevormde torso.

Ariel wilde giechelen toen ze Kelly’s zachte lippen op haar buik voelde, nog meer toen ze haar warme tong in haar navel voelde, dit voelde allemaal zo nieuw en opwindend. Als iemand haar had verteld dat gekust worden op je buik je een geil gevoel kon geven, had ze zo hard gelachen! Het enige wat ze kon zien was de bovenkant van Kelly’s hoofd terwijl ze haar daar beneden kuste; ze voelde haar lippen naar haar onderbuik bewegen, net boven de tailleband van haar broekje! Weer zwaar ademend verwachtte Ariel dat haar broekje naar beneden zou worden getrokken, waardoor haar nauwelijks gebruikte kutje zichtbaar zou worden!

Niemand had Ariel ooit eerder ‘neergehaald’; als ze seks had gehad met haar vriend kwam hij nooit zo dicht bij zijn gezicht en de gedachte om daar beneden van dichtbij te worden geobserveerd was even angstaanjagend als opwindend. Maar Kelly had op dit moment andere ideeën; in plaats daarvan kuste en likte ze zich een weg van de tailleband van haar broekje naar haar borsten. Toen ze bij de plek kwam waar het t-shirt rond Ariels borsten was opgerold, gleed Kelly met haar hand naar binnen en glimlachte toen ze merkte dat Ariel geen beha droeg!

Ariel had genoten van Kelly’s kussen, het was zo heerlijk erotisch dat iemand haar zo delicaat behandelde, en elke kus en streling stuurde een tinteling door haar lichaam. Toen ze Kelly’s hand onder haar t-shirt voelde glijden dacht ze dat ze voorbereid was op wat er ging gebeuren.

“Mmmmmm,” kreunde Ariel. Ze kon zichzelf niet tegenhouden om zo vocaal te reageren, haar borst werd betast door een ongelooflijk mooi meisje, een meisje waar ze van hield, en het gevoel van haar hand op haar borst was zo geweldig dat ze haar genot wel moest uiten. Onmiddellijk beschaamd keek Ariel omlaag naar Kelly, in de hoop dat ze het zachte gekreun dat haar ontsnapte niet had gehoord.

Opkijkend naar Ariel kon Kelly zien dat ze zich schaamde, dat er weer kleur op haar wangen was gekomen en dat ze er zelfs een beetje bezorgd uitzag.

“Het is goed,” zei Kelly op zachte toon. “Maak je geen zorgen; je moet me horen als ik aan de slag ga!”

Ariel glimlachte en voelde zich meteen getroost, ze kon kreunen zoveel ze wilde, het was allemaal goed… Kelly legde haar rechterbeen over Ariels lichaam en liet haar achterste op haar bekken zakken; het grootste deel van haar gewicht rustte op haar knieën zodat Ariel niet onder haar geplet werd. Terwijl ze neerkeek op haar lieve geliefde, besloot Kelly een beetje plezier te maken. Ariel kon haar ogen niet afhouden van het mooie meisje dat haar schraagde, en ze staarde nog aandachtiger toen Kelly het koord dat haar badjas bijeenhield begon los te maken.

Kelly maakte er een show van haar badjas te verwijderen; ze ging met haar vinger langs de blootgestelde huid tussen haar borsten, verder naar beneden naar haar buik en tenslotte naar het koord zelf. Ze schoof het koord uit elkaar en opende de badjas iets verder, Ariel keek toe hoe steeds meer vlees zichtbaar werd, ze lag nog steeds op haar rug met haar hoofd op het kussen zodat ze niets kon zien onder Kelly’s buik. Uiteindelijk viel de badjas met een schok van haar schouders weg; ze raapte hem op en gooide hem door de kamer. Ariel haalde diep adem toen Kelly zichzelf onthulde, haar platte buik en prachtige borsten, Kelly gaf haar niet te veel tijd om te staren, in plaats daarvan viel ze naar voren en plantte een natte kus op Ariels trillende lippen. Terwijl ze zich op het lichaam van haar geliefde liet zakken, gleed Kelly haar handen weer onder het t-shirt, dit keer hield ze beide kleine vleesholletjes vast en masseerde ze die. Ariel wilde schreeuwen van genot, maar slaagde slechts in een paar gedempte zuchten onder Kelly’s stevige lippen en binnendringende tong.

Kelly’s slanke, sexy en uiterst naakte lichaam drukte op Ariel, ze was niet zwaar, maar ze had genoeg gewicht om Ariel het gevoel te geven dat ze vastgepind zat. Op een bepaalde manier gaf de nabijheid van hun lichamen haar een veilig gevoel. Toen ze seks had gehad met haar ex-vriend, had Ariel zich in deze positie bevonden, zijn lichaam drukkend op haar kleine gestalte terwijl hij haar tieten streelde. Ze kon onmogelijk de kracht opbrengen om hem weg te duwen, sommige vrouwen houden misschien van dat soort dominantie, maar Ariel haatte het om door een ander te worden opgesloten. Dit was echter anders; ze vertrouwde Kelly volledig en wist dat die haar nooit pijn zou doen, onder haar naakte lichaam voelde ze zich comfortabel, veilig en zelfs geliefd.

Kelly nam afstand van Ariels zoete lippen, die niet langer trilden, en keerde terug naar haar zittende positie. Kelly trok Ariel aan haar schouders omhoog tot haar rug het zachte bed niet meer raakte. Ze pakte het flodderige t-shirt bij de zoom en trok het langzaam omhoog. Ariels hart klopte weer toen Kelly haar t-shirt omhoog trok, ze stond op het punt topless voor een andere vrouw te staan! Op de een of andere manier was de gedachte om daadwerkelijk naakt te zijn met Kelly niet bij haar opgekomen en nu drong dat besef tot haar door. Ondanks haar duidelijke zenuwen hief ze haar armen boven haar hoofd en liet ze haar t-shirt omhoog trekken, over haar borsten en toen ‘oh god’, dacht ze bij zichzelf, ‘mijn shirt is weg! Ze kan mijn borsten zien!’ Instinctief liet Ariel haar armen zakken en kruiste ze over haar borst, haar wangen brandden van schaamte.

“Hé,” zei Kelly zachtjes. “Wat is er?”

“N…Niets, het is gewoon…weet je, ik ben het niet gewend om mijn tieten te laten zien in het bijzijn van meisjes, ik bedoel…in het bijzijn van vrouwen, voelt een beetje raar,” brabbelde Ariel, zo snel pratend dat Kelly de zin in haar hoofd opnieuw moest afspelen om er wijs uit te worden.

“Shhhhh, schatje het is oké om nerveus te zijn,” sprak Kelly weer met haar zachte en geruststellende stem. Ze legde haar handen op Ariels wangen en keek in haar ogen. “Luister, we houden van elkaar, toch?” Ariel knikte, “en we willen allebei de liefde bedrijven, om te laten zien hoeveel we voor elkaar betekenen,” nog een knikje, “ik wil je voor meer dan vanavond, ik wil vanaf dit moment bij je zijn…wil jij dat ook?”

“Ja, natuurlijk, dat is precies wat ik wil!” Ariel straalde haar geweldige glimlach en, even haar topless-zijn vergetend, maakte ze haar armen los en gooide ze om Kelly heen. “Dat wil ik al zo lang horen! Ik zal me niet meer schamen; ik zal de perfecte…jouw perfecte vriendin zijn!” Voor het eerst die avond was het Ariel die de aanzet gaf tot hun kus. Nu was het geregeld, ze waren partners en geliefden en nu konden ze de deal echt bezegelen.

Kelly legde haar handen op Ariels schouders en leidde haar terug naar het kussen; ze glimlachte op die speciale manier die Kelly deed smelten in haar armen. Met haar vingertop trok ze een lijn langs Ariels lichaam; van haar keel naar de zachte huid tussen haar borsten en naar beneden naar de tailleband van dat kleine sexy broekje. Voordat ze zich verder naar het zuiden waagde, wilde Kelly zich concentreren op de prachtige borst van haar nieuwe vriendin; ze moest langs Ariels lichaam naar beneden schuifelen om zich te kunnen bukken om die zoete tepels te proeven. Ze plaatste zich over Ariels dij en liet zich zakken tot ze de zachte en stevige huid tussen haar benen voelde, haar vochtige kutje streek neer op Ariels dij, wat meteen een sensatie door Kelly’s lichaam stuurde, ze overwoog zichzelf langs Ariels been te wrijven om klaar te komen, maar, besloot ze, dat zou egoïstisch zijn (het soort ding dat Jennifer zou doen.) In plaats daarvan liet ze zich gewoon op Ariels dij rusten en boog haar hoofd naar het topless meisje onder haar.

“Ohhh, wow. Mmmmm…” Dat was Ariel’s reactie toen Kelly haar lippen over haar erecte en uiterst gevoelige tepel sloot. Nog nooit in haar leven had ze aan haar tieten laten zuigen en nu wist ze wat ze gemist had!

“Mmmmmm, dat is zo lekker, ik hou ervan!” Ariel beheerste nu hele zinnen en haar aanmoedigingen deden Kelly glimlachen terwijl ze haar schattige borsten bewerkte. Ze opende haar mond en bedekte zo veel mogelijk van de borst als ze kon en likte zachtjes met haar tong over de erecte tepel. Ze wist uit ervaring dat iemand met 90 mijl per uur over de top zuigen en likken niet erotisch of sexy was! Het is een delicaat plekje en moet goed behandeld worden, elke keer als haar hete tong rond het erecte knopje cirkelde, voelde ze Ariels lichaam sidderen en schudden, meestal met wat gedempte kreunen en zuchten. Terwijl ze Ariels borst vakkundig stimuleerde, vond Kelly’s linkerhand zijn weg naar de andere sexy vleesheuvel; ze nam de tepel tussen duim en wijsvinger en streelde die voorzichtig, waarna ze van kant wisselde en Ariels andere borst dezelfde behandeling gaf als haar tweelingborst.

Ariels lippen stonden open en haar mond was droog, ze had haar ogen gesloten toen ze Kelly’s lippen op haar borst voelde, ze probeerde haar natuurlijke reacties te onderdrukken maar had niet veel succes, elke lik, elke kus, elke aanraking en elke zoete streling bracht de jonge vrouw naar een niveau van opwinding waarvan ze tot nu toe niet wist dat het bestond! Haar lichaam trilde als vanzelf, haar zuchten van tevredenheid waren ook onwillekeurig; ze was nu gewoon een passagier, haar lichaam wist wat het moest doen, net als Kelly, ze hoefde alleen maar achterover te leunen en te genieten!

Ariels ademhaling werd rapper toen Kelly verder over het bed gleed, haar kutje schampte tegen haar magere been tot aan haar knie. Kelly liet haar greep op Ariel’s borsten los en kuste haar weg langs haar lichaam, haar zachte, natte lippen reisden langs het lichaam van het meisje, over haar buik en verder naar beneden tot het ruwe materiaal van Ariel’s korte broekje haar voortgang tegenhield. Deze keer zou die barrière Kelly’s verkenning niet tegenhouden, ze sprong van Ariel’s knie af en haakte haar vingers in de tailleband en begon die voorzichtig naar beneden te trekken. Ariel droeg een slipje onder het broekje, maar Kelly trok er ook aan.

Ariels hart bonsde toen ze voelde hoe de laatste stukken van haar kleding werden verwijderd, Kelly trok er zo langzaam en voorzichtig aan, alsof ze een speciaal cadeau opende dat iets breekbaars bevatte en de verpakking te snel zou kunnen beschadigen.

Kelly had haar lippen dicht bij de tailleband, ze trok eraan om een nieuw stukje vlees te onthullen en kuste en proefde plichtsgetrouw Ariels zoete huid. Totdat eindelijk de top van Ariels spleet werd onthuld. Kelly’s hart maakte een sprongetje toen steeds meer van haar zoete vagina bloot kwam te liggen, ze had Ariel lang genoeg laten wachten dus trok ze het broekje, en het slipje, stevig naar beneden over haar schattige achterste en langs haar dijen en knieën tot Ariel eindelijk bloot voor haar lag. Kelly’s opwinding en adrenaline stonden haar niet toe tijd te verspillen met het bewonderen van de jonge vrouw voor haar; in plaats daarvan dook ze tussen de benen van haar voormalige beste vriend/nieuwe vriendin door en bracht haar lippen naar dat zoete, haarloze en uitnodigende kutje.

Terwijl haar broekje werd uitgetrokken, was Ariel in een staat van paniek en opwinding, verlegenheid en opwinding, lust en liefde, een hele reeks emoties stroomde door haar heen totdat haar geest verdoofd raakte, het enige waarop ze zich kon concentreren was het gevoel van zachte lippen die steeds verder langs haar lichaam bewogen, dan een korte pauze voordat Kelly ze helemaal uittrok en opzij gooide. Ze opende plotseling haar ogen en keek op zichzelf neer, naakt! Ze stond op het punt haar mond te openen en iets, wat dan ook, te zeggen, maar het gevoel van licht vochtig haar op haar dijen en de aanblik van de bovenkant van Kelly’s hoofd dat naar haar privégedeelte bewoog en tenslotte het gevoel van warme adem op haar gevoelige lippen beroofden haar van woorden. Even later vond ze haar stem toen een warme tong de plooien van haar kutje binnendrong.

“Kelly! Oh god…… wat ben je? ….Mmmmmm,” Ariel kreeg geen antwoord of uitleg. De tong was in beweging, hij gleed over de lengte van haar zoete lippen, maar dook nog niet naar binnen.

“Mmmmmmmmmm! OOOhhhhhhh, dat is zo……god het is…, Kelly ik…” Ariel’s stem stokte, ze stopte met kijken naar Kelly’s hoofd en gooide zich achterover, haar hoofd met een matige kracht tegen het kussen. Haar lichaam nam het weer over; haar rug boog omhoog en haar handen wreven over haar torso voordat ze haar borsten vastpakten, om haar eigen stimulatie aan de ervaring toe te voegen.

“OOOhhhhh!!!”

Kelly luisterde graag naar de wilde kreten van genot van haar geliefde; elk geluid dat ze maakte dreef haar vooruit. Terwijl ze met haar vingers langs Ariel’s spleet ging, spreidde Kelly de vochtige lippen lichtjes om het mooie roze vlees binnenin te onthullen…

“OOOhhhhh MMMmmmm!”

Door haar iets wijder te openen werd de ingang van Ariel’s lieve lijfje zichtbaar, het zag er strak uit en Kelly wilde haar vingers niet meteen naar binnen forceren, dit was tenslotte vrijen en de gedachte haar daadwerkelijk pijn te doen was voor Kelly net zo pijnlijk als voor Ariel. Kelly legde haar vingertop klaar en duwde zachtjes in het gaatje…

“Mmmmmm!”

Kelly’s middelvinger zat tot aan haar knokkel in Ariel’s gaatje. Kelly trok hem terug en smeerde haar vinger door hem in haar mond te stoppen, haar eerste kennismaking met Ariels kutje, en niet haar laatste! Deze keer gleed haar middelvinger meer naar binnen en, na een beetje duwen en trekken, kreeg Kelly haar hele vinger naar binnen en kon ze het gaatje langzaam vingeren, als bonus voor haar nieuwe geliefde streek Kelly haar lippen over Ariel’s clitoris die rechtop stond en fier….

“OH GOD…Kelly, KEL…”

Kelly had een tweede vinger in Ariel’s lichaam geduwd die haar stem even onderbrak, maar terwijl Kelly zachtjes inbracht en terugtrok, duwde en trok….

“OH mijn GOD, ik hou van…Kelly, MMMmmmm.”

Aan de hoeveelheid vocht die Kelly’s hand nu omhulde, merkte ze dat Ariel dicht bij haar orgasme was, haar rug boog meer en ze paste zich aan Kelly’s stoten aan door haar heupen op te tillen naar de binnendringende vingers. Het was tijd om haar over de rand te brengen, en Kelly wist precies hoe ze dat moest doen. Ze duwde haar vingers zo diep mogelijk in Ariels kutje en terwijl ze nog in haar zat, nam Kelly Ariels clitoris in haar mond en zoog en likte op dezelfde manier als ze haar tepels behandelde. Haar tong danste over het kleine knopje terwijl ze haar vingers zo ver mogelijk in haar lichaam stak. Al snel deed de aandacht voor Ariels kutje precies wat Kelly ermee wilde bereiken. Ariel huiverde en kronkelde rond op het bed terwijl de withete spasmen door haar lichaam schoten, Kelly hield niet op en terwijl het vocht uit Ariel’s mooie kutje gutste hield ze nog steeds haar lippen op die meest gevoelige plek….

“OOOhhhhh Kelly!!!! MMMmmmm,” riep Ariel uit toen het hevigste orgasme van haar leven zich door haar lichaam scheurde. Haar kutje en vooral haar clitoris voelde aan alsof het gloeiend heet was! Ze huiverde en schreeuwde meer en meer maar haar stem vervaagde, haar mond stond open maar geen geluid kon zich nog een weg langs haar lippen banen.

Kelly’s vrije hand had zijn weg gevonden tussen de hare en wreef steeds sneller over haar eigen huilende kutje, haar opwinding groeide bij elk geluid en elke beweging die Ariel maakte. Haar tong en rechterhand bedienden haar heerlijke nieuwe geliefde terwijl haar linkerhand speelde met haar eigen natheid, alleen vrouwen kunnen zo multi-tasken. Haar vingers doken in zichzelf en kopieerden de ritmische stoten die ze bij Ariel gebruikte. Terwijl haar rechterhand haar jonge minnares kietelde, plaagde en penetreerde, deed haar linkerhand dat ook bij haar eigen gevoelige opening.

Kelly deed haar mond open om het uit te schreeuwen, maar net als Ariel namen de opwinding en het genot van de ervaring haar stem weg. Ze voelde haar orgasme opkomen, maar dit was anders dan de anderen; het was intens op een manier die ze nog niet eerder had gevoeld, zelfs niet in het restaurant met Jennifer. Zelfs haar climax na haar exploten van gisteravond met de twee zussen was niet zo krachtig geweest! Misschien omdat ze deze keer echt van haar partner hield, of waarschijnlijker; ze wist dat haar partner echt van haar hield! Ze had deze heerlijke ervaring aan Ariel gegeven, zij alleen had het meisje waarvan ze hield laten klaarkomen en, met behulp van haar eigen vingers in zichzelf, was het genoeg geweest om haar genot verder dan ooit te sturen.

Kelly’s hoofd hing opzij en rustte op Ariels dij, het vocht op haar linkerhand en de vermoeidheid in haar lichaam bevestigden dat ze was uitgeput, haar hele lichaam klopte van energie en opwinding, en eindelijk voelde ze zich niet langer als een onervaren klein meisje, nu voelde ze zich echt een deel van iemands leven, ze voelde zich alsof ze er voor iemand toe deed.

Ariels spieren spanden zich aan en uiteindelijk, met een enorme zucht en een enorme seksuele ontlading, ontspanden ze zich, waardoor nog meer van haar sappen uit haar lichaam konden vloeien. Kelly’s eigen climax was geluwd en nu knielde ze op het bed en keek toe hoe de laatste orgastische energie uit het lichaam van haar geliefde werd gefilterd. Ariel opende haar ogen en zag Kelly naar haar kijken; met die speciale glimlach opende ze haar armen naar haar vriendin. Kelly had geen tweede uitnodiging nodig; ze viel in Ariels uitgestrekte armen en omhelsde haar. Woorden waren nu overbodig; hun liefde voor elkaar overtrof alles wat een van hen ooit had gevoeld. Ze omhelsden en kusten elkaar, geen van beiden wilden ze loslaten, dit moment in hun leven moesten ze zo lang mogelijk koesteren.

“Ik hou van je,” fluisterde Kelly.

“Ik hou ook van jou,” antwoordde Ariel.

Kelly rolde van Ariels naakte lichaam af en legde zich naast haar neer, allebei op hun zij en tegenover elkaar. Na het vrijen waren ze allebei uitgeput, maar Ariel voelde de behoefte om iets terug te doen. Kelly had haar zo’n heerlijk hoogtepunt bezorgd en Ariel wilde weten of zij hetzelfde kon doen. Ze was zich volledig bewust van haar enorme onervarenheid, dit was haar eerste contact met een andere vrouw en om eerlijk te zijn was de seksuele ervaring die ze had, op zijn zachtst gezegd onaangenaam.

Seks met haar vriend was eigenlijk een affaire van twee tot drie minuten met veel gepuf, gezwets en geduw en Ariel had altijd het gevoel dat ze een douche nodig had, waarbij ze probeerde zichzelf ‘af te maken’ of, in de meeste gevallen, probeerde zichzelf ‘af te maken’. Voordat Ariel echter Kelly begon aan te raken, vond ze dat ze er zeker van moest zijn dat ze aangeraakt wilde worden.

“Kelly,” fluisterde ze, plotseling weer nerveus. “Mag ik…je aanraken?” Nadat die woorden haar lippen hadden verlaten, voelde Ariel zich de kleinste vrouw op aarde en haar wangen voelden aan alsof ze gloeiden.

“Oh Ariel,” zei Kelly, terwijl ze een geruststellende hand op Ariels wang legde en warm glimlachte. “Natuurlijk mag je me aanraken, ik ben van jou lieverd, ik ben helemaal van jou. We horen nu bij elkaar.”

Ariel had in tranen kunnen uitbarsten bij het horen van Kelly’s mooie woorden; in plaats daarvan gooide ze haar armen om haar heen en omhelsde haar zo stevig als ze kon zonder elkaars tieten te veel te pletten. Nadat ze was losgelaten, bewoog Kelly zich van Ariel af zodat ze haar hele lichaam kon zien, ze kon het niet laten om uitdagend haar lippen te likken en met haar handen over haar borsten te gaan.

Ariel genoot van Kelly’s showtje en voelde de vochtigheid in haar kutje al terugkeren. Ze zat nu op haar knieën en keek neer op Kelly terwijl die daar zachtjes lag te plagen met een verleidelijke glimlach. Ariel raakte plotseling in paniek omdat ze niet wist waar ze moest beginnen, deze mooie blonde vrouw lag helemaal naakt voor haar en de arme Ariel wist niet goed wat ze het beste kon doen!

“Het is goed,” zei Kelly, Ariels onbehagen bespeurend. Ze schuifelde wat dichter naar waar Ariel knielde en ging plat op haar rug liggen. “Hier, laat me je helpen, geef me je hand.” Ze pakte Ariels rechterhand en leidde die naar beneden, naar haar lichaam.

Al snel voelde Ariel Kelly’s zachte huid op haar vingertoppen, haar hand werd langs haar lichaam geleid, beginnend bij haar nek en naar het midden van haar borst. Abrupt legde Kelly Ariels hand neer op haar borst.

“Vind je dat lekker? Vind je het lekker hoe mijn borst aanvoelt?” Vroeg ze sensueel. Ariels mond was droog geworden, dus in plaats van te spreken kon ze alleen maar knikken.

“Goed,” glimlachte Kelly, genietend van de rol van mentor. “Nu, kus me, kus me daar,” wees Kelly naar het vlees tussen haar borsten. Ariel was blij voorlopig de leerling te zijn en liet haar hoofd zakken naar de plek die Kelly had aangewezen.

“Mmmmm,” kreunde Kelly toen Ariels lippen haar huid raakten. Ze deed een beetje alsof omdat ze haar wilde aanmoedigen. Terwijl Ariel Kelly’s zachte huid kuste en likte, voelde ze hoe haar hand werd weggeleid van de borst die ze had gewiegd en terechtkwam op haar minnaars stevige achterste, waar Kelly haar hand liet gaan.

Het was een prachtig gezicht, dacht Kelly, terwijl ze neerkeek op Ariel die nog steeds genoot van haar eerste echte contact, het voelde nog steeds zo vreemd, gekust worden door iemand die ze al zo lang kende en liefhad, maar dat soort liefde was heel anders dan dit! Het voelde een beetje verkeerd, of ondeugend, dat maakte deze ervaring des te opwindender. Ariel’s zwarte haren bleven haar borsten kietelen, waardoor ze wilde giechelen, maar ze durfde niet hardop te lachen voor het geval ze zou denken dat ze iets verkeerds deed.

Terwijl Kelly echter op haar ravenharige geliefde bleef neerkijken, leek Ariel met de seconde zelfverzekerder te worden!

Ariel werd inderdaad zelfverzekerder en gretiger om te verkennen, vooral omdat haar eigen opwinding toenam en elk moment haar nervositeit en remmingen leken te verminderen. Het deel van de huid waar Kelly eerder op had gewezen had veel aandacht gekregen, maar nu nam Ariel haar eigen beslissingen. Ze dacht terug aan een paar minuten geleden toen zij het was die verkend werd, ze herinnerde zich hoe goed het voelde om met haar borsten gespeeld te worden. Met dat in gedachten bewoog ze haar hoofd naar rechts, Kelly voelde wat Ariel van plan was en terwijl haar lippen over haar lichaam bewogen probeerde ze zich voor te bereiden.

“Mmmmm,” deze keer deed Kelly niet alsof.

Ariel trok met het puntje van haar tong een dun lijntje rond Kelly’s tepel, bij elke omwenteling strekte het roze knopje zich een beetje verder uit tot het zo rechtop stond als maar kon. Toen hij helemaal volgroeid was, sloot Ariel er lieflijk haar zachte lippen omheen, een aangename schok en kreun van Kelly verzekerde Ariel dat ze het goed deed. Ze opende haar lippen nog iets verder en nam ditmaal de tepel en het tepelhof in haar hete mond, eenmaal binnen gebruikte ze haar tong opnieuw om het zoete roze knopje te plagen en te prikkelen. Nog een keer opende en sloot Ariel haar lippen over zoveel mogelijk van Kelly’s borst, tekenend en likkend. Ze hield Kelly’s andere borst voorlopig in haar linkerhand terwijl die op zijn beurt wachtte.

“Wow, Ariel hoe heb je dit geleerd?” Hijgde Kelly. Ariel ging van haar borst af en glimlachte naar Kelly, blij dat ze haar inderdaad zo kon opwinden.

“Ik…uh, ik heb één of twee films bekeken,” gaf Ariel toe. “Nou, één of twee dozijn meer als, een meisje moet voorbereid zijn toch?” Beide meisjes lachten en Kelly bleef zich verbazen over Ariels transformatie van iemand die begeleiding nodig had om haar lichaam aan te raken, nu was ze het aan het verslinden!

Na die pauze baande Ariel zich een weg naar Kelly’s andere borst, die ze had gestreeld terwijl ze zijn tweelingborst proefde, maar nu wisselde ze van plaats, en sloot haar lippen over de tepel zoals voorheen, alleen was haar tong deze keer dringender. Ze was nog wat terughoudend, maar nu ze wist dat wat ze deed echt werkte, wilde ze graag doorgaan.

Terwijl Ariel van borst naar borst bleef gaan, de ene in haar mond zuigen terwijl ze de tepel van de andere door haar vingers draaide, voelde Kelly dat haar kutje begon te branden, het had aandacht nodig. Ze probeerde haar dijen tegen elkaar te wrijven, maar dat gaf niet genoeg wrijving om haar behoeften te bevredigen en ze kon niet met haar handen bij haar kutje omdat Ariel in de weg zat! Er bleef dus maar één optie over!

“Mmmmm Ariel, alsjeblieft,” zei Kelly bijna ademloos. “Raak me alsjeblieft aan, raak mijn kutje aan, ik moet echt klaarkomen schatje.”

Kelly zo te horen praten, over klaarkomen en haar kutje, deed Ariel helemaal tintelen, ze liet onmiddellijk Kelly’s borsten los en gleed meteen het bed af en positioneerde zich precies tussen Kelly’s knieën, dezelfde positie die Kelly zelf had ingenomen toen Ariel eerder aan de beurt was. Ariel liet haar nog even wachten, want ze was gefixeerd op het fantastische tafereel voor haar, de prachtige blondine kronkelend in haar erotische razernij en het glinsterende gebied tussen haar perfecte benen was betoverend.

Ariel kuste en likte haar weg langs Kelly’s gespierde dij en ging zo langzaam naar haar zoete centrum. Ariel wilde al zo lang deze positie innemen en nu het zover was, was ze behoorlijk ongerust. Kelly was niet in de positie of in de stemming om haar deze keer te helpen begeleiden, dus toen ze haar weg daarheen had gekust, besloot ze er gewoon voor te gaan. Ariel stak haar tong uit en likte Kelly van de onderkant van haar kutje tot aan de bovenkant van haar schaamheuvel, terwijl ze haar zijdezachte natte lippen van elkaar scheidde.

“OOOhhhhh God! MMMmmmmm Ariel….” riep Kelly uit. Ariel zag dit als een goed teken en herhaalde de lange lik een paar keer, Kelly’s gekreun nam elke keer in volume toe, haar gekreun ging over in een lang gedreun toen Ariel haar tong zo ver mogelijk in Kelly’s natte gat duwde. Haar nattigheid liep over Ariels wangen toen ze haar gezicht daar begroef, Kelly dreef niet zomaar in deze climax zoals eerder toen ze in haar eigen hand klaarkwam, deze keer werd ze in een extase geworpen zoals ze nog nooit had gekend. Haar dijen sloten zich om Ariels hoofd en haar heupen verlieten het bed en schuurden tegen de mond van haar geliefde.

Na wat minuten, seconden of zelfs uren hadden kunnen zijn, zakten Kelly’s heupen weer in elkaar, voor de tweede keer die dag gloeide haar lichaam en bedankte ze de natuur dat ze vrouwen toestond meerdere orgasmes te hebben. Ze had alleen nog een laatste ding nodig. Ariel had net haar gezicht afgeveegd aan een afgedankt t-shirt toen ze opkeek en Kelly naar haar zag reiken. Met een glimlach omhelsde ze haar mooie geliefde opnieuw. Ze kusten wat een eeuwigheid leek terwijl de vermoeidheid hen begon over te nemen.

“Ik hou van je, ik hou zoveel van je,” zei Kelly. Haar emoties borrelden weer naar de oppervlakte toen ze dacht aan wat er zojuist gebeurd was en, nog beter, met wie het gebeurd was!

“Ik hou ook van jou, en ik wil voor altijd bij je zijn,” fluisterde Ariel.

Ze waren zowel geestelijk als lichamelijk uitgeput en dit waren de laatste woorden die ze van elkaar hoorden voordat ze beiden hun ogen sloten en sliepen. Naakt en in elkaars armen, de meest perfecte momenten die, zo hoopten ze, nog vaak herhaald zouden worden.

Het einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *