Kelly’s ontwaken 3

Ik raad aan de eerste twee afleveringen van deze serie te lezen om het verhaal volledig te begrijpen, maar als je alleen deze wilt lezen, of als je een terugkerende lezer van de serie bent, is hier een zeer snelle samenvatting van wat er in het laatste hoofdstuk is gebeurd. Veel plezier!

Jennifer heeft de relatie tussen haarzelf en Kelly beëindigd. Jennifer had Kelly en Ariel (Kelly’s beste vriendin) gezien met haar twee zussen (Amy en Bianca) en nam aan dat er iets aan de hand moest zijn, in woede ging Jennifer naar het huis van Kelly’s broer en volgens haar slikte ze binnen enkele minuten na aankomst daar zijn sperma!

Een radeloze Kelly werd al snel woedend en formuleerde een plan om Jennifer terug te pakken. Zij en Ariel waren uitgenodigd voor Bianca’s verjaardagsfeest toen ze elkaar in de stad tegenkwamen, waar Jennifer hen oorspronkelijk had gezien, en Kelly besloot dat de beste wraak zou zijn om te proberen Bianca te verleiden!

Amy was ook mooi, maar ze was slechts Jennifer’s halfzus, ze hadden dezelfde moeder maar verschillende vaders, dus met Bianca zou het een beetje meer…persoonlijk worden. Sinds Kelly haar zussen had beschreven als “schattig” had Jennifer ervoor gezorgd dat ze geen kans hadden elkaar leuk te vinden (dit bevestigde dat tenminste één van hen lesbisch zou kunnen zijn, Kelly hoopte dat het Bianca zou zijn).

Dus, nadat ze zich had aangekleed voor de grote avond, wachtte Kelly vol spanning op de komst van Amy en Bianca, die haar zouden ophalen en dan naar een nachtclub zouden gaan].

Deel 3

Kelly wachtte beneden bij het raam, af en toe een blik in de straat werpend om te zien of de twee zussen onderweg waren. Ze was nerveus om hen beiden te zien, maar ze was zich er ook van bewust hoe onthullend haar jurkje was, maar ze ging niemand verleiden met een baggy jeans en een hoodie! Ondanks haar zenuwen over wat ze droeg, voelde ze zich wel sexy en verleidelijk, wat haar zelfvertrouwen deed toenemen tegen haar kriebels in. Eindelijk kwamen een paar koplampen dichterbij en klonk de claxon; door het raam kon ze Amy en Bianca achterin de auto zien zitten. Ze zwaaide om hen te laten weten dat ze onderweg was en pakte haar jas; ze besloot een portemonnee in haar jaszak te dragen, zodat ze geen tas hoefde mee te nemen.

“Ik zie je straks, veel plezier,” zei Ariel halfslachtig.

“Bedankt babe,” zei Kelly, zich niet bewust van de ietwat ‘off’ toon die Ariel gebruikte. “Ik zie je later, blijf niet op.” Ze trok de deur open en stapte de kille nacht in, trok haar jas aan en maakte de voorkant vast terwijl ze naar de wachtende taxi liep. Het zou logischer zijn geweest als een van de meisjes voorin was gestapt, maar Kelly zag dat Bianca tussen Amy’s en haar eigen lichaam ingeklemd zou zitten en dat leek haar veel aantrekkelijker!

“Hoi jullie twee,” zei Kelly terwijl ze de achterdeur van de auto opende. Toen ze instapte schuifelden de twee meisjes op om haar meer ruimte te geven, het viel haar op dat ze allebei dezelfde jassen droegen als zijzelf die hun kleding verborgen hielden, ze zou moeten wachten tot ze bij de club aankwamen om te zien wat hun jonge en slanke lichamen onder hun jassen verborgen hielden, hoewel het haar wel opviel dat beide meisjes blote benen hadden, wat haar een goed begin leek!

“Hé Kelly,” zeiden ze eenstemmig.

“Van harte gefeliciteerd,” zei Kelly, terwijl ze naar Bianca toe leunde voor een snelle kus. Bianca had misschien een kus op de wang verwacht, maar Kelly besloot meteen een risico te nemen, ze legde een hand op Bianca’s blote knie en kuste haar heel snel op de lippen. Ze probeerde haar tong niet te gebruiken; ze drukte alleen haar lippen even tegen die van Bianca en leunde toen weg.

“En waar is de mijne?” vroeg Amy met een speelse glimlach.

“Het spijt me,” zei Kelly giechelend, haar hand lag nog steeds op Bianca’s knie, maar terwijl ze naar Amy toe leunde, schoof ze haar hand iets verder op haar been. Bianca deinsde helemaal niet terug, wat volgens Kelly een goed teken was. Amy leunde naar voren om haar tegemoet te komen en ze drukten snel hun lippen op elkaar, vlak voor Bianca, toen de taxi wegreed bewoog ze haar hand weg, ze wilde niet te snel te veel proberen, tenzij ze te sterk overkwam en haar zou afschrikken.

De drie meisjes praatten en giechelden tijdens de reis en Kelly legde uit waarom Ariel niet met hen meeging. Volgens de zussen zouden ze in de club worden opgewacht door een paar voormalige schoolvriendinnen met wie ze contact hielden, allebei vrouwen, wat Kelly verheugde. Geen mannen was precies wat ze wilde horen, het laatste wat ze nodig had was het afweren van de avances van een jongen die ze nog nooit had ontmoet, tot nu toe ging alles goed.

Ze kwamen ongeveer 10 minuten later bij de club aan; er was heel weinig verkeer op de weg waardoor ze zich allemaal afvroegen of de club leger zou zijn dan ze hadden verwacht. Nadat Amy de chauffeur betaald had stapten ze alle drie uit de auto, Amy’s deur was het dichtst bij de stoeprand dus stapten ze allemaal op dezelfde manier uit en toen Bianca uitstapte, keek Kelly toe hoe haar jas iets omhoog kwam, waardoor de sexy dijen van de jarige wat meer zichtbaar werden. Toen ze allemaal buiten waren, liepen ze naar de deur, nog steeds kletsend en giechelend, er stond geen rij voor de deur, wat hun vermoeden bevestigde dat de club niet vol zou zitten, de portier glimlachte naar de drie vrouwen en wuifde hen naar binnen, waarbij hij hen alle drie goed bekeek toen ze langs hem liepen.

Ondanks het ontbreken van een rij buiten waren er toch veel mensen binnen, de muziek had een beat die hen tot op het bot schokte en blijkbaar had het hetzelfde effect op de meeste klanten, want ze dansten met hun handen in de lucht en bewogen op de maat. Bianca zag de twee meisjes die ze zouden ontmoeten aan een grote tafel zitten, ze stonden op toen ze de zusters zagen en omhelsden hen onmiddellijk, met begroetingen, glimlachen en kusjes op de wangen. Kelly werd voorgesteld als een goede vriendin van beide zussen, waardoor ze zich meer op haar gemak voelde.

De twee meisjes zagen er niet zo goed uit als Kelly had verwacht, sterker nog, ze waren ronduit lelijk! De ene leek een beetje te zwaar en de andere, hoewel veel slanker dan haar vriendin, had een echt maf gezicht, ze had een grote overbeet en een vette huid. Een echt paar knapperds, dacht Kelly sarcastisch, terwijl ze hun de hand schudde in plaats van ze te omhelzen, ze betwijfelde of haar armen wel helemaal om het grote meisje heen zouden kunnen, bovendien zou ze moeite hebben om dicht genoeg bij haar te komen om haar echt te omhelzen, gezien de enorme tieten die voor haar uitstaken, alleen een topingenieur met een graad in tietenleer zou een beha kunnen maken die sterk genoeg is om die mamma’s op hun plaats te houden. Kelly was wreed en dat wist ze, in werkelijkheid wilde ze gewoon niet vechten om de aandacht van de pas 19-jarige blondine en nam het iedereen die dat in de weg zou staan direct kwalijk!

Het was warm in de club en de beide zussen trokken hun jassen uit, waardoor Kelly haar eerste echte blik op haar prooi kreeg. Amy droeg een zwart rokje dat haar goed omsloot en de rondingen van haar achterste liet zien. Het kwam tot haar bovenbenen en liet haar prachtige slanke benen zien. Ze had een eenvoudig zwart topje aan dat haar borsten strak omsloot, het soort dat ze groter doet lijken dan ze zijn en ze omhoog duwt om haar decolleté te laten zien, de zoom kwam tot een paar centimeter onder haar borsten waardoor haar platte buik bloot bleef. Ze had haar haar omhoog gedragen in een paardenstaart maar nu haalde ze de bobble eruit en schudde haar donkerrode haar uit, het viel rond haar gezicht en schouders en veranderde haar plotseling van een normale mooie vrouw in een rebelse rockchick.

Vervolgens was het de beurt aan Bianca, zij droeg een jurk met een lief bloemenpatroon en een zeer onthullend decolleté; ze had maar kleine borsten, maar wat ze wel had was goed te zien. Het had meer de vorm van een nachthemd of lingerie dan van een uitgaansjurk, de halslijn was U-vormig en de onderkant van de U zat onder het midden van haar borsten en boog omhoog tot waar het de dunne bandjes ontmoette die het jurkje op haar schouders hielden. Kelly kon de definitie van elke kleine vleesheuvel zien en vermoedde dat niet veel meer dan haar tepels werden bedekt door het steeds dunner wordende materiaal. Aan de onderkant zat de zoom rond haar bovenbenen met een klein splitje dat boven haar linkerbeen was uitgesneden, zodat, als ze ging zitten en haar linkerbeen over haar rechterbeen kruiste, het splitje breder werd om te voorkomen dat het dunne materiaal zou scheuren. Zelfs als ze stond hing het splitje open tegen haar dij, waardoor nog meer van haar zachte huid te zien was.

De prijs voor de kortste zoomlijn ging echter naar Kelly zelf! Toen ze haar jas aflegde keken zowel Amy als Bianca haar even op en neer, waarbij de zilveren jurk zoveel mogelijk benen liet zien en toch haar belangrijke delen verborg. Bianca had dus bijna haar tieten bloot, Amy’s lichaam van onder haar borsten tot aan haar heupen was bloot voor de wereld en Kelly’s eigen achterste, evenals haar kutje, was bedekt met slechts centimeters! Op het moment dat alle drie de vrouwen hun jas lieten zakken, werden ze het middelpunt van de aandacht van veel mensen!

Ze complimenteerden elkaar met hun outfits terwijl ze naar een tafel bij de achterwand liepen en gingen zitten, Bianca zat op een grote stoel die over de hele lengte van de kamer tegen de muur stond en Kelly wurmde zich naast haar zodat hun blote dijen elkaar onder de tafel raakten. Kelly zorgde ervoor dat ze elkaar bleven aanraken omdat ze wilde zien of Bianca zich zou terugtrekken of dat ze het contact zou laten voortduren. Als ze hun drankjes op hadden en met elkaar aan het lachen waren, raakte Kelly af en toe Bianca’s arm aan of legde haar hand terloops op haar knie of dij.

Elke keer ging ze een beetje verder dan voorheen, dus in plaats van snel Bianca’s been aan te raken, liet ze haar hand hangen, genietend van het gevoel van Bianca’s zachte huid, waarna ze lichtjes haar dij streelde terwijl ze praatten. Wat ze ook deed, Bianca leek het prima naar haar zin te hebben, maar waar Kelly op had gehoopt was enige wederkerigheid, ze wilde dat Bianca haar aanraakte. Naarmate de tijd verstreek, werd de kans daarop kleiner en leek Bianca haar aanrakingen gewoon af te doen als vriendelijke interactie. Na anderhalf uur, en verschillende drankjes, besloot Kelly het nog één keer te proberen.

“Zullen we gaan dansen?” vroeg Kelly.

“Ik ben vreselijk in dansen,” zei Bianca met een giechel, de alcohol zwom door haar kleine lichaam en ongetwijfeld ook in haar hoofd.

“Ik ook,” verzekerde Kelly haar, “maar dat hoeft niet.”

“Vooruit dan, laten we onszelf voor schut zetten,” zei Bianca met een glimlach. Ze stonden op en baanden zich een weg naar de dansvloer, Amy praatte met de andere meisjes, maar ze glimlachte naar Bianca toen ze Kelly aan haar hand de menigte in leidde. Eerst dansten ze snel met hun handen in de lucht, lachend terwijl ze probeerden de maat te houden. Plotseling gingen de lichten uit en nam een zacht ritme de plaats in van het harde slaan. Kelly spreidde haar armen en nodigde haar uit om te dansen. Bianca, nog steeds glimlachend, stapte in haar armen en ze omarmden elkaar zachtjes. Ze bewogen hun voeten langzaam en leken over de vloer te glijden; Bianca rustte haar hoofd op Kelly’s borst terwijl ze dansten. Hun benen raakten elkaar terwijl ze bewogen, hun zachte dijen tegen elkaar wrijvend, Kelly liet haar hand vallen op Bianca’s onderrug, de kleinere vrouw zachtjes wiegend.

Bianca tilde langzaam haar hoofd op van Kelly’s borst en keek omhoog in haar ogen. Voor een seconde die voelde als een uur ontmoette hun blik elkaar, Kelly wist dat het nu of nooit zou zijn, ze bracht langzaam haar hoofd dichtbij die van Bianca, haar lippen trilden van opwinding toen ze steeds dichterbij kwamen, Bianca kantelde haar hoofd naar achteren en bood haar lippen aan de aankomende vrouw aan, hun lippen waren zo dichtbij, Kelly sloot zich en voelde Bianca’s lippen lichtjes de hare raken. Dat was toen de lichten weer omhoog gingen en de beat plotseling weer tot leven kwam, beide vrouwen schrokken en trokken zich van elkaar terug. Zich realiserend wat er zojuist bijna was gebeurd konden ze het niet laten om naar elkaar te glimlachen, en toen moesten ze lachen. Toen onderbrak Amy hen, de andere meisjes gingen weg en wilden afscheid nemen van de jarige.

Terug bij de tafel namen ze afscheid van de twee vrouwen en spoedig werden ze alleen gelaten. Kelly voelde zich zeer opgewonden na wat er bijna was gebeurd; ze wilde het opnieuw proberen, de lippen van de jongere vrouw proeven. Opnieuw rustte haar hand op Bianca’s been, ze haalde hem niet weg zoals eerder, het was inmiddels duidelijk dat Bianca zich bewust was van haar bedoeling en, cruciaal, ze had niet van haar teruggeslagen.

“Zullen we ook naar huis gaan?” vroeg Bianca, tot grote teleurstelling van Kelly.

“Ja, wil je met ons mee naar huis Kelly?” vroeg Amy. “We kunnen nog wat drinken of wat dan ook en je bent welkom op de bank.”

“Tuurlijk,” zei Kelly “klinkt leuk.” Ze had geprobeerd niet al te enthousiast te klinken, hoewel ze zich van binnen opgetogen voelde dat ze was uitgenodigd!

“Cool,” zei Bianca, “ik ga de taxi bellen.”

Terwijl ze opstond legde ze haar hand op Kelly’s binnendij en kneep in het zachte vlees, waardoor Kelly in stilte hijgde van zowel schrik als opwinding. Ze keek naar de jarige terwijl ze wegliep, haar lange blonde haar danste over haar rug en de zoomlijn van haar korte jurkje ging omhoog en omlaag terwijl ze liep, waarbij ze bijna de zoete rondingen van haar billen liet zien, maar altijd weer terugviel voordat er te veel vlees te zien was.

Terwijl Bianca de kleine telefooncel bij de ingang van de club gebruikte, ging Kelly bij Amy zitten en voelde zich plotseling een beetje egoïstisch; ze had tenslotte de hele avond nauwelijks met de prachtige roodharige verleidster gesproken. Ze had haar natuurlijk niet expres genegeerd, ze was zo gefocust geweest op Bianca dat de meeste andere dingen simpele achtergrondgeluiden werden. Ze kon zich niet eens de namen herinneren van de andere twee meisjes die ze eerder op de avond hadden ontmoet!

“Gaat het, schat?” vroeg Amy op een aanhankelijke manier, “je lijkt nu een beetje stil te zijn, ik wilde je niet ‘voor het blok zetten’ toen ik je vroeg om met ons mee naar huis te gaan, we zullen niet boos zijn als je liever naar huis gaat!”

“Nee, natuurlijk niet, ik zou graag de avond met je doorbrengen,” zei Kelly ernstig, het was zo lang geleden dat ze zulke zorgzame vrienden had gehad, afgezien van Ariel natuurlijk, en Amy’s bezorgdheid was heel ontroerend. “Het zal leuk zijn om een andere omgeving te hebben; ik heb eigenlijk nooit een nacht buiten mijn huis doorgebracht toen ik met je zus omging.”

“Halfzus,” corrigeerde Amy haar.

“Oh, het spijt me, ik dacht niet na,” verontschuldigde Kelly zich.

“Het is al goed, elke keer als Jennifer het over mij had, herinnerde ze de mensen er altijd aan dat ik het buitenbeentje was, dus als mensen me nu met haar associëren, zorg ik ervoor dat ze weten dat het nu haar beurt is om het buitenbeentje te zijn,” zei Amy, triomfantelijk lachend, als een slachtoffer dat na jaren van misbruik eindelijk het pak slaag van de schoolpester krijgt.

“Goed voor jou,” zei Kelly, zij had het leven als ‘zwart schaap’ in haar familie meegemaakt en wist dat het een vreselijke manier was om op te groeien, je eenzaam te voelen hoewel je omringd bent door mensen die je zouden moeten accepteren zoals je bent.

“Ik zou gek geworden zijn zonder Bianca,” zei ze met een brede glimlach. “Ik hou zoveel van haar, ze is er altijd voor me geweest, ook al ben ik haar oudere zus en is zij de baby van de familie. Ze heeft me nooit voorgesteld als haar halfzus, als iemand ernaar vroeg zei ze altijd dat we echt familie zijn.”

“Ze lijkt me een heel speciaal persoon,” zei Kelly, terwijl ze het meisje over Amy’s schouder bekeek.

Bianca kwam terug om te zeggen dat de taxi er over een paar minuten zou zijn, dus trokken ze alledrie hun jas aan, tot grote teleurstelling van enkele toeschouwers die genoten hadden van het mooie trio. Het was nu helemaal donker en behoorlijk koud buiten, een kille bries overviel hen en deed soms hun jassen en rokken omhoog, een groep van ongeveer vijf jonge mannen genoot van de show. Gelukkig arriveerde de taxi, zoals beloofd, binnen een paar minuten en de drie verspilden geen tijd om achterin de auto te stappen, deze keer was het Kelly die tussen de twee zussen in zat.

Terwijl ze zaten en met elkaar praatten, was Kelly opnieuw van plan de jongste van de zussen te verkennen, ze was iets minder bezorgd over afwijzing nadat zij en Bianca in de club zo pijnlijk dicht bij een uiteindelijke kus waren gekomen, in zekere zin voelde Kelly zich al geaccepteerd. Ze was er echter niet van overtuigd dat ze vanavond nog meer intimiteit zouden beleven, want met Amy erbij zou het bijna onmogelijk zijn voor hen om tijd voor zichzelf te hebben. Bovendien was ze Amy ook nog wat aandacht verschuldigd nadat ze zich de hele avond op Bianca had gericht. Met dat in gedachten besloot ze haar handen thuis te houden, voorlopig althans.

Terwijl ze praatten en giechelden werd Kelly zich plotseling bewust van een hand op haar eigen dij, die haar terloops streelde, net zoals ze eerder vanavond had gedaan, wat haar vooral schokte was dat de hand van Amy was en niet van Bianca! Na al haar moeite gedaan te hebben om een zus te verleiden, en daar bijna in geslaagd te zijn, raakte Kelly in paniek, ze kon Amy niet wegsturen, maar als ze gevoelens voor haar had, kon ze op geen enkele manier doorgaan met Bianca. Wat ze oorspronkelijk had willen doen was Jennifer terugpakken, precies datgene doen waar Jennifer zich tegen verzette, maar ze wilde niet tussen de twee liefhebbende zussen komen, per slot van rekening hadden ze haar niets dan vriendelijkheid getoond.

Het duurde niet lang voor ze bij het huis van de meisjes aankwamen, en vrij snel waren ze uit de taxi en haastten zich naar de voordeur, gretig om uit de koude nacht en in het warme huis te komen. Amy vertelde Kelly dat ze de centrale verwarming op een lage stand hadden gezet, zodat het binnen lekker warm zou zijn. Toen ze het huis binnenkwamen, werden ze getroffen door een golf van warmte, waardoor ze het plotseling heel warm kregen! In korte tijd trokken ze hun jassen en schoenen uit, waarna Amy de waterkoker aanzette om koffie te zetten, kort daarna waren ze alle drie opgewarmd en zaten ze in de woonkamer, Kelly zat aan de ene kant van de kleine bank met Bianca naast haar, Amy zat in een comfortabele stoel recht tegenover hen. Nu ze met z’n drieën waren, maakten ze zich niet zo druk om hun kleren, zoals Amy demonstreerde toen ze haar voeten op de stoel liet rusten en haar knieën boog zodat ze dicht bij haar borst zaten, waardoor zowel haar zusje als Kelly een onbelemmerd zicht hadden op haar mooie zwarte slipje. Bianca had ook haar voeten op de bank, haar elleboog rustte op de arm van de bank die haar hand hielp haar hoofd te ondersteunen, haar knieën waren onder haar getrokken en haar kont wees naar Kelly.

Terwijl ze zaten kon Kelly gemakkelijk in Bianca’s jurk kijken en staarde een paar keer naar het dunne materiaal dat het poesje van het meisje bedekte en haar stevige achterste dat volledig te zien was, of naar de blote benen, dijen en ondergoed van de andere zus, terwijl Kelly steeds meer opgewonden raakte en genoot van de keuze van beide zussen om naar te staren. Ze was er zeker van dat ze allebei haar eigen jurk konden zien, haar knieën waren uit elkaar gegaan en haar jurk was omhoog gekomen toen ze ging zitten. Wat een gezicht moeten ze zijn! Kelly dacht bij zichzelf, ze was er zeker van dat haar kutje vochtig werd, nadat de zusters haar voor de nacht aan de bank hadden overgelaten was ze van plan zichzelf voor het slapen gaan een kleine traktatie te geven!

“Zo, Kelly,” zei Bianca met een lichte nervositeit in haar toon. “We…wel; we hebben een kleine bekentenis te doen.” Ze klonk bezorgd en toen Kelly zich omdraaide, ontweek ze haar blik en keek in plaats daarvan naar Amy.

“Het is niets ergs,” zei Amy snel. Ze overwoog haar woorden zorgvuldig voordat ze verder ging; ze zette haar voeten weer op de grond en leunde naar Kelly toe. “We vinden je leuk, en nu Jennifer uit beeld is betekent dat dat we vrij zijn om…vriendelijk te zijn.”

“Ok,” zei Kelly, terwijl ze haar best deed om te begrijpen wat de zussen bedoelden.

“Wat geweldig is,” zei Bianca, “Ik bedoel vriendelijk zijn is…goed.” Zij had, net als haar zus, haar voeten weer op de grond gezet en leunde naar Kelly toe, zonder moeite te doen om zich te bedekken. “Het punt is… er was een reden waarom Jennifer zich zorgen maakte over ons drieën, omdat…”

“Kijk,” zei Amy resoluut. “Ik ga het haar gewoon vertellen, anders zitten we hier uren omheen te draaien, Kelly. Bianca en ik zijn niet alleen zussen, we zijn…

“Verliefd,” maakte Bianca voor haar af.

“Je bedoelt dat jullie verliefd zijn op… op elkaar?” Kelly vroeg verbaasd.

“Ja,” bevestigde Amy. “Hou ons geheim, vertel het alsjeblieft aan niemand, we hebben dat soort aandacht van mensen niet nodig.”

“Weet Jennifer ervan?” vroeg Kelly, nog steeds vol verwachting dat ze zouden gaan lachen en zeggen dat het allemaal een grap was.

“Ja, ze heeft het ontdekt, waarom?” vroeg Bianca.

“Iets wat ze over de telefoon zei toen ze…me dumpte, ze zei dat als je niet bij me weg bleef ze iets zou doen om je mooie nieuwe leven te verpesten,” zei Kelly, verrast en een beetje geërgerd door de pijnscheut die door haar heen ging toen ze zich het telefoontje herinnerde dat een einde maakte aan haar eerste echte relatie.

“Ze zei het ook tegen ons, trek je niets van haar aan, ze kan niets bewijzen, het enige wat telt is; we houden van elkaar, het is niet alleen maar ongeoorloofde seks of een flirt of zo. We zijn serieus, begrijp je Kelly?” vroeg Amy, ze sprak zo emotioneel over haar liefde dat Kelly voor haar had kunnen huilen, voor hen beiden.

“Ik begrijp het,” zei Kelly. “Ik denk dat het hart wil wat het wil.” Ze sprak op een ‘matter of fact’ manier. “Ik denk niet dat het ziek is of zo.”

“Heel erg bedankt,” zei Bianca. Ze liep naar Kelly toe en ging naast haar zitten, waarna ze naar voren leunde en Kelly omhelsde. Ze hielden elkaar even vast; Kelly ademde de geur van de jongere vrouw in en moest zich ervan weerhouden haar blote hals te kussen.

“Is dit wat je eerder bedoelde? Je zei dat je een bekentenis moest doen,” vroeg Kelly.

“Nou, dat hoorde erbij,” zei Bianca, terwijl ze haar losliet. Ze legde haar linkerhand op Kelly’s knie en streelde haar zachte huid. “Toen Amy zei dat we je leuk vinden, bedoelden we…”

“We vinden je echt leuk,” maakte Amy af. Om haar punt te illustreren stapte ze uit haar stoel en ging op de arm van de bank zitten. Kelly zat tussen beide zussen in, Bianca zat dicht bij haar aan de rechterkant, nog steeds zachtjes haar been strelend. Amy zat links van haar op de verhoogde arm van de bank; Kelly’s hoofd zat ongeveer ter hoogte van haar borsten. Vanuit haar verhoogde positie begon Amy het lange blonde haar van Kelly te strelen, genietend van het gevoel van de mooie vrouw.

Eindelijk, als een licht dat aanging, begreep Kelly het. De hele nacht had ze geprobeerd Bianca te verleiden, maar tegelijkertijd probeerden zowel Amy als Bianca haar interesse te wekken, haar te verleiden om terug te komen naar hun huis, waar ze hun geheimen zouden onthullen. Nu waren zij het die haar wilden verleiden, om de vrouw die door hun zus zo wreed was behandeld te delen, om haar te troosten zoals zij elkaar troostten.

Kelly keek op naar Amy, de steenkoude rode haren en bloedrode lippenstift, haar gezicht was zo mooi, haar lippen waren getuit en op dit bizarre moment wilde Kelly wanhopig die weelderige lippen tegen de hare gedrukt hebben. Amy zag de wanhoop in Kelly’s ogen, de blondine was stil maar haar blik schreeuwde naar haar zonder een spier te bewegen, Kelly kon haar behoefte, haar lust, overbrengen met een simpele blik. Amy liet langzaam haar hoofd zakken, de hevige ongerustheid schoot door haar heen, maar ze weerstond de drang om ‘erin te duiken’.

Amy genoot van de blik van verwachting op Kelly’s gezicht, haar lippen gingen open en haar tong rees heel lichtjes naar Amy’s aankomende mond. Een paar pijnlijke seconden liet Amy haar wachten, ze was net buiten bereik, maar toen, na wat wel uren leek, bedekte Amy Kelly’s open mond met de hare. Hun kus was zacht, sensueel en erotisch tegelijk. Kelly sloot haar ogen terwijl hun tongen met elkaar dansten en geen van beide vrouwen naar boven wilde komen. Maar degene die nog meer van dit moment genoot, was Bianca; ze keek toe hoe de tong van haar zus Kelly’s mond aftaste en hoe hun lippen elkaar kusten terwijl ze van elkaars smaak genoten. Het zou snel haar beurt zijn, maar voor nu vond ze het prima om toe te kijken.

De afgelopen negen maanden, toen Kelly met Jennifer omging, had ze zich gebruikt gevoeld. Ze voelde zich niet belangrijker dan een opblaasbare sekspop, haar behoeften werden vaak niet vervuld en soms zelfs genegeerd. Ze had ernaar verlangd de liefde te bedrijven, ze had nooit het echte vrijen ervaren, het erotische en sensuele genot dat twee vrouwen elkaar kunnen geven. Hier en nu kuste Amy haar op een manier waar ze van gedroomd had, geen harde druk, geen gewelddadige stoten of ruw neuken! Dit was zacht, langzaam, zacht, intens, mooi en sensueel op de meest erotische manier. Bovendien stond er een mooi 19-jarig meisje naar hen te kijken, een voyeuristische sensatie die door Kelly ging, binnenkort zou ze de zoete lippen van het jongere zusje moeten proeven.

Amy verbrak de kus en verwijderde zich, ze had Kelly’s haar gestreeld, maar nu duwde ze haar hoofd zachtjes opzij. Kelly besefte dat Amy haar naar haar kleine zusje leidde. Kelly keek dromerig naar de lieve en lachende uitdrukking op het gezicht van de jarige, Bianca zwaaide haar rechterbeen over Kelly’s linkerbeen en plaatste haar knie op de bank tussen Kelly’s blote dijen. Nadat ze haar kleine lichaam zo had geplaatst dat ze Kelly’s linkerbeen schraagde, leunde ze naar voren en spreidde haar lippen, in tegenstelling tot Amy plaagde Bianca haar niet en liet haar niet wachten, want die had gewoon geen geduld genoeg. Ze drukte haar lichtroze lippen tegen Kelly’s mond, genietend van de smaak van de sexy vrouw. Kelly merkte de gelijkenis in Bianca’s smaak; het was niet precies hetzelfde als bij het zoenen met Amy, maar niet ver ernaast.

Kelly begon zich te ontspannen en te genieten, ze ging van zus naar zus, waarbij ze Amy diep kuste en dan overschakelde naar Bianca, en weer terug. Kelly was naar het midden van de kleine bank verhuisd zodat er ruimte was voor elke zus om aan weerszijden van haar te zitten, ze had een hand op Amy’s dij en een hand op die van Bianca en zij, op hun beurt, verkenden hun handen haar blootgestelde vlees. Toen keken de zussen elkaar aan en glimlachten, ze leunden naar elkaar toe en, recht voor Kelly, kusten ze elkaar. Dit was geen kusje op de wang, ze kusten diep, streelden elkaars haar en sloten hun ogen, het was een van de meest erotische scènes die ze ooit had gezien; de prachtige blondine met haar tot op haar onderrug, en het mooie roodharige meisje met mollige rode lippen en lange bleke benen, beiden hartstochtelijk kussend, wetende dat ze zussen waren maakte het voor Kelly nog sexyer, misschien omdat het taboe is…of gewoon illegaal!

Kelly vroeg zich af hoe lang ze dit al deden, wat een mooie ontdekking moet het zijn om te beseffen dat iemand die zo dicht bij je staat in feite al je zielsverwant en tevens zuster is. Terwijl ze de meisjes zag zoenen, kon ze het niet helpen zich een beetje jaloers te voelen.

“Vind je dit goed?” vroeg Amy voorzichtig, terwijl ze zich terugtrok van de lippen van haar jongere zusje, “niet te vreemd?”

“Nee, het is niet raar, ik dacht gewoon hoe leuk het moet zijn,” zei Kelly, terwijl ze probeerde niet neerbuigend te doen. “Ik ben eigenlijk een beetje jaloers op jullie beiden.”

“Dat is lief van je,” zei Amy. “Ik ben blij dat het je niet afschrikt. We hebben er naar uitgekeken om je te delen,” giechelde ze.

“Oh…ik bedoel, echt?” vroeg Kelly, verbaasd dat ze het voorwerp van twee mensen hun verlangen kon zijn.

“Absoluut,” bevestigde Bianca met een ondeugende glimlach, als een schoolmeisje dat toegeeft dat ze verliefd is op iemand. “Vooral toen we zagen wat je vanavond droeg, erg lekker,” vervolgde ze.

“Jennifer heeft het voor me gekocht,” gaf Kelly toe, “het ondergoed ook!”

“Oh juist,” zei Bianca, snel spijt hebbend van haar complimenten over de jurk.

“Ze wilde me neuken met een dildo in de bus,” herinnerde Kelly zich.

“God,” zei Amy. “Heb je het gedaan?”

“Nee, natuurlijk niet,” antwoordde ze. “Ik kwam voor één keer voor mezelf op.”

“Goed van je,” zei Bianca. Zij en Amy wisten hoe moeilijk het was om nee te zeggen tegen haar dominante zus, ze bleef maar aandringen tot je toegaf.

“Na vanavond zal ik het weggooien of verscheuren, misschien in kleine stukjes knippen met een schaar,” zei Kelly, de hele tijd giechelend.

“Kunnen we helpen?” vroeg Bianca, weer op die ondeugende manier grijnzend.

“Tuurlijk,” zei Kelly.

“Hmmm, ga de keukenschaar maar halen Bianca,” zei Amy, op dezelfde manier lachend als haar zus.

“Oh, ik bedoelde niet nu, ik heb niets om aan te trekken als ik naar huis ga!” zei Kelly in paniek.

“Het is goed, ik leen je wel iets,” zei Amy terwijl Bianca de keuken in huppelde. Even later kwam ze terug met een grote schaar en ging weer zitten waar ze eerder had gezeten, met Kelly tussen de twee zussen in.

“Waar zullen we beginnen?” vroeg Bianca speels.

“Een klein knipje om te beginnen en dan scheuren we het van haar af,” zei Amy.

“Ik dacht dat ik het er eerst af zou trekken!” zei Kelly verbaasd.

“Zo is het leuker,” zei Amy. “Hier snijden,” zei ze, wijzend tussen Kelly’s borsten. Breed grijnzend boog Bianca de schaar naar beneden en knipte een klein spleetje in het topje.

“Mag ik je kleren uittrekken?” vroeg Kelly.

“Dat is niet nodig schat,” antwoordde Amy. Na nog een knip trok Bianca de schaar terug en trok aan de scheur, het was taai materiaal en zou de kracht van beide zussen nodig hebben.

“Sta op, Kelly,” zei Bianca, terwijl ze aan haar arm trok. Amy stond ook en pakte een flap van de gescheurde jurk vast. “Ben je klaar?” vroeg Bianca aan haar zus.

“Ja,” zei Amy terwijl ze haar greep op de jurk verstevigde. “Ok, op drie. Eén, twee…DRIE!”

Beide zussen trokken zo hard als ze konden, en scheurden het jurkje open tot aan Kelly’s navel. Kelly hijgde toen, vrij plotseling, haar bovenlichaam werd onthuld aan deze twee meisjes. Ze waren nog niet klaar, elk van hen greep het jurkje verder naar beneden en op drie tellen scheurden ze het mooie jurkje helemaal van hun mooie blonde gast. Zelfs nu de jurk geruïneerd aan Kelly’s voeten lag, hadden de zussen nog meer te doen. Amy pakte de grote schaar en bukte zich voor Kelly.

“Je zei dat onze trut van een zus ook je ondergoed had gekocht?” vroeg Amy.

“J…ja, dat heeft ze gedaan,” stamelde Kelly, nog steeds een beetje geschokt door haar staat van ontkleding.

“Shhh… het is oké, we hebben plezier. Weet je nog?” zei Amy zachtjes, terwijl ze zachtjes door het haar van het oudere meisje streek. Kelly knikte en Amy glimlachte naar haar, een grote, brede en prachtig verleidelijke glimlach die Kelly’s hart een slag deed overslaan. “Laat ons vanavond goed voor je zorgen; je hoeft je nergens zorgen over te maken, toch Bianca?”

“Ja, natuurlijk,” beaamde Bianca. Ze zat gehurkt aan Kelly’s zijde met haar kleine handjes die haar dij vasthielden. Ze kuste eerst lichtjes haar knie; en toen bewoog ze zich achter Kelly om en kuste de holle uitsparing achter haar knie. Bianca wilde genieten van Kelly’s hele lichaam, ze plantte zachte kusjes op de achterkant van haar dij, dan haar schattige billen, en uiteindelijk kwam ze bij de basis van Kelly’s ruggengraat. Kelly huiverde toen Bianca haar tong langs haar ruggengraat omhoog sleepte, zo ver als het kortere meisje kon bereiken.

“Ben je klaar voor meer?” vroeg Amy, terwijl ze de koude schaar langs Kelly’s keel naar haar beha liet glijden.

“Ik denk het wel,” zei Bianca, terwijl ze weer voor Kelly ging staan, gretig om meer van het lichaam van de verbluffende vrouw te zien. Ondanks de zachte aanmoedigingen van Amy en Bianca voelde Kelly zich nog steeds beducht om naakt voor deze twee meisjes te staan, maar de opwinding was te verleidelijk en ze knikte zachtjes instemmend. Amy glimlachte opnieuw en plaatste de schaar direct tussen haar schattige borsten, waarbij ze het midden van haar beha tussen de twee scherpe messen klemde. Toen, na een klein knipje, lagen Kelly’s borsten in de open lucht.

“Wow,” zei Bianca. “Ze zijn prachtig.” Ze ruimde de resten van de kapotte beha op, zodat zij en Amy een onbelemmerd zicht hadden op de twee zoete rondjes. Zonder tijd te verliezen, pakte Bianca Kelly’s rechterborst. Ze streelde de zachte huid en ging met haar duim heel zachtjes over de verhoogde tepel, waardoor Kelly sidderde en tintelde van genot. Amy nam haar linkerborst vast en streelde die op dezelfde manier als Bianca. Toen beide zussen haar borsten masseerden, zuchtte Kelly en de tintelingen werden intenser, maar toen de zussen tegelijkertijd haar erecte tepels streelden, kon ze het niet laten om luid te hijgen en te zuchten. Haar kutje tintelde op dezelfde manier als haar borsten; het eiste aandacht en vergde elk laatste stukje zelfbeheersing dat ze had om haar handen naast haar zijde te houden in plaats van over het zoete vlees in haar slipje te wrijven.

Bianca en Amy glimlachten naar elkaar toen ze Kelly’s reactie op hun aanraking hoorden en voelden. Het was Amy’s idee geweest om Kelly hiertoe te dwingen, Bianca wist het eerst niet zeker, maar hoe meer ze erover nadacht, hoe meer het haar interesse wekte. Ze had toen voorgesteld om Kelly’s vriendin, Ariel, in hun plannen te betrekken, maar die was niet op het feest aangekomen. De avond voor het feest hadden ze het erover gehad om ze allebei, Kelly en Ariel, tegelijk te hebben, waarbij elke zus een tijdje een van de vriendinnen had en dan ruilde. Ze herwerkten het plan eerder vanavond toen ze in de club waren en besloten Kelly gewoon te delen in plaats van om de beurt. Amy zei dat het leuk zou zijn om samen het mooie lichaam van de blondine te verkennen en tot nu toe verliep alles volgens plan.

“Vind je dit lekker, schatje?” vroeg Amy aan Kelly.

“Mmmmm…” was alles wat ze vocaal kon uitbrengen, dus knikte ze alleen maar met haar hoofd als antwoord.

“Goed, goed meisje…” Amy’s stem was zacht en vol lust, maar iets trok Kelly’s aandacht. Jennifer had haar altijd ‘baby’ genoemd als ze seks hadden en heel even dacht Kelly aan de vrouw die haar hart had uitgerukt. Ondanks haar gevoelens van weerzin tegen de verleidster kroop er een glimlach langs haar lippen; per slot van rekening had ze nu Jennifer’s twee zussen die haar plezieren. Op dit punt, dacht Kelly bij zichzelf, was wraak een gerecht dat het best heet en nat geserveerd kon worden!

“Ben je klaar voor het laatste deel?” vroeg Bianca, terwijl ze de schaar weer vasthield.

“Laten we het doen,” antwoordde Amy.

Kelly zei niets, ze trilde weer. Schaamte hoorde erbij, ze was er vrij zeker van dat het daar beneden nat zou zijn, maar vooral omdat alleen Jennifer haar daar beneden had gezien en ze nu helemaal naakt voor deze twee vrouwen zou staan! Amy bewoog zich achter Kelly en legde haar kin op haar schouder, kuste kort haar nek voordat ze haar handen om haar slanke middel liet glijden. Terwijl ze haar van achteren omhelsde en haar borst tegen Kelly’s rug drukte, sleepte Amy haar handen langs de zachte huid van Kelly’s buik voordat ze ze naar haar blote borsten bracht, die ze allebei zo zacht streelde dat het hoofd van de blondine achterover op Amy’s schouder viel.

Kelly was zo gefocust op Amy’s deskundige stimulatie dat ze het koude metaal op haar dij niet eens opmerkte, en pas toen Bianca de dunne band van haar slipje doorknipte en daarna het verpeste zijdeachtige materiaal langs haar benen naar beneden voelde glijden en zich rond haar voeten verzamelde, besefte ze dat ze naakt was. Haar kleren waren geruïneerd en ze had geen manier om zich te bedekken, maar Kelly was zo opgewonden dat ze zich om niets anders bekommerde dan om de geweldige sensaties die de twee zussen haar gaven.

“Zo,” zei Kelly ademloos, “wanneer krijg ik jullie naakt te zien?”

“Nou, we hebben onze eigen kleren gekocht, dus die hoeven we niet ook nog eens te verpesten,” zei Amy, nog steeds met haar handen op Kelly’s borsten. Bianca stond voor hen en glimlachte, duidelijk opgewonden door wat ze zag; haar mooie zus die de borsten van de naakte blondine streelde was een uiterst erotisch tafereel. Niet in staat om van de actie af te blijven, liep Bianca naar de twee vrouwen toe; voordat ze op aanraakafstand van het naakte meisje was, hield ze zichzelf plotseling tegen en stapte achteruit.

“Wat is er?” vroeg Kelly.

“Wil je me naakt zien?” vroeg Bianca.

“Ja, natuurlijk wil ze dat,” zei Amy, terwijl ze lichtjes in Kelly’s borsten kneep, waardoor ze hardop kreunde.

Bianca giechelde om Kelly’s duidelijke opwinding en deed nog een stap achteruit; ze hurkte eerst neer en stak haar handen in haar jurk en trok haar slipje naar beneden voordat ze opstond en het opzij gooide, nog steeds giechelend, het drinken had duidelijk ook zijn tol geëist van de jarige. Bianca trok langzaam de linkerband van haar jurk over haar schouder naar beneden en schoof haar arm eruit, terwijl ze de jurk op zijn plaats hield met haar linkerhand voordat ze het proces herhaalde met haar rechterarm.

Kelly smeekte haar in stilte om het jurkje te laten vallen, maar Bianca liet haar wachten, genietend van de blik van pure lust op Kelly’s gezicht, keek Amy ook met groeiend verlangen naar het optreden van haar zusje, ook al had ze haar al vaak naakt gezien. Eindelijk liet Bianca haar greep los en het jurkje tuimelde op de grond en verzamelde zich rond haar voeten, ze stapte achteruit en schopte het weg, waarna ze voor Kelly en Amy ging staan met haar handen op haar heupen.

“Zie je iets wat je mooi vindt?” vroeg Bianca.

“Ohhh ja…” Kelly’s reactie kwam deels door de aanblik van het naakte lichaam van de jonge vrouw en ook door Amy’s stevigere greep op haar borsten.

Kelly keek naar het naakte lichaam van de 19-jarige schoonheid, haar ogen bewogen op en neer, de zoete rondingen van haar delicate vorm volgend. Alles aan haar lichaam was even klein en sexy, zoals haar kleine borsten die trots op haar tengere gestalte zaten en de vloeiende welving van haar benen en heupen, haar lichaam zag eruit alsof het gebouwd was voor plezier. Kelly’s ogen werden onvermijdelijk naar het gebied tussen Bianca’s sexy benen getrokken, en haar hart sloeg een slag over bij het zien van haar schattige haarloze lippen.

Bianca genoot van de aandacht die ze kreeg terwijl ze met haar handen op haar heupen stond, naakt als op de dag dat ze geboren werd. Ze deed alsof ze heel zeker van zichzelf was, maar in werkelijkheid bonkte haar hart en voelde ze zich ongelooflijk nerveus over wat er komen ging. Haar zenuwen werden nu echter overstemd door pure opwinding en nadat ze Kelly wat tijd had gegeven om naar haar naakte lichaam te kijken, liep ze naar Kelly toe en drukte haar lippen tegen haar afwachtende mond.

Amy liet haar greep op Kelly los en stapte achteruit terwijl haar lieve zus hun nieuwe ‘speeltje’ omhelsde. Ze maakte van deze gelegenheid gebruik om zich uit te kleden; ze was niet zo’n uitslover als haar zusje en trok liever snel haar kleren uit dan verleidelijk te strippen.

Terwijl Kelly genoot van de smaak van Bianca’s lippen en het gevoel van haar naakte lichaam tegen het hare gedrukt, voelde ze plotseling een ander paar blote borsten tegen haar rug drukken. Toen voelde ze een paar handen langs haar zij en over haar billen gaan, toen werden haar billen uit elkaar getrokken en een vinger tegen haar anus gedrukt. Machteloos om de kus die ze met Bianca deelde te verbreken, kon Kelly niet anders dan de vosse rockchick haar gang laten gaan. De vinger vertrok echter al snel en ze voelde hoe Amy zich verwijderde.

“Breng haar naar de slaapkamer, schat,” instrueerde Amy. “Ik kom zo bij je, ik moet iets halen.”

Bianca deed wat haar gevraagd werd en leidde Kelly aan de hand naar de slaapkamer die ze met haar zus deelde. Eenmaal binnen kroop Bianca op het grote tweepersoonsbed en gaf Kelly een goede blik op haar kontje en kutje, waarna ze achterover ging liggen op de zijdeachtige lakens en omhoog keek naar Kelly.

“Niet verlegen zijn,” zei Bianca, terwijl ze op het bed klopte en glimlachte. Kelly hoefde geen twee keer gevraagd te worden en volgde de prachtige blondine, achter haar aan kruipend langs de gouden lakens. Bianca draaide zich op haar zij en leunde op haar elleboog. “Ga nu op je rug liggen met je hoofd op het kussen.”

“Ok,” zei Kelly onzeker, ze had niet verwacht dat hun vrijpartij zo gestructureerd zou zijn.

“Het is oké,” zei Bianca. “Zoals we al eerder zeiden, je hoeft niets te doen, laat mij en mijn zus, voor je zorgen.”

Kelly ging op haar rug liggen zoals haar gezegd was en liet haar hoofd rusten op het zachte kussen. Terwijl Kelly zich op haar gemak voelde, reikte Bianca in een lade naast het bed en haalde er een klein, zijdeachtig stukje materiaal uit; het leek op een rode halsdoek, behalve de klittenband aan beide uiteinden. Ze rolde terug naar Kelly’s zijde en leunde over haar heen, de kleine strook zijde voor haar bungelend.

“Waar is dit voor?” vroeg Kelly.

“Het is voor jou,” zei Bianca met een sluwe glimlach. Ze rolde bovenop Kelly, schrijlings, en liet het horizontaal over haar ogen zakken. “Til je hoofd op zodat ik het kan vastmaken.”

“Het is een blinddoek!?” vroeg Kelly ongemakkelijk.

“Ja een blinddoek, en deze,” Bianca schoof haar hand onder Kelly’s kussen en haalde een paar harige handboeien tevoorschijn. “Ik ga eerst de blinddoek omdoen, dan op je buik rollen zodat ik je handen achter je rug kan doen,” sprak ze zacht en streelde Kelly’s wang.

“Serieus?” vroeg Kelly, geschokt door het vreemde verzoek. “Wil je mijn handen achter mijn rug binden en me blinddoeken?”

“Het wordt leuk,” drong Bianca aan. “Je vertrouwt ons toch?”

“Ik…ik vertrouw jullie,” stamelde Kelly, “ik heb er alleen nog nooit, je weet wel, aan gedacht om het te doen.”

“Kijk, we gaan je geen pijn doen of iets doen wat je van streek maakt,” zei Bianca ernstig. “Ik bedoel, kom op, het idee om naakt vastgebonden en geblinddoekt te zijn, overgeleverd aan twee sexy zusters, moet je ‘innerlijke slet’ toch aanspreken?” Kelly bloosde en ondanks de grove manier waarop Bianca sprak, kon ze het niet laten om te giechelen.

“Nou ik heb er nooit zo over nagedacht,” zei Kelly. “Ik denk dat het leuk kan zijn om eens iets anders te proberen.”

“Goed!” Bianca straalde een verleidelijke glimlach en klapte in haar handen. “Goed, til je hoofd op schatje.” Kelly voldeed en even later was ze verblind. Bianca klom van haar af en knielde aan haar zijde.

“Rol nu op je buik en leg je handen achter je rug,” instrueerde Bianca. Kelly gehoorzaamde en voelde al snel het zachte bont om haar polsen, gevolgd door de klik van de sluiting van de handboeien. “Ga nu weer op je rug liggen, het bed is zacht dus je armen moeten geen pijn doen of zo.”

Kelly rolde terug naar waar ze begon met haar hoofd op het zachte kussen, gebonden en blind was ze inderdaad, zoals Bianca had gezegd, overgeleverd aan de genade van de zusters. Een overweldigend gevoel van machteloosheid overspoelde haar, ze voelde zich kwetsbaar en een beetje bang. Natuurlijk wist ze dat de zusters haar geen kwaad zouden doen, maar toch hield ze een angstige blik achter de zijdeachtige barrière. Haar vrees werd weggenomen toen ze Bianca’s lippen op de hare voelde, de tong van de jonge vrouw gleed in haar mond en plotseling was Kelly opgewonden en klaar voor wat de komende ervaringen ook zouden zijn.

Bianca voelde zich machtig, de prachtige blondine was weerloos en ze kon alles doen wat ze wilde. Ze ging met haar rechterhand over Kelly’s slanke lichaam en betastte, streelde en betastte waar ze maar wilde. Telkens als ze een lichaamsdeel aanraakte, herinnerde Bianca zichzelf eraan dat zelfs als Kelly niet aangeraakt wilde worden, zij de totale controle had. Bianca had de waarheid verteld toen ze beloofde niets te doen wat het oudere meisje niet leuk zou vinden, dat was een belofte die ze nooit zou breken, maar alleen al de wetenschap dat ze dat kon gaf haar een echt gevoel van dominantie dat een extra laag van perverse opwinding voor haar toevoegde.

Terwijl ze wachtte op haar zus, speelde Bianca met Kelly. Ze betastte, kuste en likte willekeurige delen van haar lichaam, genietend van elke rilling en kreun die de mooie vrouw liet ontsnappen. Kelly wist nooit welk deel van haar lichaam het volgende stukje stimulatie zou krijgen; zou het haar borst, tepel, dij, lippen of zelfs haar kutje zijn? Elke keer was ze verrast en opgewonden, maar nooit teleurgesteld door Bianca’s aanraking. Ze begonnen nog niet aan een serieuze vrijpartij, maar het speelse voorspel was voldoende vermaak terwijl ze wachtten op Amy’s terugkeer.

Kelly hoorde de slaapkamerdeur opengaan gevolgd door meisjesachtig gegiechel van beide zussen, terwijl ze naakt en gebonden lag kon Kelly het niet helpen zich zelfbewust te voelen en even was ze bang dat de meisjes haar zouden uitlachen. Bianca was gestopt met het kussen van verschillende delen van haar lichaam, nu rustte haar kleine hand op Kelly’s onderwezen buik toen Amy de kamer binnenkwam en zich een weg naar het bed baande.

“Nou kijk jullie eens,” zei Amy, terwijl ze eerst naar haar naakte zus en daarna naar Kelly keek. “Twee naakte blonde meisjes op mijn bed, wat moet ik in hemelsnaam doen?”

“Ik kan een paar dingen bedenken, en de meeste zijn illegaal,” lachte Bianca. “Je kunt beginnen met je zusje een verjaardagskus te geven!” Kelly voelde hoe het bed naast haar naar beneden zakte toen Amy erop klom, gevolgd door het kussende geluid van de zussen. Plotseling voelde Kelly een mond over haar eigen mond sluiten, de lippen waren iets groter dan eerst wat haar vertelde dat het Amy was die haar kuste.

“Je bent zo sexy,” fluisterde Amy tussen de kussen door. Haar linkerhand streelde Kelly’s haar en ging op en neer over haar wang.

“Hé Amy,” zei Bianca, “je zou een van deze moeten proberen, ze zijn geweldig!” Opnieuw lachten ze allebei, Kelly had geen idee waar Bianca op doelde toen Amy’s mond zich van de hare verwijderde, en toen voelde ze beide zussen het bed af schuifelen, één aan elke kant van haar lichaam. Kelly wachtte, toen besefte ze wat Bianca had bedoeld toen beide zussen hun lippen om elk van Kelly’s tepels sloten, met Bianca rechts, en Amy links. Het gevoel van één mond op haar borst was al zoet genoeg, maar dat ze allebei tegelijk gezogen werden was niets minder dan sprankelend!

Kelly kreunde, huiverde en bewoog haar hoofd van links naar rechts, ze wilde wanhopig haar hand tussen haar benen brengen en haar intieme zone masseren, maar dat ging natuurlijk niet, ze probeerde haar dijen tegen elkaar te drukken om te proberen de vochtige lippen van haar kutje tegen elkaar te wrijven, maar dat had niet veel succes.

Kelly had zich al lang niet meer zo seksueel geladen gevoeld en de sexy broers en zussen waren nog maar net begonnen. Amy verwijderde haar mond van Kelly’s borst en schoof verder het bed op, ze scheidde zachtjes de gevormde benen van de blondine en positioneerde zich tussen hen in. Terwijl Bianca de aanval op de erecte tepels voortzette, begon Amy haar weg te kussen van Kelly’s buik naar de top van haar sappige kutje; ze was echter niet van plan om daar beneden te likken. Amy ging eerst met haar vingers op en neer langs het vochtige spleetje, waarna ze voorzichtig een vinger, en dan twee, in Kelly’s lichaam bracht. Al snel was Amy’s hand drijfnat, en toen, terwijl ze naar Bianca glimlachte, plaatste ze het topje van haar voorbinddildo bij de ingang van Kelly’s iets wijdere gaatje.

Bianca had een paar minuten geleden gegiecheld toen Amy voor het eerst de slaapkamer binnenkwam met de voorbinddildo, en nog meer toen haar zus poseerde en de 17 centimeter penis streelde. Dit was de belangrijkste reden waarom ze besloten hadden Kelly te blinddoeken, ze wilden dat ze verrast zou zijn toen de faux-cock haar vulde. Kelly wist eerst niet zeker wat er tegen haar kutje duwde, het laatste wat ze vanavond verwachtte was immers penetratie, pas toen de kop van het cilindervormige voorwerp in haar gleed besefte ze wat er gebeurde.

“W…wat…?” stamelde Kelly, haar zin werd afgekapt en haar vraag bleef onbeantwoord toen Amy, de mooie roodharige zus, haar heupen naar voren duwde en de dikke pik in het lichaam van de blondine begroef, ongeveer 14 centimeter van de schacht drong haar kutje binnen.

“Ohhh…fuck! Oh mijn GOD!!!” riep Kelly uit. “Mmmmm.” Haar woorden verloren hun vorm en betekenis, in plaats daarvan werden het lange kreunen van plezierig neuken. Amy trok de schacht langzaam terug en bracht hem op een centimeter na naar buiten voordat ze opnieuw naar voren stootte, deze keer verder naar binnen dan voorheen en net als daarnet schreeuwde Kelly het uit.

Beide zussen waren zich ervan bewust hoe riskant dit was, ze konden niet weten of Kelly wel van dit soort seks zou genieten, ze wisten niet eens of Kelly’s maagdenvlies al gebroken was! Daarom waren zowel Amy als Bianca opgelucht dat er geen bloed verscheen toen de dildo voor de tweede keer uit haar lichaam werd getrokken. Wat ze natuurlijk niet wisten was dat het dit soort seks was dat enkele maanden geleden Kelly’s maagdenvlies had gebroken, toen hun andere zus, Jennifer, haar ervan had overtuigd een dikke dildo in zich op te nemen.

Na de tweede keer terugtrekken, duwde Amy de pik niet meteen in Kelly’s kutje zoals ze eerder deed.

“Is dit goed? Geniet je ervan? We zullen stoppen als je het niet lekker vindt,” was het Bianca die sprak. Ze kromp ineen terwijl ze wachtte op het antwoord van de blondine, in de hoop dat ze een positieve reactie zouden krijgen.

“Het is oké,” antwoordde Kelly terwijl ze moeite had om weer op adem te komen. “Ik…ik had het niet verwacht, echt niet, ik had geen idee,” gaf ze toe.

“Goed,” zei Amy. Beide zussen wierpen elkaar een blik toe, ze waren opgelucht dat Kelly het eigenlijk wel leuk vond en ze glimlachten naar elkaar. Voordat een van de drie meisjes nog iets had gezegd, duwde Amy de dildo, harder dan ooit, diep in Kelly’s kloppende kutje. Nu was er geen houden meer aan en ze neukte de sexy blondine vrolijk terwijl haar prachtige zus toekeek.

Kelly gilde bijna toen Amy de volledige lengte van de pik in haar stak, waarna ze hem helemaal terugtrok voordat ze hem weer naar huis dreef. 17 centimeter neppe pik, in en uit, in en uit. Elke stoot werd beantwoord met een kreet van de geblinddoekte schoonheid. Bianca keek toe hoe de dildo in en uit Kelly’s kutje gleed, ze was totaal gebiologeerd door de aanblik van het beuken in haar zoete lichaam! Dichtbij leunend, haar hoofd rustend op Kelly’s onderbuik, slechts centimeters verwijderd van de penetratie, keek ze alleen maar toe.

“Wil je haar proeven zus? Kijken of ze zo lief is als ze eruit ziet?” vroeg Amy.

“Tuurlijk, geef maar,” antwoordde Bianca. Ze bewoog niet, maar opende alleen haar mond. Amy trok de pik uit Kelly’s kutje en leidde hem voorzichtig in de mond van haar zus. Bianca sloot haar lippen rond de schacht toen die haar binnendrong, Kelly’s lichaam proevend aan de strap on van haar zus. Alleen er al aan denken deed haar van binnen giechelen, per slot van rekening, dacht ze, kan het moeilijk veel ongeoorloofder dan dit!

“Mmmmm, Kelly! Je smaakt heerlijk,” zei Bianca nadat ze de schacht van haar lippen had laten verdwijnen. “Elk deel van je is lekker, als ik een kannibaal was zou ik je opeten!”

“Heb je voorlopig genoeg van ‘Mr Cock’? Of wil je nog meer,” vroeg Amy.

“Ik wil eerst kunnen zien,” zei Kelly, ademloos na de aanval op haar kutje.

“Hmmm, ok,” zei Bianca. “Dat lijkt me eerlijk.” Bianca scheurde voorzichtig het klittenband van de blinddoek los en tilde hem van Kelly’s gezicht. Na een tijdje in het donker te hebben gezeten, kneep Kelly haar ogen dicht bij het licht. Haar ogen weer dichtknijpend wilde ze haar handen op haar gezicht leggen, maar die waren natuurlijk nog steeds achter haar gebonden.

“Denk je dat ik nu mijn handen terug mag? Heel graag,” vroeg Kelly met haar beste schoolmeisjesstem, alsof ze een wiskundeleraar vroeg of ze een rekenmachine mocht gebruiken voor een bijzonder moeilijke vergelijking.

“Hmmm,” mijmerde Bianca opnieuw hardop. “Nog niet, maar binnenkort wel, dat beloof ik. Voor nu denk ik dat ik op mijn rug ga liggen en me door Amy laat neuken, terwijl zij daarmee bezig is wil ik jouw kutje op mijn gezicht. Ik ben tenslotte het jarige meisje toch?”

Daarmee ging Bianca achterover liggen en opende haar benen, Amy uitnodigend om haar gaatje te neuken. Gehoorzaam, zoals gewoonlijk, wist Kelly overeind te komen en legde haar been over het sexy lichaam van de kleine blondine, ze schuifelde op haar knieën naar voren tot Bianca’s lieve gezichtje direct tussen haar dijen zat en haar geteisterde, druipnatte kutje boven haar lippen zweefde. Amy was in positie; ze spreidde Bianca’s benen zo wijd als ze kon om de dikke pik te kunnen herbergen.

“Ben je klaar schatje?” vroeg Amy terwijl ze de kop van de pik in haar zoete kutje wiebelde. Anders dan bij Kelly had Amy Bianca niet al met haar vingers gepenetreerd om haar kutje klaar te maken voor de lange schacht. Maar, zoals de zussen een tijdje geleden hadden ontdekt, genoot Bianca van veel hardere orgasmes als een beetje pijn met genot werd vermengd.

“Ja, ja ik ben klaar schatje,” zei Bianca, haar stem was vol opwinding en verwachting. “Mmmmm Kelly, je kutje ziet er mooi en lekker uit, geef het me alsjeblieft laat het me hebben…. Mmmmm….” Kelly liet haar heupen zakken tot ze Bianca’s lippen haar kutje voelde raken.

“Ahhhh, yeahhhh,” het was Kelly’s beurt om vocaal te zijn. Met meer aanmoediging van Bianca begon ze haar heupen heen en weer te wiegen, haar kutje over haar gezicht slepend. Kelly raakte steeds meer opgewonden, ze kon merken dat haar sappen weer stroomden door het gladde geluid dat haar kutje maakte als ze het tegen Bianca’s lieve en mooie gezichtje drukte.

“Mmmmm, dat is lekker,” moedigde Bianca aan, haar stem was wat gedempt. “Heel lekker schatje, heel ni…OHHH GOD!!!” Bianca gilde toen elke centimeter van die dikke pik zich een weg in haar lichaam baande, ze voelde Amy tegen haar liezen knallen wat bevestigde dat alle 17 centimeter pik nu in haar zat!

“OHHHHH!!! Amy! Amy!!!” Kelly dacht dat Bianca haar zus leek te smeken om te stoppen. Als dat inderdaad het geval was, liet Amy zien dat ze niet van plan was te stoppen! Ze trok haar heupen weg van haar zus en trok de hele schacht eruit, om vervolgens weer in haar te storten. Eerst ging het langzaam, maar al snel stootte ze in en uit haar zusje! “OHHHHH GOD!!! PLEASE AMY!!! OHH YESSS MMMMM, I LOVE YOU AMY DON’T STOP……FUCK ME!!!”

Kelly stopte niet met slijpen, ze naderde haar eigen hoogtepunt en ondanks Bianca’s gepassioneerde geschreeuw ging ze door met likken, kussen en knabbelen aan Kelly’s natte kutje. Ze ademde hard en rillingen liepen door haar lichaam toen ze in Bianca’s open mond lekte, al snel stortte ze zich in een eigen orgasme!

Na 10 minuten harde en gepassioneerde seks lag Kelly bovenop Bianca, haar armen waren nog steeds achter haar rug geklemd maar Amy verwijderde al snel de ‘boeien’. Beide blondines waren buiten adem en uitgeput van hun enorme orgasmes, Amy was klaargekomen terwijl ze haar zus neukte en nu, met de dildo weggegooid, lag ze naast de twee vrouwen. Ze wisselden kussen en knuffels uit, en toen, naakt en verstrengeld in elkaars armen, verloren ze elk hun afzonderlijke strijd tegen de vermoeidheid en sliepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *