Kelly’s Ontwaken 2

Een snelle samenvatting, maar ik raad je echt aan het eerste verhaal te lezen, want het kan verwarrend lijken….In het eerste verhaal vertelde ik je over Kelly en Jennifer, ze gingen uit elkaar nadat Jennifer haar opzettelijk pijn had gedaan door haar broer te neuken, waardoor haar hart werd gebroken….Nu, flashback naar de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten bij Kelly’s voordeur. Ik ben bezig je te vertellen hoe Kelly en Jennifer zich gedroegen als koppel en uiteindelijk zal ik je vertellen waarom Jennifer zo gemeen was….en geniet van het tweede deel.

[Dit verhaal gaat direct door op het eerste, vanaf ongeveer zeven maanden voor de scheiding, kort nadat Kelly en Jennifer geliefden werden,]

In zeer korte tijd had Kelly precies door hoe Jennifer was; ze was zeer seksueel en zeer bezitterig. Ze had Kelly een keer meegenomen om haar twee zussen te ontmoeten, Amy en Bianca, en ze had haar nieuwe vriendin gevraagd wat ze van hen vond. Kelly had gezegd dat ze aardig leken en dat ze schattig waren, dat bleek het verkeerde antwoord en Jennifer wist zeker dat Kelly haar zussen begeerde! Bianca was pas 18 en Amy 19, de gedachte was nooit (nou ja…misschien een paar keer) bij haar opgekomen. Het had lang geduurd om haar te overtuigen en, niet verwonderlijk, Kelly ging niet meer met de zusjes om. Het was jammer, want Kelly kon goed met hen opschieten en het zou leuk zijn geweest om een paar nieuwe vrienden te hebben. Maar Jennifer zei nee en, zo leerde Kelly, wat Jennifer besloot was definitief.

Kelly ontdekte ook dat Jennifer nogal een exhibitionist was; ze droeg altijd nauwsluitende kleren en liet haar benen zien. Soms was dat niet genoeg en een keer, ongeveer 3 maanden in hun relatie, lokte ze Kelly naar een restaurant, Jennifer zei haar zich sexy te kleden en, zoals gewoonlijk, gehoorzaamde Kelly. Ze had een strak topje aangetrokken met een beha die haar borsten omhoog stak, en een flinterdunne witte rok die tot haar knieën kwam. Ze vond dat ze er sexy genoeg uitzag, maar Jennifer was niet onder de indruk.

Jennifer zelf droeg een strak blauw topje zonder beha, haar borsten waren nauwelijks ingedamd en dreigden er elk moment uit te springen. Haar middenrif was bloot van net onder haar borsten tot aan de bovenkant of haar rok die laag op haar heupen hing. Haar minirok was zo kort; de zoom lag rond haar dijen en bedekte nauwelijks haar achterste! Kelly vroeg zich af hoe ze hier was gekomen zonder te zijn gemolesteerd, maar toen merkte ze de lange overjas op die over de rugleuning van haar stoel hing, het soort dat tot aan je voeten komt, die ze duidelijk had gedragen naar de ontmoetingsplaats. Ze was tenminste verstandig!

Jennifer was opgestaan om haar te begroeten, maar ze was duidelijk teleurgesteld, ze zakte onderuit in haar stoel en kruiste haar benen, waardoor haar lange benen te zien waren, toen ze ging zitten kwam haar rok verder omhoog, zodat ze bijna op haar blote achterste zat! Alle mannen hadden haar opgemerkt, en ze hield van de aandacht.

“Oh mijn god, Jennifer wat heb je aan?!” Kelly was stomverbaasd over het gedrag van haar geliefde.

“Ik heb tenminste een poging gedaan,” antwoordde ze sarcastisch. Kelly was verbaasd.

“Ik heb het geprobeerd, ik weet dat je zei me sexy te kleden, maar ik wist niet dat je het zo bedoelde,” zei Kelly, starend naar de zoom van Jennifers rokje. Terwijl ze ging zitten, duwde haar voet tegen een tas onder de tafel, “Ik dacht dat ik er leuk uitzag.”

“Je ziet er inderdaad leuk uit, maar ik wilde vandaag wat plezier met je hebben, ik had eigenlijk al geraden dat dit zou gebeuren dus heb ik onderweg naar hier wat kleren voor je gekocht,” gebaarde ze naar de tas aan Kelly’s voeten.

“Oh…juist, wat voor soort?” vroeg Kelly, plotseling erg nerveus.

“Mijn soort,” zei Jennifer met een knipoog. “Ga naar de badkamer en kleed je om.”

“Maar…maar al deze mensen zullen je zien,” stamelde Kelly.

“Ze zullen je niet zien als je hier zit, we zitten helemaal achteraan en het tafelkleed zal je bedekken,” Jennifer wist dat ze zou krijgen wat ze wilde en haar speelse grijns verliet nooit haar lippen. “Ga naar de badkamer met de tas en kleed je om, maar, je kunt alleen dragen wat er in de tas zit.”

“Ik weet het echt niet,” zei Kelly, haar verlegenheid kwam terug om haar te achtervolgen.

“Kijk, ik dacht dat je van me hield, je zei dat je alles voor me zou doen, dus waarom kun je dit niet doen?” Jennifer keek gekwetst, maar ook al wist Kelly dat het nep-emotie was, ze wilde haar eerste echte vriendin niet verliezen. Dus stond Kelly op en pakte de tas, bang voor wat er wel of niet in zou zitten.

“Denk eraan, draag alleen wat er in de tas zit, doe je kleren in de tas als je klaar bent,” instrueerde Jennifer, haar gekwetste gevoelens leken wonderbaarlijk te zakken. Kelly knikte en liep naar de badkamer, ze keek even achterom om Jennifer naar haar te zien glimlachen toen ze ging.

Kelly ging een van de kleine hokjes binnen om zich om te kleden, haar handen trilden toen ze haar topje en beha verwijderde, waarna ze de rok tot op haar enkels naar beneden duwde en alleen haar slipje aanhield. Ze opende de tas en zag twee stukken materiaal; ze waren paars met glitterspikkels erop. Kelly trok de ‘kleding’ eruit om het nader te onderzoeken. Het topje was niet veel meer dan een bikinitopje; het zat rond haar borsten en sloot aan de achterkant met een lus bovenaan die rond haar nek ging. Het duurde even om het zo te schikken dat haar borsten er niet uit vielen, het bood niet veel decolleté aan de bovenkant maar de zoomlijn ervan stopte vlak onder haar borsten, ze moest voorzichtig zijn want het was duidelijk te klein voor haar en als ze haar hoofd achterover gooide zou de lus rond haar nek de losse stof omhoog trekken en zouden haar borsten gemakkelijk uit het broekje kunnen springen. Uiteindelijk kreeg ze het zover dat de onderkant van haar borsten net uit het zicht waren, de band die om de rug ging hield het vrij stevig.

Vervolgens trok Kelly het glinsterende rokje uit, ze kon zich er niet toe brengen haar slipje uit te trekken, ze hoopte dat Jennifer het misschien niet zou merken, en toen trok ze het rokje over haar gladde benen, over haar schenen, kuiten, knieën, middendij en bovendij. Het was net zo kort als Jennifers rok en bedekte net niet haar achterste. Ze moest hem naar beneden trekken zodat hij laag op haar heupen zat, net boven de spleet van haar kont, om zichzelf te bedekken. Kelly twijfelde er niet aan dat ze er als een slet uitzag, geen twijfel mogelijk, ze wilde haar eigen kleren aantrekken, maar ze wist hoe teleurgesteld haar vriendin zou zijn.

Kelly en Jennifer zagen elkaar nog maar drie maanden en ze wilde niet verliezen wat ze hadden, zelfs niet als ze zich daarvoor moest verkleden. Dus haalde ze diep adem, wat een vergissing was, want daardoor viel haar rechtertiet uit het topje! Ze probeerde zichzelf wijs te maken dat ze niet zo kinderachtig moest doen, ze was tenslotte volwassen, waarom zou ze geen sexy kleding mogen dragen en een beetje plezier mogen hebben? Die kleine opleving van zelfvertrouwen verdween toen ze de deur van het pashokje opende en zichzelf in de lange spiegel zag. Kelly durfde echter niet lang naar zichzelf te kijken, anders had ze zich teruggetrokken, in plaats daarvan opende ze gewoon de badkamerdeur en liep het restaurant in, toen ze naar hun tafel keek zag ze Jennifer breder glimlachen dan Kelly ooit had gezien!

Terwijl Kelly naar hun tafel achteraan liep, merkte ze dat sommige mannen naar haar keken en dan snel wegkeken, maar het waren niet alleen mannen met vriendinnen die scherp wegkeken, mannen alleen weigerden een tweede keer te kijken. Het probleem was natuurlijk dat Kelly er nog vrij jong uitzag en, dacht ze, als ze dachten dat ze minderjarig was of zo, zouden ze hun best doen om niet te kijken, waarschijnlijk voor het geval ze zou schreeuwen of zo, zoals sommige meisjes doen. Natuurlijk, de meest waarschijnlijke reden was dat niemand betrapt wilde worden op staren en gebrandmerkt wilde worden als een pervert!

Kelly kwam bij de tafel aan en zette de zak met kleren weer op de grond. Ze ging zitten en probeerde het minirokje tegen te houden, maar dat was een zinloze strijd, ze voelde het kussen op de onderkant van haar billen en kruiste haar benen, nu was het haar beurt om te pronken, of ze wilde of niet!

Terwijl ze zich op haar gemak probeerde te stellen zonder al te veel te pronken kwam er een ober op hen af, hij bood hen een menu aan terwijl hij duidelijk naar beide vrouwen gluurde, Jennifer hield van de aandacht die ze kreeg, ook al was het van een man, Kelly voelde zich gewoon beschaamd en wilde het liefst weg uit deze plaats.

“Jennifer, kunnen we gaan? Alsjeblieft,” vroeg Kelly, lichtelijk in paniek.

“Ik dacht dat je het wel leuk zou vinden, je zegt altijd dat je geen vertrouwen hebt in je lichaam, maar kijk eens rond. Elke man, en waarschijnlijk de meeste vrouwen hier, willen je dolgraag neuken,” zei ze met een boze grijns, alsof dit iets was wat ze voor haar vriendin had gedaan en niet voor zichzelf. “Ik heb me zo gekleed zodat je je niet alleen voelt als we naar huis gaan.”

“Je wilt dat ik dit buiten draag!?” Kelly stamelde. “Dan worden we aangevallen!”

“Doe niet zo gek, de bushalte is 5 minuten lopen en hij stopt aan het eind van mijn weg, ik wil dat je beseft hoe mooi je bent en de beste manier om dat te bewijzen is dat je ziet hoe mensen om je heen reageren.” Ze deed haar best om oprecht te klinken. “Dus wat denk je ervan? Een snel drankje hier, we kunnen de bus zien aankomen vanuit dit raam, als hij komt stappen we meteen in.”

“Kan ik niet op zijn minst mijn rok weer aantrekken?” Vroeg ze, in de hoop op een compromis.

“Zit het in de tas?” vroeg Jennifer, terwijl ze er onder de tafel naar reikte.

“Ja, ik kon hem nergens anders kwijt, waarom?” vroeg Kelly. Jennifer pakte de tas en keek erin, toen hoorde Kelly een geluid dat haar hart deed zinken, Jennifer scheurde iets in de tas.

“Oh Jennifer nee, alsjeblieft niet,” zeurde Kelly.

“Luister Kelly, ik zal goed voor je zorgen, ik zweer het! Vertrouw me, ik probeer je te helpen. Ik hou van je, laat me dit voor je doen schatje,” huilde Jennifer bijna. Misschien, dacht Kelly, heel misschien probeerde ze echt te helpen en plotseling voelde ze zich ongelooflijk schuldig.

“Het spijt me, ik besefte het niet,” zei Kelly zachtjes, hoewel ze eigenlijk niet zeker wist waarom ze zich verontschuldigde, een gevoel waaraan ze de laatste maanden gewend was geraakt.

Als Jennifer iets van haar wilde, nam ze het, hoe vaker het gebeurde, hoe meer Kelly zich een soort seksspeeltje voelde. Een object dat gebruikt moest worden door deze vrouw, maar Kelly hield van haar; ze was haar eerste…haar enige minnares geweest. Jennifer had haar met zoveel nieuwe dingen laten kennismaken. Toen ze daar later over nadacht, besefte ze dat die nieuwe ervaringen vooral voor Jennifer waren geweest, niet voor haar. Jennifer was ook degene geweest die haar maagdenvlies had gebroken, ze had een voorbinddildo gedragen en haar zachtjes geneukt en, terwijl ze in haar hand kneep om zich schrap te zetten voor de pijn, door de kleine barrière geduwd. Kelly had gehuild toen het bloedde, maar eindelijk had ze het achter de rug.

Op dat moment dacht Kelly dat Jennifer iets heel aardigs voor haar had gedaan, maar na verloop van tijd werd het duidelijker dat ze dildo’s en vibrators op haar kutje wilde gebruiken. Ondanks al deze dingen, die een sterker persoon de relatie zouden hebben doen verlaten, bleef ze. Haar loyaliteit werd soms aan het wankelen gebracht, maar Jennifer zou haar altijd weer voor zich winnen.

Kelly ging op haar stoel zitten zodat ze vlak naast Jennifer kwam te zitten; ze streelde haar lange haren terwijl de oudere vrouw zich ‘verzamelde’. Maar al snel, na weer een wonderbaarlijk emotioneel herstel, begonnen de twee vrouwen met elkaar te praten en vergat Kelly even haar uiterlijk. Dat werkte echter tegen haar, want toen ze haar hand uitstak om het haar van haar geliefde te strelen, staken haar borsten onder het kleine topje dat ze droeg uit.

Jennifer giechelde en trok haar topje naar beneden om het te bedekken; toen Kelly besefte wat er was gebeurd probeerde ze het grappige ervan in te zien en forceerde een giechel.

“Zie je, het is niet zo erg, we zijn gewoon twee prachtige vrouwen die lachen, zich verkleden en giechelen, dat is wat meisjes horen te doen,” zei Jennifer. Toen ze glimlachte kon Kelly het niet laten terug te glimlachen.

“Ok,” zei Kelly. “Ik wou dat je mijn rok niet had gescheurd.”

“Het spijt me lieverd, echt waar, ik dacht niet goed na. Vergeef je me?” Jennifer’s verontschuldiging leek oprecht.

“Ja, maar je bent me een mooi rokje schuldig,” zei Kelly speels.

“Deal,” zei Jennifer terwijl ze naar Kelly toe leunde. Ze wilde een kus, maar Kelly trok zich verlegen terug, Jennifer keek zo teleurgesteld dat Kelly, opnieuw met een schuldgevoel, weer naar haar toe leunde en hun lippen elkaar zachtjes raakten. Terwijl ze kusten, voelde Kelly Jennifer’s hand over haar blote dij gaan. Het deed haar schrikken en ze trok snel haar lippen weg van die van Jennifer zodat ze om zich heen kon kijken of er iemand keek.

“Shhh its ok baby,” fluisterde Jennifer met haar lippen vlak naast Kelly’s oor. Ze wreef zachtjes over haar zachte dij, “Niemand kan zien wat we doen, de tafel staat tenslotte in de weg en…wacht…is dat een slipje?” Jennifers hand was naar Kelly’s rok gegaan en voelde de zijdeachtige stof die haar kutlippen bedekte.

“Umm, sorry,” zei Kelly schaapachtig. “Ik had geen vertrouwen meer.” Jennifer was niet boos, in feite giechelde ze een beetje.

“Ah ik snap het, nou ze zullen uit moeten, mijn slipje ligt ergens in een bak, en als ik het kan dan weet ik zeker dat jij het ook kan, voor mij,” om haar punt te bewijzen nam Jennifer Kelly’s hand vast en leidde die onder haar eigen rokje. Kelly kon de blote huid en de zachte lippen van het kutje van haar vriendin op haar vingertoppen voelen, wat haar opwinding evenzeer verhoogde als die van Jennifer.

“Ok,” Kelly wilde Jennifer niet weer emotioneel zien worden, echt of nep, dus begon ze op te staan.

“Waar ga je heen?” vroeg Jennifer.

“Naar de badkamer, je wilt toch dat ik ze uittrek?”

“Dat kun je hier doen, ik zei het al; de tafel staat in de weg.” Ze zaten achter een houten tafel, maar het kleed reikte niet tot aan de bodem, dus als iemand goed genoeg keek, kreeg hij een flinke oogopslag!

Met tegenzin deed Kelly langzaam haar benen van elkaar en tilde zichzelf van de stoel; ze ging met haar handen onder haar rok omhoog en haakte haar duimen om de band van haar slipje. Ze keek op voordat ze het omlaag trok en zag tot haar grote schrik dat twee mannen haar vanaf de andere kant van het restaurant aanstaarden. Ze konden van die kant niet veel zien, maar Kelly dacht dat ze waarschijnlijk wel zouden raden wat ze deed.

Erger dan de twee lonkende mannen was echter dat een paar tafels verderop een oud echtpaar zat te eten; zij kon alleen de rug van de vrouw zien, maar op de stoel tegenover haar kon de man bijna alles zien! Ze wilde net weer gaan zitten en de hele zaak vergeten, maar Jennifer, ongeduldig als altijd, besloot haar te ‘helpen’. Haar hand ging recht onder de rok van de jonge vrouw door en rukte het slipje naar beneden! Toen het tot op haar knieën gleed, ging ze snel weer zitten, nadat ze het van haar enkels had getrokken, kruiste ze haar benen om haar blote kutje te verbergen voor ieders indringende ogen.

De beide meisjes lachten, Kelly’s lachen was geforceerd, maar uiteindelijk zag ze toch de grappige kant ervan in en deed mee met het gegiechel van haar vriendin.

“Nou? Voel je je al sexy?” vroeg Jennifer.

“Ik denk, ik weet het niet, ik voel me…ik voel me zo bloot! Ik heb nog nooit zoiets gedragen, niet buitenshuis in ieder geval,” gaf Kelly toe. Ze voelde zich een slet, ze zag eruit als een prostituee en ze was zich ervan bewust dat als een groep mannen haar zou verkrachten mensen zouden zeggen: “Nou, rondlopen in kleine rokjes en geen ondergoed, wat verwachten ze dan?!

Ze was bang, de twee mannen staarden hen nog steeds aan en ze was bang om te veel naar hen te kijken, voor het geval ze dat zouden opvatten als een uitnodiging om met hen te komen praten. Jennifer leek zich echter totaal niet bewust van de mogelijke gevaren en vond het prima om bekeken te worden; haar aandacht was voorlopig echter gericht op Kelly.

“Ik zal eerlijk tegen je zijn Kelly, gisteravond had ik een fantasie. We waren op een openbare plaats als deze en droegen dit soort kleren en, nou ja, ik at je kutje onder de tafel.” zei Jennifer zonder enige angst in haar stem!

“Dus dit, dit alles ging over het vervullen van een fantasie? Je had het me moeten vertellen, dan was ik voorbereid geweest!” Kelly was niet verbaasd, ze was gewoon boos omdat ze in het ongewisse werd gelaten.

“Je zou ‘nee’ hebben gezegd en, ik wilde echt mijn fantasie met je delen,” zei Jennifer.

“Dus wat gebeurt er nu?” vroeg Kelly.

“Nu,” zei ze terwijl ze achteloos Kelly’s dij streelde, “nu ga ik met je vrijen.” Haar boze grijns kwam terug op haar zachte lippen. Ondanks haar angst kon Kelly niet ontkennen dat ze opgewonden was! Haar kutje werd vochtig toen de lucht haar blote lippen raakte. Op dat moment wilde Kelly dat het zou gebeuren; ze maakte haar benen los en spreidde haar dijen enigszins, zodat Jennifer’s indringende vingers er gemakkelijker bij konden.

Verheugd over de bereidwilligheid van haar vriendin, schoof Jennifer nog dichter naar Kelly toe en gleed met haar hand verder over het been van de lieve blondine. Met geen zijdeachtige barrière om haar voortgang dit keer te stoppen, vonden haar vingertoppen hun weg naar Kelly’s vochtige centrum. Jennifer gaf er niet om of iemand haar zag; ze gaf maar om één ding: bevrediging.

Kelly leunde achterover en sloot haar ogen, terwijl ze voelde hoe haar topje omhoog werd getrokken; de rondingen van haar borsten waren zichtbaar onder het dunne en dunne materiaal. Ze durfde haar ogen niet te openen voor het geval er publiek zou zijn! Ze voelde Jennifers lippen dicht bij de hare en opende haar mond, waarna ze Jennifers zachte tong tussen haar lippen voelde glijden. De vrouwen kusten langzaam; er was een zachte passie toen hun lippen elkaar ontmoetten die rillingen door Kelly’s lichaam zond.

Jennifer liet haar vingertoppen langs haar vochtige lippen glijden; het kostte Kelly veel moeite om haar genot niet uit te spreken, ze wist dat ze stil moesten zijn als ze enige kans wilden hebben om onopgemerkt te blijven. Ze kreunde zachtjes, maar het werd gedempt door Jennifer’s tedere kus. Jennifer trok zich terug van Kelly’s lippen en ging met haar handen over haar ontblootte middenrif.

Kelly’s ogen waren nog steeds gesloten, ze stond Jennifer toe te doen wat ze wilde, vastbesloten te genieten van de ervaring. Jennifer had haar hand weggehaald van haar pijnlijke kutje en voelde nu zachte handen op haar buik. Kelly schreeuwde het bijna uit toen ze Jennifer’s lippen op het blootgestelde vlees van haar borst voelde. De onderste helft van haar borst was zichtbaar, maar gelukkig was haar tepel bedekt. Jennifer ontblootte de tieten van haar vriendin niet; ze kuste alleen de zachte bultjes totdat ze de tepel door de stof heen zag steken.

Kelly voelde haar tepels verharden, het gevoelige vlees wreef tegen het dunne materiaal en opnieuw moest ze haar genot onderdrukken. Jennifer leunde verder naar beneden en kuste haar buik, haar tong danste rond haar navel.

“Ben je hier klaar voor?” vroeg Jennifer terwijl ze Kelly’s knieën zachtjes uit elkaar deed.

“Mmmm ik…ik weet het niet…,” Kelly voelde zich alsof ze boven de tafel zweefde en keek op zichzelf neer, ze stond Jennifer toe haar benen verder te openen.

“Ik wil je kutje likken schatje, net als in mijn fantasie, laat me alsjeblieft mijn fantasie beleven,” smeekte Jennifer. Kelly opende eindelijk haar ogen en scande de kamer, niemand leek het te hebben opgemerkt, de oude man had zijn hoofd gebogen, wat Kelly zich afvroeg of zijn vrouw, in de veronderstelling dat de oudere vrouw zijn vrouw was, over haar schouder had ontdekt waar hij naar keek en hem een standje gaf!
Toen keek ze naar Jennifer en knikte, haar toestemming gevend om te doen wat ze wilde. Kelly leunde weer achterover met gesloten ogen, zonder nog een keer om zich heen te durven kijken voor het geval de situatie veranderd zou zijn. Toen ze achterover leunde, gleed haar topje weer omhoog, maar deze keer kwam het over haar tepels heen en werden haar borsten blootgesteld aan iedereen die maar wilde kijken. Kelly merkte het pas toen ze Jennifer’s mond rond haar linkerborst voelde sluiten.

Jennifer zoog kort op Kelly’s tiet, maar trok toen het materiaal er weer overheen; ze had andere dingen te doen. Ze bewoog zich voor Kelly en knielde op de grond tussen de knieën van het meisje. Ze legde haar handen op haar dijen en duwde het rokje omhoog; Kelly tilde haar achterste van de stoel, zodat Jennifer het tot rond haar middel kon schuiven. Kelly was niet al te bezorgd over het feit dat haar kutje bloot lag, want Jennifers lichaam zou het zicht belemmeren.

Jennifer keek naar het uitnodigende en vochtige kutje voor haar, dit 20-jarige meisje had zich aan haar ‘gegeven’, net als in haar droom van gisteravond. Ze zat nu in een gehurkte positie in plaats van op haar knieën, waardoor haar eigen rokje rond haar heupen opklapte, maar het kon haar niet schelen of iemand haar naakte kontje zag. Jennifer streelde met haar ene hand de binnenkant van Kelly’s dij, en met haar andere hand wreef ze over haar eigen natte lippen.

Kelly voelde Jennifers warme adem op haar kale kutje en zette zich schrap; Jennifer scheidde met haar vingers de mooie en vochtige lippen van haar vriendin en kuste zachtjes de kleine roze clitoris die fier overeind stond, opnieuw moest Kelly zich proberen te beheersen en niets doen om de aandacht te trekken, zoals hard gillen. Ondertussen was Jennifers andere hand bezig haar eigen kutje te wrijven, geen tijd te willen verliezen, dompelde ze twee vingers in zichzelf, ritmisch haar kutje binnendringend. Ze voelde zich alsof ze in de hemel was! Haar tong danste rond Kelly’s clitoris, en toen bracht ze een vinger in haar gaatje, in de hoop dat het meisje niet zou schreeuwen.

Kelly wilde nu echt gillen toen Jennifer’s vinger haar lichaam binnendrong, ze zou een orgasme krijgen in een restaurant! Ze vocht om zich in te houden terwijl ze op de stoel kronkelde; haar topje was helemaal over haar borsten heen gekomen en in plaats van de stof naar beneden te trekken, bracht ze haar handen naar beneden en masseerde ze, haar opwinding groeide naarmate ze dichter bij haar hoogtepunt kwam. Jennifer was ook bijna op haar breekpunt, ze stootte heftig met haar vingers op haar druipnatte kutje en liet kleine druppeltjes achter op het chique tapijt onder de tafel. Vandaag, in het restaurant, was Jennifer alleen geïnteresseerd in het eten van kutjes. Toen voegde ze een tweede vinger toe in Kelly’s kleine kutje en neukte haar even hard als ze zichzelf neukte.

Het was die tweede vinger die Kelly over de rand duwde, haar wanhopige pogingen om de omvang van haar orgasme te verminderen mislukten, en haar lichaam begon te tintelen en te verkrampen. De golf van warme energie was niet meer zo intens geweest sinds de eerste keer dat ze seks hadden. Terwijl Kelly haar hoogtepunt bereikte, was Jennifer ook op het punt dat ze niet meer terug kon, haar lichaam moest zijn energie kwijt, ze had iets meer nodig, meer dan haar beukende vingers, meer dan haar tong in de druipende kut van een vrouw. Terwijl Kelly de enorme orgasmegolf bereikte, kwam Jennifer plotseling van de grond en schoof over Kelly’s linkerbeen! Ze wreef haar kutje op en neer en besprong het been van de jonge vrouw als een geile hond, en tenslotte leunde ze over Kelly’s lichaam en pakte haar rechterborst en bedekte de mond van het meisje met die van haarzelf en, terwijl ze hartstochtelijk kuste, kregen ze samen hun geestdodende orgasmes.

Jennifer’s kutje liet haar vocht los op Kelly’s dij, en op haar beurt droop Kelly’s eigen nattigheid van de zitting. Ze vochten allebei naar adem en dempten elkaars kreten met hun monden. Uiteindelijk kwamen beide vrouwen tot rust en toen Jennifer zich van Kelly’s been verwijderde, was de jongere vrouw bang haar ogen te openen, wie zou er kunnen kijken? Was het oudere echtpaar daar? Wachtten de twee mannen die hen in de gaten hielden op hun beurt?

Ze opende langzaam haar ogen en… niets, het oudere echtpaar was vertrokken en de mannen die eerder naar hen keken waren nergens te bekennen, terwijl ze de zaal afspeurde en zag dat geen van de gasten hun capriolen had opgemerkt. Ze zag een groep mannen buiten en haar hart zonk, vijf mannen, allemaal tussen de 20 en 30, keken naar hen door een raam, ze had het raam niet eens eerder gezien! Als ze het gezien had, zou ze erop gestaan hebben dat ze ergens anders heen gingen! Kelly en Jennifer sorteerden hun kleren zodat ze niet langer hun kutjes en tieten lieten zien. Ze keken allebei weer uit het raam en zagen de mannen, ze waren aan het klappen! De mannen hadden hen de hele tijd gadegeslagen en nu applaudisseerden ze. Het was zo onverwacht dat Kelly en Jennifer in lachen uitbarstten, Jennifer zwaaide zelfs naar hen!

Even later liep er een man in pak op hen af, en hij keek helemaal niet blij.

“Excuseer me dames, ik ben hier om jullie te vragen te vertrekken. Jullie hebben enkele van onze gasten gestoord met jullie… ongepast gedrag.”

Ze gingen niet in discussie, maar Kelly wist Jennifer ervan te overtuigen een taxi te bellen om hen naar huis te brengen, de mannen buiten stonden er nog en ze had geen zin om gemolesteerd te worden! De manager liet hen wachten tot de taxi arriveerde en begeleidde hen toen naar de auto. Hij was ongeveer 1,80 m lang, zodat de mannen die buiten op hen hadden gewacht, teleurgesteld achterbleven. Ze kusten elkaar welterusten in de taxi en gingen naar hun aparte huizen; Kelly had nog nooit een volledige nacht met Jennifer doorgebracht, in feite had Kelly haar bed zelfs nog nooit gezien, al hun “ontmoetingen” waren ofwel bij Kelly en Ariel thuis of, zoals deze keer, buiten.

Na de eerste zeven maanden van hun relatie was het voor Kelly en Ariel duidelijk dat ze een soort speeltje was geworden, iets om mee te spelen of gewoon gebruikt te worden voor Jennifer’s seksuele behoeften. Helaas hield Kelly nog steeds van haar, ze was nog steeds haar eerste en enige liefde en de gedachte om zonder haar te zijn was angstaanjagend! Ze zou weer alleen zijn. Het was niet de seks die haar ervan weerhield er een eind aan te maken, ze was het gelukkigst als ze gewoon samen praatten of een film keken, hoewel dat inmiddels vrij zelden gebeurde. Ze wist dat ze zonder Jennifer niemand zou hebben die van haar hield. Natuurlijk was er Ariel, maar dat was een ander soort liefde.

De zogenaamde avonturen die Kelly en Jennifer ‘deelden’ in de resterende weken van hun relatie gingen altijd meer over Jennifer dan over Kelly. Het was altijd Kelly die op de grond knielde om Jennifer te bevredigen, en het werd iets nieuws als Kelly aandacht of bevrediging kreeg. Ondanks de behandeling die ze kreeg, had Kelly vertrouwen gekregen in zichzelf en haar lichaam, ze wist dat ze begeerlijk was voor andere mensen, vooral voor mannen helaas, maar ze was niet echt geïnteresseerd in pronken of een ‘lul-tease’ worden. De enige op wie ze indruk wilde maken was Jennifer.

Misschien was het vrouwelijke intuïtie, of een voorgevoel, hoe dan ook begon Kelly een sterk gevoel te krijgen dat hun relatie ten einde liep.


[Heden]

Na het telefoontje van Jennifer die dag, 9 maanden nadat ze bij elkaar waren gekomen, waren Kelly’s gevoelens terecht en, volgens Jennifer, was het allemaal Kelly’s schuld!

Het vreemde was dat het allemaal toeval was. Kelly had een paar dagen geleden met Ariel door de stad gewandeld, in de hoop dat haar uit huis halen haar zou opfleuren. Het werkte perfect en in de zon keken ze in verschillende winkels, pasten dingen die ze zich niet konden veroorloven, gewoon de normale dingen die beste vriendinnen doen. Ariel had voorgesteld om koffie te gaan drinken, er was een leuke zaak op de tweede verdieping van de markthal waar ze vroeger vaak kwamen, voordat Ariels emotionele problemen een klein jaar geleden begonnen, rond de tijd dat ze het uitmaakte met haar vriend.

Op de heenweg liepen ze langs een kledingwinkel toen twee meisjes door de deur de straat op kwamen, tot Kelly’s verbazing waren het Bianca en Amy, Jennifer’s twee jongere zusjes. Bianca zou binnenkort 19 worden en Amy’s 21e verjaardag was ongeveer een week geleden. Kelly had haar op haar verjaardag gedag willen zeggen, maar zoals gewoonlijk had Jennifer “nee” gezegd, bang dat ze zich misschien meer tot haar zussen aangetrokken voelde dan tot Jennifer zelf! In de korte tijd dat ze elkaar hadden leren kennen, een paar maanden in hun relatie, had Kelly de indruk gekregen dat Jennifer net zo bezitterig was met haar zussen als met Kelly zelf.

Jennifer leek zichzelf meer als moeder voor de twee jongere meisjes te zien dan als zuster. Hun moeder was ongeveer 3 jaar geleden overleden en hoewel de meisjes oud genoeg waren om het verlies te begrijpen en te verwerken, sprong Jennifer onmiddellijk in de rol van moeder. Het verlies was natuurlijk enorm moeilijk te verwerken, vooral omdat er geen vader was, maar omdat Jennifer en Amy ouder dan 18 waren, mochten zij verantwoordelijk zijn voor de 16-jarige Bianca. Het was de 18-jarige Amy die het verlies het zwaarst had opgenomen, hoewel hun moeder hen alle drie ter wereld had gebracht; Amy had een andere vader dan de anderen, het resultaat van een one night stand. Nu hun moeder er niet meer is, voelt Amy zich een buitenbeentje. Ze had zich al eerder zo gevoeld, maar haar moeder en Bianca hadden hun best gedaan om haar deel te laten uitmaken van het gezin. Bianca noemde Amy altijd haar zus, in tegenstelling tot Jennifer, die haar voorstelde als halfzus.

Ongeveer drie weken geleden had Jennifer tegen Kelly gezegd dat haar zus, en halfzus, eindelijk besloten had om te verhuizen. Ze hadden een klein huurappartement met één slaapkamer gevonden en waren er binnen een week ingetrokken. Het leek Kelly, hoewel ze het nooit tegen Jennifer had gezegd, dat ze niet konden wachten om bij haar weg te gaan! Kelly had geen idee, en geen mogelijkheid om de zussen te vragen, hoe hun leven er eigenlijk uitzag nadat hun moeder was overleden en Jennifer het had overgenomen.

Het was duidelijk te zien hoe close de twee zussen waren toen ze arm in arm de winkel uitliepen, ze leken totale tegenpolen, wat te verwachten was met verschillende vaders. Hoewel, dacht Kelly, ze waarschijnlijk een paar eigenschappen deelden. Amy was ongeveer 1 meter 75 lang en erg slank, bijna mager, maar ze zag er niet ongezond of anorexisch uit. Ze had prachtig donkerrood haar dat tot net boven het midden van haar rug reikte; ze droeg een zwart geplooid kort rokje dat haar lange benen liet zien, want het was die dag behoorlijk warm, en een baggy grijs t-shirt met een soort afbeelding erop, zoals een schedel waar slangen uit kropen.

Kelly zou haar beschrijven als een rock chick; Jennifer had gezegd dat Amy een ‘fase’ had doorgemaakt waarin ze zwarte kanten kleding droeg, een ‘gothic’ look volgens haar halfzus. De enige keer dat Jennifer het over haar zussen had, en dat was heel zeldzaam, was om ze te bespotten.

Amy had wel wat donkere oogschaduw op, maar ze zag er veel stralender uit dan Jennifer beschreef, haar bleke huid stond in schril contrast met de donkere rok en het grijze t-shirt, maar wat haar halfzus ook mocht denken, ze was mooi en met haar rode haar, donkere kleren, bloedrode lippen en dolkvormige oorbellen zag ze er behoorlijk ondeugend uit!

Bianca echter, die haar arm door Amy’s arm had geslagen, was zo anders dat je nooit zou vermoeden dat ze familie waren. Met haar lengte van ongeveer 1 meter en 2 centimeter leek Bianca klein in vergelijking met Amy. Hoewel ze kleiner was, zag Bianca er vormvoller uit; door de strakke spijkerbroek die ze droeg was de vorm van haar benen goed te zien, rondingen op alle juiste plaatsen. De zachte rondingen van haar dijen en achterkant kwamen samen en gaven haar een prachtig figuur. Het was gemakkelijk te zien dat Bianca en Jennifer familie waren, net als haar grote zus had zij lang blond haar dat gemakkelijk tot haar billen reikte, vandaag zat het in een lange paardenstaart die achter haar bungelde. Kelly had hun moeder nooit ontmoet, maar ze wist zeker dat ze een soort supermodel moest zijn geweest. Jennifer en Bianca leken duidelijk meer op elkaar dan Amy, maar ze waren allemaal gezegend met een grote schoonheid en toen ze hen op een dag aan Ariel beschreef, had Kelly haar verzekerd dat ze geen enkel moment jaloezie voelde. In ieder geval niet veel.

“Kelly? Ben jij dat?” riep Bianca.

“Bianca! Amy! Hé jongens, hoe gaat het? Ik hoorde dat je verhuisd bent?” Kelly antwoordde, oprecht blij om vrienden te zien, ook al waren ze verboden.

“Ja, dat hebben we,” bevestigde Amy. “We moesten weg van…haar.”

“Bedoel je Jennifer?” vroeg Kelly, die al wist dat ze het precies over haar had.

“Ja, ze…nou, ze was niet erg aardig,” zei Bianca.

“Dat is nog zacht uitgedrukt,” voegde Amy eraan toe.

“O ja, dit is Ariel,” zei Kelly terwijl ze haar arm om haar beste vriendin heen sloeg. “En Ariel dit zijn Jennifer’s zussen, Amy en Bianca.”

“Hoi,” zei Ariel nerveus en kneep even in Kelly’s hand.

“Hoi,” zei Bianca.

“Hoi,” zei Amy.

“Hoi,” zei Kelly, alle meisjes giechelden even.

“Zijn we klaar met de hallo’s?” vroeg Kelly nog steeds giechelend.

“Ik denk het wel,” zei Ariel, die zich wat meer op haar gemak voelde na het lachen.

“Wat doen jullie vandaag?” vroeg Kelly.

“Gewoon rondkijken, zusterdingen,” zei Amy, terwijl ze Bianca aankeek en glimlachte. Er was iets anders in die glimlach, een warme liefdevolle glimlach die je zelden tussen zussen ziet. “En jij?” vroeg ze.

“We gingen net koffie halen, wil je met ons mee?” bood Kelly aan.

“Zeker, dat zou cool zijn, we hebben toch wat in te halen,” zei Amy. Bianca glimlachte en knikte om te bevestigen dat ze dat ook leuk zou vinden. “Het lijkt eeuwen geleden dat we elkaar voor het laatst gezien hebben, dankzij onze lieve zus.”

Kelly trok haar wenkbrauwen op, verbaasd dat Amy en Bianca wisten dat Jennifer niet wilde dat ze vriendelijk of zelfs maar beleefd met elkaar omgingen.

“Ze heeft ons nooit verteld waarom,” legde Bianca uit. “Alleen dat ze niet wilde dat we je zagen, en wat Jennifer beslist is definitief, anders zou ze tegen ons schreeuwen.” Dus ze was niet alleen manipulatief met mij, dacht Kelly.

“Sorry, ik weet dat jullie twee… elkaar zien,” zei Amy. “Het is gewoon moeilijk om aardig te zijn na zo lang, weet je?”

“Ja, ik weet het, ze kan lastig zijn, maar…” Kelly werd onderbroken.

“Ze kan een echt kreng zijn!” Ariel sprak met gif in haar stem. Kelly had Ariel depressief, blij, huilerig en joviaal gezien, maar bijna nooit zo overstuur en geïrriteerd. Ariel bedaarde snel en sloeg haar arm om Kelly’s middel.

“Het spijt me,” zei Ariel gedwee. “Het floepte er een beetje uit.”

“Het is oké schat, ik weet dat je op me let,” zei Kelly. “Nou, laten we koffie gaan drinken!”

Ze gingen naar de tweede verdieping van het gebouw en gingen rond een tafel zitten, Bianca en Amy aan de ene kant, en Kelly met Ariel aan de andere kant. Ze praatten over een heleboel dingen en, verrassend genoeg, noemde niemand Jennifer tijdens hun gesprekken. Bianca liet hen weten dat haar 19e verjaardag er snel aan zat te komen en, ondanks wat iedereen zei; Kelly en Ariel waren welkom op het kleine feestje, dat een paar vrienden in een plaatselijke bar zouden geven.

“Zal er taart zijn?” vroeg Kelly met een serieuze stem.

“Ja, ja er zal taart zijn,” antwoordde Bianca. Ze probeerde Kelly’s serieuze toon te kopiëren, maar in plaats daarvan barstte ze in lachen uit, een brede en mooie glimlach speelde om haar lippen. “Amy heeft beloofd er een voor me te maken,” legde ze uit.

“Ik heb nog nooit van mijn leven gebakken,” zei Amy, enthousiast om ieders verwachtingen te temperen.

“Het komt wel goed,” zei Bianca, nog steeds met haar mooie glimlach op haar lief uitziende gezicht.

“En, wat als ik het verpest?” vroeg Amy, zich afvragend of er een manier was om er onderuit te komen zonder haar zus boos te maken.

“Dan eet ik het toch,” zei Bianca. “Zolang het door jou gemaakt is, maakt het me niet uit.”
Beide zussen glimlachten en even dacht Kelly dat ze elkaar gingen kussen!

“Jullie zijn allebei heel lief,” zei Ariel. “Ik wou dat ik een mooie zus had om dingen voor me te bakken!”

Hun gekeuvel duurde een paar uur en vele kopjes koffie, Kelly en Ariel genoten van het gezelschap van hun nieuwe vrienden, of oude vrienden in Kelly’s geval. Uiteindelijk namen ze afscheid en iedereen omhelsde elkaar; zelfs Ariel omhelsde de twee zussen, tot Kelly’s verbazing nadat ze Ariel zo lang zo depressief en teruggetrokken had gezien. Het deed haar glimlachen, Ariel was zo mooi, zo’n mooie glimlach en figuur, van haar donkerbruine haar tot haar strakke kontje, maar ze was zoveel meer dan alleen maar een schattige vrouw van 1,5 meter. Ze was slim, grappig en zorgzaam, alles wat je associeert met een perfecte vriendin! Ze vond het heel moeilijk om mannen te ontmoeten, het internet was haar enige middel om mensen te ontmoeten, want ze ging bijna nooit uit. Ze deed Kelly denken aan hoe ze zelf lange tijd was geweest toen ze nog bij haar familie woonde.

Ze wisselden nummers uit en gingen op weg, Kelly en Ariel namen de bus naar huis en de zussen gingen op weg naar Amy’s auto. Ze boden de meisjes een lift aan, maar die weigerden beleefd, ze woonden maar een paar bushaltes verderop en hadden de energie niet meer om door de stad te lopen om bij de parkeerplaats te komen.


Het was drie dagen later toen Kelly het telefoontje kreeg. Jennifer vertelde haar dat ze hen alle vier had zien knuffelen en kussen in het midden van de stad, ze was op weg naar de bank toen ze hen zag. Jennifer had Amy en Bianca al gebeld om te zeggen dat ze uit de buurt moesten blijven, of ze zou iets doen om hun ‘mooie’ nieuwe leven te verpesten. Daarna was ze naar het huis van Kelly’s ouders gegaan en volgens Jennifer was Josh, Kelly’s broer, daar alleen. Binnen 20 minuten, pochte ze, slikte ze zijn sperma in! Josh moet geweten hebben dat hij gebruikt werd, maar zijn zus een loer draaien was een te goede gelegenheid om af te slaan, zo leek het.

Kelly walgde van haar gedrag maar was er ook kapot van omdat ze van haar had gehouden, ze was de enige vrouw met wie ze intiem was geweest, de enige vrouw die ze zelfs had gekust! Na urenlang met de telefoon in haar hand te hebben gestaan, legde ze de hoorn voorzichtig neer en zakte op haar knieën.

Kelly snikte eerst zachtjes, maar al gauw werden haar tranen overstromingen en tolde haar hoofd terwijl ze op de grond neerplofte en huilde.

Op dat moment liep Ariel langzaam door de stad, ongeïnteresseerd in de wereld om haar heen; ze liep rechtstreeks naar de bushalte. Ze voelde zich vandaag een beetje depressief, hoewel haar emoties deze dagen vaak onvoorspelbaar waren. Ze had het afgelopen uur met een professionele psycholoog gesproken over haar depressie en haar gebrek aan zelfvertrouwen. Elke vrijdag om 16.00 uur kwam Ariel naar de psychiatrische kliniek in het ziekenhuis om te praten over haar problemen en over manieren om haar problemen te bestrijden. Ariel wist wat de belangrijkste oorzaken van haar problemen waren, in feite wist ze dat al heel lang, maar alleen de oorzaak kennen maakte de behandeling van de symptomen niet beter.

Ze merkte dat mannen soms naar haar keken, maar hoewel Kelly en haar andere vriendinnen haar hadden verzekerd dat ze echt aantrekkelijk was, nam ze aan dat ze haar stiekem bespotten of ze raakte ervan overtuigd dat ze in lachen zouden uitbarsten zodra ze hen op straat passeerde! Ze draaide zich nooit om om te zien of ze echt lachten, voor het geval ze gelijk had. Terwijl Ariel langs de mensenmassa’s bij winkels en restaurants liep, voelde ze zich minderwaardig. Ze droeg een eenvoudig wit t-shirt met een bloemmotief en een spijkerbroek, een outfit die ze leuk vond, maar die hier, tussen de mensen, dom en onaangepast aanvoelde. Ariel was met haar 1 meter en 5 centimeter niet ultraklein, ze had een tenger postuur, gemiddelde borsten en een mooi figuur, haar billen waren strak en haar benen waren in goede verhouding tot haar torso. Soms, als ze zichzelf thuis in de spiegel zag, dacht ze: ‘Hé, zo slecht zie ik er niet uit’, maar elke keer als ze een blonde met lange benen in een minirok of een ‘vurige’ roodharige zag, voelde Ariel Calver zich klein en vooral gewoontjes en onbeduidend….

Toen Ariel de deur van haar huis opende hoorde ze iemand hard huilen, ze wist dat het alleen Kelly kon zijn en haastte zich naar binnen, de deur achter zich dichtslaand.

“Kelly?!” Ariel riep, “Kelly, waar ben je?”

“Ariel?” Kelly’s antwoord kwam uit haar slaapkamer, haar stem trilde. Ariel haastte zich naar boven en wrikte de slaapkamerdeur open.

“Oh…Kelly,” was alles wat Ariel kon zeggen. Het lieve blonde meisje lag op haar bed, opgerold tot een bal met haar knieën tegen haar kin gedrukt. Haar mooie lange haar was gerafeld, alsof er aan getrokken en gewreven was. Het was haar gezicht dat Ariel deed stotteren, haar wangen waren rood en zagen er zeer pijnlijk uit, haar ogen waren moe, gezwollen en ook zeer rood, ongetwijfeld waren ze veel gewreven met de rug van haar hand. Ariel zei verder niets; ze stelde nog geen vragen want dit was geen tijd om te praten. In plaats daarvan haastte ze zich naar het bed en stapte in Kelly’s wachtende armen, de twee beste vriendinnen omhelsden elkaar voor wat wel uren leek.


Na een tijdje veegde Kelly haar tranen weg en stelde voor in de woonkamer te gaan zitten met een glas wijn of twee, (of drie.) Ariel haalde de drankjes en zette ze op de salontafel en de twee vriendinnen zaten bij elkaar en praatten.

“Wat een absolute klootzak,” zei Ariel. Ze had zojuist alles gehoord wat er aan de telefoon was gezegd en bovendien had Kelly dingen over hun relatie toegegeven die Ariel nooit had geweten, waaronder wat er in het restaurant was gebeurd. Kelly had uitgelegd dat ze bepaalde delen van de relatie geheim hield voor haar beste vriendin. Soms was het uit schaamte; Kelly wilde gewoon niet dat Ariel haar als een hoer zou zien! En, vervolgde Kelly, met Ariels problemen wilde ze haar niet belasten. En bovenal, besefte Kelly, wilde ze Ariel niet over de extremere dingen vertellen voor het geval Ariel haar de waarheid zou doen inzien; ze werd gewoon gebruikt!

Alles was nu open en Kelly beloofde dat er geen geheimen meer zouden zijn nadat Ariel haar had verzekerd dat ze nooit minder over haar zou denken. Kelly gaf zelfs toe dat het Jennifer was die negen maanden geleden haar witte topje had gescheurd en niet, zoals Kelly destijds had gesuggereerd, per ongeluk was weggegooid! Kelly was gestopt met zich verdrietig te voelen, vooral dankzij haar vriendin, nu voelde ze niets anders dan woede tegenover de vrouw die haar… had verwend, haar tot een object had gemaakt; om gebruikt te worden wanneer ze maar wilde. Kelly voelde niets voor haar broer; eerlijk gezegd gaf ze niet meer om hem op de dag dat ze van hem en zijn kinderachtige beschimpingen af was.

“Ze hadden gelijk,” ging Ariel verder. “Bianca en Amy, geen wonder dat ze zo snel mogelijk weggingen! Ik vraag me af wat ze ervan vinden als ze te horen krijgen dat ze weg moeten blijven.”

Kelly was nog steeds verdoofd, maar al het verdriet en de wanhoop waren verdwenen en vervangen door woede. Ze had zich nog nooit zo kwaad gevoeld op iemand, ze was wel eens gefrustreerd geweest op haar familie en soms op de wereld in het algemeen, maar dit was een veel gerichter gevoel. Ze wilde haar terugpakken, haar laten zien dat ze geen speeltje was om mee te spelen en dan afgedankt te worden. Maar hoe kon ze dat doen? Wat kon ze doen? Pas toen Ariel over de twee zussen begon, kreeg ze een idee. Bianca’s 19e verjaardag zou morgen plaatsvinden en zij was uitgenodigd. De logica zei haar dat Jennifer niet zou komen opdagen als ze een probleem had met haar broers en zussen, gezien het soort persoon dat Kelly van haar kende, zou ze waarschijnlijk toch niet zijn gegaan, de aandacht zou tenslotte op iemand anders zijn gericht en niet op haar.

De manier waarop Jennifer reageerde toen zij en Kelly het over haar twee zussen hadden, maakte duidelijk dat ze het het meest zou haten als iemand haar over het hoofd zou zien en voor een van hen zou gaan. Daarom hield Jennifer ze waarschijnlijk verborgen, zodat niemand ooit de kans kreeg. Als Kelly haar echt terug wilde pakken, dan zou precies doen wat Jennifer had geprobeerd te voorkomen zeker de manier zijn. Maar kon ze dat wel? Als ze wilde proberen een van de zussen te verleiden dan zou dat Bianca moeten zijn, Amy was erg mooi maar ze was slechts Jennifer’s halfzus, dus met Bianca omgaan zou haar waarschijnlijk nog meer kwaad maken.

“Kelly? Gaat het?” vroeg Ariel.

“Ja, sorry, ik was mijlenver weg,” zei Kelly. Ze besloot Ariel haar plan niet te vertellen, anders zou Ariel haar misschien proberen om te praten en, ondanks wat Ariel haar een paar minuten geleden had verzekerd, wilde ze niet dat Ariel zou denken dat ze een soort hoer was.

“Hoe voel je je nu?” drong Ariel aan.

“Het gaat goed,” loog ze, “ik ben alleen boos op haar en overstuur, dat is alles. Het komt wel goed, beloofd.”

Het was nu ongeveer 18.00 uur en ze bleven kletsen en drinken tot Kelly eindelijk de gevoelloosheid kwijt was en zich meer zichzelf voelde, ze lachten samen terwijl de alcohol het gewenste effect had. Na ongeveer een uur besloot ze Bianca en Amy te bellen, om te zien of ze in orde waren en, kritisch voor Kelly’s ideeën, of ze nog steeds uitgenodigd waren voor haar verjaardagsuitje. Na het vijfde belletje was het Amy die de telefoon opnam.

“Hallo,” zei ze stralend.

“Amy? Met Kelly,” zei ze, terwijl ze probeerde niet dronken te klinken. “Gaat het?”

“Oh hiya! Ik ben ok, hoe gaat het met jou? Jennifer belde eerder om te vertellen wat er gebeurd is… en waarom, we vroegen ons af of je boos op ons zou zijn. Sorry, maar we hadden geen idee dat ze ons had gezien,” zei Amy gehaast, als een stout kind wiens moeder haar had betrapt op het stelen van een snoepje.

“Nee, natuurlijk niet,” verzekerde Kelly haar. “Er is maar één persoon die ik de schuld geef en dat is zij, niet jij.”

“Goed,” zei Amy hoorbaar opgelucht. Kelly glimlachte toen ze Amy op de achtergrond aan Bianca hoorde uitleggen dat ze niet boos op hen was. Ze hoorde Bianca vaag iets tegen haar zus zeggen voordat Amy weer aan de telefoon kwam. “Ga je morgen nog steeds met ons mee?”

“Ja, natuurlijk,” zei Kelly. “Ik vroeg me eigenlijk af of we nog wel uitgenodigd waren.”

“Natuurlijk, we zouden morgen toch bellen omdat we besloten hebben niet naar de kroeg te gaan waar we het over hadden, er is een club in de stad die vorige maand geopend is, genaamd Rapture. Ken je die?” vroeg Amy.

“Ja ik ken het, hoeveel mensen zullen er zijn?” vroeg Kelly.

“Vier of vijf anderen, we ontmoeten elkaar rond 19.00 uur, we kunnen langskomen en je ophalen als je wilt?” Ze bood het aan.

“Dat zou geweldig zijn, dank je,” zei Kelly. Ze vertelde haar het volledige adres en na een paar minuten kletsen hing ze op, ging terug naar Ariel en vertelde haar de details van het gesprek. Ze praatten de hele avond en keken een paar dvd’s. Ariel genoot een keer van een gezellige avond met haar beste vriendin. Die avond, terwijl ze in bed lag, overliep Kelly alle mogelijkheden die morgenavond zouden kunnen gebeuren.

De volgende ochtend werd ze wakker met nogal wat twijfels, onzeker of ze er nu wel of niet mee door moest gaan, Bianca had haar tenslotte niets gedaan. Bovendien wist ze niet eens of Bianca homo of hetero was! Toen dacht ze aan Jennifer, ze had aan de telefoon gezegd dat ze binnen 20 minuten nadat haar broer de deur had opengedaan, zijn sperma had geslikt! Toen dacht ze aan de stem van haar broer op de achtergrond van het telefoongesprek, die flauwtjes lachte. Uiteindelijk was het het beeld dat ze in haar hoofd had van de twee die elkaar neukten en haar uitlachten dat haar overtuigde om ermee door te gaan, deze woede motiveerde haar de hele dag door. Bovendien zou ze om te beginnen alleen het water testen; als bleek dat Bianca niet geïnteresseerd was, zou ze het niet verder drijven, en Kelly hoopte dat Bianca en Amy haar niet zouden mijden als dat wel gebeurde.

Omdat de locatie was veranderd van een rustige pub in een luidruchtige club, zou Kelly zich meer onthullend kunnen kleden, zoals veel meisjes doen in hete clubs, en ze had er de perfecte outfit voor. Ironisch genoeg, dacht Kelly met een glimlach, had Jennifer het voor haar gekocht, maar voor één keer had Kelly geweigerd het te dragen en was het in de kast beland en vergeten, tot nu toe. Het was een slank wit met zilveren mini jurkje met lange uitgesneden mouwen. Het zilveren glittergedeelte vormde de hoofdmoot van het jurkje, zodat het schitterde in het licht. De manchetten van de mouwen waren ook zilver en de mouwen zelf waren wit. De mouwen waren eigenlijk dunne stukjes materiaal waardoor het leek alsof ze waren opengescheurd, zodat haar blote armen vooral zichtbaar waren.

De halslijn lag over haar borsten en liet een klein beetje decolleté zien, maar het was geenszins een diepe halslijn. Het was echter niet het bovenste deel van de jurk dat haar aandacht trok toen ze hem voor de spiegel paste, de jurk was kort… echt kort, eerst dacht ze dat hij haar kont niet zou bedekken, maar nadat ze hem een beetje had rechtgetrokken zat hij net onder haar billen. De zoom was een paar centimeter onder de rondingen van haar achterste, oorspronkelijk zou ze uitgaan zonder ondergoed aan, zodat ze kon pronken met de jarige, maar als ze dat zou doen zou ze verkracht worden of gearresteerd! In plaats daarvan vond ze een mooie zilveren string en besloot ze een lange jas te dragen om niet dood te vriezen.

Ariel liep de kamer binnen terwijl Kelly haar lange, ronde benen in de spiegel bewonderde.

“Wow, ga je dat dragen?” zei Ariel verbaasd.

“Vind je het niet mooi?” vroeg Kelly terwijl ze haar haar uit haar gezicht borstelde.

“Het is leuk, maar, ga je er een broek of zo bij dragen?”

“Nee,” antwoordde Kelly. “Alleen een jas om je te bedekken tegen de kou, wat ga jij dragen?”

“Ik weet het niet, eerlijk gezegd weet ik niet zeker of ik wel wil gaan,” zei Ariel.

“Oh? Waarom niet? Ik dacht dat het leuk zou zijn voor ons om uit te gaan,” zei Kelly.

“Ik weet het, maar ik denk niet dat ik goed overweg kan met al die mensen en als ik in paniek raak, verpest ik het voor iedereen, je redt het wel. Bianca en Amy brengen je erheen, toch?” Het was niet de echte reden waarom Ariel niet wilde gaan, maar het was een goed genoeg excuus.

“Nou, ze zullen in een taxi zitten, ze gaan hem hier laten stoppen op weg naar de club, weet je zeker dat je niet mee wilt?” Vroeg ze.

“Ik weet het zeker, sorry.” zei Ariel met neergeslagen ogen.

“Het is oké schat,” zei Kelly. Ze liep naar haar vriendin toe en ze knuffelden even, waarna Ariel naar beneden ging en Kelly zich verder klaarmaakte. Hoe erg het ook klonk, thuisblijven van Ariel zou alles wat gemakkelijker maken, eerder had ze gehoopt dat Ariel haar pogingen om Bianca ’s nachts aan te trekken niet zou merken, maar nu hoefde ze zich geen zorgen te maken. Toch wilde ze graag wat tijd met haar beste vriendin doorbrengen.

Ze vond een paar mooie schoenen met hakken voor bij haar outfit, ze dacht erover om in plaats daarvan hoge hakken te dragen maar ze hield er niet van hoe ongemakkelijk die konden zijn, vooral tijdens het dansen. Ze vond een paar oorbellen met nepdiamanten erin, ondanks dat ze niet echt waren zagen ze er toch mooi uit en schitterden ze in het licht.

Kelly bekeek zichzelf nog eens in de spiegel en dacht kort na over hoe ze al die maanden geleden hier had gestaan en zichzelf had onderzocht; ze had een spijkerrokje en een dun wit topje gedragen. Voor die dag had ze zich nog nooit zo uitdagend gekleed, wat was ze veranderd sinds die noodlottige dag. Nu had ze veel meer vertrouwen in haar lichaam en hopelijk zou dat haar helpen om vanavond een heel mooi meisje te verleiden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *