Karla’s eerste stap om een neuk zeug te zijn

K BEN MIJN ECHTE NAAM VERGETEN. De Grote Loge van Lesbische Meesteressen noemen me nu Karla als een naam die ze in mijn lichaam en geest hebben gebrandmerkt. Ik ben 18 jaar oud. Ik had een goede baan, ik reed in mijn eigen auto en ik las veel. Ik keek graag naar meisjes, lesbische meisjes. Dingen zijn veel veranderd sinds die tijd. Ik zag graag heel vrouwelijke lesbische meisjes zoals ik, nog in de kast of soms wat opener. Ik ben een lesbische vrouw, blank, met een evenredig lichaam, mijn borsten delicaat vol, amberbruine ogen, donker haar en een stralende glimlach. Ik kleedde me graag in jeans die mijn aantrekkelijke benen toonden: een verlegen tiener op zoek naar andere meisjes.

Als ik op straat liep, draaiden mannen zich vaak om om me te zien en me met hun ogen uit te kleden, maar ik trek me niets van hen aan, ik reageer nooit op hun oproepen of suggesties. Hetero vrouwen haatten mij gewoon als een potentiële mededingster, een verleiding voor hun vriendjes of ze waren jaloers op hoe ik er soms uitzag. Mij kon het niet schelen. Ik was alleen geïnteresseerd in meisjes of rijpe vrouwen, getrouwd of niet. Ik keek naar hun ogen en hun lichaamstaal, hoe ze reageerden op mijn aanwezigheid. Sommigen waren in verlegenheid gebracht toen ze beseften dat ik wist wat ze dachten (te verlegen zoals ik), anderen hielden er niet van ontdekt te worden, maar soms konden beiden hun aantrekking tot mij niet verbergen. Anderen glimlachten en wachtten op mijn volgende zet en er waren er die rechtstreeks naar me toe kwamen om me aan te spreken.

Ik hield ervan me te begeven in kledingwinkels, lingerieafdelingen, exclusieve vrouwenschoenenwinkels en boetieks. Daar vond ik lesbische of biseksuele meisjes. De schoenenwinkels waren bijzonder goed. Ik paste er verschillende paren schoenen, vooral de schoenen die mijn voeten mooi maakten. Hetero meisjes haatten me omdat ze veel met me werkten en ik niet kocht. Maar er waren meisjes die me hielpen de schoenen te passen, gewoon om te zien hoe ik eruit zag. Dat was een van mijn favoriete plaatsen. Ik liet mijn benen zien met zelfvertrouwen en zonder gevaar: ze konden niet vermijden dat hun ogen er naar keken. Het was tijd om mijn benen een paar keer over elkaar te slaan, zodat ze even mijn geschoren kutje konden zien, nauwelijks bedekt door een kleine string. Dan begonnen ze zich nerveus te voelen. Het ergste was toen ik hen vroeg om mijn schoenen aan mijn voeten aan te passen. Al mijn ontdekte lesbische verkoopsters deden het, maar op verschillende manieren. Sommigen deden het met trillende handen als een van hun vingers de huid van mijn voeten aanraakte, dan bewoog ik mijn been om hen mijn andere voet aan te bieden en mijn verborgen schat voor te stellen. Sommigen werden nerveus en hadden meer moeite nodig, anderen glimlachten met hun ogen en prezen me (toekomstige uitwisseling van telefoonnummers als ik mijn verlegenheid zou overwinnen) en tenslotte de discrete maar met open signalen voor een seksuele ontmoeting. De laatsten streelden mijn voeten en toonden hun duidelijk verlangen om mijn voetzolen te kietelen: zij en ik wisten het, maar niemand anders merkte het. Ik was al een veilige prooi als zij roofdieren van mijn lichaam wilden zijn.

De kledingwinkels waren ongelijk: te veel mensen of verschillende verkoopsters, niet zo goed, maar het was nog steeds mogelijk om daar wat te flirten. Het beste waren de exclusieve vrouwenboetieks, vooral die met lingerie. Ik maakte grapjes met de meisjes en ging telkens de kleedkamers in en uit om de mening van de verkoopster te vragen, zodat zij mij zouden zien in een rok, topjes, bh’s en natuurlijk sexy en onthullende kleding als ik gedreven werd door verlangen en niet door angst. Toen ik eenmaal mijn lesbische meisjes gevonden had, begon ik de boetieks vaak te bezoeken, steeds veelbelovender, maar uiteindelijk werd elke date of uitwisseling van nummers gefrustreerd door mijn angst: ze maakten me gek, gek van verlangen naar hen. Ik hield er gewoon van. Mijn favoriet was een elegante boetiek in een van de exclusieve straten van Perth. Ik werd altijd speciaal opgewacht door een schoonheid. Ze verslond me elke keer als ik binnenkwam met haar ogen, kleedde me uit met open blikken. Erin was pas 18 jaar oud en was mooi, slank, tenger, met amberkleurige, bijna gele ogen, een zeer blanke huid en zwart haar. Ik genoot ervan om naar haar te kijken, heen en weer naar de kleedkamers waar ik mezelf dwong tot een langzame privé striptease voor haar. Ze mocht me niet aanraken en ze wilden dat ook heel graag, maar op het laatste moment deden ze altijd een stapje terug. Voor Erin en de andere jonge vrouw was het als een lang orgasme dat door mij elke keer zonder het te beseffen werd ontkend.

Op een dag ging ik naar de boetiek om hen weer te zien, maar deze keer verwelkomde het tweede meisje, een mooie Mexicaanse van 28 jaar, mij. “Hoi, ik ben Gabriela … Ik ben de eigenaresse. Welkom.” Ze had een indrukwekkend lichaam waardig om te pronken op een strand, een 1,65 meter mestiza latina schoonheid en zeer elegant: klasse en persoonlijkheid had ik nog nooit eerder gezien.

Ik deed mijn kleding verzoek routine en ze waren allebei een en al glimlach. Toen ik bijna klaar was, in een designer broek en een gewaagd topje om mijn borsten te bedekken, kwam Gabriela naar me toe: “Je bent een van onze beste klanten. Iemand vertelde me dat je naam Karla is [Dat is het niet, maar ik ben mijn echte naam nu vergeten, dus aangezien ik toen Karla heette, laten we het er maar op houden]. Karla, wil je onze exclusieve collectie zien? Het is nog niet te koop, maar we kunnen een uitzondering voor je maken. ” Ik zei ja.

“Kom dan naar onze speciale showroom” en ze leidde me naar de achterkant van de boetiek. Ik kende de ruimte niet, dus Gabriela liet me eerst binnen, gevolgd door haar en Erin. Het was een ruime kamer, met drie spiegelwanden en het plafond ook. De vierde muur was een grote kast met houten deuren, gesloten. Ernaast stond een rek met kleren. Erin, de kleine Engelse roodharige, begon me de mooiste en meest gewaagde kleren te tonen die ik ooit heb gezien.

Ik werd afgeleid en in een seconde grepen Erin en Gabriela me vast. Gabriela pakte mijn armen en mijn handen, Erin bij de nek. “What the fuck? Wat ben je aan het doen?” Schreeuwde ik.

“Doe niet alsof je niet doet wat je met ons doet,” zei Gabriela. “Je weet heel goed Karla. Je hebt ons in de gaten gehouden sinds de eerste keer dat je binnenkwam. Nu is het tijd om ons van dichtbij te leren kennen, jij verdomde teef.”

Ik schreeuwde het uit van mijn longen: “Help, help, iemand help me !” Terwijl ik uit alle macht vocht, schoppend, gillend, proberend weg te komen en vrij te zijn. Ik ben aantrekkelijk maar slank, en Erin en Gabriela’s kracht en lengte wonnen in seconden. Ik begon te huilen en te smeken,

“Laat me alsjeblieft gaan, als jullie m’n geld willen, neem het dan mee, maar laat me gaan.”

Gabriela werd koud, streng met een stem van staal: “Geen sprake van, Karla, je moet genieten van onze collectie en speciale diensten. Hou je mond, teef! “Ze nam mijn mond met haar hand en drukte er hard op. Ze vervormde mijn lippen en maakte ze lelijk tot het uiterste.

“Nu zullen we je veranderen in onze nieuwe teef. Je bent niet de eerste baby die hier getraind wordt. We hebben zeer particuliere klanten. Misschien word je uiteindelijk wel één van hen”, zei Gabriela.

“Oh, ze is het niet eens met ons voorstel”, zei Erin.

“Dat zal ze wel”, antwoordde Gabriela. “Het is slechts een kwestie van tijd”.

” Je moet leren, Karla, dat we nemen wat we willen en we verlangen naar jou, klootzak”, zei Gabriela.

Ik probeerde mezelf te bevrijden maar ik faalde opnieuw.

Erin opende de houten kast en plots verscheen alle BDSM-parafernalia binnenin: handboeien; zwarte, witte, rode kleren; gagballs, strapons in alle maten, zelfs dunne en dikke touwen, maar, merkwaardig genoeg, hadden ze geen zwepen of martelwerktuigen.

“Oh, je hebt het gemerkt, Karla,” zei Gabriela. “De ergste pijn is de angst voor pijn. Op de lange duur is de beste bondage psychologisch: vernedering, degradatie. Pijn alleen is voor amateur dominanten. Slaven vernederen is perverser en we gaan je seksueel vervormen, Karla. Je zult jezelf niet herkennen”.

Erin bewoog snel en haalde een kingsize matras tevoorschijn dat er comfortabel genoeg uitzag om op de vloer te leggen. Ze gooiden me daarheen en bonden me vast als een jungle panters. Ik was een perfecte X van vlees, uitgespreid op de matras. Mijn polsen waren stevig vastgebonden met dunne touwen, een beetje ongemakkelijk, maar ik had het gevoel dat de touwen echt pijn zouden doen als ik zou worstelen om mezelf te bevrijden. Mijn enkels waren ook met dunne touwen vastgebonden, ze zouden alleen in mijn huid snijden als ik me hard verzette. Als er al pijn zou zijn, zou ik die zelf veroorzaken door mijn stomme verzet.

Toen ik als een perfecte X op de matras lag, haalde Gabriela een professioneel Rambo-achtig jachtmes uit de kast. “Ik zal je niet snijden, Karla, maar als je me niet gehoorzaamt en vecht, mag mijn pols trillen”, zei Gabriela. “Je eerste taak als onze lesbische seksslavin is om NOOIT te stoppen met kijken naar dit mes totdat ik het je zeg”. Toen begon ze langzaam in mijn kleren te snijden: eerst mijn BH, toen sneed ze in mijn dure designer jeans. En toen zag ze mijn string … “Jij stomme trut, dacht je dat we je provocerende plagerijen niet zouden merken zonder gevolgen? Wat een klootzak!”, zei Gabriela.

Ik was volledig naakt en onderworpen aan haar wil. Ze stonden even stil bij m’n schoonheid, m’n haar, m’n lichaam, m’n gezicht. En toen bracht Gabriela het mes naar mijn kutje en ik begon bang te worden! Ze was gek! Ze zette de punt van het mes op mijn schouder en ik voelde het koude, koude staal. Ik wilde weggaan, maar ik herinner me dat ik haar voor het eerst bewust gehoorzaamde!

“Wil je dat ik je afsnijd, trut? Ik schudde opnieuw mijn hoofd Neeeee. Ze haalde het mes over mijn buik en bracht het omhoog naar mijn borsten. Ik voelde het staal de hele tijd ijskoud. Ik begon te beven van angst: ze zal me zeker afsnijden, dacht ik. Met de vingers van een hand pakte ze mijn linkertepel en als een chirurg zette ze de rand van het mes aan de basis en vreemd genoeg verraadde mijn lichaam me: mijn tepels stonden helemaal rechtop!

Ik zei met mijn zwakste stem mompelend: “Nee, doe me alsjeblieft geen pijn!” Plotseling, bliksemsnel, zette Gabriela het mes tegen mijn keel en mompelde ook: “Je eerste twee lessen. Ten eerste, antwoord mij altijd als Meesteres Gabriela en Erin als Meesteres Erin, begrepen?”

Ze begon het mes als een vioolstrijkstok over mijn keel te zwaaien. Ik was doodsbang, maar ik bewoog geen centimeter. “Tweede les, weet je waarom ik je FuckSow noem, Karla? Mannen en ongenuanceerde dominatrix beledigen hun slaven en noemen ze FuckPigs, varkens, maar varkens zijn mannetjes, ze zijn alleen geïnteresseerd in hun eigen plezier, ze denken er alleen maar aan om de Zeugjes met hun penissen te penetreren. Vrouwelijke Biggen en FuckSows zijn vrouwtjes, altijd klaar om te doen wat er van hen verwacht wordt: gepakt worden en zwanger worden! Dus je moet altijd ontvankelijk zijn voor onze wensen en bevelen, FuckSow Karla! Is dat begrepen?”

“Ja, Gabriela, ja”, zei ik met een trillende stem.

Ze bracht het mes naar mijn haar. “Het viel me op dat je mooi haar hebt. een beetje onder je schouders… Wil je dat ik je prachtige haar afknip en het laat zitten alsof een ezel het heeft gebeten, helemaal ongelijk? Of scheer ik het direct af om een pruik voor Erin te weven?”

Ik zei met mijn dunste, trillende stemmetje: “Nee, laat het alsjeblieft zoals het is, alsjeblieft!”

“Je hebt het gezegd”, antwoordde Gabriela. Ze zette het mes voor mijn ogen, ik kon mijn angst erin weerspiegeld zien. “Kijk ernaar, Karla, kijk goed, voor de eerste keer zal ik je angst in een handvol stof laten zien!”. Ze wees naar de kast en beval: “Bereid Karla nu voor op haar transformatie.”

Onmiddellijk keek Erin me aan en toonde me haar meest sadistische glimlach. Ik trilde gewoon weer voor de eerste keer en toonde mijn schrik, schaamte en onderwerping door mijn lichaam. Erin inspecteerde mijn snaren zodat mijn lichaam niet aan de X ontsnapte en stapte toen de kast in. Gabriela zat op de vloer en keek naar alles. Na een paar minuten kwam Erin getransformeerd uit de kast.

“Nou, nou ! Dit is mijn ERIN GO BRAGH op haar best. Dat is een compliment voor jou Karla ! De eerste keer dat Erin zich zo kleedt voor een neukpartij. Wat een verrassing. Voorheen was het alleen voor mij”, zei Gabriela.

In schoolmeisjesuniform, sokken en schoenen zag ze er geweldig uit. In een oogwenk begreep ik dat het voor Gabriela een andere droom was dan die van Erin: een lesbische slavin worden, wat ik in mijn hart al was. Erin tilde mijn lichaam een beetje op en ging boven op me liggen. Ze begon zich als een sensueel slangetje over me heen te bewegen, kronkelde sensueel boven op me en drukte haar lichaam tegen het mijne.

“Vind je het lekker Karla? Vind je het leuk dat je kleine zusje ook lesbisch is en dat ze je wil neuken? Waarom ben je zo verlegen tegen mij, trut?” Mijn lichaam reageerde op het beeld van Erin en begon heet te worden. Haar draaiende bewegingen over mij waren berekend, maar dat wist ik toen nog niet.

Ze liet me voor mijn ogen een propballetje zien. “Doe je mondje open, Karly, verwen je kleine zusje.” Ik schudde mijn hoofd. Ze gaf me een harde klap. “Maak je kleine zusje niet kwaad, Karly, doe hem open.”

Mijn angst kwam plotseling terug en ik opende mijn mond. Snel, heel goed wetend wat ze aan het doen was, bond Erin de knevelbal heel stevig vast. Ik voelde me binnengedrongen en kon niet spreken. “We willen je domme praatjes niet horen, Karly. Je bent gewoon vers vlees voor ons, een nieuwe walgelijke kruipende worm”. En ze kronkelde de hele tijd over mijn lichaam. Ik was geil om Erin te zien en te voelen.

Toen ging Erin op mijn borst zitten. Plotseling voelde ik het volle gewicht van haar over me heen en hijgde. “Nu Karla, hoe is het met mijn lieve kleine vlees? Hoe gaat het met je verlegenheid vandaag teef? Nou, dat zal niet lang meer duren, geloof me.”

Plotseling deed ze een totaal gesloten masker over mijn ogen. Ik kon niets meer zien. Totale black-out. “Nu zie je me, nu zie je me niet, hahahaha. Concentreer je op wat je voelt, trut, mijn laatste advies als vriendin.” Ik kon niet praten, ik kon niet zien. Ik was totaal hulpeloos en overgeleverd aan hun genade.

Toen pakte Erin een van mijn tepels en begon wild te likken en te zuigen. Soms ging haar tong in cirkels, soms beet ze in mijn tepels, soms zoog ze me met een enorme kracht waardoor ik het uitschreeuwde. Ik voelde verschillende bewegingen van haar tong die mijn sensuele sensaties in het kwadraat vermeerderden. Een onverwacht orgasme bouwde zich in mij op.

Toen lag Erin’s kleine hand op mijn kutje. Ze masseerde mijn clit en likte mijn tieten. Ik begon tekenen van een orgasme te vertonen: gillen, kreunen, kreunen. Toen voerde ze het tempo op. Ik wilde net klaarkomen toen ze plotseling stopte en me gefrustreerd achterliet. “Het is nog niet zover, zusje, nog niet, nee,” zei Erin. “Ik heb de controle, weet je nog?”

Toen gebeurde er iets ergers. Omdat ik nat was, stak Erin haar vingers in elkaar als een eendenbek en begon in mijn kutje te dringen! De kleine viezerik was me aan het vuisten! Later 3, 4 vingers ook in mijn kont, maar niet haar vuist. En ik begon genot te voelen tegen mijn wil, opnieuw verraadde mijn lichaam me! Erin begon vieze spelletjes in me te spelen. De vingers van haar hand in mijn kont, nou, ze konden Erin’s andere hand in mijn kutje voelen. Ze konden bijna handen schudden in mij en “hoi” zeggen, behalve mijn dunne spieren in het midden.

Ze begon de vingers van haar beide handen te spreiden, in mijn kutje en kontje, als donkere rozen die in mij bloeiden. Ik voelde haar nagels tegen mijn spieren, mijn tere binnenhuid… en mijn lichaam verraadde me opnieuw en begon te bewegen, zo veel als ik kon, tegen de donkere bloemen van haar vingers die zich in mij spreidden. Opnieuw begon ik te gillen, te kreunen: alle tekenen van mijn orgasme. Opnieuw trok Erin haar vingers terug uit mijn darmen en liet me zeer gefrustreerd achter op de rand van mijn orgasme.

Ze zei mompelend in mijn oor: “Je bent echt een stomme trut. Je kutje en je kontje zijn mijn geschenken, niet de jouwe. En je moet weten dat altijd, altijd, alle orgasmes alleen van Gabriela zijn, ze zijn allemaal van haar” en ze trok zich terug uit mijn lichaam, me zeer gefrustreerd achterlatend, ongelooflijk ontevreden.

Een vreemde stilte viel, een kwade engel passeerde … alle stilte. Ik voelde een nieuw lichaam dicht bij me: Gabriela’s. Ze knielde voor mijn kutje en wachtte.

“Wakker worden Karla,” schreeuwde Erin terwijl ze het masker van haar ogen rukte. Ik werd verblind door het licht. Toen ik kon zien, zag ik een beeld dat ik nooit zal vergeten…

Gabriela stond voor me, brandend als een godin, mijn nieuwe godin. Haar haren glansden in het licht, haar ogen verwijdden zich kil, haar tepels opgericht, haar buik sterk en krachtig … en dan … een vlinder dildo, een zware en obscene strapon, iets groter en dikker dan mijn kutje, gemaakt met banden van gekleurde horizontale strepen als een regenboog.

Ze lachte niet, ze was streng. “Karla, vanaf dit moment verander je in mijn eigen lesbische slavin, mijn FuckSow.” Haar stem was als koud staal dat tegen mijn oren sloeg.

Ze plaatste de kop van de strapon bij de ingang van mijn vagina en ik voelde een bliksemschicht door mijn hele lichaam. Ze kwam heel langzaam in me klaar, waardoor ik me voor het eerst echt binnengedrongen voelde. Het was alsof een hand een fluwelen handschoen binnendrong en mijn kutje uitzette terwijl deze obscene strapon als een veroveraar een geplunderde stad binnendrong. Gabriela nam bezit van me, lichaam en geest, mijn hele wezen. Ik kon niet ophouden naar haar te kijken, ik maakte geen geluid: ik stond geheel tot haar beschikking, ik was van haar.

Ze begon heel langzaam ‘in en uit’ te gaan, gebruik makend van mijn eigen natte kutje om de hele strapon van punt tot wortel in te smeren. Eindelijk gesmeerd, verhoogde ze haar snelheid, soms komend met kleine en korte heen en weer gaande bewegingen, soms grote en sterke stoten van eind tot eind in één keer. Oh God, het was geen kwestie van vol zijn, maar van onderworpen te zijn aan haar wil, aan haar strapon, aan haar ogen.

Ze combineerde alles met draaiende bewegingen toen ze me volspoot. Ik kon haar gewoon niet weerstaan, ik was perfect gebonden aan handen en voeten, gekneveld, alleen maar kijkend naar mijn eigen transformatie tot een lesbische seksslavin zonder eigen wil. Ze leunde over mijn hele lichaam terwijl ze het harnas als een zuiger bewoog met alleen haar heupen.

Ze mompelde ijskoud: “Karla, over een paar minuten zul je veranderd worden, getransformeerd in mijn persoonlijke Zeug. Weet je nog, Karla, wat is een FuckSow?

Ik knikte ja.

“Dan zal het zo zijn”. Zei Gabriela.

Ze verhoogde het tempo van de lange strapon slagen gaan in / uit in een klap. Ik begon te kreunen terwijl mijn orgasme zich voor de derde keer opbouwde. Twee mysterieuze handen kwamen in actie en begonnen in mijn tepels te knijpen, Erin nam deel aan mijn mentale en fysieke vervorming.

Gabriela zette haar gezicht op millimeters van het mijne en zag mijn ogen en mijn reactie. “Je hebt geweldig haar Karla, natuurlijk weet je dat, jij stomme hersenloze worm.”

Ze pakte mijn haar en verdeelde het in twee strengen. Daarna legde ze de twee strengen van mijn haar voor mijn keel en achter mijn nek als een stropdas. Ik voelde hoe Erin een lok achter mijn nek vastpakte.

Voor het eerst liet Gabriela een ongelofelijke kinky, vreemde glimlach zien die ik nog nooit van iemand anders heb gezien. Plotseling trokken de twee met al hun kracht aan mijn haar achter mijn nek, mijn keel wurgend met mijn eigen haar alsof het twee stalen touwen waren. Trekken en trekken tot ik voelde dat de lucht uitzette. Het was schaars terwijl Gabriela mijn kutje binnenging en verliet met haar regenboog strapon. Mijn lichaam verraadde me eindelijk, mijn lust explodeerde overprikkeld: Ik was een chaos van fysieke en mentale sensaties. Toen ik de verstikking een beetje voor was, begon ik te kreunen van lust en daarna van angst. De twee bewogen zich woedend tegen mij aan, mij vernederend in mijn weerloze toestand: “Teef, teef, teef, puta, putita, eres mi putita”, zei Gabriela, terwijl ze allebei met al hun kracht aan mijn haar in mijn keel trokken.

Toen ze me midden in mijn waanzinnige lusten aan het wurgen waren begon ik echt te hijgen, meer lucht nodig te hebben, ik wilde schreeuwen maar kon het niet. Op het moment dat ik ging komen, dacht ik: “Ik ga sterven”.

Gabriela duwde met al haar kracht en de strapon drong tot aan de wortel bij me binnen en vulde me helemaal. En toen… lieten ze m’n haar zakken. Ik hapte in één keer naar lucht en kwam brutaal klaar, zoals nooit in mijn leven. Tegelijkertijd ademde ik alsof ik opnieuw geboren was en toch kwam mijn orgasme als een berg die me seksueel raakte als geen andere komst in mijn hele leven. De lucht, het straponharnas en mijn klaarkomen zorgden samen voor een instant orgasme waarin ik alle besef verloor van waar ik was, wie ik was: een Lange Tijdloze Klaarkomen. Ik was mijn eigen orgasme, ik was orgasme.

Mijn Corrida/Coming duurde een eeuwigheid. Ik verloor mijn besef van tijd. Toen ik het eindelijk besefte, was het eerste wat ik zag Gabriela’s fase die naar me lachte: “Welkom, Karla, je glorieuze orgasme bezegelt je totale transformatie. Je bent nu mijn kleine FuckSow. Geen weg terug, geen weg terug, Karla.” en stond op.

Erin streelde me en bracht me weer bij zinnen. Ze verwijderde alle touwtjes en liet me vrij, nog steeds zwevend in de rest van mijn chaotische sensaties. Toen ik eindelijk op mijn voeten stond, trilde ik en liep ik als een dronkaard. Erin kleedde me in nieuwe kleren, allemaal obsceen: een legging met “bitch” erop geschreven, nieuwe en zeer dure designer sneakers, een topje met “slave” geschreven in fosforescerende gele letters om mijn borsten te bedekken. Geen beha, geen slipje, geen string.

Bij de deur van de boetiek stond Gabriela op me te wachten, nu gekleed in leer met hooggehakte laarzen. Ik kon nauwelijks lopen, maar probeerde door te gaan. Toen ik door de deur liep, draaide ik me om naar Gabriela. Ik weet niet wat ze in mijn ogen zag, wat ze in de diepste bron van mijn ziel zag:

“Altijd, Karla, altijd,” zei Gabriela en ze sloot de deur in mijn gezicht.

Sinds die dag zijn er twee weken verstreken, vijftien lange dagen waarin ik mezelf niet meer ben. Ik doe mijn dagelijkse dingen zoals gewoonlijk, maar mijn gedachten zijn elders. Diep in mijn ziel schreeuwt mijn lust en schreeuwt om meer als een dorstig dier in een woestijn. Ben ik nu een lesbische seksslavin? Wil ik dat Erin mijn Meesteres en Vrouwe wordt? Wil ik vers vlees zijn voor Gabriela? Wil ik echt mijn lichaam en mijn wil volledig aan Gabriela geven als mijn Godin? Ik weet niet wat ik zal doen met mijn herinnering aan zo’n massaal orgasme terwijl ze me vernederden, vernederden en vernederden als nooit tevoren.

Maar ik denk dat Gabriela zich echt aan haar belofte heeft gehouden. Ze hebben me nooit pijn gedaan, ze hebben nooit iets ergs of extreem pijnlijks met me gedaan. Maar ik herinner me nog goed, nu in mijn geheugen gegrift, dat Gabriela tegen me zei: “De ergste pijn is de angst voor pijn”. Ik kan eraan toevoegen dat het beste orgasme elke angst voor pijn overwint en ik voel mijn hele wezen ontbranden als een wildvuur zonder controle.

Ik heb de antwoorden niet als ik naar buiten ga en loop als een zombie. Elke stap die ik zet maakt een geluid in mijn hoofd. “Ik ben Gabriela’s slaaf, haar FuckSow nu”, stap “Ik ben Gabriela’s Zeug”, nog een stap “Ik ben alleen geboren om haar FuckSow te zijn”, de volgende stap “Ik ben haar FuckSow”, nog een stap “FuckSow”, stap “FuckSow”, stap “FuckSow”, vele stappen tot ik nu voor haar sta. “Ik ben je FuckSow, Gabriela, ik ben de jouwe”, stamel ik uiteindelijk. Ze lacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *