Icy’s eerste lesbische ervaring

Hallo, mijn naam is Icy. Ik ben een gemene, achtien jaar oude lesbo. Soms komt er een hetero meid naar me toe op een feestje en vraagt, “Uh, hoi Icy wanneer ben je lesbisch geworden?”

Natuurlijk stel ik mezelf soms dezelfde vraag, ik vraag hoe het gebeurd is of wanneer het gebeurd is. Meestal antwoord ik met een blik die zegt “Ben je dom?” en zeg op een onverschillige toon: “Ik weet het niet. “

Ik ben er niet echt voor uitgekomen, ik zit halverwege in de kast, als dat zinvol is, ik heb het de mensen verteld die belangrijk voor me zijn, acht mensen in totaal, en ze zijn allemaal erg aardig en behulpzaam geweest, maar ik denk niet dat ik het mijn ouders ga vertellen voordat ik naar de universiteit ga, ik heb niet de kracht om tegen hun woede op te boksen.

Ik ben sowieso nooit zo geïnteresseerd geweest in jongens, toch heb ik altijd gezocht naar mensen die mij accepteerden, ik ben van nature een vreemd persoon en daarom het grootste deel van mijn jeugd een beetje afgewezen door mijn leeftijdsgenoten, ik zocht naar een manier om in deze kleine eenheid op school te passen zonder alleen te zijn. Ik dacht nooit aan romantiek; in feite was mijn beste vriend mijn neef die bijna twee jaar ouder was dan ik. Laten we zeggen dat we erg close waren. Dana was het eerste meisje dat me befte en verdomd als dat niet het beste gevoel was dat ik ooit had gehad. Ik kwam klaar en klaar tot Dana’s tong moe werd en ik hetzelfde bij haar deed. Ze had een geweldige kut… zoals die van een vrouw met gezwollen lippen en een grote clitoris. Ik kon haar steeds weer laten klaarkomen.

Maar weer dacht ik er nooit iets van want het voelde goed en we waren allebei in die staat van geest…. het enige verschil was dat zij er overheen groeide en ik niet. Ik heb jongens nooit gemogen, ik wilde hun vrienden zijn, heel graag want het leek me leuk maar hen kussen hen omhelzen, de gedachte was weerzinwekkend voor mij. Ik keek naar een paar, mijn ogen gingen altijd eerst naar het meisje. Ik keek naar veel video’s van meisjes die elkaar kusten; weer dacht ik er nooit iets van, als ik naar porno keek keek ik altijd naar het meisje en hoe de man zich moest voelen bij het aanraken van haar zachte rondingen.

Ik weet niet hoe het begonnen is of dat er iets mis is maar ik ga je dit vertellen en ik ga het je eerlijk zeggen, ik heb nergens voor gekozen, er was geen moment in mijn gedachten dat ik hiervoor koos.
Ik weet niet hoe het begon of er is iets mis maar ik ga je dit vertellen en ik ga het je eerlijk zeggen, ik heb nergens voor gekozen, er was geen punt in mijn hoofd dat ik dit koos, er was geen punt dat ik dit wilde. Dat veranderde allemaal afgelopen weekend.

Het was de 19e verjaardag van mijn vriendin Carla. Ze had me uitgenodigd om bij haar thuis te blijven slapen. Haar ouders waren een nachtje weg, dus we konden het geluid harder zetten en een beetje uit ons dak gaan! Net als op mijn 18e, twee maanden geleden! Ik kwam aan de deur, klaar voor een geweldige nacht. Carla deed de deur open en ze zag er ongelofelijk uit! Haar lange bruine haar glinsterde in het licht van de gang en haar grote blauwe ogen straalden als sterren! Ze was helemaal opgemaakt en droeg een schraal topje dat veel van haar parmantige kleine borsten liet zien. Ze omhelsde me en we gingen naar haar kamer.

Toen we de kamer binnenkwamen, viel me op wat me altijd opvalt als ik Carla’s slaapkamer binnenkom. Al haar posters. Carla kwam er voor uit dat ze lesbisch was toen ze 16 was en ze heeft overal posters van vrouwen met grote borsten aan haar roze muren. Ook al heb ik ze al 1000 keer gezien. Carla wist dat ik lesbisch was, maar we hadden er niet naar gehandeld tijdens mijn logeerpartijtje omdat ik zo paranoïde was over mijn ouders. Carla’s ouders waren liberaal, tolerant en meestal afwezig.

. Hoe dan ook, we lagen op haar bed en keken naar een chick flick op haar TV aan de muur van haar slaapkamer. Dan gaat ze en steelt een fles Vodka uit de keuken en grijnst gemeen! We drinken alles op en zijn erg dronken rond middernacht. “Hé,” zegt Carla. “Ik ga nu even douchen ok?” Ik had er ook een nodig dus ik vroeg of ik mee mocht.

Ze zei dat het goed was en ze gaf me een blauwe bikini om aan te trekken. Zij deed haar gloednieuwe roze designer bikini ook aan en we gingen allebei onder de douche. Het was een dubbele douche dus er was ruimte genoeg.
We waren aan het pissen en lachen en grappen aan het maken en wassen tot ik haar vroeg of ze mijn rug mocht wassen. “Tuurlijk!” zei ze lachend.

Dus pakte ze de zeep en wreef die over mijn rug en begon toen met haar handen in te wrijven. “Is het goed als ik de achterkant van je bikinitopje losmaak? zei ze. “Dat is een stuk makkelijker.” Ik zei zeker, dus ze maakte het los en ging met haar handen over mijn rug. Toen kwam ze bij mijn onderrug en ze legde haar handen op de achterkant van mijn bikinibroekje!

Ze masseerde mijn kont en ging met haar vinger rond mijn kontspleet. Het ging gebeuren en ik was zeker niet van plan haar tegen te houden. Ik voelde mijn tepels hard worden en ik had een sterk brandend gevoel in mijn kutje. Ik was nog meer opgewonden dan toen ik seks had gehad met mijn neef!

Toen Carla alle zeep eraf had gewassen draaide ik me om en ze kuste me. Het voelde zo verdomd goed! Haar tong gleed in en uit mijn mond terwijl het water nog over ons heen stroomde. Ze begon aan mijn tietjes te voelen en herinnerde zich dat het topje nog niet uit was. Ze trok het bikinitopje van me af en legde mijn kleine ronde tietjes bloot. Ze ging naar beneden en begon aan mijn tepels te likken en te zuigen. Ik kreunde zachtjes omdat het zo goed voelde. Ik maakte haar bikinitopje los terwijl zij mijn broekje uittrok.

Zij trok toen haar broekje uit zodat we beiden naakt in elkaars armen lagen. Ze kuste me opnieuw, met meer aandrang, haar tongen strijdend en glijdend over en onder elkaar, dan kuste en zoog ze in mijn nek voordat ze terugkeerde naar mijn mond en met haar tanden aan mijn onderlip trok. Ze nam een mond vol water uit de douche en we deelden het warme water heen en weer het spuug liep van onze kinnen.

Carla bewoog langzaam haar hand naar beneden en begon over mijn buitenste kutlippen te wrijven… Ik kreunde en twee vingers scheidden mijn kutlippen terwijl haar middelvinger over mijn stijve clit begon te wrijven en te flicken. Eerst langzaam en toen sneller en sneller zodat de wrijving me doodde! Het voelde zo fucking goed! Toen gleed ze met haar middelvinger in mijn kut terwijl ze nog steeds met haar duim over mijn clitje wreef.

Ik voelde dat mijn orgasme zich begon op te bouwen. Plotseling trok Carla haar vingers weg, ik kreunde teleurgesteld.

“Nog niet jij vieze kleine Lesbos teef. Ik wil je sperma op mijn tong proeven, ik wil dat je me alles geeft. “

Carla hurkte tussen mijn benen en met een geniepige grijns op haar gezicht liet ze haar tong over de hele lengte van mijn kut gaan. Het gevoel was zo heerlijk dat mijn knieën knikten, en Carla giechelde toen ze haar lange tong in mijn strakke kutje liet glijden. Ik greep de leuning vast voor steun terwijl Carla me neukte met haar talentvolle tong.
Ik was in extase toen Carla haar tong uit mijn kutje bewoog en omhoog over en rond mijn gezwollen clit. Ik beefde toen ze hem in haar gretige mond zoog en met haar tong mijn vleesknop heen en weer speelde. Ja, ja ik was lesbisch en ik vond het heerlijk.

Ik trok hard aan Carla’s haar, “Laat me alsjeblieft klaarkomen Carla, ik moet je voeden met mijn meisjessap, ik wil je het allemaal zien opzuigen en oplikken!”

Carla keek naar me op, met medelijden in haar ogen, “Okay lover girl, maar je moet me je vriendin noemen, waar iedereen bij is, wat er ook gebeurt. Afgesproken?”

Op dat moment zou ik met alles hebben ingestemd, “Fuck ja, Carla is mijn vriendin, ik hou van de manier waarop ze mijn kut zuigt, oh ja, laat me klaarkomen Carla, ik ben je slet, je slet vriendin.”

Carla keek naar me op terwijl ze mijn clit in haar natte mond zoog en er genadeloos aan sabbelde met het puntje van haar tong, tegelijkertijd draaide ze twee vingers in mijn strakke kut. Hoe harder ze me likte en neukte, hoe meer ik mijn clitoris en kutje tegen gezicht en vingers drukte. Ik begon een orgasme te krijgen. “Oh fuck! Carla! Oh! Oh ja! Oh jij fucking slet neuk me! Harder! HARDER! UHHHHHHH!!! OH GOD IK KOM VERDOMME KLAAR! AHHHHHH!”

Plotseling liet mijn kut een lading sperma los over haar gezicht en hand. Ze likte het af en slikte het door. “Fuck Icy je smaakt geweldig!” Dus ik glimlachte naar haar en zei: “Je hebt van me geproefd? Nu wil ik jou proeven!”

Ze wist wat ik ging doen dus ging ze liggen en opende haar benen zo wijd als ze konden. Ik knielde bij haar haarloze poesje en begon het te likken. Ik ging met mijn tong op en neer langs haar kutlippen tot ik bij haar clitje kwam. Ik ging er met mijn tong overheen en begon te zuigen. Ik zoog er harder en harder aan terwijl ik de muskusachtige geur van haar hete kutje rook. Ze sloot haar benen om mijn nek en begon tegen mijn gezicht te stoten. Plotseling stak ik mijn tong in haar kutgaatje en kronkelde er wat in. Ze begon te gillen! “OH IJZIG JIJ FUCKING BITCH! NEUK ME! OH GOD NEUK ME NU JIJ SLET! IK HEB JE NODIG! OH FUCKING HELL DIT IS FUCKING AWESOME! UUHH! UUUUUUHHHHHHH!”

Ze liet al haar hete sperma los in mijn mond en ik spuugde het op haar tieten en wreef het in. Het water van de douche spoelde het weg langs de stop en ik kuste haar kutje waardoor ze huiverde. Ze stond op en grijnsde boosaardig. “Blijf hier,” zei ze. “Ik heb een cadeautje voor je!” Ze stapte uit de douche en kwam twee seconden later terug met een voorbindlul op! Ik lachte en ze ging in de kletsnatte douche liggen met haar kutje onder de douchekop. Ik nam plaats op haar pik en ging er langzaam op zitten. Ik kronkelde rond en probeerde het comfortabel te krijgen. Het water van de douche kwam nu op mijn hoofd. Ik begon op en neer te stuiteren.

Na 5 minuten stuiterde ik zo hard en snel op en neer dat ik de G-spot bereikte! Ik kwam onmiddellijk in een orgasme! Ik gilde en schreeuwde en bereed haar zo snel als ik kon tot ik helemaal klaarkwam over de rubberen lul. Ik ging naar beneden en zoog erop terwijl ik mijn eigen sperma inslikte. Carla verwijderde de voorbinddildo en we lagen beiden onder het koele water elkaars lichaam te strelen en te kussen. En het is eerlijk om te zeggen dat dat de beste douche was die ik ooit heb gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *