Hoe ik als juf een mijn meesteres kreeg

Voor mij, opgroeiend in het zuiden in de jaren tachtig, was racisme niet zo welig tierend en flagrant als vroeger, maar de onderstroom was er wel. Ik groeide op in een zeer racistisch gezin uit de hogere klasse, waar mijn vader geloofde dat blanken in alle opzichten superieur waren aan zwarten. Ook al hadden we een zwarte meid, een zwarte chauffeur en groeide ik op met een zwart kindermeisje… Ik weet dat het ironisch is om een zogenaamd minderwaardig ras toe te staan je te voeden en je kinderen op te voeden; helaas leek niemand anders het te merken.

Dat gezegd hebbende, Aretha was als de moeder die ik nooit gehad heb, want terwijl ik opgroeide met een diva-mama die mij niet echt opvoedde…deed Aretha dat wel. In tegenstelling tot de rest van mijn familie, waaronder mijn beide oudere broers en zussen, groeide ik op met een groot respect voor Aretha en daarom weigerde ik iemand te behandelen op basis van ras. Zij was mijn moederfiguur toen ik opgroeide en de persoon die ik meer respecteerde dan wie dan ook. Toen Aretha twee jaar geleden overleed na een lange periode van kanker, was ik er veel meer kapot van dan een jaar eerder, toen mijn biologische moeder overleed.

Aretha begreep me en respecteerde mijn verlegenheid, in tegenstelling tot mijn familie die bleef proberen van mij iets te maken wat ik niet was. Mijn vader was een zeer machtige rechter, mijn moeder ook een advocaat en mijn beide oudere broers en zussen traden in de voetsporen van mijn ouders. Ik, daarentegen, werd leraar.

Ik had veel onzekerheden, maar één daarvan was mijn lichaam. Mijn borsten waren zo goed als onbestaande en zelfs vandaag zijn ze een kleine 75b. Aan de andere kant, Aretha en haar kinderen hadden allemaal grote borsten. Ik groeide erg zelfbewust op over mijn borsten, hoewel ik nooit iemand… zelfs Aretha… over mijn onzekerheid vertelde. Die onzekerheid verdween nooit helemaal, want ik had vaak leerlingen wiens borsten veel groter waren dan de mijne. Mijn borsten waren een constante herinnering aan mijn onvolkomenheden.

Ik trouwde met een collega-leraar, en ik zou nog lang en gelukkig hebben geleefd als mijn man niet afgelopen winter was overleden bij een ongeluk met rijden onder invloed (nee, hij was nuchter, het was een rijkeluiskind dat door rood licht reed).

Ik bleef achter als weduwe met twee tienerdochters, de ene achttien en in groep twaalf, de andere zestien en twee klassen lager. De levensverzekering was genoeg om onze hypotheek af te betalen en de studiekosten van mijn dochters te garanderen, dus veel mensen dachten dat ik gek was toen ik na een jaar verlof weer les ging geven. Maar ik had het enorm gemist en werken met tieners was de meest dankbare baan ter wereld.

Het was de derde dag dat ik me realiseerde dat dit semester een uitdaging zou worden. Latoya was een zwarte studente in mijn Engelse klas met een echte haat voor mij. Haar toon was snotterig, haar houding verschrikkelijk en haar mond lippig. Toch mocht ik haar. Ze was eigenlijk ongelooflijk welbespraakt en academisch sterk, hoewel ze haar opdrachten vaak te laat inleverde. Ik hoopte dat ik haar kon helpen haar volledige potentieel te bereiken… als ik maar door haar harde buitenkant heen kon breken.

Helaas was ik in december nog niet verder dan in september, totdat ze me op een dag om hulp vroeg. Nou ja, eiste het eigenlijk.

Ze legde een document op mijn bureau en zei: “Ik heb hulp nodig met mijn beurs-cv.”

Omdat ik een kans zag om haar eindelijk aan mijn kant te krijgen, negeerde ik haar houding en vroeg: “Wanneer moet het klaar zijn?”

“Morgen,” snauwde ze, alsof ik het had moeten weten.

“Oh dat is niet veel tijd,” zei ik.

“Ik kan vanavond naar je huis komen voor hulp. Ik heb ook een referentiebrief nodig,” eiste ze.

“Maar het kerstbal is vanavond,” legde ik uit.

“Dus?” antwoordde ze.

“Ik moet toezicht houden,” zei ik.

“Ik ben er om zeven uur. Het zal niet lang duren,” besloot ze voor mij.

Ik pauzeerde, voordat ik toegaf aan haar sterke persoonlijkheid: “Oké, maar ik moet om acht uur bij het bal zijn.”

“Het zal wel,” zei ze, terwijl ze de klas verliet. Ze stopte bij de deur en voegde eraan toe: “Hou mijn referentiebrief klaar.”

Ik antwoordde: “Ik heb je CV nodig.”

“Ik zal het meenemen.” Ze haalde haar schouders op en vertrok voordat ik kon reageren.

Ik zuchtte. Ze was echt een egocentrisch, verwaand kreng. Ik hoopte dat haar helpen haar zou helpen zich open te stellen voor mij, maar ik betwijfelde het. Ik pakte mijn spullen en ging naar huis.

Ik dineerde met de meisjes en zij vertrokken allebei vroeg om hun vrienden te ontmoeten en zich klaar te maken voor het tweede grootste bal van het jaar, het kerstbal. Natuurlijk was het schoolbal het grootste evenement voor de meeste middelbare scholieren.

Toen Melanie, mijn oudste, wegging zei ik: “Ik ben misschien een beetje laat. Latoya komt langs voor wat laatste hulp bij een beurs.”

Melanie keek me vreemd aan en waarschuwde: “Vertrouw haar niet.”

Ik haalde mijn schouders op, “Dat doe ik ook niet. Maar ze blaft harder dan ze bijt.”

Melanie haalde haar schouders op, oordelend zoals ze vaak deed. “Ze is een butch pot.”

“Melanie!” antwoordde ik, verbaasd.

“Ik zeg maar wat,” zei ze en kuste me op de wang. Toen was ze weg.

Ik maakte mezelf klaar voor de formele dans. Ik droeg een glamoureuze rode jurk met een bruine panty en rode hakken. Het was zeldzaam dat ik me kon verkleden sinds mijn man overleden was, dus als de gelegenheid zich voordeed, ging ik graag helemaal los. Helaas kreeg ik een flinke loop in mijn panty en besefte dat ik er geen meer had. In mijn lade vond ik een geopend pakje koffiekousen. Ik vond ze ongemakkelijk en een beetje te sletterig, zelfs voor mijn man toen hij nog leefde, maar ik ging zeker niet naar een formeel evenement zonder iets aan mijn benen, dus trok ik met tegenzin de donkerbruine dijbenen aan. Het goede nieuws was dat de jurk lang genoeg was om de bovenkant van de kousen te verbergen en dat de donkere kleur mijn benen echt accentueerde.

Ik was net klaar met mijn bijpassende rode lippenstift bij mijn jurk toen de deurbel ging. Ik pakte mijn drie inch hakken, die ik ook nooit mocht dragen, en ging naar beneden om de deur te openen.

Ik deed open en Latoya slenterde mijn huis binnen alsof het van haar was. Ook zij was gekleed, hoewel meer voor een motorbar, met een zwarte leren rok, zwarte laarzen, een zwarte panty, een rode blouse die haar grote borsten niet eens kon bedwingen en een zwart leren jack. Ze trok haar jasje uit en gooide het op mijn witte bank.

Ik sloot mijn deur, verbaasd over wat zij als formeel beschouwde. Ze leek meer gekleed voor een dominatrix line-up.

Ze keek me aan. “Leuk, je hebt je voor mij aangekleed.”

Geschrokken van haar opmerking antwoordde ik: “Wat? Nee, ik ben gekleed voor de dans.”

Ze haalde haar schouders op, “Wat u wilt, Ms Malone.”

Haar neerbuigende toon en grijns negerend, ging ik aan de slag. “Laat dit cv eens zien zodat ik de referentiebrief kan afmaken.”

Ze haalde een cv uit haar tas en legde het op tafel terwijl ze om mijn huis heen liep. Ze verdween naar de keuken terwijl ik het formulier pakte en het doorbladerde. Ik zag dat ze geen vrijwilligersuren had, wat de beursaanvraag nogal moeilijk zou maken. Ze kwam terug in mijn woonkamer met een biertje in haar hand.

Ik liep erheen en nam het uit haar hand. Ik snauwde: “Wat doe je?”

Ze lachte: “We zijn allebei volwassen, Ms Malone.”

“Daar gaat het niet om,” zei ik. In een poging het onderscheid duidelijk te maken zei ik: “Ik ben de leraar en jij bent mijn leerling.”

Ze haalde haar schouders op, haar stem veranderde in iets dat vreemd verleidelijk leek: “Maar wat als ik de leraar was en jij de leerling?”

Ze stond recht voor me, haar donkere ogen boorden zich in de mijne, terwijl ik verward antwoordde: “Waar heb je het over?”

Ze glimlachte, “Oh, laat maar zitten. Ben je al begonnen met mijn referentiebrief?”

“Ja,” antwoordde ik, dankbaar dat ik weer bij het onderwerp was. “Het staat op mijn laptop boven.”

Latoya begon naar de trap te lopen. “Laten we eens kijken waar je aan begonnen bent.”

Opnieuw was haar brutaliteit vervelend, maar hoe sneller we dit afrondden hoe beter, dus volgde ik haar naar boven en naar mijn kamer. Ik pakte mijn laptop, typte mijn wachtwoord in en overhandigde mijn laptop aan haar.

Ze las snel mijn vrij algemene referentiebrief en begon dingen toe te voegen. Ik zei: “Latoya, ik teken niets waar ik het niet mee eens ben.”

Ze glimlachte, haar toon was vreemd voorgevoelig, “Oh maak je geen zorgen, je zult het er zeker mee eens zijn als ik met je klaar ben.”

Haar vreemde antwoord was verontrustend. Ze straalde een zelfvoldane superioriteit uit die ik niet begreep. Ik probeerde een kijkje te nemen in wat ze schreef, maar ze wees me af. “Wacht tot ik klaar ben, Ms. Malone.” Toen voegde ze eraan toe, me behandelend als een dienstmeisje in mijn eigen huis: “Als ik geen biertje mag, haal dan maar een cola voor me.”

Mijn woede binnenin begon te borrelen en ik moest elk greintje tolerantie gebruiken om niet te ontploffen. In plaats daarvan knarste ik mijn tanden en ging naar beneden om een drankje voor haar te halen. Terwijl ik beneden was, nam ik een paar minuten de tijd om mezelf te kalmeren en te relativeren wat ik deed. Ik herhaalde de mantra “Ik help een leerling” steeds weer.

Toen ik weer boven kwam, was Latoya naar mijn bed verhuisd en lag ze erop met mijn laptop op haar schoot. Mijn frustratie begon onmiddellijk weer te stijgen.

Ze keek op en vroeg op een neerbuigende toon: “Waarom duurde het zo lang, mevrouw Malone?”

Ik wilde op haar ontploffen, maar zag geen voordeel in zo’n uitbarsting. In plaats daarvan zweeg ik en bracht haar het drankje.

Ze nam het aan zonder ook maar een greintje waardering en nam een slok voordat ze het me teruggaf. Ze behandelde me als een bediende in mijn eigen huis. Ze ging weer typen en een paar minuten later, terwijl ik als een dienstmeisje haar drankje vasthield, zei ze: “Klaar.” Ze klopte op mijn bed en zei: “Kom zitten en lees de laatste versie.”

In een poging enige vorm van macht terug te krijgen, weigerde ik en reikte naar mijn computer: “Nee, ik blijf staan.”

Haar glimlach vervaagde en ze trok mijn computer van me af. “Ga zitten, mevrouw Malone,” eiste ze; ik schrok van haar agressieve toon. Zonder tijd te hebben haar bevel te verwerken, voelde ik mijn lichaam op het bed en naast haar klimmen.

Ze nam het drankje aan en zette mijn laptop op mijn schoot. “Lees de laatste referentie, Ms Malone,” instrueerde ze.

Beste wie het aangaat,

Latoya is een student die ik het genoegen had dit jaar les te geven in Grade 12 Engels op Salisbery High. Ik ben ook betrokken bij haar buitenschoolse activiteiten.

Ik pauzeerde, “Latoya, ik heb geen deel uitgemaakt van je buitenschoolse inspanningen.”

Ze nam een slokje van haar drankje voordat ze zei: “Dat zul je binnenkort zijn. Lees nu verder.”

Omdat ik haar het huis uit wilde hebben, negeerde ik de leugen en ging verder met de brief.

Latoya is een leergierige studente die uitblinkt in alles wat ze doet. Haar humor en intelligentie overtreft alles wat ik momenteel leer. Ze is een groot spreker in het openbaar, een creatief schrijver en een modelstudent. Als al mijn studenten zo hard zouden werken als Latoya zouden ze allemaal succesvolle leden van de maatschappij worden.

Toen ik dit las, schudde ik mijn hoofd; ik zou nooit zulke algemene onzin schrijven. Geen van deze beschrijvingen beschreef de waarheid over Latoya. Ze was slim en creatief, maar haar beschrijvingen waren vergezocht. Maar ik besloot te zwijgen en ging verder met het lezen van de rest van de brief die ik zogenaamd aan het schrijven was.

Tenslotte is Latoya mijn zwarte meesteres geworden en ik dien haar gretig als de blanke slet die ik ben. Ze bezit me en ik gehoorzaam haar elk bevel.

Ik pauzeerde, compleet verbijsterd door de woorden voor me. Ik keek op naar een glimlachende Latoya, mijn wangen rood van woede, en zei: “Latoya, wat is hier aan de hand?”

Ze glimlachte: “Heb je de brief afgemaakt?”

Opstandig antwoordde ik, terwijl ik de laptop naast me neerlegde: “Nee. Nu moet je weggaan!”

Haar glimlach vervaagde en ze antwoordde, terwijl ze voor het eerst mijn voornaam gebruikte: “Linda, je moet op je knieën vallen en smeken om mijn blanke slet te zijn.”

Ik stond op van het bed en verhief mijn stem, iets wat ik nooit doe, en eiste: “Ga nu mijn huis uit!”

Haar glimlach keerde terug, maar haar neerbuigende toon kwam ook in volle kracht terug, “Awww, wat schattig, mijn kleine slet speelt moeilijk te trainen.”

Niet zeker hoe ik haar uit mijn huis kon krijgen, en de tranen begonnen over mijn wangen te stromen, smeekte ik: “Ga alsjeblieft weg en we doen alsof dit nooit gebeurd is.”

Haar hand verdoofde me, want in één snelle beweging ging hij onder mijn jurk en rechtstreeks naar mijn vagina.

“Oh jee,” plaagde ze, me met haar andere hand vasthoudend zodat ik me niet kon losmaken, “Je droeg dijhoge kousen voor mij. Je bent echt een slet, hè?”

“Nee, er zat een loopje in mijn panty,” argumenteerde ik en probeerde toen terug te vechten, “laat me nu meteen los!”

Ze grinnikte, haar vinger gleed in mijn vagina en ik slaakte een oncontroleerbare kreun, “Waarom ben je zo nat?”. Ik wilde haar wegduwen, maar ze was te sterk. Ze glimlachte en gebruikte opnieuw mijn voornaam: “Wees nu een brave blanke slet, Linda, en val op je knieën en op je plaats voor mij.”

Ik slaakte een tweede onvrijwillige kreun toen ze mijn g-spot vond.

“Hmmm, dat vind je lekker, nietwaar, leer?”

“Nee,” antwoordde ik, vernederd door de manier waarop mijn lichaam me verraadde. “Alsjeblieft, stop.”

Ze glimlachte, “Nu hier is hoe het gaat werken, Ms. Malone. Ik wil dat je mijn blanke kleine pot bent en ik krijg altijd, ik bedoel altijd, wat ik wil.”

Ze pompte langzaam haar vinger in mijn lang genegeerde vagina, die al meer dan een jaar door niets anders dan mijn eigen vingers was aangeraakt. Ik was gekrenkt door haar woorden, maar haar vinger in me had me moreel zwak gemaakt. Ik probeerde voor mezelf op te komen, “We kunnen dit niet doen.”

“Oh, we kunnen en zullen het doen. Je bent al het hele semester zo gretig om me te plezieren.”

“Nee,” sprak ik tegen, “Ik probeerde gewoon het beste uit je te halen.”

En ik ben van plan het beste uit jou te halen.” Haar vinger in me had me afgeleid, toen ze verder ging: “Waarom bent u zo nat, Ms Malone?”

De manier waarop ze mijn naam met zoveel afschuw uitsprak was beledigend, maar ik kon niet ontkennen dat haar vinger in me me seksueel prikkelde. Ik antwoordde met de enige logische reden die ik had: “Het ligt niet aan jou, ik ben niet lesbisch. Ik ben gewoon al heel lang niet meer aangeraakt.”

“Ik ben ook niet lesbisch, Ms. Malone. Ik hou soms ook van een grote harde lul in me, maar witte teven zoals jij veranderen in de onderdanige sletten die ze diep van binnen willen zijn is een leuke afleiding.”

Ik probeerde me weer terug te trekken, maar ze was te sterk. “Alsjeblieft, doe dit niet.”

“Wat niet doen?” vroeg ze.

“Behandel me niet op deze manier.”

“Wat voor manier?”

“Alsof ik een slet ben,” flapte ik uiteindelijk uit frustratie.

“Maar je bent een slet,” zei ze.

“Dat ben ik niet,” antwoordde ik onvermurwbaar.

“Je staat toe dat je 18-jarige studente je vingert in je eigen slaapkamer, dat lijkt me nogal sletterig,” counterde ze.

Ik probeerde nog een keer los te komen en deze keer lukte het met voldoende inspanning, maar ik viel op de grond.

Ze glimlachte en liep naar me toe: “Uiteindelijk vallen ze allemaal voor me.”

Ik stond weer op en ze pakte onmiddellijk mijn schouders vast, liet me op mijn knieën zakken en beval: “Doe mijn laarzen uit.”

Ze tilde haar voet een beetje op en presenteerde me haar voet.

“Nee,” antwoordde ik gedwee.

Ze keek op me neer vanuit haar machtspositie en antwoordde: “Ik vraag het je nog één keer. Vanaf nu zal elke ongehoorzaamheid gestraft worden. En geloof me, die straf zal je niet leuk vinden.”

Ik vreesde plotseling wat ze zou kunnen doen, want ik was ervan overtuigd dat dit geen loos dreigement was. Ik probeerde haar te overtuigen, “Alsjeblieft, Latoya, ik ben je leraar.”

“Eén!” kondigde ze aan.

“Maar, Latoya…” Ik begon opnieuw.

“Twee!” onderbrak ze, voordat ze toevoegde: “Voor een leraar leer je niet erg snel.”

Ik pauzeerde, besefte plotseling mijn hachelijke situatie en wist niet hoe ik eruit moest komen. Met tegenzin, uit angst voor haar toorn, ritste ik haar laars los en trok hem van haar voet. Zonder een woord te zeggen veranderde ze van voet en gaf me haar andere laars. Ik herhaalde de opdracht en begon op te staan.

“Heb ik je toestemming gegeven om te staan?” brulde ze, haar woede druipend van het gif.

Ik viel terug op mijn knieën en stamelde, versteend door haar uitbarsting: “N-n-n-n-nee.”

“Wie is jouw Meesteres?” vroeg ze.

“Pardon?” vroeg ik terug.

“Drie,” kondigde ze aan, mij nog een theoretische straf toevoegend. “Waag het niet te bewegen, slet.”

Een slet genoemd worden was als een harde klap in het gezicht, maar om onbekende redenen anders dan angst bleef ik op mijn knieën zitten terwijl Latoya naar mijn laptop liep. Ik keek nieuwsgierig naar wat ze van plan was. Ze typte snel en kondigde toen aan: “Verzonden.”

“Wat heb je net gedaan?” vroeg ik als versteend voor haar antwoord.

Ze glimlachte: “Ik heb net mijn referentiebrief naar mezelf gestuurd vanaf jouw e-mailadres. Ik denk dat het goed van pas komt als je niet meer gehoorzaamt.”

“Dat heb je niet gedaan,” zei ik, terwijl ik wist dat ze dat deed, maar ook bad dat ze dat niet deed.

Ze bracht mijn laptop naar me toe en liet me de verstuurde bevestiging zien. Tranen vormden zich onmiddellijk en stroomden over mijn gezicht. Terwijl ze de laptop terug op het bed gooide, waarschuwde ze: “Als je weer ongehoorzaam bent aan je Meesteres, kan dat ernstige gevolgen hebben, begrepen?”

“Ja,” stamelde ik, me realiserend dat mijn situatie nog erger was dan voorheen.

“Dus, ik vraag het je nogmaals, wie is je Meesteres?”

“Dat ben jij,” antwoordde ik met tegenzin en zonder overtuiging.

Ze glimlachte, “Was dat zo moeilijk? De volgende keer dat ik het vraag verwacht ik een veel gretiger antwoord, maar ik denk dat het probleem misschien is dat je niet gelooft dat je een slet bent, of wel?”

“Nee, ik denk niet dat ik een slet ben,” antwoordde ik.

“Blijf,” zei ze, alsof ik een hond was, en ze verdween uit mijn kamer. Terwijl ze weg was flitsten een miljoen ideeën in mijn hoofd om uit deze benarde situatie te komen. Ik besloot dat het niet kon, en ging snel naar mijn computer om te kijken of er een manier was om de verzonden e-mail te wissen of te stoppen. Ik verwijderde hem uit mijn verzonden items, en zocht net op het internet hoe ik verzonden e-mails kon verwijderen, toen ik haar stem hoorde roepen: “Vier.”

Ik keek verschrikt naar haar op en zag dat ze nu halfnaakt was, haar rode blouse weg en haar grote borsten nauwelijks in bedwang gehouden door een rode kanten beha. Haar rokje was ook weg en ze was nu gewoon in zwarte thigh highs, een zwart slipje en een grote zwarte voorbindpik.

“Je wilt echt gestraft worden, hè?” vroeg ze, terwijl ze naar me toe liep.

“N-n-n-nee,” stamelde ik, bang, maar toch vreemd geboeid door de grote lul die om haar middel zat.

“Ik zie dat je mijn pik bekijkt,” glimlachte ze, “doe je mond open, slet.” Ik gehoorzaamde en ze schoof de plastic pik tussen mijn lippen. “Zuig de lul van je Meesteres met je slettenmond,” eiste ze. Ik gehoorzaamde opnieuw, volkomen vernederd door zowel de eis als de groeiende nattigheid in mijn slipje. Waarom werd ik nat van zo’n obscene opdracht en taak?

Ik zoog langzaam en onhandig aan de plastic pik met zijn onaangename smaak. Latoya spinde: “Hmmm, goede leraar, je zult een perfect cadeautje zijn.” Een rilling ging over mijn rug bij haar insinuatie dat ik een cadeautje was en mijn angst begon me te overweldigen. Bijna alsof ze besefte dat mijn angst spoedig een hoogtepunt zou bereiken, trok ze de pik uit me en eiste: “Ga op je bed liggen, slet. Op handen en voeten als een braaf hoertje.”

Ik keek op en probeerde haar opnieuw tot rede te brengen: “Alsjeblieft, Latoya, dit moet stoppen.”

“Nu!” explodeerde ze, trok me omhoog en duwde me naar het bed. Angst werd weer de motiverende factor voor gehoorzaamheid en ik klom op mijn bed en op handen en voeten, zoals bevolen. Zij klom ook op het bed en trok mijn jurk omhoog. Een koude bries gaf me een snelle rilling en ik hield mijn adem in in afwachting van haar volgende actie. Ze vroeg: “Wil je dat je Meesteres je neukt, slet?”

Mijn vochtige slipje was het bewijs van het tegendeel, maar ik weigerde mijn groeiende opwinding toe te geven, toen ik antwoordde: “Nee.”

“Echt?” vroeg ze, “Wil je niet dat mijn grote lul je natte witte hoerenkut vult?”

Ik herhaalde, “Nee.”

“Hmmmmm,” pauzeerde ze, haar hand ging naar mijn zeer natte slipje. “Je kut is het niet eens met je woorden.”

Ik antwoordde niet, want geen goed antwoord kon het bewijs verslaan.

Ze trok mijn slipje opzij en zette haar grote plastic pik bij de ingang van mijn vagina. Een plotselinge sensatie verzwakte mijn knieën en mijn verzet. Mijn lang genegeerde kutje begon voor me te spreken en het was behoorlijk veeleisend… het wilde geneukt worden… hard. Ik wist niet eens dat ik het deed, maar ik voelde mijn lichaam tegen mijn controle in, achterover leunen en de pik in me opnemen.

Een zelfvoldaan gegrinnik weerklonk achter me en herinnerde me onmiddellijk aan mijn hachelijke situatie. Ik stopte onmiddellijk de achterwaartse beweging. “Wat? Nu niet stoppen, slet. Je moet geneukt worden. Je moet mijn hoer worden, een blanke slet voor zwarte vrouwen. Ontken het niet, slet. Je hebt me nodig. Je wilt me. Buig achterover, neem mijn lul diep in je blanke slettenkut en geef je over aan mij.”

Haar gemene woorden hadden me moeten afstoten, maar in plaats daarvan deden ze me tintelen van binnen en deden ze mijn kutje branden van behoefte. Mijn geest probeerde wanhopig de verleiding te weerstaan, maar de weerstand was zwak en ik zakte langzaam verder ineen tot overgave.

Terwijl meer van haar pik langzaam mijn vagina vulde, ging ze verder met het uitleggen van onze nieuwe relatie, “Goed zo meisje. Ik wist dat je je aan mij zou onderwerpen, Linda. Ik wist het de eerste dag toen je je ogen niet van mijn tieten af kon houden. Mijn dubbele d’s zijn zoveel groter dan jouw kleine trainingsbeha tieten.” Haar vernederende woorden kwamen hard aan toen ze zich concentreerde op mijn grootste onzekerheid. Ik stopte met bewegen op de pik, tranen begonnen zich weer te vormen.

“Hmmmm, blijf mijn pik nemen, Ms. Malone. Als hij eenmaal helemaal in je kut zit, wordt het mijn kut.”

De botte verklaring deed me verstijven. De pik half in mij voelde zo goed en ik wilde meer, maar de openbaring die Latoya net had aangekondigd deed me schrikken. Ik stamelde, “W-w-wat bedoel je?”

“Ik bedoel precies wat ik zei. Zodra mijn lul in je hoerenkont zit, ben ik de eigenaar. Ik bezit jou. Je zult mijn kut likken wanneer ik je dat zeg. Jouw kut zal beschikbaar zijn voor mij en anderen wanneer wij dat willen. Je hebt een zwarte Meesteres nodig, je verlangt naar een zwarte Meesteres, en je verlangt naar volledige onderwerping aan mij.”

“Maar ik heb een baan,” smeekte ik.

“Oh, ik zal je carrière niet kapot maken, slet. Tenzij je mij ongehoorzaam bent, dan gaan alle beloftes niet door. Op school ben jij de leraar en ik de leerling, maar als we alleen zijn, ben ik de leraar en jij de leerling; ik ben de Meesteres en jij de slaaf. Is dat duidelijk?”

“Ummmm…” begon ik.

“Antwoord niet met je mond, slet. Antwoord met je natte, gretige kut. Die nu vast niets liever wil dan gevuld worden door de lul van je Meesteres. Met volledige onderwerping, komt volledig genot. Doe het nu, slet. Stuiter met je dikke witte kont op mijn pik, onderwerp je volledig aan mij. Word mijn hoer, mijn kut, mijn witte pot, mijn ….”

De nare aanval was te veel en ik eindigde het door de rest van haar pik diep in me op te nemen. Ik kreunde onbedaarlijk toen de plastic lul me veel dieper vulde dan de lul van mijn man ooit zou kunnen.

“Goed zo meisje,” spinde ze, “van wie ben jij?”

“Jij,” kreunde ik, terwijl ik het begon te geloven, genietend van het genot dat ik nu voelde.

“Goed zo,” herhaalde ze. Haar goedkeuring werd plotseling belangrijk. “Nu ga ik gewoon achter je knielen terwijl je jezelf neukt. Ga je gang slet, neuk jezelf als de vuile hoer die je bent.”

Wanhopig om klaar te komen, begon ik op en neer te bewegen op mijn 18-jarige voorbindpik. Ik sloot mijn ogen, negeerde het feit dat ik me onderwierp aan een leerling, en liet in plaats daarvan het plezier van binnen de overhand nemen. Mijn gekreun nam toe en binnen een paar minuten was ik dicht bij een orgasme.

Plotseling trok Latoya de pik uit me en stapte van het bed af. Ik kreunde onwillekeurig, “Noooooooooo.”

Ze lachte: “Je was er dichtbij, hè?”

“Ja,” gaf ik toe, mijn hand ging naar mijn behoeftige vagina.

“Stop!” eiste ze.

Ik bevroor.

“Je mag nog niet klaarkomen. Je Meesteres mag altijd, en ik bedoel altijd, eerst klaarkomen. Is dat begrepen?”

“Ja,” antwoordde ik, neerslachtig en wanhopig.

“Als je me voldoende bevalt, mag je van mij klaarkomen,” legde ze uit, terwijl ze haar pik uittrok, haar slipje uittrok en op mijn bed klom.

Ze schoof met haar harige vagina over mijn gezicht en liet haar langzaam op mijn mond zakken. Omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan, wist ik niet zeker wat ik moest doen. Haar geur was sterk, en in het besef dat ik zo vast zat tot ze klaarkwam, probeerde ik haar vagina te likken. Haar smaak was verrassend goed en verslavend. Het was ongelooflijk lastig en moeilijk om te ademen. Na een paar minuten likken begon ze haar vagina over mijn gezicht te wrijven en ik lag daar maar, mijn tong uitgestrekt, terwijl ze mijn gezicht gebruikte om klaar te komen. Plotseling werd ik overspoeld met kleverig sap. Haar sap was zoet en ik kon er plotseling geen genoeg van krijgen. Ik likte haar sap gretig op, in een poging meer van haar nectar te krijgen. Teleurstellend schoof Latoya op en ik schoof in een reflex op en probeerde haar sap verder op te likken.

Ze grinnikte: “Ik smaak geweldig, hè?”

Plotseling realiseerde ik me wat ik deed en bevroor.

Ze glimlachte. “Je wilt meer van mijn kutsap, hè?”

Ik deed alsof ik het niet lustte en loog: “Nee.”

“Leugenaar,” lachte ze, terwijl ze zich aankleedde. Ze greep in haar tas en eiste: “Zeg eens cheese, Miss Malone.”

Ik bedekte snel mijn gezicht met mijn handen.

Ze verhief haar stem zoals een lerares zou doen als ze een leerlinge uitscheldt: “Bedek jezelf nooit meer waar ik bij ben, slet.”

Ik trok mijn handen langzaam weg en hield mijn hoofd naar beneden, “Neem alsjeblieft geen foto van mij op deze manier.”

Ze grinnikte, “Slet, ik zal veel foto’s van je maken. Deze eerste is een mooie foto van jou na je eerste kutbevrediging. Kijk nu omhoog.”

Ik gehoorzaamde met tegenzin en ze maakte een foto. “Slet, je kijkt zo verdrietig.” Ze haalde haar schouders op en voegde eraan toe: “Ach, na verloop van tijd zul je wel leren om me te plezieren.” Ze trok haar slipje weer aan en stelde voor: “U kunt zich beter gaan wassen, mevrouw Malone, u ziet er een beetje sletterig uit en u komt te laat.”

Ik begon naar de badkamer te gaan toen ze zei: “Trouwens, waag het niet jezelf aan te raken totdat ik je weer zie, begrepen?”

Ik knikte met mijn hoofd ja, verslagen en verlangend om klaar te komen.

“Goed,” glimlachte ze en liep naar me toe. Ze bracht haar hand terug naar mijn vagina en begon mijn al natte vagina te pompen.

Ik begon meteen te kreunen toen ze uitlegde: “Je bent zo’n slet, mevrouw Malone, dat je je leerling toestaat je te vingeren in je eigen huis.”

Ik schaamde me zo, maar haar vinger in me was het enige wat telde op dit moment.

“Wil je klaarkomen?” vroeg ze.

“Zo graag,” kreunde ik, het orgasme begon een tweede keer op te bouwen.

“Nou, dat kan niet,” zei ze, terwijl ze haar vinger uit me trok. Ze zoog op haar vinger die net in me had gezeten en voegde eraan toe: “Hmmm, niet slecht voor een oude kut.”

Ze liep mijn kamer uit, mij nat en geil achterlatend. Ik ging snel naar de badkamer om me te wassen. Ik hoorde mijn voordeur dichtgaan en slaakte een zucht van verlichting. Ik keek in de spiegel. Mijn make-up was een puinhoop. Ik waste me op en waste ook mijn vagina schoon, het koude water dompelde mijn wellustige verlangens onder. Eindelijk zag ik er fatsoenlijk uit en haastte ik me het huis uit naar de school, waar ik twintig minuten te laat aankwam.

Ironisch genoeg merkte niemand dat ik te laat was. Alles was normaal tot mijn dochter me zag en vroeg: “Hoe was je quality time met de butch?”

Ik werd meteen rood, terwijl ik stamelde: “Het was prima en doe niet zo onbeleefd.”

Ze haalde haar schouders op en verdween weer naar de dansvloer. Het was bijna middernacht toen ik de stem hoorde waarvan ik hoopte dat ik die vanavond niet zou horen: “Hallo, mevrouw Malone.”

Ik draaide me om. Ze was alleen met de meest zelfvoldane glimlach op haar gezicht. Ze leunde dicht genoeg bij me zodat niemand anders het kon horen en beval: “Kom over vijf minuten naar de klas en waag het niet te laat te komen.”

Voordat ik haar kon tegenspreken was ze weg. Angst overviel me, maar ook een opwinding die ik niet onder controle had. Misschien zou ze me laten komen. Even snel besefte ik hoe absurd het was dat ik me zorgen maakte over de toestemming van een tiener om klaar te komen. Ik keek om, glipte stilletjes naar buiten en liep naar mijn klas, vastbesloten hier voor eens en altijd een eind aan te maken. Ik was de volwassene. Ik deed mijn deur van het slot en wachtte en wachtte. Vijf minuten werden er tien en net toen ik opstond om terug te gaan naar de dans kwam ze binnen.

“Je ging toch niet weg?” vroeg ze, haar stem implicerend dat ik dat beter niet had kunnen doen.

Ik stamelde, voelde me plotseling weer zwak, “N-n-nee.”

“Goed, want ik moet er weer af,” kondigde ze aan, terwijl ze naar mijn bureau liep. Ze eiste: “Op je knieën, geef les.”

“Niet hier,” smeekte ik.

“Zou de gymzaal beter zijn?” vroeg ze.

“God, nee,” hijgde ik.

“Dan zeg ik dit nog één keer. Op je knieën.”

Ik zag geen andere uitweg dan haar snel een plezier te doen en gehoorzaamde. Latoya ging in mijn stoel zitten, opende haar benen en zei: “Ga aan je huiswerk werken, slet.”

Het woord slet deed me huiveren, maar ik negeerde het en bewoog me tussen haar benen. Haar sterke geur bleef hangen en zodra ik haar natheid proefde liet ik alle remmingen varen. Ik likte haar kutje langzaam, plotseling wilde ik haar smaak proeven, even plotseling voelde ik een onmiskenbare tinteling beneden. Haar geur was overweldigend, op een of andere manier binnengehouden door haar overvloed aan schaamhaar. Haar gekreun was zacht, maar constant, een teken dat ik het goed deed. Ik ging lang door met dit langzame likken voordat mijn knieën pijn begonnen te doen. Vastbesloten haar snel klaar te krijgen, nam ik haar clitoris in mijn mond en oefende er druk op uit. Haar benen trilden en ze liet een klein gilletje horen en haar gekreun nam exponentieel toe. Ik deed wat ik naast me gedaan zou willen hebben als onze rollen waren omgedraaid, ik schoof een vinger in haar vagina en begon die in en uit te pompen. Binnen enkele seconden was mijn gezicht weer bedekt met haar sap.

Ik bleef haar kutje likken totdat ze mijn hoofd wegduwde.

Ze stond op en beval: “Ga op je bureau zitten en geef les.”

Biddend om de seksuele bevrijding waar mijn lichaam naar verlangde, gehoorzaamde ik haar bevel.

“Wil je dat ik je kutje opeet?” vroeg ze, terwijl ze mijn benen uit elkaar duwde.

“Ja,” antwoordde ik, niet langer een leraar, maar gewoon een vat van genot.

“In je klas? Op je bureau?” vroeg ze, terwijl haar vinger in mijn slipje gleed.

“Ja!” antwoordde ik gefrustreerd.

Ze viel op haar knieën, bewoog haar hoofd tussen mijn benen en pauzeerde. Ik hield mijn adem in, wachtend op haar aanraking, verlangend. Plotseling beval ze: “Doe je slipje uit.”

Ik gehoorzaamde snel en deed mijn slipje uit voor deze 18-jarige zwarte studente. Het fatsoen verdween, ik was volledig aan haar wil overgeleverd.

“Goede slet,” spinde ze, terwijl ze het slipje opraapte. Ze pakte een leeg colaflesje op mijn bureau en gaf het aan mij. “Neuk jezelf, slet.”

Een overweldigende teleurstelling overviel me, en mijn behoefte om klaar te komen verdween. “Nee. Ik kan niet,” antwoordde ik.

“Wil je niet klaarkomen?” vroeg ze.

“Ja, nee, niet zo,” antwoordde ik, plotseling geen zin meer hebbend.

Ze duwde mijn benen weer uit elkaar en zakte weer op haar knieën. Zodra haar tong contact maakte met mijn vagina was ik een plas slijm. Ze zoog mijn clitoris in haar mond en ik schreeuwde: “Oh lieve moeder van genade.”

Ik voelde mijn vagina trillen toen ze grinnikte om mijn reactie. Letterlijk binnen enkele seconden was ik drijfnat en toen ze eiste: “Geef me de fles,” aarzelde ik niet eens. Ik wilde het plotseling in me hebben. Ze wreef het een paar seconden op en neer over mijn vagina-lippen en toen vulde ze me in één plotselinge stoot met de fles. Ik jankte, de plotselinge stoot vulde me volledig en spreidde mijn vagina wijder dan ik gewend was. Ze stond op en liet de fles in me zitten. “Neuk jezelf, Ms Malone.”

Mijn orgasme was het enige waar ik nu om gaf, ik pakte het uiteinde van de fles en begon mezelf ermee te neuken. Ik pompte het heftig in en uit mijn kut en in minder dan een minuut had ik mijn krachtigste orgasme van mijn leven. Ik beet op mijn lip om de schreeuw in te houden die gewoonlijk van de muren af galmde als ik een orgasme kreeg.

Ik keek op en zag Latoya met haar iphone en ik nam aan dat ze mijn seksuele perversie had opgenomen. Ze glimlachte en zei: “En jij zegt dat je geen slet bent.” Ze stopte haar telefoon in haar tas en zei: “Er ligt een cadeau van mij in je bureau. Het is één van je straffen. Ik verwacht dat je het maandag op school draagt.”

“Wat is het?” vroeg ik, mijn orgasme stuurde nog steeds rillingen van genot door me heen.

“Kijk maar als je klaarkomt, slet,” antwoordde ze, terwijl ze naar de deur liep.

Ik trok de fles uit me en stond op, in een poging me te herpakken. “Waar is mijn slipje?”

Ze haalde ze uit haar tas. “Een souvenir. Hopelijk ben je geen lekkende.”

En weg was ze. Ik viel terug op mijn stoel en probeerde bij te komen. Toen ik mijn bureaulade opende, zag ik een zilveren eivormig ding. Ik keek ernaar en na een paar seconden denken was ik ontzet. Ze wilde dat ik dit in mijn vagina droeg voor school op maandag. Ik stopte het in mijn tas; ik wilde niet dat een collega om een of andere reden mijn bureau doorzocht en een seksspeeltje vond. Ik besefte dat ik nog steeds haar sap op mijn gezicht had, dus verliet ik snel mijn kamer en kwam gelukkig onopgemerkt bij een badkamer. Ik maakte me weer schoon en keerde terug naar de dans. Gelukkig leek Latoya weg te zijn en hield ik de rest van het bal in de gaten met een constante herinnering aan Latoya: een beetje lekkage uit mijn goed bevredigde vagina.


Het hele weekend twijfelde ik over wat te doen met mijn situatie. Ze had foto’s en video om me te chanteren. Als ik probeerde haar te weerstaan, zou mijn carrière voorbij zijn. Aan de andere kant, als ik haar bleef gehoorzamen, was mijn carrière ook in gevaar. Maar in elke droom die ik in het weekend had, stond dat ik Latoya een plezier deed. Op maandag was ik een door angst geteisterde puinhoop en overwoog me ziek te melden, maar ik was bang dat ze dat zou opvatten als ongehoorzaamheid.

Ik stopte het ei in me tijdens het weekend en merkte dat ik er na een paar minuten aan gewend was. Het was lastig en een afleiding, maar beheersbaar. Dus gehoorzaamde ik Latoya’s bevel en ging maandag aan het werk met het ei in me. De dag vloog voorbij, met als enige echte afleiding het speeltje, wanneer ik vergat dat het er was en te snel ging zitten. Toen kwam mijn laatste periode.

Latoya kwam binnen met haar gebruikelijke zelfvoldane glimlach en gaf me een subtiele knipoog. Ik gaf een paar minuten les over Hamlet, toen ik een plotselinge schok in mijn vagina voelde, een langzaam gezoem. Ik keek naar Latoya die een grote grijns op haar gezicht had. In haar hand had ze een afstandsbediening, waarvan ik aannam dat die voor het speeltje in mij was. Seconden later namen de trillingen toe en ik hield me vast aan mijn podium.

Een leerling vroeg: “Gaat het, Ms Malone?”

Even plotseling stopte het trillen en ik antwoordde: “Ja, sorry. Ik werd even duizelig. Ik voel me plotseling niet zo goed. Klas, ga in groepjes en maak een lijst van vijf dingen die Hamlet bespreekt in zijn ‘To Be or Not to Be’ soliloquy.”

Zittend aan mijn bureau keek ik op naar Latoya die glimlachte, maar gelukkig het speelgoed niet weer aanzette. Toen de les afgelopen was, wachtte Latoya tot iedereen weg was, liep naar me toe en vroeg: “Wilt u mee, mevrouw Malone?”

“Niet hier,” antwoordde ik.

Ze gaf me de afstandsbediening, “Mijn geschenk aan jou. Nu kunt u komen wanneer u maar wilt.”

Ik nam het aan en stopte het snel in mijn tas. Ze voegde eraan toe: “Let op de deur voor me.”

Ze ging achter mijn bureau staan en trok snel haar slipje uit. Ze gaf het aan mij. “Ik dacht dat je nu wel aan het afkicken zou zijn.”

Ik hield het in mijn hand, verbaasd over wat ze me had gegeven.

Ze fluisterde: “Misschien wil je ze verstoppen, het kan raar zijn als iemand binnenkomt en je ziet met een vuil slipje in je hand.”

Ik liet ze snel in mijn tas vallen terwijl ze eraan toevoegde: “Ik heb mezelf twee keer tot een orgasme geneukt terwijl ik dacht aan alle dingen die ik van plan ben met je te doen.”

“Alsjeblieft, stop,” fluisterde ik.

“Oh, ik ben net begonnen, Ms. Malone.” Ze glimlachte en begon mijn kamer te verlaten. Terwijl ze zich omdraaide, voegde ze eraan toe: “Hou woensdagavond trouwens vrij. Ik heb plannen voor je.”

Ik begon te zeggen dat ik woensdag niet beschikbaar was, maar ze voegde eraan toe, zwaaiend met haar telefoon in de lucht: “Hier valt niet over te onderhandelen.” Ze knipoogde en was weg.

Blozend pakte ik mijn papieren voor het nakijken en ging op weg naar huis.

Eerder thuis dan normaal en geil ging ik snel naar mijn slaapkamer, ging op bed liggen en zette het speeltje aan. De goede vibraties gaven me meteen een goed gevoel en ik reikte nadenkend naar mijn tas en haalde Latoya’s slipje eruit. Het was licht vochtig en plakkerig en ik kon het niet weerstaan. Ik bracht het naar mijn neus en nam een vleugje, de geur was net zo bedwelmend als vrijdag en ik werd meteen nog natter. Ik sloot mijn ogen en stelde me voor dat ik weer tussen haar benen zat. Het gonzen bouwde een orgasme in me op en toen ik dichterbij kwam opende ik mijn mond en zoog op het bevuilde slipje van mijn leerlinge. Haar zoete smaak was verslavend en ik probeerde de restanten van haar sap op te zuigen toen mijn orgasme me raakte. Ik schreeuwde in haar slipje en trilde op mijn bed. Ik lag daar onbeweeglijk terwijl ik bijkwam van het orgasme. Toen het eenmaal geluwd was, gooide ik haar slipje weg en trok snel het speeltje uit me. Verbaasd over wat ik aan het worden was, vlogen de tranen als een regenbui over mijn wangen. Hoe zou ik ooit uit deze puinhoop komen?


Dinsdag was weer rustig tot mijn laatste les. Latoya was er niet toen de les begon en ik voelde een plotselinge opluchting en toch ook teleurstelling. Ik was een kwartier bezig toen ze binnenkwam en de les onderbrak. “Sorry leraar, ik was huiswerk voor je aan het maken.”

Ik ving haar insinuatie op, ze zei niet ‘ik was mijn huiswerk voor u aan het maken’, wat impliceerde dat ze huiswerk voor mij had. Ik antwoordde: “Ga zitten, mevrouw Wallace.”

Dat deed ze en de rest van de klas verliep normaal. Opnieuw wachtte Latoya tot iedereen weg was voordat ze naar mijn bureau kwam en vroeg: “Heb je gisteren mijn slipje gebruikt?”

“Nee,” loog ik.

Ze riep me uit. “Leugenaar. Ik kan altijd zien wanneer je liegt.”

“Hoe?”

“Dat is alleen voor mij. Dus tenzij je nog meer straffen wilt, beantwoord je mijn vraag goed.”

Ik zuchtte: “Twee keer.”

“Reeeeallllly,” zei ze, over-dramatisch.

“Ja,” antwoordde ik, beschaamd door mijn zwakte.

“Dus ik neem aan dat je een vers paar wilt?”

Bij de gedachte aan haar natte slipje werd mijn slipje ook nat. Hoewel ik me schaamde voor mijn groeiende verlangens en wanhopig was om ze te stoppen, knikte ik in plaats daarvan.

Ze glimlachte en zei: “En ik heb een verrassing voor je.”

Ze controleerde de deur, onttrok zich aan het zicht en trok snel haar slipje uit. Ze overhandigde het aan mij en ik zette het zonder na te denken tegen mijn neus. Even snel besefte ik wat ik zojuist had gedaan en liet het in mijn tas vallen.

Ze lachte hardop, “Oh jee, ik heb je echt veranderd in een kleine lez slet.”

Ik werd robijnrood.

“Trouwens, als je thuis komt om je kut te neuken en aan mijn zoete bevuilde slipje te ruiken en in je mond te stoppen, krijg je een extra cadeau.”

“Wat?” vroeg ik nerveus.

“Hank’s sperma. Daarom was ik te laat. Hij neukte me voor de les en zijn sperma lekte de hele les uit me.”

“Oh mijn god,” antwoordde ik. Hank was een zwarte student van 1 meter 75 en all-star linebacker van ons football team. Hij had al beurzen voor bijna elke school in het land.

“Oh mijn god, ja,” spinde ze. “Zijn pik is zo fucking groot. Je zal het heerlijk vinden in die blanke kut van je.”

“Wat?” Ik hijgde.

“Je hebt me gehoord,” glimlachte ze en begon weg te lopen. Draaide zich nog een keer om voordat ze wegging: “En onthoud dat je morgen na school de mijne bent.”

“Ik kan niet,” zei ik snel.

Ze glimlachte, “Als je dat niet doet breng ik het plan naar school en geloof me dat wil je niet.” Toen ik niet reageerde vroeg ze: “Dus je bent morgen vrij?”

Ik knikte met tegenzin ‘ja’.

“Uitstekend, en zorg ervoor dat je die stay up kousen draagt. Veel plezier met de cum,” eindigde ze en liet me alleen en gekrenkt achter.

Ik pakte weer snel mijn spullen en ging naar huis. Hoewel de verleiding bestond om haar geur te ruiken, negeerde ik die de hele avond. Helaas, toen het bedtijd was, lag ik te woelen en te draaien, mijn gedachten plaagden me voortdurend. Na een uur rusteloosheid gaf ik toe aan mijn verleidingen. Ik stond op, pakte het vuile slipje en ging terug naar bed. Ik ging weer op bed liggen en begon mezelf te verwennen, terwijl mijn andere hand haar slipje naar mijn neus bracht. De geur was anders, maar nog steeds bedwelmend. Ik schoof het slipje binnenstebuiten en keek naar de opgedroogde vlek. Ik bracht het naar mijn mond en zoog op haar slipje terwijl ik twee vingers in mijn vurige vagina schoof. De ondeugende handeling maakte me nog heter. Ik kwam hard klaar van mijn gevoel van morele verloedering en de smerige handeling die ik verrichtte. Ik spuugde het slipje uit, en na uitputting viel ik in enkele seconden in slaap.


De volgende dag kleedde ik me aan en droeg de thigh highs waar ze om gevraagd had. Ik was versteend bij de gedachte aan wat Latoya voor me in petto had, maar een klein deel van me was geïntrigeerd en had me de hele dag afgeleid en geil gemaakt. Latoya gaf geen hints tijdens de les en toen de les gedaan was gaf ze me een opgevouwen stuk papier en vertrok zonder iets te zeggen.

Eenmaal alleen, mijn hand trillend, opende ik het papier en las het korte briefje:

Mijn leraarslet,
kom naar het volgende adres om 4:30… geen seconde later.
Uw Meesteres

P.S.- Verwacht een lange nacht.

Ik zuchtte, doodsbang voor wat er zou kunnen gebeuren, en toch voelde ik nattigheid ontstaan in mijn slipje. Ik probeerde mijn probleem te negeren door een paar essays na te kijken. Ik vertrok vroeg genoeg om er zeker van te zijn dat ik op tijd zou zijn en reed een paar minuten te vroeg haar oprit op. Ik zat in mijn auto als een nerveus wrak: een mengeling van angst en opwinding die mijn hoofd deed tollen. Eindelijk, drie minuten te vroeg, stapte ik uit mijn auto en klopte op haar voordeur.

Ik wachtte een paar minuten, waardoor mijn angst steeds groter werd. Ik had het gevoel dat elke auto die voorbij reed door mijn conservatieve uiterlijke kleding heen kon kijken naar de onderdanige vrouw die ik aan het worden was. Eindelijk deed ze de deur open en zei: “Kom binnen, slet.”

Ik ging snel haar huis binnen en volgde haar naar de woonkamer. Ze beval: “Op je knieën, slet.”

Ik gehoorzaamde en voelde mijn kleverigheid tussen mijn benen zwiepen. Latoya ging zitten en beval: “Kom een hapje eten, slet.”

Toen ze haar benen opende, liep het water me in de mond en ik kroop zonder nadenken naar haar toe en tussen haar wachtende benen. Hoewel haar slipje mijn verlangen de afgelopen dagen had gestild, was dat niets vergeleken met het betoverende aroma van het echte werk. Ik bleef tussen haar benen hangen en liet me vullen met haar weelderige geur. Uiteindelijk leunde ik voorover en begon haar al natte kutje te likken. Haar zoete sap was zo smakelijk dat ik voor altijd tussen haar benen wilde zitten, de normen en waarden van de maatschappij negerend en me gewoon laten gaan… op vele manieren was het bevrijdend om geen controle te hebben. Ik likte langzaam op en neer, waardoor haar natheid langzaam weglekte. Ik ging minutenlang door met dit langzame genot totdat haar gekreun toenam en ze eiste: “Sneller, slet.” Ik begroef mijn gezicht in haar kut, zoog haar clit in mijn mond en werd omringd door haar geur. Terwijl haar gekreun toenam schoof ik twee vingers in haar en haakte mijn vingers op zoek naar haar g-spot. Het duurde niet lang en zodra ik die begon aan te raken, spanden haar benen zich om mijn hoofd en gilde ze en besproeide me met een stroom van haar sap. Ik likte gretig zoveel mogelijk van haar sap op als ik kon, volledig verslaafd aan haar smaak. Na een paar minuten werd ik weggeduwd, mijn gezicht druipend van haar sap. “Fuck! Je bent een onverzadigbare blanke slet. Op een andere dag zal ik je me orgasme na orgasme laten geven, maar vandaag heb ik andere plannen voor je.”

Ik keek op uit mijn onderdanige positie en vroeg: “Wat?”

“Dat zul je snel zien,” glimlachte ze en beval me te volgen.”

Ik volgde, op mijn knieën, naar haar kamer. Ze zei: “Op het bed ligt je outfit. Trek het aan, hou de kousen aan en wacht tot ik je kom halen.”

Ze verliet haar kamer en ik stond op en ging naar het bed. Op het bed lag een dienstkleding. Ik zuchtte en vroeg me af wat ze voor me in petto had. Ik trok de schrale outfit in Halloweenstijl aan met een rok die duidelijk de hele bovenkant van mijn dijhoge kousen liet zien. Ik zag eruit als een complete hoer. Een hete hoer, maar toch een hoer. Ik wachtte meer dan een half uur en hoorde de voordeur open en dicht gaan. Ik hoorde een tweede stem en de rillingen liepen over mijn rug. Eindelijk keerde Latoya terug naar haar kamer. Ze zei: “Het is tijd.”

“Waarvoor?” vroeg ik.

“Je zult zien,” glimlachte ze, “volg me.”

Ik begon achter haar aan te lopen toen ze zich omdraaide en beval: “Kruip.”

Ik viel terug op mijn knieën en volgde, mijn wangen opnieuw brandend van vernedering. Ze leidde me naar een andere kamer en ik hoorde een douche lopen. Latoya beval: “Sta op!”

Ik gehoorzaamde en ze pakte wat kerstpapier en beval: “Niet bewegen.”

Toen ze me begon in te pakken, vroeg ik: “Wat ben je aan het doen?”

“Ik pak mijn moeders kerstcadeau in,” legde ze nogal zakelijk uit.

“Wat?” Ik hijgde.

“Je hebt me gehoord. Jij wordt mijn moeders vroege kerstcadeau.”

“Waarom?” vroeg ik verbijsterd.

“Dat komt binnenkort allemaal uit,” glimlachte ze.

Ik stond verbijsterd stil terwijl ze me langzaam inpakte. Ik hoorde de douche ophouden net toen mijn bovenlichaam werd ingepakt. Als mijn eerdere benarde situatie al vernederend was, dan was dat niets vergeleken met wat er nu ging gebeuren. Mijn baan verliezen flitste aan me voorbij. Latoya beval: “Wees nu een goede slet en zwijg.” Welke keuze had ik?

Ik stond een paar minuten roerloos, totdat ik in de verte een stem hoorde zeggen: “Neem je me in de maling?”

Latoya antwoordde: “Oh nee, dat doe ik niet. Ze is de dochter van Barry Malone.” Waarom zou dat iets uitmaken, vroeg ik me af.

“Echt niet,” herhaalde ze, duidelijk geschokt.

“Dus je mag haar gebruiken zoals je wilt, mama,” zei een heel lief stemmende Latoya, schijnbaar verlangend naar haar moeders goedkeuring.

“Wow,” herhaalde Latoya’s moeder, duidelijk verbijsterd door de openbaring.

“Wil je haar uitpakken?” vroeg Latoya.

“Ik denk dat ik dat moet doen,” antwoordde ze, haar stem nog steeds verbijsterd en geschokt.

Ik voelde hoe het papier van me af werd gerukt en langzaam werd Latoya’s moeder zichtbaar: een zeer aantrekkelijke, enigszins mollige, zwarte vrouw. Ze droeg een badjas en had een geamuseerde glimlach op haar gezicht. Ze sprak alsof ik er niet was: “Nou, ze is mooi.”

“Ja, heel mooi,” beaamde Latoya.

“En verkleed als dienstmeisje,” merkte ze op, “hoe ironisch.”

“Ik dacht wel dat je dat leuk zou vinden, mama,” zei de zoetgevooisde Latoya dubbelganger.

Toen ik eenmaal helemaal uitgepakt was, vroeg Latoya’s moeder: “Hoe lang heb ik haar?”

“Vanavond, totdat je klaar bent met haar, maar ze is eigenlijk voor altijd van jou om te gebruiken zoals je wilt,” zei Latoya trots.

Ik hijgde.

Latoya’s dreigende blik kwam terug toen ze me vroeg: “Is dat niet zo, slet?”

Ik stamelde, “Ik denk het wel.”

Latoya’s moeder glimlachte, “Dit is zo heerlijk.” Ze liep naar me toe en beoordeelde me. Ze pakte mijn borsten door het dunne dienstmeisjepakje heen en grijnsde: “Die zijn nietig.”

Latoya lachte, “Ja, ze is geobsedeerd door mijn borsten, wacht maar tot ze de jouwe ziet, mama.”

“Oh echt!”, zei de moeder, “Vind je de grote borsten van mijn dochter mooi?”

“J-j-ja,” stamelde ik nerveus, haar aanraking ook een afleiding.

“Heb je het kutje van mijn dochter opgegeten?” vroeg ze.

Ik stamelde weer: “J-j-ja,” mijn schaamte brandde heter dan de hel.

“Heeft ze je hoerenkutje opgegeten?” vroeg de moeder, terwijl haar hand naar beneden ging naar mijn soppende kutje.

Ik antwoordde: “Slechts een paar seconden.”

Ze grinnikte: “Latoya, je verandert in een domme, hè?”

“Zo dochter, zo moeder,” grapte Latoya, duidelijk trots op het compliment.

“Ze is drijfnat,” kondigde Latoya’s moeder aan. “Waarom ben jij zo nat?”

“Ik weet het niet,” antwoordde ik, de reden echt niet wetend en niet klaar om mijn zwakte toe te geven.

“Oh je weet het wel, hè? Je bent gewoon niet klaar om je echte persoonlijkheid toe te geven.”

“Mijn persoonlijkheid?” vroeg ik, kreunend toen haar zwarte vinger mij binnendrong.

“Ja, je bent een blanke slet die hunkert naar volledige onderwerping. Die waarschijnlijk niet eens wist dat je ernaar hunkerde, ook al werd je in je jeugd omringd door zwarte mensen die je dienden. Maar de realiteit is dat je hen had moeten dienen.”

Mijn gezicht werd roder terwijl ik terugdacht aan mijn jeugd. Ik wist niet zeker of ze gelijk had, maar ik had hun schoonheid en grotere borsten bewonderd, hoewel nooit seksueel.

“Geef antwoord, slet!” bulderde de stem van de moeder, “raak je opgewonden van grote zwarte tieten?”

“J-ja,” stotterde ik.

“Zie je, is toegeven niet bevrijdend?” Ze glimlachte, haar woede was net zo snel verdwenen als dat ze gekomen was. “Laat je gedachten gaan en laat je nieuwe Meesteres je naar je juiste plaats leiden.”

Vreemd genoeg was het bevrijdend. Hoewel nog steeds nerveus, besloot mijn geest zich gewoon te laten gaan zoals bevolen en de volgende woorden uit mijn mond verrasten me: “Ja, Meesteres, ik ben de uwe.”

Haar glimlach toonde haar blijdschap en ze opende haar gewaad en onthulde de grootste borsten die ik ooit in levende lijve had gezien. “Kom bij mama,” spinde ze en trok me tegen haar borsten aan.

Ik nam haar grote tepel in mijn mond en zoog erop. Ik zoog op de grote borst, langzaam genietend van de aanraking van echte borsten in vergelijking met mijn kleine. Moeder legde uit terwijl ze een kleine kreun liet horen: “Je begrijpt dat ik je nu bezit.”

Ik haalde de tepel niet uit mijn mond terwijl ik nerveus opkeek. “Ja, ik ben van jou.”

Latoya voegde er, geheel uit het niets, aan toe: “Haar oudste dochter is achttien, mama.”

“Echt waar,” glimlachte de moeder. “Nou is dat niet interessant.”

Ik smeekte: “Laat mijn dochter hier alsjeblieft buiten, ik doe alles.”

“Ja, dat zal je,” spinde ze en beval, “ga op het bed liggen.”

Ik gehoorzaamde, waarbij vrees en opwinding in elkaar sloegen.

“Goede slet,” spinde de moeder en ging haar kast in. Ze kwam terug met een dikkere, langere strap-on dan die waarmee Latoya me een paar dagen eerder had geneukt. In haar andere hand lag een veel kleinere vibe. Ze klom achter me en vulde me snel met het lange speeltje.

Ik schreeuwde, “Oh mijn God.”

Latoya’s moeder, mijn nieuwe Meesteres, zei: “Vind je dat lekker, slet?”

“Yeeeeessss,” kreunde ik, me niet langer druk makend over het netjes zijn. Ik moest geneukt worden.

“Je houdt van mijn pik,” plaagde ze.

“Ik hou ervan in mijn vagina,” kreunde ik.

“Je vagina!” huilde ze hardop. “Sletten hebben geen vagina’s, ze hebben kutjes. Vertel me nu waar mijn lul is.”

Ik bloosde, niet gewend om godslastering te gebruiken. “Je pik vult mijn kut zo volledig,” huiverde ik.

Ze duwde de grote pik hard en snel in en uit me, wat ongebreideld genot bracht. Na een paar minuten constant neuken, was ik aan het ijlen van genot toen ze plotseling stopte. Ze zei: “Latoya, haal het glijmiddel.”

“Ja, mama,” antwoordde ze, en verdween in de kast.

De zwarte vrouw die me neukte zei: “Ik neem aan dat je nog nooit in je kont geneukt bent, hè?”

“Nee,” antwoordde ik, plotseling bang.

“Maar je wilt het wel, toch?” vroeg ze, op een toon die duidelijk maakte dat het geen vraag was waarop ik ‘nee’ kon antwoorden. Om mijn beslissing te helpen, gaf ze snel vijf harde diepe stoten in mijn kut.

Ik antwoordde en gaf haar het antwoord dat ze wilde horen: “Ik ben de uwe, Meesteres. Neuk me zoals u wilt.” Ik kon de woorden uit mijn mond niet geloven. Ik wilde niet in mijn kont geneukt worden. Toch….

“Goed zo meisje,” antwoordde ze, “je bent een snelle leerling.” Latoya overhandigde haar moeder het glijmiddel en ik voelde plotseling de koude smurrie tussen mijn billen.

Ze zette de slanke vibe aan, waardoor ik plotseling ontspande. In vergelijking met de acht centimeter lange lul die in me was begraven, was dit speeltje piepklein. “Smeek me om je kont te neuken, slet.”

Het zoemende speeltje plaagde mijn anale ingang en veroorzaakte een nieuwe sensatie. Mijn smeken was niet nep, want ik wilde het plotseling in me voelen, mijn wanhoop naar een orgasme zo groot dat ik alles zou doen. “Alsjeblieft, Meesteres, neuk mijn kont met je speeltje. Maak me je anale hoer.”

Ze grinnikte en sprak tot haar dochter, “Wow, we hebben haar verlegen buitenkant echt doorbroken, nietwaar?”

“Inderdaad.” Latoya lachte ook.

Al snel voelde ik een zoemende sensatie langzaam mijn kont binnendringen. Het brandde een beetje, maar mijn natte kut en behoefte aan een orgasme overstemden het lichte ongemak. Langzaam ging de vibrator dieper in me tot ik me niet kon voorstellen dat er iets dieper ging. Ik jankte, twee speeltjes diep in me. Ik had me nog nooit zo gevuld gevoeld, zo compleet geneukt in mijn leven. Zonder instructies smeekte ik: “Alstublieft, Meesteres, neuk mijn beide gaten. Laat me klaarkomen als de blanke slet die ik ben.”

Ze deed het en begon me weer hard te neuken terwijl ze ook in mijn kont pompte. De dubbele sensatie was over de top en ik begon opgewonden te raken op een manier die ik nog nooit eerder had gehad. “Oh mijn God ja, neuk mijn kut, neuk mijn kont. Maak me jouw hoer. Ja Meesteres, ik ben de jouwe, ja, ja, oh vul me helemaal. Oh god, yeeeeeeeeees.” Ik kwam harder klaar dan ik me ooit had kunnen voorstellen en terwijl het orgasme door me heen gierde, sloeg mijn zwarte Meesteres op mijn kont en duwde het vibrerende speeltje in mijn kont dieper in me, wat zo’n mengeling van pijn en genot veroorzaakte dat ik flauwviel.

Toen ik een paar minuten later wakker werd, gonsde het in mijn kont nog steeds, maar lag ik op mijn rug. “Je bent wakker,” zei mijn nieuwe zwarte meesteres.

“Wat is er gebeurd?” vroeg ik.

“Je bent flauwgevallen van genot, voor zover ik kan zien. Hoe lang heb je je echte verlangens tegengehouden?”

“Een leven lang,” antwoordde ik, de plagerijen in mijn kont hielden me nat en geil.

Ze klom boven op me, haar enorme dubbele d, of misschien nog wel grotere, borsten verstrengeld in mijn gezicht. “Klaar om je Meesteres te proeven?”

“Ja,” antwoordde ik, hopend dat ze net zo lief was als haar dochter. Ze schoof over mijn gezicht en liet een nog hariger bosje op mijn gezicht zakken. Ik strekte gretig mijn tong uit en nam het unieke boeket in me op. Het was even bedwelmend, maar totaal anders. Ik likte haar kutlippen met enige moeite vanwege haar overvloed aan kuthaar, maar kwam uiteindelijk in een ritme terwijl ik langzaam haar kutlippen met mijn tong beschilderde. Ik ging door voor wat een eeuwigheid leek en werd bijna door haar kutje gegrepen. Het constante gezoem in mijn kont plaagde me en ik wilde wanhopig weer klaarkomen. Toen ik me plotseling een beetje claustrofobisch voelde, greep ik naar haar clitoris en trok die in mijn mond. Ik zoog er zo goed mogelijk aan en voelde Latoya’s moeder sidderen. In de hoop dat ze dichtbij was, befte ik haar clitoris steeds opnieuw, waarbij elke beweging haar deed sidderen. Ik ging hier een paar minuten mee door, totdat ze plotseling een paar seconden op mijn gezicht stuiterde, mijn gezicht behandelde alsof ze op een pik reed, en ik werd beloond met een stroom van haar sap. Ze kwam nog harder en voller klaar dan haar dochter en ik voelde me alsof ik door een brandslang werd besproeid. Ik likte gretig zoveel sap als ik kon, terwijl haar kut over me heen bleef hangen terwijl haar orgasme zich door haar heen verspreidde.

Uiteindelijk stapte ze van me af en zakte naast me op haar rug, haar mooie wulpse borsten uitdagend. Ik wilde net opstaan, toen Latoya plotseling op mijn gezicht ging zitten en haar natte kutje op mijn zojuist geneukte gezicht liet zakken. Uitgeput en mijn nek deed pijn, ging ik direct naar haar clitoris. Gelukkig werd ze erg nat van het kijken hoe ik haar moeder genoot en kreunde ze vrij snel. In minder dan twee minuten voelde ik een tweede straal sap mijn gezicht bedekken. Het mengsel van hun sappen zorgde voor een nieuwe smaak. Ze ging van me af en schoof twee vingers in mijn kutje. Ze begon me snel te vingeren en ik smeekte: “Oh ja, niet stoppen, neuk me hard.”

Ze schoof een derde vinger naar binnen en toen een vierde, en spreidde mijn kutje verder dan het ooit gevoeld had, behalve bij een bevalling. Ik jankte en keek vol ontzag toe hoe ze naar me lachte en haar hele vuist in mijn kut liet verdwijnen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden. Ik was helemaal gevuld en ze begon haar vuist in me te openen. Ze zei: “Holy shit, slet. Je hebt mijn hele vuist genomen.”

Ik kon mijn volgende woorden niet geloven. “Fist fuck me, fist fuck your teacher. Oh mijn God, het voelt zo ongelooflijk, zo fucking geweldig.”

Mijn mond werd verstomd door de borsten van Latoya’s moeder, en ik zoog er gewoon op alsof ik borstvoeding gaf en liet de vuist in me toe om me op te winden. Plotseling voelde ik dat er ook op mijn kont werd geslagen en voor de tweede keer in een uur kwam ik harder klaar dan ik ooit tevoren had gedaan en voor de tweede keer op rij…viel ik flauw.

Toen ik de tweede keer wakker werd, was Latoya’s moeder terug in haar badjas en Latoya was ook aangekleed. Ik herhaalde het afgelopen uur in mijn hoofd en was plots gekrenkt door mijn daden.

Latoya legde me toen plotseling alles uit, waardoor ik nog een laatste keer geschokt was. “Dus, mevrouw Malone, heeft u zich ooit afgevraagd waarom ik u heb uitgekozen om te verleiden?”

“Geen idee,” antwoordde ik, terwijl ik probeerde mijn kracht weer op te bouwen.

“Nou, weet je nog een zaak toen je nog een kind was, de zaak Robinson?” vroeg Latoya.

“Niet echt,” antwoordde ik, toegevend, “ik negeerde meestal de juridische beslissingen van mijn vader. Ik was het vaak toch niet eens met de uiteindelijke beslissing.”

“Is dat zo?” vroeg Latoya, plotseling verrast.

“Ja,” gaf ik toe, “mijn vader en ik waren het nooit eens.”

“Huh?” liet ze uit, duidelijk verrast door dit om een of andere reden. “Ik voel me nu bijna slecht.”

“Waarvoor?” vroeg ik.

“Voor mijn wraak,” antwoordde ze.

Nu was het mijn tijd om verward te kijken. “Wraak?”

“Ja, ik heb je uitgekozen vanwege je vader,” onthulde ze.

“Waarom?”

“Je vader zette mijn onschuldige grootvader achter de tralies, waardoor mijn moeder in de sociale dienst belandde,” onthulde ze.

“Oh,” zei ik, me plotseling helemaal naakt kwetsbaar voelend tegenover twee zwarte vrouwen die mijn vader zo gruwelijk had verwond. Ik gaf mijn oprechte medeleven, “het spijt me echt. Mijn vader is een koppige racistische man.”

Moeder sprak eindelijk, “Nou, aan de zonnige kant, ongeacht het motief hebben we nu een blanke slet en u mevrouw Malone heeft niet één, maar twee Meesteressen.”

Ik glimlachte, me plotseling bewust dat ik inderdaad blij was met het resultaat, nooit in de buurt gekomen van de seksuele bevrediging die ik vandaag had, “Dat is waar.”

Latoya was nog steeds verbijsterd, “Jij vindt dit goed?”

Ik stapte van het bed, liep naar haar toe, zakte op mijn knieën en gaf mezelf aan haar… geest, lichaam en ziel. “Ik wist niet dat zulk plezier bestond. Ik kon niet terug in de tijd om mijn vader te stoppen en ik wil niet terug in de tijd om jou te stoppen. Ik had altijd van die knagende twijfels in mij, die ik nooit begreep totdat jij ze greep en eruit trok.”

Mijn nieuwe Meesteres legde uit: “Alle vrouwen zijn van nature sub of dom. Het is duidelijk dat je je leven in ontkenning hebt geleefd over wie je bent.”

Latoya flapte eruit: “Verdomme, nu ben ik weer geil.”

Haar moeder zei: “Je hebt een perfecte blanke slavin op haar knieën voor je.”

“Hmmm, dat heb ik, nietwaar,” mijmerde Latoya.

Ze trok haar rok weer uit, haar harige kutje kwam in zicht en glimlachte: “Eentje voor onderweg, slet?”

Zonder aarzeling leunde ik voorover en begon een van mijn twee Meesteressen haar kutjes te likken. Omdat ik al een keer was klaargekomen, was haar geur nog sterker en hemelser.

Een paar minuten later zei mijn andere Meesteres tegen haar dochter: “Vertel eens over onze slet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *