Het verjaardagscadeau van mijn man

Mijn man en ik waren 16 jaar getrouwd, we hadden geen kinderen, we genoten van onze levensstijl en hadden geen tijd voor kinderen. Ik ben 1,70 m, middelgroot, donker haar, grote tieten en lange benen. Mijn man was 1 meter 80, goed gebouwd met grote handen en een grote pik. We hadden een goed seksleven, we hadden het allebei erg druk met onze carrières en tegen de tijd dat we naar bed gingen waren we allebei te uitgeput voor seks.

We hadden allebei onze fantasieën, mijn man keek graag naar porno, vooral girl-on-girl actie. Ik, terwijl ik hem uitschold voor het kijken naar dat spul, als ik tijd had als hij weg was, zette ik een van zijn dvd’s op (ik had mijn favorieten) en ging op het bed liggen en kijken. In het begin speelde ik met mezelf, ik werd al gauw heel nat als ik die meiden elkaar zag klaarkomen, ik genoot vooral van het kijken naar een echt orgasme, vooral als het meisje spuit en het andere meisje het naar binnen drinkt. Toen bleken mijn vingers niet genoeg te zijn, dus probeerde ik de kop van een elektrische tandenborstel tegen mijn clitoris te houden, mijn climaxen waren ongelooflijk en brachten me in schokkende spasmen terwijl mijn kut trilde alsof ik een denkbeeldige pik vastpakte en masseerde met mijn kutspieren.

Uiteindelijk was de tandenborstel niet genoeg en op een dag toen ik in de stad was waagde ik me in een seksshop en kocht een kleine kloppende kogelachtige vibrator die ik gebruikte om op mijn clitoris te houden terwijl ik mijn kut neukte met een haarborstel die de truc leek te doen en mijn lichaam liet tintelen toen ik klaarkwam.

Maar goed, terug naar mijn verhaal, het was mijn verjaardag en mijn man had besloten dat ik een weekendje weg verdiende, dus had hij een kamer geboekt in een chique hotel in Londen. We reisden ’s ochtends af en checkten in bij het hotel. Hij had een mooie suite voor ons geboekt met ensuite badkamer, een kleine woonkamer en een enorme slaapkamer met een hemelbed.
We brachten de middag door met sight seeing en keerden aan het begin van de avond terug naar onze kamer om te douchen en ons om te kleden voor het diner.

Na het douchen gingen we allebei in onze badjassen op het bed zitten, mijn man stond op en kwam naast me zitten en vroeg me om met mijn rug naar hem toe te draaien en begon mijn nek en schouders te masseren. Hij weet dat dit me opwindt en ik besefte al snel dat we niet zo snel uit eten zouden gaan! Hij wreef over de achterkant van mijn nek en trok mijn badjas van mijn schouders en streelde mijn blote huid, zijn handen verplaatsten zich toen naar mijn borst en hij streelde zachtjes mijn tepels waardoor ze allebei hard werden. De aureolen werden strak en gerimpeld en mijn tepels werden opgezwollen. De zachte strelingen veranderden al snel in aangename/pijnlijke kneepjes en ik duwde mijn hoofd naar achteren en kreunde bij het voortreffelijke genot dat ik voelde.

Hij stond op van het bed en draaide zich naar me toe om me te vragen op te staan. Toen ik dat deed zakte zijn hoofd naar mijn erecte tepels en likte en kneep aan elk van hen. De hitte in mijn liezen begon toe te nemen toen de bekende tintelingen in mijn kutje begonnen te broeien.
Hij vroeg me op mijn rug op het bed te gaan liggen, de tintelingen in mijn kut begonnen te kriebelen en ik wilde ze krabben, want het was lang geleden dat we de tijd en de energie hadden gehad om onszelf te plezieren.

Hij streek met zijn tong over elk van mijn tepels en plaagde ze zodat ze weer hard werden, hij beloonde elke tepel met een aantal beten en rolde de met tandjes geklemde tepel met zijn tong. Ik begon nu mijn benen samen te klemmen, het was de enige manier waarop ik mijn kutje kon masseren, want ik begon erg nat te worden en had behoefte aan wat aandacht.
Ik hoorde geklop op de deur van de suite en werd meteen bang wie er voor de deur stond, want we waren nu allebei naakt en mijn man had een enorme stijve! Mijn man stelde me onmiddellijk gerust door te zeggen dat het roomservice zou zijn omdat hij champagne voor ons besteld had, hij nam zijn badjas om zich te bedekken, sloot de slaapkamerdeur en liet mij naakt op het bed liggen en toen hij de deur opende, realiseerde ik me niet dat hij mijn verjaardagsverrassing geregeld had …..,

Ik zat rechtop op het bed te wachten tot hij terugkwam, toen de slaapkamerdeur openging, kwam mijn man binnen met een heel klein jong meisje. Mijn ogen werden groot van schaamte toen ik naakt op het bed lag en haastig mijn badjas pakte. Hij stak onmiddellijk zijn hand uit om de badjas uit mijn bereik te halen en zei,

“Lieverd, dit is Elaine zij is mijn speciale verjaardagscadeau voor jou.”

Elaine knoopte haar jas los en liet hem op de grond glijden, zodat haar naaktheid zichtbaar werd. Ze was ongeveer 1.80 m, heel slank, kort donker haar, heel kleine tietjes, een klein kontje en een heel kaal compact kutje. Ik stond op van het bed en bekeek haar aandachtiger, terwijl ik om haar heen liep om haar jonge lichaam te onderzoeken.

“Hoe oud ben je?” Vroeg ik zachtjes.

“Ik ben 18, ik weet dat ik er heel onschuldig uitzie, maar ik ben volledig ervaren in het behagen van mensen.”

Daarmee strekte ze haar kleine handjes uit en streelde mijn tieten, zachtjes streelde ze elke borst en tepel. Ik hijgde bij de elektrische gevoelens die deze aandacht in mijn lichaam teweegbracht.

Met die ongeschreven uitnodiging streelde ik zachtjes haar gezicht terwijl ze in mijn ogen staarde.

“Je kunt met me doen wat je wilt” zei ze “wat je fantasie ook is ik doe graag wat je vraagt.”

Ik bleef haar zachte warme huid strelen, mijn handen streelden aarzelend haar hals, over haar schouders en naar beneden naar die kleine ontluikende borsten. Toen mijn handen langs haar tepels gingen, beet ze op haar lip en staarde me wetend in de ogen. Haar tepels werden bijna onmiddellijk hard en toen ik de druk opvoerde en ze tussen mijn vinger en duim rolde, versnelde haar ademhaling.

Mijn handen wilden niet stoppen met het strelen van haar tieten, maar nieuwsgierig ging ik verder over haar buik naar beneden, naar dat speciale vrouwenplekje waar ik zo vaak over had gefantaseerd om het bij een ander te onderzoeken. Mijn hand bereikte haar kutlippen, ze waren klein, piepklein zelfs, geen wallen, zonder het zelfs te vragen schoof ze haar voeten verder uit elkaar om me vrijer toegang te geven. Plagend trok ik langs haar kutlippen naar beneden, naar de binnenkant van haar dij en toen, omdat ik het geen moment langer kon uitstellen, veranderde ik van richting, omhoog naar de plooien van haar sexiness.

Haar kutlippen waren nat, zo nat, mijn verkennende vingers gleden ertussen en ik wreef ze heen en weer tussen haar anus en haar clit knopje. Ik haalde mijn bevochtigde vingers eruit, bracht ze naar mijn neus en rook haar muskus, toen ik ze in mijn mond stopte proefde ik haar. Ze smaakte naar seks, naar room, een prachtige smaak van niets wat ik ooit eerder had geproefd. Haar grote ogen keken toe hoe ik haar geslacht van mijn vingers likte, haar lippen vochtig en ze wilde meer.

“Oh mijn god, je hebt geen idee hoe sexy dat eruit ziet!” hijgde mijn man. In mijn vergetelheid die geheel in beslag werd genomen door mijn fantasie voor me, was ik helemaal vergeten dat hij er nog was. Hij zat in een van de fauteuils zachtjes zijn harde pik te strelen terwijl hij toekeek hoe zijn vrouw een andere vrouw aan het verkennen was.

“Nee, nee! Stop niet voor mij! Ik geniet van de show, ga door!” zei hij haastig.

Ik kuste haar, mijn mond opende zich in de hare, mijn tong kon door haar mond zwerven en de hare likken, ze kreunde zachtjes terwijl mijn armen zich om haar heen sloten en haar billen streelden. Mijn tieten duwden in haar, onze tepels wreven en raakten elkaar.

“Ik wil dat je me eet, alsjeblieft.” Ik hijgde terwijl ik voelde dat mijn kutje steeds meer opgewonden raakte. Ik wilde hier wanhopig van genieten, meer dan wat dan ook, hoewel ik alles meteen wilde verkennen, wilde ik het langzamer aan doen, omdat ik voelde dat dit een droom was en ik wilde dat het zo lang mogelijk zou duren.

We gingen naar het bed, ze zette me aan het voeteneind van het bed en duwde me zachtjes naar achteren. Mijn man stond op en volgde ons, op enige afstand van ons, zodat hij alles kon zien wat er gebeurde. Ze knielde neer.

“Open je benen voor me, laat me zien wat je hebt,” instrueerde ze.

Ik deed meteen mijn benen zo wijd mogelijk open als ik kon. Ze knielde op haar knieën en keek op me neer. Elke hand lag op mijn dijen en gleed plagend naar mijn opening.

“Je bent nat, ik zie klodders van je sappen uit je kut sijpelen.” zei ze zachtjes. Haar handen bewogen zich in mijn plooien van nattigheid en ze ging met beide wijsvingers op en rond mijn clitje.

“Oh mijn god.” kreunde ik. De gevoelens die door mijn lichaam gierden waren elektrisch, kleine schokjes gierden door me heen. Ze bleef me strelen, opende mijn kutplooien en onthulde mijn clit knopje dat ze masseerde in kleine cirkelvormige bewegingen. Ik hijgde opnieuw, haar in mijn gedachten bereidend om meer te doen.

Toen bracht ze haar mond naar mijn kutje en terwijl ze haar tong puntig maakte, tastte ze mijn nattigheid af, wiebelde ze op mijn clitje, waardoor ik me naar haar mond boog, smekend om meer. Haar puntige tong bewoog op en neer mijn poesje en plaagde me tot het punt van overbelasting. Toen legde ze haar tong plat en slurpte gulzig mijn sappen op, likte mijn als een hond die zichzelf schoonmaakt. Het kostte me al mijn kracht om mijn lichaam niet tot een orgasme te laten komen, ik had nog nooit zo’n aandacht ervaren en ik werd er helemaal gek van!

Haar mond klemde zich vast aan mijn clitoris en met luide slurpende en zuigende geluiden trok ze mijn clitoris in haar mond. Terwijl ze op mijn knopje zoog, trilden haar lippen ertegenaan en duwden me steeds verder over het randje. Net toen ik dacht dat ik tot een orgasme zou komen stopte ze.

Ze bracht haar vingers naar haar mond en stak ze erin, terwijl ze ze likte en smeerde, waardoor het me duidelijk werd wat ze van plan was te doen. Langzaam stak ze er een in mijn kut, ze had ze niet nat hoeven te maken, mijn kut stroomde over van de sappen. Ze stak haar vinger in me, voelde mijn binnenste, streelde me. Ze haalde haar vinger er weer uit, likte er weer aan, proefde me, liet me zien hoezeer ze genoot. Ze stak haar vinger er weer in en deed er nog een bij, tot ze alle vier haar vingers in me had, terwijl ze mijn kutwanden heen en weer masseerde.

Nu pompte ze haar hand heen en weer in mijn kut. Ik dacht dat ze bijna aan het fisten was, zoals ik in de films van mijn man had gezien, maar haar handen waren zo klein dat ze met gemak mijn kutlippen had opgerekt, haar hand voelde bijna als een pik. Haar vingers streelden mijn binnenste en deden mijn g-spotje strelen.

Plotseling klemde ze haar mond weer op mijn clitje en begon weer te zuigen en mijn clitje te masseren. De gevoelens die door mijn lichaam gierden bliezen me weg, mijn bekken kantelde mijn clit verder in haar mond terwijl mijn orgasme trein de stad in begon te denderen!

“Oh” hijgde ik “ik ga komen, niet stoppen, doe het, doe het daar, verander niet wat je aan het doen bent. Pomp me, neuk me harder, sneller, zuig, zuig, zuig!”

“Neuk haar, sneller, kauw op haar clit, laat haar klaarkomen, eet haar!” moedigde mijn man aan, terwijl hij toekeek terwijl hij probeerde niet in zijn pik te knijpen en zichzelf klaar te laten komen.

“Ik ben er, oh, oh, rustig, rustig niet zo hard nu, zachtjes, zuig er zachtjes aan!” Ik hijgde terwijl mijn orgasme door me heen raasde, mijn clitje stond in brand, ik kon niet toestaan dat ze het aanraakte, dus haalde ze haar hand weg en streelde me zachtjes met haar tong die mijn sperma sappen oplikte terwijl ze uit mijn gapende kut pompten.

Ik lag daar naar lucht te happen, uiteindelijk zakte mijn ademhaling weg en kwam ik weer met beide benen op de grond.

“Zoiets fantastisch heb ik nog nooit gezien!” zei mijn man enthousiast. “Jullie waren allebei geweldig.”

Weer werd ik er plotseling aan herinnerd dat mijn man nog in de kamer was. Ik voelde me meteen schuldig dat ik alle aandacht had opgezogen en hij alleen maar had zitten toekijken.

“Jouw beurt nu, Elaine zuig de lul van mijn man.” vroeg ik.

Elaine ging naar hem toe en knielde tussen zijn benen en nam zijn pik in haar handen. Nu weet ik dat hij een vrij grote pik heeft, maar doordat hij door haar kleine handen werd vastgehouden leek hij enorm. Ze streelde zijn schacht, bracht haar hand naar het topje en perste een straaltje van voorvocht naar de top. Ze boog voorover en likte het af, hij kreunde van waardering. Ze likte zijn pik helemaal af, kuste zijn ballen en likte ze, terwijl ze kleine stukjes huid in haar mond zoog. Hij keek naar beneden naar haar, wat ze aan het doen was en toen naar mij, terwijl hij naar hen samen keek.
Ze nam hem in haar mond, trok hem dieper en dieper in haar. Ik was nog nooit in staat geweest hem een deep throat te geven, dus ik keek vol ontzag toe hoe ze hem over zijn hele lengte in haar mond en in haar keel nam. Het hoofd van mijn man leunde achterover terwijl hij genoot van de sensaties die door zijn lichaam gierden terwijl zij gulzig op zijn lid zoog.

“Wat wil je doen?” vroeg ik hem hees.

“Ik wil haar in een 69 positie over je heen, zodat je kan zien hoe mijn grote lul in haar kleine kale kutje ramt,” antwoordde hij opgewonden.

Ik draaide me om op het bed zodat mijn hoofd over het voeteneind van het bed hing en Elaine kwam en knielde over mijn gezicht terwijl ze de achterkant van haar benen onder mijn armen stak. Ik had onmiddellijk een prachtig uitzicht op haar glinsterende kutje. Mijn man kwam naar me toe en spreidde met zijn grote handen haar lippen. Hij stak een van zijn grote vingers in haar kut en gleed hem langzaam in en uit, recht voor mijn ogen! Toen gleed hij een tweede vinger naar binnen en rekte haar kutwanden uit, klaar om zijn grote, dikke lul op te nemen.

“Ben je klaar?” vroeg hij aan Elaine, “ik ga je kleine kutje oprekken met mijn dikke pik, ik hoop dat je het aankunt!”

“Ik ben er klaar voor!” riep ze, “Geef me je pik, laat haar zien hoe hij me uitrekt.”

Hij plaatste de punt van zijn pik tegen haar opening. De grootte ervan tegen haar kleine kutgaatje deed me hijgen.

“Voorzichtig!” Ik zei, “Doe haar geen pijn, ze is zo klein.”

“Het is te laat om voorzichtig te zijn.” zei hij “Ik ben te ver heen om het niet te doen!”

Daarmee duwde hij zijn uiteinde een eindje in haar en trok het terug, zijn dikke eikel glinsterde bedekt met haar sappen, hij duwde het deze keer een stukje verder terug naar binnen.

“Oh god, hij is groot, je rekt me uit. Yeeooww!” riep ze terwijl hij zijn grote lid weer tevoorschijn haalde en haar heupen vastgreep en zijn pik diep in haar stootte. Van waar ik lag, kon ik zien hoe haar kutlippen zich onbeschrijfelijk uitstrekten rond mijn man’s pik, toen hij zich terugtrok rekte haar huid rond zijn pik zich uit en zoog aan zijn lid terwijl hij zich terugtrok en weer in haar stootte. Ze gromden allebei, hij van de inspanning van het neuken van haar strakke gat en zij van het nemen van zo’n groot lid in haar kleine vorm.

Ik probeerde haar clitoris te likken, maar de ballen van mijn man bleven tegen me stoten, waardoor ik mijn mond niet op haar kon richten. In plaats daarvan vingerde ik haar knopje, masseerde haar harder en harder terwijl hij zijn pik haar harder en sneller neukte. Ik kon de plakkerige natte onderkant van zijn lul tegen haar natte billen horen slaan.

“Alsjeblieft…” gromde ze “Diddle mijn clit sneller, laat me klaarkomen alsjeblieft!”

Ik zag de ballen van mijn man zich spannen, dus verhoogde ik snel de ronddraaiende bewegingen en de druk op haar liefdesknopje.

“Ik ga klaarkomen!” gromde mijn man.

“Wacht!” riep ik. “Gewoon een minuutje langzamer.”

Ik flicking haar clit zo snel dat ik kramp in mijn hand kreeg.

Ze begon sneller te hijgen. “Ik kom klaar, neuk me, neuk me, lik mijn boontje harder, harder!”

Mijn man begon zo hard in haar te pompen dat ik dacht dat hij haar in tweeën zou breken! Toen ze begon klaar te komen, zag ik hoe haar kutspieren zijn pik vastpakten en streelden, terwijl hij ook klaarkwam en spuiten in haar kleine, wachtende kutje.

“Uh, uh!!!” hijgde hij terwijl het laatste van zijn sperma zijn pik verliet en hij zijn uitgeputte lid langzaam in en uit haar glibberige gat liet glijden.

Ik likte zachtjes haar clitje terwijl ze hijgend boven op me lag, ik kon haar hart voelen bonzen terwijl ze tegen mijn buik lag. Mijn man hield zich enige tijd in haar, totdat zijn erectie was geslonken en uit zichzelf naar buiten plofte. Terwijl hij haar gat ontkurkte, druppelde ze wat vocht op mijn bovenlip. Ik stak mijn tong uit om het te proeven en proefde het sperma van mijn man en ook haar sappen.

“Ga rechtop zitten!” siste ik dringend, haar wekkend uit haar buikligging “Ik wil jullie beide vocht proeven.”

Ze duwde zich rechtop en hurkte over mijn gezicht terwijl de eerste klodder wit sperma langs haar kutgaatje naar beneden kwam en toen het naar beneden begon te druppelen, stak ik mijn tong uit en ving het op en zoog de sliertige klodder sap in mijn mond. Ik kon hem en haar proeven, hun sappen vermengd in een cocktail van seks. Ik bracht mijn mond dichter naar haar toe en zoog nog meer van hun sappen in mijn mond, ik zoog en zoog tot ik niet meer uit haar kon zuigen.

Ik keek naar mijn man, die nu achterover in een stoel zat en toekeek hoe ik zijn en Elaine’s sappen opat. Hij grijnsde naar me, zijn pik was al weer hard, hij moet aan het rukken zijn geweest terwijl hij toekeek hoe zijn vrouw hun neukmaatje leeg at.

“Wat wil je nu mijn liefste?” vroeg hij, “Wil je deze keer geneukt worden?”

“Ja graag.” fluisterde ik, maar ik wil dat ze tegelijkertijd mijn clitoris beft.

Ik ging op het bed liggen, hij pakte een kussen en schoof het onder mijn kont om me op te tillen zodat hij me beter kon penetreren. Ik bracht mijn knieën naar mijn zij en greep mijn enkels vast zodat ik helemaal open voor hem was. Zonder aarzelen ramde hij zijn pik recht in mijn kut waardoor ik hijgde.

“Elaine, kom alsjeblieft en bef mijn clitoris.” vroeg ik keelachtig. Ze klauterde over het bed en ging met haar hoofd en schouders bij mijn heupen liggen zodat ze bij mijn kutje kon. Mijn man begon zijn heerlijke pik in me te pompen en Elaine begon met haar vingers mijn clitje te masseren. Terwijl hij me harder neukte, keek hij in mijn ogen terwijl ik terugkeek naar hem en naar Elaine die met me lag te spelen.
Ik had nog nooit zulke hoogtepunten meegemaakt, ik had nooit kunnen geloven dat seks zo goed kon zijn met een ander meisje erbij. Terwijl zijn orgasme begon toe te nemen, streelde Elaine vakkundig mijn clitje harder en harder tot ik mijn eigen hoogtepunt voelde komen. Ik stak drie vingers in haar natte kut en begon haar te beffen in hetzelfde ritme als mijn man mij neukte. Hij pakte mijn heupen vast en neukte me harder en harder, terwijl ik haar kut vingerde zo hard als ik kon.

“Sneller, sneller! Neuk me harder, sneller, niet stoppen!” Elaine schreeuwde.

“Ik kom klaar, blijf aan mijn clitoris vingeren, neuk me, neuk me harder, sneller, dat is het, ik ben er, niet stoppen, oh, oh, rustig aan, raak mijn clitoris niet aan!” schreeuwde ik.

Mijn man zei geen woord terwijl hij toekeek hoe we beiden tot een hoogtepunt kwamen, onze lichamen spasend en kronkelend terwijl we klaarkwamen. Hij gromde in mijn kut toen zijn pik nog een lading sperma uit hem schoot. Ik voelde zijn hete sperma achter in mijn kut schieten, prop na prop tot hij eindelijk stopte met in me te pompen. Hij trok zijn nu slappe en uitgeputte lul uit me en zakte in elkaar in de stoel, niet eens het gevoel dat hij nog kon staan.

Mijn man en ik waren uitgeput maar toch leek Elaine door te gaan. Ze kwam van het bed af en ging naar mijn man toe en likte zachtjes zijn pik schoon van onze sappen, hoewel hij het wanhopig wilde, had hij niet de kracht om weer hard te worden. Toen kwam ze naar mij toe en zoog en likte onze sappen af, mijn kutje pijnlijk maar schoon achterlatend.

Elaine trok haar jas weer aan en zei haar gedag.

“Gelukkige verjaardag mijn liefste” zei mijn man.

“Maak je geen zorgen ik heb haar nummer, we kunnen haar weer zien als je wilt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *