Het geschenk uit de hemel

Dana werd op een gave manier geboren. Jim en Betty beseften niet hoe anders hun kind was. In die tijd vond seks plaats onder de lakens nadat het licht was uitgegaan en Jim had zijn vrouw nooit naakt bekeken. Ze hadden een normaal seksleven voor zover ze wisten. Seks was iets wat ze deden, maar ze spraken er nooit over. Zo ging dat toen. Dana groeide op met alle roze kleren van andere kleine meisjes. Ze zag haar ouders nooit uitgekleed en ze spraken nooit over seks. De tijd zou op een of andere manier komen en ze zou er wat van vinden. Tot die tijd werd er niets gezegd.

Op de middelbare school douchten de meisjes in hokjes en keken elkaar niet aan. Toen Dana ging studeren koos ze een school ver van het stadje in Kentucky. Ze wist dat ze meer van de wereld wilde zien en schreef zich in bij San Diego State in Californië.

In Californië praatten meisjes over alles. Dana had nog nooit een vriendje gehad en sprak er verlegen over. Een van de meisjes van de Sorority nodigde haar uit voor een ‘pledge week’ avond en Dana besloot te kijken hoe het sociale leven op de universiteit was. De andere meisjes keken haar na toen ze kwam opdagen. Haar rok had een normale lengte en haar blouse was misschien wel van een katholiek schooluniform. Aan haar uiterlijk was niets bijzonders te zien. De meisjes van de Sorority onthulden niets over het leven in het huis. Het was een mooi ouder flatgebouw met een lobby en andere groepseet- en sociale ruimtes. Sommige meisjes droegen cocktailjurken die strak en onthullend waren, en bekeken haar benen en figuur aandachtig. Ze vroegen naar haar studie en haar onervarenheid in het daten trok geen aandacht toen ze naar vriendjes vroegen.

Ze werd terug uitgenodigd om de volgende week meer te leren over het lidmaatschap en verheugde zich op meer nieuwe vrienden dan thuis. Ze vertelden haar dat wat er in het huis gebeurde vertrouwelijk was en ze knikte bevestigend. Daarna ontmoetten ze elkaar kort in een andere kamer en kwamen terug om haar formeel uit te nodigen om lid te worden.

Dana was erg opgewonden over haar aanvaarding. Ze wist niets van het Griekse leven, maar Kentucky leek zo achterlijk. Het moest een stap vooruit zijn. Ze leidden haar naar een kamer en zeiden dat ze nu hun geheime leden ceremonie zou ondergaan. De lichten gingen uit en ze wachtte in spanning af. Een stem herinnerde haar eraan dat alles hier geheim werd gehouden, alles. Ze zei dat ze het begreep. Toen raakten van alle kanten handen haar door haar kleren heen aan. Ze hijgde van verbazing. De stem verzekerde haar dat ze dit allemaal hadden gedaan en dat niemand het wist behalve de leden. Toen kleedden de handen haar langzaam uit in het donker. Ze wist niet wat ze moest denken. Ze had haar ouders niet zien uitkleden en niemand zag haar nu, dus leek het goed te gaan.

Toen pakten handen haar borsten en voelden ze zachtjes en knepen er langzaam in. Dat soort aanraking had ze nog nooit gevoeld en het stuurde een elektrische tinteling naar haar kutje. “Oh mijn”, fluisterde ze. De stem zei haar te zwijgen. Toen pakten de handen en vingers haar tepels en knepen er lichtjes en daarna steviger in. Het zenuwspoor naar haar kutje pulseerde als een zoemende schok van een onder spanning staande stroomkring. Haar kutje stond nu in brand en de zelfdovende nattigheid probeerde de vlammen te doven. Het voelde echt goed en ze vroeg zich af waarom ze dit nooit eerder had gevoeld. Overal om haar heen streken handen en vingers over haar ribben en kietelden haar buik. Ze kon zich nauwelijks inhouden en haar knieën knikten en ze viel op de grond. De handen vingen haar val op en lieten haar hoofd zachtjes veilig zakken. De meisjes wisten wat ze deden en hun ervaring voorkwam dat ze zich bezeerde.

Ze lag naakt op de vloer, maar ze had het zo warm dat het niet uitmaakte. Langzaam naderden vingers haar kruis en raakten haar aan tussen haar gespreide benen. Plotseling stopte alles. De meisjes trokken zich terug en begonnen tegen elkaar te fluisteren. Dana had een gave. Haar kutje was strak en ongebruikt, maar haar clitoris was enorm. Hij was groter dan die van de andere meisjes. Het fluisteren ging door en toen ging het licht aan.
Naakt op de vloer wist Dana niet wat er ging gebeuren. De andere meisjes ook niet. Sommige van de meisjes hadden grote en dikke clits maar, Dana zat in een nieuwe competitie. Toen boog een brutaal meisje zich voorover en nam het in haar mond. Dana rolde van genot. Ze had zichzelf nooit aangeraakt en dit voelde fantastisch. Het meisje likte en zoog als een pasgeboren kalf aan een uier. Dana’s dikke clitoris werd nu nog groter en strekte zich steeds verder uit. Toen begon dat elektrische gezoem weer en ze voelde nieuwe sensaties in en over haar hele lichaam. Dana schudde en trilde tot ze zich vreemd spande en toen nam het zuigende meisje met een onverwachte slok haar sap in haar mond. Dana’s gave was tweeslachtig. Ze zag eruit als een meisje maar had ook een dikke pik. Haar ballen zaten meer naar binnen en waren niet te zien, maar ze spoten een lading sperma uit in de mond van het zuigende meisje. Haar wangen puilden uit als een eekhoorn met een mond vol walnoten. De andere meisjes waren ook in shock.

Ze hadden gepijpt, maar niet op een vrouw. Het maakte hen allemaal heet en toen legde één van de Pre Med studenten hen uit.

“Dana is ons speciale geschenk!” zei ze. “Dit is nu ons heiligste geheim en Dana zal een belangrijke positie bekleden zolang ze hier is. We hebben geluk dat ze zich bij ons huis heeft aangesloten en mogen nooit een van de andere Sororiteiten over haar gave vertellen.” De meisjes mompelden en knikten instemmend. Ze waren allemaal een stel lesbiennes en dit was een nieuwe traktatie.

De inwijding ging verder in een andere kamer. Een andere strenge leider nam de leiding en leidde de pledges naar de bank. Een rij van tien dildo’s werd van het ene uiteinde naar het andere vastgemaakt. Elk meisje rekte om de beurt haar poesje uit op steeds grotere en langere seksspeeltjes. De eerste was een junior, nauwelijks meer dan een vinger. Halverwege de bank was meer gemiddeld. Een zes inch dildo die niet te dik was. Deze meisjes waren meestal onervaren en zelfs het normale formaat schokte een paar van hen. De dominante leider riep hen toe om hard te gaan zitten en met hun kont op de bank te slaan. Ze moesten de hele lengte nemen.

Dana had een speciale stoel langs de kant gekregen en een glas Champagne. Ze had duidelijk een nieuwe status en voelde zich nu geweldig en opgewonden. De alcohol buzz versoepelde haar remmingen. Toen speelde ze met haar dikke uitsteeksel aan de bovenkant van haar poesje en kwam opnieuw klaar zonder deze keer te spuiten.

Een voor een kwamen de andere beloften de bank af. De lange dikke dong aan het eind deed een paar oogballen uitpuilen door de hydraulische druk binnenin. Ze moesten het doen en het effect was bij elk meisje anders. Eén meisje vond een dikke stomp aan het eind en vond de dikte heerlijk. Ze bereed het met plezier en verknalde de bank met al haar sap. De andere meisjes lachten om hoe smerig ze was. Ze zou te snel wat pikken en genieten van alles.

Eindelijk was Dana aan de beurt. De ceremoniemeesteres zei haar de tijd te nemen. Ze was de koningin van de clan en had geen andere verplichting dan zoveel te doen als ze wilde. Dana genoot van de penetraties en haastte zich niet. Ze pauzeerde meer dan eens en nam zelfs het laatste dikke zwarte werktuig langzaam helemaal.
Allen applaudisseerden voor haar en omringden haar op haar troon. De meesteres beval elk van de twaalf beloften haar af te likken en allen lieten haar opnieuw klaarkomen. Soms spoot haar lul uit haar ballen, maar ze kon ook gewoon klaarkomen als een meisje. Het was heerlijk en ze voelden zich allemaal gelukkig dat ze haar gave mochten delen. De inwijding liep ten einde en Dana werd naar boven geleid naar een speciale suite. Ze lieten haar achter om te douchen en zich op te frissen en de andere meisjes gingen terug naar hun kamers of appartementen. Alleen de Pre Med studente en de meesteres bleven op en overlegden over hun nieuwe speciale lid. Hun groep had duidelijk een heilige verantwoordelijkheid gekregen en ze moesten Dana’s gave respecteren.

Na hun ontmoeting gingen de laatste twee naar hun gezamenlijke slaapkamer en begonnen een langzame vrijpartij. Kathy was de dominante meesteres en Carmen was de wetenschappelijke studente. Kathy speelde met Carmen’s tepels terwijl ze haar strakke kutje kuste en vingerde. Ze was ook al eens op de bank geweest maar, had nog steeds geen vriendje en bleef voorlopig bij de meisjes. Kathy haalde haar speelgoedcollectie tevoorschijn.

Een van haar favorieten was een tweekoppige dildo met een grijpkant om te bedienen zonder harnas. Ze stak hem in haar gleuf en begon haar kamergenote te neuken. Ze voelde en vingerde terwijl ze neukten en Carmen kwam klaar als een donderslag bij heldere hemel. Toen pakte Kathy haar mobieltje en stuurde een sms terwijl ze haar vriendin bleef neuken. Een schaduw verscheen in het raam en Kathy riep kom binnen. Dexter, de hengst van het roeiteam, stapte van het balkon en haalde zijn uitpuilende lul tevoorschijn. Kathy gebood hem hem aan Carmen’s hijgende lippen aan te bieden terwijl zij diep bleef boren als een offshore olieplatform. Carmen kokhalsde toen Dexter zijn eikel in haar mond stak. Hij was niet enorm groot, maar wel groot en stijf. Zijn besneden eikel vulde Carmen’s mond en hij liet haar er tevreden op zuigen. Instinctief bracht Carmen haar handen in het spel en bewerkte Dexter’s ballen en schacht. Kathy vingerde Carmen’s clit en vertraagde haar slagen. Het nieuwe ritme bracht Carmen’s reflexen op gang en ze kwam klaar en zoog haar mondvol lul leeg. Dexter kon zich nu niet meer inhouden en schoot zijn lading in Carmen’s mond. Ze slurpte het sap op als een dorstige kameel bij een woestijnbron. Haar dikke lippen pijpten Dexter en lieten zijn lul schoon en droog achter.

Toen fluisterde Kathy tegen Dexter dat hem een echte traktatie te wachten stond. De drie begaven zich naar de speciale suite en gingen stilletjes Dana’s kamerdeur binnen. Dana lag naakt onder de dekens en Dexter werd stijf van de aanblik van verse vreemde kutjes onder de lakens. De meisjes blinddoekten hem en maakten Dana wakker. Ze spreidden haar benen en trokken haar naar het voeteneind van het bed. Toen stopten ze Dexter’s klaarstaande harde lul langzaam in Dana’s voorgerekte kutje. Dexter kreunde met de strakke greep van een nieuwe studente die zijn pik omklemde. Hij zou het de tweede keer langer volhouden en hij ontspande zich en streelde langzaam. Toen begon Kathy met Dana’s dikke stomp te spelen en trok het erecte geschenk langzaam in beeld. Ze ging er schrijlings tegenover Dexter staan en nam hem langzaam in zich op. Dexter voelde Kathy van aangezicht tot aangezicht en vroeg zich niet af wat er gebeurde. Hij dook langzaam in Dana met steeds diepere penetraties. Ondertussen nam Kathy Dana’s lul in zich op en begon met plezier te rijden. Het voelde zo goed en Dexter wreef over haar clitoris toen hij zijn lul diep in Dana stak. Carmen ging toen over Dana’s gezicht zitten en stelde haar kutje beschikbaar voor de kussen en tongen van de nieuwe belofte. Dana was in een droomwereld haar lul en haar kut voelden ongelooflijk goed ze kwam en kwam en haar gekreun bracht Carmen op een ander hoogtepunt van een onvermijdelijk orgasme. Toen bokte Dexter als een hengst en Kathy reed als een cowgirl ze zoenden terwijl ze beiden Dana neukten in de vreemdste drieweg dubbele penetratie. Tot vanavond was het iets wat ze zich nooit hadden kunnen voorstellen. Carmen kwam klaar door Dana’s gelik en Dana spoot in Kathy. Dexter blies tegelijkertijd zijn tweede lading, en ze zakten allemaal in elkaar op een rommelige hoop. Er werd niets gezegd, want geen woorden konden de gevoelens die ze hadden beschrijven. Ze vielen in slaap in Dana’s kingsize bed en de sterren knipoogden naar hun plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *