Ertussenuit in de warme lente

Mijn vrouw, Lucy verkoopt high-end kantoorapparatuur voor een groot internationaal bedrijf. Dit is haar vierde succesvolle jaar in de buitendienst. Lucy is de afgelopen drie jaar uitgeroepen tot “SALESPERSON OF THE YEAR”.

Mijn naam is Jim, 42 jaar en de naam van mijn vrouw is Lucy, 40 jaar. We zijn 15 jaar getrouwd. We houden nog evenveel van elkaar als op de dag dat we trouwden. Lucy is een verbluffend mooie vrouw en dat weet ze. Ze houdt van seks en ze houdt ervan me te plagen en te behagen. Ze is zo ongeremd dat ze me nog nooit een van mijn seksuele verlangens of kinky verzoeken heeft geweigerd.

Lucy is een strokleurige blondine van ongeveer 1,60 m en weegt waarschijnlijk 50 kg. Ze draagt graag laag uitgesneden bloesjes en jurkjes die haar prachtige C-cup borsten laten zien. Ze weet hoe ze haar lichaam moet showcasen voor maximale resultaten. Ze is altijd al een brutale, extraverte persoon geweest. Zij is zeer impulsief en houdt ervan om mensen te choqueren. Haar extraverte, guitige persoonlijkheid maakt haar tot een uitstekende buitendienstmedewerker.

Lucy verkoopt high-end kantoormachines voor Hillenbrand Business Equipment; een groot nationaal bedrijf. Haar baan in de verkoop is alleen op commissiebasis. Wanneer ze een verkoop realiseert, levert dit haar meestal een zeer grote commissie op. Wanneer haar verkoop nul is, is haar commissie ook nul.

Lucy is zo succesvol geweest in haar verkoopcarrière dat ze is uitgekozen om alle nieuwe vrouwelijke verkopers in haar district op te leiden. De promotie tot verkooptrainer gaat gepaard met een royaal basissalaris en een mooi deel van de commissie van de trainee. De mannelijke verkopers in haar kantoor zijn erg jaloers op haar succesvolle verkoop. Ze heeft nooit haar geheimen prijsgegeven aan iemand anders dan mij en een select groepje vrouwelijke trainees.

Als ze een grote verkoop doet, levert dat haar meestal een zeer grote commissie op. De district manager is nooit direct met beschuldigingen gekomen, maar ik kan me voorstellen dat hij gelooft dat zij haar vrouwelijke sluwheid gebruikt om de grote verkopen te sluiten. Met andere woorden, ik heb het gevoel dat hij vermoedt dat zij al haar grote klanten neukt, alleen maar om de grote commissies te verdienen. Ze heeft dat nooit bevestigd of ontkend, maar de geruchten gaan nog steeds.

Onlangs kreeg Lucy de opdracht een nieuwe verkoopster op te leiden. De jonge vrouw is ongeveer 10 jaar jonger dan Lucy en lijkt erg slim en alert. Lucy heeft veel optimistische dingen te zeggen over de jonge vrouw. Haar naam is Diane en ze lijkt veel op Lucy. Ze hebben dezelfde lichaamsbouw; behalve dat Diane 5cm korter en zo’n 5 kg lichter is dan Lucy. Diane heeft lang blond haar van schouderlengte en blauwe ogen, net als Lucy. Ik heb Diane ontmoet en vind haar erg meegaand. De twee hebben hetzelfde temperament en het lijkt erop dat het meteen klikt.

De meeste werkdagen brengen Lucy en Diane de ochtend door met verkoopgesprekken en ’s middags bij ons thuis met het bestuderen van productkenmerken en -voordelen. Ze hebben meer dan twee dozijn high-end kantoormachines te verkopen en van elke verkoper wordt verwacht dat hij alle kenmerken en voordelen van elk apparaat kent. De training gaat vaak door tot laat in de avond. Ik bestel meestal afhaalmaaltijden voor hen zodat ze niet naar buiten moeten voor een eetpauze. Diane gaat meestal rond 9 uur naar huis om de volgende dag dezelfde routine te herhalen. Het opleiden van een nieuwe verkoopster duurt ongeveer 12 tot 20 weken.

Lucy en Diane gedragen zich allebei als hun mannelijke tegenhangers als ze in het veld oproepen doen. Ze merken het andere geslacht op en geven er commentaar op. Ze spelen spelletjes zoals raden of een man een onderbroek of een boxer draagt. Het spel werd al gauw frustrerend omdat er geen manier is om te bewijzen wie het juist geraden heeft. Lucy kwam met een meer stimulerend spel.

“Waarom proberen we niet te raden of ze een grote lul (BD) of een kleine lul (LD) hebben,” stelt Lucy voor.

“Oké….maar hoe zullen we weten of ze een BD of LD hebben,” fluistert Diane tegen Lucy? “Ik ga zeker niet naar ze toe om te vragen of ik het mag zien!”

“Je hoeft het niet te vragen. Er zijn veel manieren om daar achter te komen,” antwoordt Lucy met een sluwe knipoog.

“Noem er eens een paar,” vraagt Diane.

“Goed…zie je die man twee tafels verderop?”

Lucy wijst met haar hoofd naar de man rechts van hen. Diane schudt haar hoofd ja.

“Help me zijn aandacht te trekken en dan neem ik het vanaf daar over,” grinnikt Lucy.

Diane lacht hardop en geeft Lucy een klap op haar arm. Ze kijken allebei naar de man en giechelen in zichzelf. Hij lijkt zich van hen bewust te zijn, maar kijkt niet op van zijn lunch. Diane vermoedt dat hij een BD heeft en daagt Lucy uit dat uit te zoeken.

Lucy zegt luidkeels: “Echt niet… meisje! Dat is een weddenschap die je zeker zult verliezen.”

De man merkt hun onstuimigheid eindelijk op en glimlacht naar hen. Zij glimlachen terug. Nu ze zijn aandacht hebben kan Lucy haar plan ten uitvoer brengen. Ze veegt een van Diane’s verdwaalde krullen achter haar linkeroor en laat haar hand langzaam naar beneden glijden over Diane’s linkerborst, om te rusten op Diane’s linker dij. Deze onverwachte beweging overrompelt Diane. Ze hijgt en bloost terwijl ze naar de man kijkt. De man kijkt terug en probeert stiekem zijn stijve lul te herpositioneren.

Lucy knipoogt naar hem en blaast hem een kus toe. Hij raakt in de war en staat snel op om te vertrekken. De tent in zijn broek geeft duidelijk aan dat hij een kleine lul heeft. Lucy geeft Diane een high-five terwijl de beschaamde man zich terugtrekt uit de eetkamer.

“Wow…dat was leuk,” giechelt Diane.

Op datzelfde moment komt een zeer aantrekkelijke jonge vrouw, begin 20, de eetkamer binnen in een zeer strak lichtblauw poloshirt. Het shirt omhelst haar borsten tot het punt dat je haar tepels kunt zien uitsteken. Lucy wijst naar haar en zegt: “Wedden dat ze geen bh heeft?”

“O… ze is zeker bh-loos,” merkt Diane op.

“Zou je niet graag in die mooie jonge tepels knijpen?” Lucy merkt op.

Ze kijkt naar Diane voor een antwoord. Diane staart Lucy met een verbijsterde blik aan en vraagt: “Val je op vrouwen?”

“Nee…ik zou niet zeggen dat ik op vrouwen val, maar ik kijk wel graag naar mooi gevormde borsten. Ik geniet er vooral van als ze, wat mannen noemen, lopen met hun koplampen fel aan. Je weet wel… als hun tepels eruit steken zoals bij die jonge vrouw.” Lucy beseft dat ze aan het babbelen is en bloost.

Ze kijken allebei stilletjes toe hoe de jonge vrouw de eetzaal doorkruist om een vriend te ontmoeten. Haar borsten stuiteren en wiebelen bij elke stap. Diane bloost als ze voelt dat ze nat wordt. Lucy likt onbewust haar lippen en zucht in zichzelf.

“Heb je ooit aan de tieten van een vrouw gezogen?” Vraagt Diane aarzelend.

“Diane…. probeer je te insinueren dat ik misschien homo ben?”

“Nee…helemaal niet,” antwoordt Diane prompt. “Zou je denken dat ik een freak of een homo ben als ik je vertelde dat ik soms naar de borsten van andere vrouwen kijk en me afvraag hoe het zou zijn om ze over mijn gezicht te wrijven en de tepel in mijn mond te zuigen?”

Lucy kijkt even naar Diane en denkt terug aan haar studietijd in het studentenhuis met haar kamergenote. Ze hadden menig koude winteravond naakt in bed met elkaar doorgebracht. Tepels waren niet het enige van de vele lichaamsdelen waar ze aan hadden gezogen en gelikt. Lucy haalt herinneringen op en stelt voor weer aan het werk te gaan.

“Zullen we deze discussie een andere keer voeren?” Lucy stelt voor. “We moeten nog een paar verkoopgesprekken voeren voor de dag voorbij is.”

Diane heeft een vriendje, die dichter bij mijn leeftijd ligt, hij heet Jack en werkt voor de overheid in een of andere functie. We hebben hem nooit kunnen vastpinnen op veel details over zijn werk. Het enige dat ik weet is dat hij de meeste weekdagen weg is en in het weekend thuis. Hij werd onlangs aan Lucy en mij voorgesteld tijdens een weekend dat hij in de stad was. Ik vond hem meteen aardig. We begonnen hem en Diane uit te nodigen om in het weekend met ons te gaan stappen. Ze bleken allebei erg leuk te zijn om mee om te gaan, dus we werden meteen goede vrienden.

We hadden een weekend van drie dagen voor de boeg, Memorial Day, dus besloten we die door te brengen in een resort in Hot Springs, Arkansas. We boekten twee aangrenzende kamers in het Arlington Resort; een bekende plek voor beroemdheden. Yoko Ono, Al Capone en Franklin Roosevelt hebben allen ontspannen in het statige Arlington Resort and Spa, dat in 1875 werd geopend. Het Resort is sindsdien vele malen verbouwd, maar heeft nog steeds dezelfde luxueuze voorzieningen; warm bronwater, spa diensten en gastronomische keuken.

We kwamen vrijdagmiddag om 15.00 uur in het resort aan en checkten in onze kamers in. Beide kamers hebben een kitchenette met een minikoelkast, een minifornuis en een kleine eethoek. We besluiten te douchen en ons om te kleden voordat we gaan eten en een avondje uit gaan. Als Lucy en ik klaar zijn om te gaan, klop ik op de tussendeur en worden we begroet door Diane. Ze is een echte knaller in haar feestkleding. Ze draagt een nauwsluitende witte trui met v-hals, een zwarte rok die op haar lekkere ronde kont lijkt geschilderd, en een paar zwarte schoenen met lage hak. Lucy is net zo gekleed, maar haar trui is lichtblauw, haar rok marineblauw en bijpassende marineblauwe lage hakken. Ze hebben hun outfits waarschijnlijk van tevoren gecoördineerd.

We vinden een leuke sportbar aan de hoofdstraat, die favoriet blijkt te zijn bij de plaatselijke bevolking en de toeristen. We moesten ongeveer een half uur wachten voordat we aan tafel konden, maar de maaltijd is heerlijk en wordt gecomplimenteerd door de wijn die we hebben gekozen. We drinken een fles wijn bij de maaltijd en gaan dan naar de nachtclub met een live band en een grote dansvloer. We nemen plaats aan een tafel net naast de dansvloer in een slecht verlichte hoek. Ik bestel nog een fles wijn en we beginnen te genieten van onze avond van plezier en dans.

Het blijkt dat Jack een echte vrouwenversierder is. Hij geeft veel aandacht aan Diane, maar heeft ook nog tijd om met Lucy te flirten. Hij danst de hele avond gelijkelijk met beiden. Ik ben niet zo dol op dansen, dus ik ben blij met zijn aanbod om met Lucy te dansen. De enige keer dat ik me ongemakkelijk voelde dat hij met haar danste, was tijdens de langzame dansen. Een paar keer zag ik hem in Lucy’s nek neuken en één keer was ik er bijna zeker van dat hij in haar oorlel beet.

Te oordelen naar haar reactie, denk ik dat ze geniet van de aandacht. Ik denk dat Diane te veel glazen wijn op had om zijn flirten echt op te merken.

We gingen rond middernacht terug naar onze kamers. Ik ben klaar om naar bed te gaan, maar Lucy en Diane zijn nog niet klaar om te stoppen. Ze hadden allebei veel te veel wijn gedronken. Jack stelt voor dat we allemaal douchen en onze comfortabele pyjama’s aantrekken, en dan naar zijn en Diane’s kamer komen voor een paar potjes kaarten. De meiden zijn er helemaal voor, dus ik stem met tegenzin toe. Lucy en ik douchen samen, want ze is zo aangeschoten van alle wijn dat ik haar omhoog moest houden om te voorkomen dat ze in de douche zou vallen. Na het douchen trekken we onze pyjama’s aan. Ik draag een wit T-shirt, een boxershort en een katoenen pyjamabroek. Lucy slaapt in een katoenen pyjamatopje met knopen en een katoenen pyjamabroek. Ze draagt een zijden slipje, maar geen beha. Ik ben klaar om haar het bed in te sleuren en haar helemaal verrot te neuken, maar ze had Jack en Diane beloofd dat we zouden kaarten.

We kloppen op de tussendeur en worden binnengelaten door Jack. Hij is net zo gekleed als ik en Diane draagt hetzelfde als Lucy, behalve dat haar topje geen button up is. Ze draagt een strak katoenen T-shirt dat haar mooie kleine tietjes meer dan benadrukt. Het eerste wat me opvalt is dat haar tepels hard zijn. Ik herinner me dat ik dacht dat ik de nacht niet zou doorkomen zonder naar haar tieten te staren, en ik was er zeker van dat Lucy me vroeg of laat zou betrappen op mijn staren.

Jack had de kleine eettafel naar het midden van de kamer geschoven en er vier stoelen omheen gezet. Jack dicteerde de stoelen zo dat ik tegenover Lucy zat en Diane tegenover Jack. Dat betekent dat Diane aan mijn linkerzijde zit en Lucy aan Jacks rechterzijde. Aanvankelijk vond ik de opstelling van de stoelen maar niets, maar naarmate de avond vorderde veranderde ik van gedachten. Jack houdt de hele avond een levendig gesprek gaande en ik merk dat hij Lucy in haar dij knijpt als hij iets duidelijk wil maken. Het leek haar niet te storen, maar het begon mij te irriteren. Jack laat de wijn vloeien en ik vermoed dat hij van plan is ons zo dronken te voeren dat Lucy op zijn baloney pony gaat rijden als ik flauwval. Lucy en Diane lijken allebei goed op weg om dronken genoeg te worden om in te gaan op zo’n beetje alle seksueel geïnspireerde suggesties van Jack.

Na ongeveer 15 minuten harten spelen lijkt iedereen zijn interesse in het spel te verliezen. Jack stelt voor om een spelletje strippoker te spelen. Het sprak me niet echt aan, behalve dat ik dacht aan hoe Diane eruit zou zien zonder haar shirt. Beide meisjes raken er opgewonden van en dringen er bij ons op aan om een spel te spelen. Het blijkt dat poker te moeilijk is om uit te leggen aan de meisjes, Jack stelt voor dat we hoge kaart/lage kaart strip spelen. Ik had nog nooit van dit spel gehoord dus daag ik Jack uit om de regels uit te leggen.

“Wat is in godsnaam high card/low card strip?” vraag ik.

Jack legt het vrolijk uit: “Iedereen krijgt een kaart met de beeldzijde naar beneden. We draaien allemaal tegelijk onze kaarten om. De hoge kaart is de winnaar en mag tegen de lage kaart zeggen welk kledingstuk hij uit moet trekken.”

We gaan allemaal akkoord om een paar handen te proberen. Jack deelt en iedereen lijkt van het spel te genieten, maar ik heb het vermoeden dat Jack misschien van onderaf deelt. Ik denk dat hij de kaarten op elkaar heeft gelegd, want na een dozijn handen te hebben gespeeld, zitten de meisjes daar helemaal naakt en Jack en ik hebben nog steeds onze boxershorts aan. Ik vind het meer dan vreemd dat Diane en Lucy consequent bijna elke hand verliezen. Ik klaag niet, want ik kijk gebiologeerd naar Diane’s parmantige tieten met lichtroze areolen ter grootte van een kwartje. Jack watertandt bij Lucy’s borsten die de grootte hebben van een halve dollar en een tint donkerder zijn dan die van Diane.

Diane vraagt: “Wat gebeurt er met iemand die helemaal naakt is en de volgende hand verliest?”

Jack vertelt haar dat de hoge kaart het recht wint om de naakte persoon met de lage kaart uit te dagen alles te doen wat er van hem gevraagd wordt. Lucy wil weten wat hij bedoelt met alles.

“Het betekent dat als ik de winnaar ben en ik daag je uit om me te kussen, dan moet je het doen of je valt uit het spel,” legt Jack opgetogen uit.

Lucy denkt even na over zijn uitleg en kijkt dan naar Diane voor haar gedachten. Diane en Lucy stemmen prompt in met de regels van het spel.

Jack begint een nieuwe hand te delen als ik hem onderbreek en voorstel de regels nog wat aan te passen. Ik stel voor dat we het spel doorgeven aan een van de meisjes en dat de winnaar iedereen aan tafel mag uitdagen, en niet alleen de lage kaart. De winnaar mag kiezen wie hij wil uitdagen en wat hij wil uitdagen. Jack is niet blij met mijn regelwijziging, maar de meisjes zijn er erg enthousiast over. Dus mijn regelwijziging wordt doorgevoerd en de deal wordt doorgegeven aan Lucy.

Diane is de eerste winnares en daagt me uit om mijn boxershort uit te trekken. Ik til mijn kont op en trek hem snel uit zonder mijn pik aan iedereen te laten zien. De meisjes klagen dat ik had moeten staan en mijn pik aan iedereen had moeten laten zien. Jack, die mijn pik niet echt wil zien, zegt hen dat die regel de volgende keer dat we spelen kan worden toegepast. Ik ben de volgende winnaar en daag Lucy uit om twee minuten aan elke tiet van Diane te zuigen. Tijdens ons vorige seksspel heeft Lucy vaak haar fantasie gedeeld over het willen zuigen aan de tieten van andere vrouwen. Ze weet dat het me erg opwindt, dus ik weet dat ze mijn uitdaging graag zal volgen. Ze vindt het leuk als ik kinky doe.

Ik kondig aan dat ik de tijdrechter zal zijn en de klok in de gaten zal houden. Beide meisjes worden rood, maar Diane staat te popelen om haar tepels in Lucy’s mond te stoppen. Diane duwt haar borst gretig naar Lucy’s mond terwijl ze zich voorover buigt om Diane’s borst in haar mond te nemen. Lucy begint met haar tong langs Diane’s tepelhof te gaan voordat ze de hele tepel in haar mond zuigt. Ze masseert de tepel met haar tong en bijt er dan lichtjes op met haar tanden. Diane hijgt en trekt Lucy’s gezicht in haar borst. Jack vertelt Diane dat ze haar handen in haar schoot moet houden of de zijkant van de stoel moet vastpakken. Hij legt uit dat als ze haar handen op Lucy’s gezicht legt, ze iedereen het zicht ontneemt op Lucy’s deskundige tietenzuigen. Ik ben geneigd het met haar eens te zijn.

Na wat wel een erg snelle twee minuten lijken, zeg ik met tegenzin dat Diane’s eerste tiet klaar is en Lucy gaat over op haar andere tiet. Diane’s gezicht is rood en haar ademhaling is onregelmatig; ze ademt in korte snelle stoten. Ze ziet eruit alsof ze flauw kan vallen. Een minuut na het zuigen aan de andere borst, kreunt Diane en kronkelt in de stoel. Dertig seconden voordat het zou moeten eindigen zweet Diane en hijgt. Het begon als een lage kreun en groeide uit tot een schreeuw.

“Oh mijn…God! Oh mijn God! Dit voelt zo fucking goed. Alsjeblieft, stop nog niet. Oh, mijn God! Ik kom… ik kom verdomme klaar!”

Diane huivert en zakt voorover in de stoel. Lucy moet haar vastgrijpen om te voorkomen dat ze uit de stoel valt. Lucy blijft Diane stevig omhelzen terwijl ze haar ongelooflijk orgasme uitleeft. Iedereen kijkt verbaasd toe terwijl ze proberen te begrijpen hoe Lucy in staat is Diane’s verbazingwekkende orgasme op te wekken door alleen maar aan haar tieten te zuigen. Ik begin te denken dat Lucy heel wat tieten heeft afgezogen om zo’n reactie bij Diane te veroorzaken. We moesten een pauze van 10 minuten nemen en nog wat wijn drinken terwijl we Diane volledig lieten bijkomen.

Diane wint de volgende hand en daagt Lucy uit om Jacks boxershort uit te trekken en hem vijf minuten lang af te trekken. Zonder aarzelen gaat Lucy op haar knieën voor Jack en trekt snel zijn boxershort uit en gooit ze naar mij. Ze streelt zijn 8 inch pik met beide handen en begint langzaam de voorhuid heen en weer te bewegen over de kop van zijn pik. Ze lijkt in trance te raken terwijl ze zijn grote pik streelt, en begint aan een langzaam ritmisch tempo.

Ze beweegt haar gezicht heel dicht naar zijn pik en ruikt heimelijk aan zijn eikel. Ze sluit haar ogen terwijl ze zijn pik dichter naar haar gezicht trekt. Ik denk eerst dat ze hem in haar mond gaat zuigen, maar in plaats daarvan wrijft ze de eikel alleen maar tegen haar gezicht. Ik ben de tijdbewaker en haast me de tijd te roepen voordat zijn pik echt in haar mond belandt. Lucy is zo ondergedompeld in het fantaseren over het zuigen van zijn pik dat ik twee keer de tijd moet roepen voordat Diane haar eindelijk in haar rug stompt en haar terugbrengt in de werkelijkheid. Lucy klimt terug in haar stoel en lijkt weg te glijden in een mijmering over een of andere fantasie uit het verleden. Ik ben er vrij zeker van dat ze heimelijk fantaseert over Jacks pik. Ik heb die blik eerder gezien; ze wilde zijn pik echt in haar mond voelen.

Ik win weer en besluit een van mijn levenslange fantasieën te vervullen. Ik heb altijd al een andere vrouw het poesje van mijn vrouw willen zien likken. Ik kijk Lucy recht in de ogen en daag Diane uit om Lucy’s poesje vijf minuten lang te likken. Er verschijnt een brede grijns op Diane’s gezicht en ze laat er geen gras over groeien om voor Lucy’s stoel op haar knieën te gaan zitten. Lucy blijkt net zo opgewonden te zijn om haar kutje aan Diane aan te bieden als Diane is om erin te duiken.

Gretig spreidt ze Lucy’s dijen zo wijd mogelijk om Lucy’s hete natte vagina zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Ik zie Diane’s hand een beetje trillen als ze haar hand uitstrekt om Lucy’s kutje aan te raken. Eerst steekt ze haar hand onder Lucy’s vagina en laat haar nattigheid in de palm van haar hand plassen. Diane brengt haar hand naar haar mond en drinkt Lucy’s sappen op. Ze likt haar lippen af en blijft dan even zitten staren naar Lucy’s kutje en geniet van de smaak van haar vocht.

Omdat ik de officiële tijdwaarnemer ben, dring ik er bij Diane op aan door te gaan, want ze heeft nu minder dan 5 minuten om haar taak te volbrengen. Diane leunt voorover en brengt haar mond naar Lucy’s kruis en begraaft haar hongerige lippen in haar kutje. Ze tast in haar nattigheid en wiebelt met haar tong over haar clitje, waardoor Lucy zich naar Diane’s mond buigt en smeekt om meer. Lucy ademt kort en snel en haar gezicht is rood. Ze begint te beven en het lijkt erop dat ze flauw kan vallen. Lucy’s borsten gaan snel op en neer en haar harde tepels zien eruit alsof ze gaan ontploffen.

Diane’s tong gaat langzaam op en neer langs Lucy’s kutlippen, haar plagend tot het punt van overbelasting. Dan legt ze haar tong plat en slurpt gulzig haar sappen op, haar poesje likkend als een hond die water likt. Lucy kan zich niet herinneren wanneer of of ze ooit eerder zo’n deskundige aandacht voor haar clitje heeft gehad en ze wordt er helemaal gek van! Haar dijen trillen en schudden als ze wordt getroffen door een mild orgasme.

Langzaam brengt Diane een vinger, dan twee vingers in Lucy’s kut. Ze is zich ervan bewust dat Lucy’s kut overstroomt met haar sappen van het milde orgasme. Ze zet haar aangename aanval voort door met haar vingers haar kutwanden heen en weer te masseren, Lucy’s binnenste te strelen en haar g-spot te plezieren.

Diane’s mond klemt zich weer vast aan Lucy’s clit en maakt luide slurpende en zuigende geluiden terwijl ze Lucy’s clit weer in haar mond trekt. Terwijl ze aan haar gevoelige knopje zuigt en neuriet, trillen haar lippen tegen Lucy’s kutje, waardoor Lucy steeds verder naar het randje wordt geduwd.

Ik roep de tijd als Lucy op weg lijkt te zijn naar nog een heerlijk orgasme. Diane stopt niet. Of ze heeft me niet gehoord of ze negeert me. Ik roep de tijd weer en zeg dat het me spijt, maar de regels zeggen dat het voorbij is. Lucy is het niet eens met de regel en smeekt Diane om door te gaan.

“Oh… mijn God,” hijgt Lucy “Ik ga klaarkomen, alsjeblieft niet stoppen, doe het… doe het daar. Verander niet wat je aan het doen bent. Neuk me alsjeblieft met je vingers. Neuk me harder, en sneller, zuig me, zuig me, zuig me!”

Jack leunt voorover om het beter te kunnen zien en is verbaasd over Diane’s vaardigheid om kutjes te eten. Ik roep de tijd een derde keer. Diane stopt en kijkt me aan met smekende ogen. Ogen die smeken om door te gaan.

“Het spijt me Diane, maar time out betekent time out,” argumenteer ik.

“Neuk haar, neuk haar sneller, kauw op haar clit, Diane laat haar klaarkomen, eet haar!” moedigt Jack uitdagend aan, terwijl hij toekijkt hoe de twee vrouwen rauwe lust najagen, en probeert zijn pik niet zover samen te knijpen dat hij zichzelf laat klaarkomen.

Diane klemt plotseling haar mond weer op Lucy’s clit en begint haar weer te zuigen en te masseren. De gevoelens die door Lucy’s lichaam gieren blazen haar weg, haar bekken kantelt omhoog en duwt haar clit verder in Diane’s mond terwijl Lucy’s orgasme trein begint te denderen!

Lucy begint te schudden en te beven terwijl haar orgasme zich langzaam opbouwt. Haar lichaam begint hevig te schudden en te trillen. Een lage keelklank begint diep in haar keel en wordt steeds luider als het uit haar mond komt en uitgroeit tot een gil.

“Oh mijn…God! OH mijn fucking God!” Schreeuwt ze. “Ik kom klaar! Ik ben godverdomme aan het klaarkomen! Ahhhhhhhhhh!”

Net als haar lichaam begint te ontspannen van dat orgasme, begint een ander te groeien. Diane blijft haar clitoris likken en zuigen terwijl het ene orgasme na het andere Lucy’s lichaam teistert. Lucy heeft eindelijk alles wat ze kan hebben en duwt Diane’s mond van haar clit. Diane stopt met haar clitoris aan te vallen maar blijft haar vingeren met twee vingers tot Lucy uiteindelijk voorover valt en Diane’s gezicht in haar handen neemt en haar meesleept in een hartstochtelijke kus. Hun lippen gaan uit elkaar en ze verkennen onverzadigbaar elkaars mond. Mijn fantasie is nu mijn nachtmerrie geworden. Ik word stikjaloers als ik zie hoe mijn vrouw zoveel passie in de kus legt. Hun tongen blijven dansen en sparren tot ik de tijd terugroep en hen eindelijk uit elkaar haal.

Na dit vertoon van passie, lijkt iedereen zijn interesse in het spel te verliezen. We spreken af nog een paar handen te spelen; Lucy lijkt loom en ongeïnteresseerd om het spel nog te spelen. Ze koestert zich waarschijnlijk nog steeds in het nagenieten van haar laatste geweldige orgasme, maar ze blijft routinematig delen zonder veel emotie. Dat is tot Diane de volgende hand wint en opgewonden aankondigt dat ze de perfecte uitdaging heeft om het spel te beëindigen. Lucy springt snel bij en wacht op Diane om haar laatste uitdaging aan te kondigen.

Diane kijkt langzaam de kamer rond, bouwt de spanning op en zegt dan brutaal: “Ik daag Lucy uit om Jack uit te nodigen om de rest van het weekend bij haar in bed te komen, terwijl Jim en ik het weekend alleen met elkaar in MIJN bed doorbrengen.”

Jack kijkt bedenkelijk naar Lucy. Ik kijk aarzelend naar Diane, en dan kijken Jack en ik elkaar goedkeurend aan. Niemand zegt iets. Er heerst totale stilte in de kamer, behalve het zware ademen dat van ons allen afkomt. Na een minuut of twee neemt iedereen in wezen aan dat de stilte stilzwijgende goedkeuring betekent. Lucy steekt gretig haar hand uit naar Jack; ze pakt zijn hand en leidt hem prompt door de verbindingsdeur naar HAAR slaapkamer. Diane pakt mijn hand en trekt me mee naar HAAR bed.

Voor de rest van het weekend waagt niemand van ons zich buiten de kamers. We laten al onze maaltijden door roomservice bezorgen. Een paar keer in de namiddag of ’s nachts hoor ik gekreun en gegiechel uit Lucy’s kamer komen. Geluiden van geluk en genot lijken de hele nacht door te galmen vanuit elke kamer. Diane blijkt een echte neukmachine te zijn. Voor een jonge vrouw lijkt ze echt veel manieren te kennen om een man te plezieren.

Zondagmiddag laat checken we uit bij het Resort Hotel en stappen allemaal in mijn auto om naar huis te gaan. Jack en Diane knuffelen rustig met elkaar op de achterbank. Er is geen opwindend geklets zoals op weg naar Hot Springs. Iedereen lijkt rustig na te denken over de gebeurtenissen van het weekend. Lucy doorbreekt de stilte soms door in zichzelf te neuriën en af en toe streelt ze haar tepels als ze denkt dat niemand kijkt.

Het is duidelijk dat we compatibele koppels zijn. Het is ons allen ook duidelijk dat we ontegenzeggelijk van elkaars gezelschap genieten. Voordat we Jack en Diane afzetten bij hun appartement, spreken we af het volgende weekend samen door te brengen bij Lucy en mij thuis. Het was Lucy’s voorstel. Jack en Diane gaan akkoord en stellen voor dat we het volgende weekend in hun appartement doorbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *