Een lesbisch liefdesverhaal…of zoiets.

L-i-e-f-d-e. Slechts 6 kleine letters.

Liefde. Eén simpel woord.

Liefde. Geen twee mensen zouden dezelfde definitie maken.

Liefde. Zoveel verschillende soorten; zoveel verschillende emoties. Ik hou van mijn moeder; ik hou van mijn cafeïnevrije mokka; ik hou van mijn teddybeer van toen ik drie was; ik hou van de Big Bang Theory; ik hou van lezen; ik hou van lesgeven; ik hou van het dragen van kousen; ik hou van seks. Maar had ik ooit echte liefde gevoeld? Ik weet het niet. Ik dacht zeker een paar keer dat ik verliefd was, maar dat vervaagde na verloop van tijd.

Ik hou van je. Vier simpele woorden. Ik heb ze eerder gezegd; ze zijn tegen me gezegd; waren ze oprecht bedoeld? Dat denk ik graag. Waren ze echt waar, diep in hun hart? Misschien.

Dit is een liefdesverhaal. Dit is mijn liefdesverhaal. Is het een traditioneel liefdesverhaal? Nee. Het is een complex, gelaagd en seksueel gevuld verhaal. Denk je dat het een echt liefdesverhaal is? Dat is aan jou, want iedereen definieert liefde zoals hij of zij het ziet. Dus oordeel niet over mijn kijk op liefde. Het is rommelig, ingewikkeld, verslavend en toch, denk ik, puur.

Pas toen ik 26 was en mijn beste vriendin voor vele jaren aankondigde dat ze zich verloofde en ging trouwen, besefte ik dat ik verliefd was; pure, onvoorwaardelijke liefde. Een liefde die je overweldigt. Het is bedwelmend; verbijsterend; overweldigend; achtervolgend. Dit is het verhaal van hoe ik zo’n liefde vond.

Voor mij staat liefde gelijk aan Gwen.

HOOFDSTUK 1: EEN ONTDEKKING

Gwen en ik waren beste vriendinnen sinds groep 8. We zaten bijna in elke klas bij elkaar en studeerden samen af. We waren allebei ontmaagd op ons eindexamenfeest, door een dubbele uitdaging die een traditie tussen ons was geworden. We daagden elkaar uit om hetzelfde te doen. In groep 8 was dat een nerd benaderen en kussen; in de 3e daagden we elkaar uit om oude mannen te flashen, zonder ondergoed te lopen tijdens een training, en tenslotte daagden we elkaar uit om onze maagdelijkheid op te geven aan onze respectievelijke vriendjes op het schoolbal, omdat we allebei 18 waren geworden de maand ervoor.

Op de universiteit werden de uitdagingen gekker, allemaal door mij bedacht. Gwen was psychologisch verlegen, maar als er een uitdaging werd aangegaan, leek de verlegen façade altijd te vervagen, want ook zij haatte verliezen.

Maar goed, ik dwaal af; we kregen allebei onze onderwijsdiploma’s aan dezelfde universiteit. Gelukkig voor ons kregen we ook een baan op dezelfde school; ik als kleuterleidster en Gwen als lerares in groep 3. In de volgende jaren ging ik met een paar mannen uit, voordat ik strikt met vrouwen uitging. Helaas had ik een reeks vrouwen meegemaakt. Ik maakte het uit met vrouwen om vele triviale redenen: ze had een irritante lach; ze was te veeleisend; ze was te weinig veeleisend; haar familie was gek; ze was niet intelligent genoeg voor mij; ze was te intelligent voor mij; ze was niet goed genoeg in bed; enz…. Wat ik me achteraf realiseerde is dat ze eigenlijk allemaal hetzelfde probleem hadden… ze waren niet Gwen. Gwen, aan de andere kant, ging kort uit met een paar jongens voordat ze hard viel voor een fatsoenlijke jongen genaamd Rob.

Hoe dan ook, het leven ging door en was heel normaal, totdat ze aankondigde dat ze ging trouwen. Het had niet veel uitgemaakt, want ze woonden al twee jaar samen en er was niets veranderd in onze relatie. We hadden nog steeds onze wekelijkse meidenavond, onze occasionele uitdagingen, onze dagelijkse telefoongesprekken en onze constante sms’jes. Maar toen ze me het nieuws vertelde, kwam er diep in mij iets los. Ik had dat lege gevoel en toen werd het vervangen door die overweldigende angst en toen werd het vervangen door iets dat ik niet kan uitleggen. Er ging een lampje branden. Het flikkerde niet, het scheen helder. Ik was verliefd op Gwen. Niet als een vriendin, niet als een broer of zus; nee, ik hield van haar in een ‘ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen’ liefde.

Die avond ging ik alleen naar bed, denkend aan de paar keer dat we met elkaar experimenteerden. Het begon met een paar keer dronken zoenen om de jongens in de kroeg te plagen, daarna een keer voor de jongens toen ik haar vingerde, op een dronken uitdaging van mij, voor hun vermaak; een paar keer masturbeerden we naast elkaar terwijl we naar wat porno keken en uiteindelijk hielpen we elkaar een keer aan een orgasme…één keer maar. Ik herinner me hoe zacht ze was en hoe ze mijn g-spot vond, iets wat maar weinigen ooit hadden gekund. Achteraf gezien was die nacht zo teder, zo zacht en zo perfect. Helaas zijn we nooit meer intiem geweest, noch hebben we ooit over die ene speciale nacht gesproken.

Toen dacht ik na over onze vriendschap. Ik was de uitgaande, terwijl zij meer gereserveerd was. Ik was sarcastisch grappig, terwijl zij eigenzinnig grappig was. Ik was altijd degene die de plannen maakte, terwijl Gwen gewoon meeging. Ik was confronterend, terwijl zij dat koste wat kost vermeed.

Hoe meer ik over Gwen en mij nadacht, hoe meer openbaringen er in mijn hoofd ontploften. Ze liet me altijd beslissen wat we deden als we uitgingen; ze was het nooit oneens met me, zelfs als ze het duidelijk niet met me eens was; ze luisterde altijd naar mijn advies over mode, make-up, enz.; ze begon kousen te dragen nadat ik had gesuggereerd dat ze sexy waren (nu draagt ze ze altijd).

Toen ik over onze korte intieme ontmoetingen nadacht, kwam er nog een eye-opener naar voren. Ik was altijd de initiatiefnemer, terwijl zij altijd de volger was. Toen we elkaar voor het eerst masturbeerden was ik het die haar voorstelde mij haar te laten helpen. Het kwam allemaal samen. De puzzelstukjes pasten nog niet allemaal, maar het plaatje begon duidelijk te worden. Gwen was onderdanig. Ik had in het verleden een paar onderdanige vrouwen gehad en wist hoe ik ze moest manipuleren. Als Gwen onderdanig was, waar ik vrij zeker van was, kon ik haar verleiden.

Ik moet opmerken dat ik een zeer aantrekkelijke vrouw ben. Ik ben 1m70, heb hypnotiserende hazelnootkleurige ogen, lang rood golvend haar, kleine maar stevige borsten, een perfect kleurtje, een bedwelmende glimlach, een strakke kont en heerlijke benen. Ik wil niet arrogant klinken, maar mannen en vrouwen kijken al naar me sinds ik een tiener was.

Gwen is ook mooi, maar op een meer gezonde manier. Ze is meer het girl next door type. Ze is een brunette, met unieke kristalblauwe ogen, grote borsten die ze vaak verbergt achter truien, een dikke kont, lippen om voor te sterven, leuke kuiltjes en een glimlach die schittert.

Hoe dan ook, ik viel in slaap en dacht na… hield zij ook van mij? Zou ze meer met me gedaan hebben als ik een stap had gezet?

Een paar dingen werden glashelder:

  1. Ik hield van Gwen.
  2. Ik moest het huwelijk stoppen.
  3. Ik moest Gwen verleiden.

Ik sliep nauwelijks terwijl ik nadacht over mijn verleidingsplan.

HOOFDSTUK 2: HET KOPEN VAN EEN BRUIDSMEISJESJURK… DE VERLEIDING BEGINT


De volgende weken waren het simpele dingen. Ik begon haar te omhelzen als we elkaar zagen en complimenteerde haar bij elke kans die ik kreeg. De complimenten tijdens deze periode waren eenvoudige, vleiende complimenten, dingen die een man nooit zou zeggen. “Je hebt je nagels in een nieuwe kleur rood gelakt” of “Die schoenen laten je benen goed uitkomen” of “Is dat een nieuwe lippenstift? Het laat je lippen echt tot leven komen.” Elk compliment leek Gwen op te vrolijken.

Toen gingen we bruidsmeisjesjurken.

“Welke kleur denk je dat de bruidsmeisjes moeten dragen?” Ik vroeg het toen we bij de winkel aankwamen.

“Ik weet het niet, ik dacht aan groen.”

“Ik zie er geweldig uit in groen,” zei ik flirterig.

“Ik weet dat het je favoriete kleur is,” antwoordde ze.

Ik vroeg haar verlegen: “Maar zie ik er heet uit in groen?”

Ze bloosde, heel lichtjes, terwijl ze met een lichte lach zei: “Ja, je ziet er heet uit in groen Julia.”

Ik glimlachte en gaf haar een dikke knuffel. Toen fluisterde ik in haar oor: “Je ziet er heet uit in alles wat je draagt.” Toen kuste ik haar wang, iets waarmee ik een paar weken geleden was begonnen, en we begonnen jurken te bekijken.

Ik wees een paar mooie aan en ging toen op weg om een mooie donkergroene te passen die sexy was, maar toch geschikt voor een bruiloft. Toen ik naar buiten kwam om het te laten zien was er een mooie verkoopster, die ongeveer begin twintig leek, om ons te helpen. Op haar naamkaartje stond Emma. Ik keek in de spiegel en vroeg: “Hoe zie ik eruit?”

Gwen zei: “Het staat je echt goed.”

“Vind je? vroeg ik. Toen ik lang in de spiegel keek, zei ik: “Dit heeft zeker kousen nodig.”

Gwen zei: “Ja, zwart of donkerbeige.”

Ik keek naar Emma en zei: “Verkoopt u hier kousen?”

“Ja,” antwoordde Emma.

Ik glimlachte naar haar, mijn sexy flirtende glimlach, “Geen panty’s, maar dijhoge kousen.”

Emma glimlachte terug met een soortgelijke flirtende glimlach, “Ja mevrouw. Dat is ook alles wat ik draag. Ik zou French Coffee aanbevelen.”

Het was mijn beurt om onder de indruk te zijn. “Ik heb nog nooit gehoord van French Coffee als kleur.”

Emma glimlachte en zei: “Vindt u de kleur die ik draag mooi?”

“Ze zijn erg mooi, maar ze zijn wel bruin, nietwaar?” zei ik.

“Heel goed. Franse koffie is een donkerdere tint, die perfect bij die groene kleur past. Ze zijn een jaren 50 stijl vintage kous.”

“Kun je een paar voor me halen?” vroeg ik.

“Ja mevrouw,” antwoordde ze.

“Het is Julia,” zei ik.

“Ik zal een paar voor je halen,” ze pauzeerde en glimlachte verlegen naar me, “Julia.”

Terwijl ze wegliep, keek ik naar haar, wachtend op de terugblik; zoals verwacht kwam die met een sluwe glimlach. Ik keek naar Gwen en zei: “Wat denk je Gwen? Denk je dat ik haar kan verleiden?”

Gwen keek me aan met een blik die ik niet kon lezen. “Weinigen hebben ooit de charme van Julia kunnen weerstaan.” Gwen heeft me door de jaren heen veel mannen en vrouwen zien verleiden.

“Dat deed je,” pauzeerde ik, “Nou ja, meestal.”

Gwen bloosde, maar voordat ik verder kon gaan kwam de schattige Emma terug. De brunette overhandigde me een pakje. In plaats van me weer om te kleden in de kleedkamer, opende ik gewoon het pakje en besloot ze aan te trekken in het bijzijn van de twee meisjes die ik probeerde te verleiden.

Ik schoof mijn 8 cm pumps uit en schoof langzaam een kous over mijn gebruinde benen. Ik maakte oogcontact met Emma toen ik de eerste kous aantrok. Terwijl ik mijn tweede kous aantrok, keek ik oog in oog met Gwen, die toekeek voordat ze wegkeek toen ze merkte dat ik haar zag kijken. Toen keek ik in de spiegel. Mooie Emma had gelijk. De kousen lieten zowel mijn benen als de jurk goed uitkomen. Mijn lange rode haar kwam ook goed uit in de jurk. Ik heb er nog nooit zo goed uitgezien. Ik keek Emma aan en zei: “Goed gezien, hoe zie ik eruit?”

“U ziet er stralend uit mevrouw, ik bedoel Julia.” Ze zei overdreven vriendelijk.

“Stralend. Dat is erg vleiend. Kun je me een paar bijpassende hakken voor deze jurk brengen?”

“Tuurlijk,” zei ze, “Een maatje 39 neem ik aan.”

“Je bent erg goed in je werk Emma, een maatje 39 inderdaad.”

Emma liep weg, haar kont perfect wiegend in haar strakke zwarte rok.

Ik knipoogde naar Gwen terwijl ik snel mijn slipje uittrok en het naar Gwen gooide. Ze schrok, maar slechts kort, want ze stopte ze snel in haar tas.

Emma kwam terug met twee schoenendozen en knielde naast me neer. Ik tilde mijn voet op, mijn benen open genoeg om mijn geschoren kutje te laten zien, terwijl Emma de bijpassende groene pump aantrok en langzaam de achterkant van mijn enkel en kuit streelde. Ze was ook een verleidster. Toch keek ze geschrokken op toen ze mijn onbedekte kutje zag. Ze bleef langer hangen dan gepast was, voordat ze de tweede schoen pakte. Terwijl ze de tweede hak aantrok, keek ze opnieuw langdurig naar mijn heerlijke kutje. Terwijl ze hypnotiserend werd verleid door mijn smakelijke lekkernij, zei ik: “Vind je het mooi wat je ziet?”

Ze brak haar blik en stond beschaamd op en probeerde van onderwerp te veranderen. “Eh, die schoenen passen echt bij deze outfit mevrouw.”

Ik glimlachte naar haar en zei: “Het is Julia schat. En je hebt mijn vraag niet beantwoord.” Toen ging ik dicht bij haar staan en fluisterde: “Vond je het mooi wat je zag?”

Haar gezicht was rood, maar ze begreep het spel snel toen ze zich herstelde: “Heel erg.”

“Dat dacht ik al,” zei ik en draaide me om om in de spiegel te kijken terwijl ik knipoogde naar Gwen die haar hoofd schudde. “Emma deze zijn goed, maar niet geweldig. Wat heb je nog meer voor me?”

Ze reikte naar de andere doos terwijl ik weer ging zitten en mijn been optilde, schuin zodat Gwen deze keer ook een kijkje kon nemen. Emma schoof mijn schoen uit en verving hem door een sexier pump met een bandje dat om mijn enkel zat. Emma nam haar tijd om mijn schoen aan te trekken; haar blik verliet de mijne zelden. Toen beide schoenen aan waren, keek ik in de spiegel en wist meteen dat dit perfect was. Ik draaide een rondje en zei: “Emma, hoe zie ik eruit?”

Emma liep naar me toe en zei: “Schitterend.”

Ik glimlachte terug, “Bedankt Emma. Gwen ik denk dat dit de jurk is en dit zijn zeker de schoenen. Denk je?

Gwen, die me eerlijk zat aan te gapen, antwoordde ongemakkelijk: “Ja, ja, ze zijn perfect.”

Ik wendde me tot Emma, “We kopen alles Emma. Kun je me helpen de jurk uit te trekken alsjeblieft,” vroeg ik terwijl ik de kleedkamer in ging.

Emma keek achterom om te zien of er iemand aankwam voordat ze me volgde de kamer in.

Zodra de deur dicht was, duwde ik haar tegen de muur en kuste haar hartstochtelijk. Ze kuste terug met eenzelfde intensiteit. Uiteindelijk verbrak ik de kus en hielp ze me uit de jurk. Ik hield de nylons aan en vingerde snel mijn kutje voordat ik mijn vinger naar Emma’s lippen stak. Ze opende gehoorzaam haar lippen en genoot van mijn liefdessap. Toen kleedde ik me aan en zei: “Emma, ik ben aanstaande zaterdag in Le Chateau Club, ik verwacht dat jij er ook zult zijn.”

Ze keek beschaamd terwijl ze fluisterde: “Ik kan niet.”

“Waarom?” Ik vroeg met een verleidelijk pruillipje: “Vind je me niet aantrekkelijk?”

“Nee, ik vind je ongelooflijk bedwelmend. Het is alleen,” ze pauzeerde lang, “ik ben pas 20.”

“Echt? Je ziet er ouder dan 21 uit,” zei ik oprecht verbaasd.

Haar gezicht straalde van trots toen ze zei: “Bedankt, ik word over een paar maanden 21.”

“Wel,” zei ik, “wil je me nog eens zien?”

“Heel graag,” zei ze gretig.

“Nou, ontmoet me dan in Le Chateau Club om 9:30 volgende week zaterdag. Ik ken iedereen daar, als je met mij meegaat laten ze je wel binnen.”

“Echt,” zei ze als een klein schoolmeisje, “ik heb er altijd al heen gewild.”

“Beschouw me als je goede fee, maar dan veel jonger, heter en iemand die je wilt neuken.”

Zij lachte en zei, “Ik zal er zijn; wat moet ik aantrekken?”

“Het is een hoogstaande lesbische bar, dus kleed je stijlvol, maar toch sexy. Je outfit moet je pluspunten laten zien en de andere vrouwen laten kwijlen om je te plezieren, maar moet ook zo gemaakt zijn dat anderen gemakkelijk bij je…,” ik pauzeerde voor het effect, “leuke onderdelen kunnen.”

Ze zei: “Ik heb een paar ideeën.”

“Je begrijpt,” waarschuwde ik, “dat je al mijn bevelen moet opvolgen als je in de club bent.”

Ze keek enigszins verbaasd, maar herpakte zich snel, “Dat spreekt vanzelf.”

Ik glimlachte, “Je bent een beetje afwijkend, nietwaar?”

Ze kwam dichterbij, haar hand op mijn kont, “In meerdere opzichten.” Ze ging naar mijn oor en fluisterde, haar hete adem in mijn nek, mijn zwakke plek trouwens, “Hoe zit het met je vriend?”

Ik antwoordde: “Ze is hetero, of dat denkt ze tenminste.”

Terwijl mijn hand onder haar rok gleed en haar kutje door haar slipje plaagde, kreunde ze in mijn oor: “Ze is een pot, ook al weet ze het nog niet.”

Ze knabbelde aan mijn oor, mijn knieën gaven net een haartje mee, mijn zwakte weggevend, terwijl ik antwoordde: “Dat hoop ik.”

Ik kuste haar nog een keer en opende de deur. Ik ging naar Gwen en zei: “Mag ik mijn slipje terug?”

Gwen opende schaapachtig haar tas en gaf ze aan mij.

Ik gaf ze aan Emma en zei: “Een cadeautje voor mijn slaafje.”

Ze grijnsde, keek om zich heen, deed haar slipje uit en gooide het naar me toe: “Ik kan geen cadeau aannemen zonder het terug te geven.”

Ik pakte ze aan, gaf haar mijn telefoon en zei: “Typ je nummer in voor het geval er iets gebeurt.”

Ze pakte de telefoon, typte vakkundig haar gegevens in en gaf me de telefoon terug.

Ik nam hem terug, betaalde voor mijn outfit, met behulp van haar royale 25% korting, en Gwen en ik gingen naar buiten. We gingen naar Annie’s huis voor onze maandelijkse bridgeavond, waar ik Gwen met opzet zoveel mogelijk vermeed en probeerde een beetje afstandelijk te doen. Hoewel ik de meisjes vertelde over het nieuwe meisje dat ik had ontmoet en dat ze een tijdje een goed speeltje zou zijn. De meisjes noemden me een lesbische slet en ik haalde mijn schouders op en stemde toe.

HOOFDSTUK 3: SPEELGOED KOPEN

De schoolweek verliep met weinig fanfare, want het was rapportweek, dus zowel Gwen als ik werden gebombardeerd met werk. Opmerkingen opschrijven voor 60 kinderen in elke leercategorie is vermoeiend en geestdodend. Dus op vrijdag gingen Gwen en ik wat drinken, om te vieren dat de rapportages weer achter de rug waren; Rob was de stad uit, zoals wel vaker het geval is. Na een paar drankjes gingen we weg, waarbij Gwen zei dat ze uitgeput was en wat slaap nodig had. Ik lachte en zei dat het pas 7 uur was, maar dat ik ook behoorlijk moe was.

Toen we in de auto stapten zei ik: “Kunnen we nog één stop maken?”

Gwen antwoordde: “Natuurlijk, waar moet je nog meer heen?”

“De winkel voor volwassenen. Ik heb een paar nieuwe speeltjes nodig voor morgenavond,” zei ik nogal zakelijk.

“Oh,” zei Gwen verbaasd en een beetje teleurgesteld.

“Plus, jij bent binnenkort een oude getrouwde meid, we moeten wat speciaal speelgoed voor je kopen. Rob is vaak de stad uit.”

“Ik -ik-ik heb een speeltje.”

“Ik weet het, dezelfde kleine, dunne vibe die je had op de universiteit is het niet?”

“Misschien,” zei ze een beetje uitdagend.

“Het is toch zo?” Ik zei lachend: “Ik maakte maar een grapje.”

Ze antwoordde defensief: “Ik heb het niet nodig, Rob is alles wat ik nodig heb.”

“Echt, Rob is weken achter elkaar weg, hoe overleef je dat? Als ik niet elke dag of twee vrij krijg, ben ik een complete puinhoop.”

“Elke dag of twee?” Gwen vroeg verbaasd.

“Meestal elke dag, soms meer dan eens, als ik eerlijk ben,” zei ik eerlijk.

“Huh,” zei Gwen peinzend, haar mijn leek ergens anders heen te gaan.

“Het is geregeld vriendin, we halen wat nieuwe speeldingen voor je.” De laatste paar minuten van de rit reden we in stilte.

We gingen de winkel binnen en ik ging direct naar het speelgoed. Nu heb ik al een behoorlijke collectie accessoires voor volwassenen, maar ik besloot dat dit een mooie gelegenheid was om mijn verleiding van mijn beste vriendin te vergroten.

Het eerste wat ik deed was een paar handboeien pakken. “Ooit geboeid geweest?”

Gwen schudde haar hoofd, nee.

“Nou, je zou het echt eens moeten proberen. Het is opwindend als je volledig bent overgeleverd aan de grillen van iemand anders. Het is nog beter om degene te zijn die iemand anders in de boeien slaat. Plotseling heb je alle macht. Deze gloeien zelfs in het donker, dat zou handig zijn, vind je niet?” Ze antwoordde niet toen ik een paar in een mand gooide en zei: “Je kunt nooit te veel paar hebben.” Toen liep ik naar de vibrators. Ik pakte een zwarte van 17 cm en gooide hem naar Gwen. “Is Rob zo groot?”

Gwen bloosde en keek naar het speeltje alsof het een buitenaards voorwerp was.

“Twee keer zo groot als degene die je nu hebt.” Toen pakte ik een 14 centimeter roze met vijf snelheden en zei: “Dit is misschien meer naar je zin.” Toen pakte ik de zwarte en gooide die in de mand.

Gwen keek naar het speeltje terwijl ik overging naar een dildo met een dubbel uiteinde, iets wat ik eigenlijk niet had. Ik keek ernaar toen een verkoopster, een vrouw van achter in de 40, zwart haar, duidelijk geverfd, en hazelnootkleurige ogen, voorbij liep. Ik vroeg haar: “Enig advies over wat voor soort dildo met twee uiteinden je moet kopen?”

Gwen liet het speeltje vallen toen ze besefte dat iemand anders haar ermee zag.

De vrouw, duidelijk niet afgeschrikt door zo’n vraag, antwoordde met een duidelijk Brits accent: “Dat hangt ervan af wat je wilt. Onze meest populaire, voor vrouwen met ervaring, is onze 17 cm lange en een stevige 3cm dikke dubbele dong.” Ze reikte naar een bovenste plank, waar ik een goede blik kreeg op haar nog steeds stevige kont. Ze overhandigde hem me nog in de verpakking.

“Heb je er zelf ooit een gebruikt?” vroeg ik plagend.

Ze glimlachte en zei: “Lang geleden in mijn studententijd.”

“Was het effectief?”

“Oh, het werkte.”

Gwen keek naar de seksuele verbale uitwisselingen, zei geen woord, maar hing schijnbaar aan elke lettergreep.

Ik keek ernaar en barstte in lachen uit. “Gwen het heet de Pretty in Pink Double Dong. Dat is hilarisch. Serieus, het heeft zelfs twee verschillende John Hughes referenties.”

Gwen keek me verward aan.

“Nou, de Pretty in Pink referentie is duidelijk, maar vergeet niet dat in 16 Candles die Chinese uitwisselingsstudent Dong heet,” legde ik uit. Toen vervolgde ik: “Ik moet dit hebben.” Ik legde het in het mandje dat al half vol zat.

De verkoopster overhandigde me toen een veel slankere blauwe dildo, een Feeldoe Dildo genaamd. Ik keek vol ontzag. De verkoopster legde uit: “Deze is voor een situatie waarin men een beetje dominant wil zijn en toch tegelijkertijd wil klaarkomen.”

“Dat klinkt als mij,” flirtte ik.

“Dat dacht ik al,” zei ze terug.

“Hoe werkt het dan?” vroeg ik zeer geïntrigeerd.

“Nou zie je het ene deel gaat in jou, terwijl het andere deel in je geliefde gaat en je zou het eigenlijk kunnen gebruiken als een penis om met haar te vrijen.”

“Wow,” zei ik, “Kijk Gwen, is dit niet cool?”

Gwen bloosde weer, maar zei: “Het is creatief.”

“Dat is het,” zei ik op zoek naar een prijs. “Au,” zei ik, “het is 120 euro.”

De verkoopster zei: “Het is duur, maar als u minstens 5 speeltjes koopt, geef ik u de speciale klantenkorting van 30 procent.”

“Nou in dat geval,” flirtte ik, “hoe kan ik nee zeggen?” De verkoopster legde het voor me in het mandje.

“Ik heb ook een voorbindpik nodig, liefst eentje die ook trilt. Maken ze zoiets?” vroeg ik terwijl Gwen een ongemakkelijk kuchje gaf.

Ik keek haar aan en knipoogde.

De Britse vrouw antwoordde volkomen onaangedaan: “Ja, die hebben ze. Welke lengte had je in gedachten?

“Welke lengte vind je mooi?” plaagde ik.

Ze grinnikte terwijl ze zei: “Het is al vele jaren geleden dat ik zo’n speeltje nodig had, maar de vrouwen die hier komen, vinden een paar verschillende lekker.” Ze pakte een zwarte die acht centimeter lang was en zei: “Deze is voor diepe penetratie, maar uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat vrouwen er dol op zijn, vooral als hij hoog is aangezet.”

Ik pakte de riemen en wikkelde hem om mijn rok. Ik vroeg: “Kun je hem voor me vastgespen?”

“Sure thing sweetheart” antwoordde ze en gespte me vast. Ik was lichtelijk teleurgesteld dat er geen seksuele spanning of plagerij van haar uitging. Meestal werkt mijn flirten op bijna iedereen. Ik besloot dat ik mijn charme zou moeten aanwenden.

Ik wendde me tot Gwen en zei: “Hoe zie ik eruit?”

Gwen stotterde en stamelde vragend: “Nou, eh, goed?”

“Echt, gewoon goed?” Ik veinsde gekwetste gevoelens.

Gwen herhaalde snel, “Nou geweldig voor een meisje met een voorbinddildo, maar is dat niet veel te groot?”

“God nee, ik heb eerder grotere lullen dan deze in me gehad. Ik neuk tegenwoordig zelfs niemand van minder dan 17 cm en dat is alleen als ik wanhopig klaar wil komen.” Ik pauzeerde, voor een dramatisch effect: “Dat was de regel voordat ik stopte met mannen en alleen nog maar vrouwen neukte.”

Gwen keek verbijsterd en overdonderd. Ik wist niet of ze me opwond of afstootte.

De Britse verkoopster doorbrak de spanning door de erotische spanning op te voeren toen ze zei: “Aan de andere kant, als je van kontspelen houdt, is een kleinere, dunnere strap-on beter.” Vervolgens overhandigde ze me een roze pik.

Ik keek en zei: “Goed gezien, die 19 cm zou te groot zijn voor mijn kont, maar deze zou goed passen.”

Gwen stamelde in een poging de woorden eruit te krijgen: “Jij, jij…”

Ik liep naar haar toe en zei verbaasd: “Heb je nog nooit een pik in je kont gehad? Ooit?”

“God nee,” zei ze.

“Ooit?” Ik probeerde haar onder druk te zetten door te doen alsof het de meest natuurlijke seksuele handeling ter wereld was.

“Nee, dat zou ik nooit doen,” zei ze zelfverzekerd.

Ik glimlachte en zei: “Zeg nooit nooit, schat.”

Ik liet het in de mand vallen en deed die om mijn middel af en liet die ook in de mand vallen.

De verkoopster zei toen: “We hebben een gloednieuw product waarvan ik denk dat u het erg leuk zult vinden.”

“Vertel eens,” antwoordde ik nieuwsgierig.

Ze overhandigde me een roze voorbinddildo met een tweede plug voor de vrouw die de voorbinddildo draagt. Ik keek ernaar en zei: “Trilt het?”

“Beide,” zei ze en voegde eraan toe, “De ene kan in je vagina of kont terwijl je je minnaar geniet.”

“Echt,” zei ik opgewonden.

“Ja, het is vergelijkbaar met de feeldoe, maar deze trilt en is goedkoper.”

Ik keek naar de prijs; het vibrerende duo-harnas, zoals het heette, was slechts 60 dollar. “Nou, ik denk dat ik in plaats daarvan deze neem, eh, wat is je naam?”

“Audrey,” zei ze.

“Nou Audrey, je bent verbazingwekkend behulpzaam geweest,” zei ik terwijl mijn hand zachtjes haar arm streelde.

“Dat is mijn werk,” grapte ze. “Nu krijg ik het gevoel dat je een beetje een dominantie streek in je hebt, heb ik gelijk?”

“Nou,” haalde ik nonchalant mijn schouders op.

“Ik heb een heel uniek item als je van extreme machtstochten in de slaapkamer houdt.”

“Laat je je zien?” zei ik.

Ze overhandigde me een vreemd uitziende 15 cm lange beige lul met een riempje. Ik keek haar verward aan, “Nog een strap-on?”

Ze gaf een zachte oprechte lach terwijl ze zei: “Nee, nee, het heet de Accommodator. Je wikkelt hem om het hoofd van je geliefde en zij kan je met haar gezicht bevredigen.”

Het lampje ging branden toen ik zei: “Ik kan mijn slet gewoon laten neuken met een pik op haar gezicht.” Audrey schudde haar hoofd ja en ik zei, “Dat is geweldig.” Ik keek er beter naar en zei, “Ik moet het op iemand zien.”

Ik keek naar Gwen en besloot het water een beetje te testen en vroeg: “Gwen wil je hem voor me passen.”

“Eh,” begon ze onhandig, maar ik liep erheen en zette het op haar hoofd.

“Wow, dat is geweldig,” zei ik. “Ik neem het.” Ik nam het snel weer van haar af om haar niet te lang te vernederen en gooide het in de volle mand. Toen viel mijn oog op een hilarisch anaal speeltje, de Rump Shakers Vibrating Butt Plug, die 5 centimeter lang was, een centimeter breed en anderhalve centimeter aan de basis. Ik had nog nooit zoiets breed in mijn kont gehad, maar misschien ooit. En er zat een afstandsbediening bij.

Ik vroeg: “Hoe ver kan je de buttplug bedienen?”

Audrey zei: “Ik weet het niet zeker, laat me even kijken.” Ze las de achterkant van de doos en na een minuut of wat zei ze: “Dat staat er niet.” Daarmee opende ze de verpakking en deed snel de batterijen erin. Daarna overhandigde ze me de stekker. Ik zette hem aan. Audrey gebruikte toen de afstandsbediening om het sneller te laten trillen. Bij elke snelheid ging ze een paar meter achteruit.

“Wow”, zei ik, “het werkt vanaf minstens 20 meter, dat zou handig zijn?”

Gwen keek me aan en zei: “Hoe?”

“Stel, je hebt hem in de kont van een meisje en je wilt haar klaar krijgen, dan kun je dat doen vanaf de andere kant van de kamer.”

Gwen zei sarcastisch, voor de eerste keer vandaag: “Nou natuurlijk, wie heeft zo’n gemak niet nodig.” Maar ik zag haar hoofd tollen terwijl ze nadacht over alles wat ze vandaag zag.

Ik gooide het in de mand, glimlachte naar Gwen en zei: “Je weet maar nooit wanneer dit van pas komt. Audrey, welk speeltje zou het beste zijn voor een meisje dat altijd alleen is omdat haar aanstaande man altijd onderweg is?”

“Houdt ze van kinky?”

Ik keek naar Gwen, “Hou jij van kinky?”

“God nee,” zei Gwen verbaasd over de vraag.

“Nee,” zei ik tegen Audrey, die grinnikte.

“Nou dan is de we-vibe-2 een geweldig speeltje dat je alleen, met een man of met een vrouw kunt gebruiken. Het gaat in je vagina en het binnenste gedeelte trilt hopelijk op je g-spot, terwijl de buitenkant op je clitoris trilt.” Ze gaf het aan mij door.

“Wow het is klein en licht,” zei ik verbaasd voor een keer zelf.

“Ja, dat is het en je kunt het in je hebben als je wordt bevredigd door de penis van een man of een van je,” pauzeerde ze voor het effect, “speciale speeltjes.”

“Leuk,” zei ik. “Gwen, je verlovingscadeau van mij is dit.” Ik gooide het speeltje naar haar toe.

Ze ving het op en bekeek het aandachtig. Ze zette het aan en sprong een beetje.

Terwijl ze met haar speeltje speelde, fluisterde ik tegen Audrey: “Ik heb ook twee gelei-ei vibrators met afstandsbediening nodig.”

Ze glimlachte, schijnbaar wetend wat ik er in de toekomst mee wilde, en zei: “Ik zal ze bij je spullen doen.”

“Nee, ik ga er een vragen, maar ik wil dat je me vertelt dat ze eigenlijk buy one, get one free zijn. Natuurlijk kunt u me voor beide laten betalen.”

“Ik begrijp het,” zei ze.

Ik leunde recht in haar oor, terwijl ik haar mijn kaartje gaf, “Als je ooit herinneringen wilt ophalen en je jongere dagen met het speelgoed wilt herbeleven, bel me dan.”

Ze glimlachte, haar gezicht bloosde en ze fluisterde terug: “Je weet maar nooit lieverd, misschien neem ik je aanbod wel aan.”

Ik knabbelde kort aan haar oor en zei: “Ik zou je neuken zoals geen man ooit gedaan heeft.” Toen ging ik weg voordat ze kon reageren en vroeg niet langer fluisterend: “Audrey heb je nog geleitjes?”

“Ja, en ze zijn in de aanbieding. Koop er één, krijg er één gratis en ze komen met een afstandsbediening die lijkt op die van je buttplug.”

“Nou Gwen vandaag is je geluksdag; naast je kleine vibe ding daar, krijg je een gratis jelly egg.”

“Wat is een jelly egg?”

“Het is een klein vibrerend speeltje, in de vorm van een ei, dat in je gaat en je de hele dag kan plagen en plezieren,” legde ik uit terwijl ik haar een ei overhandigde en de vibe van haar overnam.

“Oh,” zei ze, terwijl ze naar het kleine eitje keek.

“Bedankt Audrey, ik denk dat dit alles is wat ik me vandaag kan veroorloven.”

Audrey glimlachte en zei: “Heb je glijmiddel nodig voor de speeltjes of zo?”

“Nee, nee,” antwoordde ik, “ik heb veel glijmiddel.”

Audrey pakte het mandje en ging naar de kassa.

We volgden en zagen Audrey iets fluisteren tegen haar 18-jarige bediende. Het jonge meisje knikte begrijpend met haar hoofd.

Ik pakte op weg naar de kassa een anaal starterspakket voor 10 dollar; hopelijk iets wat ik ooit ook bij Gwen kon gebruiken.

De brunette scande alle artikelen en toen scande Audrey haar kaart en tikte 50% in. Ik keek haar aan toen ze zei: “U bent nu een klant met een gouden kaart.” Ze gaf me een visitekaartje met haar naam erop, Audrey Murphy, en een met de hand geschreven mobiel nummer, en vervolgde: “Je krijgt altijd 50% korting op alles wat je hier koopt. Bel me wanneer je iets nodig hebt.”

“Iets?” Ik vroeg, “Dat is een vrij breed woord.

Ze flirtte voor het eerst met me terwijl ze benadrukte: “Alles.”

“Goed om te weten en heel erg bedankt, dat is heel lief van je,” antwoordde ik dankbaar spelend op het woord liefje, dat ze me eerder had genoemd toen ze geen idee had wat haar te wachten stond.

Ik pakte de tas, haalde Gwen’s we-vibe eruit, en de middelgrote vibrator die ik vergeten was eruit te halen toen we de andere vibe uitzochten. Het extra eitje bewaarde ik voor een latere verleiding.

Ik overhandigde ze aan Gwen, die ze schaapachtig aannam. Achter ons hoorden we: “Gwen, Julia, hoe gaat het?”

Ik draaide me om en zag onze directrice, Glenda White, met haar man. Gwen smeekte verwoed aan de tiener: “Stop deze nu alsjeblieft in een tas voor me.”

De tiener deed het en overhandigde Gwen de tas. Glenda keek naar mijn grote tas en grijnsde, maar zei niets. We praatten een paar minuten over niets en toen gingen Gwen en ik naar buiten.

Ik barstte in lachen uit zodra we het gebouw verlieten: “Wat denk je dat die ouwe zak Glenda in een seksshop doet?”

Gwen haalde haar schouders op, nog steeds beschaamd omdat ze in een seksshop was gezien.

“Waarschijnlijk koopt ze een strap-on om haar man mee te neuken. Ik wed dat ze thuis de broek draagt,” stelde ik vulgair voor.

Gwen schudde haar hoofd, gewend aan mijn overdreven commentaar.

“Kun je je voorstellen, ons schoolhoofd met een voorbinddildo… wat een giller,” riep ik nog steeds hard lachend uit.

We stapten in de auto en gingen in stilte terug naar huis.

Toen ik Gwen afzette, zei ik: “Vertel me hoe het werkt, misschien moet ik er zelf ook zo een kopen.”

Gwen zuchtte lichtjes terwijl ze zei: “Ik betwijfel of ik het vanavond zal proberen.”

Ik zei, met een beetje een dominante toon, “Oh je gebruikt het vanavond. Ik wil details. Ik heb niet al dat geld uitgegeven om je nieuwe speeltje in je nachtkastje te laten liggen.”

“Eh,” aarzelde ze.

“Geen ums Gwen,” zei ik zelfverzekerd, “Beloof me dat je het vanavond gebruikt.”

“Goed,” zei ze, toegevend zoals ik dacht dat ze zou doen, “ik zal het op mezelf gebruiken.”

“Goed,” zei ik, “ik wil weten of ik er zelf ook een moet aanschaffen, nu ik vijftig procent korting heb.”

Gwen schudde haar hoofd, “Hoe heb jij altijd zoveel geluk?”

Ik glimlachte, “Jij kunt ook zo’n geluk hebben. Gwen, je moet gewoon weten hoe je moet praten, flirten en pronken.”

Gwen begon uit de auto te stappen toen ik klaar was: “Morgenavond haal ik je op en gaan we naar Le Chateau Club.”

Gwen keek geschrokken toen ze zei: “De lesbische club?”

“Ja,” zei ik nuchter.

“Ik kan daar niet heen,” begon ze.

“Ik ben met je meegegaan op dubbele afspraakjes met complete losers; het minste wat je kunt doen is een keer met me meegaan naar mijn favoriete club.”

“Prima,” zei ze, wat betekende dat het niet prima was, maar ze zou het doen.

“Wat moet ik aantrekken?”

“Die rode jurk die je droeg op het kerstfeest zou wel lukken,” antwoordde ik terwijl ik haar een kus toe blies en wegging voordat ze de kans kreeg zich te bedenken.

HOOFDSTUK 4: EEN INTERMEZZO – WAT SNELLE MILF DOMINATIE

Ik kwam thuis en hoewel ik een beetje moe was, beheersten mijn hormonen me. Ik pakte het kaartje van de sexy MILF verkoopster Audrey en sms’te haar.

31 januari 19:03 uur
Van: Julia
Hoi Audrey,
Hoe laat ben je vrij?

31 januari 19:05 uur
Van: Audrey
9:30 ongeveer.

31 januari 19.09 uur
Van: Julia
Ik verwacht je om 10:00 in mijn appartement.

31 januari 19:11 uur
Van: Audrey
Mijn man verwacht me thuis.

31 januari 19:19 uur
Van: Julia
Dit is een eenmalig aanbod. Als je geen interesse hebt, begrijp ik dat. Als u geïnteresseerd bent, verwacht ik u hier om precies 10 uur.

31 januari 19.23 uur
Van: Audrey
Ik zal er zijn. Wat is je adres?

31 januari 19:27 uur
Van: Julia
Goede keuze. Ik kijk er naar uit om je te neuken. Bel me als je weggaat.

31 januari 19:31 uur
Van: Audrey
OK.

Ik ging toen een dutje doen. Ik werd wakker om 21:27 toen de telefoon ging. Ik pakte hem en nam op, “Hallo.”

De Britse MILF Audrey was aan de lijn. Ze zei dat ze een beetje vroeg klaar was. Ik gaf haar mijn adres en ze zei dat ze over 20 minuten klaar zou zijn.

Ik kleedde me om in iets dominanters. Zwarte kousen en een kousenband, 10 centimeter stiletto hakken, een zwarte string, en een kanten beha. Al dit lekkers zat verpakt in mijn zijden rode badjas.

Audrey kwam vroeg en ik liet haar binnen. Ze droeg dezelfde outfit als op haar werk, maar ze had een tas bij zich.

Ze overhandigde me de tas en zei: “Een paar speciale cadeautjes voor jou, lieverd.”

Ik opende de tas en zag een we-vibe en de blauwe feeldoe slim dildo die ik niet kreeg omdat hij zo duur was. “Waarom dank je Audrey, dat is erg aardig van je.”

“Graag gedaan,” zei ze verlegen.

“Wat heb je je man verteld?”

“Ik vertelde hem dat onze inventaris niet klopte en dat ik misschien een uur of twee te laat zou zijn en dat hij niet op me moest wachten.”

“Ik begrijp het. Dus ben je klaar om geneukt te worden?”

“Ja,” fluisterde ze.

“Kleed je uit,” eiste ik. Ze gleed langzaam uit haar rok, panty, blouse en beha. “Wanneer ben je voor het laatst met een vrouw geweest?”

“Op de universiteit, dat was in 2002.”

“Je kamergenote?” Vroeg ik.

“Nee, de zus van mijn vriend,” antwoordde ze.

“Mooi,” zei ik, “Heel mooi. Kom me uitkleden,” beval ik terwijl ik mijn badjas op de grond liet vallen.

Haar mond viel een beetje open toen ze naar mijn bijna perfecte lichaam keek. Ze liep naar haar toe en trok mijn hakken en mijn rok uit. Daarna trok ze langzaam mijn string naar beneden. Ik pakte de tas en leidde haar naar de slaapkamer en ging op mijn bed liggen. Ik zei gewoon: “Eens kijken of je nog weet hoe je een vrouw moet behagen.”

Ze kroop op het bed en tussen mijn benen. Ik ging wat wijder open toen ze aan mijn kutlippen begon te likken. Ze was zo teder en geconcentreerd. Ze likte, knabbelde en plaagde. Dit luxueuze langzame plezier ging minutenlang door. Toen ze me op het randje had, schoof ze een vinger in mijn gretige gaatje. Een paar minuten van langzaam vingeren en geconcentreerd likken en mijn benen verstijfden, waardoor ik haar hoofd ertussen drukte terwijl een orgasme mijn hele lichaam deed beven. Ik zakte in elkaar op het bed, het zweet stroomde van mijn lichaam.

Ik ging toen naar de tas en pakte het feeldoe speeltje. Ik plaatste het stuk in mijn nog steeds erg natte kut en duwde haar op het bed. Ik zei: “Dat was heel goed Audrey. Je zult een goede kleine pussy pleaser zijn als ik moet klaarkomen.”

Ze keek me aan, maar zei niets anders dan een lichte glimlach. Ik ging tussen de benen van de oudere vrouw en likte aan haar kletsnatte kut. Na een paar minuten likken begon ze te kreunen.

Ik ging toen naar boven en kuste haar hard terwijl mijn plastic pik gemakkelijk bij haar naar binnen gleed.

Elke terughoudendheid of verlegenheid die ze eerder had, vervaagde toen ze zonder instructies op mijn pik begon te draaien. Ook, zo leerde ik verrassend, had ze een vieze mond. “Oh ja, neuk me hard, beuk mijn kut, harder, stop alsjeblieft niet.”

“Vind je dat lekker slet, geneukt worden door iemand die half zo oud is als jij?”

“Ja, ja, ik hou ervan, fuck het voelt zo fucking goed.”

Ik bleef pompen en haar eerste orgasme kreet vulde de kamer terwijl ze kreunde, “Oh fuck, ik kom klaar, blijf me neuken.”

Na haar orgasme zei ik: “Ga op je knieën zitten.”

Ik pakte wat glijmiddel en smeerde mijn pik in. Ik vroeg: “Ooit een pik in je kont gehad, mijn kleine MILF?”

Ze kreunde, terwijl het speeltje haar anale kruin plaagde: “Ja, mijn man neukt mijn kont regelmatig.”

“Aars,” zei ik met een grinnik, “daar hou ik van, het klinkt zoveel viezer dan kont. Hoe groot is je man?”

“Vijf centimeter of zo,” antwoordde ze.

“Hoe teleurstellend, denk je dat je dit aankan?”

“Ik ben je hoer vanavond. Doe met me wat je wilt,” zei ze.

Ik pakte haar heupen en begon het speeltje in haar kont te duwen. Haar gekreun begon meteen en ze begon terug te duwen op de pik. Al snel was bijna de hele lul in haar kont begraven en ze werd echt geanimeerd, “Oh ja, neuk mijn kont, hamer me. Maak me je hoer. Harder. Stop hem er helemaal in.” Ik deed het en schoof de laatste centimeter in haar MILF kontje. Ze schreeuwde opnieuw, haar linkerhand wreef over haar clit, “Oh mijn God, ja, ja, fuck het voelt zo goed, niet stoppen.”

Ik bleef in haar kont pompen, sneller en sneller, terwijl ze schudde van een tweede orgasme. Toen ze in elkaar zakte op het bed, leunde ik voorover en zakte bovenop haar, het speeltje nog steeds volledig in haar kont. Ik kuste haar rug, terwijl ik volle druk op haar kont hield. Toen, zonder waarschuwing, begon ik weer te stoten, het speeltje in me hield me dicht bij een orgasme, maar ik kwam niet klaar.

“Oh mijn God,” gilde Audrey toen een nieuw orgasme haar overviel, “Het voelt zo goed, ik ben nog nooit zo compleet geneukt. Ja, ja, fuckkkkkk.”

Ik trok me toen terug, trok het speeltje uit me en zei: “Pak een strap-on en neuk me nu.”

Ze zette vakkundig mijn gloednieuwe nooit gebruikte 19 cm pik op en zei: “Stop eerst de we-vibe in je.”

Ik deed dat en was verbaasd over de zachte, maar plagend hete trillingen die door mijn lichaam begonnen te pulseren.

Toen zei ze: “Ga met me zitten, lieverd.”

Dat deed ik en al snel verdween de lange pik in mijn strakke lichaam. Ik stuiterde op en neer op de lange pik terwijl de we-vibe op mijn clitoris en g-spot trilde. Ik orgaseerde veel sneller dan ik gewoonlijk deed terwijl ik kreunde: “Fuck ja, ik kom klaar.” De vibrerende sensatie hield me geil en ik bleef stuiteren op de pik. Ik was weer dichtbij toen mijn knie gevoelloos werd. Ik ging op mijn rug liggen en zei: “Neuk me MILF.”

Ze leunde voorover en begon me hard te kussen terwijl de lange lul me begon te neuken. Ze beukte me hard, voorover leunend zodat de pik voortdurend druk uitoefende op de we-vibe en mijn clit. Een derde en vierde orgasme brachten mijn lichaam in vervoering, terwijl ik meer genot had dan ooit tevoren.

Uitgeput lag ik daar en zei: “Je bent een zeer goede MILF lesbienne.”

Ze glimlachte, ging op haar zij liggen en zei: “Dank je.”

“Ik ben van plan je weer te neuken,” zei ik terloops, terwijl ik haar recht in de ogen keek.

“Ik hoop het,” spinde ze.

“Ik ben van plan je te neuken in hetzelfde bed als je man,” riep ik en verhoogde de inzet.

“Ik begrijp het,” zei ze, “Je houdt van macht, nietwaar?”

Ik haalde mijn schouders op, “Niet altijd. Ik ben tri-polair qua seks.”

“Wat betekent dat?”

“Nou,” begon ik, “Aan de ene kant vind ik het heerlijk om een vrouw te domineren, vooral iemand zoals jij of iemand die denkt dominant te zijn; aan de andere kant wil ik soms gewoon gedomineerd worden; maar andere keren wil ik een lange, langzame, liefdessessie.”

“Nou, dan ben ik ook tri-polair op seksgebied. Ik hou ervan gedomineerd te worden door mijn man; ik hou ervan de liefde te bedrijven met mijn man; het hangt echt af van mijn stemming; en blijkbaar hou ik ervan geneukt te worden door jou.”

Ik kuste haar zachtjes en zei toen: “Ik ben nog nooit zo klaargekomen. Die we-vibe is verdomme geweldig.”

Ze glimlachte, “Ik weet het, we verkopen er een ton van.”

Ik kuste haar en zei toen, “Je weet dat je Britse accent me opwindt.”

“Je verdomde lichaam windt me op,” antwoordde ze.

Ik keek op de klok, het was kwart over elf. “Moet je niet naar huis?”

“Wil je nu al van me af?”

“Je man vraagt zich vast af waar je bent.”

“Misschien wel,” zei ze, “maar ik wil nog één keer proeven voordat ik ga.”

Ik glimlachte en we kropen in een comfortabele 69 en likten nog een half uur aan elkaars kutjes tot we allebei nog een zacht orgasme kregen.

Toen ze zich aankleedde zei ik: “Ben je oproepbaar voor als ik een snelle neukbeurt nodig heb?”

Ze glimlachte en zei, “Je hebt mijn nummer, maar mijn neukpartijen zijn nooit snel.”

Ik grinnikte, “Ik denk dat je dat vanavond bewezen hebt, nietwaar.” Ik kuste haar een laatste keer en ze vertrok.

Nadat ze vertrokken was, nam ik een snelle douche en besloot om goed te gaan slapen, want morgen zou een hele leuke en volle dag worden.

HOOFDSTUK 5: LE CHATEAU CLUB (een lesbische bar)

Ik sliep uit tot na de lunch, voordat ik langzaam opstond voor de dag. Ik las de krant, belde mijn moeder, en las de nieuwe roman van Steve Martin “An Object of Beauty” uit, een meeslepende roman over de kunstwereld in Amerika in de jaren negentig.

Rond drie uur belde ik Gwen. “Hi Darling,” begon ik vrolijk.

“Hoi,” antwoordde ze, met tegenzin in haar toon.

“Dus, wil je uit eten en een vroege film voordat je naar de club gaat?”

“Tuurlijk,” zei ze, na een kleine pauze, “Moeten we echt naar Le Chateau?”

“Ja,” zei ik onvermurwbaar, “Je bent er nog nooit geweest en ik vind dat je een beetje van mijn levensstijl moet zien en leren kennen. Ik ben nu lesbisch en ik zie dat niet veranderen.”

“Sorry,” zei ze meteen, “ik wist niet dat het zo belangrijk voor je was. Natuurlijk gaan we. Maar ik mag de film kiezen.”

“Goed,” zei ik, teleurstelling veinzend, “ik had zo gehoopt dat we Harry Potter deel zouden gaan zien, wat het ook is.”

“Grappig,” lachte ze en zei: “Ik dacht aan die actiefilm met Angelina Jolie.”

“OK, ze is heet, ik zou haar doen,” zei ik voortdurend de grenzen opzoekend.

“Ze is lekker, ik misschien ook wel,” zei ze verrast terug.

Ik lachte en zei: “Ik haal je om vijf uur op.”

Toen ging ik beslissen wat ik vanavond aan zou trekken. Het duurde een eeuwigheid want ik wilde er krachtig, verleidelijk en sexy uitzien. Uiteindelijk koos ik voor de kousen die ik in de winkel van Emma had gekocht, een zwarte jurk die sexy maar stijlvol was en net onder de knie stopte, maar sexy genoeg om al mijn rondingen te laten zien; bijpassende zwarte leren laarzen met een flitsende hak net onder de knie gingen. De jurk, zonder rug, liet geen bh toe, maar ik had wel een zwarte string aan.

Ik pakte het eitje en een kleine vibe en stopte die in mijn tas, voor het geval dat. Ik deed mijn make-up en controleerde mezelf in de spiegel; ik zag er verdomd heet uit en ging op weg om Gwen op te halen.

Ik was vroeg en klopte op haar deur. Scruffy, haar schattige poedeltje, gromde naar de deur tot Gwen opendeed. Ze wilde duidelijk niet underdressed lijken, want in plaats van de conservatieve, ietwat sexy rode jurk die ik had voorgesteld, had ze een prachtige gouden jurk aan, een japon eigenlijk, met bijpassende hakken en beige panty’s of kousen. Haar haar was opgestoken en ze had er nog nooit zo heerlijk uitgezien. Het vergde echt al mijn wilskracht om haar niet meteen te verkrachten. In plaats daarvan besloot ik met haar te flirten: “Wow, zie je er goed genoeg uit om op te eten?”

“Julia,” zei ze duizelig, ze had al gedronken, concludeerde ik.

“Nee serieus,” zei ik, “als je niet over een paar maanden zou trouwen, zou ik je helemaal te pakken hebben.”

Ze bloosde en ik wachtte voor wat een eeuwigheid leek op haar antwoord, toen ze dat niet deed, eindigde ik: “Maar dat doe je wel, dus ik denk dat ik vanavond iemand anders zal moeten verslinden.” Ik keek op mijn horloge en verklaarde: “We moeten gaan, we willen niet te laat komen bij McGiny’s of ze geven je tafel weg.”

We gingen op weg en terwijl ik reed zag ik dat haar nagels gedaan waren, iets wat ze zelden deed. Het rozerood glansde in contrast met het goud. “Ik zie dat je je nagels prachtig hebt gedaan, wat is de gelegenheid?”

Ze keek me aan en zei met een verrassend zelfverzekerde toon: “Ik dacht dat als ik naar een chique club zou gaan, ongeacht de clientèle, ik er chique uit moest zien.” Ze pauzeerde voordat ze eruit floepte: “Plus, ik wil weten of ik lesbisch aantrekkelijk ben.”

“Lesbisch aantrekkelijk?” Ik vroeg verbaasd.

“Ja,” ik weet dat ik relatief aantrekkelijk ben voor de jongens, maar ik heb geen idee of ik een vrouw helemaal opgewonden kan maken.”

“Ga je een dijk van een vrouw maken?” vroeg ik.

“Oh nee,” zei ze, “ik zou Rob nooit bedriegen, maar flirten is nog steeds fair game.”

Ik spinde, “En maak je geen zorgen, je bent zeker lesbisch heet.”

Ze bloosde toen we bij het vijfsterrenrestaurant aankwamen en ik zei: “Inderdaad, flirten mag, maar wees voorzichtig; sommige vrouwen in deze club zijn erg agressief.”

Toen we uit de auto stapten zei ze: “Oh, ik kan voor mezelf zorgen.”

Ik glimlachte in mezelf, denkend dat haar verleiden misschien gemakkelijker was dan ik dacht, maar zei: “Oh ik weet dat je dat kunt,” maar denkend dat ik er niet zo zeker van was dat zij dat kon.

We gingen naar het restaurant en hadden een geweldige maaltijd terwijl we praatten over de bruiloft, waarvan ik natuurlijk hoopte dat die nooit zou plaatsvinden, maar ik speelde mee zoals een bruidsmeisje betaamt. Ik stelde vragen, we bespraken wie we zouden uitnodigen, blah, blah, blah. De hele tijd bleef ik maar denken hoe graag ik met haar wilde vrijen; mijn liefde voor haar verklaren.

Terwijl we aten zei ik, eindelijk het deprimerende onderwerp veranderend: “Dus je weet dat de ober je de hele avond heeft bekeken.”

“Ik dacht dat hij mijn borststreek wat meer aandacht gaf,” antwoordde ze enigszins zelfverzekerd.

“Wil je hem helemaal gek maken?” vroeg ik.

“Hoe?” vroeg ze.

“Doe alsof je lesbisch bent,” stelde ik duivels voor.

“Hoe zou ik dat doen?” vroeg ze nadenkend over het idee.

Op dat moment kwam de ober aan tafel en vroeg: “Hoe gaat het vanavond?” Zijn ogen, bewogen iets lager om Gwen’s decolleté te bekijken.

“Oh goed,” zei ik, “Het eten is uitstekend.”

Gwen, nu plotseling verlegen, zei: “Ja, het is erg lekker.”

Ik stond toen op en besloot een klein risico te nemen en ging naar Gwen toe, leunde voorover en gaf haar een tedere kus van drie seconden. Toen stond ik weer op en zei: “Ik ga naar het toilet, ik ben zo terug.”

De blik in de ogen van zowel Gwen als de ober was er een van complete shock. Gwens blik was er een van verbijsterde verbazing, terwijl die van de ober meer een ‘wow, zag ik net wat ik dacht te zien’-blik was.

Toen ik terugkwam, zat Gwen aan een tweede glas wijn. Ik ging zitten en zei: “Sorry als dat ongemakkelijk was, maar de blik op zijn gezicht was het meer dan waard, vind je niet?”

Gwen antwoordde te snel: “Oh ja, dat was hilarisch.” Ik kon zien dat ze nog steeds probeerde te verwerken wat er was gebeurd. Maar in mijn gedachten was het duidelijk, ze genoot ervan.

Onze ober kwam om de paar minuten bij ons kijken, elke keer een paar seconden langer dan nodig.

Toen hij ons de rekening gaf, zag ik dat zijn telefoonnummer erop stond. Ik grijnsde. Ik keek de ober aan en zei: “Geen van ons beiden swingt zo, maar vind je het leuk om te kijken?”

De man, die waarschijnlijk zelfverzekerd leek toen hij zijn nummer neerlegde, was nu ver uit zijn doen. Hij brabbelde: “Eh, ja, ik.”

Gwen verraste me, stond op, liep naar hem toe en fluisterde net hard genoeg zodat hij en ik het konden horen: “Ooit twee vrouwen zien neuken?”

Ik hoestte, stikte bijna in de munt die ik net in mijn mond had gestopt; maar ik herstelde me snel en voegde eraan toe: “Misschien kunnen we er een echte lul aan toevoegen, schat?”

Gwen speelde mee en zei: “Ja, denk je dat je ons allebei aankan?”

De man was zo rood als een appel en kon nauwelijks antwoorden: “Ja, dat zou ik kunnen.”

Uiteindelijk doorbrak ik de ongemakkelijke situatie door te zeggen: “Nou, we hebben je nummer.” Ik kuste zijn wang en Gwen en ik vertrokken zo hard lachend dat de tranen over haar gezicht liepen.

Toen we naar de film reden zei ik: “Weet je, je hebt goed lesbisch gespeeld, vriendin.”

Ze antwoordde: “Ik heb je de afgelopen jaren heel wat vrouwen zien verleiden.”

“Noem je mij een slet?” vroeg ik sarcastisch beledigd.

“Nee, nee,” zei ze verontschuldigend, mijn sarcasme niet begrijpend, “Het is gewoon dat het kijken naar je verleidingen altijd vermakelijk is geweest.”

“Echt?” Ik vroeg, “Ik dacht dat je dat afstootte. Ik ben vaak tammer geweest dan ik gewoonlijk ben.”

“Ik stoot het niet af. Ik accepteer je zoals je bent en als je geïnteresseerd bent in vrouwen, dan moet dat maar. Eigenlijk,” ging ze verder, “was het leuk om je het verleidingsspel met meisjes te zien spelen en best wel geil.”

Ik besloot hier nu niet op door te gaan, want we hadden niet genoeg tijd om dit te bespreken zoals ik wilde. Dus zei ik met een spoortje, terwijl de bioscoop in zicht kwam: “Nou, ik zal proberen je vanavond echt te vermaken.”

Gwen reageerde niet en ik kon haar gezicht niet lezen. Of ze was jaloers op mijn relaties met andere vrouwen of ze was gewoon een ondersteunende vriendin. Wat was het? Of misschien was het allebei. Ik besloot toen ik de auto parkeerde dat ik vanavond zou proberen haar jaloers te maken. Proberen haar al haar kaarten te laten spelen. Als ik de mijne goed speelde, kon ik haar bluffen. Maar eerst moest ik de inzet verhogen.

Bij de film gingen we uit elkaar: ik haalde de kaartjes en zij de popcorn. Het was onze gebruikelijke routine, bijna als een oud getrouwd stel dacht ik.

Tegen de tijd dat we bij onze stoelen waren, waren de previews, alle zeven (waarom zijn er verdomme zoveel previews), aan de gang. We keken in stilte naar de film en deelden popcorn en Zweedse bessen. Ik zorgde ervoor dat ik mijn popcorn bereik op het moment dat zij dat deed, dus we wisselden vaak van hand, waarbij we beiden langer dan ooit in de popcornbak bleven hangen terwijl ik deed alsof ik popcorn wilde pakken. Ik voelde me echt als een tiener op de middelbare school als een jongen me meenam naar de film en hij kleine bewegingen maakte om te zien hoe ver hij kon komen. Ik wilde verder gaan, maar deed het niet.

De film eindigde, hij was zoals alle films van Angelina Jolie, niet slecht, maar niet zo goed als hij had kunnen zijn. De film duurde langer dan verwacht en we gingen naar de club om 9:35, al vijf minuten te laat. We reden pratend over de film en zijn relatieve slapheid terwijl we op weg waren naar de club en ik begon aan de volgende stap van het verleidingsplan.

Tegen de tijd dat we bij de club aankwamen maakte ik me zorgen over een paar dingen en ik maak me nooit zorgen. Meestal was ik zelfverzekerd en zeker van mezelf, maar deze onzekerheid over wat Gwen voor me voelde overviel me met zelftwijfel, ik wilde onze vriendschap zeker niet schaden. Mijn eerste zorg was hoe Gwen zou reageren op de club en de omgeving, hoewel ik voelde dat ze zich goed zou voelen; mijn tweede zorg was of Emma er nog zou zijn als ik al vijfentwintig minuten te laat was. Dat gezegd hebbende, zou ik uiteindelijk leren dat beide zorgen niet meer dan dat waren.

Toen we bij de ingang van de club kwamen, zag ik Emma wachten, in een klassieke rode jurk, met zwarte nylons en bijpassende rode pumps. Zodra ze me zag glimlachte ze, maar toen ze Gwen zag verdween de glimlach. Ik zei: “Sorry dat ik zo laat ben, de film duurde langer dan we dachten en het verkeer was verschrikkelijk.”

Ze zette haar nepglimlach op en zei: “Geen zorgen. Ik was zelf ook laat.”

Ik negeerde dat, ik hield niet van ongehoorzaamheid, (ik zei haar 9:30) maar ze zat in een lastige situatie. Ze was duidelijk meestal de verleidster en niet de prooi. Ze probeerde het spel te spelen, maar eerlijk gezegd wist ze niet hoe ze het vanuit dit perspectief moest spelen.

Toen we binnenkwamen, niet gekaart natuurlijk, vroeg ik de bewaker: “Hoe laat is mijn jonge slet in het rood aangekomen?”

Hij antwoordde met een sluwe glimlach, “Ongeveer 9:15.”

“Bedankt dekhengst,” zei ik en gaf hem een kus op de wang.

Ik glimlachte bij mezelf, ze was niet ongehoorzaam geweest, en eigenlijk was ze gretig vroeg.

We liepen het hart van de club binnen en vonden de laatste onbezette tafel. We gingen zitten en bestelden onze drankjes. Het was nog een beetje vroeg, het werd hier meestal pas om 11 uur druk, maar er was al actie. Ik zei niets terwijl zowel de jonge pot als mijn hopelijk toekomstige pot opgingen in de seksualiteit van de scène. De dansvloer was nog maar voor een derde gevuld, maar er was nog steeds entertainment. Terwijl de meeste vrouwen dansten alsof het elke andere club was, deden een paar koppels dat niet. Twee vrouwen waren hartstochtelijk aan het zoenen, elk met de kont van de ander in hun handen, terwijl in de hoek een vrouw, minstens 40, haar jurk omhoog had en een meisje, waarschijnlijk midden twintig, haar hand onder de jurk had en haar duidelijk aan het vingeren was.

Toen Gwen dit zag had ze een blik van complete verbazing, maar toch keek ze niet weg. Emma keek overal en probeerde alles in zich op te nemen.

Ik zei tegen Gwen: “Het is onbeleefd om te staren.”

Gwen keek weg en naar mij en zei: “Ik kan niet geloven dat iemand zoiets intiems zou doen op zo’n openbare plaats.”

Ik glimlachte en zei, “Oh dat is niets. Hier gaat alles. Kijk daar, de vrouw in de gouden cocktailjurk. Dat is Megan, ze is een vriendin van me. Kijk beter, zie je de schoenen van onder de tafel?” (Noot van de auteur: Als je meer wilt weten over Megan en haar verleiding van haar 18-jarige babysitter lees dan mijn Bedding the Babysitter serie…de laatste helft van deel 2 komt precies tegelijk met dit hoofdstuk voor).

Gwen deed dat en het kostte haar even om te verwerken wat er duidelijk gebeurde. “Is ze dat?”

Emma antwoordde voor mij terwijl ze zei: “Ze wordt toch bediend?”

“Ja, dat doet ze. En zie je dat jongere meisje dat net terugkwam op de tafel?”

“Ja,” zei Emma.

“Dit is haar eerste keer hier.”

“Hoe weet je dat,” vroeg Emma.

“Kijk naar haar. Ze kijkt voortdurend om zich heen, maar maakt geen oogcontact. Ze blijft met haar handen friemelen. Haar gezicht toont duidelijk zowel nervositeit als onzekerheid. Ik wed dat ze pas de afgelopen maand, misschien zelfs de afgelopen week, uit de kast is gekomen. Megan kennende heeft die jonge rijpe meid gisteravond haar lesbische kers verloren.”

“Wow,” zei Emma.

We keken alle drie toe hoe twee andere meisjes zich bij Megan aan tafel voegden en zagen toen het meisje weer van onderen omhoog kruipen. Na een minuut of twee kroop een tweede meisje onder de tafel. Uiteindelijk dronk Gwen haar tweede drankje sinds ze hier is en zei: “Echt?”

Ik wendde me tot haar en zei: “Iedereen voelt zich hier veilig. Je kunt je seksuele remmingen kwijt en wat in de club gebeurt, blijft in de club. Bijvoorbeeld, het kijken naar dit alles heeft me behoorlijk geil gemaakt en ik heb een schattige kleine pot die naar mijn kut verlangt, nietwaar?”

Gwen dacht even dat ik het over haar had en begon te protesteren, zwakjes weliswaar, “Ik ga trouwen.”

Maar ze had het door toen ik zei: “Emma, op je knieën.”

Emma keek naar Gwen, glimlachte en zei: “Als zij jou niet bevalt, doe ik het wel.” Ze ging op haar knieën en kroop onder de tafel. Ik opende mijn benen en zorgde ervoor dat mijn knie die van Gwen raakte. Ik voelde mijn string lichtjes bewegen en toen begon een tong lichtjes aan mijn reeds zeer natte kutje te likken.

Terwijl Emma teder mijn kutje likte, legde ik aan Gwen, die goed op weg was om dronken te worden, uit: “Gwen, ik hou van de kracht van onderwerping. Bijvoorbeeld, de kleine pot onder de tafel nu, is niet iemand waar ik van zal houden, maar ze is iemand om plezier mee te hebben. Als ik het haar zeg, zal ze je kut likken nadat ze me heeft afgetrokken. Ze zal vanavond alles doen wat ik zeg. Ik pauzeerde en kreunde toen Emma een vinger in me schoof, voordat ik verder ging. Ik keek Gwen recht in de ogen, mijn ware gevoelens hintend, en zei: “Dat zei ik, ik wil verliefd worden. Onvoorwaardelijke, eerlijke, hartveroverende liefde. Ik wil alles wat ik ben delen met degene van wie ik hou.”

Gwen antwoordde oprecht: “O schat, je zult die liefde vinden.” Haar hand rustte op mijn been.

Ik keek haar recht in de ogen en antwoordde: “Ik heb het al gevonden; ze weet het alleen nog niet.”

Gwen overwoog dit, ik denk onbewust van mijn implicatie, en zei: “Nou je moet het haar vertellen, haar laten zien, liefde is het risico waard.”

Ik dacht hierover na en zei: “Denk je dat?”

“Ik weet het zeker,” zei ze, “Niemand zou jouw charme kunnen weerstaan.”

“Jij wel?” Ik plaagde, mijn gekreun werd luider, “Hmmm, ja, ik kom klaar, niet stoppen slet.” Ik kneep mijn benen om het hoofd van mijn kleine dijk terwijl mijn orgasme rillingen door mijn hele lichaam stuurde.

Toen Emma terugkeerde naar de tafel, besefte ik dat dit een perfecte kans was om Gwen te verleiden. Misschien krijg ik nooit een betere kans, maar ze was dronken en ik wilde dat onze liefde, als die er zou komen, op een sterker platform zou worden gebouwd. Dus veranderde ik van onderwerp terwijl ik tegen Emma zei: “Je bent een verdomd goede pussy pleaser.”

Ze bloosde lichtjes en zei: “Ik streef ernaar te behagen.”

Mijn dominantie tonend aan Gwen, die geërgerd leek dat Emma nu mijn aandacht had, vroeg ik: “Dus Emma, als ik je zou vragen om terug onder deze tafel te kruipen en Gwen hier te plezieren, zou je dat dan doen?”

“Natuurlijk,” zei ze duidelijk, “ik zou dit hetero meisje van de ene op de andere dag in een pot veranderen.”

Ik lachte; Gwen bloosde en keek om zich heen, oogcontact met ons beiden vermijdend.

Ik vroeg: “Gwen, moet je uitstappen?”

Gwen schudde haar hoofd en keek ons nog steeds niet aan.

Emma haalde haar schouders op, “Haar verlies.”

Toen zei ik: “Inderdaad. Dus Emma, je bent vrij om je te mengen.”

Gwen en ik zaten in stilte terwijl Emma in de groeiende menigte verdween, totdat Daphne Green, de gouverneur van onze staat, en haar dochter bij ons kwamen zitten.

De paarsharige dochter zei: “Hoi coach.”

Ik antwoordde, “Hoi Brittany. Hoe gaat het met je?”

“Veel beter nu ik weet dat je een pot bent,” zei ze agressief.

Ik plaagde, “En waarom maakt dat vandaag zoveel beter voor je?”

“Omdat ik je altijd al heb willen neuken,” zei ze.

“Ik begrijp het,” antwoordde ik niet echt verbaasd, “We zullen zien hoe het vanavond afloopt. Maar eerst moeten we ons voorstellen.” Gwen was sprakeloos toen ze probeerde te begrijpen dat ze zo’n machtig persoon in zo’n club zag. Ik zei: “Gwen, dit is Daphne en haar dochter Brittany. Je weet waarschijnlijk dat Daphne hier onze gouverneur is, terwijl haar nogal botte dochter een van mijn volleybalsters is in het universiteitsteam dat ik coach.”

De gouverneur zei: “Leuk je te ontmoeten Gwen.”

Gwen wist ternauwernood te antwoorden, “Leuk je te ontmoeten gouverneur.”

De gouverneur corrigeerde haar snel, “Oh nee, ik ben hier niet de gouverneur, ik ben gewoon een vrouw, net als jij.”

Ik corrigeerde haar, “Niet zoals wij Daphne, Gwen zit niet in ons team.”

“Oh, dat is jammer. Gwen ziet eruit alsof ze een goede onderdanige zou zijn.” Gwen bloosde toen de gouverneur haar hand op Gwen’s been legde en eraan toevoegde: “Zou jij dat niet doen?”

“Eh, ik,” stamelde Gwen.

De gouverneur lachte en zei: “Ik maak maar een grapje. Alle soorten zijn hier welkom.” Toen wendde ze zich tot mij, haar hand nog steeds op Gwen’s been, en vroeg: “Wie is het verse vlees dat je hebt meegebracht?”

“Emma,” antwoordde ik, “Zij is een lastige. Ik denk dat ze gewend is de meester te zijn, maar zich goed heeft aangepast aan het slaaf zijn.”

“Ik begrijp het,” reageerde Daphne, nadenkend over wat ik zojuist had gezegd.

Brittany was naast me gaan staan: “Dus coach, ik ga hier niet weg zonder je te neuken.”

“Wat stel je voor,” vroeg ik verlegen.

“We hebben een privékamer,” antwoordde ze, “Neem je vriendin mee, zij kan toekijken.”

Daphne zei: “Brittany gedraag je, als Julia straks naar boven wil gaat ze wel; dus terug naar Emma, bezit je haar of is ze vrij om te spelen?”

Gwen’s ogen werden groot toen Daphne de bezitsvraag stelde.

Ik lachte, “Oh god nee, ze is gewoon iemand waarmee ik dacht een tijdje te kunnen spelen; waarom, wil je haar?”

“Nou, ik heb een oogje op haar en dat jonge meisje dat Megan vanavond heeft.”

“Ja, ze is een schatje. Veel onschuldiger dan Emma denk ik.”

“Die twee samen zouden voor mij vanavond een goed trio zijn,” zei Daphne nogal nonchalant, alsof ze dit elk weekend deed, wat ze ook deed.

Emma kwam op dat moment terug aan tafel en zei lichtelijk verrast bij het zien van de gouverneur: “Hallo mevrouw Greene.”

De gouverneur glimlachte en zei: “Het is Daphne, hoi Emma.”

Emma keek verbaasd dat ze haar naam kende en zei tegen me: “Het is hier geweldig. In de andere hoek zit mevrouw Wilson, mijn oude lerares van groep 12 en iemand zei dat Candice Carter hier is, hoewel ik haar niet kan vinden.”

Ik glimlachte en zei: “Ze is waarschijnlijk bij Big Rosie, ze ziet Big Rosie altijd als ze hier is.”

Emma vroeg: “Wie is Big Rosie?”

“Ze is een vaste waarde in de club. Ze heeft haar eigen kraam in de badkamer. Zij is een zeer grote zwarte vrouw die eerlijk gezegd het lekkerste poesje heeft dat ik ooit heb gehad. Er staat vaak een rij meisjes in de badkamer te wachten om door de knieën te gaan en haar te plezieren.”(Noot 2 van de auteur: Als je meer wilt lezen over Big Rosie, lees dan de laatste helft van Bedding the Babysitter 2).

“Fuck nee,” zei Emma niet gelovend.

“Fuck ja,” reageerde ik sarcastisch.

“Dit moet ik zien,” zei ze en begon te vertrekken.

De gouverneur zei met enig gezag: “Emma, kom terug.”

Emma draaide zich snel om, zich realiserend wat de gouverneur wilde, en zei: “Ja. Wat kan ik voor u doen gouverneur.”

De gouverneur keek haar aan en zei: “Voor de rest van de nacht noem je me meesteres. Je gaat met mij mee naar huis.”

Emma keek me aan en ik gaf haar een instemmend knikje. Emma antwoordde onderdanig: “Ja meesteres.”

De gouverneur zei toen: “Ik vertrek over een half uur. Wees om precies 11:30 bij de deur. Ga je tot dan vermaken. Als je je oude lerares wilt gaan domineren, doe dat dan. Ze is nogal onderdanig. Als ze je een houding of tegenzin geeft, zeg dan dat de gouverneur je gestuurd heeft. Ze zal zich gedragen.” De gouverneur opende haar tas en overhandigde haar een slanke anale stok. “Hier, ze houdt ervan in de kont.”

Emma nam het speeltje aan en zei: “Bedankt meesteres, ik ga die slet zo domineren.” Toen keek ze me aan en zei: “Bedankt dat je me hierheen hebt gebracht Julia.”

Ik glimlachte en zei: “Geen probleem schat.”

De gouverneur stond op en zei: “Brittany, kom mee. Je kunt je verleiding van Julia later voortzetten.”

Brittany zuchtte, leunde in mijn oor en zei: “Ga niet weg. Je bent van mij.” Toen beet ze een beetje ruw in mijn oor voordat ze opstond om haar moeder te volgen.

Gwen, die de hele tijd had gezwegen, zei: “Dat was onwerkelijk.”

“Nietwaar?” Daar was ik het mee eens.

“Dat meisje was zo agressief,” merkte Gwen op.

“Ja, ik werd er nat van,” beaamde ik. “Ik heb nooit geweten dat ze lesbisch was. De gouverneur heeft haar nooit eerder hierheen gebracht.”

“En is dat Big Rosie ding waar?”

“Zeer,” bevestigde ik, “Als we nu naar de badkamer gaan, wed ik dat er een rij staat, niet om te gaan plassen, maar om te plezieren.”

“Ik kan me gewoon niet voorstellen, dat iemand daarvoor in de rij staat.”

“Ik wel,” zei ik.

“Echt?”

“Oh ja, alleen al door erover te praten krijg ik weer zin. Haar kutje is zo heerlijk, plus de vuile onderwerping maakt me gek.”

“Ik kan het me niet voorstellen.”

“Echt?” Ik vraag, “Ik neem aan dat wanneer jij en Rob in bed liggen, hij degene is die de controle heeft. Toch?”

Gwen keek naar beneden en zei na een lange, lange pauze: “Ik denk het wel.”

“Vriendin, je kunt het me vertellen,” zei ik ondersteunend, “je weet nu immers alles van me.”

Gwen pauzeerde en zei toen: “Ja, Rob is de agressor in de slaapkamer.”

“Gehoorzaam je hem?” vroeg ik.

“Ja, ik denk het wel.”

“En het windt je op om hem onderdanig te zijn?”

“Ja,” bloosde ze.

“Dus jij en ik verschillen niet veel van elkaar. Alleen heb ik meestal graag de leiding. Ik laat een vrouw graag naar plaatsen gaan waar ze alleen maar van droomt. Ik laat ze graag extreme risico’s nemen. Met zo’n onderwerping, komt volledig genot.”

Gwen was gehypnotiseerd door mijn woorden. Ik wist dat ik haar nu kon nemen, maar ik wilde wachten; ze zeggen dat alle goede dingen komen voor degenen die wachten. Bovendien wilde ik haar niet gewoon neuken, wat makkelijk zou zijn; ik wilde dat ze verliefd op me werd. Ik wilde dat ze zich volledig aan mij zou onderwerpen als minnaar. Dus ik zei: “Tijd voor een uitdaging.”

Gwen keek me vragend aan toen ik mijn tas opende en de twee eieren eruit haalde. Ik zette ze aan en stak er een in mijn kutje. Toen gaf ik het andere aan haar en zei: “Ik daag je uit dit ei in je te stoppen totdat we de club verlaten.”

Gwen nam het ei aan, keek ernaar en zonder een woord te zeggen, zonder het oogcontact te verbreken, stak ze het ei in haar kutje. Ik glimlachte en zei: “Laten we dansen.”

Ik pakte haar hand en leidde haar naar de dansvloer. Terwijl we dansten was het duidelijk dat ze dronker was dan ik dacht. Twee keer struikelde ze voorover en ik ving haar op. Ik maakte van de eerste gelegenheid gebruik om mijn hand langs de achterkant van haar kont te laten glijden. De tweede keer ving ik haar daadwerkelijk bij haar borsten, en leunde haar weer omhoog, mijn handen nog steeds om haar grote borsten.

Toen het liedje was afgelopen, zei ze dat ze moest plassen, dus nam ik haar mee naar het toilet. Zoals verwacht stond er een rij voor Rosie. De rij bestond uit een bonte verzameling vrouwen. Vooraan stond een mooie zwarte vrouw van in de dertig, daarachter een blonde van in de vijftig, schat ik, en daarachter een duidelijk zwangere vrouw van achter in de twintig.

Ook in de badkamer was Megan in gesprek met Brittany. Ik keek toe toen dat gesprek eindigde en Megan in de rij ging staan.

Ik liep naar Megan toe en zei: “Hoi Megan.”

Megan glimlachte toen ze zei: “Dat is lang geleden.”

“Inderdaad,” beaamde ik, “Te lang.”

“Wie is je vriendin?” vroeg ze.

“Gwen, Megan, Megan, Gwen,” stelde ik voor.

Ze schudden elkaar de hand terwijl Megan zei: “Leuk je te ontmoeten.”

“Jij ook,” zei Gwen slordig, “Je bent erg mooi.”

Megan glimlachte: “Dank je, jij bent ook heel mooi.”

Ik voegde eraan toe: “Ja, we zijn allemaal mooi. Dus Megan wie was het nieuwe meisje?”

“Jenny,” antwoordde Megan, “Ze is mijn oppas.”

“Hoe lang?” Vroeg ik.

“Afgelopen nacht,” antwoordde ze.

“Ha,” vierde ik, “ik noemde het zo.”

Megan keek verward terwijl ze opschoof in de rij toen de zwarte vrouw binnenkwam. Ik zei: “Ik heb Big Rosie al lang niet meer geproefd.”

“Ik ook niet,” zei Megan, “Maar ik zag kleine Jenny haar plezieren en besloot dat ik ook moest proeven.”

Ik keek naar Gwen en herinnerde me dat ze echt moest plassen, dus hielp ik Gwen naar een kraam; natuurlijk was het er een met een royaal kijkgaatje van Big Rosie. Ik sloot de deur voor haar en werd weer geconfronteerd met Brittany.

“Kom nu met me mee slet,” zei ze.

Nu ben ik meestal de agressor, maar Brittany had me al nat en ik was zo geil van het plagen van het ei, dus ik volgde. Ik keek terug naar het gesloten hokje en stopte.

Brittany besefte mijn terughoudendheid vanwege Gwen en zei: “Het komt wel goed met je vriendin.” Ik wist niet zeker of dat waar was, maar had weinig tijd om erover na te denken toen Brittany mijn hand pakte en me de badkamer uit leidde terwijl ik Megan een wanhopige blik toewierp om op Gwen te letten. Brittany nam me mee de trap op naar een privékamer. Zodra de deur dicht was, duwde ze me tegen een muur en kuste me hard. Haar hand ging onder mijn jurk en begon over mijn clit te wrijven. Ik kreunde luid terwijl ze me molesteerde. Ze verbrak de kus en zei: “Wil je dat ik je neuk?”

“Heel graag,” kreunde ik terwijl ze mijn jurk uittrok. Toen ging ze naar de tafel en trok een voorbinddildo van 17 cm aan.

Toen zei ze: “Kruip hierheen coach.”

Ik zakte op mijn met kousen bedekte knieën en kroop naar mijn speler toe.

“Zuig mijn lul coach,” eiste ze.

Ik nam de plastic stok in mijn hand en begon eraan te zuigen. Ik ging op en neer zoals een hoer een echte lul zou pijpen. Toen liet ze me tegen een muur leunen en begon me staand van achteren te neuken.

“Oh shit,” zei ik toen de lul tegen het ei in mij trilde. “Ik heb een ei in me.”

“Je bent echt een slet coach,” zei ze, terwijl ze zich terugtrok en het ei uit mijn kutje trok. Toen duwde ze zonder waarschuwing het ei in mijn kont. Ik slaakte een zucht en een tweede zucht toen de pik me volledig vulde. Al snel werd ik hard gebeft terwijl het eitje in mijn kont trilde. Brittany neukte me als een man terwijl ze me hard stootte en vies tegen me praatte. “Hoe is mijn pik coach? Ik nam aan dat je een slet was, ik wist alleen niet dat je een lesbische slet was.” Toen pakte ze mijn haar en trok eraan terwijl ze mijn kutje teisterde.

De vernederende behandeling had me enorm opgewonden en ik wreef over mijn clit terwijl ze me drilde. Ik schreeuwde luid: “Ik kom klaar, neuk je coach, neuk haar harder.”

Brittany deed dat en liet me bij elke stoot helemaal vollopen. Zodra ik klaarkwam, zakte ik weer op mijn knieën en als een hoer nam ik de pik weer in mijn mond, mijn eigen sappen afzuigend. Brittany glimlachte terwijl ze blij zei: “Je bent echt een slet coach.” Toen deed ze de strap-on uit, kleedde zich uit, ging op de bank zitten, spreidde haar benen en eiste: “Kom me opeten coach.”

Ik bewoog me tussen haar benen, het ei nog in mijn kont, en begon haar geschoren kutje te likken. Zodra mijn tong haar kutje raakte werd ze weer vocaal. “Dat is het coach, hoe smaakt mijn kutje?”

Ik kreunde een gedempte, “Goed,” terwijl ik bleef likken. Ik concentreerde me op haar clitoris en probeerde haar eerst te plagen.

Na een paar minuten zachtjes likken, pakte ze mijn gezicht en duwde het in haar kut. Toen begon ze haar kut op en neer over mijn gezicht te wrijven. Ik probeerde te likken, maar had er moeite mee omdat ik alleen maar probeerde te ademen. Ik voelde haar benen verstijven en ze spoot een ongelooflijke hoeveelheid sperma over me heen. Toen ze me losliet, ging ik wat achteruit, mijn gezicht vast en zeker glinsterend in haar sappen. Nog steeds hard ademend zei ze: “Fuck coach, je hebt een geweldige tong.”

Ik stond op en haalde het speeltje uit mijn kont. Ik ging naar de wastafel en spoelde het af. Daarna stak ik hem terug in mijn kutje.

“Je bent echt een slet, coach,” zei Brittany terwijl ze toekeek hoe ik het speeltje weer in me stopte.

Ik haalde mijn schouders op terwijl ik snel mijn gezicht waste. Toen pakte ik mijn jurk en zei: “Bedankt voor het neuken.”

“Geen probleem, coach,” zei ze.

Ik liep naar haar toe en kuste haar. Toen ik de kus verbrak, zei ik: “De volgende keer ga ik je helemaal verneuken, Brittany. Ik ga je handboeien omdoen en dan je kutje en kontje verwennen.” Ik kuste haar weer en liep weg voordat ze kon reageren.

Ik liep snel terug naar beneden en keek naar mijn tafel. Onze drankjes stonden er nog, maar Gwen niet. Ik scande de dansvloer maar zag geen teken van Gwen. Ik ging toen naar de badkamer en zag dat Megan daar nog was. Ik liep naar haar toe en zei: “Heb je Gwen gezien?”

Een blanke vrouw van achter in de 40 zei: “Achteraan in de rij.”

Ik keek haar aan en zei: “Ik sta niet in de rij, ik praat alleen met een vriendin.” Ik draaide me terug naar Megan en vroeg opnieuw: “Heb je Gwen gezien?”

Megan wees naar Big Rosie’s kraam en toen ik naar beneden keek zag ik Gwen’s gouden pumps. Ik hijgde: “Echt niet.”

“Echt niet,” grapte Megan.

“Wat is er verdomme gebeurd?”

“Nou, het is eigenlijk een vreemd verhaal. Nadat jullie weg waren, zat Gwen een hele tijd in de box, en uiteindelijk zei Rosie: “Heb je genoten van de show?” Gwen raakte in paniek en verliet het stalletje toen Rosie riep: “Slet, ik verwacht je in die rij en ik verwacht dat je smeekt om mij te plezieren.” Gwen kwam een beetje panisch naar buiten en terwijl ze om zich heen keek besprong een mij onbekende lesbische poema haar. Ze was mollig, maar goed gekleed, en ze kuste Gwen. Tot mijn verbazing kuste Gwen terug en voor mijn ogen zag ik hoe de cougar Gwen een hoekkraam in leidde. De volgende tien minuten bracht de poema haar vriendin tot een orgasme. Ik kon niet veel horen, maar je vriendin is een giller.”

“Ik kan het niet geloven!” zei ik geschokt, terwijl Megan me toen het verhaal vertelde terwijl ik gretig luisterde:

De poema vertrok eerst en Gwen volgde even later en ging zich opfrissen in de spiegel. Gwen zag me nog in de rij staan en vroeg: “Heb je Julia gezien?”

Ik zei: “Gwen, ze ging naar boven met Brittany, ze zal nog wel even duren.”

Gwen keek geschokt toen ze zei: “Heeft ze me in de steek gelaten?”

Ik kalmeerde haar, “Nee, nee, ze had geen keus. Als je hier ontboden wordt, moet je gaan, anders mag je niet meer ontboden worden. Als je wilt, kun je bij mij blijven.”

“Ok,” zei Gwen duidelijk buiten haar comfort niveau.

Ik vroeg: “Heb je gekeken?” Gwen schaamde zich een beetje, dus voegde ik eraan toe: “Schaam je niet, ik sta in de rij om haar een plezier te doen. Rosie is mysterieus hypnotiserend op een manier die niemand kan verklaren.”

“Dat is ze toch?” Gwen was het ermee eens.

Ik besloot het water te testen door te zeggen: “Je zag jezelf toch tussen haar benen?”

Gwen schudde haar hoofd en fluisterde met de stilste stem ooit: “Ja.”

Ik moedigde haar aan, “Het is oké, het is natuurlijk.”

“Maar ik ben geen homo. Ik ga deze zomer trouwen.”

Ik gaf haar een vriendelijke ondersteunende knuffel terwijl ik zei: “Het is oké. Een vrouw aantrekkelijk vinden, of opgewonden worden door een vrouw, maakt je nog geen homo. Maar als je het nu niet doet, zul je je altijd afvragen wat als.”

“Je meent het,” zei ze vallend in mijn web.

“Ik weet het. Ik moest een lul proberen om te weten dat ik lesbisch was; jij moet een kut proberen om te weten dat je van mannen houdt.”

Mijn bizarre logica leek voor haar te werken want ze zei: “Dat is logisch.” Ze stond toen achter me in de rij.

Big Rosie’s handelsmerk orgasme explodeerde uit de kraam en een zeer schattige zwangere vrouw verliet de kraam.

Ik zei: “Gwen hier is je kans. Je mag voor mij gaan.”

Gwen keek me angstig aan toen Rosie riep: “Kom hier, potverdorie.”

Gwen draaide zich snel om en ging het hokje binnen. Toen hoorde ik Rosie zeggen: “Jij bent nieuw. Wat is je naam?”

“Gwen.”

“En waarom ben je nu hier?”

Gwen pauzeerde en zei: “Om je vagina op te eten.”

Rosie lachte terwijl ze zei: “Mijn vagina opeten? Dat is nieuw.” Er was een pauze, “Hé jij bent toch degene die eerder keek?”

“Ja,” antwoordde Gwen beschaamd.

“Je bent nogal verlegen; ik krijg niet veel verlegen die wachten om in mijn kutje te duiken. Wat is jouw verhaal?”

“Eh, ik weet het niet. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar toen ik naar de zwarte vrouw tussen je benen keek was ik gebiologeerd en hoewel mijn verstand zei dat ik weg moest kijken, had mijn lichaam andere ideeën.” Gwen probeerde het uit te leggen.

“Dus dit is de eerste keer dat je kutjes eet?”

“Ja,” antwoordde ze.

“Ik hou van maagden,” zei Big Rosie.

Megan keek terug naar de stal en zei: “En sindsdien is het relatief rustig.”

Terwijl Megan haar verhaal afmaakte vroeg ik: “Hoe lang is ze daar al?”

“Ongeveer 10 minuten,” schatte ik.

“Ik kan het gewoon niet geloven,” zei ik hoofdschuddend. We zaten daar in stilte totdat ik Big Rosie hoorde: “Dat is het mijn rechte kleine kutjeseter. Blijf daar maar likken.” Rosie’s gekreun werd luider en toen bracht Gwen Rosie tot een orgasme. Ik wachtte terwijl Gwen opstond en ik hoorde Rosie zeggen: “Wie heeft je hier gebracht?”

“Mijn vriendin Julia,” antwoordde Gwen.

Rosie zei heel precies: “Je weet dat ze je hier heeft gebracht met een bijbedoeling?”

“Nee,” zei Gwen, “we zijn beste vriendinnen sinds de middelbare school; ze is mijn bruidsmeisje.”

“En ze wil je tussen haar benen hebben, dat garandeer ik je,” verzekerde Rosie haar.

“Ik denk het niet,” zei Gwen met minder overtuiging.

“Geloof me, ik ken Julia. Je zult heel snel tussen haar benen zitten. Dat beloof ik,” voorspelde Rosie vol vertrouwen.

Toen zei ik tegen Megan: “Ik wil niet dat ze weet dat ik weet wat ze heeft gedaan, dus zeg haar dat ik weer bij mijn tafel kom.”

“Natuurlijk,” antwoordde Megan en ik liep naar buiten en keerde terug naar mijn tafel. Ik keek op mijn horloge; het was bijna middernacht. Emma zou nu wel weg zijn. Mijn kutje was zo nat van het zien van Gwen’s onderwerping. Ik wist nu dat ik haar kon krijgen, maar hoe zou ik weten of ze van me hield. Ik wilde alles; haar onderwerping en haar liefde. Zou ik beide kunnen hebben?

Ik keek rond in de hoop iemand te zien die ik onder de tafel kon trekken voor een snel orgasme, maar ik zag niemand die ik kende. Toen zag ik Candace Carter, de tv-beroemdheid, die nooit nee zei tegen een kutje en riep haar naar me toe. “Hoi, Candace,” zei ik,

“Hoi, Julia,” antwoordde ze, “Je ziet er zoals gewoonlijk geweldig uit.”

“Bedankt,” zei ik en vroeg toen: “Heb je honger?”

Ze glimlachte en zei: “Hongerig,” en kroop onder de tafel. Ze begon te likken en gebruikte ook haar lippen, op een manier die weinig anderen deden. Ik bleef de menigte afspeuren op zoek naar Gwen, die eindelijk terugkwam van haar badkamermarathon. Toen ze terugliep naar de tafel zag ik dat haar gezicht glansde, duidelijk nog bedekt met Rosie’s sperma, terwijl ze mijn kant opliep.

Ze ging zitten en zei: “Ik dacht dat je zonder mij was vertrokken.”

“Dat zou ik nooit doen,” zei ik oprecht. “Sorry, Brittany accepteerde geen nee.”

Gwen keek me aan en zei: “Het geeft niet. Ik heb een manier gevonden om de tijd te doden.” Ze pauzeerde, op zoek naar de juiste manier om me te vertellen: “Ik heb de badkamer nooit verlaten. Een oudere vrouw nam me mee naar een hokje en at mijn kutje en toen heb ik,” ze pauzeerde, terwijl ze probeerde de woorden eruit te krijgen.

Ik hielp haar ongemakkelijke strijd te doorbreken door te zeggen: “Je hebt Rosie opgegeten.”

Haar gezicht was zo rood als maar kan en zei: “Ja.”

“Het is oké Gwen,” zei ik, mijn hand op haar been, “Ze is bijna onweerstaanbaar. Het maakt je niet lesbisch.”

“Maar,” zei ze, “ik vond het heerlijk.”

“Oh,” zei ik.

“Ik heb Big Rosie beloofd dat ik over twee weken terug zou komen.”

“Echt?” vroeg ik.

“Ja,” bevestigde ze, ze bewoog zich naar me toe, ik denk om me te kussen, totdat ze merkte dat er iemand onder de tafel stond. Ze verstijfde plotseling en zei ijzig: “Er zit weer iemand onder de tafel, hè.”

“Ja,” zei ik, nu gefrustreerd dat ik haar duidelijk had teleurgesteld. Ik probeerde het uit te leggen, “Ik zocht je en sprak met Megan en ik kan het niet uitleggen, ik werd weer helemaal geil en nou ja,” ik pauzeerde, “Candace Carter ligt onder de tafel.”

Gwens ijzige blik brak een beetje toen ze zei: “Carter echt?”

“In levende lijve,” zei ik terwijl ik probeerde geen kreun te laten ontsnappen. Maar Candace was een expert tussen de benen van een vrouw; plus het trillende ei in mij en Gwen’s onderwerping was te veel en ik gilde een verscheidenheid aan vreemde geluiden terwijl mijn lichaam explodeerde van genot.

Gwen keek de hele tijd toe en ik was verbaasd toen ze de tafelrok optilde en eiste: “Slet, doe me nu.”

Mijn mond viel open en Gwen glimlachte en zei: “Hoe vaak krijg ik de kans om een beroemdheid mij te laten klaarkomen. En dit verdomde ei maakt me gek.”

We zaten in stilte terwijl Candace Gwen bevredigde en in een paar minuten een orgasme in haar veroorzaakte. Candace kroop toen onder de tafel vandaan, sperma nog op haar lippen, en zei: “Laat het gezicht zien van de kut die ik net heb opgegeten.” Ze glimlachte en zei: “Hoi, ik ben Candace.”

Gwen glimlachte en zei: “Ik weet wie je bent, ik ben Gwen.”

“Het is heel, heel leuk je te ontmoeten,” zei Candace, “Je kutje was heerlijk.”

Gwen glimlachte en zei terwijl ze me recht aankeek: “Dat is goed om te weten.”

Ik besefte dat ik niet langer de verleidster was, maar de prooi was geworden. Dat gezegd hebbende, Gwen was nog steeds dronken, niet ‘ik word ziek’ dronken, maar eerder ‘ik deed alleen wat ik deed omdat ik dronken was’ dronken.

We praatten een tijdje over onze banen en politiek, totdat Candace zei: “Nou, ik heb vanavond nog een lekkere traktatie op het oog.” Ze stond op, “Het was een genoegen.”

“Ja, dat was het,” zeiden Gwen en ik eensgezind, waarna we in lachen uitbarstten toen Candace vertrok.

“Zo,” zei ik, “We moeten je naar huis brengen, je bent nogal dronken.”

Ze haalde haar schouders op en zei: “Ik denk het wel.” Toen dronk ze haar laatste drankje. Ik dronk de mijne op en we vertrokken.

We stopten om te zien hoe een vrouw van in de zeventig werd gefist door een meisje van hooguit twintig. Gwen keek ook mee. De oma gilde toen de hand in haar gapende gat verdween terwijl het jongere meisje haar oma slet noemde. We zagen ook dezelfde zwangere vrouw zichzelf neuken met het uiteinde van een bierflesje terwijl ze naar het vuistneuken keek. Ik schudde mijn hoofd en pakte Gwens hand toen we de club verlieten. Ik hield haar hand de hele weg naar de auto vast en hielp haar instappen. De nacht had Gwen duidelijk overweldigd en al haar energie was uit haar gezogen. We reden in stilte naar huis en ik moest haar wakker maken toen we bij haar huis aankwamen. Tot onze beider verbazing stond de auto van haar man op de oprit.

Gwen werd plotseling in een milliseconde nuchter toen ze zei: “Oh mijn God, ik heb nog steeds kut op mijn gezicht.” Verwoed zocht ze in haar tas naar iets om haar gezicht schoon te vegen. Ze deed haar best, maar toen besefte ze wat ze aanhad. “Hoe ga ik deze outfit uitleggen?” piekerde ze.

Ik zei: “Rustig maar. Het spook van de opera is in de stad. Zeg hem dat jij en ik ons hebben opgedoft voor een lekker diner en een show. Technisch gezien is dat allemaal waar. We zijn uit eten geweest en we hebben zeker een show gezien. Hij zal aannemen dat het het toneelstuk is dat je zag.”

Dit leek haar wat te ontspannen. Toen voegde ik eraan toe: “Je moet dat speelgoed waarschijnlijk uitdoen.”

“Oh ja,” zei ze, “ik begon al te wennen aan de lichte plagerijen.” Ze haalde het speeltje er onhandig uit en stopte het in haar tas. Ze maakte zich klaar om te vertrekken en zei: “Dat was erg leerzaam.”

“Dat was het,” beaamde ik. Toen zei ik om haar geweten te sussen: “Wat in de club gebeurt, blijft in de club.”

Ze schudde instemmend haar hoofd en zei: “Bedankt, dat was leuk.”

“Ik ben blij dat je je vermaakt hebt,” zei ik sluw terug. Ik leunde voorover alsof ik haar lippen wilde kussen en keek toe hoe ze haar ogen sloot, wachtend op de kus. In plaats daarvan streken mijn lippen heel licht over de hare voordat ik haar een kus op de wang gaf.

Er ontsnapte een zucht aan haar lippen, maar ze glimlachte alsof ze niet teleurgesteld was, ook al was dat wel zo. “Welterusten,” zei ze uiteindelijk.

“Welterusten,” antwoordde ik en keek naar haar vertrek. Ik volgde haar de hele weg naar binnen met mijn ogen terwijl ik de terugblik verwachtte. Het kwam niet zo vroeg als ik had verwacht, maar het kwam, toen ze de deur bereikte. Ze keek me aan en glimlachte. Ik gaf haar een kus en reed naar huis.

De rit naar huis was een waas terwijl ik nadacht over de nacht. Ik had nu de bevestiging dat ze onderdanig was en ik wist dat ze gewillig was. De enige vraag die overbleef was of ze van me hield. Zou ze de bruiloft afzeggen en haar liefde voor mij verklaren? Ik wist het nog steeds niet, maar ik had goede hoop. Ik glimlachte bij de gedachte dat het laatste deel van mijn plan maandag zou beginnen; een twee weken durende aanval van genegenheid die hopelijk zou uitmonden in een liefdesverklaring aan haar en hopelijk een soortgelijke verklaring van haar aan mij.

HOOFDSTUK 6: DE LAATSTE BENADERING

Ik heb haar zondag met opzet niet gebeld. Ik wilde de nacht gewoon binnen laten blijven terwijl zij ontnuchterde en met haar verloofde afrekende. Ik bracht de dag door met de was doen, lessen plannen en een film kijken. Ik hou ervan hoe mensen denken dat je als lesbienne alleen maar aan seks denkt. Ik was een compleet persoon met verschillende passies en alleen Gwen kende de complete ik.

Maandag 3 februari
Op maandag ontmoetten we elkaar op school en deden alsof er twee dagen eerder niets gebeurd was. Ik vroeg hoe het met Ron ging en zij zei: “Hetzelfde als altijd.”

“Is dat goed of slecht?” vroeg ik in een poging dieper te graven naar een geheime betekenis.

“Niet goed,” zei ze, “Hij was voor het eerst in vijf dagen thuis en we wilden alleen maar hockey kijken.” Ze pauzeerde en benadrukte toen “Hockey.”

“Je kent mannen, ze hebben beperkte interesses. Seks, eten en sport.

“Nou hij lijkt er maar twee te hebben,” zei ze gefrustreerd.

Later, aan het eind van de dag, kwam ze blozend mijn kamer binnen en zei: “Ik heb bloemen opgestuurd gekregen.” Ze keek me geschrokken aan, “Op het werk.”

Ik had de bloemen gestuurd, dus zei ik, “Dat is romantisch. Hij probeert het tenminste.”

“Ze zijn niet van hem,” zei ze verontrust en gaf me een kaart.

Lieve Gwen,
Je bent een prachtige vrouw. Je verdient alleen het beste.
Liefdevol,
Een geheime bewonderaar…

P.S.- Die gouden jurk stond je geweldig.

“Oh,” zei ik, “Van wie kan het zijn?”

“Ik weet het niet,” zei ze, “Zou het iemand van de club kunnen zijn?”

“Wie?” vroeg ik.

“Ik weet het niet,” zei ze.

“Ik zou me er geen zorgen over maken. Geniet er maar van,” adviseerde ik. “Eigenlijk zou je ze mee naar huis moeten nemen en ze aan Rob laten zien.”

“Dat kan ik niet doen,” zei ze.

“Ik neem aan van niet,” zei ik. Ik keek op de klok en zei: “Ik moet volleybal gaan coachen.”

Gwen keek me bezorgd aan, “Komt het goed met je?”

“Ik red me wel. Brittany kent de regels. Wat er in de club gebeurt…

“Blijft in de club,” maakte Gwen af.

Ik kuste haar op de wang en ging weg.

Dinsdag 4 februari
Dinsdag zag ik Gwen pas na schooltijd, omdat het een hectische dag was. Ik liep haar klas binnen en zei: “Dat zijn echt mooie bloemen.”

Gwen grijnsde lichtjes en zei: “De mooiste die ik ooit gekregen heb.”

“Dat is jammer,” zei ik, “Een meisje heeft regelmatig eenvoudige symbolen van liefde nodig. We moeten ons geliefd voelen.”

“Ik voel me nu niet zo geliefd,” zei ze met een frons.

“Wat is er aan de hand? Wat heeft hij gedaan?”

“Hij zal niet thuis zijn voor Valentijnsdag. Hij zal in Toronto zijn. Hij zal niet eens in hetzelfde land zijn. Een speciale conferentie.”

“Rot op,” zei ik, “Die klootzak. Hij weet hoeveel je van Valentijnsdag houdt.”

“Hij zei dat hij er geen controle over had. Hij zei dat we het dit weekend kunnen vieren,” zei ze met tranen in haar ogen.

Ik opende mijn tas, pakte mijn telefoon en belde Shelia. “Hoi Shelia. Heb je nog openingen vandaag? Vijf uur. Geweldig. Nee, het is voor mijn vriendin Gwen. Ja, geef haar de volledige behandeling.” Ik hing op en zei: “Ik heb een afspraak voor een volledige lichaamsmassage.”

Ze keek me verward aan.

“Je bent helemaal gestrest. Ga naar Shelia. Ze geeft de meest geweldige massages ter wereld,” adviseerde ik.

Ze zei, “Ik kan er zeker een gebruiken.” Ik gaf haar een kaartje met het adres erop. Ze nam het aan en zei: “Wat zou ik zonder jou moeten?”

Ik lachte en zei: “Waarschijnlijk wegkwijnen en sterven.”

Gwen lachte toen ik wegging.

Woensdag 5 februari
Ik wou dat ik je een meeslepend verhaal kon vertellen of een geweldige verleiding of zelfs maar iets interessants, maar dat kan ik niet. Ik had griep en heb de hele tijd op de bank gelegen om naar saaie talkshows te kijken.

Donderdag 6 februari
Ik ging weer aan het werk en het was net Groundhog Day, maar dan omgekeerd. Deze keer was Gwen er niet met de griep. Ik coachte weer volleybal en ging uiteindelijk wat drinken met het halve team. Weer geen groot verhaal, behalve dat ik een paar drankjes op had en voor de tweede opeenvolgende dag ziek werd, hoewel ik het deze keer zelf had veroorzaakt.

Vrijdag 7 februari
Het laatste deel van mijn plan viel vrijdag op zijn plaats. Aan het eind van de dag ging ik naar Gwens kamer en zei: “Ik heb een plan.”

Gwen keek me sceptisch aan toen ze zei: “Dat heb je zeker.”

“Ja, is je man nog steeds weg op Valentijnsdag?”

“Ja,” zei ze, “Bedankt dat je me eraan herinnert.”

“Nou, ik heb besloten dat we er een speciale meidenavond van maken.”

“Echt,” zei ze, “heb je geen plannen?”

“Jawel,” zei ik, “met mijn beste vriendin.”

Gwen lichtte op toen ze zei: “Dat zou geweldig zijn.”

“We maken later exacte plannen, maar laten we plannen om gewoon van hier te vertrekken en wat we ook doen, we komen bij mij thuis terecht. Neem pyjama’s mee, we houden een slaapfeestje voor twee personen.”

“Wow, dat is zo middelbare school,” dacht ze na, “ik hou ervan.”

Ik gaf haar toen mijn inmiddels traditionele kus op de wang en ging weg. Ik ging dit weekend terug naar huis om de ouders te bezoeken. Gwen zou vroeg Valentijnsdag vieren met haar man. Ik stapte in mijn auto en reed de vier uur die het zou duren naar huis, en begon mijn laatste aftelling voor de verleiding van mijn beste vriendin.

Maandag 10 februari
Het weekend was leuk, maar niet echt relevant voor dit verhaal, dus ik zal je niet vervelen met de details.

Op maandag om de laatste fase van mijn lesbische verleiding te beginnen liet ik een koerier een doos afleveren net toen de school uitging. De doos bevatte een kaart en een cadeau. Op de kaart stond:

Sexy Gwen,
Ik denk nog steeds aan je.
Je geheime lesbische bewonderaar.

P.S. De jurk is voor jou voor zaterdag. Ik kijk ernaar uit je weer te zien in Le Chateau Club.

De jurk was een slanke halterjurk die volledig rugloos was en een v-halsopening had die tot aan de navel liep. Uiteraard kon het niet worden gedragen met een beha. De outfit zou perfect zijn voor het jaarlijkse day after Valentijnsfeest in Le Chateau Club. Een legendarisch jaarlijks feest waar ik Gwen mee naartoe hoopte te nemen als mijn afspraakje.

Ik liep na school haar kamer binnen toen ze de jurk bekeek. Ik zei: “Wow, dat is een geweldige jurk. Waar heb je die vandaan?”

Ze gaf me een kaartje en ik las het. “Oooh, de geheime aanbidder slaat weer toe.”

Gwen keek ernaar en zei: “Mijn geheime aanbidder behandelt me veel beter dan mijn verloofde.”

“Ga je zaterdag nog steeds?”

“Ik weet het niet,” antwoordde ze nadenkend.

“Het feit dat je geen nee hebt gezegd, betekent dat je waarschijnlijk wel gaat.”

Ze keek me aan en zei: “Ik kan het niet uitleggen, maar ik heb het gevoel dat ik terug moet. Het is bijna het enige waar ik aan denk.”

“Oh, ik begrijp het,” zei ik eraan toevoegend, “helemaal.”

Ze glimlachte en zei: “Ik denk het wel. Denk je dat de geheime aanbidder Rosie is?”

“Ik betwijfel het, het is niet haar stijl,” zei ik eerlijk.

“Wie dan?” peinsde ze.

“Ik heb geen idee,” loog ik.

Ik gaf haar een knuffel en een kus op de wang en ging op weg naar de bus.

Dinsdag 11 februari
Die ochtend, voordat de school begon, kwam Gwen in mijn kamer om krijtjes te lenen en ik zei: “Hé, ik was het helemaal vergeten, maar hoe was dat we-vibe ding.”

Ze antwoordde: “Geweldig eigenlijk. De manier waarop het raakt en trilt op zowel de g-spot als de clit is opwindend.”

“Dus ik moet er een krijgen,” zei ik.

“Oh zeker, hoewel met al je speelgoed het misschien het zoveelste is.”

Ik antwoordde: “Ben je jaloers op mijn speelgoedcollectie?”

“Nee,” zei ze, “ik ben jaloers op je seksleven.”

De eerste bel ging net toen het gesprek interessant werd. Gwen ging naar de les en ik bereidde me voor op de mijne.

Tijdens de lunch werd een doos bonbons bij Gwen bezorgd, door mij stiekem natuurlijk, met nog een briefje erbij.

Elegant Gwen,
voor je sweet-spot, tot ik je sweet-spot kan proeven.
Je geheime en hoopvolle minnaar

Gwen kwam in de laatste pauze mijn kamer binnen en zei: “Ik heb nog een cadeau gekregen.”

Ik glimlachte en zei: “Ze haalt echt alles uit de kast.”

“Het maakt me gek dat ik het niet weet,” zei ze.

“Je houdt echt van deze aandacht, hè?”

Ze haalde haar schouders op, “Het is leuk om weer opgemerkt te worden.”

“Slet,” zei ik spottend.

Gwen keek me aan en zei sarcastisch: “Gaan we dat spelletje echt spelen?”

Ik veinsde verwarring, “Wat zou je kunnen bedoelen?”

“Je doet elke dag een ander meisje,” beschuldigde ze.

Ik ging voor de kill toen ik zei: “Eigenlijk heb jij de laatste tijd vaker kutjes gegeten dan ik.”

Gwen keek me verbaasd aan en zei: “Echt waar?”

“Yep,” zei ik, “Ik zit in een behoorlijke droogte. Mijn kut kan verschrompelen en sterven.”

Dit deed Gwen in lachen uitbarsten terwijl ze vertrok om terug te gaan naar haar klas voordat de pauze eindigde.

Woensdag 12 februari
Toen ik wakker werd en mijn telefoon controleerde zag ik een radeloos bericht van Gwen.

12 februari 00:17
Van: Gwen
Julia,
Ik heb geprobeerd je te bellen, maar je moet al in bed liggen. Ik moet echt met je praten, Rob en ik hadden een enorme ruzie.
Gwen

Die ochtend belde ik haar en kreeg geen antwoord. Dus kwam ik vroeg op school en zoals verwacht was ze er al. Ik liep haar kamer binnen, met twee koffie, en vroeg: “Dus wat is het verhaal?”

Ze stortte meteen in huilen uit en door gesnotter en zo kreeg ik eruit dat ze hem confronteerde met zijn gebrek aan aandacht de laatste tijd en dat leidde tot een schreeuwpartij en hij liep weg.

Ik kreeg haar gekalmeerd en vroeg: “Maakt hij je gelukkig?”

“Twee weken geleden zou ik ja hebben gezegd, maar nu weet ik het niet,” antwoordde ze eerlijk.

“Misschien hebben jullie een pauze nodig. Als jullie voor elkaar bestemd zijn, komt het allemaal goed.”

“Ik neem aan” zei ze.

De rest van de dag was een gekkenhuis en ik stuurde nog meer bloemen naar haar. Ik kreeg het bericht op het laatste moment veranderd.

Glorieuze Gwen
Ik kan niet stoppen aan je te denken.
Je sexy glimlach;
Je weelderige benen;
Je bent perfectie voor mij.
Je geheime bewonderaar

P.S.- Je verdient iemand die van jou de enige ster in zijn universum maakt.

Na school was Gwen jubelend en was er weinig bewijs van haar eerdere emotionele inzinking. Die avond gingen we uit naar een schoolvoorstelling van Shakespeare’s Othello. Het was een eenvoudige avond van vriendschap.

Donderdag 13 februari
Ik zag Gwen nauwelijks vandaag omdat ik met mijn leerlingen op excursie ging. Ik heb haar nog wel een briefje en een cadeautje gestuurd. Het briefje was maar een paar woorden:

Lieve Gwen,
Ik verlang ernaar je te kussen,
je aan te raken,
om met je te vrijen.
Je geheime aanbidder

Het cadeau was een flesje parfum.

HOOFDSTUK 7: CUPIDO’S ZOEKTOCHT – DE WAARHEID ONTHULD

Vrijdag 14 februari

Die dag stuurde ik geen briefje.

Toen ik haar op school zag, zag ik tot mijn genoegen dat ze het parfum droeg dat ik gisteren voor haar had gekocht. Ik keek naar haar in haar conservatieve zwarte rok en eenvoudige witte blouse en mijn kut werd nat.

Ik zei: “Fijne Valentijnsdag, schoonheid.”

“Jij ook,” antwoordde ze.

Ik overhandigde haar een Mickey Mouse Valentijnskaart waarop stond, “Ik hartje jou.” Ik ondertekende het met de woorden: “Ik hoop dat al je romantische dromen uitkomen.

Ze las het en gaf me een dikke knuffel.

We maakten de laatste plannen voor onze speciale meidenavond en gingen verder met onze dag.

De dag eindigde en Gwen zei toen we naar haar huis reden om haar reistas op te halen: “Ik heb vandaag geen brief gekregen.”

“Oh,” zei ik, “Dat is vreemd.”

“Ja,” zei ze, “Ik begon er aan te wennen.”

“Ik weet het,” zei ik, “Het leek je echt op te peppen.”

“Dat deed het,” beaamde ze, “Nu Rob weg is, was het een geweldige bevestiging.” Ze pauzeerde, “Plus, ik wil echt weten wie het is.”

“Weg naar Toronto of weg, weg?” vroeg ik.

“Oh, ik denk weg, weg; ik verdien wel iemand beter,” zei ze zelfverzekerd.

“Ja, dat verdien je,” stemde ik in.

We kwamen aan bij haar huis en ik wachtte in de auto. Het duurde langer dan ik had verwacht, maar toen ze terugkwam had ze zich omgekleed. Ze droeg een flatterend blauw mini-jurkje met een mokkapanty, het jurkje te kort voor kousen.

Ik zei: “Verdomme, nu moeten we naar mijn huis, zodat ik me kan omkleden.”

We reden naar mijn huis en ik pakte haar tas. Ik keek in mijn kast en koos een witte mini jurk met een zeer flatterende halslijn. Ik trok ook een witte panty aan. Ik liep terug naar de auto.

Gwen zei: “Wow, je ziet er geweldig uit in het wit.”

“Bedankt. Ik heb dit nog nooit gedragen.”

We reden naar Rizzo’s, een restaurant met een speciaal viergangenmenu voor Valentijnsdag. We gingen naar binnen en werden vreemd aangekeken als het enige paar dat geen man en vrouw was.

We zaten aan een tafel, in een afgelegen hoekje, en werden begroet door een knappe blonde serveerster. Haar blauwe ogen trokken je gewoon naar binnen. Ze was gekleed in de standaard restaurant zwarte rok, zwarte panty en witte blouse.

“Goedenavond, mijn naam is Kate en ik zal vanavond uw serveerster zijn.”

Gwen, die me verraste, flirtte met een verleidelijke stem: “Wat gaat u serveren?”

Een beetje water spoot uit mijn mond toen ik Gwen zo’n dubbelzinnige vraag hoorde stellen. Kate bloosde, maar ging verder: “Wat kan ik je te drinken aanbieden?”

“Wat van je speciale sap,” vroeg Gwen.

Kate werd nog roder toen ik zei: “Twee glazen rode wijn.” Toen Kate onze drankjes ging halen, vroeg ik: “Wat is er met je aan de hand?”

Ze haalde haar schouders op en zei: “Ik weet het niet. Jou zien flirten met andere vrouwen is altijd een beetje opwindend geweest; ik dacht het zelf ook te doen.”

“Ik weet meestal of ze lesbisch of bi-nieuwsgierig is voordat ik de charme aanzet,” zei ik.

“Ze is een pot,” zei Gwen zelfverzekerd.

“Hoe weet je dat? Ik ben er nog niet eens achter gekomen,” vroeg ik.

“Nou, het kan de manier zijn waarop ze naar ons keek; de manier waarop ze een blik op je benen wierp toen ze bij onze tafel kwam; of het kan de manier zijn waarop haar ogen snelle blikken wierpen op mijn decolleté terwijl ze sprak,” zei ze als een deskundige verleidster.

Ik lachte, “Interessant. Ik dacht dat je misschien helemaal lesbisch werd.”

Ze keek me in de ogen en zei: “Misschien word ik wel lesbisch.”

Terwijl ik haar uitspraak overwoog, kwam Kate terug met onze wijn. Ik keek toe en ze bekeek inderdaad Gwens borsten. Toen zei ze: “Uw eerste gang komt er zo aan.”

Ik zag haar weglopen en toen ik naar Gwen keek, lachte ze naar me terwijl ze zei: “Ik zei het toch.”

We praatten een paar minuten over school tot onze bruschetta kwam. Ik vroeg Kate: “Heb ik je ergens eerder gezien?”

Kate keek me aan en zei: “Ik denk het niet.”

“Je komt me heel bekend voor,” zei ik.

“Dat heb ik wel vaker,” antwoordde ze en ging toen naar een andere tafel.

Gwen zei: “Hoe durf je? Ze was mijn verleiding.”

Ik glimlachte en zei: “Is het durftijd?”

“Ja, maar ik stel een dubbele uitdaging voor,” zei ze sluw.

“Vertel,” vroeg ik geïntrigeerd.

“Eerst,” begon ze, “flirten we allebei met haar en kijken wie haar nummer kan krijgen.”

“Oké,” zei ik, “Makkelijk genoeg.”

“Ten tweede,” vervolgde ze terwijl ze naar haar tas greep, “stoppen we deze allebei in onze kut voor de rest van de nacht.” Toen overhandigde ze me een gelei-ei.

Mijn gezicht werd rood, wat nooit gebeurt, toen ik het ei aannam; plus Gwen is niet iemand die zo’n vulgaire wereld als kut gebruikt. Gwen nam een hap van haar bruschetta terwijl ze naar me grijnsde. Ik was helemaal uit mijn element; was ze me aan het verleiden?

Ik stond op om naar de wasruimte te gaan toen Gwen me tegenhield en gebood: “Nee, nee, nee, stop het hier in je.”

Ik keek haar aan, glimlachte en zei: “Echt, wat is er met jou aan de hand?”

“Nog niets,” plaagde ze terug.

Ik zette hem op een laag pitje, keek rond en stak het ei onhandig in mijn kutje, wat nogal moeilijk was omdat ik een panty droeg en geen kousen zoals ik gewoonlijk deed.

Gwen glimlachte terwijl ze nog een hap van haar bruschetta nam.

Ik vroeg: “Stop jij de jouwe er niet in?”

“Alles op zijn tijd,” antwoordde ze en at meer van haar bruschcetta en legde het ei open op tafel zodat iedereen het kon zien.

Gefrustreerd begon ik aan mijn voorgerecht. Nadat we onze bruschcetta in stilte op hadden, kwam Kate terug om de borden te pakken.

Kate zag het ei, keek een beetje verward naar Gwen en zei: “Het is speelgoed. Heb je er ooit een gebruikt?”

Kate schudde haar hoofd en Gwen vervolgde: “Je zou het moeten gebruiken, het voelt geweldig.” Gwen pakte toen het ei, zette het aan zodat het zachte trilgeluid te horen was, terwijl ze naar Kate staarde, en stopte het in zichzelf. Toen gaf ze een zachte kreun. “Kate je moet dit proberen.”

Kate stond in trance terwijl ik zei: “Kate, mag ik een tweede glas wijn?”

Kate keek me aan en zei: “Ja mevrouw,” en ze liep weg.

Ik zei: “Gwen, dit is een nieuwe jij.”

“Het is jouw schuld,” zei ze.

“Hoezo?” vroeg ik.

“Ik ben altijd jaloers geweest op jouw levensstijl. Je bent altijd zo gelukkig.”

“Je leek gelukkig,” zei ik bezorgd.

“Dat ben ik al heel lang niet meer,” zei ze plechtig.

“Weet je, ik ben het gelukkigst als ik met jou omga,” gaf ik toe.

“Ben je dat?”

“Natuurlijk. Ik geef graag les, ik breng graag tijd door met mijn familie en ik ga graag met jou om. Mijn seksleven is gewoon een ander deel van wie ik ben. Ik geniet ervan, maar het brengt slechts tijdelijke vreugde.”

“Oh,” zei ze nadenkend.

Kate kwam terug met onze salades en we aten er in stilte van. Toen we onze salades op hadden, vroeg Gwen eindelijk: “Mag ik je iets vragen?”

“Wat dan ook?” antwoordde ik.

“Waarom heb je me nooit versierd? Vind je me niet aantrekkelijk?” vroeg ze onzeker.

Ik hapte naar adem omdat ik zo verbaasd was over de vraag. “Eh, ten eerste vind ik je de mooiste persoon die ik ken, zowel van binnen als van buiten. Maar ik zou nooit iets doen dat onze vriendschap zou ruïneren. Je leek zo verliefd op Rob dat ik nooit had gedacht dat je mij op die manier leuk zou vinden.”

Gwen keek me aan terwijl ze mijn antwoord in zich opnam. Een man, waarschijnlijk 20, kwam en nam onze borden en Kate volgde met ons hoofdgerecht. Kate vroeg, “Is er nog iets anders dat ik voor jullie dames kan halen?”

“Uw telefoonnummer,” vroeg ik.

Kate bloosde weer toen Gwen zei: “Of je kunt ons morgenavond om half tien ontmoeten in Le Chateau Club.”

Ik zei toen: “En breng ons alsjeblieft een fles wijn mee.”

Kate zei, “Ja mevrouw” en vertrok.

Gwen vroeg: “Werkt onze verleiding?”

“Ik denk het wel, maar het is moeilijk te zeggen. Ze kan niet te veel weggeven terwijl ze werkt,” antwoordde ik.

“Ik neem aan van wel,” dacht ze na, “Dus je vindt me wel aantrekkelijk?”

Ik glimlachte en zei: “Gwen wie denk je dat je de afgelopen twee weken al die briefjes en kaartjes heeft gestuurd?”

De gloeilamp ging aan toen ze hijgde: “Jij was het?”

“Ja Gwen. Ik hou van je. Ik hou van je als vriend. Maar ik hou ook volledig van je.”

Ze keek me aan en zei: “Je bedoelt.”

“Ja, ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen. Ik wil je hand vasthouden in het openbaar. Ik wil elke avond met je naar bed. Ik wil de liefde bedrijven met elk deel van je.”

“Ik hou ook van jou,” antwoordde ze. “Ik had alleen nooit gedacht, ik bedoel, ik gewoon.”

Ik stond op, liep naar haar kant van de tafel, ging zitten en leunde voorover voor een kus. Het was zo zacht als een kus maar kan zijn. Ze kuste terug en al snel verkenden onze tongen elkaars mond. Ik verbrak de kus toen ik een geluid hoorde. Ik draaide me om en zei: “Oh, meer wijn.” Ik stond op en keerde terug naar mijn zijde.

Kate keek ons stomverbaasd aan. Ze herstelde zich langzaam en zei: “Kan ik nog iets voor je halen?”

Ik glimlachte en zei: “Nee, ik denk dat het wel goed zit.”

Gwen glimlachte zachtjes en beaamde: “Ja, alles is perfect.”

Kate vertrok en we aten onze maaltijden in stilte, terwijl we allebei de onthullingen die zojuist waren gedaan volledig aanvaardden. Ik wist nu dat alles veranderd was. Zij hield ook van mij. Een sereen gevoel overviel me toen ik eindelijk vrede had met mijn innerlijke onrust over de verleiding. Ze hield van me. Gwen hield van me. Ik glimlachte naar mezelf. Ik keek naar Gwen die zelf ook straalde. Ik hoopte dat ze een soortgelijke vreugde in zichzelf had.

We waren klaar met onze maaltijd, de wijnfles was half leeg, en Kate kwam onze borden halen. Ze vroeg: “Hoe was je maaltijd?”

“Heerlijk,” zei ik.

Gwen plaagde, “Maar waarschijnlijk niet zo lekker als jij.”

Ik grijnsde, want dat is iets wat ik gewoonlijk zou hebben gebruikt om het uiterste te vragen.

Kate reageerde voor het eerst op onze seksuele woordspelingen: “Ik heb nooit klachten gehad.”

“Ik kan me voorstellen dat dat waar is.” Gwen zei: “Ik denk dat dit het perfecte dessert zou zijn.”

Kate bloosde, keek om zich heen en zei toen: “Ik zou wel willen, maar ik kan niet, niet hier.”

Ik had nu het heft in handen kunnen nemen, maar ik besloot toe te kijken hoe Gwen dit speelde.

Gwen zei: “Het aanbod staat Kate. Je bent een erg mooie vrouw, en je zou een geweldig speeltje zijn voor mij en mijn vriendin.”

Goed gespeeld’ dacht ik bij mezelf. Het liet zien dat zij de controle had en zou hebben in deze seksuele relatie.”

Kate glimlachte, leunde voorover en fluisterde: “Hoe wist je dat ik homo was?”

Gwen glimlachte, “Je bleef maar kijken naar mijn borsten en de benen van mijn minnaar.”

“Oh,” zei Kate, “Ik ben nog aan niemand uit de kast gekomen.”

“Nou,” zei Gwen plagend, “nu wel.”

Kate glimlachte en zei: “Ik ben zo terug met jullie toetjes.”

Ze ging weg en ik zei: “Dat was heel goed gespeeld Gwen. Ik had het zelf niet beter kunnen doen.”

“Ik heb het van de meester geleerd,” complimenteerde ze. Dus,” ze pauzeerde en vroeg nerveus, “wat nu?”

“We eten een toetje, we nemen een taxi, ik ben veel te dronken om naar huis te rijden, en dan gaan we terug naar mijn huis en bedrijf ik de liefde met je op een manier die je je niet eens kunt voorstellen.”

Gwen glimlachte verleidelijk en zei: “Geloof me, ik heb het me op alle mogelijke manieren voorgesteld.”

Kate kwam terug met onze chocoladekaascake en gaf Gwen een stuk papier. Gwen maakte het open, glimlachte en zei: “Ik neem nog contact op, lieverd.”

“Ik hoop het,” antwoordde Kate.

Gwen zei toen: “Wil je iets heel cools zien?”

“Tuurlijk,” zei Kate met enige schroom.

Gwen haalde toen iets uit haar tas en zei: “Kijk hier eens naar. Ik herkende wat het was toen ze het op volle toeren draaide. Onmiddellijk versnelden de trillingen enorm en in luttele seconden explodeerde mijn kut met een orgasme. Ik hield het geluid nauwelijks beperkt tot een ontsnapte kreun, want het genot was geweldig.

Gwen zei toen tegen me: “Slet, kun je alsjeblieft je speeltje aan Kate hier geven.”

Ik schrok van Gwens naam, maar was ook ongelooflijk opgewonden toen ik mijn licht vochtige panty bij het kruis openscheurde en de zeer natte bal eruit haalde. Ik overhandigde hem gehoorzaam aan Kate.

Kate greep hem snel en stopte hem in haar zak.

Gwen zei: “Ik verwacht die in je in de komende minuten. Ik zal het op een laag pitje zetten voor je. Ik zal het morgen terughalen.”

“Ja mevrouw,” gehoorzaamde Kate en verliet de tafel.

Gwen keek me aan en zei: “Sorry, ik wilde je geen slet noemen.”

Ik lachte, “Jij verdomde trut, ik wist niet dat je het in je had.”

Gwen lachte, “Ik denk dat je voor veel verrassingen komt te staan.”

“Zo te zien wel,” zei ik terwijl ik een hap nam van de cheesecake.

We aten in stilte terwijl we allebei nadachten over wat er nu ging gebeuren. Kate kwam terug met de rekening en een sluwe glimlach. Gwen vroeg: “Ik neem aan dat je mijn cadeau op een veilige plek hebt gelegd?”

“De veiligste die er is,” flirtte Kate terug.

Gwen keek naar de rekening en vroeg toen: “Was dat nummer dat je me gaf je mobiele nummer?”

“Ja mevrouw,” antwoordde ze.

“Werk je morgen?”

“Nee.”

“Goed, ik sms je een adres en ik verwacht dat je me daar om 14.00 uur ontmoet,” instrueerde Gwen.

“Ja mevrouw,” antwoordde Kate.

“En,” benadrukte Gwen, “we gaan later op de avond naar Le Chateau, dus zorg ervoor dat je iets sexy en stijlvols draagt.”

“Begrepen,” antwoordde Kate.

“En zorg ervoor dat je kousen draagt, geen panty’s, ik wil mijn nieuwe slet gemakkelijk kunnen bereiken.”

Kate bloosde omdat ze een slet werd genoemd, maar zei: “Ja mevrouw.” Gwen gaf haar toen een creditcard. Kate vertrok en we maakten ons klaar om te vertrekken.

Ik zei: “Gwen je bent een meester manipulator.”

Ze lachte, schonk het laatste glas wijn in en zei: “Laten we gaan, ik heb nog een cadeau voor je.”

Kate kwam terug, Gwen tekende de bon en gaf een zeer royale fooi. Toen stond ze op en fluisterde iets in haar oor.

Kate bloosde weer en zei: “Het was een genoegen u te bedienen.”

Gwen antwoordde gevat: “Wacht maar tot morgen, dan kun je echt zeggen dat het een genoegen was me te bedienen.”

Kate glimlachte en zei: “Prettige avond.”

Gwen zei en keek me recht in de ogen: “Dat zullen we zeker, of niet slet?”

Ik speelde mee en antwoordde: “Ja meesteres.”

Kate glimlachte, schudde een beetje met haar hoofd en vertrok.

Ik pakte Gwens hand en leidde haar het restaurant uit. We riepen snel een taxi, gaven hem het adres en meteen lagen we te zoenen als twee tieners op een eerste afspraakje. De hormonen gierden door elkaar terwijl we zo hartstochtelijk kusten. Het vuur binnenin brandde zo hevig dat ik de liefde met haar wilde bedrijven in de taxi. Mijn hand ging onder haar jurk en ik wreef zachtjes over haar kutje en binnen een paar seconden verbrak Gwen mijn kus en kreeg een intens orgasme. De taxichauffeur zwenkte een beetje, duidelijk verrast door het extatische geluid van genot.

We gingen weer verder met zoenen tot we bij mijn huis aankwamen. We stapten uit de taxi, betaalden hem en stormden mijn huis binnen.

HOOFDSTUK 8: HET PERFECTE VALENTIJNSCADEAU

Zodra de deur dicht was, duwde ik haar tegen de muur en kuste haar met roekeloze overgave. Gwen verbrak de kus en zei: “Wacht, ik moet je je cadeau geven.”

“Kan het niet wachten?” zei ik geïrriteerd.

“Nee, ik denk dat het cruciaal is om je dit te geven.”

Toen pakte ze haar tas en ging naar de badkamer. Ik wachtte nerveus, gretigheid overviel me. Ik had zo lang op dit moment gewacht en nu het zover was, overviel mijn angst me. Ik liep door de kamer en wachtte op de terugkeer van Gwen.

Gwen riep: “Ben je klaar voor je cadeau?”

“Ja,” riep ik gefrustreerd, “Haal haar er nu uit.”

“Ja meesteres,” antwoordde ze tot mijn verbazing en opende de deur. Ze liep naar buiten gekleed in slechts bruine dijhoge kousen en twee strikken strategisch geplaatst op haar twee stevige ronde wulpse borsten. Haar haar zat in staartjes en ze droeg een halsband om haar nek met een riem die ze in één hand had. Ze liep naar me toe, overhandigde me de riem en zei: “Ik hou helemaal van je. Ik wil je het beste cadeau geven dat ik kan bedenken, mij. Niet alleen voor vandaag, maar voor morgen en elke andere morgen. Ik ben van jou.” Toen zakte ze op haar knieën en wachtte op mijn antwoord.

In geen miljoen jaar, geen triljoen fantasieën, had ik me zo’n moment kunnen voorstellen; zo’n lieve verklaring; zo’n perfecte onderwerping. Ik keek neer op mijn beste vriendin, trok haar weer omhoog en kuste haar. Toen duwde ik haar weer naar beneden en leidde haar aan de riem naar mijn slaapkamer. Ik legde haar op mijn bed en ging naar de kast en haalde mijn ‘speciale’ doos tevoorschijn. Ik nam haar linkerhand en boeide haar aan mijn bed; daarna deed ik hetzelfde met haar rechterhand. Ze glimlachte terwijl ze naar me keek.

Toen leunde ik voorover en kuste haar nek. Ze gaf een lichte kreun zodra mijn lippen haar huid raakten. Ik bewoog mijn mond langzaam, heel langzaam, langs haar lichaam naar beneden. Ik maakte de strikjes los die haar stijve tepels verborgen hielden en nam elke tepel in mijn mond. Ik leerde al snel dat haar tepels extreem gevoelig waren, want bij elk knabbeltje aan haar tepel werd haar ademhaling zwaarder. Ik gleed langzaam met mijn tong tussen haar heerlijk grote borsten en ging toen naar beneden, waarbij mijn tong haar lichaam nooit verliet. Mijn tong bereikte haar geschoren schat; ik pauzeerde mijn lippen op een millimeter afstand van haar rijpe kut, en bewoog me toen lager. Ze slaakte een teleurgestelde kreun toen mijn hoofd haar gretige kutje verliet. Mijn tong gleed toen langs haar met nylon beklede linkerbeen. Ik bereikte de zool van haar voet en likte die. Daarna nam ik elke teen in mijn mond en zoog eraan door het zuivere nylon. Zacht gekreun ontsnapte aan mijn gevangene terwijl ik haar hele lichaam befte. Toen ging ik weer omhoog, stopte weer bij haar al natte kut en maakte een snelle ronde langs haar clitoris. Ze gaf een luide kreun en smeekte: “Alsjeblieft, meer.”

Ik keek naar haar op en zei: “Alles op zijn tijd Gwen.”

Toen ging ik langs haar rechterbeen en herhaalde hetzelfde langdurige proces. Ik zoog een eeuwigheid aan haar kleine, perfect gemanicuurde tenen. Toen ging ik terug naar haar kutje en gaf haar drie snelle likken. Ze kreunde weer luid en ik bewoog en kuste haar opnieuw. Ze kuste me terug en toen vroeg ik: “Wat wil je dat ik nu doe?”

Ze kreunde: “Domineer me alsjeblieft. Behandel me zoals je een van je one night stand sletten zou behandelen.”

“Weet je het zeker?” Vroeg ik.

“Ja,” kreunde ze, “ik maakte geen grapje toen ik zei, ik wil me helemaal aan je geven.”

“OK Gwen,” zei ik en reikte in mijn verzameling en haalde mijn we-vibe tevoorschijn.

“Heb jij er ook een?”

“Ja, Audrey bracht hem mee op de avond dat we naar de speelgoedwinkel gingen als cadeau.”

“Heb je die speelgoedverkoper laten komen?”

“Yep,” zei ik, “Ze was een gemakkelijke verleiding.”

Ik zette een vibrator aan en plaatste die bij de ingang van haar kut, maar niet erin. Toen trok ik mijn jurk uit en ging over het gezicht van mijn beste vriendin. Mijn panty was nog aan, maar ik had een gat gescheurd dat groot genoeg was voor haar om bij mijn kutje te komen.

Ze begon zo goed mogelijk te likken vanuit haar geboeide positie. Haar gekreun van het genot van de plagende vibrator en het ei dat nog in haar zat stuurde trillingen door haar lichaam. Terwijl ze likte, leunde ik voorover en begon aan haar clitoris te zuigen terwijl zij de mijne likte. In minder dan een minuut van het drievoudige genot schreeuwde Gwen in mijn kut: “Ik kom klaar.” Ik hield druk op haar clit tot haar orgasme afnam en ging toen weer omhoog.

Door haar gelik was ik dichtbij, maar in deze positie kon ik niet klaarkomen, dus stapte ik van haar gezicht af en, nadat ik het ei uit haar kut had gehaald, stopte ik de feeldoe toy in haar kut. Ik zat toen aan het andere eind van de pik en begon erop op en neer te wippen. Ik kreunde: “Neuk me Gwen, neuk de kut van je beste vriendin.” Gwen bewoog haar kont zo goed mogelijk op en neer en ik kwam al na een paar minuten klaar. Ik zakte bovenop haar en we gingen weer zoenen, het vibrerende speeltje nog steeds in ons beiden. Ik maakte de handboeien los, deed de riem af en knuffelde met haar.

Gwen zei: “Ik hou zoveel van je.”

Ik antwoordde: “Ik hou nog meer van je.”

Gwen zei: “Wil je me neuken?”

“Graag,” zei ik, en ging naar de doos en deed een van mijn voorbinddildo’s om, een kleinere van 15 cm. Ik bond hem vast en zei: “Ga op handen en voeten zitten.”

“Ja meesteres,” kirde ze.

“Daar hou ik van slet. Smeek je om de lul van je meesteres?”

“Oh alsjeblieft, neuk me als de nieuwe lesbo die ik ben. Beuk mijn strakke kut die je nu bezit.”

Ik bewoog mijn lul naar de ingang van haar vaginakanaal; ik wreef de lul rond haar ingang, haar plagend.

Ze smeekte: “Steek hem er alsjeblieft in. Neuk me zoals je andere hoeren.”

Daarmee schoof ik de lul naar binnen en begon haar te neuken. Ik begon langzaam, mijn handen op haar middel. Ik vroeg: “Hoe voelt mijn lul in je, pot?”

“Zo goed,” antwoordde ze.

“Is het beter dan de lul van Rob?” vroeg ik.

“Zo veel beter,” antwoordde ze, “Alsjeblieft, neuk me harder; vul mijn kut met je pik.”

Ik begon het grote speeltje sneller en dieper in en uit te pompen, waardoor uiteindelijk de hele pik in de kut van mijn mooie vriendin verdween.

“Stop niet, alsjeblieft, stop nooit met me te neuken,” schreeuwde ze terwijl ze een hoogtepunt bereikte door het snelle neuken. Ik bleef haar neuken en vertraagde niet toen het orgasme haar lichaam door elkaar schudde. Uiteindelijk stopte ik met neuken en gleed uit de voorbinddildo.

Toen deed ik de slanke voorbinddildo om. Ik smeerde hem in en vroeg: “Ben je klaar voor volledige onderwerping aan mij?”

“Ik zal je nooit ongehoorzaam zijn,” zei ze, nog steeds op mijn bed op handen en voeten.

“Ik herinner me dat je zei dat je nooit iets in je kont zou nemen.”

“Dat heb ik inderdaad gezegd,” zei ze.

“Wat zeg je nu?” vroeg ik.

“Ik zeg dat ik fout zat en jij gelijk had; zeg nooit nooit. Neem alsjeblieft mijn anale kers,” zei Gwen.

Ik ging achter haar staan en schoof het speeltje langzaam en voorzichtig in haar kont. Gwen leunde voorover en legde haar hoofd op een kussen om het lichte ongemak op te vangen. Ik liet de slanke pik half in haar zitten en zei toen: “OK kont slet, ik wil dat je je perfecte kontje langzaam naar achteren beweegt op mijn pik.”

Gwen bewoog langzaam naar achteren, terwijl ik achterover leunde op mijn achterpoten. Ik liet Gwen toe om in haar eigen tempo terug te bewegen op de pik. Langzaam bewoog Gwen naar achteren en nam alle de volle lengte van de kleine vibe in haar kont. Toen begon ze langzaam heen en weer te bewegen op de pik. Haar gekreun begon en ze zei: “Fuck, dat voelt goed. Ik kon me niet voorstellen dat dit zo kon voelen.” Ze begon sneller te bewegen, haar enigszins mollige kont botste tegen mijn lichaam terwijl ze probeerde de pik dieper in haar kont te krijgen. Toekijken hoe mijn ooit onschuldige vriendin veranderde in een complete kont slet was fucking heet. Dit tafereel duurde een paar minuten totdat mijn been gevoelloos werd.

Ik duwde haar naar voren en stond op. “Sorry Gwen, mijn been verloor zijn gevoel.”

Ze keek me aan en zei: “Dat was geweldig.”

Ik reikte in de doos en pakte de dildo met dubbel uiteinde die ik bij haar had gekocht. Ik zei tegen haar: “Dit heb ik nog nooit geprobeerd.”

Gwen pakte hem, zette hem op hoog en schoof hem in haar kutje, ik schoof toen onhandig op het andere uiteinde en we duwden de pik in me. We kreunden allebei en bewogen naar voren tot de lange brede dildo in onze twee kutjes verdween. Al snel waren we onze kutjes tegen elkaar aan het schuren en voelden we de vibrerende dildo onze kutjes plagen. De sensaties waren opwindend terwijl we beiden elkaar gebruikten om klaar te komen. Het waanzinnige intense genot duurde vele minuten tot we beiden binnen enkele seconden van elkaar een orgasme kregen. We zakten in elkaar op het bed, de dildo nog steeds diep in ons beiden.

Uiteindelijk trok ik de dildo uit ons beiden en ging op het bed liggen. Ik knuffelde Gwen en zei: “Ik hou van je, fijne Valentijnsdag.”

Ze fluisterde uitgeput terug: “Ik hou ook van jou Julia.”

Ik kuste haar nek, trok de dekens over ons beiden en viel in slaap met de vrouw van wie ik het meest hou in mijn armen.

EPILOOG

L-i-e-f-d-e. Slechts 6 kleine letters.

Liefde. Eén simpel woord.

Liefde. Geen twee mensen zouden dezelfde definitie maken.

Dit is mijn definitie:

Voor mij is liefde het ultieme gevoel van vreugde telkens als ik naar Gwen kijk. Elk moment dat we samen doorbrengen. Het kan een romantisch diner zijn; het kan gewoon tv-kijken zijn met de open haard aan; het kan een bubbelbad zijn en dan een lange nacht van zachte liefde bedrijven; het kan een lange nacht van onderwerping zijn; het kan gewoon in bed liggen en elk van ons een boek lezen; het kan zijn dat we op jacht gaan en een nieuw meisje toevoegen aan onze seksspelletjes; het kan een nacht in Le Chateau zijn (zoals die keer dat we allebei tegelijk Rosie bevredigden).

Maar welk avontuur ook in de toekomst, het zal perfect zijn, want het is met Gwen.

Dit is mijn liefdesverhaal…een soort liefdesverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *