De spiegel

De serveerster glimlacht als ze de dessertkaart naar onze tafel in de hoek brengt. Mijn metgezel, meer dan twintig jaar ouder dan ik, lijkt het niet op te merken terwijl ze de gedrukte pagina uit haar uitgestrekte hand neemt.

“Ik wil graag de pavlova” zegt mijn moeder en voegt er in één adem “met room” aan toe.

“Wat neem jij?” vraagt ze me terwijl ze het blad overhandigt.

Een snelle blik op het aanbod bevestigt dat ik genoeg heb gehad; tenzij mijn moeder straks koffie wil.

“Ik heb genoeg, bedankt” antwoord ik en geef het menu terug aan de serveerster. Mijn vingers raken per ongeluk de rug van haar hand als ze zich uitstrekt om het van me af te pakken en ik schrik van mijn reactie. Ik kijk haar aan en zie iets in haar blik dat me verwart.

“Wilt u koffie?” vraagt ze beleefd. Haar ogen fixeren zich op mij … houden me kort in haar blik.

“Ja graag” antwoord ik zachtjes. “Maar kunt u die brengen nadat mijn moeder haar dessert op heeft?”

“Natuurlijk” antwoordt ze, met een snelle flits van wit tussen haar robijnrode lippen.

“Waarom laat je me zo voelen?

“Hoe wil je het hebben?” De woorden zweven door mijn verwarring heen naar me toe.

“Doet u een cafetière?” weet ik uiteindelijk te vragen.

“Ja, natuurlijk. Groot of medium?”

“Medium alstublieft” zeg ik terwijl mijn geest struikelt om te begrijpen wat er gebeurt. Ze glimlacht naar me terug alsof ze mijn verwarring erkent.

‘Ik moet bewegen, ik heb wat lucht nodig’

“Kunt u mij vertellen waar de dames zijn?” vraag ik, voordat ze weggaat om mijn moeders toetje te halen.

“Neem gewoon de trap bij de keuken. Tweede deur links als je beneden bent. Je ziet het bordje op de deur”. Weer die glimlach.

Ik pak mijn tas en ga snel die kant op. Ik vind de gewenste deur, duw hem open en plaats mijn handen aan weerszijden van het aanrecht. Ik kijk recht vooruit en de spiegel weerspiegelt mijn gemoedstoestand. Mijn groene ogen kijken me verward aan terwijl ik twee verdwaalde plukken blond haar opraap.

“Wat is er aan de hand?

De spiegel geeft geen antwoorden, maar het koele water voelt goed op mijn handen. Nog beter op mijn gezicht. Het geluid van stromend water trekt mijn aandacht. Mijn ogen sluiten zich als het water mijn blozende huid kalmeert. Druppels vormen zich en komen samen op mijn wang en beginnen langs mijn nek te lopen.

“Hier, laat me dat voor je afdrogen” hoor ik een stem uit de kamer zeggen.

Mijn ogen springen open. De spiegel laat zien dat ik niet langer alleen ben.

“Het is OK….Ik heb het” stamel ik terug. Maar de ruimte tussen ons is kleiner geworden. Ze is dicht bij me, vlak achter me.

Ik kijk gebiologeerd toe hoe ze de handdoek van de rail tilt.

“Mijn God….wat doet ze?

Mijn handen trillen weer. Ik moet iets zeggen. Ze komt dichterbij. Mijn mond is droog. Ik laat mijn blik vallen als ik de warme stof op de zijkant van mijn wang voel. Zo zacht. Ik voel mijn hoofd naar haar hand leunen en richt mijn ogen weer op de spiegel.

‘Waarom mag ik niets zeggen?’

Ik kijk weer naar haar. Haar eenvoudige witte blouse en zwarte rok zo typerend voor haar beroep. Haar jeugd die haar onterecht hoog en strak houdt. De huid van haar gezicht, smetteloos als zijde. Ik word aangetrokken door het bleke vlees dat tussen haar knopen zichtbaar wordt door het stijgen en dalen van haar borstkas. Ik werp een blik op kant en mijn pols versnelt.

‘Hoe oud kan ze zijn?’

Ik kijk toe hoe ze de handdoek aan de kant legt en dan naar voren stapt om de laatste ruimte tussen ons weg te nemen. We zijn praktisch even lang. Haar wang raakt de mijne terwijl ze naar me toe leunt en haar hoofd heel even ronddraait, waardoor onze gezichten naar elkaar toe bewegen. Haar aanraking stuurt rillingen door mijn lichaam.

“Kijk me aan in de spiegel” mompelt ze.

Haar vingertoppen gaan langs de zijkant van mijn gezicht. Zachtjes strelend. Mijn geest is in vrije val. De verwarring in mijn ogen. Ze merkt het, en terwijl ze mijn lippen naar de hare trekt, fluistert ze zachtjes geruststellende woorden.

Haar mond raakt de mijne. Kort. Ze prikkelt me voordat het puntje van haar tong tussen mijn lippen komt.

Mijn ogen sluiten zich als ik haar onderzoek aanvaard. Haar warme tong vecht met de mijne, speeksel stroomt in mijn mond.

“Slik ik het door of geef ik het door aan haar?

Onze lippen rollen tegen elkaar, duwen harder. Haar vingers in mijn haar. Onze ademhaling stijgt terwijl onze lichamen reageren.

“Open je ogen” dringt ze aan. “Kijk in de spiegel”.

Ik gehoorzaam en kijk toe hoe haar hand naar mijn borst zakt.

‘God ik wil je aanraking’

“Alsjeblieft” fluister ik.

Haar vingers openen behendig mijn blouse, mijn in zwart katoen gehulde borsten worden onthuld voor haar blik. Ik kijk naar mijn spiegelbeeld en besef dat ik ernaar verlang bevrijd te worden; naakt, open en kwetsbaar te zijn.

En dan ben ik dat ook. Mijn tepel wordt geplaagd en geprovoceerd tot hij hard is. De spiegel vangt haar mond als die me binnen neemt. Ik hap naar adem. Ik hoor een kreun en besef dat het de mijne is. Ik bloos en trek me terug van haar hongerige mond. Weg van deze aanval op mijn lichaam. Mijn lichaam. Een die tot nu toe uitsluitend van mijn man was. Toch wil ik meer weten. Ik wil voelen hoe het is. Hoe het zal zijn om genomen te worden door deze vreemde, dit meisje dat zo’n verlangen in mij heeft gewekt.

“Alsjeblieft” zeg ik opnieuw. Niet in staat om meer te zeggen. Niet in staat om uit te drukken wat ik durf te dromen.

En dan knielt ze. Haar handen op mijn dijen. Opkijkend naar mij, me smekend. Urgentie in haar ogen. Ik knik instemmend en houd mijn adem in.

Ik wil je mond op me voelen.

Ik stap uit mijn schoenen en zie in de spiegel dat haar vingers onder mijn rok glijden en mijn slipje verwijderen. Ik zie mijn benen net genoeg uit elkaar gaan om haar toegang te geven. Genoeg om haar vingers te laten verkennen.

‘Jezus, dat voelt goed!’

“Mmmmm” kreun ik als haar duim mijn clitoris streelt, stevig rond mijn hardende nopje cirkelt. Ik duw tegen haar binnendringende vingers en wil dat ze mijn intieme ruimte binnendringt. Mijn heupen nemen haar ritme over. Harder en sneller tot ze eindelijk in me komt, vingers krullend in me terwijl mijn sappen beginnen te stromen.

Proef me.

Ze trekt haar vingers onder mijn rok vandaan en brengt ze naar haar mond. De mond die ik op mijn geslacht wil. De lippen die ik wil die mijn gezwollen kutje strelen. Mijn kutje dat haar aanraking nodig heeft. Dat wil exploderen als haar tong in me duwt. Dat siddert als ik voel hoe ze me in haar mond zuigt. Tanden die zachtjes knabbelen terwijl ze me dieper trekt. Heupen die tegen haar gezicht duwen. Mijn vingers in haar haar …. trekken, draaien terwijl ik tegen haar indringende tong aanschurkt. Mijn lichaam schudt als ik klaarkom. Zoete, hete sappen vullen haar mond.

‘Mmmmmmm dat is zo lekker’.

Ze trekt zich terug en staat langzaam op. Ze duwt haar haar achter haar oren en laat me even glimlachen. Haar tong likt haar mooie lippen en maakt me schoon van haar. Ze leunt naar voren en pikt me op de wang, waarna ze zich omdraait en weg is.

En ik? Ik keer terug naar mijn moeder en onze koffie en verwonder me over wat ik zojuist in de spiegel heb gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *