De buurvrouw neuken

Op een avond was ik wat speelgoed aan het ontwerpen met mijn computer, zodat ik het kan printen met de 3-d printer die ik ‘geleend’ heb van mijn werk, en ik hoorde mijn buren ruzie maken. Zo te horen ging het over geld. Ik wist dat mijn buren Erica en haar vriend Scott het moeilijk hadden. Na ongeveer 15 minuten werd de ruzie minder en kon ik weer verder met het ontwerpen van mijn speelgoed.

De volgende dag, na het werk, was ik in de winkel om wat dingen voor het eten te halen, toen ik Erica zag staan, een paar mensen achter me, ik zei gedag en liet de mensen achter me voorgaan zodat ik met haar kon praten. Ik zag dat Erica een blauw oog had, waarschijnlijk van het gevecht van gisteravond.

Ik vroeg: “Gaat het? Dat is een lelijk blauw oog.”

Erica antwoordde: “Ik ben in orde. Ik ben gevallen op het werk. Bedankt voor het vragen.”

Toen zag ik een blauwe plek op haar arm. Ik wist dat ze loog.

Ik zei tegen haar: “Onzin! Je bent niet gevallen. Heeft Scott je dit aangedaan? Kom vanavond bij me eten, dan kunnen we praten.”

Erica accepteerde aarzelend. Toen we terugkwamen bij mij thuis zag Erica de 3D-printer in mijn woonkamer naast mijn computer die ik aan had laten staan met een weergave van een grote dildo op het scherm.

Ze vroeg: “Wat is dat naast de computer?”

Ik antwoordde: “Het is een 3D-printer. Hij print dingen in 3D uit plastic. Ik werk voor één van de leiders in 3D printtechnologie.”

Erica volgde me naar de keuken en we maakten het eten klaar. Terwijl we kookten, spraken we over de ruzie die ze gisteravond met Scott had. Ze vertelde me dat Scott 12.000 dollar had geleend aan zijn drugsverslaafde broer om hem te helpen een huis te kopen aan de overkant van de baai in Oakland, wetende dat elke cent naar zijn smerige drugsverslaving zou gaan en dat hij het geld nooit zou terugbetalen. Toen ze me dat vertelde, kon ik haar alleen maar een knuffel geven. Terwijl ze me omhelsde, merkte ik dat haar tepels rechtop stonden. Ik zei niets, maar het wond me echt op. Ik fantaseerde er al een maand over om haar te neuken sinds ik mijn eerste lesbische seks had.

Terwijl we aten in de eetkamer, ging de telefoon en ik verontschuldigde me om het gesprek in de andere kamer aan te nemen, terwijl ik aan de telefoon was met een collega die sprak over de vermiste 3-d printer, nam ik de afgewerkte 10 inch dildo uit de 3-d printer en verborg hem in de slaapkamer samen met enkele andere speeltjes waaronder een voorbinddildo en een dildo met dubbel uiteinde.

Na het telefoontje keerde ik terug naar de eetkamer en maakte mijn diner met Erica af.

“Ik ga Scott verlaten voor wat hij me gisteravond heeft aangedaan. Zou het mogelijk zijn om hier te blijven tot ik een nieuwe plek heb gevonden? Ik ben bereid huur te betalen.” zei Erica aarzelend.

Ik antwoordde: “Scott heeft je geslagen. Je veiligheid is in gevaar. Ja, je kunt hier blijven. En je hoeft me geen huur te betalen.”

Erica glimlachte en zei: “Bedankt!” Ik hoef morgen niet te werken, dus ik verhuis mijn spullen als hij op zijn werk is.”

Terwijl we naar de bank gingen, vroeg ik: “Wat ga je nu doen?” Ze antwoordde: “Ik weet het niet. Alle jongens die ik ontmoet blijken klootzakken te zijn.” Toen grapte ze: “Misschien ga ik wel met meisjes uit.”

Ik glimlachte en vroeg “Ben je ooit met een meisje geweest?” terwijl ik dichterbij ging zitten.

“Nee, maar ik maakte een grapje.” Antwoordde ze.

“Ik wel, en het is geweldig!” vertelde ik haar terwijl ik voorover boog en haar een korte passionele kus gaf.

“Dat was de zachtste kus die ik ooit heb gehad” zei ze en glimlachte.

Toen gaf ik haar een langere kus. Erica deed het onverwachte, ze kuste terug. Terwijl we zoenden legde ik een van mijn handen op haar borsten en haar erecte tepels. Terwijl ik dat deed, werden haar kussen intenser. Ik kon zien dat ze opgewonden raakte. Ik trok haar shirt uit en trok haar beha uit. Haar prachtige borsten kwamen bloot te liggen. Erica trok toen mijn shirt uit en was verbaasd dat ik geen beha had. Ik glimlachte.

“Ik draag geen beha’s en slipjes, tenzij het echt moet.” vertelde ik haar. “Het maakt het makkelijk als ik iemand ontmoet die ik wil neuken.” vervolgde ik.

Voordat ze iets kon zeggen trok ik haar mond naar mijn tepels en zei dat ze op mijn tepels moest zuigen. Haar mond op mijn tepel voelde ongelooflijk! Haar tong maakte mijn tepels in een seconde volledig stijf.

Ik zei tegen haar: “Laten we naar mijn slaapkamer gaan.”

Erica antwoordde: “Oké, laten we gaan.”

We stonden op en begonnen naar de slaapkamer te lopen. Maar in de gang klem ik haar vast tegen de muur en blijf haar kussen. Ik maak haar los en trek haar broek uit, waardoor haar slipje, gedrenkt in haar kutsappen, zichtbaar wordt. Erica duwt me dan naar de andere muur en trekt haar slipje uit. Ik ga terug naar haar en ga op mijn knieën zitten, leg haar benen over mijn schouders en begin haar kutje te likken waardoor ze luid kreunt. Ik liet haar snel klaarkomen in een krachtig orgasme dat mijn mond bedekte met haar sperma en kutsappen.

Ik begeleid haar dan verder door de gang tot ze me tegen de muur gooit en mijn broek uittrekt doordrenkt met mijn kutsappen.

“Erica zei onder de indruk “Wow! Je draagt echt geen slipje! Ze viel op haar knieën en begon me te kussen rond mijn doorweekte kutje.

“Lik me.” zei ik haar.

“Wat?” Vroeg ze.

“Lik mijn kutje!” schreeuwde ik terwijl ik haar mond naar mijn kut trok.

Erica stak haar tong uit en begon mijn clit te likken. Ze liet me bijna in een oogwenk klaarkomen. Ik duwde haar hoofd dieper in mijn kut en zei dat ze me sneller moest likken. Waardoor ik enkele seconden later in een enorm orgasme klaarkwam en haar mond bedekte met mijn kutsappen en sperma. Erica veegde mijn sperma en kutsappen af met haar vinger en likte het af.

“Lekker! Je smaakt echt goed! Dit is het beste toetje dat ik ooit gehad heb.” zegt Erica met een grote glimlach op haar gezicht.

“Jij smaakt ook goed Erica. Maar we zijn nog niet klaar. In feite zijn we net begonnen schatje.” vertelde ik haar met een duivelse glimlach op mijn gezicht.

Ik pakte Erica op en droeg haar naar mijn geluidsdichte slaapkamer, schopte de deur dicht en gooide haar op het bed. Erica zat op haar knieën over haar kutje te wrijven en vroeg: “Wil je nog wat?”

Ik zei onder de indruk: “Wow! Ik heb echt een geile lesbienne van je gemaakt, hè?

Erica bekende: “Ja, dat heb je gedaan. Ik hou echt van deze ervaring. Ik denk niet dat ik nog een man zal neuken.”

“Maak je klaar voor ronde 2! Ik ga je laten klaarkomen tot je niet meer kunt stoppen met klaarkomen!” vertelde ik haar met een duivelse glimlach.

Ik klim op het bed en duw Erica op haar rug. Ik begin aan Erica’s tepels te zuigen en begin Erica’s kutje te vingeren. Na een minuut aan haar tepels te hebben gezogen, begint Erica me langs haar lichaam naar beneden te duwen, en kust me tot aan haar navel. Ik likte haar navel en speelde met haar navelring. Uiteindelijk kon ik niet langer wachten en likte ik in één keer van haar navel naar haar kutje, waardoor haar hele lichaam trilde van passie.

Erica’s kutje smaakte heerlijk, terwijl ik mijn tijd nam om al haar sperma en sappen op te likken. Ik kon alleen maar wensen dat Erica net zo geduldig was als ik om haar te laten klaarkomen. Ze duwde mijn hoofd dieper in haar kut en eiste dat ik haar weer zou laten klaarkomen. Dus begon ik haar sneller te eten, waardoor ze luid schreeuwde, en ronddraaide van passie, waardoor ze klaarkwam in een tweede krachtig orgasme, krachtiger dan dat in de gang.

“Wow! Dat was geweldig! Dat vond ik heerlijk!” zei Erica opgewonden.

“We zijn nog niet klaar. Het is jouw beurt. Eet me tot ik weer klaarkom.” zei ik tegen haar.

Ik rolde op mijn rug, spreidde mijn benen en zette me schrap. Erica begon met een lange, krachtige, passionele kus, likte haar weg naar mijn borsten en begon aan mijn tepels te zuigen. Ik kon niet langer wachten, ik leidde haar langs mijn lichaam naar beneden en kuste haar helemaal tot aan mijn kutje met een reeks van verschillende kusjes met een laatste korte kus op mijn kutje, gewoon om me te plagen.

“Plaag me niet schatje. Ik wil zo graag dat je me opeet!” Ik smeekte haar.

Net op dat moment stak Erica haar tong uit en likte snel al mijn sappen en sperma op voordat ze me weer liet klaarkomen. Na het opruimen van de rommel van eerder, begon Erica aan mijn clit te likken waardoor mijn hoofd tolde. Erica liet me snel weer klaarkomen, maar ik hield het in omdat ik dit orgasme over haar gezicht wilde spuiten. Maar dat duurde niet lang, na een minuut likken van Erica ontketende ik het krachtigste orgasme dat ik ooit heb gehad en bedekte haar hele gezicht met mijn sperma en sappen en liet wat achter op het bed.

“Mijn god, dat orgasme was een explosie. Ze zei met een verbaasde blik op haar gezicht, nog steeds bedekt met mijn sperma en sappen.

Erica veegde alle sperma en sappen van haar gezicht en likte het allemaal op, waarna ze naast me in elkaar zakte. We waren allebei duidelijk uitgeput en hadden een pauze nodig. We lagen daar samen te knuffelen en wisselden af en toe een kus of twee uit. Te uitgeput om te neuken, maar we wilden geen van beiden slapen.

Na een uur praten, waarschuwde ik haar: “Maak je klaar om weer te komen.” Ik rolde bovenop haar, gaf haar een kus, en haalde de dildo die ik met de 3-d printer had geprint uit een la naast mijn bed. “Dit is mijn nieuwste speeltje, ik heb het gisteravond geprint. Ik wil het op jou uittesten.” Toen reikte ik terug in de lade en pakte wat glijmiddel. “Dat glijmiddel heb je niet nodig.” zei Erica terwijl ze de dildo pakte, in haar mond stopte en begon te zuigen.

Ik kon het niet helpen, maar ik dacht dat ik Erica had veranderd in een seksverslaafd, poesjes hongerig, monster. Dat denken wond me alleen maar meer op. Ik ging naar beneden naar haar kutje en begon te likken. Na enkele ogenblikken gaf Erica me de dildo en ik stopte hem voorzichtig in haar kutje, waardoor ze een luide kreun liet horen. Ik blijf haar clitje likken terwijl ik haar kutje neuk met de dildo. Ik kan zien dat Erica een orgasme opbouwt door hoe intens haar gekreun wordt, en dat zorgt ervoor dat ik sneller ga. Een paar seconden later had Erica het grootste orgasme van de avond waarbij haar sperma en sappen als een rivier uit haar kut stroomden.

“Nu is het jouw beurt.” zegt Erica met een opgewonden stem, terwijl ze in de lade reikt en een vibrerende dildo tevoorschijn haalt.

“Ok. Zet die dildo aan!” zei ik terwijl ik op mijn rug rolde en mijn benen spreidde.

Erica zette de dildo aan op hoge snelheid en stopte hem in mijn kutje, het trillen deed mijn hele lichaam trillen. Terwijl ze mijn kutje neukte met de dildo, begon ze mijn kutje te likken waardoor ik bijna meteen klaarkwam. Ik pakte haar achterhoofd en trok haar dieper in mijn kut en zei dat ze me sneller moest neuken. Een paar intense seconden later kon ik het niet langer houden, en ontketende een extreem krachtig orgasme dat twee keer zo krachtig was als mijn vorige en dat Erica’s gezicht voor de derde keer vanavond bedekt met mijn sperma en sappen, maar ik hoor haar niet klagen. Erica veegt opnieuw al mijn sperma en sappen af en likt het op terwijl ik de dildo met dubbel uiteinde uit de la haal.

“Nu gaan we allebei tegelijk klaarkomen!” Zeg ik haar met een grote glimlach op mijn gezicht.

“Dat is enorm! Dat gaat niet in mijn kutje passen!” zei Erica geschokt.

“Rustig maar, één kant komt in mij. Draai je nu om en ga op handen en voeten liggen.” zei ik tegen haar.

Zodra Erica zich omdraaide en op handen en voeten ging zitten, stopte ik één uiteinde van de dildo in haar kut, waardoor ze een luide kreun liet horen en in een kussen moest bijten. Toen draaide ik me om, ging ook op handen en voeten zitten en stopte het andere uiteinde in mijn kutje. Terwijl we elkaar neukten, voelde ik onmiddellijk een nieuw orgasme ontstaan. Een paar seconden later kwam het, maar ik bleef neuken. Een minuut later kwamen we allebei klaar in 2 krachtige, spuitende, intense orgasmes. Ik trok toen de dubbele dildo uit ons en begon hem af te likken van elkaars sperma en sappen.

Na een korte rustpauze, en kijkend naar de klok die 22.45 uur aangaf, zei ik: “Ok we hebben tijd voor nog één, want ik moet gaan slapen want ik moet morgenochtend werken.” Ik greep in de la en haalde de strap-on en anale gel tevoorschijn. Ik vertelde Erica dat ik haar kontgat wilde neuken. Erica’s ogen werden groot toen ik de voorbinddildo omdeed.

“Ik heb nog nooit anaal gedaan.” zei Erica nerveus.

“Nou, je hebt nog nooit een vrouw geneukt, tot vanavond. Kijk jou nu eens. Vertrouw je me?” vroeg ik.

“Ik vertrouw je. Ik hou echt van deze ervaring, dit is de beste seks die ik ooit heb gehad. Ga door, ik vertrouw je. Zegt ze aarzelend gevolgd door een korte gepassioneerde kus.

Erica ging in haar favoriete standje, doggy style, wat toevallig ook mijn favoriet is. Ik breng wat gel aan op de strap-on, wrijf wat gel op haar kontgaatje, en wat op mijn wijsvinger die ik in haar kontgaatje stop waardoor ze een kreun laat horen voordat ik mijn plastic pik erin stop waardoor ze een luide kreun laat horen. Na even gewacht te hebben, Erica te laten wennen aan het gevoel van mijn pik in haar kontje, begin ik langzaam haar strakke kontje te neuken.

“Oh, Rachel. Neuk me wat harder.” smeekte Erica.

Ik begon Erica wat harder te neuken. Terwijl ik dat deed, begon Erica over haar clitoris te wrijven. Na een minuut begon ik Erica nog harder te neuken, waardoor ze op het bed spoot. Toen begon ik Erica nog harder te neuken, steeds sneller als ze kreunde. Al snel neukte ik haar zo snel als ik kon, waardoor ze opnieuw klaarkwam. Deze keer was haar orgasme extreem intens, waardoor het bed werd overspoeld met haar sperma en sappen die uit haar kut stroomden alsof er een dam was gebarsten. Ik trek me terug uit Erica, zodat ze zich kan omdraaien en me een lange passionele tongzoen kan geven.

“Bedankt hiervoor Rachel. Dit was geweldig! Ik vond dit heerlijk. Dank je… Ik hou van je.” zei Erica.

“Dit was echt geweldig, en ik hou ook van jou. antwoordde ik en gaf haar een krachtige kus.

s Morgens stond ik rond half zes op om me klaar te maken voor het werk, en om half zeven was ik de deur uit terwijl Erica nog sliep. Toen ik na het werk thuiskwam, wachtte Erica naakt op me in de slaapkamer met al mijn speelgoed schoongemaakt en klaar voor nog een avondje neuken… Ik denk niet dat ik Erica ooit laat verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *