Chanterende schoonheid

Zodra ik de baan kreeg om les te geven in Hill River, moest mijn hele levensstijl veranderen. Ik wist dat ik lesbisch was sinds ik 16 was en had mijn eerste meisje-meisje seksuele ontmoeting toen ik 18 was. Tijdens mijn studie had ik veel lesbische seksuele ontmoetingen, kleedde me zeer uitdagend en feestte extreem hard. Maar toen ik mijn eerste baan als lerares kreeg in het zeer conservatieve stadje Hill Valley, wist ik dat ik mijn seksualiteit moest verbergen.

Dat deed ik ook vrij goed, tenminste voor vijf maanden… maar toen kwam Steffi. Steffi was een studente uit groep 12, al 18, die het mooiste, meest sexy meisje was dat ik ooit had gezien. Ze straalde seksualiteit uit en ze wist het. Ze had het blondste van alle blonde haren en de blauwste van alle blauwe ogen. Jongens kwijlden over haar en meisjes wilden haar zijn; en ik bracht elke nacht alleen door, in mijn kleine appartement, fantaserend over het proeven van haar poesje en haar mij te laten behagen. Natuurlijk was er geen reden om te denken dat ze lesbisch was, want ze werd vaak gezien terwijl ze flirtte met de populaire jongens die om haar aandacht vochten. Veel geruchten over haar vulden de hongerige geesten van de roddelmolen, waaronder dat ze jongens pijpte op de eerste date, dat ze was gangbanged door een paar jongens tijdens een skitrip, en dat zij en haar beste vriendin Jenny regelmatig van elkaars kutjes aten.

Ik moet zeggen dat Steffi ook lid was van het gymnastiekteam. Alleen al de gedachte aan hoe lenig ze moet zijn geweest, deed mijn kutje tintelen van opwinding. Ik had haar zien optreden tijdens een recente wedstrijd. Ik herinnerde me hoe ik me nauwelijks kon weerhouden om mijn kutje aan te raken terwijl ik naar haar perfect gespierde lichaam keek dat zich bewoog en kronkelde op een manier die me vieze, smerige, dromerige gedachten bezorgde.

Hoewel zij de hoofdfiguur was van elke fantasie waaraan ik me overgaf, was ik geenszins van plan om mijn fantasieën werkelijkheid te laten worden. Maar toen deed zich een kans voor die te mooi was om waar te zijn. En die greep ik aan.

Hoewel Steffi een zeer goede wiskundeleerling was, was ze geen al te sterke Engelse. Ik was dan ook lichtelijk verbaasd toen ik haar betrapte op het kijken naar haar telefoon terwijl ze haar Animal Farm proefwerk aan het schrijven was. Ze leek zo lief dat ik haar nooit zou hebben beschouwd als iemand die zou spieken, maar daar was ze, duidelijk heen en weer kijkend van het proefwerk naar haar telefoon. Ik confronteerde haar er op dat moment niet mee en liet haar gewoon haar proefwerk afmaken. Mijn plan was zich al aan het vormen in mijn nare gedachten. Toen de bel ging, vroeg ik Steffi achter te blijven. Ze ging weer zitten en wachtte nerveus af.

Toen de kamer leeg was, vroeg ik: “Geef me je telefoon, Steffi.”

Pardon?” vroeg de mooie 18-jarige.

“Geef me alsjeblieft je telefoon,” herhaalde ik.

“W-waarom?” stotterde ze zenuwachtig.

“Ik denk dat je dat wel weet,” antwoordde ik.

Onmiddellijk begon ze te huilen, iets waarvan ik zeker weet dat het in het verleden voor haar heeft gewerkt. Maar ik spotte gewoon, “Steffi, ik ken het huilspelletje, ik heb het zelf ook vaak gespeeld.” Ik pauzeerde even voor ik met mijn lerarenstem eiste, “Nu, Steffi! Geef me de telefoon.”

De tranen vielen nog steeds over haar gezicht toen ze me met tegenzin haar telefoon gaf. Ze blubberde, “Het spijt me zo. Ik heb net…”

Ik verraste haar toen ik zei: “Hou je mond. Kom na school naar het toneellokaal, jongedame! We zullen dit daar verder bespreken.”

“Ja, juffrouw White,” zei ze door tranen heen terwijl ze opstond en naar buiten liep.

Ik bladerde door de telefoon en zag dat Jenny, haar beste vriendin, haar antwoorden inderdaad had ge-sms’t nadat Steffi haar de vragen had gestuurd. Ik dacht na over wat ik moest doen, toen een plotselinge vieze gedachte in mijn hoofd opflitste. Zodra die in mijn hoofd zat, ging hij niet meer weg.

Wat als? ….Mijn lust was mijn plan aan het formuleren, bijna te snel om het nu nog te bevatten.

Ik gaf nog één les, nogal verstrooid moet ik zeggen. Toen ging ik naar het dramalokaal waar ik mijn laatste les van de dag gaf. De les sleepte zich voort terwijl ik probeerde niet te denken aan de komende kans die op me wachtte nadat de bel was gegaan. Mijn hoofd duizelde van mijn nare gedachten terwijl de klok helemaal niet leek te verzetten. Gelukkig eindigde het lesuur eindelijk. Ik zette mijn nare mijmeringen voort terwijl mijn leerlingen zich verspreidden en naar hun naschoolse leven gingen.

Ik hoefde niet lang te wachten voordat Steffi nerveus binnenkwam. Ik liep naar de deur en sloot hem. Het was vrijdag en op vrijdag was dit sneller opgelost dan kinderen op een feestje wanneer de politie opduikt. Ik liep terug naar voren en zei: “Steffi, wat moeten we nu met je doen?”

Ze begon onmiddellijk weer te huilen en smeekte uiteindelijk: “Het spijt me zo, Miss White, het was zo stom van me. Vertel het alsjeblieft niet aan mijn ouders.”

“Hmmm,” zei ik, terwijl ik over haar ellende nadacht. “Wel, Steffi, wat zou volgens jou een gepaste straf zijn voor valsspelen?

“Alles,” zei ze wanhopig, “ik zal alles doen.”

“Wees voorzichtig met hoe je dingen zegt, mijn liefste,” zei ik, met een lichte flirt in mijn toon.

Niet begrijpend, zei ze, “Nee echt, Miss White, ik zal alles doen.”

Ik glimlachte, “Ik zou deze kleine indiscretie wel willen negeren als ….”

Onmiddellijk veranderde haar gezicht in een van hoop, “Ja, Miss White?”

“Als je belooft al mijn bevelen op te volgen,” zei ik terloops terwijl ik om haar heen draaide.

Ze wierp me een verwarde blik toe, en zei toen aarzelend: “Oké?”

“Nee, ik denk niet dat je het begrijpt; je moet precies doen wat ik vraag,” legde ik uit, met de nadruk op het woord precies.

“O-o-o-k,” zei ze zenuwachtig, niet zeker van wat ik bedoelde.

Ik wachtte dramatisch, voordat ik uiteindelijk terloops vroeg: “Wist je dat ik lesbisch ben, Steffi?”

Weer trok een verwarde en schijnbaar geschokte blik over het gezicht van de mooie tiener. Ik kon zien hoe ze deze nieuwe informatie probeerde te verwerken en misschien ook de bedoeling van wat ik haar vertelde. Uiteindelijk antwoordde ze beverig: “Nee, Miss White. Ik had geen idee.”

“Ben je ooit met een meisje geweest?” vroeg ik, flirterig. Ik had mijn gezicht nu dicht bij het hare.

Ze bloosde terwijl ze fluisterde: “Ja.”

“Met wie?” Vroeg ik nieuwsgierig.

“Dat zeg ik liever niet,” antwoordde ze, enigszins beschaamd en toch ook met een uitdagende toon.

Daarmee ging ik snel weer in de aanval: “Als je niet wilt dat deze sms naar je ouders en directeur Anderson wordt gestuurd, dan beantwoord je elke vraag die ik je stel, begrepen?” Ik snauwde.

Er was een korte pauze voordat ze rustig antwoordde, “Ja, ik begrijp het.”

“Goed,” zei ik, “met wie ben je nu vreemdgegaan?”

Steffi schrok op van mijn plotselinge uitbarsting, maar fluisterde toen inschikkelijk: “Jenny.”

“Ik snap het,” zei ik. “Dat is logisch aangezien jullie altijd samen zijn, en niet te vergeten dat zij ook degene is die je de antwoorden op de test heeft gegeven.” Ze deinsde weer terug toen ik zei: “Hebben jullie een tijdje op elkaars kutjes zitten kauwen?” Ik zocht opzettelijk de grenzen op. Ik wilde zien of ze nog meer weerstand in zich had.

Mijn vulgaire woorden hadden het gewenste effect op mijn 18-jarige studente. Ze was verbijsterd en bang, voordat ze een zachte zucht slaakte en toegaf: “Een paar weken geleden.”

Ik genoot van mijn volgende vraag: “Waarom vertel je me niet wat er gebeurd is, Steffi?”

De mooie blondine nam even de tijd om tot zichzelf te komen. Ik luisterde enthousiast terwijl ze me vertelde over haar enige lesbische ervaring: “We waren op een huisfeestje met een stel vrienden en ik had veel gedronken. Jenny en ik belandden in een slaapkamer ergens in het huis en begonnen elkaar aan te raken en heel dicht bij elkaar te komen. We begonnen te zoenen en het gebeurde allemaal in een waas. We waren allebei erg dronken en dus nogal zorgeloos en avontuurlijk. We trokken elkaars kleren uit en toen ging ze op me zitten. Ik was echt dronken, ik bedoel echt dronken, maar ik herinner me dat ik het beste orgasme had dat ik ooit had gehad. Ze was veel beter dan elke kerel die me ooit had proberen te verslinden. Ik denk dat ik haar ook heb opgegeten, maar dat weet ik echt niet meer.”

“Nou maak je geen zorgen, je zult je het poesje eten herinneren voordat je hier vandaag weggaat,” garandeerde ik haar.

Ze wierp me een verbijsterde blik toe, maar zei niets, haar gezicht werd een tint roder. Ik vervolgde de ondervraging: “Ben je al met veel jongens geweest?”

“Een paar,” antwoordde de perfecte pin-up.

“Hoeveel is een paar?” vroeg ik.

“Hangt ervan af,” antwoordde ze.

“Waarvan?”

“Van hoe je seks definieert,” antwoordde ze nonchalant.

“Hoeveel heb je er geneukt?” Vroeg ik botweg.

“Vier.”

“Hoeveel heb je er gepijpt?”

“Een paar dozijn.”

“Wow, dus je bent een slet!”

Ze keek naar me op en toonde voor het eerst het zelfvertrouwen dat ze in de klas en op het gymnastieklokaal toonde toen ze zei: “Dat is niet zo veel. Pijpen is net zo gewoon als opgevilt worden. Ik ken meisjes die meer dan honderd kerels hebben gepijpt.”

“Ik denk dat ik oud word,” zei ik, “toen ik op de middelbare school zat was een handjob nog de norm.” Ik pauzeerde even voor ik zei: “Kleed je uit voor me.”

Ze keek me aan, nu schijnbaar meer op haar gemak, terwijl ze opstond en haar spijkerbroek en t-shirt uittrok.

“Je bent erg mooi,” complimenteerde ik haar terwijl ze voor me stond in een beha en slipje.

Ze glimlachte, duidelijk gewend aan zulke complimenten, terwijl ze antwoordde: “Dank u, Miss White.”

“En wat is het sletterigste wat je ooit gedaan hebt?”

Ze leek er echt over na te denken voor ze sprak. Uiteindelijk zei ze, terwijl ze me niet echt recht in de ogen keek: “Ik was vorige maand op een feestje bij een vriend thuis in Malibu en ik had duidelijk veel gedronken en had het erg naar mijn zin. Ik ontmoette een jongen die zoooo lekker was, ik kan me zijn naam niet eens herinneren, maar ik herinner me wel zijn perfecte bruine kleur, zijn blonde haar en zijn geweldige buikspieren. We praatten wat en toen gingen we naar een slaapkamer en begonnen te zoenen. Hij trok mijn shirt en beha uit en likte en kuste mijn tieten. Toen ging ik op mijn knieën, maakte zijn broek los en begon hem te pijpen. Het duurde ongeveer 15 minuten en toen slikte ik zijn sperma door.”

“En toen wat?”

“Toen niets meer. Ik heb hem nooit meer gezien,” zei ze terloops, alsof een pik pijpen en hem nooit meer zien iets alledaags was.

“Ik begrijp het,” overwoog ik, “Draai je nu om en laat me je echt bekijken.”

Ze gehoorzaamde vrij gemakkelijk en ik begon me af te vragen of ze misschien onderdanig was. Ik bleef een hele tijd alleen maar haar perfecte kontje bewonderen. Ik kon niet wachten om te spelen.

“Doe je bh en slipje uit,” eiste ik.

Zonder om te kijken, maakte ze langzaam haar beha los en liet die op de grond vallen. Toen trok ze haar zijden slipje naar beneden en gooide het nogal verleidelijk over haar schouder. Het landde een paar meter van mij vandaan. Ik liep naar ze toe en raapte ze op. Ik zette het voor mijn gezicht en rook haar geur. Zoals verwacht, had het een uitgesproken zoet aroma. Niet zoals verwacht, haar slipje was erg nat.

Ik staarde haar gewoon aan. Ik keek naar haar perfecte kont. Ik bleef hangen bij haar sexy lange benen. Ik benijdde haar lange blonde haar. Ze zat daar gehoorzaam terwijl ik deze perfecte tiener bewonderde. Ik herinnerde me nauwelijks 18 te zijn, zo jong, zo rijp. Mijn eigen poesje begon vochtig te worden.

Het was tijd om mijn laatste spel te spelen. Ik vroeg,
“Ben je klaar om je aan mij te onderwerpen?”

Ze draaide zich om en zei, haar gezichtsuitdrukking verraadde niets, “Heb ik een keuze?”

“Iedereen heeft keuzes,” zei ik bedeesd.

Ze keek terug en zei: “Heb ik die?”

Ik glimlachte, wilde haar niet dwingen mij te behagen, en zei: “Natuurlijk heb je die. Je kunt je nu aankleden en weggaan. Maar dat wil je niet, of wel?”

Ze keek me even bedenkelijk aan, voor ze antwoordde: “Nee, dat wil ik niet.”

“Wat niet,” vroeg ik ter verduidelijking.

“Ik wil niet weg,” fluisterde ze verlegen.

“Wat wil je dan doen?” Vroeg ik.

“Wat je me maar vraagt,” zei ze onderdanig.

“Braaf meisje,” kirde ik. “Kom en kleed me uit.”

Ze liep aarzelend naar me toe. Toen ze bij me kwam, gaf ze me een nerveuze glimlach. Je kon zien dat ze opgewonden was, maar nog steeds een beetje onzeker. Het was zo verdomd schattig. Ze frummelde met de knoopjes van mijn blouse, maar uiteindelijk had ze mijn shirt los. Ze pauzeerde terwijl ze naar mijn kleine maar nog steeds stevige borsten keek. Toen trok ze onhandig mijn blouse uit. Ze rommelde als een geile jongen toen ze mijn kanten beha losmaakte. Eenmaal losgeklikt, viel mijn beha op de grond. Ze keek me nerveus aan, aarzelend om verder te gaan, en lichtelijk gebiologeerd door mijn erecte tepels. Toen ging ze achter mijn rug om en ritste mijn rok los, liet die op de grond vallen en onthulde mijn zwarte kousenbanden, kousen en string.

Ze hijgde toen ze mijn ondeugende en sexy lingerie zag, de zwarte kousenbanden, kousen en strakke string. Ze leek er naar te verlangen om zulke mooie, sexy spullen te bezitten.

Ik was zeker gevleid door haar blik van verlangen toen ik me sexy omdraaide en uitlegde: “Een meisje moet altijd klaar zijn om te spelen, mijn liefste.”

“Ik begrijp het,” fluisterde ze. Ik leunde voorover en kuste haar, mijn tong gleed tussen haar zoete rode lippen. Ze reageerde, alle eerdere weerstand was al lang verdwenen.

Na een paar minuten hartstochtelijk zoenen, brak ik het af en eiste: “Op je knieën, mijn liefste.”

Ze keek in mijn ogen en gehoorzaamde meteen weer.

Ik opende mijn benen en beval: “Verdien nu maar een tien.” Ze staarde even naar mijn kutje voor ze naar voren leunde. Zodra haar tong mijn kutje aanraakte, ging er een siddering door mijn rug. Ik besefte al snel hoe erg ik dit gevoel gemist had. Ze likte eerst aarzelend, duidelijk onzeker over wat ze aan het doen was. Ze had geen focus terwijl ze willekeurig mijn kutlipjes en clitje likte. Ik moet toegeven dat mijn focus ook een beetje wazig werd, het kon me niet schelen waar ze likte, maar ik instrueerde haar om het sneller te doen. Ze werd onmiddellijk agressiever in haar aanval op mijn kut.

Haar likken begon zich te concentreren op mijn clitoris en haar handen knepen in mijn kont. Het orgasme begon in me te pruttelen. Ik kreunde harder en eiste dat ze een vinger in me stak. Haar ene hand verliet mijn kontje en zonder dat haar mond mijn clitje verliet, schoof ze een vinger in mijn gapende kut. Haar vinger pompte in en uit mijn kut en was het laatste zetje dat nodig was om me tot een explosief orgasme te brengen. Steffi bleef likken, mijn sappen zo goed mogelijk opvangen terwijl ze uit mijn kutje spoten.

Toen mijn orgasme was gezakt, zei ik: “Dat was best goed, Steffi. Je zal een goede kleine pussy pleaser worden, niet?”

Ze keek op, haar gezicht glinsterend in mijn sappen. Ze aarzelde, voor ze onderdanig antwoordde: “Ja, mevrouw.”

“Ben je geil?” Vroeg ik.

“Ja,” fluisterde ze, ietwat verlegen.

“Ga zitten en spreid je benen voor me,” beval ik.

Ze gehoorzaamde en spreidde haar sexy benen uit elkaar en presenteerde me een mooi, rijp geschoren kutje. Ik vroeg haar om zichzelf voor mij aan te raken en ze gehoorzaamde gretig, haar ogen nooit oogcontact makend met de mijne. Toen ze zichzelf begon te wrijven, liet ze zachte kreuntjes horen en de eerste restjes van haar opwinding begonnen uit haar kutje te sluipen. Ik keek een tijdje naar haar, tot ik niet langer in staat was om weerstand te bieden.

Toen liet ik me op de grond zakken en kroop tussen de benen van de tienergodin. Mijn plotselinge aanwezigheid daar deed haar even schrikken, maar er was geen weerstand toen ik haar vinger verving door mijn tong. Een kreun van genot ontsnapte haar lippen op het moment dat mijn tong contact maakte met haar harde clit. Ik nam het in mijn mond en concentreerde me op het uitoefenen van stevige druk op haar clit. Ze kreunde steeds harder en met meer enthousiasme terwijl ik me op haar clitje concentreerde.

Het duurde maar een paar minuten voordat ik aan het toenemende volume van haar gekreun en het strakker worden van haar benen kon zien dat ze dicht bij haar eigen orgasme was. Toen verraste ik haar door een vinger in haar kont te laten glijden. Ze slaakte een korte gil, maar protesteerde of klaagde niet toen ik haar kontje begon te vingeren.

Het dubbele genot was meer dan mijn mooie studente aankon. Ze gilde: “Ik kom klaar, niet stoppen, juf White, alsjeblieft, niet stoppen.”

Ik ging verwoed door met haar kontje te vingeren en duwde toen mijn hele mond op haar clitoris en kutlippen. Ze kreeg onmiddellijk stuiptrekkingen toen haar sappen uit haar kut explodeerden. Haar lichaam bleef stuiptrekken terwijl het orgasme zich door haar hele lichaam verspreidde. Haar orgasme duurde erg lang terwijl naschok na naschok door haar lichaam schommelde.

Mijn vinger zat nog steeds diep in haar kontje toen ik naar haar opkeek, mijn gezicht nu glimmend van het kutsap, “Zo mijn nieuwe speeltje. Hoe was dat?”

Ze keek me recht in de ogen, met een twinkeling in haar ogen, terwijl ze antwoordde, nog steeds proberend weer op adem te komen, “Oh mijn God, Miss Smith, ik ben nog nooit zo klaargekomen.”

Ik glimlachte terug en legde uit: “Begrijp je, liefje, dit was geen eenmalig iets.”

Ze glimlachte terug en antwoordde oprecht, “Oh, mijn God, ik hoop het echt niet.”

“En Jenny dan?” vroeg ik, nog steeds aarzelend om mijn vinger uit haar kont te halen.

Ze glimlachte, haar sluwe krachtige zelf terug, “Oh, Jenny zal alles doen wat ik haar zeg.”

“Nou,” vroeg ik me af, “hoe moeten we dat aanpakken?”

Ik zag Steffi er over nadenken voor er een idee in haar hoofd opkwam. “Wat doet u nu, Miss White?”

Ik antwoordde letterlijk: “Ik lig op de grond met een vinger in de kont van mijn leerling.”

Ze lachte en zei: “Prima. Doe maar netjes Engels tegen me. Wat doe je vanavond, bedoel ik? Ben je vrij?”

“Wat heb je in gedachten?” Vroeg ik, terwijl ik voorover leunde en haar nog steeds erg natte kutje likte.

Ze kreunde zachtjes en stotterde, nu afgeleid: “Nou, j-j-je zou vanavond naar mijn huis kunnen komen.”

Ik stopte met het likken van haar heerlijke kutje en vroeg: “Waar zijn je ouders?”

“Bali” kreunde ze, “Tot volgende week dinsdag.”

“Ik snap het,” zei ik, en voegde er nadenkend aan toe, “dus ik kan je het hele weekend hebben?”

“Ja,” bevestigde mijn prachtige blonde studente.

Ik keerde terug naar haar kutje en begon haar koorts weer op te krikken terwijl ze haar plan uitlegde. Het plan hield in dat ze Jenny vanavond zou uitnodigen en haar zou vertellen dat ze betrapt was op vreemdgaan. Ze zou alle details weglaten van wat we al gedaan hadden en Jenny vertellen dat ik om 19.00 uur zou komen om het met hen te bespreken.

Nadat ik mijn sexy slavin tot een tweede orgasme had gebracht, stond ik op en begon me aan te kleden. Ik stemde toe, “Dat is een geweldig plan, mijn kleine slaaf. Ik zal naar huis gaan en wat speeltjes pakken voor vanavond.”

Terwijl ze zich langzaam aankleedde, vroeg ze wat voor speeltjes. Ik zei haar dat ik een heleboel verrassingen voor haar had. Toen we beiden aangekleed waren, gaf ze me haar adres en we hadden nog een laatste tedere kus.

Toen ik naar huis reed, stopte ik bij een winkel voor volwassenen voor een paar nieuwe speeltjes voor het weekend. Ik kocht een dildo met twee uiteinden die ik hoopte te gebruiken om de twee meisjes elkaar te zien neuken, een buttplug om als discipline te gebruiken, en een lekkere grote voorbinddildo.

Thuis nam ik een bad, kleedde me aan in een sexy maar krachtige outfit en pakte mijn spullen voor een nachtelijke excursie.

Om 6:30 stapte ik in mijn auto, mijn slipje al vochtig, en ging op weg naar Steffi’s landhuis. Het zou een geweldige nacht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *