Andrea en Claire’s vakantie

Eerste dag

Andrea en Claire waren al jaren samen op vakantie. Geen van hun langdurige partners hield van de hitte, dus om iedereen tevreden te stellen gingen de meisjes samen op vakantie.

Andrea is achter in de dertig, 1.80 m, klein maar rond met borsten van ongeveer 36DD en blond. Claire is begin dertig, 1.78m, heeft een olijfkleurige huid en donker haar met borsten van ongeveer 40F. Beiden hadden kort haar.

Claire dacht terug aan hun vakantie samen en besefte hoe hecht ze als vriendinnen waren geworden. Ze bespraken alles uit het verleden, praatten over seks met hun partners, hoe ze orgasmeerden, er was niet veel waar ze niet over praatten. Ze smeerden elkaar altijd in met zonnebrandcrème voordat ze naar het strand gingen, om er zeker van te zijn dat er geen lichaamsdelen over het hoofd werden gezien. Claire realiseerde zich dat Andrea dit ritueel vanaf de eerste dag van hun vakantie samen had gedemonstreerd en ze vroeg zich plotseling af of Andrea iets meer wilde dan alleen maar elkaar inmasseren met crème. Claire besloot dat ze dit deze vakantie verder zou aanmoedigen.

Twee weken voor de vakantie had Andrea haar pols zwaar verrekt en had een steunverband van haar duim tot vlak voor haar elleboog, het hinderde haar bij het aankleden, maar ze verzekerde Claire met haar hulp, dat ze nog steeds samen op vakantie wilde gaan.

Claire haalde Andrea op van haar huis en ze reden naar het vliegveld, erg opgewonden want in plaats van hun normale vakantie aan de Middellandse Zee hadden ze besloten naar de Malediven te gaan. De vlucht verliep zonder veel gebeurtenissen en ze kwamen laat in de avond op hun bestemming aan.

Het appartement was prachtig, ze hadden een grote leefruimte, een kitchenette, een zeer ruime en luxueuze badkamer en een enorm bed in de slaapkamer, ze vonden het niet erg dat het geen twee eenpersoonsbedden waren, dit soort dingen gebeurde de hele tijd met twee meisjes die samen reisden. Ze zouden het wel redden, in meer dan één opzicht, dacht Claire.

Het was een erg warme avond, dus kleedden ze zich uit tot op hun ondergoed om hun koffers uit te pakken. Claire hielp Andrea met het losmaken van haar knopen, zodat ze zich kon uitkleden. Claire had een zwart setje aan, een beugelbeha van netstof die weinig aan de verbeelding overliet en haar grote borsten en puntige tepels liet zien. Ze had een bijpassende string aan, maar omdat ze haar poesje had geschoren, liet die een heel duidelijk beeld zien, waardoor er maar weinig aan de verbeelding werd overgelaten. Andrea droeg een wit bijpassend setje, weer een net beha die haar bleke tieten er fantastisch uit liet zien met haar tepels die door het net heen te zien waren. Ze droeg een kort broekje dat haar billen mooi in bedwang hield.

Toen ze begonnen uit te pakken, ontwikkelden ze een systeem: Andrea gaf de kleerhangers door, Claire legde de kleren erop en gaf ze met haar goede hand terug aan Andrea om ze in de garderobekasten te leggen. Soms kwam Claire ‘per ongeluk’ met haar arm langs Andrea’s borsten, waardoor ze verstijfden tot behoorlijke bobbels in haar beha. Claire had moeite om haar ogen ervan af te houden, wilde ze wanhopig uit hun bedekking trekken en ze met haar tong prikkelen. Haar tepels verstijfden en verstrakten ook bij de gedachte. Toen alle kleren en spullen waren opgeborgen, besloten ze zich op te frissen en het voor gezien te houden.

Claire stelde voor dat Andrea eerst naar de badkamer ging, dus vroeg Andrea of Claire haar beha los mocht maken. Claire ging achter haar staan in de badkamer voor de spiegelende wastafel en maakte haar beha los, daarna trok ze de bandjes van haar schouders, gleed met haar handen rond de voorkant van haar ribbenkast en tilde het beugelgedeelte van de beha weg van haar mooie tieten. Claire kon het niet laten om ‘per ongeluk’ met de palm van haar handen haar tepels te strelen terwijl ze de beha van Andrea aftrok. Andrea kreunde heel zachtjes en Claire kon het niet laten om haar nek te kussen voordat ze wegliep. Toen ze Andrea alleen liet om zich op te frissen, trok Claire de deur een beetje dicht, maar liet hem open genoeg zodat, toen Claire op bed lag, ze recht de badkamer in kon kijken en een goed zicht had op Andrea en op de hele badkamer via de grote spiegelruimte.

Andrea stond roerloos voor de spiegel en herhaalde toen bijna het strelende effect dat Claire enkele minuten eerder op haar tieten had gedaan. Toen streelde ze haar borsten en kneep in haar tepels, terwijl Claire toekeek bleef de tinteling in haar kutje haar eraan herinneren hoe opgewonden ze die avond door haar vriendin was geweest en begon pijn te doen, aandacht eisend. Terwijl ze naar Andrea bleef kijken, streelde Claire haar tintelende kruis, Andrea trok haar slipje uit en ging met haar benen uit elkaar op de toiletbril zitten en masseerde haar clitoris, die ook pijn deed. Ze was zo opgewonden door Claire dat ze de pijn tussen haar benen moest bevredigen. Ze streelde een keer lichtjes over haar spleetje, duwde toen haar vingers in haar lipjes en voelde de nattigheid ertussen en o ja ze was nat. Ze streelde op en neer langs haar spleetje, tastte zachtjes haar kutje af en weer omhoog om haar clitje te omcirkelen. Ze kreunde zachtjes in zichzelf zodat Claire het niet zou horen maar ze wenste ook dat Claire het zou horen en haar zou betrappen terwijl ze aan haar vriendin dacht. Ze wist niet dat Claire haar kon zien en precies hetzelfde deed, ze had haar hand in haar slipje en masseerde haar clitoris met haar vingers. Ironisch genoeg brachten ze zich beiden op hetzelfde moment tot een orgasme, maar helaas kamers uit elkaar.

Andrea koelde zichzelf af door haar lichaam te wassen met koel water en besteedde daarbij bijzondere aandacht aan haar kutje, om er zeker van te zijn dat het schoon was, voor het geval Claire er aandacht aan zou willen besteden, oh wat zou ze dat graag willen. Toen ze uit de badkamer kwam lag Claire op bed een tijdschrift door te bladeren, Andrea had geen idee wat Claire had uitgespookt terwijl ze bezig was geweest!

Claire stond op van het bed en ging naar de badkamer, ze deed een plasje en waste zich en poetste haar tanden. Voordat ze wegging pakte ze Andrea’s slipje uit de wasmand en controleerde het, ja het kruis was drijfnat, Claire snuffelde eraan en inhaleerde die heerlijke muskusachtige geur waar ze zo naar verlangde, behoefte bevredigend likte ze de vochtige stof en proefde dat bedwelmende sap. Ze wilde zo graag haar hoofd begraven in Andrea’s kutje daar en dan, maar ze wist dat ze moest wachten en spelen dit langzaam uit. Weinig wist ze Andrea zou graag gespreid haar benen voor haar daar en dan!

Toen ze terugkwam in de slaapkamer lag Andrea met haar rug naar haar toe bedekt met een laken en leek ze te slapen. Claire ging boven op het bed liggen en luisterde naar haar zachte ademhaling, oh wat wilde ze graag naast haar lepelen en die bleke borsten strelen, ze trok het laken over zich heen en uiteindelijk dommelde ze in.

Dag twee

De ochtend brak aan en Andrea werd als eerste wakker, ze stapte rustig uit bed en keek naar haar vriendin. Claire lag op haar buik, het laken was verschoven omdat ze onrustig sliep in de hitte van de nacht. Haar rug was bedekt tot net boven haar billen, één been was recht en het andere gebogen tot aan de knie, waardoor Andrea een volledig zicht had op haar kutje. Het was geschoren en nat, Andrea wilde het zo graag stiekem proeven, maar ze was gewoon niet dapper genoeg.

Ze ging naar de badkamer en toen ze terugkwam was Claire wakker en zat ze rechtop in bed, het laken bedekte haar benen en taille maar haar tieten waren onbedekt en Andrea kon het niet helpen er verlangend naar te staren, ze had ze al zo vaak gezien maar de pijn in haar kutje maakte dat ze er alleen maar naar wilde staren. Claire stelde voor dat ze, zodra ze naar de badkamer was geweest, op hun patio zouden ontbijten en zich dan zouden insmeren voor het zonnebaden van de dag.

Ze trokken allebei hun zijden badjassen aan, beide waren kort en bedekten net hun billen en beiden genoten van het gevoel van koele zijde tegen hun lichaam. Andrea belde naar de receptie van het hotel om te zeggen dat ze klaar waren voor het ontbijt. Claire opende de gordijnen van de openslaande deuren en onthulde een prachtig privéterrein om te zonnebaden, compleet met luxueuze ligbedden, dompelbad en eethoek. Ze gilde van verrukking en zei dat ze niet weer aan de Middellandse Zee zouden gaan liggen. Andrea kwam ook kijken en gilde ook.

Het ontbijt werd bezorgd door het personeel. Een schaal met fruit, verschillende soorten brood met boter en jam, een pot koffie en een sapje. De meisjes namen plaats in de comfortabele eetstoelen en aten hun ontbijt in de open lucht. De ruimte was ongelooflijk privé en geen van de meisjes merkte of bekommerde zich om het feit dat hun gewaden waren opengegleden en een overvloedige hoeveelheid borsten onthulden. De zon scheen naar beneden en kuste hun blote huid warm. Claire en Andrea staarden naar elkaars tieten en voelden het kriebelen in hun kutjes. Andrea paste zich aan in haar stoel zodat haar kut duidelijk blootgesteld was aan Claire, jammer genoeg dacht ze niet dat Claire het had gemerkt, weinig besefte ze dat Claire haar hete brandende kut tegen het linnen van het kussen wriemelde in een poging die heerlijke jeuk in haar kut te kalmeren.

Claire stelde voor dat het tijd was om zich in te smeren voordat ze de zon zouden zien en Andrea volgde haar naar binnen, naar de badkamer. Claire bood aan om Andrea eerst te doen, en ging verder met haar rug, billen en de achterkant van haar benen in te smeren, Andrea verlangde ernaar om haar helemaal boven aan de binnenkant van haar benen in te smeren, maar Claire kwam plagerig niet in de buurt. Toen zei Claire tegen Andrea dat ze zich moest omdraaien en naar haar toe moest kijken, zodat ze de voorkant kon doen. Eerst roomde Claire haar armen en zei Andrea om elk van haar armen uitgestrekt te houden, Claire roomde elke arm en bleef ervoor zorgen dat Andrea’s arm per ongeluk tegen Claire’s tieten aankwam. Dit zorgde ervoor dat zowel Claire’s als Andrea’s tepels harder werden omdat Claire ervan genoot Andrea in contact met haar te laten komen en Andrea genoot van het contact. Daarna roomde Claire Andrea’s tieten, ze besteedde bijzondere aandacht aan haar tepels, toen ze verder wilde gaan, suggereerde Andrea met een licht trillende stem dat ze er misschien een paar gemist had en vroeg haar om ze nog een keer te doen, want ze wilde zich daar niet branden. Deze keer met volledige toestemming, bracht Claire een eeuwigheid door met het masseren van de crème in Andrea’s borsten, genietend van haar tepels, knijpend en wrijvend de crème rond. Tegen die tijd ademde Andrea zwaar en sloot haar ogen om te genieten van de intensiteit van Claire’s aandacht.

Claire crème vervolgens haar buik tot waar haar dunne beurs schaamhaar begon. Opnieuw zuchtte Andrea gefrustreerd dat Claire haar niet had aangeraakt waar ze dat wilde. Claire glimlachte bij zichzelf, denkend dat alle goede dingen komen tot degenen die wachten! Ze begon bij Andrea’s voeten en werkte haar weg naar boven, toen ze op gelijke hoogte met Andrea’s bush, ze voorzichtig wreef crème aan de binnenkant van haar dij ervoor te zorgen dat de toppen van haar benen waren ingesmeerd, de eerste keer dat ze lichtjes geschoren Andrea’s mollige lippen met haar wijsvinger, de tweede keer van het masseren van de crème ze graasde haar steviger met haar rechtopstaande duim sonderen in haar gezwollen lippen. Ze was drijfnat. Andrea slaakte een luide kreun en Claire keek naar haar op en Andrea beantwoordde haar blik met de wens om verder te graven. Claire stond toen op en Andrea vroeg haar angstig om niet te stoppen, Claire antwoordde dat ze geen zonnecrème wilde proeven en dat ze haar handen moest wassen! Andrea’s hart stond bijna stil toen ze dat hoorde. Claire kuste haar ten volle op haar lippen en draaide zich om om haar handen in de wastafel te wassen.

Andrea ging achter haar staan en wreef met haar harde en gevoelige tepels tegen Claire’s rug, ze draaide haar handen om naar Claire’s grote tieten en wreef er met haar handen overheen, genietend van het zachte stuiterende vlees, haar handpalmen wreven in cirkels over haar tepels en Claire hijgde van genot bij het tintelende gevoel dat naar haar kruis schoot. Claire droogde haar handen af en wendde zich tot Andrea en zei haar op te staan en op het badmeubel te gaan zitten en duwde haar naar achteren om tegen de spiegel te leunen. Claire kuste haar opnieuw, deze keer zachtjes in haar vrouwelijke mond en Andrea antwoordde heimelijk met haar tong. Claire brak weer en kuste haar nek en schouders, ze kuste niet haar tepels omdat die bedekt waren met crème, maar ze kneep en masseerde haar tieten, kneep hongerig in haar tepels waardoor Andrea steeds weer kreunde.

Claire’s handen daalden dan af naar Andrea’s speciale plekje, dat nu in brand stond. Haar handen streelden lichtjes langs haar spleetje in de richting van haar aars, maar stopten kort, Andrea was zo nat dat het langs haar lippen had gelekt en Claire tastte verder door haar lippen te openen met haar andere hand, deze keer omcirkelde ze haar clit knopje en gleed met haar vingers naar beneden naar haar kut, zachtjes een vinger naar binnen duwend. Haar vinger gleed zo gemakkelijk naar binnen, het verbaasde haar niet dat ze zo nat was, ze haalde haar vinger naar buiten en duwde er twee naar binnen, tegelijkertijd masseerde ze haar clitoris met haar duim. Ze begon een ritme met haar vingers en bleef ook haar clitje cirkelen en masseren, Andrea was uitzinnig van het genot dat dit haar gaf en kreunde. Claire wilde deze mooie persoon die voor haar stond proeven, dus haalde ze haar vingers tevoorschijn en likte Andrea’s sappen af terwijl Andrea zwaar ademend naar haar zat te kijken, genietend van het erotische schouwspel, maar ze wilde dat Claire doorging met het vingeren van haar pijnlijke kut.

Claire hurkte toen neer zodat haar gezicht op gelijke hoogte was met Andrea’s kut, Andrea voelde Claire’s hete adem op haar kut, Claire leunde naar voren en nam een delicate lik, het was te veel voor hen beiden, Andrea pakte haar hoofd vast en trok Claire’s gezicht naar haar kut en Claire opende haar mond en likte, zoog en tongneukte haar slordige natte kutje. Andrea keek aandachtig toe en Claire begroef haar gezicht in haar. Toen dook Claire haar twee langste vingers in haar kut en klemde haar mond op Andrea’s clit. Ze pompte haar hand woest in en uit Andrea en masseerde tegelijkertijd haar clit met haar tong, haar tong heen en weer trillend over Andrea’s harde clit. Andrea’s gekreun nam toe toen Claire voelde dat haar kut zich begon aan te spannen en spasmen tegen haar vingers, Andrea begon haar heupen verder naar Claire’s gezicht te bewegen terwijl ze schreeuwde dat ze op het punt stond klaar te komen. Andrea had het meest geestverruimende orgasme, haar lichaam schudde, de zenuwen tintelden overal en ze dacht dat haar hart zou stoppen. Ze gutste, en heerlijk muskusachtig vocht werd in Claire’s wachtende mond gepompt, Claire bleef haar vinger in en uit Andrea’s pulserende kut pompen om haar in staat te stellen het orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Terwijl Andrea’s orgasme afnam likte Claire haar zachtjes en maakte haar kutje schoon, Andrea lag uitgeput tegen de spiegel, zachtjes ademend.

Ze stond op en Andrea trok haar naar zich toe, kuste haar mond, tastend met haar tong zodat ze zichzelf kon proeven, Claire’s gezicht was bedekt met haar sperma en Andrea likte het dankbaar allemaal af, ze keek toen naar Claire en zei dat het nu jouw beurt was en ik heb hier zo lang op gewacht!

Ze leidde haar naar het bed en legde haar neer. Ze kuste haar over haar hele gezicht, haar nek en haar schouders. Ze streelde haar tieten waardoor haar tepels hard werden, ze kuste haar tieten en nam toen elke tepel in haar mond, rolde ze rond met haar tong en beet er zachtjes op waardoor Claire haar rug boog van genot en haar tepels verder in Andrea’s mond duwde. Andrea kuste en likte vervolgens haar weg naar beneden, naar Claire’s zachte, gladde en pas geschoren kale huid. Andrea duwde Claire’s benen uit elkaar en staarde naar haar kutje in al haar glorie.

Zachtjes streelde ze Claire’s kutlippen, ze spreidde ze en streelde elke kant, haar vingers werden ontmoet door Claire’s nattigheid. Andrea opende Claire’s lippen en raakte haar clitoris aan, Claire huiverde bij het intense gevoel dat het haar gaf. Andrea bewoog toen haar vingers naar beneden naar haar kut en stak er een vinger in en streelde de slanke binnenwanden. Ze begon Claire’s clitje te masseren met haar duim en duwde drie vingers in haar kutje, genietend van de strakheid ervan en Claire’s gekreun, terwijl ze genoot van wat Andrea met haar deed en ze begon haar vingers knokkelend diep in haar natte kutje te dompelen!

Andrea stopte plotseling en greep een van haar eigen tieten, duwde haar grote harde tepel in Claire’s kut en masseerde zowel haar eigen tepel als Claire’s clit. Claire vond het zo erotisch dat ze de sensaties niet kon geloven die het teweegbracht, Andrea’s grote harde tepel streelde en streelde haar pijnlijke kut. Toen kwam Andrea op het bed liggen en zei tegen Claire dat ze verder op haar rug moest gaan liggen, Claire ging meteen liggen, haar vriendin plaatste toen haar kut tegen die van Claire in een schaarpositie. Andrea masseerde haar clit tegen die van Claire, ze waren allebei zo nat, terwijl hun knopjes vlees tegen elkaar wreven en een heerlijk slurpend geluid maakten. Geen van beide meisjes had dit ooit eerder meegemaakt en beiden kwamen in een goed ritme, genietend van de heerlijke gevoelens die het creëerde, hun clitoris bonkend en schurend tegen elkaar. Andrea realiseerde zich dat ze beiden bijna klaarkwamen en verhoogde haar wrijving tegen Claire, Claire begon net voor Andrea klaar te komen, Andrea voelde Claire’s clitoris groeien en harder worden en voelde de spieren in haar benen aanspannen, Claire’s gekreun nam toe en Andrea begon onmiddellijk sperma sap over Claire’s kut te gutsen en ze wreven zichzelf langzaam tegen elkaar totdat hun orgasmes waren gezakt, zachtjes hun plakkerige met sperma bedekte kutjes tegen elkaar masserend.

Ze lagen in elkaars armen en vielen in slaap van al hun inspanningen, allebei met hun kuiten doordrenkt van het sperma! In de vroege avond werden ze wakker en realiseerden zich dat ze een hele dag gemist hadden. Ze douchten samen en schuimden elkaars lichaam af, masseerden zeep rond en over elkaars tepels.
Ze raakten al snel opgewonden en vingerden elkaar, masseerden elkaars clits tot ze een orgasme kregen en hielden elkaar vast toen de intensiteit afnam.

Ze droogden zich af en kleedden zich aan, besloten lui roomservice te bellen en weer op de patio te gaan eten. Het eten was weer overheerlijk en eenmaal volledig gesmuld besloten ze te gaan slapen en verbranden. Naakt stapten ze samen in bed en vielen in slaap, Claire lag achter Andrea met één arm onder Andrea’s hoofd en de andere hield Andrea’s borst vast. Andrea wiebelde met haar kont tegen Claire’s naakte kut en genoot van de nabijheid van haar lieve vriendin.

Dag drie

De meisjes werden vrij vroeg wakker en omdat het al een warme dag was, besloten ze een duik te nemen in het dompelbad. Omdat de patio zo privé was, namen ze naakt een duik, het water kabbelde en streelde hun naakte lichamen, het water was koel en de sensatie verhardde hun beide gevoelige toppen, de meisjes worstelden met elkaar, genietend van het gevoel van hun lichamen die elkaar aanraken, tepels grijpend en vingers tastend in elkaars kut. Terwijl Claire met haar rug tegen de rand van het zwembad leunde om op adem te komen, zwom Andrea naar haar toe en bracht haar lichaam boven op dat van Claire. Hun tieten bobbelden tegen elkaar waardoor hun beide kutten zich roerden en boodschappen verstuurden die om aandacht vroegen.

Claire dacht erover om Andrea te vingeren, maar besloot het niet te doen en zei: kom op, we hebben een fortuin betaald voor deze vakantie en we zijn ons appartement nog niet uit geweest! Dus stapten ze uit het zwembad, douchten zich van het chloorwater en kleedden zich om in bikini’s en zonnejurken. Eenmaal bij de receptie kregen ze de routebeschrijving naar het strand, maar Claire moest op Andrea wachten omdat ze iets vergeten was, een mysterieuze strandtas.

Toen ze aankwamen was het erg afgelegen, er waren ongeveer vijf grote ronde hutten, elk met uitzicht op de zee, elk met een open dak zonder dak. De achterkant was volledig afgesloten, een personeelslid toonde hen hun hut die ze alleen mochten gebruiken tijdens hun verblijf. Aan de zeezijde van de hut was een groot wit gordijn, de strandbewaker trok het open om te onthullen dat de helft van de hut een groot bed bedekt met handdoeken was in een verhoogde ligweide en het andere deel een eethoek. Hij legde de meisjes uit dat als ze bediening nodig hadden, ze de telefoon moesten bellen die in de hut was geïnstalleerd en dat er een begeleider zou komen als ze gebeld werden.

Nadat de begeleider vertrokken was, keken de meisjes elkaar aan en grijnsden van verrukking, dit werd in alle opzichten een fantastische vakantie! Ze kleedden zich uit tot hun bikini’s en lagen languit op het bed met uitzicht op zee. Ze deden een dutje maar werden gewekt door het rinkelen van de telefoon, het was de bediende die vroeg of ze iets nodig hadden. Ze weigerden beleefd en zeiden dat ze zouden bellen als ze iets nodig hadden.

Andrea stelde voor naakt te gaan zonnen, dus stond Claire op en sloot het gordijn, waardoor hun hutje helemaal afgelegen werd. Ze trokken hun bikini’s uit en gingen terug naar het bedgedeelte om zich te koesteren in de warme zon, ze lagen naakt naast elkaar te genieten van de warmte. Andrea draaide zich naar Claire en begon haar tieten te strelen, ze kneep en trok aan haar tepels om Claire te vertellen dat ze zich geil voelde en haar aandacht nodig had. Claire draaide zich naar haar toe en kuste haar vol op de mond terwijl ze haar tong rond haar mond draaide. Andrea kreunde in haar mond toen ze voelde hoe Claire’s handen haar kutje begonnen te masseren, ze was al nat en Claire begon haar te vingeren met twee vingers. Andrea trok zich terug en ging op haar hurken over Claire’s gezicht zitten. Ze begreep het meteen en begon haar te likken, met haar tong over Andrea’s clitje glijdend en dan naar beneden naar haar kutje en likkend aan de sappen die uit haar druipend in haar afwachtende mond kwamen. Claire leunde voorover en legde haar handen aan weerszijden van Andrea’s heupen en begon haar ook op te eten. Ze likte haar kutje alsof het een ijslolly was, ze streek met haar tong op en neer langs haar spleetje, ze nam de tijd om met haar kin over haar clitje te wrijven terwijl ze haar tong zo ver mogelijk in haar kutje stak.

Andrea zei haar te stoppen omdat ze iets speciaals voor hen had, ze rommelde in haar mysterieuze strandtas en haalde er een dubbele vibrator uit, Claire was aangenaam verrast en besefte dat al haar geile gedachten over het ontmaagden van Andrea al die tijd totaal beantwoord waren. De vibrator was niet erg dik en slechts ongeveer 14-16 centimeter lang, maar Andrea legde uit dat ze hem had uitgekozen omdat hij niet te groot was, zodat ze allebei een goede lengte konden nemen en toch in staat waren om elkaars clitorissen te masseren als de vibrator eenmaal helemaal in hen allebei zat.

Andrea zette hem aan en hij pulseerde vrij sterk, Claire keek toe hoe Andrea hem in haar kut inbracht, dieper in haar natte plooien verdween en toen schoof ze naar Claire’s al open en wachtende benen. Claire wurmde zich op de vibrator en schoof haar benen rond die van Andrea. Andrea had gelijk, beide kutten waren geschikt voor deze vibrator en stootten en masseerden hun clitorissen tegelijkertijd. De vibrator begon zijn werk te doen en de sappen van de meisjes lekten al snel uit elk van de kutten die de vibrator omringden. Beide meisjes reikten naar beneden en pakten er wat van en masseerden het in elkaars tieten en likten het er vervolgens af. Ze trokken elkaars benen dicht tegen zich aan en drukten hun clitoris tegen elkaar, terwijl de golven op het strand neerstortten bedekte het geluid hun gekreun van genot.

Beiden begonnen hun benen te spannen en ze begonnen klaar te komen, de orgasmes waren niet van deze wereld, de vibrator pulseerde in hun kutjes, masseerde hun reeds goed gevulde gaatjes, terwijl ze hun clitoris tegen elkaar aan beukten. Toen hun orgasmes afnamen trokken ze zich allebei terug van de vibrator omdat hij te gevoelig was om nog langer te verdragen en ze lagen samen op het bed uit te hijgen.

Ze lagen samen naakt en uitgeput in de zon. Toen ze een dutje hadden gedaan en hun batterijen weer hadden opgeladen, trokken ze hun zonnejurkjes over hun naakte lichamen aan en bestelden wat te drinken. Toen de kelner arriveerde besloten de meisjes wat plezier te maken, ze kleedden zich voor hem uit en vroegen of hij hun lichamen met zonnecrème mocht insmeren. Natuurlijk was hij nerveus maar hij deed het graag en de meisjes stonden hem toe om hun beide tieten in te smeren met zonnecrème. De meisjes stonden tegenover hem en hij masseerde langzaam de crème in hun huid en tepels, nam zijn tijd en kneep in beide tieten. Toekijken hoe ze elkaar behandelden was een enorme opwinding en hun sappen begonnen uit hun kutjes te sijpelen. Toen het aankwam op hun kontjes en benen vroegen Claire en Andrea hem om vooral aandacht te besteden aan de bovenkant van hun benen. Zijn grote handen voelden heerlijk aan toen hij crème op hen aanbracht, hij was zeer attent terwijl hij de crème op de toppen van hun benen aanbracht, zijn handen gingen voortdurend ver genoeg hun benen op om zijn handen in staat te stellen verscheidene slagen in hun natte kutjes te maken. Zijn stijve begon zichtbaar te worden in zijn korte broek en de meisjes wreven tegen hem bij elke gelegenheid. Hij was wanhopig om hen beiden te neuken, maar wist dat hij eerst gevraagd moest worden voor hij het kon, onuitgesproken regels van het personeel. Toen de meisjes klaar waren met hem te pesten, zeiden ze hem dat ze er genoeg van hadden en vroegen hem te vertrekken. Hij verdween naar het strand en probeerde zijn stijve te verbergen achter het dienblad met drankjes, mokkend dat ze hem zo geplaagd hadden.

De meisjes verveelden zich toen, dus keken ze in de prijslijst en zagen dat het hotel een massageservice aanbood. Dus boekten ze een massage voor hen beiden later op de middag. Ze kwamen aan in de schoonheidssuite om begroet te worden door de schoonheidsspecialistes. Beide schoonheidsspecialistes die de massages zouden geven waren bijna amazone’s, lange sterke vrouwen met zware botten, Claire en Andrea hadden gehoopt op mannen maar werden niet teleurgesteld.

De masseurs brachten Claire en Andrea naar een kamer met dubbele massagetafels en vroegen hen zich uit te kleden en met hun gezicht naar beneden op de bedden te gaan liggen en hun billen te bedekken met de verstrekte handdoeken. Tien minuten later kwamen de masseurs terug en begonnen met onze massage. Zij masseerden de schouders en ruggen van de meisjes, hun handen waren zeer sterk en de meisjes genoten beiden van het manipuleren van hun spieren. Ze gingen aan de slag met hun benen en werkten langzaam naar de kont van de meisjes, hun handen masseerden hun kontwangen en gleden met hun vette handen tussen hun wangen en wreven naar beneden richting hun kut. Zowel Claire als Andrea werden op hetzelfde moment gemasseerd, beide meisjes realiseerden zich dat dit geen gewone massage zou worden als de masseurs hun kutjes wreven, hun vingers in hun natte kleverige gaatjes tastend, beide meisjes kreunden in waarderend genot.

Ze vroegen de meisjes om zich om te draaien en begonnen hun tieten te masseren, ze trokken, knepen en wreven Claire en Andrea’s tepels tot ze pijn deden, maar het was een plezierige pijn. De masseurs werkten dan naar beneden naar hun kutjes, de massagetafels splitste zich net onder het onderste gebied, waardoor de benen van de meisjes konden worden geopend, dit stelde de masseurs in staat om te werken op de toppen van hun dijen, maar ook dit gaf hen gemakkelijke toegang tot hun nu gespreid open kutjes. Ze vingerden beide meisjes, pompten hun grote sterke handen in de meisjes kutjes, een vinger dook erin en trok weer terug, dan twee vingers en uiteindelijk drie, tegelijkertijd masseerden ze hun clitorissen, tegen die tijd waren de meisjes uitzinnig van genot genietend van totale vreemden die hun lichamen bevoelden. Toen stopten ze en gingen naar een kast aan de muur aan de zijkant van de kamer, ze trokken hun rokjes en slipjes uit en bonden hun pikken vast, ze hadden ook elk een in de hand gehouden, op batterijen werkend massagetoestel dat, als het aan stond, trilde en pulseerde.

Ze deden wat glijmiddel op hun voorbinddildo’s, niet dat de meisjes het nodig hadden, ze waren druipend in afwachting. De masseurs dompelden hun strap ons in Claire en Andrea’s kutjes en begonnen ze te pompen, ze schakelden ook hun hand massage machines in en hielden ze tegen de meisjes clits. Claire en Andrea konden de sensaties niet geloven, deze sterke vrouwen neukten hun kutjes met zoveel kracht, ze doken in en uit hun hongerige kutjes, de massage-machine werkte op hun clitoris en zorgde ervoor dat ze snel naar een orgasme bouwden, hun lichamen trilden, hun heupen sprongen omhoog naar de voorbinddildo’s en ze pakten de riemen vast die de dildo’s op hun plaats hielden en trokken de masseurs in hun kutjes zo ver als ze konden gaan.

Terwijl ze klaarkwamen moesten ze schreeuwen naar de masseurs om te stoppen met het masseren van hun clits en hun pikken terug te trekken omdat ze zo gevoelig waren. Claire en Andrea’s kutten drupten vocht op de vloer, ze vertelden de masseurs dat ze hen niet zouden betalen totdat ze waren schoongemaakt en ze bedoelden niet afwassen ze bedoelden schoonlikken.

De masseurs likten plichtsgetrouw hun kutjes schoon genietend van de muskusachtige smaak, Claire en Andrea keken toe hoe de meisjes meer en meer opgewonden raakten door het likken van hun natte kutjes, dus gaven ze een van de schoonheidsspecialistes opdracht het voorbinddildo af te doen en zeiden tegen de ander haar te neuken. Claire en Andrea keken toe hoe de schoonheidsspecialistes elkaar neukten, terwijl ze hen alleen lieten, besloten ze naar hun appartementen terug te keren, opnieuw seksueel uitgeput, een zeer grote fooi achterlatend voor hun diensten!

Ze vroegen zich af wat morgen zou brengen…..

Dag vier

De meisjes ontwaakten laat, kleedden zich in hun schaarse badjassen en bestelden ontbijt. Ze zaten buiten op de patio te eten en genoten van de zon op hun half naakte lichamen, zich niet langer bewust van het feit dat ze hun lichamen bedekt hielden. Er werd op de deur geklopt en het dienstmeisje kwam binnen.

Ze was een mooi ding, ongeveer zestien, 1.80 m, heel tenger met kleine tieten en slanke benen, ze droeg een klein dienstmeisjes pakje dat een beetje te kort voor haar was met een rits aan de voorkant, het was ook een beetje strak en leek haar kleine tieten samen te duwen. Ze legde de meisjes uit dat ze Maria heette en dat ze hier was om de kamer schoon te maken en alle andere klusjes te doen die ze nodig hadden. Ze kon er niets aan doen dat ze Claire en Andrea’s half ontblote borsten en nauwelijks bedekte kruisjes opmerkte en bleef er gefixeerd naar staan kijken. Claire kon het niet laten haar benen te bewegen om meer van haar kutje te laten zien. Maria’s tepels kwamen omhoog en duwden tegen de stof van haar jurk, Claire likte haar lippen in afwachting van ideeën over wat Maria voor hen kon doen.

Maria verdween in het appartement om op te ruimen en schoon te maken, ze verschoonde het bed en nam de tijd om de plekken te inspecteren waar de meisjes hun sperma hadden gedruppeld, ze kon het niet helpen maar snoof aan hun muskus en likte aan het laken om ze te proeven. Ze begon haar kutje te voelen kriebelen en wreef met haar kruis tegen de hoek van het bed terwijl ze het beddengoed verschoonde, ze begon zich echt geil te voelen maar kon er niets aan doen. Ze ging naar de badkamer en haalde het wasgoed uit de mand, ze pakte beide meisjes slipjes op en snuffelde en likte waar ze ooit drijfnat waren geweest. Ze duwde ook de deur iets open en met haar been omhoog op het toilet trok ze haar slipje opzij en wreef het reeds bevuilde slipje over haar jeukende kutje. Ze kon het niet laten en propte een slipje in haar kut en begon het er langzaam uit te trekken genietend van de stof die uit haar gat gleed, net op dat moment kwam Claire binnen en zag het hele gebeuren en was opgewonden toen ze zag dat haar slipje gedeeltelijk uit Maria’s kut stak.
In plaats van tegen haar te schreeuwen, liep ze achter haar en streelde zachtjes haar kleine borsten over de bovenkant van haar jurkje. Claire ritste toen haar jurkje open en stak haar hand in de stof, ze droeg geen beha en Claire raakte meteen haar vlees aan en kneep in haar tepel, Maria kreunde luid. Claire maakte de rits helemaal los en trok het jurkje van haar af en liet het op de grond vallen, de jonge Maria stond bijna naakt voor haar afgezien van haar witte slipje dat naar een kant was getrokken en het restje van Claire’s slipje dat in Maria’s kutje was gepropt. Claire knielde en trok Maria’s broek naar beneden, met haar tanden pakte ze het stukje materiaal vast en trok langzaam haar slipje uit Maria’s kut.

Maria opende haar benen en kreunde toen de stof tegen haar kutwanden kraste, toen Claire het eenmaal had uitgetrokken likte ze aan Maria’s jonge kutje, er zat een heel klein beetje pluis op en Claire vond al snel haar kleine clit knopje en kauwde er hongerig op. De benen van het jonge meisje bezweken bijna onder het intense gevoel toen Claire haar kutje likte, dus zei ze dat ze boven de wastafel op het aanrecht moest gaan zitten. Ze snakte naar de naakte kut van een jong meisje, liet wat water in de gootsteen lopen en haalde wat haarconditioner uit het kastje en een scheermesje. Ze legde Maria uit dat conditioner goed werkte bij het scheren, omdat het de huid vochtig maakte en het scheermesje over haar huid liet glijden zonder dat het pijn deed. Ze scheerde Maria’s schaamhaar van haar heuveltje af en hield toen haar lippen van elkaar om er zeker van te zijn dat al het haar verwijderd was, Maria genoot van het gevoel van het scheermes dat over haar lippen streek, Claire spoelde de overtollige conditioner weg en kon het niet laten om over Maria’s kutje te wrijven terwijl ze haar afspoelde, ze maakte zich geen zorgen dat ze te veel van Maria’s kutsap afspoelde, want ze bleef maar sappen produceren naarmate Claire er meer aandacht aan besteedde en eenmaal tegen haar aan was ze druipnat.

Claire zei haar toen om naar de zijkant van de wastafel te gaan maar Maria zei dat ze moest plassen, dus zei Claire dat ze dat boven de wastafel moest doen, ze keek toe hoe Maria een lange straal urine over de wastafel piste, toen ze klaar was pakte Claire wat wc papier en depte de pis van haar kale kleine kutje. Eenmaal klaar schoof Maria opzij en tilde haar benen op en plaatste haar voeten op het werkblad waardoor haar kutje helemaal bloot kwam te liggen voor Claire, tot Maria’s verbazing kuste Claire haar vol op haar mond terwijl ze haar opening met haar tong aftastte, Maria begon te reageren en kuste haar terug. Claire werkte zich een weg naar beneden in haar nek en kuste en zoog op haar kleine ronde tieten en donkere tepels, ze rolde rond in haar mond en beet af en toe op het harde, puntige vlees.

Claire werkte zich een weg naar beneden naar het kale kutje dat ze had geschoren en huiverde van genot bij het inspecteren ervan op zo’n korte afstand. Ze opende Maria’s jonge, ongerekte lippen en likte langzaam haar blootgestelde kutje op en neer. Ze besteedde tijd aan het oplikken van de sappen die uit haar kutje sijpelden, zoog zo hard ze kon om de muskusachtige zoete room op te drinken, toen werkte ze aan haar clitje, plagend met haar tong, cirkelde rond het knopje en streek er met haar tong heen en weer over. Maria kreunde van genot en streelde Claire’s korte haar, trok Claire’s gezicht dieper in haar kut. Claire bleef op haar clitje kauwen en genoot van zo’n jong, nauwelijks ontwikkeld kutje, ze stak zachtjes een vinger in haar kutje dat zo strak was, ze trok hem er zachtjes uit en toen wat sneller in en uit, toen stak ze er twee vingers in en terwijl ze erin zat maakte ze een wenkende beweging met haar vingers die haar g spot raakten en het jonge meisje kwam bijna onmiddellijk klaar, Maria’s kutje greep en masseerde Claire’s vingers die nu knokkeldiep begraven waren en sleepte het orgasme zo lang als ze kon uit. Terwijl ze opkeek naar Maria die nu haar ogen gesloten had, zag ze in de spiegel Andrea staan, in de deuropening, terwijl ze met haar vingers over haar clitoris wreef bij de geile aanblik van Claire die de jonge Maria’s kutje aan het likken was.

Toen Maria eenmaal van haar eerste orgasme was bekomen, gingen ze allemaal samen op het bed zitten. Maria was gewillig maar naïef over wat ze moest doen, dus Claire en Andrea waren erg opgewonden over het feit dat ze een nieuwe onschuldige studente hadden om te laten zien hoe ze kon behagen en behaagd worden. Claire ging op het bed liggen en zei tegen Maria dat ze tussen haar benen moest komen en haar kutje moest likken, net zoals Claire bij haar had gedaan. Andrea stond op het bed en ging boven Claire’s gezicht staan en hurkte neer met behulp van het hoofdeinde om zichzelf te ondersteunen en liet zich op Claire’s gezicht zakken. Maria streelde Claire’s kutlippen met haar vingers en opende haar met haar andere hand, ze dook verder in haar en likte aan haar natte spleetje. Haar tong stak in haar kutje en haar lippen omsloten het en ze zoog luid zuigend sap uit haar gaatje naar beneden. Het slurpen veroorzaakte een vibrerend gevoel in Claire’s kutje waardoor Claire hevig begon te sidderen, Maria bracht haar vinger naar Claire’s clitje en begon het langzaam in een ronddraaiende beweging te masseren.

Ondertussen likte Claire hongerig Andrea’s kutje, ze werd opgewonden van het jonge meisje dat haar beneden aan het opeten was en de kleverige natte staat van haar vriendin’s kutje terwijl ze ook toekeek hoe Maria haar vriendin in haar volle zicht aan het opeten was. Andrea kon niet wachten om klaar te komen en terwijl Claire tongneukte en aan haar kut zoog, masseerde ze haar clitoris met haar vingers, ze wreef verwoed over haar knopje terwijl ze merkte dat Claire’s benen zich spanden omdat Maria haar ook tot een orgasme bracht. Andrea voelde dat haar benen begonnen te knikken en ze stapte van Claire’s gezicht af en ging naast Claire liggen met haar benen uit elkaar zachtjes wrijvend over haar knopje genietend van de nawerkingen van haar hoogtepunt. Maria likte zachtjes hun beider kutjes schoon terwijl beide vriendinnen daar versuft lagen.

Zowel Claire als Andrea kusten Maria vol op de lippen en gaven haar een fooi voor haar moeite voordat ze hun appartement verliet. Uitgeput zakten beide meisjes op het bed in elkaar en vielen in slaap, nog een paar uur van hun vakantie verspillend.

Later op de dag douchten ze zich en kleedden zich in korte broek en bloes en gingen op weg naar het restaurant/bar gedeelte, het was erg rustig met slechts twee andere stellen in de kamer. Op weg naar de bar merkten ze dat een van de stelletjes aan het andere eind van de bar tegen elkaar fluisterde en naar Claire en Andrea staarde. Toen de meisjes hun drankjes bestelden en de barman naar het bovenste gedeelte van de bar ging om ze klaar te maken, maakte de vrouw een opmerking tegen hem dat ze niet wist dat het hotel lesbiennes herbergde. De barman en de echtgenoot van de vrouw lachten elkaar vies uit om de privé-grap en zeiden dat ze het niet erg vonden, zolang ze maar konden kijken. De vrouw snoof verontwaardigd en bleef de meisjes op en neer kijken.

De meisjes haalden hun schouders op over het voorval en gingen in de eetzaal zitten, Claire fluisterde Andrea toe dat ze de vrouw graag het een en ander zou leren als ze de kans kreeg, Andrea stemde giechelend in. Tijdens het diner bleven de meisjes onderworpen aan de blikken van de vrouw, na het diner verhuisden beide partijen naar de bar en Andrea en Claire begonnen te kaarten. Terwijl ze werden onderworpen aan de blikken van de vrouw en het voortdurende gesnauw over hun seksualiteit, besloten de meisjes een spelletje te spelen en nodigden ze het koppel uit om samen iets te komen drinken. Haar naam was Debbie en hij was Mark, zij was lang met lang rood haar, kleine tieten en een welgevormd kontje, hij was knap en gebruind, blank en gespierd, beiden begin veertig.

De drank vloeide en Debbie en Mark werden meer en meer dronken naarmate de avond vorderde, de bar sloot en de meisjes, teleurgesteld dat hun plezier werd beperkt, stelden voor dat ze naar hun appartement gingen en van hun minibar genoten. Het koppel ging akkoord en ze gingen op weg naar de meisjessuite. Claire stelde voor om wat plezier te maken en strippoker te spelen en Debbie en Mark stemden toe. Ze gingen aan de kleine tafel zitten en Claire deelde de kaarten uit, zonder dat Debbie en Mark het wisten, was Claire een kei in het kaarten en bleef handen winnen, waardoor Andrea, Debbie en Mark zich moesten uitkleden. Claire verloor een aantal spellen en verwijderde wat kleding, maar bleef Debbie en Mark’s drankjes met wodka besmeren, zodat ze behoorlijk dronken werden. Mark had alleen nog zijn onderbroek aan en Debbie haar korte beha en string, tegen die tijd was Mark echt heel dronken en met Andrea’s hulp bonden ze hem vast aan zijn stoel, bonden zijn polsen aan de armen van de stoel en zijn enkels aan de poten van de stoel, Debbie was te dronken om het zelfs maar op te merken. Andrea en Claire leidden Debbie naar het bed en bonden haar gespreid vast aan de vier hoeken van het bed, bonden haar polsen strak aan de hoeken en haar enkels op een losse lijn aan de hoeken van de onderkant van het bed, wat haar genoeg binding gaf om haar benen iets te kunnen bewegen.

Claire en Andrea lieten hen even nuchter achter en verdwenen naar de patio om hun plannen te bespreken. Toen ze een paar uur later in de slaapkamer terugkwamen, waren zowel Debbie als Mark iets nuchterder en zich ervan bewust dat ze vastgebonden waren. Andrea legde hen beiden uit dat ze het niet leuk vond dat er grapjes over haar werden gemaakt dat ze lesbisch was en dat zijzelf en Claire hadden besloten hen beiden een lesje te leren. Claire sneed Mark’s onderbroek van hem af en onthulde een goed gevulde slappe lul, daarna sneed ze Debbie’s beha en string uit, Debbie’s tieten waren mooi maar een beetje klein en haar kutje was bedekt met een rode dons die ze duidelijk kort had geknipt. Debbie’s ogen sprongen open van schrik toen ze zich realiseerde dat zij en haar man naakt waren en in het volle zicht van de twee vrouwen die ze eerder belachelijk had gemaakt.

Claire en Andrea kleedden zich uit en gingen aan weerszijden van Debbie op het bed zitten. Beide meisjes streelden elk een van Debbie’s tieten en leunden voorover en namen elk een in hun mond, Debbie wijdde haar ogen van angst en probeerde zich van hen los te wurmen, maar omdat de meisjes aan weerszijden van haar lagen kon ze nergens heen. Ze streelden haar tepels met hun tongen en beten zachtjes op de hardende tiet, Debbie gilde van schrik bij de sensatie en probeerde aan haar bindingen te trekken. Claire bewoog zich lager op het bed en duwde Debbie’s benen open, ze vroeg Andrea om haar te helpen Debbie’s kutlippen te openen zodat ze bij haar spleetje kon komen. Andrea deed haar plicht en opende Debbie’s benen en leunde voorover om met haar vingers haar kutlippen open te duwen, Debbie kronkelde lichtjes maar was nieuwsgierig naar wat de meisjes met haar zouden doen aangezien deze gevoelens die ze kreeg toch niet inhielden dat ze afstotelijk was en ze begon opgewonden te raken door de situatie.

Waar Mark zat, had hij volledig zicht op de naakte kutten van Claire en Andrea en ook op die van zijn vrouw. Hij keek toe hoe Claire lichtjes over Debbies spleetje streelde in de richting van haar clitoris, haar knopje omcirkelde en weer omlaag ging in de richting van haar kontje. Claire stak langzaam een vinger in Debbies kutje en ze kreunde luid als antwoord, ze kreunde nog meer toen Claire haar langzaam in en uit begon te vingeren en met haar duim haar clitje masseerde. Marks pik begon te groeien bij de erotische aanblik van twee naakte vrouwen die zich over zijn vrouw ontfermden. Claire ging door met Debbie te vingeren terwijl Andrea verder voorover leunde en haar mond over Debbie’s clit klemde en die hard in haar mond zoog. Debbie gilde bij de heerlijke sensatie van gevingerd te worden en tegelijkertijd op haar clitoris gekauwd te worden, ze was nu zo opgewonden dat ze niet van plan was te bewegen. Claire’s vingerklop nam toe en nu pompte ze drie vingers in en uit Debbie terwijl Andrea heftig op haar clitje kauwde.

Debbie was zo opgewonden door de aanblik en de gevoelens van twee meisjes die haar bewerkten en begon met haar heupen te bewegen terwijl een enorm orgasme zich begon op te bouwen. De meisjes bleven met hun vingers pompen en op haar kut kauwen terwijl ze met een lage dierlijke gil tot een orgasme kwam, Claire bleef langzaam met vier vingers knokkeldiep pompen om haar orgasme zo lang mogelijk te rekken en Andrea streelde lichtjes met haar platte tong over haar clitoris terwijl Debbie’s spasmen afnamen.

Mark’s pik was nu volledig stijf en klopte rond van opwinding met voorvocht dat uit het topje begon te lopen. Andrea en Claire lieten Debbie bijkomen van haar orgasme en gingen naar Mark toe. Andrea knielde en nam zijn pik in haar handen en streelde hem lichtjes van onder tot boven, terwijl ze met haar andere hand zachtjes zijn ballen masseerde. Ze sloot haar hand om zijn pik en begon in een cirkelvormige beweging zijn erectie te masseren en te knijpen. Mark kreunde van genot en Andrea leunde voorover en sloot haar lippen rond de punt van zijn pik en zoog zijn voorvocht uit de punt, haar tong dompelend in het kleine gaatje aan de top. Daarna nam ze zijn harde lul diep in haar mond, licht kokhalzend toen hij de achterkant van haar keel bereikte en toen verder naar binnen toen haar kokhalsreflex afnam. Ze bleef zijn pik masseren met haar mond en haar tong en streelde zachtjes zijn ballen terwijl ze met haar mond op en neer over zijn pik gleed. Mark staarde naar de geile aanblik van een andere vrouw die zijn mannelijk kapsel diep doorboorde, hij werd nog opgewondener toen hij zag hoe zijn vrouw wijdbeens op het bed lag te kijken.

Claire wilde geen gelegenheid voorbij laten gaan en klom op de stoel, plaatste haar voeten naar voren aan weerszijden van Marks heupen op de zitting en liet haar pijnlijke kut in zijn gezicht zakken. Mark had geen aanmoediging nodig, hij legde zijn gezicht terug en slurpte hongerig in haar kut, die goed doorweekt was sinds hij Debbie gevingerd had tot haar eerste door een vrouw opgewekte orgasme. Terwijl Andrea harder op zijn pik zoog, likte hij woest in Claire’s kut, zoog haar sappen eruit en tongde met tussenpozen haar clit. Claire kon het intense gevoel nauwelijks verdragen en besefte dat ze deze positie fysiek niet lang kon volhouden en klom gefrustreerd van de stoel. Andrea voelde Marks orgasme opkomen toen zijn pik zwol en in plaats van hem te pijpen trok ze haar mond weg en begon met haar hand zijn grote lid te pompen. Mark gromde en stootte hard in haar hand toen hij zijn klaarkomen door zijn pik voelde gaan en zag hoe zijn klaargekomen zaad in haar mond spoot, hij had nog nooit zoveel klaarkomen uit zijn pik gezien en Andrea’s mond was vol en hij slaagde er nog steeds in om meer in haar gezicht te spuiten.

Andrea stond op van haar positie tussen Marks benen, klom op het bed en leunde over Debbie’s gezicht en leegde langzaam haar met sperma gevulde mond in die van Debbie. Debbie opende haar mond en slikte hongerig het sperma van haar man door, likte de rest van Andrea’s gezicht en stak toen haar tong in Andrea’s mond om het laatste restje sperma van haar man te proeven en kuste Andrea hartstochtelijk. Andrea maakte Debbie’s handen los, zich realiserend dat Debbie zo opgewonden was door hun kleine spelletjes dat ze niet van plan was weg te lopen, maakte ze ook haar enkels los, Debbie deed geen poging om op te staan, ze lag gewoon op het bed te genieten van de sensaties die door haar lichaam gierden.

Claire voelde zich nog steeds gefrustreerd en opgewonden terwijl ze toekeek hoe Andrea en Debbie Mark’s sperma overbrachten en ging op de armleuning van de stoel zitten, Mark draaide zijn hand omhoog en zij liet haar kutje naar zijn hand zakken en spietste haar pijnlijke kutje op zijn twee langste omhoog gedraaide vingers. Ze begon langzaam haar lichaam op en neer te bewegen en pompte Marks vingers in haar kut. Marks pik was inmiddels hersteld en weer stijf bij de erotische aanblik van zijn vrouw met Andrea en Claire die zijn vingers neukte, Claire merkte zijn nieuwe erectie op en wilde haar kut vol pikken in plaats van slechts een paar vingers. Ze stond op en maakte Marks polsen los, draaide zich met haar rug naar Mark toe en spietste haar liefdesgaatje recht op zijn pik en begroef hem tot het uiterste. Ze begon langzaam op en neer langs zijn schacht te bewegen, maar kon niet tegen het plagerige gevoel van haar kutwanden die de volledige lengte van zijn aanzienlijke pik streelden en begon op en neer te pompen op zijn gereedschap, het geklots en geklots van haar dijen tegen de zijne weerklonk door de kamer.

Mark genoot van het gevoel van zijn pik begraven in Claire’s natte kut, kon het niet laten om haar tieten vast te pakken en in haar tepels te knijpen en te draaien. Andrea en Debbie zaten op het bed en keken toe hoe Claire zich op Marks pik wreef. Claire gleed met haar handen over haar buik en naar beneden naar haar kut en begon haar clit te masseren, het gevoel van Mark’s pik diep in haar kut en haar strelen van haar clit begon langzaam op te bouwen naar een orgasme. Aan de andere kant van de kamer begonnen Andrea en Debbie elkaars clitoris te strelen, opnieuw opgewonden kijkend naar anderen.

Mark voelde zijn ballen spannen en tegelijkertijd voelde hij Claire’s kut zijn mannelijkheid vastgrijpen, Mark pakte haar bij haar heupen en stuiterde haar op en neer op zijn pik en spietste haar harder en harder op zijn mannelijkheid.

Mark gromde diep in zijn keel toen hij sperma uit zijn pik diep in haar kut voelde spuiten, haar orgasme greep zijn pik en haar spieren spanden zich rond zijn schacht, hem uitmelkend terwijl ze haar sperma spoot, er was zoveel sperma dat het uit haar kutlippen begon te sijpelen. Beiden vertraagden hun pompen en malen toen de zenuwen kriebelden en hun orgasmes afnamen. Claire stond op en liep wankel naar het bed en duwde Debbie naar achteren zodat ze op haar rug kwam te liggen. Claire klom op Debbie’s borst en kroop omhoog tot ze naast Debbie’s gezicht lag, een slakkenspoor van kut- en lulvocht achterlatend over Debbie’s borsten, Claire ontklemde haar kutspieren en een grote druppel sappen gleed in Debbie’s open en wachtende mond. Debbie slurpte gulzig het sperma van haar man op, vermengd met dat van Claire. Toen het gedruppel wegtrok, klemde Debbie haar mond rond de kut van Claire en zoog en slurpte het resterende vocht uit haar. Andrea maakte Marks enkels los van de stoel en de meisjes lagen uitgeput op het bed en iedereen viel uitgeput van hun capriolen in slaap.

Later werd de slaap van Claire en Andrea verstoord en ze werden wakker door de geluiden van Mark en Debbie die gromden en kreunden, ze zagen Mark geknield aan het voeteneind van het bed Debbie neuken zo hard als hij kon. Hij had Debbie’s benen omhoog geduwd en haar knieën waren bij haar schouders, zodat hij zijn lul diep in haar kut kon duwen. Terwijl hij haar zo hard als hij kon ramde, gingen haar tieten op en neer en hij boog zich voorover en beet hard in elke tepel, waardoor Debbie het uitschreeuwde van genot. Debbie kwam onmiddellijk klaar, ze sidderde en klemde haar kut op zijn pik, hij was vastbesloten om nog niet klaar te komen en vertraagde zijn neukpartij om haar climax te laten bedaren. Toen ze weer rustig was, voerde hij zijn pik in haar op en vlak voor hij klaarkwam trok hij zijn lid uit haar en greep zichzelf vast en rukte zijn pik tot een orgasme waarbij hij haar kut, buik en tieten met zijn sperma bespatte. Tevreden en uitgeput ging hij op zijn hielen zitten en Claire en Andrea likten zijn zaad van Debbie’s lichaam en zorgden ervoor dat elk plekje sperma werd opgelikt.

Uitgeput maar gelukkig kleedden Debbie en Mark zich aan zonder hun geruïneerde ondergoed en beide meisjes vol op de lippen zoenend keerden ze terug naar hun eigen appartement om bij te komen, waarbij ze beloofden nooit meer commentaar te leveren op lesbiennes. Claire en Andrea lagen op bed en vielen in slaap, denkend aan weer een spannende dag.

Vijfde dag

De meisjes sliepen uitgeput van hun capriolen laat. Andrea werd als eerste wakker en niet in staat om de aanblik te weerstaan van haar vriendin die lag te rusten met haar ruime tieten voor haar, begon ze te strelen, ze streelde lichtjes elke boezem en werkte haar weg naar de tepels, de huid rond de aureolen begon aan te spannen en Claire’s tepels veranderden in harde pijnlijke knoppen. Andrea boog haar hoofd naar beneden en likte de strakke knoppen lichtjes, Claire nu volledig wakker opende haar ogen en keek liefdevol naar haar vriendin bezig met haar tieten, ze stak haar hand uit en pakte Andrea’s tieten vast en trok speels aan haar grote tepels. De meisjes waren nu volledig opgewonden door hun attenties en bewogen rond het bed, zodat ze in de schaarhouding, hun natte tieten raken, het voelen van de warmte en natheid van elkaar. Ze pakten langzaam een van elkaars knieën vast en trokken elkaar dichter tegen zich aan, dwongen clit tegen clit en begonnen tegen elkaar aan te draaien. Het slurpen van hun natte kutjes samen met de erotische aanblik toen elk meisje naar beneden keek om te zien hoe hun clitoris elkaar kuste, wreef en tegen elkaar stootte, brachten hen vrij snel tot een orgasme. Ze omhelsden elkaars knieën en vertraagden hun knarsen toen hun gehijg afnam.

Ze kleedden zich aan en ontbeten, vastbesloten om nog wat meer tijd op het strand door te brengen in hun speciale hut, die ze sinds hun aankomst niet veel meer gezien hadden. Door het ontbreken van een dak en de beslotenheid van de hut wanneer ze het voorste gordijn sloten, konden ze de hele tijd naakt zonnebaden, en ze lagen op het verhoogde halfronde bedgedeelte te genieten van de warme zon. Na een paar uur werd Andrea rusteloos en ging op zoek naar haar boek in haar strandtas, niet in staat om het te vinden maakte ze Claire zachtjes wakker en vertelde haar dat ze terug naar het appartement ging om het te halen. Andrea deed haar bikinitring aan en trok haar strandsarong aan en maakte die vast rond haar nek, het was gemaakt van een zeer doorschijnend wit gaas en hoewel het haar tieten vrij duidelijk liet zien was het bijna respectabel om te dragen om terug te keren naar het appartement. Zo gezegd, het was gewaagd genoeg voor de mannen om haar borsten te zien en er verlangend naar te staren, maar ook voor de vrouwen om haar met groene ogen aan te staren.

Ongeveer vijf minuten nadat ze was weggegaan, zoemde de intercom in het strandhuisje, Claire nam op in de veronderstelling dat het Andrea was, maar was aangenaam verrast dat het hun andere speelkameraad Maria was, het dienstmeisje van het appartement. Ze had vandaag een vrije dag en vroeg zich af of Andrea en Claire het erg zouden vinden als zij en een vriendin op bezoek kwamen.

Toen Maria aankwam stelde ze haar vriendin Claudia voor aan Claire. Claudia was net als Maria 16, had een vergelijkbare donkere huid, lang donker recht haar en een tenger lichaam, de meisjes waren bijna identiek, ze droegen allebei een korte broek en een bikinitopje met halternek. Claire deed geen moeite om zich te bedekken voordat ze aankwamen, want zij en Andrea hadden al met Maria gespeeld en geëxploreerd en wilden niet dat het anders zou zijn, als Claudia hetzelfde werd behandeld, zou het behoorlijk opwindend kunnen worden.

Maria en Claudia praatten met Claire over hun schoolwerk en hun bijbaantjes in het hotel en vertelden over de capriolen die ze daar tijdens hun eerste seizoen hadden uitgehaald. Het werd Claire duidelijk dat Claudia op seksueel gebied meer wereldwijs was dan Maria en dat ze liever vrouwelijke dan mannelijke klanten had. Claire vroeg haar om er verder op in te gaan en Claudia legde uit dat de mannen soms nogal ruw konden zijn, terwijl de vrouwen altijd zachtaardig waren en zulke mooie lichamen hadden.

Claire vroeg Claudia wat ze van haar lichaam vond, Claudia staarde naar Claire’s grote tieten en kale kutje en zei dat ze precies was wat ze mooi vond. Claire stelde voor dat beide meisjes zich uitkleedden en aan weerszijden van haar gingen staan. Over tweelingen gesproken, zowel Claudia als Maria hadden mooi steil haar, kleine puntige tietjes en naakte kleine spleetjes die duidelijk te zien waren. Claire reikte met haar beide handen omhoog en streelde de tietjes van Claudia en Maria tegelijkertijd, de tepeltjes van beide meisjes verstijfden bij Claire’s aanraking terwijl ze de borsten van beide meisjes bleef strelen. Haar handen gingen over hun platte gebruinde buikjes en raakten hun kleine spleetjes aan, naar beneden strelend, beide jonge meisjes schoven onmiddellijk hun voeten verder uit elkaar om Claire niet te hinderen bij haar verkenningstocht. Claire’s vingers tastten zachtjes verder in hun lipjes en ze glimlachte van genot toen ze voelde hoe vochtig ze allebei waren, Claire boog haar knieën een beetje zodat ze verder in de meisjes kutjes kon reiken om hun clitoris te kietelen en te wrijven. Zowel Maria als Claudia kreunden zachtjes en duwden hun heupen naar voren toen Claire’s sonderen toenam, Claire kon haar geluk niet op dat ze twee jonge, gretige studenten had die haar toestonden hun kleine kutjes te strelen en te betasten.

Maria en Claudia waren nu opgewonden van Claire’s aandacht en begonnen Claire’s grote tieten te strelen. Claire trok haar vingers uit hun natte kutjes en stopte haar met sap overgoten vingers in de monden van de andere meisjes, zodat ze elkaars sappen konden proeven. Claudia en Maria zogen hongerig aan haar vingers, verrassend genoeg hadden ze nog nooit de kans gehad om elkaar te proeven, hoewel ze klanten hadden bediend.

Claire begeleidde beide meisjes naar het bed en beval Claudia en Maria om de ’69’ positie aan te nemen. Wat een gezicht, twee jonge meiden die elkaar voor Claire opaten, ze wenste dat Andrea terug zou komen om ook van het spektakel te genieten. Claire zat aan de voet van het bed en keek toe hoe de meisjes elkaar vingerden en pijpten. Claire had iets nodig om haar eigen lust te bevredigen en greep in Andrea’s strandtas om een van haar ‘speeltjes’ te vinden om te gebruiken. Het maakte haar niet uit wat, want Andrea had een grote selectie bij zich en trok blindelings de eerste die ze met haar vingers voelde eruit. Dit was een vibrator van 8 centimeter lang, vrij dik maar het had een extra flexibele ‘vinger’ van 3 centimeter aan het uiteinde die niet alleen trilde maar ook cirkelvormige bewegingen maakte. Als ze hem aanzette, had hij ook een volumeschakelaar waarmee ze de snelheid van zowel de vibratie als de cirkelvormige bewegingen kon verhogen of verlagen.

Claudia en Maria waren nu goed bezig elkaar te behagen en Claire kon door hun mondvol clitoris horen kreunen dat ze ervan genoten. Claire zette de vibrator aan en hield hem tegen haar clitoris, ze genoot van de beweging en verhoogde haar zintuigen, ze vingerde haar kut op hetzelfde moment en voelde hoe haar kutwanden haar vingers streelden en naar binnen zogen in haar natte gat. Toen ze de behoefte voelde aan iets dikkers en groters in haar kutje, schoof ze het instrument langzaam in haar liefdesgaatje, toen ze het eenmaal tot het uiterste had ingegraven, schoof ze het langzaam in en uit. Naarmate ze de trilknop hoger schoof, hoefde ze de vibrator minder in en uit te trekken en deed het massagegereedschap zijn werk. Claire was zo nat dat ze de onderkant van de vibrator stevig vast moest houden om te voorkomen dat haar kut hem verder naar binnen zou zuigen. Met haar andere hand trok en kneep ze in haar tepels terwijl de ‘vinger’ aan de onderkant van de vibrator, zoemde en wreef over haar clitoris, terwijl ze zich realiseerde dat haar beide jonge stagiaires snel hun orgasme naderden.

Maria en Claudia tongden elkaars clitoris en vingerden heftig hun kut en gilden in extase toen ze beiden begonnen klaar te komen.

Claire verhoogde de pulserende schakelaar en masseerde haar clitoris sneller en sneller terwijl haar kutwanden de neukmachine tussen haar benen vastpakten en streelden terwijl ze zichzelf tot een orgasme bracht waarbij ze haar sperma uit beide kanten van de vibrator over haar lippen en dijen spoot. Maria en Claudia’s orgasmes waren inmiddels gezakt en ze keken toe hoe Claire hijgde en hijgde bij haar eigen hoogtepunt. Tussen twee hijgen door vroeg ze beide meisjes om haar met sperma bedekte kutje te komen likken en de vibrator te verwijderen, Maria en Claudia grepen de kans en Marie trok de vibrator er voorzichtig uit, Maria kon het niet laten om het apparaat naar haar lippen te brengen en het schoon te likken, Claire’s sappen opzuigend. Claudia leunde over Claire’s kutje en likte zachtjes haar sperma van rond haar kutje en sloot haar mond over Claire’s liefdesgaatje om daar nog meer sperma uit te zuigen, eenmaal klaar en niet in staat om te weerstaan, kon ze het niet laten om zachtjes haar clitje te likken.

Claire richtte zich onmiddellijk op Claudia’s aandacht en kon het niet helpen dat ze zich weer geil begon te voelen. Ze gebaarde dat ze allemaal op het bed moesten komen zitten en Claudia hurkte tussen Claire’s open benen en ging door met het verkennen van haar kutje met haar jonge mond. Maria ging naast Claire liggen en Claire kuste haar zachtjes op de mond, terwijl ze met haar tong Maria’s mond openhaalde om haar tong te zoeken. Maria antwoordde en hun tongen dansten in elkaars mond en verkenden elkaar. Claire en Maria streelden elkaars tieten en speelden daarbij met hun tepels. Claudia likte aan Claire’s poesje, zoog elke kant van haar lippen in haar mond en liet ze dan weer los. Haar tong streek langs elke lip en omcirkelde Claire’s clit knopje en streek toen terug naar beneden en dartelde in haar kut. Claudia legde haar tong plat en streek een paar keer vol in de lengte van haar kutje en likte het schoon van sap als een hond. Hoe meer Claudia naar haar keek, hoe meer sap er langzaam uit Claire’s kut druppelde. Claudia spande de vorm van haar tong aan en streek met het puntige uiteinde haar clit heen en weer.

Claire trok Maria op haar knieën en zei dat ze aan weerszijden van haar gezicht moest knielen met haar gezicht naar Claudia toe. Claire keek in Maria’s kutje, haar lipjes waren al gespleten, een straaltje kutsap droop uit haar kutje en Claire ving het snel op met haar tong en proefde de jonge muskusachtige smaak van haar jonge kutje. Claire vertelde Maria dat ze Claudia’s handelingen op haar kutje ging nabootsen en zei tegen haar dat ze goed moest kijken hoe Claudia Claire’s kutje aan het opeten was. Claire legde haar tong plat zoals Claudia deed en streek toen met het scherpe uiteinde van haar tong hard over Maria’s clitje. Maria slaakte een gilletje bij de sensatie, terwijl zowel Maria als Claire zich steeds meer naar een orgasme kromden. Claire voelde hoe haar spieren zich spanden, ze kreeg speldenprikken van haar kut naar haar tieten en tenen, ze spoot haar sperma in Claudia’s geschokte maar meegaande mond terwijl ze met haar heupen in Claudia’s gezicht bewoog en haar dwong haar mond verder in haar kutje te graven. Claire voelde hoe Maria’s benen zich aan weerszijden van haar gezicht verstrakten en ze verhoogde de snelheid van haar likken, ze zoog harder aan Maria’s clit en kut, Maria drukte zich op Claire’s gezicht en verstikte haar bijna terwijl haar lichaam haar naar een geestverruimend orgasme stuwde, zoals ze nog nooit eerder had gevoeld. Maria wist niet dat ze ook een spuiter was en overspoelde Claire’s mond en gezicht met sperma dat een verrukte Claire gulzig opslokte.

Alle drie de meisjes lagen uitgeput op het bed in de zon, Claire’s gedachten dwaalden terug naar Andrea en vroegen zich af waar ze was.

Ondertussen, Andrea was aangekomen bij het appartement en was op zoek naar haar boek, als ze het gevonden ze hoorde een klop op de deur. Ze ging naar de deur en opende hem, in de deuropening stond Debbie die er heel mooi uitzag in een geel kort zonnejurkje met knoopjes dat haar kleine tietjes en lange benen liet zien, Andrea nodigde haar binnen en vroeg of ze iets wilde drinken, wat ze aannam.

Ze kletsten wat en Andrea kon het niet helpen maar merkte op dat Debbie naar haar tieten staarde die door de stof van haar sarong jurkje heen te zien waren, Andrea’s tepels verstijfden als op het juiste moment door Debbie’s staren. Andrea keerde Debbie de rug toe om de drankjes te gaan klaarmaken, het gesprek veranderde plots van beleefdheden naar Debbie die haar bedankte voor de heerlijke avond gisterenavond en hoezeer ze ervan genoten had. Andrea vroeg haar of ze het nog een keer wilde doen en daarmee was Debbie achter Andrea gaan staan en terwijl ze haar handen naar de voorkant van Andrea’s borst bracht, kuste ze Andrea’s nek en schouders en antwoordde: ja graag, hoe eerder hoe beter. Andrea leunde achterover in Debbie’s armen en Debbie speelde met Andrea’s tieten door de zachte doorschijnende stof en streelde en trok aan haar tepels.

Andrea kreunde zachtjes bij Debbie’s attenties, sloot haar ogen en genoot van haar streling terwijl ze die vertrouwde warme kriebel begon te voelen daar beneden op die speciale plaats. Andrea wilde haar niet tegenhouden, maar ze moest zich omdraaien. Andrea keek Debbie aan en Debbie kuste haar onmiddellijk vol op de mond, wat zij beantwoordde terwijl ze tongen en monden verkenden. Andrea stak haar hand uit en tastte blindelings naar Debbie’s tieten, maar omdat ze de stof in de weg vond, maakte ze haastig de knoopjes aan de voorkant van haar jurk los, die dan op de grond viel, tot haar verbazing en verrukking was ze er naakt onder. Andrea nam zachtjes een van Debbie’s borsten in haar hand en wreef met haar duim over de tepel, Debbie zuchtte als antwoord. Andrea streelde toen lichtjes met haar handpalmen over Debbie’s verharde tepels, wat een heerlijke sensatie teweegbracht in zowel Debbie’s als Andrea’s handpalmen.

Debbie kon zich niet meer beheersen en maakte snel de sarong los die achter Andrea’s nek was geknoopt en gooide hem op de grond, haar handen streelden snel Andrea’s tieten terwijl ze met haar handen langs haar ribbenkast naar haar heupen gleed en haar vingers in de bandjes van de bikinitong stak, trok ze het kledingstuk naar de grond. Op de terugweg vanuit haar hurkende positie kon Debbie het niet laten haar hoofd in Andrea’s met dons bedekte kruis te steken en de muskus van haar kutje in grote, diepe teugen op te snuiven. Een tijd lang zoenden beide meisjes hongerig en hartstochtelijk elkaars monden, nek en schouders verkennend met dierlijke aandrang.

Uiteindelijk wilde Andrea verder gaan en wilde niet langer wachten. Andrea pakte haar hand en leidde haar naar de slaapkamer, maar het was Debbie die haar op het bed duwde en haar benen vastpakte en ruw naar de rand van het bed trok en ze wijd opende. Debbie viel op haar knieën en bedekte Andrea’s schaamstreek met zachte kusjes, terwijl ze plagend over haar dijen streelde. Andrea’s kutje deed pijn, ze wilde geen kusjes, ze wilde dat dit meisje haar gezicht in haar veeleisende kutje begroef, het kostte niet veel moeite voor Debbie om de hint te begrijpen toen Andrea haar ademloos vroeg om haar pijnlijke kutje op te eten. Debbie’s duimen gleden aan weerszijden van Andrea’s kutlippen en wreven over haar reeds kletsnatte kut haar sappen masserend op haar lippen, de duimen doken verder en scheidden haar schaamlippen om te laten zien hoe wanhopig Andrea haar wilde. Haar kut en clit glinsterden van de sappen en Debbie streelde haar op en neer, haar clit prikkelend met haar duim. Andrea sloot haar ogen en genoot van de sensaties die door haar lichaam scheurden, toen voelde ze Debbie’s hete adem op haar dij en kantelde haar bekken in de richting van wat ze hoopte dat haar mond zou zijn.

Ze had gelijk, Debbie’s tong raakte haar clitoris en Andrea sprong van opwinding. Debbie ging verder met haar tong op en neer te werken haar kutje, Andrea’s zintuigen waren in overdrive als ze kneep haar eigen tepels om de gevoelens te verhogen. Debbie scheidde haar kutlippen met haar vinger en duim en slurpte hongerig aan haar stromende sappen, ze stootte haar tong in en uit haar liefdesgaatje en slikte de sappen van haar tong terwijl ze ging. Haar duim cirkelde en wiebelde heen en weer over haar al blootgelegde clitje, waardoor Andrea luid kreunend haar aanmoedigde. Andrea zei haar tussen twee hijgen door te stoppen en naar de lade naast het bed te gaan, Debbie deed wat haar gezegd werd en vond een vibrator met bandjes eraan. Debbie wist niet wat het was maar had al snel door dat het een voorbinddildo was, Andrea legde het uit en hielp Debbie hem om te doen. De strap-on was ongeveer 7 centimeter lang en niet te breed en waar de band ging tussen Debbie’s benen was een verhoogde plastic stud die als de bandjes strak getrokken paste zeer behaaglijk aan haar clit, Andrea uitgelegd als Debbie neukte haar op de juiste manier de stud zou massage haar clit en helpen haar om ook tot een orgasme.

Terugkomend op het bed, ging Andrea in dezelfde positie liggen, maar deed haar benen uit elkaar zodat haar knieën bij haar schouders kwamen, Debbie knielde tussen haar benen en wreef de voorbinddildo op en neer in Andrea’s zeer natte kut. Toen plaatste ze de ‘pik’ in de opening van haar kutgaatje en schoof de kop naar binnen, Andrea haalde diep adem en ademde uit, daarmee oefende Debbie druk uit en langzaam stak ze de pik helemaal in haar. Ze bleef even stilstaan, Andrea de tijd gevend om zich aan de fallus aan te passen en masseerde zachtjes Andrea’s clitoris met haar duim, Andrea de tijd gevend om zich aan de pik aan te passen en meer smerende sappen af te geven.

Debbie trok de pik bijna tot aan de punt terug en met een ruk van haar heupen stootte ze de pik weer diep in Andrea. Andrea hijgde toen de pik in en uit haar kut gleed terwijl Debbie langzaam haar stoten versnelde en Andrea’s clit masseerde met haar duim, tegelijkertijd wreef het knopje aan de binnenkant tegen Debbie’s clit en moedigde haar aan Andrea harder te neuken om haar eigen sensaties te verhogen. Debbie voelde hoe Andrea’s spieren zich begonnen aan te spannen, maar in plaats van haar te laten klaarkomen, vertraagde ze het pompen en stopte met het masseren van haar clitoris met haar duim. Andrea gilde gefrustreerd omdat ze zo dicht bij haar zaad was, Debbie bleef haar pik langzaam in en uit pompen maar ze miste het kleine knopje aan de binnenkant dat tegen haar clitje stootte en wilde zelf klaarkomen dus begon ze de ‘pik’ in en uit te pompen, terwijl ze met haar duim hard over Andrea’s clitje wreef. Debbie begon te orgasme wrijven op de stud dus ze pompte zo hard als ze kon in Andrea’s gapende kut en wreef haar duim op haar clit zo snel dat ze kramp in haar hand begon te krijgen! Andrea huilde toen ze klaarkwam, haar kut klemde en streelde tegen de rubberen pik in haar.

Debbie zakte uitgeput van het neuken van Andrea en het klaarkomen zelf op de grond, ze wreef haar hand op en neer over de ‘lul’ en bracht de hand naar haar mond om Andrea’s sappen af te likken. Uiteindelijk kroop ze op het bed en ging naast Andrea liggen, beide meisjes bedekt met zweet van hun vrijpartij. Toen hun ademhaling afnam zoenden ze opnieuw en verkenden elkaars monden, Andrea kon haar sappen nog steeds proeven in Debbie’s mond terwijl hun tongen met elkaar dansten. Ze omhelsden elkaar, wreven hun tepels tegen elkaar genietend van de zachte huid en de heerlijke sensaties die de gevoelens hen gaven.

Ze waren nog niet klaar, beiden wilden meer en beiden hadden meer te geven. Andrea wilde haar schaarneuken, ze vond de handeling zo erotisch en wilde de intimiteit met Debbie delen.Ze bleven elkaars lichamen strelen, knepen in tepels en verkenden natte kutjes met hun vingers. Andrea knielde tussen Debbie’s benen en trok haar heupen naar haar gezicht waardoor Debbie haar rug van het bed rolde tot enkel haar schouders en hoofd op het bed bleven en haar rug en heupen ondersteboven in de lucht wezen met haar benen open. Dit gaf Andrea volledig zicht en toegang tot Debbie’s kut. Ze verkende haar ruw met haar tong, likte haar kut-gat en haar kont-gat, bijten en knijpen haar clit met haar vingers. Ze vingerde Debbie’s kut met twee vingers en herinnerde zich iets dat ze had gezien op een van haar partner’s pornofilms, en bracht langzaam een vinger in Debbie’s anus. Toen pompte Andrea beide sets vingers in en uit, ze kon voelen hoe elk setje vingers tegen elkaar wreef door het vlies tussen de kont en de kut. Het blies Debbie’s geest, de sensatie was ongelooflijk en ze kwam meteen spuitend haar sperma over Andrea. Andrea trok haar vingers terug en likte langzaam Debbie’s kont en kut, waardoor Debbie’s orgasme afnam, waarna ze haar rug op het bed legde en een van haar benen onder die van Debbie legde, zodat hun kuiten elkaar raakten in haar favoriete schaarpositie, ze hield Debbie’s been vast en drukte haar kut in die van haar. Debbie’s sperma samen met de natte opwinding van Andrea’s slurpte samen, de smering zorgde ervoor dat beide clits tegen elkaar aan konden glijden. Hun knarsen nam toe in snelheid en druk als ze beiden bouwden naar een hoogtepunt en beide meisjes huiverden en overspoelde hun clits met sperma nogmaals.

Uitgeput kleedden ze zich aan, kusten en omhelsden elkaar. Debbie vertrok naar haar man en beloofde Andrea snel weer te zien. Toen Andrea de deur van het appartement sloot en terugging om haar boek te zoeken, vroeg ze zich af wat Claire de hele middag had uitgespookt. Onnodig te zeggen dat ze zich geen zorgen hoefde te maken!

Zesde dag

Een vrij saaie dag ging voorbij, beide meisjes uitgeput van hun capriolen, brachten het grootste deel van de dag in hun hut naakt, slapen en koesteren in de zon.

s Avonds besloten ze naar de bar te gaan om wat te drinken en naar het amusement van het hotel te kijken. Tijdens de nacht. Andrea kreeg wat aanhoudende aandacht van een lange, donkere jongen genaamd Roman, hoewel hij erg donker was had hij bijna groene ogen die beide meisjes aantrekkelijk vonden. Claire was nogal jaloers toen Amanda eindelijk haar prijs te pakken had en aankondigde dat ze naar hun appartement ging, Claire stemde ermee in de terugkeer een paar uur uit te stellen, zodat Andrea haar verovering kon leren kennen.

Enige tijd later keerde Claire terug naar het appartement, Andrea en Roman waren nergens te bekennen, maar ze kon ze allebei in de slaapkamer horen. Claire had er al mee ingestemd om op de bank te slapen en gleed naakt onder een laken op de bank omdat het zo warm was. Claire kon het gekreun van de buren maar moeilijk negeren en ze begon zich opgewonden te voelen, terwijl ze zich voorstelde wat haar vriendin en die knappe man van plan waren. Om het kriebelende gevoel in haar kut te stillen, gooide ze het laken naar achteren en begon haar clit te masseren. Terwijl ze met haar ene hand in haar harde tepels kneep, masseerde ze met haar vinger haar clitoris, langzaam toenemend in snelheid en druk naarmate ze meer opgewonden raakte.

Ze werd onmiddellijk gestopt toen ze Andrea hoorde roepen met de vraag of Claire er was en of ze kon komen helpen. Claire pakte haar dunne zijden badjas en sloeg die om zich heen en ging de kamer binnen. Andrea stond naakt naast een stoel met één been op de stoelzitting en haar andere op de grond, Roman stond ook naakt achter haar, zijn harde zwarte pik in haar kut begraven. Ze klaagde dat haar clitoris een beetje droog was waardoor Roman’s pik tegen haar kut schuurde en vroeg of Claire kon helpen. Tot Roman’s verbazing kwam Claire voor Andrea staan en begon haar tieten te likken. Ze begon langzaam aan elke tepel te zuigen en te bijten, als antwoord begon Andrea zachtjes te kreunen. Roman begon duidelijk Andrea’s kut vochtig te voelen en begon zijn lul in haar gat te pompen. Claire zakte op haar knieën voor Andrea’s kut en keek toe hoe Roman’s pik in en uit de kut van haar vriendin gleed. Claire bevochtigde haar duim en bracht die naar Andrea’s clit en begon er met ronddraaiende bewegingen over te wrijven, Andrea’s zachte kreunen, nu versterkt door Roman’s pompende lid, begon al snel luider te worden, Claire stopte met wat ze aan het doen was, angstig om meer betrokken te zijn en knielde neer, bracht haar lippen naar Andrea’s kut en klemde zich vast aan haar clit, zoog er tussen haar lippen door en wreef er dan met haar tong over. Andrea had nu geen probleem meer met een droge clitoris, de lul van Roman pompte woest in haar kut, duidelijk versterkt doordat Roman zich bewust was van wat er beneden gebeurde, toen hij tot een orgasme kwam, deed Andrea dat ook en toen zijn zaad in haar kut spoot, kwam Andrea op hetzelfde moment klaar en sijpelden hun beider sappen uit haar kut en een combinatie van sperma werd door Claire opgelikt.

Roman was zo opgewonden door de daad dat zijn pik snel hard werd en hij wilde wanhopig Andrea’s maatje neuken. Claire ging op het bed liggen en opende gemakkelijk haar benen om een zeer natte en druipende kut te onthullen die naar zijn lange harde lul snakte. Hij tilde haar benen op en richtte zijn eikel op haar liefdesgaatje dat haar sappen afscheidt. Voorzichtig klaarkomen was niet nodig, dus hij stootte zijn hete staaf recht in Claire’s wachtende gaatje. Claire hijgde van genot terwijl ze de lengte in zich opnam. Andrea, nog steeds opgewonden door dit alles, klauterde op het bed en hurkte over Claire’s gezicht en Roman keek toe hoe zijn sperma en Andrea’s sperma uit haar kut in Claire’s open mond gulpten. Claire genoot nogmaals van het mengsel van smaken en trok Andrea’s clit dichter naar haar mond zodat ze de sappen uit haar kon zuigen en drinken. Terwijl ze zoog en likte aan de reeds geteisterde kut van haar vriendin, pompte Roman zijn pik in de vagina van Claire, vol ontzag voor de erotische aanblik voor hem, het duurde niet lang voordat hij klaarkwam, want hij zag hoe Andrea snel klaarkwam en Claire’s gezicht overspoelde met haar sappen. Nadat ze allemaal klaargekomen waren, likten de meisjes elkaar schoon en deelden daarna het schoonmaken van Roman’s pik, waarbij ze zijn schacht van de ene kant naar de andere likten en zijn balzak waar hun sappen naar beneden waren gelopen.

Nooit in zijn leven had Roman zo’n nacht meegemaakt en toen hij hun appartement verliet vroeg hij zich af of zijn maten hem zouden geloven of dat hij ooit nog zoiets zou meemaken!

De meisjes beseften ook dat hun levens nu zo met elkaar verweven waren dat ze echt niet meer zonder elkaar konden. Morgen zou hun vakantie ten einde lopen en zouden ze naar huis vliegen, terugkeren naar hun respectieve partners, maar in de veilige wetenschap dat andere vakanties spoedig om de hoek zouden liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *